Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Kontantinsats bil procent

Kontantinsats bil procent? Alltså: hur många procent är kontantinsatsen vid köp av bil? Svaret är att det beror på vad du tar för typ av lån för att köpa bil. Om du tar ett ”vanligt” billån så är det lag på minst 20 procent i kontantinsats. Köper du en bil för 100.000kr så måste du alltså ha minst 20.000kr själv. MEN många väljer dock att gå förbi det genom att först ta ett privatlån på 20.000kr och sedan ett ”vanligt” billån på 80.000kr. Dock är det inte helt säkert att dem du tar billånet hos gillar det.

Därför väljer många att ta ett privatlån till hela bilen. Fördelen med det är att du inte behöver hålla dig till dem krav som ofta ställs på ”vanliga” billån. Där du bland annat oftast måste köpa bilen bilhandlare och inte får köpa en bil äldre än tex 10år. Sen ser även många ett privatlån som ett bättre alternativ i och med att man då inte behöver någon kontantinsats alls. Nackdelen är dock att ett privatlån inte sällan är dyrare än ett ”vanligt” billån.

Topplistan över billån just nu

Här ovan ser du en topp 3 lista som visar dom 3 populäraste lånen för att låna pengar till bil hos våra besökare just precis den här veckan. Det går till så att vi mäter vart flest väljer att låna pengar utifrån våra topplistor av våra besökare. Om du vill se hela listan och vad den baserad på kan du klicka på länken du hittar precis ovanför topplistan. Där kan du sedan läsa omdöme och betyg med mera. Vi hoppas att vi tillsammans kan hitta det bästa billånet på det här sättet.

Kontantinsats bil procent


Innehåll i Kontantinsats bil procent

  • Prova en låneförmedlare
  • Så kan du låna till kontantinsatsen
  • Det finns billån utan kontantinsats
  • Hitta bästa billån när du ska låna till bil
  • Hitta billiga billån
  • Insats på minst 20 procent med bilen som säkerhet
  • Bästa billånet i år?
  • Billån utan kontantinsats, finns det?
  • Är privatlån ett billån?
  • Varför ska man använda en låneförmedlare?

Prova en låneförmedlare

Låneförmedlare är det vanligaste sättet att låna till bil hos våra besökare. Det vill säga jämföra sitt billån via en låneförmedlare. Och då är det framförallt privatlån till bil det handlar om. Så vi tycker att du bör läsa guiden Låneförmedlare innan du väljer att låna till bil. Du kan helt gratis jämföra räntor från så mycket som 25 banker och långivare direkt.

Så kan du låna till kontantinsatsen

När vi startade Kontantinsats.se 2010 så gjorde vi det med guiden Låna till kontantinsats. Det är hjärtat på hela sajten och våran äldsta guide. Den guiden vi rekommenderar alla att läsa.

Det finns billån utan kontantinsats

Först och främst så tror vi du skulle vilja läsa våran guide Billån utan kontantinsats där vi tillsammans med våra besökare bland annat försöker ta fram det bästa billånet utan kontantinsats. Det vill säga vilket privatlån (blancolån) som är bäst om man vill låna pengar till bil men inte har någon insats själv.

Hitta bästa billån när du ska låna till bil

Billån är guiden som är hela navet för allt vi skriver om att låna till bil. Så funderar du på att låna pengar till bil så tycker vi att det är en guide du bara måste besöka innan det. Vi bygger ut den guiden varje vecka och försöker att tillsammans med våra besökare skapa den bästa plattformen för alla som funderar på att lån till bil i Sverige. Låna till bil är en väldigt bred guide som innefattar alla typer av lån till bil. Vi tycker du ska läsa den om du inte riktigt vet vilket sätt som är bäst för just dig. Kanske är du säker på att du ska låna pengar till en bil men inte riktigt kan bestämma dig för hur.

Hitta billiga billån

Då är låna till bil en bra guide för dig tror vi. Bästa billån är en guide där vi tillsammans med våra besökare utser det bästa billånet alla kategorier. Alltså både privatlån till bil utan bilen som säkerhet för lånet och sedan billån där man lämnar bilen som säkerhet för lånet. Vi utser det bästa billånet med att bland annat titta på omdöme och betyg från våra besökare och sedan efter vart flest väljer att låna pengar till bil efter ha läst någon av våra guider om just billån. Det som är bäst med vårt bäst i test av billån är att vi uppdaterar det löpande hela tiden året runt.

Insats på minst 20 procent med bilen som säkerhet

Kontantinsatsen vid bilköp är MINST 20% om du lämnar bilen som säkerhet för lånet eller 0% om du köper bil med privatlån. I den här guiden reder vi bland annat ut när du måste ha MINST 20% i kontantinsats och när du inte behöver någon kontantinsats när du ska låna till bil.

Den här är en snabbmeny över guiden Kontantinsats bil procent så du ska kunna hitta så enkelt som möjligt. Här kan du alltså se vad guiden handlar om och enkelt klicka dig fram på huvudrubrikerna som dom olika kapitlen har. Ja som du ser här ovan så kan du ge betyg på med stjärnorna. Och vill du ge ett omdöme med dina egna ord så gör du det här nedanför. Här kan du ge betyg på guiden Kontantinsats bil procent genom att ge 1-5 stjärnor samt lämna omdöme genom att skriva en kommentar här nedan.

Ställ gärna frågor också om du har någon. I det här kapitlet som heter Guider relaterade till Kontantinsats bil procent. Så tipsar vi om guider vi tror du kan vara intresserad av om du fungerar på att låna pengar till bil och vill veta mer om billån och om att låna till kontantinsatsen. Här nedan samlar vi vanliga frågor som vi brukar få in och som är relaterade till Kontantinsats bil procent.


Bästa billånet i år?

Svar: Vi har satt ihop topplistor över både privatlån till bil och billån som sedan sorteras efter besökare innan dig. Det vill säga vilket alternativ dem valt. På så sätt hoppas vi på att vi automatiskt ska få fram bästa alternativet. Här ovan hittar du topplistan över privatlån till bil. Vill du se ”vanliga” billån får du ta en titt under billån istället.

Kontantinsats bil procent - Bästa billånet

Billån utan kontantinsats, finns det?

Svar: Ja det finns billån utan kontantinsats och du kan läsa mer om det under billån utan kontantinsats. Men grunden är att ska du ta bilen som säkerhet för lånet så måste du lägga en kontantinsats och den är på minst 20 procent av det du köper bilen för. Men tar du inte bilen som säkerhet för lånet utan ett privatlån till att köpa bil så behöver du inte ha en enda krona själv.

Är privatlån ett billån?

Svar: Både ja och nej. Ett bilån kallas oftast ett lån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet men ett privatlån är ett lån du får använda till vad du vill. Till exempel en bil. Och många banker har även det under sina kategori billån på deras hemsida. Alltså att dom både har billån med bilen som säkerhet och sedan privatlån till bil.

Varför ska man använda en låneförmedlare?

Svar: Fördelen med en låneförmedlare är ofta att den bara tar en UC och en ansökan. Och fördelen med en UC är att för många UC kan göra att du inte får låna pengar eller får lägre ränta. Så därför vill man hålla nere antalet UC på sig. Och en UC är alltså en kreditupplysning från företaget UC för dig som inte vet det.


Sammanfattning av Kontantinsats bil procent

Målet med kapitlet Läs mer om Kontantinsats bil procent är att göra en så enkel meny som möjligt över guider som vi skrivit om billån och som är relaterade till just kontantinsatsen vid ett billån. När är kontantinsatsen 0% om man vill och när måste man ha minst 20% i insats? Du hittar även länkar till guider som är relaterade men inte handlar om just billån. Exempel på det är att du hittar länkar till guider som handlar om kontantinsatsen men till hus i stället.