Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 29. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Kan man köpa bil utan kontantinsats

Kan man köpa bil utan kontantinsats? Ja det går alldeles utmärkt att köpa bil utan kontantinsats men då kan du inte lämna bilen som säkerhet för lånet. Så du måste alltså välja ett billån utan bilen som säkerhet för lånet och inte ett billån med bilen som säkerhet för lånet. För i Sverige måste du ha minst 20 procent i kontantinsats om du lämnar bilen som säkerhet för lånet oavsett vilken bank eller långivare du väljer. Men väljer du däremot ett privatlån till att låna pengar till bil så behöver du ingen insats och du behöver inte heller hålla dig till några regler som du annars behöver göra om du lämnar bilen som säkerhet för lånet.

Om du lämnar bilen som säkerhet för lånet så måste du ofta hålla dig till regler som att inte köpa en bil äldre än 10år och att du måste köpa bilen av en bilfirma. Men om du tar ett privatlån till en bil kan du låna 100% och köpa bilen av både privatpersoner och bilfirmor. Du kan även strunta i att köpa bil efter ålder. Så varför väljer inte alla privatlån till bil då? Jo det är för att billån med bilen som säkerhet för lånet ofta är billigare än privatlån till bil. Alltså har lägre ränta. Men då många tycker privatlån har så många fördelar som väger över så är det ofta många som väljer det ändå. I regel oftast till begagnade bilar och billån med bilen som säkerhet till nya bilar.


Vi vill veta vad du tycker om Kan man köpa bil utan kontantinsats

Ja vad tycker du om Kan man köpa bil utan kontantinsats? Har vi lyckats svara på rubriken tycker du? Ge ditt betyg här nedan. Där kan du självklart även se vad tidigare besökare tycker.


Sammanfattning av Kan man köpa bil utan kontantinsats

Kan man köpa bil utan kontantinsats heter sidan där vi förklarar vad som är ett lån till bil med insats och vad som är ett lån till bil utan insats. För det är nämligen två olika typer av lån och det är det som vi tar upp på den här sidan så du ska kunna hitta det lånet som just nu söker efter.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.