Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 29. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Kan man låna till kontantinsats

Kan man låna till kontantinsats? Ja det är helt klart möjligt att låna till kontantinsatsen men då får man göra det med ett privatlån (även kallad blancolån) och inte med ett bolån där man lämnar bostaden som säkerhet för den delen. Alltså kan man ta ett bolån upp till max 85 procent och sedan får man ta ett privatlån för resterande 15. Så det är alltså fullt möjligt!

Kan man låna till kontantinsats

På den här sidan svarar vi på Kan man låna till kontantinsats

Kan man låna till kontantinsats är en sida där du förhoppningsvis kan lämna sidan och veta att du faktiskt kan finansera en insats vid köp av bostad. Att du kan låna pengar till det alltså. Och att det bara är din egen ekonomi som kan stoppa dig från att få låna pengar till den.


Fler guider om Kan man låna till kontantinsats

Vi har fler guider om just Kan man låna till kontantinsats och här listar vi några av dessa. Det du ser är en lista som är framtagen för just dig efter vad vi tror du är intresserad av efter ha visad vad du är intresserad av här på Kontantinsats.


Tycker du vi har gjort guiden Kan man låna till kontantinsats bra eller dåligt? Här kan du säga vad du tycker om vårt arbete genom att lämna omdöme och betyg. Var med och prata om just Kan man låna till kontantinsats med andra här nedan. Det vi har gjort är att öppna kommentarsfältet för alla så vi kan samlas där och diskutera varje guide med varandra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.