Veckans topplista över lån - v.3 2018

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.3 2018. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »". Topplistan baseras på omdöme, betyg och populäritet hos våra tidigare besökare. Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades fredag 2018-01-19 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år10000-500000krMer info om Lendo
2.Låna pengar till kontantinsats AXO Finans2,95%1-15år5000-600000krMer info om AXO Finans
3.Sambla2,95%1-10år5000-500000krMer info om Sambla
4.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
5.MyLoan2,95%2-15år10000-500000krMer info om My Loan
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
8.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år20000-350000krMer info om ICA Banken
9.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Zmarta
10.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian

Kontantinsats bil procent

Kontantinsats bil procent? Alltså: hur många procent är kontantinsatsen vid köp av bil? Svar: Svaret är att det beror på vad du tar för typ av lån för att köpa bil. Om du tar ett ”vanligt” billån så är det lag på minst 20 procent i kontantinsats. Köper du en bil för 100.000kr så måste du alltså ha minst 20.000kr själv. MEN många väljer dock att gå förbi det genom att först ta ett privatlån på 20.000kr och sedan ett ”vanligt” billån på 80.000kr. Dock är det inte helt säkert att dem du tar billånet hos gillar det. Därför väljer många att ta ett privatlån till hela bilen. Fördelen med det är att du inte behöver hålla dig till dem krav som ofta ställs på ”vanliga” billån. Där du bland annat oftast måste köpa bilen bilhandlare och inte får köpa en bil äldre än tex 10år. Sen ser även många ett privatlån som ett bättre alternativ i och med att man då inte behöver någon kontantinsats alls. Nackdelen är dock att ett privatlån inte sällan är dyrare än ett ”vanligt” billån.

Topplista över billån

Här ovan ser du en topp 10 lista som visar dom 10 populäraste lånen för att låna pengar till bil hos våra besökare just precis den här veckan. Det går till så att vi mäter vart flest väljer att låna pengar utifrån våra topplistor av våra besökare.

Kontantinsats bil procent


Innehåll i guiden Kontantinsats bil procent

Den här är en snabbmeny över guiden Kontantinsats bil procent så du ska kunna hitta så enkelt som möjligt. Här kan du alltså se vad guiden handlar om och enkelt klicka dig fram på huvudrubrikerna som dom olika kapitlen har.


Vanliga frågor om Kontantinsats bil procent

Här nedan samlar vi vanliga frågor som vi brukar få in och som är relaterade till Kontantinsats bil procent. Hittar du ändå inte din fråga så kan du skriva den längst ned. En fråga som ställs två gånger eller fler har sin chans att få komma in på den här listan.

  • Bästa billånet?
  • Billån utan kontantinsats, finns det?

Bästa billånet?

Svar: Vi har satt ihop topplistor över både privatlån till bil och billån som sedan sorteras efter besökare innan dig. Det vill säga vilket alternativ dem valt. På så sätt hoppas vi på att vi automatiskt ska få fram bästa alternativet. Här ovan hittar du topplistan över privatlån till bil. Vill du se ”vanliga” billån får du ta en titt under billån istället.

Billån utan kontantinsats, finns det?

Svar: Ja det finns billån utan kontantinsats och du kan läsa mer om det under billån utan kontantinsats. Men grunden är att ska du ta bilen som säkerhet för lånet så måste du lägga en kontantinsats och den är på minst 20 procent av det du köper bilen för. Men tar du inte bilen som säkerhet för lånet utan ett privatlån till att köpa bil så behöver du inte ha en enda krona själv.


Sammanfattning av Kontantinsats bil procent

Kontantinsatsen vid bilköp är MINST 20% om du lämnar bilen som säkerhet för lånet eller 0% om du köper bil med privatlån. I den här guiden reder vi bland annat ut när du måste ha MINST 20% i kontantinsats och när du inte behöver någon kontantinsats när du ska låna till bil.


Guider relaterade till Kontantinsats bil procent

I det här kapitlet som heter Guider relaterade till Kontantinsats bil procent. Så tipsar vi om guider vi tror du kan vara intresserad av om du fungerar på att låna pengar till bil och vill veta mer om billån och om att låna till kontantinsatsen.

  • Låna till kontantinsats
  • Bästa billån
  • Billån
  • Låna till bil

Låna till kontantinsats

När vi startade Kontantinsats.se 2010 så gjorde vi det med guiden Låna till kontantinsats. Det är hjärtat på hela sajten och våran äldsta guide. Den guiden vi rekommenderar alla att läsa.

Billån utan kontantinsats

Först och främst så tror vi du skulle vilja läsa våran guide Billån utan kontantinsats där vi tillsammans med våra besökare bland annat försöker ta fram det bästa billånet utan kontantinsats. Det vill säga vilket privatlån (blancolån) som är bäst om man vill låna pengar till bil men inte har någon insats själv.

Bästa billån

Bästa billån är en guide där vi tillsammans med våra besökare utser det bästa billånet alla kategorier. Alltså både privatlån till bil utan bilen som säkerhet för lånet och sedan billån där man lämnar bilen som säkerhet för lånet. Vi utser det bästa billånet med att bland annat titta på omdöme och betyg från våra besökare och sedan efter vart flest väljer att låna pengar till bil efter ha läst någon av våra guider om just billån. Det som är bäst med vårt bäst i test av billån är att vi uppdaterar det löpande hela tiden året runt.

Billån

Billån är guiden som är hela navet för allt vi skriver om att låna till bil. Så funderar du på att låna pengar till bil så tycker vi att det är en guide du bara måste besöka innan det. Vi bygger ut den guiden varje vecka och försöker att tillsammans med våra besökare skapa den bästa plattformen för alla som funderar på att lån till bil i Sverige.

Låna till bil

Låna till bil är en väldigt bred guide som innefattar alla typer av lån till bil. Vi tycker du ska läsa den om du inte riktigt vet vilket sätt som är bäst för just dig. Kanske är du säker på att du ska låna pengar till en bil men inte riktigt kan bestämma dig för hur. Då är låna till bil en bra guide för dig tror vi.

Låneförmedlare

Låneförmedlare är det vanligaste sättet att låna till bil hos våra besökare. Det vill säga jämföra sitt billån via en låneförmedlare. Och då är det framförallt privatlån till bil det handlar om. Så vi tycker att du bör läsa guiden Låneförmedlare innan du väljer att låna till bil.


Läs mer om Kontantinsats bil procent

Målet med kapitlet Läs mer om Kontantinsats bil procent är att göra en så enkel meny som möjligt över guider som vi skrivit om billån och som är relaterade till just kontantinsatsen vid ett billån. När är kontantinsatsen 0% om man vill och när måste man ha minst 20% i insats? Du hittar även länkar till guider som är relaterade men inte handlar om just billån. Exempel på det är att du hittar länkar till guider som handlar om kontantinsatsen men till hus i stället.


Diskutera och ställ frågor om Kontantinsats bil procent

I kommentarsfältet här nedanför kan du ställa frågor om Kontantinsats bil procent. Vårt mål är att bygga en sajt tillsammans med våra besökare och på så sätt verkligen ge mervärde. Och att guiderna blir bättre för varje besök dom får. På så sätt från dom med mest besök mest tid och blir dom bästa.


Betyg på Kontantinsats bil procent

Här kan du ge betyg på guiden Kontantinsats bil procent genom att ge 1-5 stjärnor samt lämna omdöme genom att skriva en kommentar här nedan. Ställ gärna frågor också om du har någon.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (48 röster och i snitt: 4,75 av 5)

Omdöme på Kontantinsats bil procent

Ja som du ser här ovan så kan du ge betyg på Kontantinsats bil procent med stjärnorna. Och vill du ge ett omdöme med dina egna ord så gör du det här nedanför.


Här är du nu: Kontantinsats » Kontantinsats bil procent

Det här inlägget postades i Kontantinsats, Kontantinsats bil. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kontantinsats bil procent

  1. Anders skriver:

    Kan man låna helt utan kontantinsats med ett privatlån alltså?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.