TOPPLISTAN VECKA 12 2019:
1. Advisa kontantinsats
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Se hur mycket du/ni får låna idag!
MER INFO »

KLICKA HÄR för HELA topplistan!

Kan man låna pengar som pensionär

Kan man låna pengar som pensionär? Ja det är helt klart möjligt men tyvärr blir det svårare och svårare vad det verkar. I dagarna har man kunnat läsa att man bör ta bolån innan 60år eftersom reglerna blir hårdare. Vi får helt enkelt hoppas det blir så stora protester att dom fixar till det. Hur ska det annars se ut om man inte får låna pengar efter 60? Annars brukar en vanlig ålder vara att man kan låna pengar upp till 74år ålder. Men vi kommer inom kort återkomma med en guide där vi visar vart man kan låna pengar som pensionär och inte. Så vi får det svart på vitt helt enkelt.

Kan man låna pengar som pensionär

Vi vill gärna veta vad du tycker om guiden Kan man låna pengar som pensionär? och det kan du visa här nedan. Där kan du ge omdöme och betyg. Kan man låna pengar som pensionär är en sida där vi svarar på om du kan låna pengar när du är pensionär eller inte. Det blir nämligen svårare och svårare att låna pengar hur äldre man bli tyvärr. Åtminstone efter 60år. Har du inte hittat det du sökte angå Kan man låna pengar som pensionär? här ovan så hoppas vi att du gör det i någon av våra andra guider här nedan. Listan framställs efter vad vi tror du är intresserad av att läsa.


Kan man låna pengar över 65år?

Svar: Ja det går att låna pengar då fast det är tyvärr betydligt svårare. Det är därför vi försöker skapa guider om just detta så man ändå ska se sina alternativ och kan dela med sig av vad det finns för alternativ och vad man har för erfarenheter av det.


Läs mer om att Kan man låna pengar som pensionär?


Lämna en kommentar

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.