Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 28. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Kan man låna till handpenning?

Kan man låna till handpenning? Ja du kan låna pengar till handpenningen och det kan du antingen göra med ett så kallat handpenningslån eller så med ett vanligt privatlån. Ett handpenningslån är ett lån som bank ibland erbjuder dig att ta om du även tar ditt bolån hos dom. Annars kan du som sagt ta ett vanligt privatlån också. Här ovan ser du vilka privatlån som våra besökare oftast har använt efter ha besökt någon av våra guider om handpenning. Det som visas är vilka som våra besökare använt utifrån våran topplista. Vi kan alltså inte veta om dom väljer något lån som inte är listat hos oss. Men tanken är att vi tillsammans kan visa varandra vilket lån som är bäst för just handpenning som i det här fallet. Handpenningen brukar vara 10 procent av köpeskillingen. Alltså det du ska köpa din bostad för. Köper du ett hus för 3 miljoner så är det alltså ofta 10% på det. Det vill säga 300.000kr i handpenning. Det betalas sedan in till mäklaren som håller kvar dessa till affären görs upp. Det vill säga när du får nycklarna på tillträdesdagen.

Kan man låna till handpenning


Svarar Kan man låna till handpenning på allt?

Tycker du att Kan man låna till handpenning svarar på allt i ämnet? För det är vårt mål nämligen. Och här kan du säga om vi lyckats eller inte. Vi bygger på guiden hela tiden för att få fem stjärnor av alla.


Sammanfattat av Kan man låna till handpenning?

Kan man låna till handpenning är en guide där vi hela enkelt svarar på frågan om man kan låna pengar till handpenningen vid köp av bostad eller bil. Och vi svarar även på att handpenning och kontantinsats inte är samma sak.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.