Kategoriarkiv: UC

Låneförmedlare utan UC

Låneförmedlare utan UC? Finns det någon låneförmedlare som inte tar någon UC? Vi hittar inte en enda låneförmedlare som inte tar en UC på dig när du skickar in en ansökan. Däremot är det stora fördelen med låneförmedlare att dom just bara tar en UC och inte en per bank som det hade blivit om du hade jämfört räntan själv. Så om du skickar in en ansökan till tex Lendo så får du över 20 banker jämförda mot varandra men bara en UC. Men det snabba svaret på din fråga är alltså att inte vi hittar en enda som inte tar UC och då listar vi totalt 14 lånegivare i skrivande stund. Läs hela den här sidan om du är ute efter att låna utan UC och vill jämföra privat med en låneförmedlare.

Veckans ENKLA topplista

Här är topp 3 låneförmedlare som vi listar på Kontantinsats.se och listan sorteras efter vart flest väljer att låna pengar just den här veckan efter ha läst någon av våra guider om låneförmedlare. Totalt är det 14 låneförmedlare vi listar och du hittar länken till dom under den enkla topplistan här nedanför. Gå till Låneförmedlare – Hela topplistan

Låneförmedlare utan UC


Låneförmedlare

Låneförmedlare är guiden som fungerar lite som en startsida för allt vi skriver om låneförmedlare och ett måste för dig som funderar på att använda dig av en låneförmedlare när du ska låna pengar.


En lista på mer om Låneförmedlare utan UC

Här ovanför sammanfattar vi guide vi skrivit om Låneförmedlare utan UC men för dig som vill ha en enklare lista så är det här kapitlet för dig. Här kan du se vad vi skrivit om detta tidigare. Flera av guiderna uppdateras löpande hela tiden.


Ställ en fråga och diskutera Låneförmedlare utan UC

Vill du ställa en fråga om Låneförmedlare utan UC så kan du vara med och diskutera här nedanför i kommentarsfältet. Där du kan du ställa frågor och diskutera Låneförmedlare utan UC med oss på redaktionen och med andra besökare.


Sammanfattning av Låneförmedlare utan UC

Vi vet ingen låneförmedlare utan UC. Men så fort vi får reda på det så kommer vi publicera det här. Vet du om någon kan du kommentera det längst ned.

Låneförmedlare


Här är du nu: Kontantinsats » Låneförmedlare utan UC

Självklart kan du även säga vad du tycker om Låneförmedlare utan UC med dina egna ord och det gör du här nedanför. Lämna gärna betyg på guiden med hjälp av vårt betyg-system som du hittar här. Här nedanför samlat vi tips på guider som är relaterade till Låneförmedlare utan UC och som vi tror du kan vara intresserad av om du är intresserad av låneförmedlare. Vi har följt förmedlare av lån ända sedan starten av Kontantinsats år 2010 och det har blivit minst en ny guide om låneförmedlare i veckan. Här kan du se några av dessa. Fler av dom uppdaterar vi flera gånger i veckan.

Alla lån med Creditsafe

Alla lån med Creditsafe? Det vill säga lån utan UC, har ni någon sådan lista? Ja vi har fler guider om just Creditsafe och vi tänkte bygga den här guiden till ett bra sammanfattat inlägg om just lån utan Creditsafe. Vårt mål är att bygga den bästa översikten för lån med Creditsafe istället för UC precis som vi försöker bygga dom bästa guiderna med lån utan UC och vilka banker långivare har. Vårt mål är att skapa den bästa sajten för alla som vill låna pengar och behöver hjälp med att skapa en så bra överblick över sina alternativ som möjligt samt se över vad det finns för lån och vet hur dom fungerar.

Här är alla lån som tar Creditsafe

Här kan du se vilka snabblån, smslån och andra smålån som har Creditsafe. Alla lån sorteras efter hur populära dom här hos våra besökare. Det behöver inte betyda att det är det bästa lånet men det är i alla fall ett tecken på att är bra lån då många väljer att låna pengar av dom. Eller hur? Topp 10 listan du ser här ovanför är den totala topplistan över alla lån vi listar. Oavsett om dom använder Creditsafe, UC eller någon annat. Kolla alltid upp så dom tar Creditsafe även när du klickar på länkarna och inte bara i skrivande stund.

 1. Flexlimit » Creditsafe
 2. Credigo » Creditsafe
 3. Daypay » Creditsafe
 4. Easycredit » Creditsafe
 5. Expresskredit » Creditsafe
 6. Ferratum » Creditsafe
 7. Meddelandelån » Creditsafe
 8. Onea » Creditsafe
 9. Viaconto » Creditsafe
 10. Vivus » Creditsafe
 11. Savelend » Creditsafe
 12. ViaKredit » Creditsafe
 13. Loanstep » Creditsafe

Självklart försöker vi göra en lista som alltid är 100% korrekt men ibland hinner vi inte uppdatera listan lika snabbt som ändringar sker. Eller så har vi bara skrivit fel redan från början så klicka alltid på länkarna för att se villkoren på deras hemsida som gäller just precis nu när du läser detta.

Creditsafe är en kreditupplysning

För dig som inte vet så är Creditsafe alltså en kreditupplysning som företagen ovan använder sig av. Precis som UC alltså. Skillnaden är att det är ett annat företag bara.

Alla lån med creditsafe


Ställ en fråga och diskutera Alla lån med Creditsafe

Här kan du även diskutera Alla lån med Creditsafe och det gör du i kommentarsfältet nedan. Så var med och hitta det bästa lånet genom att vara med och dela med dig av dina erfarenheter. Du kan även ge omdöme och betyg på samtliga lån som vi listar så gör gärna det om du vill hjälpa till.

Tar Lendo Creditsafe?

Svar: Nej Lendo tar UC och inte Creditsafe. Så funderar du på att låna pengar och är ute efter alternativ som tar Creditsafe så är Lendo inte ett alternativ för dig.

Vad är en UC?

Svar: En UC är en kreditupplysning från företaget UC. UC ska vara Sveriges största kreditupplysningsföretag. UC ägs bland annat av bankerna Nordea, SEB, Handelsbanken, Swedbank, Danske Bank och Länsförsäkringar Bank.

Vad är en Bisnode?

Svar: Bisnode är också ett kreditupplysnings-företag precis som UC och Creditsafe. Som är du ute efter ett lån utan UC så kan alltså ett lån med Bisnode vara ett alternativ för dig kanske? Då kan du besöka Alla lån med Bisnode istället. Som fungerar på exakt samma sätt som denna.

Finns det någon låneförmedlare utan UC?

Svar: Nej inte vad vi vet. Alla lån i listan är snabblån och eller smslån. Mindre privatlån alltså. Vi vet ingen låneförmedlare som inte tar en UC. Vet du om det får du gärna kommentera det nedan.


Alla lån som tar Creditsafe – Veckans STORA topplista

Här visar vi exakt samma topplista som är ovanför men det här är den stora listan. Det innebär att du hittar info om varje lån i listan. Med framförallt omdöme och betyg.

Flexlimit

Låna från 3000kr upp till 20.000kr hos Flexlimit. Och det med utan UC alltså. Du får låna pengar med Creditsafe istället. En ansökan är gratis dessutom.

Flexlimit Creditsafe

Credigo

Hos Credigo kan du låna från 500kr upp till 20.000kr. Och vad vi kan hitta så tar dom inte någon UC utan dom tar en Creditsafe alltså. Som också en kreditupplysning men ett annat företag. MEN dom tar bara ingen UC från 500kr upp till 10.000kr. Om du däremot ansöker om ett årslån från 11000kr upp till 20000kr i tre eller fem år så tas det en UC på dig.

Daypay

Daypay är en lån från 1000kr upp till 20.000kr. Ett ganska stor snabblån alltså. Men det viktiga i det här sammanhanget är om dom tar UC eller inte eller hur? Och dom tar UC från 11.000kr upp till 20.000kr och sedan Creditsafe under 11.000kr. Glöm inte kontrollera detta innan du lånar då snabblånen kan byta villkor som vi inte hinner med och uppdatera.

Easycredit

Vi gillar Easycredit eftersom deras hemsida är väldigt tydlig och påkostad. Hos dom kan du låna från 500kr till 20.000kr. Dom tar inte UC från 500kr upp till 10.000kr. Så om du vill låna pengar helt utan UC så kan du alltså låna upp till 10.000kr hos Easycredit.

Expresskredit

Expresskredit sträckers sig från 1000kr upp till 12.000kr. Från 61dagar till 90dagar i återbetalningstid. Expresskredit tar inte någon UC så dom fungerar perfekt för dig som vill låna pengar utan att dom tar något UC på dig.

Ferratum

Ferratum är ett av dom mest populära snabblånen hos våra besökare och deras lån sträckers sig från 1000kr upp till 25.000kr. Vad vi kan hitta på deras sajt så har dom Creditsafe upp till 25.000kr till och med.

Meddelandelån

Meddelandelån har i vårt tycke en av dom bästa sajterna för snabblån och smslån. Du kan enkelt se exakt vad ditt lån kommer kosta dig. Från 500kr upp till 30.000kr. Hur hur mer du lånar desto längre kan du låna pengarna innan du ska ha betalat tillbaka hela lånet igen. 30.000kr kan du till exempel låna i 3år medan du måste betala tillbaka 5000kr på max 2 månader. Då ser du tydligen att det skulle kosta dig 1400kr i skrivande stund.

Onea

Onea ägs av 4finance AB och vad vi hittar förut så tar dom ingen UC. Nu hittar vi däremot inget om det? Kan du hitta det får du väldigt gärna kommentar det nedan. Hur som helst så kan du låna från 500kr upp till 40.000kr hos dom.

Viaconto

Viaconto är ett lån där du kan låna från så lite som 500kr till 20.000kr. Du får olika priser beroende på om du ska låna pengar för första gången eller om du har lånat pengar förut av dom. Hos Viaconto kan du får pengarna samma dag står det på deras hemsida.

Vivus

Hos Vivus kan du låna pengar utan att du får någon UC på dig då dom tar en Creditsafe istället.
Alltså är det ett till alternativ för dig som letar just det. Och hos dom kan du låna 500kr upp till 20.000kr.

Savelend och Loanstep

Med Savelend kan du låna utan UC. Dock heter inte deras lån Savelend utan Loanstep heter det istället. Savelend erbjuder dig att investera pengar till personer som vill låna pengar hos Loanstep.

ViaKredit

Hos ViaKredit kan du välja mellan allt låna från 5000kr upp till 20.000kr. På deras hemsida ser du enkelt hur mycket lånet kommer kosta dig så länge du betalat tillbaka pengarna i tid. Hos dom kan du enkelt ta och låna pengar utan en UC om det är det du söker efter. Besök dom i topplistan för att läsa mer.


Här är alla lån som tar Bisnode

Everydayplus = Bisnode
Kreditidag = Bisnode
Monetti = Bisnode
Lånbutiken = Bisnode
Mobillån = Bisnode
Nanoflex = Bisnode
Nanokredit = Bisnode
Risicum = Bisnode
Snabbfinans = Bisnode
Ok money – Bisnode
Selene – Bisnode
Extrakredit Bisnode
Euroloan Bisnode
Kreditkontot Bisnode
Creditstar Bisnode

Om du vill se alla dessa lån och läsa mer om dom kan du besöka Alla lån med Bisnode. Det är alltså en guide som fungerar exakt som denna men som handlar om Bisnode istället.

Här är alla lån som tar UC

Lendo = UC
Bank Norwegian = UC
Bigbank = UC
Cash2you = UC
Cashbuddy = UC
Credento = UC
Euroloan = UC
Frogtail = UC
Freedom Finance = UC
Ica-Banken = UC
Ikano Bank = UC
Leasy = UC
Marginalen Bank = UC
Moneypal = UC
Nettofinans = UC
Santander = UC
Sevenday = UC
Thorn = UC

Här är alla lån som vi inte vet vad dom tar för kreditupplysning än

Kredit365 = ?
Smspengar = ?
Kundfinans = ?
Expresskredit = ?
Strandia Finans = ?
Smskontanter = ?


Låna pengar utan UC

Låna pengar utan UC är den största sidan vi har om att låna utan att företaget tar en UC. Där dom till exempel tar en Creditsafe istället. Alltså en kreditupplysning som inte är UC. Så läs den om du söker just precis det för där samlar vi allt om det.

Snabblånoch smslån

Det finns många snabblån utan Creditsafe och därför tycker vi självklart att du ska läsa startsidan för allt vi skriver om just Snabblån. Där kan du bland annat läsa mer om vilka kreditupplysnings-företag som dom använder sig av.Sms-lån är en underkategori till snabblån. Det är helt enkelt snabblån som du kan ta med mobilen. Antingen med sms eller med BankID. Så besök Smslån för att hitta det bästa smslånet just nu.


Läs mer om Alla lån med Creditsafe

Det här är en meny över allt vi skrivit om Alla lån med Creditsafe. Har du inte hittat det du söker ovan eller ändå vill läsa vidare om ämnet så har vi här en lista där vi listar andra guider vi skrivit i ämnet.


Sammanfattning av Alla lån med Creditsafe

Alla lån med Creditsafe är en guide som visar vilka lån som tar Creditsafe. Istället för UC till exempel. Vi har utgått från alla lån vi listar på Kontantinsats.se och tagit ut dom vi vet tar Creditsafe helt enkelt. Hoppas du gillar guiden och vill ge oss bra betyg och omdöme här nedan. Vi vill att våra besökare alltid ska bli nöjda med ett besök så därför är alla sidor öppna för våra besökare att kommentera fritt.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Alla lån med Creditsafe

Låna 5000 utan UC

Låna 5000 utan UC? Kan man låna 5000kr utan UC? Ja det går absolut att låna 5000 utan UC och i den här guiden listar vi vilka snabblån, smslån, privatlån och smålån som man kan ta lån på 5000kr utan att dom tar någon UC på dig. Dock tar alla en kredituplysning men då använder dom alltså sig av en annan kreditupplysning helt enkelt. Vi fyller på med lån hela tiden och har skapat en enkel topplista över 5000kr utan UC och en stor topplista med omdöme, betyg och recensioner. Vill du jämföra lån som är så här låga så bör du se guiden snabblån som minst. Även kallade smslån av några. Du kan se båda under namnet smålån.

Veckans ENKLA topplista

Vi har utgått från våran lista över lån på 5000kr och sedan tagit ut dom som INTE tar UC. Så vi har alltså en lista över vilka som inte tar UC och som lånar ut 5000kr. Kom dock ihåg att dom kan ändra det fort så du ska alltid säkerställa att informationen stämmer själv. Men självklart gör vi allt vi kan att allt alltid ska stämmer. Men ibland misslyckas vi eftersom vi gör allt manuellt.

Det är oftast snabblån eller smslån

Om du är ute efter att Låna 5000 men inte vill ha någon UC på dig så är det oftast snabblån eller smslån som gäller som sagt. Därför tycker vi att du ska läsa guiderna Snabblån och Smslån om du söker just detta. För där kan du även hitta vidare till lån utan UC. Det gör du enklast under Låna pengar utan UC som är våran största guide om det.


Var med och diskutera Låna 5000 utan UC

Vill du vara med och diskutera att Låna 5000 utan UC så kan du vara med och göra det här under i kommentarsfältet. Då finns både andra besökare och vi på redaktionen på Kontantinsats.se.


Sammanfattning av Låna 5000 utan UC

Här samlas vi och utser det bästa lånet för att låna 5000kr utan UC. Och utan UC betyder alltså att det inte tas någon kreditupplysning från företaget UC. Säg vad du tycker om guiden genom att lämna omdöme och betyg. Du kan välja att antingen lämna något av de eller båda två.


Här är du nu: Kontantinsats » Låna 5000 utan UC

Samla lån med många UC

Samla lån med många UC, går det? Samla lån med många UC kan du göra och det bästa sättet att göra det då är att använda en låneförmedlare. En låneförmedlare som jämför många banker och ställer dom mot varandra så dom ska ge dig så bra ränta som möjligt. Tar vi Lendo till exempel som i skrivande stund jämför hela 25 banker och långivare mot varandra. Och det viktigaste i det här är att dom bara ta en enda UC. Så då kan du alltså med en UC till få svar från 25 banker. Det ökar ju chansen att du hittat en bank som lånar ut pengar till dig trots många UC. Att samla lån och krediter är väldigt populärt och ett väldigt smart sätt att spara in pengar på onödigt dyr ränta.


Vad är ditt betyg på Samla lån med många UC

Samla lån med många UC är den guide där vi försöker samla ihop lån där du kan samla dina lån och krediter och istället ha ett stor lån istället för att ha många små lån. Och då framförallt för människor som redan har många UC på sig. Tycker du vi har lyckats bra med det? Du kan ge ett betyg på det här nedan och är ett betyg mellan 1 och 5 du ska ge.


Sammanfattning av Samla lån med många UC

Samla lån med många UC är sidan för dig som har många smålån och blivit väldigt dyra för dig och där du hellre skulle vilja ha ett stor lån med billigare ränta men du vill inte ha några fler UC på dig helst. Då söker du alltså en förmedlare av lån som helst inte använder sig av UC? Eller om det går bra att dom tar en UC om du kan få samla dina lån och krediter ändå? Läs den här guiden och se om den hjälper dig i så fall.


Smslån utan UC utbetalning direkt

Smslån utan UC utbetalning direkt? Finns det? Ja det finns och i den här guiden går vi igenom dom som har smslån utan uc och dom har direkt utbetalning. Vi har populära guider med smslån utan uc och smslån med utbetalning direkt och det vi har gjort är att slå ihop dessa så du enkelt kan få en överblick över vilka smslån som du kan låna utan att få en uc på dig samt att du vill ha utbetalning direkt.


Vi vill veta vad du tycker om Smslån utan UC utbetalning direkt

Ja precis som rubriken säger så skulle vi vilja veta vad du tycker om Smslån utan UC utbetalning direkt? Du gör det enkelt genom att ge ett betyg här nedanför. Med hjälp av stjärnorna det vill säga. Från vänster till höger där stjärnan från vänster är en och den längst till höger är fem.


Sammanfattning av Smslån utan UC utbetalning direkt

Smslån utan UC utbetalning direkt är sidan där vi sammanfattar alla smslån där man kan låna pengar utan UC. Och det är även så att vi tagit ut dom som har snabb utbetalning där du kan få utbetalningen direkt till ditt konto på något sätt och det är det vi skriver om.


Blancolån utan UC

Blancolån utan UC? Finns det? Ja det finns Blancolån utan UC och i den här guiden går vi igenom dom och vilken skillnad det är på dom. Självklart så finns även omdöme och betyg från tidigare besökare samt våran egna recension om alla Blancolån utan UC. Vi har även andra guider om utan UC som vi tror du kan tycka är intressanta så därför har vi även tipsar vidare om dom guiderna. Vi hoppas du hittar det du söker om utan UC och Blancolån. Vårt mål är att du alltid ska kunna hitta de du söker om att låna pengar och privatekonomi hos oss.

Alla lån utan UC

Alla lån utan uc är alltså alla lån med Creditsafe, alla lån med Bisnode och alla lån tillsammans. Vi har samlat alla lån som tar dessa olika kreditupplysning istället för UC. Vårt mål är att skapa dom bästa listorna för alla som vill låna pengar och den bästa informationen. Vi uppdaterar Kontantinsats.se varje dag året runt och följer att långivare vi listar varje dag.

Lån utan UC – Veckans topplista

Här listar vi lån där du inte behöver har någon UC för att få låna pengar.

Listan fylls på allt efter som hela tiden när vi fått in nya lån på listorna över snabblån, smslån och andra smålån. Även större privatlån.

Snabblån som inte tar UC

Snabblån som inte tar UC? Finns det? Ja det finns många snabblån som inte tar UC. Däremot finns det inte någon som lånar ut pengar utan någon kreditupplysning. Så först måste vi bara reda ut just det. UC är ett företag som tar kreditupplysningar. Men ett företag som tillhandahåller snabblån kan välja att ta sin kreditupplysning hos ett annat företag. Alltså något annat än UC. Till exempel Creditsafe som är ett annat företag som tar kreditupplysningar. Det här är en guide där vi listar alla snabblån vi har listat här på Kontantinsats.se. Skillnaden är bara att vi har tagit bort dom som tar UC och sedan skrivit vad dom andra har för företag som sköter deras kreditupplysningar.


Besök Snabblån som inte tar UC när du vill veta detta

Snabblån som inte tar UC är en sida där vi tar ut alla snabblån som inte tar UC. Och UC är alltså en kreditupplysning. Och många väljer att inte ta UC och därför tar dom det hos något annat företag. Till exempel Creditsafe.


Tar Bank Norwegian UC

Tar bank norwegian UC eller har dom lån utan UC? Bank Norwegian tar UC så du kan alltså inte låna pengar av Bank Norwegian utan att dom tar en UC på dig. Är du intresserad av att låna utan UC så kan du läsa vidare i den här guiden så kan vi bland annat tipsa om andra guider som vi skrivit om att låna pengar utan UC. Det finns några alternativ för dom som vill lån utan att få någon UC på sig nämligen. Däremot kan du alltså inte låna av Bank Norwegian om du inte vill ha en UC på dig.


Lista på fler guider om Tar Bank Norwegian UC

Med Lista på fler guider om Tar Bank Norwegian UC så har vi automatiskt tagit fram dom guiderna vi skrivit i ämnet eller som är relaterade till just lån utan UC eller Bank Norwegian och som du visat intresse för. Det som är meningen med det är att du enkelt ska kunna klicka dig vidare till det du söker helt enkelt. Och snabbt ska det går. Det är målet i alla fall.


Sammanfattning av Tar Bank Norwegian UC

Med Tar Bank Norwegian UC vill vi svara på frågan om dom tar en kreditupplysning från UC helt enkelt. Och svaret på det ska du hitta i den här guiden. Så fort vi får reda på en ändring så ändrar vi även här. Vi visar även vart du kan ta reda på hur gör när du läser det här. För i skrivande stund så tar dom nämligen en UC.


Advisa UC

Advisa UC? Tar Advisa UC? har dom något lån utan UC? Svar: Ja Advisa tar UC på dig när du skickar in en ansökan. Under UC kan du läsa mer om vad det innebär för dig och vad det är för något. Många vill har så få UC på sig som möjligt då för många kan göra att du får svårare att låna pengar i framtiden och det kan även göra att du får sämre ränta.


Det här är guiden Advisa UC

Advisa UC har vi döpt guiden där vi svarar på om låneförmedlare Advisa tar en UC på dig eller inte. Så du snabbt ska kunna se om det är ett alternativ för dig eller inte om du letar just ett lån utan UC. Då kan du besöka Låna pengar utan UC istället.


Betyg på Advisa UC

I den här guiden som vi döpt till Advisa UC svarar vi på om Advisa tar en UC på dig eller inte. Och som du ser ovan så tar dom UC. Tycker du vi svarat på frågan då? Här nedan kan du ge ditt betyg på det.


Smslån utan UC

Smslån utan uc? Vad innebär det och varför efterfrågar vissa det? Jo UC är ett företag som tar en kreditupplysning. UC står för Upplysningscentralen. Det är alltså en förkortning av namnet bara. Att ha många uppslag hos UC kan göra att du får svårare att få lån i framtiden och det vet många om. Därför efterfrågar många långivare och banker som inte tar en UC. Alltså en kreditupplysning hos Upplysningscentralen. Men alla långivare är skyldiga att göra en kredituppysning innan du får låna pengar hos dem. Men istället för UC så använder många istället Bisnode Kredit, Creditsafe, Soliditet och Sergel. I det här inlägget tar vi upp sms-lån där företagen alltså erbjuder dig att låna pengar hos dem och ej tar en UC utan använder någon annat företag för att ta en kreditupplysning på dig.

SMSLÅN UTAN UC


Det här handlar Smslån utan UC om

Smslån utan UC är en guide där vi tar ut dom smslån där du inte får någon UC på dig. Och med det menas att det inte är kreditupplysnings-företaget UC som tar en kreditupplysning på dig utan att det är ett helt annat. Vilket är efterfrågat hos våra besökare.


MER OM SMSLÅN UTAN UC OCH SNABBLÅN:


HÄR ÄR DU NU: KONTANTINSATS » LÅNA PENGAR » SMSLÅN » SMSLÅN UTAN UC

Tar Daypay UC?

Tar Daypay UC? Svar: Nej Daypay tar inte UC så det är ett bra lån utan UC för dig som inte vill att långivaren ska ta en UC på dig. Man vill hålla nere antalet UC på sig eftersom det kan göra att det blir svårare att låna pengar i framtiden och att det dessutom kan bli dyrare då räntan kan bli högre om man har för många UC på sig.

Tar Lendo UC

Tar Lendo UC? Ja Lendo tar UC och faktum är att dom flesta större lån tar UC. Vi har skrivit väldigt många guider om just UC och hur dom som låna pengar utan UC kan göra för att undvika få fler UC på sig och ändå kunna låna pengar. Vi har även skrivit många guider som år igenom hur man får bort UC på sig och hur långtid det tar. Vill du låna pengar och inte få någon UC på dig kan du börja med att läsa våran guide Lån utan UC där vi löpande hela tiden uppdaterar med det senaste om hur du kan låna utan UC och framförallt vart. Och vart andra oftast har låna för att inte få någon UC just den här veckan. Men svaret på från är att du inte kan låna via Lendo utan att dom tar en UC på dig.

Tar Lendo UC

Vilka banker har låneförmedlaren Lendo samarbete med?

Innan du väljer att låna pengar via låneförmedlaren Lendo så bör du ta reda på vilka banker dom samarbetar med och jämför åt dig med bara en enda kreditupplysning. (en UC) Vi hårdbevakar låneförmedlare i Sverige och listar banker som dom olika låneförmedlarna jämför åt dig för att du ska få en så bra överblick som möjligt och inte dra på dig någon onödig UC. För att se bankerna Lendo har så tittar du inte under Vilka banker har Lendo där vi löpande uppdaterar om just exakt det.

Startsidan för Lendo

Vi har gjort en startsida för låneförmedlaren Lendo så om du vill låna pengar via dom bör du besöka den guiden först. Där kan du bland annat hitta omdöme och betyg. Och även våran egen recension.


Sammanfattningen av Tar Lendo UC

Tar Lendo UC tar upp om låneförmedlare Lendo tar UC eller inte. Och det gör dom alltså. Så om du vill låna pengar utan UC så är alltså deras jämförelse inget för dig.


Fokuslån utan UC

Fokuslån utan UC? Tar Fokuslån UC som kreditupplysning? Svar: Fokuslån tar UC när du skickar in en ansökan om att få låna pengar hos dom. Är du ute efter att låna pengar utan UC kan du titta in våran guide Lån utan UC där vi tillsammans försöker utse det bästa lånet för just lån där man alltså inte tar någon UC. Och Fokuslån är inte med på den listan alltså eftersom dom tar UC.

Fokuslån


Innehåll i Fokuslån utan UC

Här kan du se vad guiden innehållet helt enkelt. Du kan klicka dig fram till dom olika rubrikerna.

 • Fokuslån utan UC
 • Innehåll i Fokuslån utan UC (här är du nu)
 • Fördjupning av Fokuslån utan UC
 • Sammanfattning av Fokuslån utan UC
 • Tips på guider relaterade till Fokuslån utan UC

Fördjupning av Fokuslån utan UC

Det här kapitlet som vi valt att döpa till Fördjupning av Fokuslån utan UC är för dig som verkligen vill veta allt vi vet om Fokuslån och lån utan UC. En riktigt fördjupning.

 • Om Fokuslån
 • Informationslista om Fokuslån
 • Grundkrav för att få låna pengar hos Fokuslån
 • Andra lån som Thorn-koncernen har

Om Fokuslån

Fokuslån lanserades i Danmark först men kom till Sverige i september 2016 och har sedan dess legat i våran topplista över nya lån. Fokuslån ägs och drivs av Thorn-koncernen som även äger flera lån i Sverige så som Klicklån, Thorn lån, Leasy lån och Leasy Minilån.

Informationslista om Fokuslån

 • Tar Fokus lån UC: Ja dom tar UC.
 • Lån trots betalningsanmärkning hos Fokuslån: Nej du kan inte låna pengar hos Fokuslån om du har betalningsanmärkning.
 • Har Fokuslån utbetalning på helgen: Nej Fokuslån har ej helgutbetalning.
 • Har Fokuslån någon lån som är gratis: Nej Fokuslån inget gratislån.
 • Kan man samla lån hos Fokuslån: Ja det går men du bör jämföra mot andra privatlån innan.
 • Har Fokuslån lån utan ränta: Nej Fokuslån har inget lån utan ränta.
 • Har Fokuslån lån utan avgifter: Nej Fokuslån har inget lån utan avgifter.
 • Har Fokuslån något räntefritt lån: Nej Fokuslån har inget räntefritt lån.
 • Åldersgräns för att få låna pengar hos Fokuslån: Du måste ha fyllt 21år innan du ansöker om lån.
 • Kan man legitimera sig med BankID hos Fokuslån: Ja du kan använda BankID hos Fokuslån.
 • Kan man förlänga lån hos Fokuslån: Ja du kan i vissa fall förlänga ditt lån hos Fokuslån.
 • Har Fokuslån kontokredit: Nej Fokuslån har ingen kontokredit.
 • Kan man låna pengar direkt hos Fokuslån: Ja pengarna betalas ut samma dag eller närmaste vardag efter att lånet blivit godkänt.
 • Kan man låna pengar snabbt hos Fokuslån: Ja det går snabbt då pengarna betalas ut samma dag eller närmaste vardag efter att ditt lån blivit godkänt.

Grundkrav för att få låna pengar hos Fokuslån

  Åldersgränsen är 21år för att få låna pengar hos Fokuslån.
 • Du får inte har några betalningsanmärkningar alls
 • Du måste ha en inkomst på 100.000kr om året.
 • Du måste ha ett telefonnummer i ditt namn.
 • Du måste vara skriven i Sverige.

Andra lån som Thorn-koncernen har

Som du ser har Thorn-koncernen fler lån än just Fokuslån.

 • Klicklån
 • Thorn lån
 • Leasy lån
 • Leasy Minilån

Sammanfattning av Fokuslån utan UC

I den här guiden svarar vi bland annat på om Fokuslån tar UC eller inte och svaret på det är att dom tar UC. Men du kan även se hur populära dom är hos våra besökare om du läser vidare om omdöme och betyg. Du kan även läsa våran recension och mer djupgående info om företaget.


Tips på guider relaterade till Fokuslån utan UC

Vill du läsa vidare om Fokuslån utan UC? Här sammanfattar vi guider vi skrivit i ämnet och som vi tror du är intresserad av utifrån vad du varit intresserad av fram till nu.

 • Fokuslån betalningsanmärkning

Fokuslån betalningsanmärkning

Fokuslån betalningsanmärkning är guiden där vi svarar på om du kan låna pengar hos dom trots att du har EN betalningsanmärkning. Vill du få reda på om du kan göra det trots flera betalningsanmärkningar får du gå till guiden Fokuslån betalningsanmärkningar istället.


Läs mer om Fokuslån utan UC

Läs mer om Fokuslån utan UC här i vår lista över guider vi skrivit i ämnet. Alla är framtagna efter vad du är intresserad av. Eller vad vi tror du är intresserad av rättare sagt.


Lämna omdöme och betyg på guiden Fokuslån utan UC

Här har du möjlighet att säga vad du tycker om guide Fokuslån utan UC du precis tagit del av genom att lämna omdöme och betyg. Du kan också läsa och lämna betyg på Fokuslån men då gör du det under Fokuslån omdöme istället. Alla omdöme om Fokuslån som skrivs här nedanför flyttas över till guiden Fokuslån omdöme.

[ratings]


Här är du nu: Kontantinsats » Fokuslån utan UC

Akut lån utan UC

Akut lån utan UC? Varför vill man inte ha en UC? Jo det är för att man tydligen kan få svårt att låna pengar i framtiden om man har för många UC på sig. Och därför vill man hålla nere antalet och hitta lån där dom har något annat företag som tar kreditupplysningen. Och vi har många guider om exakt det här. Eftersom våra besökare efterfrågar det hela tiden. Men vad betyder akut då? Jo det uppfattar vi som lån där du kan få dom utbetalt snabbt och nästan direkt. Och det tar vi även med i våra guider om just detta ämne.

Lån utan UC 2018

Lån utan UC? Finns det? Svar: Ja det finns lån utan UC och i den här guiden så listar vi långivare som erbjuder sig att låna pengar utan att dom tar någon UC på dig innan du får låna pengar. Inte efter heller för den delen. Företagen i listar lånar ut pengar utan att ta en kreditupplysning från förtaget UC utan löser det på andra sätt. Det finns många som efterfrågat lån som inte tar UC då för många UC kan göra att det blir svårt att låna pengar eller så har man redat dragit på sig många UC och då kan man önska lån utan UC just för att kunna låna pengar trots att man redan har många förfrågningar hos UC. Så i den här guiden hoppas vi hjälpa dig som söker företag där du kan låna pengar men utan att företaget tar en UC. Sedan skulle vi uppskatta om du ville lämna ett omdöme på guiden genom att trycka på stjärnorna här nedan 1-5. Där 1 stjärna betyder att du inte fick hjälp av guiden och där 5 betyder att du tycker vi gjort ett bra jobb med att visa dig vart du kan låna pengar utan UC. Vi har även guiden Lån utan UC helg där vi listar dom företag som erbjuder dig att låna pengar även på helgen och som inte tar någon UC. Vi har även sedan tidigare guiden där vi listar lån så som snabblån, smslån och andra smålån som man kan ta på helgen men då är det även såna som tar UC.

Lån utan UC – Veckans ENKLA topplista

Det här är veckans ENKLA topplista över lån utan UC och det betyder alltså att vi listar lånen med länk in till där dom har lån utan UC utan omdöme, betyg och recensioner. Topplistan sorteras efter hur populära dom är hos våra besökare innan dig just den här veckan. Vill du se omdöme, betyg och recensioner så ska du gå till den STORa topplistan längre ner istället.

Lån utan UC


Innehåll i guiden Lån utan UC

Det här är ett register över alla kapitlen i guiden Lån utan UC. Du klickar på rubrikerna för att ta dig framåt i guiden.


Sammanfattning av guiden Lån utan UC

Lån utan UC är en guide där vi har tagit ut alla lån som inte tar någon UC när du skickar in en ansökan. OBS! Topplistan längst upp som finns på varje sida här på Kontantinsats.se visar den totala topplista oavsett om dom har UC eller inte. Så det är topplistan nedanför den som visar vilka lån som inte tar UC. Du kan kontrollera det genom att klicka på länken till varje lån för att läsa villkoren.


Läs mer om Lån utan UC

Har du fortfarande inte hittat det du söker efter angå Lån utan UC? Här har vi samlat tips på andra guider vi skrivit om just låna pengar utan UC som vi hoppas kan hjälpa dig hitta rätt.

 • Lån utan UC (här är du nu)
 • Lån utan UC helg
 • Låna pengar utan UC

Har du några frågor om Lån utan UC?

Har du några frågor om Lån utan UC så kan du ställa dom här nedanför. Du skriver dina funderingar i kommentarsfältet så försöker vi på redaktionen och andra besökare att kasta oss in i diskussionen tillsammans. Så vi tillsammans kan lösa eventuella frågetecken helt enkelt.


Betyg om Lån utan UC

Nu har du kommit till kapitlet Betyg om Lån utan UC där du kan säga exakt vad du tycker om guiden Lån utan UC genom att lämna 1-5 i betyg.

[ratings]


Omdöme om Lån utan UC

Omdöme om Lån utan U är kapitlet där du kan lämna omdöme på guiden Lån utan UC genom att skriva en kommentar här nedan.


Här är du nu: Kontantinsats » Lån utan UC

Låna pengar utan UC kontroll

Låna pengar utan UC kontroll? Varför ska man det? Varför vill folk det? Jo för med för många UC på sig så kan man tydligen få svårt att låna pengar. Därför söker sig folk till lån utan UC för att dom förmodligen har många UC på sig sedan tidigare. Och därför har vi skapat guiden Lån utan UC. Där vi helt enkelt samlar dom lån där dom inte tar en UC. För att göra våra besökare nöjda helt enkelt. Så om du vill låna pengar men inte vill ha en UC tycker vi att du ska titta in Lån utan UC. Där vi helt enkelt samlar dessa lån tillsammans med omdöme och betyg.


Sammanfattning av Låna pengar utan UC kontroll

Låna pengar utan UC kontroll är en sida för alla som vill låna pengar med inte vill att långivaren eller banken tar en UC kontroll på dig. Utan att dom helt enkelt använder en annan kreditupplysning. Tillexempel Bisnode eller Creditsafe.


Daypay

Daypay är ett snabblån/smslån/små-lån där du kan låna upp till 10000kr och dom kan du sedan låna i 30, 60 eller 90 dagar. Enkelt att förstå helt enkelt. Du har pengarna på ditt konto samma dag om du ansöker innan klocka 12:00. Annars sker utbetalningen av ditt lån nästkommande vardag. Daypay har alltså inte någon helgutbetalning. För att få låna pengar av Daypay så måste du vara minst 20år gammal. Du måste vara folkbokförd i Sverige och du ska inte ha några betalningsanmärkningar. Daypay är alltså inget bra lån för dig som letar efter lån trots betalningsanmärkningar. Dom har acceptera en betalningsanmärkning om det är en gammal och litet bara.

Glöm inte läsa läsa den här sidan hos Daypay.

Låna pengar utan UC hos DayPay

Här kan du se om du kan låna pengar hos Day Pay utan UC.

 • Lån utan UC: Ja Daypay tar inte UC

Snabb sammanfattning av guiden om Daypay

Där du befinner dig nu så samlar vi alltså allt vi kan om Daypay och deras lån. Tanken är att den här sidan ska finnas som en resurs för alla som funderar på att ta deras snabblån.


Andra guider vi skrivit om Daypay

Vi har många guider om Daypay och guider som är relaterade till vad dom är och vad du gör. Här listar vi dessa så du enkelt kan klicka dig vidare.


Har du några frågor om Daypay?

I så fall kan du ställa dina frågor om Daypay här nedan.


Betyg på guiden om Daypay

Här kan du ge betyg på guiden Daypay. Betyget är alltså inte på Daypay som företag utan vill du ge betyg på dom går du till guiden Daypay omdöme istället.

[ratings]


Omdöme på guiden om Daypay

Säg vad du tycker om guiden Daypay i kommentarsfältet. Där kan du skriva exakt vad du tycker om guiden. Så vi vet vad som är bra och vad som är dåligt. Vi bygger guiden för dig som besökare och vill ändra den efter vad våra besökare efterfrågar.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Daypay

Tar Euroloan UC?

Tar Euroloan UC? Ja vad vi kan hitta så dom UC. Men vi är inte helt säkra eftersom vi inte hittat infon på deras egna hemsida. För vi hittar nämligen inte det på deras hemsida. Så klart är i alla fall att det är otydligt om dom gör det eller inte. Vet du om dom gör det och vad det står på deras sajt? Vi tycker dom borde göra det tydligare om man kan ta ett lån hos dom utan att få en UC på sig eller inte.

Tar Brixo UC

Tar Brixo UC? Ja Brixo tar en UC när du skickar in en ansökan till dom. Så om du inte vill ha någon UC på dig så är Brixo alltså inget alternativ för dig. Då kan du titta in Låna pengar utan UC för att hitta vidare till lån som inte tar någon UC. Men spelar det inget roll för dig så kan du alltså ta ditt lån hos Brixo.