TOPPLISTAN VECKA 19 2019
KLICKA HÄR för HELA topplistan!
#Ränta fr:
1.Advisa liten2,95%
Jämför lån gratis!
Mer info »
2.Lendo liten3,01%
Jämför lån gratis!
Mer info »
3.Consector liten2,90%
Jämför lån gratis!
Mer info »

Kan man låna pengar från Klarna?

Kan man låna pengar från Klarna? Med tanke på att dom skickat in en ansökan om att bedriva bank så är det inte omöjligt att dom kommer börja låna ut pengar i framtiden men just nu går det inte att göra direkt av Klarna. Du kan ta saker på avbetalning med deras tjänster men inte låna pengar direkt. Men det kanske kommer och då kommer vi självklart uppdatera om det. Vet du om något annat så får du väldigt gärna meddela oss det. Antingen via mail eller via kommentarsfältet.

Låna på faktura

Det är i skrivande stund så att man lånar pengar på faktura hos Klaran. Och många väljer det för det är enkelt. Att det är så många butiker som erbjuder att få betala på faktura och sedan erbjuder Klarna att du ska få betala av det i din takt. Men det du bör göra då är att jämföra lån innan du gör det så du får det billigaste lånet.

Jämföra lån innan du väljer lån direkt i en ebutik

Många väljer att låna direkt i en ebutik via till exempel Klarna men det gäller att du jämför det precis som vilket annat lån som helst. För du kan fortfarande välja att ta ett privatlån för att betala fakturan och på så sätt få billigare ränta.

Lämna en kommentar

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.