Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Kan man låna till bostad utan kontantinsats

Kan man låna till bostad utan kontantinsats? Ja det går helt utmärkt att låna till bostad fast att du inte har någon egen kontantinsats i form av ihop sparade pengar. Du kan nämligen ta ett privatlån/blancolån (två namn på exakt samma typ av lån) till din insats. För du kan inte gå runt bolånetaket i Sverige så du kan max belåna 85 procent av bostadens värde oavsett vilken bank du väljer. Bostadens värde avgörs av vad du köpt din bostad för eller fått den värderad till. Kom dock ihåg att banken måste godkänna värderingen. Du kan alltså inte hitta på ett värde genom att köpa en bostad av någon du känner eller liknande. Utan värdet måste godkännas av banken.

Vi skapade Kan man låna till bostad utan kontantinsats för att informera om att kan låna till kontantinsatsen med ett privatlån men man kan inte ta ett bolån utan insats. I Sverige har vi ett bolånetak där ingen får belåna bostaden mer än 85% men sedan kan du ta ett privatlån där du inte lämnar bostaden som säkerhet för lånet för att betala insatsen. Men kom ihåg att hur mer du har själv till insatsen desto större chans är det att du får låna pengar.

På samma sätta som du kan ge betyg på guiden Kan man låna till bostad utan kontantinsats precis här ovanför så kan du ge omdöme här nedan. Vill du vara med och diskutera Kan man låna till bostad utan kontantinsats med andra besökare och med oss så kan du göra det här nedanför. Samma kommentarsfältet där du även kan lämna ett omdöme om guiden. Stämmer rubriken med innehållet?


Meny över andra guider om Kan man låna till bostad utan kontantinsats

Detta är alltså en meny som visar andra guider om just Kan man låna till bostad utan kontantinsats som vi har skrivit och som vi tycker du ska läsa. Vi tar fram dom populäraste.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.