Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Kan man låna pengar till kontantinsats

Kan man låna pengar till kontantinsats? Ja man kan låna pengar till kontantinsatsen och det kan man göra med ett privatlån. Ett privatlån är ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar utan räntan sätts individuellt efter din betalningsförmåga. Hur sämre betalningsförmåga banken tycker du har desto högre ränta får du.

I Sverige har vi ett bolånetak som gör att du inte kan belåna din bostad mer än 85% av bostadens värde. Så är din bostad värd 3milj så kan du bara belåna bostaden upp till 2550.000kr. Du måste alltså ha minst 450.000kr i kontantinsats. Antingen med pengar du sparat ihop eller med ett privatlån där du inte belånar bostaden för att få låna pengar. Det finns privatlån (även kallat blancolån) upp till 500.000kr. Kom ihåg att du ofta har större chans att få låna pengar om ni är två som ska stå på lånet.

Topplån är inte samma sak

Det är förvirrande att topplån och insats inte är samma sak. Och det blir inte enklare genom att några kallar det för topplån. Men felaktigt om du frågar oss. Då insatsen aldrig är ett topplån. Vi vet flera som gått bolån med bostaden som säkerhet och sedan till det ett topplån där dom får ett privatlån upp till 85%. Och sedan kommer insatsen. Men det går även att ta privatlån för att lösa och då är det inte ett topplån.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.