Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Kan man ta blancolån till kontantinsatsen

Kan man ta blancolån till kontantinsatsen? Ja det går absolut att ta ett blancolån till kontantinsatsen. Bolånetaket gör bara att du inte får belåna bostaden mer än till 85% av dess värde. Det gör att du måste ha en insats på minst 15% men det är fritt fram att ta ett blancolån till dom 15 procenten. Det du inte får är alltså att lämna dom 15 procenten som säkerhet för lånet.

Men eftersom blancolån är ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar så är det fritt fram att låna. Det måste ju däremot få plats i din kalkyl för att kunna låna både till bolånet på max 85% och sedan blancolånet till kontantinsatsen. Något som är bra att tänka på är att ändå försöka lägga in så mycket egna pengar det bara går. Det gör att du har större chans att få låna pengar av banken och det för också att din kalkyl kan sjunka väldigt mycket.

Låna till kontantinsatsen så här

Vårt största mål med Kontantinsats.se är att försöka få fler att köpa bostad som annars riskerar att hamna utanför bostadsmarknaden helt. Det gör vi framförallt genom att informera att det går att låna även till kontantinsatsen men då med ett privatlån istället för ett bolån. Vilket tyvärr allt för få vet om att man får. Vi har tagit fram en topplista där du varje vecka året runt kan se vart flest valt att låna till sin kontantinsats just den här veckan. Du hittar dom 10 här ovan och kan längst ner under topplistan klicka dig vidare till hela topplistan. Där kan du även lämna omdöme och betyg samt läsa vad vi tycker genom våran recension.

Kan man ta blancolån till kontantinsatsen

Stora sidan om att låna till kontantinsatsen

Högst upp på startsidan hittar du guiden Låna till kontantinsats. Det är en guide vi råder alla att läsa som funderar på att låna till sin kontantinsats.

Kontantinsats lägenhet – Det gäller

Kontantinsats lägenhet heter guiden där vi går igenom hur det går till med kontantinsatsen vid köp av lägenhet.

Kontantinsats bostadsrätt – Det gäller

Kontantinsats bostadsrätt liknar väldigt mycket guiden Kontantinsats lägenhet här ovan men många undrar om det är någon skillnad på just bostadsrätt så därför har vi förtydligat det där.

Billån utan kontantinsats – Vilket är populärast

Billån utan kontantinsats finns det och det är ett privatlån helt enkelt. Vilket även kallas blancolån och både är lån utan säkerhet. Som passar utmärkt för att låna pengar till bil utan att behöva några pengar själv. Helt utan insats alltså.

Det du ser här nedanför är en lista på kapitlen i guiden du befinner dig i nu. Vi har alltid som mål att minst 90 procent ska hitta sitt svar här ovanför utifrån vad rubriken lovar svar på. Här kan du ge betyg på Kan man ta blancolån till kontantinsatsen. Det du ska ge betyg på är hur bra rubriken vi satt stämmer med innehållet på denna sida. Här nedan tipsar vi guider vi tror du kan vara intresserad av om du funderar på att låna till kontantinsatsen. Det är alltså guider som vi skrivit i ämnet och som vi här sammanfattar för att du ska kunna hitta vidare om du inte redan nu hittat det du söker.


Läs mer om Kan man ta blancolån till kontantinsatsen

Kan man ta blancolån till kontantinsatsen är en fråga som väldigt många stället sig i Sverige idag när bostadspriserna gått upp dom sista åren och det är en möjlighet. Därför skapades den här guiden du befinner dig på nu. Men om du inte hittat det du söker här så har vi fler guider i ämnet och dom listar vi nedan.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.