Kategoriarkiv: Snabblån

Smslån

SMS-lån är ett lån du kan ta via sms helt enkelt. Ofta väldigt små lån. Från 50kr upp till 15000kr brukar det ligga på. Det har dock gått från att vara just ett lån som man sköta via sin telefon som man vara skriven på till att även gå att sköta uteslutande direkt online på nätet. Det har vi och många valt att kalla snabblån istället. Och så håller vi smslån till lån där du helt enkelt identifierar dig med sms eller på något annat sätt lätt kan sköta lånet direkt via mobilen.

Veckans ENKLA topplista

Här har vi samlat alla smslån som vi har listade på Kontantinsats.se och skapat en enkel topplista där målet bara är att du ska få en så enkel och bra överblick bara. Topplistan sorteras efter vart besökare innan dig valt att låna pengar efter ha besökt någon av våra guider om smslån. Scrollar du ner så hittar du STORA topplistan som är en mer fördjupande lista. Det är exakt samma topplista men där hittar du även omdöme, betyg m.m.

#
1.EverydaySom ett kreditkort i din mobil! Låna 1000-20000kr. Tar ej UC. BankID.Låna pengar nu
2.Ferratum BankRäntefritt i 30dagar för nya kunder. Har både snabblån & kontokredit.Låna pengar nu
3.RisicumSnabblån och kreditlån 20.000kr. Lån utan UC och helgutbetalning.Låna pengar nu
4.Meddelandelån snabblånLåna 500kr utan avgifter som nya kund. Låna 500-30.000kr utan UC.Låna pengar nu

Om du vill se hela topplistan så går du bara till den här.

Så vad är snabblån?

Snabblån är exakt samma typ av lån men där har vi även tagit med smålån där du måste låna genom annat än mobilen. Men annars är det exakt samma typ av lån.

Smslån

Vad du bör göra innan du ska ta ett smslån

Men det krävs dock att mobilen är registrerad på den som ska låna pengar. Annars går det bra att identifiera sig på andra sätt. Till exempel genom Bank ID. Men det här skiljer sig väldigt mycket mellan alla långivare så det bästa du kan göra är att gå in via länkarna och se vad dom har för villkor. Villkoren ändrar sig också ibland så om du ska låna pengar igen så se till att långivaren har samma villkor som den hade innan.

Snabblån och snabba lån helg

Snabblån? Vad är skillnaden på sms-lån och snabblån? Läs en fördjupning i guiden snabblån. Det går att definiera dessa två lån på olika sätt men det vanligaste sättet och det sättet vi valt är att sms-lån är ett lån du kan ta med enbart ett sms. Du behöver alltså inte identifiera dig på annat sätt. Dock krävs det då att telefonen står på dig. Och ett snabblån är ett samlingsnamn för alla lån med kortare återbetalningstid än vanliga större privatlån. Ett snabblån har oftast en återbetalningstid på ca 30dagar till 90dagar. Ibland kortare och ibland längre. Snabblån helg är en guide där vi tillsammans med våra besökare samla alla snabblån som har helgutbetalning. Alltså som betalar ut pengarna direkt till ditt konto även på helgen. Och som vanligt utser vi det bästa tillsammans.


Vad är ett smslån?

Svar: Smslån är ett lån där man tidigare tagit lån med hjälp av ett sms och det är det fortfarande men det har även gått över till att vara ett lån du helt kan ta direkt online på nätet.

Så jämför du smslån själv

Dock fyller man i alla online på nätet men man kan identifiera sig med ett sms. Där av smslån. Även om det går att ansöka helt med sms hos några av dom.

Vilket är det bästa smslånet?

Svar: Det är såklart väldigt svårt att svara på men vi har gjort så att vi sorterar alla smslån efter hur populära dom här hos våra besökare och sedan har vi tagit ut dom 3 populäraste smslånen och sorterat dessa efter betyg och omdöme dom har fått av våra besökare.

Vilket är det bästa smslånet

Vad är skillnaden på smslån och snabblån?

Svar: Snabblån och smslån är samma typ av lån. För oss. För alla tolkar dessa två namn på lån olika. För oss är smslån ett lån man kan ta direkt i mobilen och det är alltså uttaget från snabblån som omfattar alla lån med en återbetalningstid under 1år.


Smslån – Veckans STORA topplista

Här ser du exakt samma topplista som Veckans ENKLA topplista över smslån men skillnaden är att det är att det här är en utökat version som visar omdöme och betyg från våra besökare bland annat. Du kan även hitta djupare info om alla lån och våra recensioner som vi skriver om att lån som listas på Kontantinsats.se.

Smslån Everydayplus


Ferratum bank Smslån

Ferratum bank Smslån är från 1000kr upp till 25.000kr. Och det helt utan UC. Så det passar utmärkt att låna pengar hos Ferratum om du inte vill ha en UC på dig. Dom har över 2 miljoner kunder så dom är gigantiska verkligen.


Fokuslån Smslån

Fokuslån är en ganska så nytt lån på Kontantinsats.se så du bör ta en titt på det. För det kan vara så att det inte riktigt klättrat i topplistan än och är bättre än listan visar. Fokuslån samarbetar med det mer kända lånet Thorn Svenska AB som även har Thorn lån och Leasy lån bland annat. Fokuslån tar UC så om du letar efter ett smslån som inte tar UC så är alltså Fokuslån inget för dig. Då kan du scrolla ner till Smslån utan UC för att se vilka smslån som inte tar UC.

Fokuslån


Jämför med låneförmedlare

Låneförmedlare finns det framförallt till större lån men även till mindre snabblån och det kan du läsa mer om i guiden Låneförmedlare. Så är du ute efter att jämföra smslån så är det en guide vi tycker du borde läsa.


Läs mer om smslån, snabblån och små-lån

Här bygger vi löpande en snabbtmeny över alla guider som smslån som vi tycker du bör läsa om du tycker guiden du precis tagit del av var intressant. Vi tipsar även om guider som är relaterade till sms-lån. Så som guider om snabblån och andra smålån till exempel. Alla guider är skrivna av oss och finns på Kontantinsats.se.


Ställ en fråga och diskutera Smslån

Här nedanför i kommentarsfältet kan du vara med och ställa frågor och diskutera Smslån med oss på redaktionen och andra besökare. Vi tror att vi blivit en av Sveriges största bloggar om ekonomi just för att vi hela tiden försöker skapa innehåll som våra besökare verkligen är ut efter och efterfrågar och det gör vi bäst tillsammans med våra besökare. Så mycket av innehållet är framtaget tillsammans med våra besökare för att verkligen skapa innehåll som ger mervärde.


Sammanfattning av Smslån

Smslån är en guide som ska fungerar som en startsida för alla som vill låna pengar med ett smslån. Vi har som mål att bygga den bästa guiden för smslån i Sverige och vi har sedan 2010 byggt upp en ekonomiblogg som är en av landets största.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Smslån

Här har du den stora menyn över guiden Sms-lån så att du kan klicka dig fram till dom olika rubrikerna och läsa det du vill om smslån. Vi har gjort så att du kan klicka dig vidare till rubrikerna på dom olika kapitlen och sedan ser du där vad du kan läsa i dom olika kapitlen. Målet med det är att du ska spara tid helt enkelt. Du ska få en så bra överblick över guiden redan innan du börjar scrolla igenom det att du kan se om den är något för dig.

Det är kapitlet är för dig som verkligen vill ha en fördjupning i smslån. Här fyller vi löpande på med mer info för att bygga Sveriges mest omfattande guide om smslån. Vi rekommenderar alla våra besökare att läsa igenom hela sidan om man inte har tagit någon lån tidigare. Och då framförallt inte tagit ett snabblån eller smslån tidigare. Här nedan samlat vi vanliga frågor som vi får in om smslån eller som vi vet brukar uppstå när många vill låna pengar med ett smslån. Vårt mål är att den här guiden ska göra att du kan låna pengar snabbt och direkt istället för att skicka mail till någon och fråga. Här kan du lämna betyg på guiden Smslån. Du ger betyg genom att ge guide 1-5 stjärnor.

Snabblån helg

Snabblån helg? Vilka snabblån har helgutbetalning? I den här guiden går vi igenom vilka snabblån som har utbetalning på helgen och vad som krävs av dig för att du ska kunna låna pengar av just det snabblåneföretaget. Bland annat vilka öppettider dom har som du måste förhålla dig till för att få ditt lån utbetalat. Självklart kan du hitta omdöme och betyg på samtliga snabblån också. Samt våra recensioner där vi skriver vad vi tycker efter ha följt lånemarknaden varje dag sedan starten av Kontantinsats.se hösten 2010. Omdöme och betyg kan alla besökare läsa och lämna och recensionerna är vad vi tycker alltså.

Snabblån helg – Veckans ENKLA topplista

Här har vi utgått från våran guide Snabblån och tagit ut dom lånen som erbjuder helgutbetalning helt enkelt. Här har vi sedan skapat en ENKEL topplista över dessa lån som visar vilka lån som flesta av våra besökare valt att låna pengar av på helgen just den här veckan. Du kan gå ner till STORA topplistan för att se vad som krävs för att få låna pengar på helgen av dessa. Vilket bank du bör ha, öppettider och så vidare.

OBS! Snabblånföretagen kan ändra sina villkor därför är det upp till dig att se till att du kan låna pengar på helgen av just den snabblånet. Vi gör så gott vi kan för att försöka ändra listan så fort det blir några ändringar men ibland hinner vi inte med. Men självklart försöker vi ha den så korrekt som möjligt.

Snabblån helg

Få snabblån utbetalt på helgen ANVÄNDA SAMMA BANK

Den enda chansen för dig att få ett snabblån på helgen är att ha samma bank som snabblåneföretaget och att dom med den banken erbjuder dig direktutbetalning på helgen. Du måste även ansöka under deras öppettider. Det guiden Snabblån helg visar är vilka snabblån som betalar ut pengar även på helgen. Vissa betalar ut både lördag och söndagar och vissa betalar bara ut på lördagar eller bara på söndagar. Det är bland annat det vi sorterar fram. Men sedan finns det mer än det att följa får att få låna pengar och det är bland annat att använda samma bank som dom betalar ut lån till snabbt och direkt och sedan att man ofta måste följa deras öppettider. Så läs det här om du inte förstår hur det fungerar redan.

Få snabblån utbetalt på helgen ANSÖKAN UNDER DERAS ÖPPETTIDER

Ja som rubriker säger så måste du alltså även ansöka under deras öppettider för att få låna pengar samma dag på helgen. Annars kommer pengarna nästkommande dag eller nästkommande vardag.


Snabblån helg – Veckans STORA topplista

Här ser du mer ingående vad som krävs för att få låna pengar hos dom olika långivarna på helgen. Det vi gör är alltså att vi skriver om varje snabblån. Och sedan sorterar vi dom efter topplistan. Topplistan du ser längst upp på den här sidan är dom 5 populäraste lånen oavsett kategori. Där hittar du alltså både privatlån, billån, bolån och så vidare. Sedan hittar du den enkla listan som visar snabba lån med helgutbetalning. Och här kommer du alltså till den stora listan där vi skriver med ingående om varje lån. Med bland annat omdöme och betyg på samtliga lån.

→ 1. Ferratum

Hos Ferratum kan du låna mellan 1000kr och 25.000kr på helgen med en helgutbetalning. Och det är alltså Nordea som dom betalar ut till. Och det både lördagar och söndagar.

 • Bank: Nordea
 • Helgutbetalning lördag: 11:00-18:00
 • Helgutbetalning söndag: 11:00-18:00

→ 2. Mobillån

Mobillån är ett perfekt snabblån för dig som vill låna från 1000kr till 25.000kr och har SEB, Swedbank och Handelsbanken. Då kan du nämligen låna pengar även på helgen. På lördagar och inte på söndagar.

 • Bank: SEB, Swedbank och Handelsbanken
 • Helgutbetalning lördag: 10:00-15:00
 • Helgutbetalning söndag: Stängt

→ 3. Everydayplus

Ja med Everydayplus kan du alltså låna både på lördagar och söndagar och du ser öppettiderna nedan. Kontrollera dock att dom stämmer innan du ska låna. Och du behöver ha ett konto hos Nordea för att få dina pengar direkt.

 • Bank: Nordea
 • Helgutbetalning lördag: 10:00-15:00
 • Helgutbetalning söndag: 10:00-15:00

4. Flexlimit

Flexlimit har lån som du kan ta som helgutbetalning om du har Nordea eller Handelsbanken. Men då gäller det att du håller öppettiderna. Och dom har vi radat upp när nedan. Kom dock som vanligt ihåg att klicka på länken till Flexlimit för att se vad som gäller just nu eftersom det här gällde i skrivande stund och ibland hinner vi inte uppdatera i tid.

 • Bank: Nordea och Handelsbanken
 • Helgutbetalning lördag: 10:00-17:00
 • Helgutbetalning söndag: 13:00-16:00

→ 5. ViaConto

 • Bank: Nordea
 • Helgutbetalning lördag: 10:00-16:00
 • Helgutbetalning söndag: Stängt

→ 6. Risicum

 • Bank: Nordea och Handelsbanken
 • Helgutbetalning lördag: 08:00-20:00
 • Helgutbetalning söndag: 08:00-20:00

→ 7. Lånbutiken

 • Bank: Nordea och Handelsbanken
 • Helgutbetalning lördag: 08:00-20:00
 • Helgutbetalning söndag: 08:00-20:00

→ 8. Onea

 • Bank: Nordea
 • Helgutbetalning lördag: 10:00-18:00
 • Helgutbetalning söndag: 10:00-18:00

→ 9. Snabbfinans

 • Bank: Swedbank, SEB och Handelsbanken
 • Helgutbetalning lördag: 10:00-15:00

→ 10. Credway

 • Bank: Swedbank, Nordea och Handelsbanken
 • Helgutbetalning lördag: 10:00-18:00
 • Helgutbetalning söndag: 10:00-18:00

→ 11. Daypay

 • Bank: Swedbank och Handelsbanken
 • Helgutbetalning lördag: 11:00-18:00
 • Helgutbetalning söndag: 11:00-18:00

→ 12. Säkerfinans

– Banker: Swedbank, SEB, Handelsbanken
– Lördagar 10:00-15:00


→ 13. Meddelandelån

– Banker: Nordea & Handelsbanken
– Lördag 10:00-17:00, söndag 13:00-16:00


→ 14. ViaKredit

Bank: Nordea
– Lördagar 10:00-16:00


→ 15. Easykredit

Bank: Swedbank & Handelsbanken
– Lördag & söndag 10:00-18:00


→ 16. Credigo

Banker: Swedbank & Handelsbanken
– Lördag & söndag 10:00-18:00


Läs mer om Snabblån helg

Här bygger vi upp en snabbmeny över guider vi skrivit om just snabblån och snabblån med utbetalning på helgen så om du inte hittar det du söker här ovanför i guiden Snabblån helg så kan du förhoppningvis hittade det du söker här. Menyn är baserad på vad du är intresserad av enligt vad du sökt efter här på Kontantinsats.


Ställ en fråga och diskutera Snabblån helg

Du får hemskt gärna ställa en fråga och diskutera guiden Snabblån helg eller snabblån generellt här nedan i kommentarsfältet. Och du får väldigt gärna svara och diskutera med andra besökare där. Vi på redaktionen svara oftast inom 24 timmar året runt.


Sammanfattning

I den här guiden listar vi snabblån som har helgutbetalning. Det vill säga lån du kan få utbetalda helg. Vi redigerar den här guiden manuellt hela tiden så det är ett jättejobb att hålla den här uppdaterad så allt stämmer. Märker du att något inte stämmer så blir vi glada om du kan kommentar det så vi kan ändra det. Tillsammans hjälper vi varandra att ta bättre lån!


Här är du nu: Kontantinsats » Snabblån » Snabblån helg

Det här visar helt enkelt vad guiden innehållet. Så du enkelt kan hitta fram till det som just du söker. Målet är att många ska hitta det som söker redan innan den här menyn men om man inte gör det så finns det här som en reserv som ska göra så alla andra hittar det dom söker. Tycker du guiden är bra eller dålig? Säg gärna vad du tycker genom att lämna omdöme och betyg här nedan. Omdöme på lämnar du i kommentarsfältet och betyg genom att trycka på stjärnorna här nedan. Motivera gärna ditt betyg också. Tack på förhand.

Snabblån

Snabblån är ett lån som helt enkelt går att ta med kort återbetalningstid. Alltså vi har inte valt att se snabblån som i snabbt att få lånet. Det har vi helt enkelt en helt annan topplista för som du kan hitta mer om här under Tips på andra guider om snabblån längre ned. Så är du ute efter lån med snabb utbetalning direkt eller inom 24 timmar så kan du titta in den listan istället. Snabblån är lån som är ett mindre privatlån och som har en kort återbetalningstid.

Snabblån – Veckans ENKLA topplista

I Veckans ENKLA topplista har vi som mål att ge en så bra överblick som möjligt över alla snabblån och här länkar vi enbart in till avdelningen med snabblån hos varje långivare. Vill du ha en utökad version av topplistan så kan du scrolla ner till Veckans STORA topplista som är exakt samma topplista men en utökad variant med bland annat omdöme och betyg från våra besökare. Topplistan sorteras efter vart flest av våra besökare valt att låna pengar med ett snabblån efter ha besökt någon av våra guider med snabblån. Bortsett från dom riktigt nischade guider med till exempel snabblån trots betalningsansmärkningar, snabblån med utbetalning på helgen och så vidare. Såna guider har separata topplistor.

#
1.EverydaySom ett kreditkort i din mobil! Låna 1000-20000kr. Tar ej UC. BankID.Låna pengar nu
2.Ferratum BankRäntefritt i 30dagar för nya kunder. Har både snabblån & kontokredit.Låna pengar nu
3.RisicumSnabblån och kreditlån 20.000kr. Lån utan UC och helgutbetalning.Låna pengar nu
4.Meddelandelån snabblånLåna 500kr utan avgifter som nya kund. Låna 500-30.000kr utan UC.Låna pengar nu

Det du ser här ovan är dom 4 mest populära lånen och vill du se hela listan med över 30 lån kan du titta in den här.

Snabblån

Bästa snabblån

Vi brukar rekommendera alla våra besökare som vill läsa mer om snabblån att läsa Bästa snabblån. Skulle vi rekommendera två guider om snabba lån så är det just den och sedan den du befinner dig på just precis nu.

Snabblån helg med helgutbetalning

Snabblån helg heter vår sida där vi listar snabblån där du kan låna pengar även på helgen. Alltså där du kan få pengarna utbetalda till ditt kontot även på helgen. Allt samlat under Snabblån helg så är guiden för dig som vill låna på helgen. Oavsett om det är lördagar eller söndagar.

Bästa snabblån utan UC

Bästa snabblån utan UC är en underkategori till Bästa snabblån och du hittar den under just Bästa snabblån utan UC. Det vi gjort är helt enkelt att sortera ut dom bästa lånen utan UC som är snabblån helt enkelt. Så du så snabbt som möjligt ska kunna låna pengar som vanligt.


Vad räknas som snabblån?

Svar: Vi räknas lån som du kan låna kortare än 1år som snabblån. Sedan har vi även en gräns på 50.000kr. Så alla lån som passar in mellan dessa två tar vi alltså in på den här sidan.

Är snabblån och smslån inte samma sak?

Svar: Det beror på vem man frågar. Frågar du oss så är snabblån alla lån som har en återbetalningstid under 1år och sedan sorteras alla lån ut för att kallas smslån eftersom dom går att ta direkt i mobilen. Det vill säga skrivas under med mobilen. Antingen med sms eller BankID.

Så vet du skillnaden på snabblån, smslån och andra smålån

Så vad är det då för skillnad på snabblån och smslån? Det beror på vem man frågat. Men vi har valt att dela in det enligt följande. Ett snabblån är ett lån där återbetalningstiden är kort. Oftast mellan 30-90 dagar ungefär. Och sedan har vi gjort guider under huvudkategorin snabblån. Som till exempel snabblån utan UC och snabblån med snabb utbetalning. Alltså betyder inte snabb i snabblån att utbetalningen automatiskt är snabb. Sen kommer vi då till smslån. Som helt enkelt är ett snabblån men där du kan ta lånet via sms helt enkelt. Så det är en underkategori till snabblån också egentligen men smslån är ett samlingsnamn för snabblån där du även tar lån genom till exempel bank-id. Så därför har vi även tagit med sådana lån men vi märker ut det tydligt då.

Ta aldrig lån om du inte vet att du kan betala tillbaka

Ta aldrig lån om du inte vet att du kan betala tillbaka. Det gäller alla lån och så även snabblån. Tar du ett lån på 30dagar så måste du veta att du får in pengar inom 30dagar. Annars kan du hamna i väldigt svåra situationer med inkassokrav med mera.


Snabblån – Veckans STORA topplista

Här ser du en utökad version av Veckans ENKLA topplista som du hittar är ovanför. I den stora versionen hittar du mer info om varje lån, omdöme och betyg, recension och mycket mer.

Everydayplus

Everydayplus är ett kreditkort online skulle man kunna säga. Krediten ligger i skrivande stund på från 3000kr upp till 20.000kr. Där du alltså kan ta ut pengar när du behöver dom. Som ett kreditkort alltså. EverydayPlus priser är väldigt enkla och tydliga vilket vi ser som en stor fördel. Lån kan nämligen vara väldigt svåra att förstå sig på i många fall så därför blir det alltid pluspoäng där priserna är tydliga och där företagen visar det på ett bra sätt på sin hemsida.

När kommer pengarna på kontot?

Om du lånar pengar med Everydayplus ska du tydligen få pengarna inom 15 minuter 07:00-21:00 7 dagar i veckan om du har ett konto hos Nordea. Och det är senast 15:00 på lördagar och söndagar i fall du är ny kund hos dom. Men om du är kund så får du pengarna senare samma dag om du begär ett uttag innan 13:30.

 • Lån på kvällen och helgen: Ja
 • Kreditupplysning: Bisnode
 • Har dom bankID: Ja
 • Lån med betalningsanmärkning: Nej

Grundkrav

 • Minsta inkomst: Inget specifikt
 • Åldersgräns: 20–70 år
 • Svensk medborgare.

Ferratum

Ferratum är ett av dom mest populära snabba lånen som vi har på sajten och det gäller alla kategorier vi har med dom i. Alltså alltså snabba lån där dom är med.

Risicum

Risicum är ett företag där du kan låna från 1000kr till 20.000kr och det är alltså ett snabbt lån där du kan ta ett smslån med direkt utbetalning. På deras hemsida kan du enkelt jämföra deras lån.


Cash Buddy

Hos Cash Buddy kan du ta från 3000kr upp till 25.000kr. Det gör du direkt online på nätet och återbetalningstiden är från 1år till 5år. Det gör det även till ett litet privatlån i våra kategorier över lån.


Cash2you

Cash2you har samma ägare som Cash Buddy. Cash2you erbjuder snabblån från 3000kr och upp till 25.000kr. Och du kan låna det från 12 månader upp till 60 månader. Alltså från 1år. Du ansöker enkelt via BankID på deras hemsida. Blir du godkänd så får du pengarna snabbt. Ofta inom 2 bankdagar enligt deras hemsida i skrivande stund. Sedan är det enkelt att förstå deras sätt att redovisa hur du ska betala tillbaka lånet. Mycket tydligt faktiskt. Du ska kunna ha lån hos både Cash2you och Cash Buddy om du vill det.

Cash2you omdöme, betyg och recension

Om du vill låna pengar av Cash2you så råder vi dig att besöka Cash2you omdöme först för att se vad andra besöker tycker om deras lån. Där kan du få en bra överblick över omdöme, betyg och sedan våran egna recension om deras lån.

Våra guider om Cash2you


Snabblån vi skriver om:

 • Brixo snabblån
 • Cash2you snabblån
 • CashBuddy snabblån
 • Creditstar snabblån
 • Credway snabblån
 • Daypay snabblån
 • Modus Finans snabblån
 • Tryggkredit snabblån
 • ViaConto snabblån
 • ViaKredit snabblån
 • Vivus snabblån

Brixo snabblån

Brixo snabblån är ett mindre blancolån på från 5000kr upp till max 30.000kr. Och dom kan du låna från 1år upp till 36månader. Brixo tar UC och du måste ha minst 200.000kr per år i inkomst.

Cash2you snabblån

Cash2you snabblån har väldigt tydliga lån där du kan se hur mycket lånen komma kosta dig. Det är något vi värderar högt hos snabblånen.

CashBuddy snabblån

Med CashBuddy kan du låna pengar snabbt från 3000kr upp till 25.000kr. Så ett snabblån eller litet privatlån. Från 1år till 5år kan du välja att låna pengarna. Du kan alltså låna 3000kr i hela 5år om du vill. Även om inte vi skulle rekommendera det. Återbetalningstiden ska vara så låg som möjligt för att lånet inte ska bli för dyrt.

Creditstar snabblån

Creditstar snabblån är ett lån från 500kr upp till 5000kr för alla nya kunder. Har du sedan tagit ett lån så får du ta ett större lån andra gången du ska låna. Då får du låna upp till 20.000kr.

Credway snabblån

Credway gillar vi starkt eftersom dom har en så bra sajt som är väldigt tydlig och bra även för dom som inte förstår sig på lån så bra. Hos dom kan du låna från 1000kr upp till 30.000kr.

DayPay snabblån

DayPay är ett lån från 1000kr upp till maximalt 20.000kr. Återbetalningstiden går från 30 dagar upp till 5år och bestämt efter beloppet som du önskar att få låna.

Modus Finans snabblån

Modus Finans snabblån erbjuder lite större snabblån. Eller lite mindre privatlån. Beroende på hur man ser det. Det man ska komma ihåg är att blancolån och privatlån är samma typ av lån. Modus Finans erbjuder dig att låna 10000kr upp till 50.000kr. Och det från 12 månader, det vill säga 1år och upp till 78 månader. Så stor plus för att man kan få låna pengar så länge.

Tryggkredit snabblån

Med Tryggkredit snabblån kan du låna från så lite som 1000kr upp till 40.000kr. Beroende på hur många lån du tagit hos dom förut. Du kan välja mellan snabblån och kontokredit.

ViaConto snabblån

ViaConto erbjuder lån från 500kr upp till 15.000kr. Och det är 30dagar i återbetalningstid som gäller.

ViaKredit snabblån

ViaKredit snabblån börjar ganska högt. Dom börjar sina lån från 5000kr och du kan låna upp till 20.000kr. Och enligt vad vi kan hitta på deras hemsida så tar dom inte UC för något lån dom erbjuder.

Vivus snabblån

Vivus snabblån är ett mindre lån där du lånar pengar under en kortare period och det är mindre summor så det passar enbart om du ska låna kanske ett enda litet bud. Ofta höjer man ett bud med 5000kr eller 10000kr och vill man låna till just den budet så kan Vivus fungera. Det verkar i alla fall vara det våra besökare använder det till.


Credigo

Från så lite som 500kr och ända upp till 20.000kr kan du låna hos Credigo. Och återbetalningstiden sätter du inte själv utan den bestäms efter vilken summa du ska låna. Hur mer du lånar desto längre har du på dig att betala tillbaka pengar du lånat helt enkelt.


Klicklån

Klicklån är ett snabblån där du kan låna upp till 40.000kr med en avbetalningstid på 12 – 60 månader. På Klicklåns hemsida står det i samarbete med Thorn Svenska AB. Läs mer under Klicklån där vi skriver mer om Klicklån.


Lånebutiken

Hos Lånebutiken kan du ta ett snabblån mellan 1000kr och 15000kr. Hos Lånebutiken kan du låna alla dagar i veckan och få utbetalningen alla dagar i veckan. Det är dem ganska ensamma om vilket gör dom extra populära. Läs mer under Lånbutiken där vi skriver mer om Lånebutiken.


Risicum

Risicum är ett snabblån och smslån från så lite som 1000kr och upp till så mycket som 20.000kr. Så dom passar dom flesta som är ute efter ett små-lån. I skrivande stund så har dom rubriken Sms-lån med direkt utbetalning på deras hemsida så det lär innebära att dom betalar ut pengar snabbt och direkt.


Lista på fler guider om Snabblån

Har du inte hittat det du sökt efter i guiden Snabblån så hoppas vi att du ska göra det i någon av våra andra guider om snabblån som vi tipsar om här nedan. Vårt mål är att rubrikerna till varje guide verkligen ska leva upp till det den lovar. Så du ska kunna hitta det du söker direkt.

Läs mer om Smslån

Här har vi skapat en snabbmeny på samma sätt men med smslån istället


Ställ en fråga och diskutera Snabblån

Det viktigaste för oss är våra besökare och det försöker vi via genom att alltid ha möjligheten att ställa frågor och diskutera alla guider vi skriver. Så har du några frågor om något i innehållet av guiden Snabblån eller har någon allmän fråga om att låna pengar med snabblån så kan du ställa din fråga här nedanför i kommentarsfältet. Vi blir väldigt glada om du vill ta dig tid att svara på någon annans fråga också. Vi på redaktionen svarar oftast inom 24 timmar och andra besökare brukar vara lika snabba dom. Tillsammans hoppas vi ta fram dom bästa lånen för alla tillfällen i livet.


Sammanfattning av Snabblån

Sammanfattningen av guide Snabblån är att målet är att den ska fungera som en startsida för alla som vill låna pengar med ett snabblån. Och den fungerar som en startsida för alla våra guider om snabblån som vi skrivit. Vi listar alla snabblån i den här guiden och låter våra besökare påverka vilket snabblån som är bäst just precis nu.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Snabblån

Här nedanför kan du säga exakt vad du tycker om guiden som du precis läst. Du kan lämna både betyg och omdöme eller något av det. Här börjar du med betyg i form av stjärnor och sedan kan de ge ett omdöme i form av dina egna ord i kommentarsfältet. Din åsikt är väldigt viktig för oss och det vi skulle vilja att du gav betyg på är hur bra rubriken stämmer med innehållet helt enkelt. Är du nöjd med innehållet efter ha läst rubriken? Det är nämligen vårt främsta mål när du kommer in här.

Bästa snabblån

Bästa snabblån är ett bäst i test av snabblån i Sverige. Det vi gör är att vi listar över 35 snabblån som vi sedan låter våra besökare lämna omdöme och betyg på. Till det lägger vi även våra egna recensioner där vi säger vad vi tycker efter ha följt lånebranschen varje dag sedan starten av Kontantinsats.se 2010. Då har vi fått fram en topplista som vi sedan låter våra besökare ta del av och påverka genom att varje lån dom tar så får lånet en poäng. Av det har vi sedan veckans topplista och sedan den totala topplistan. Där kan vi sedan se vilken lån som är populärast hos våra besökare efter att dom tagit del av info, kostnader, villkor, omdöme, betyg och recensioner. Det borde betyda att det åtminstone är ett väldigt bra snabblån i förhållande till dom andra. I den här guiden visar vi den totala topplistan över alla snabblån och har tagit fram dom 3 bästa.

Veckans topplista

Bästa snabblån – Veckans ENKLA topplista har som mål att visa dom populäraste snabblånen hos våra besökare så enkelt som möjligt. Den är baserad på hur populära lånen är hos våra besökare. Och det är alltså utifrån hos ofta våra besökare lånar pengar av snabblånen vi listar och utifrån omdöme och betyg. Vill du läsa mer om hur det går till kan du se Veckans STORA topplista nedan samt våran guide Snabblån.

Bästa snabblån

Så får vi fram den bästa av alla

Vill du se hela listan den är baserad på så kan du ta och titta in guiden Snabblån som fungerar som en startsida för alla guider om snabblån även om inte alla går att nå direkt därifrån så går det att nå vidare till alla guider om snabblån därifrån via andra guider vi länkar till där. Vi sorterar mängder av snabblån efter vad dom erbjuder för att hela tiden göra manuellt arbete som inte någon dator klarar av. Vi sorterar till exempel fram alla snabblån som även har utbetalning på helgen. Vi sortera fram snabblån som har direkt utbetalning. Vi sorterar fram snabblån du kan ta trots att du har betalningsanmärkningar. Ja det är bara några exempel.

Allt om smslån också

Vi har även en guide hela om smslån och vill du läsa den kan du titta in Smslån. Där kan du bland annat se skillnaden på smslån och snabba lån så du vet det innan du ska låna pengar.


Vi har mycket mer om Bästa snabblån

Eftersom vi har funnits ända sedan år 2010 så har vi hunnit skriva väldigt mycket om snabblån. Speciellt eftersom marknaden för små-lån verkligen förändrat sig på dessa år. Från bespottade smslån till lån som fler och fler tar och verkar tycka om att dom finns. Här har vi radat upp guider vi tycker du bör läsa om du ska ta ett snabbt lån.


Diskutera Bästa snabblån

Vi vill framförallt diskutera Bästa snabblån med dig som besökare och därför har vi alltid kommentarsfältet öppet så vi kan prata om snabba lån och hitta det bästa tillsammans. Så om du har något fråga får du väldigt gärna skriva den här nedanför så kan vi på redaktionen försöka svara på den eller någon annan besökare. Alla frågor publiceras inom en vecka. Men oftast inom 24 timmar.


Sammanfattning av Bästa snabblån

Bästa snabblån är en guiden där vi tillsammans med våra besökare utser det bästa snabblånet just precis den här veckan. Vecka efter vecka året runt. Det gör vi med omdöme, betyg och hur populärt lånet är hos våra besökare efter ett besök hos oss.

Vi vill att du säga vad du tycker om guiden du precis läst. Det vill säga. Därför har vi lagt 5 stjärnor här nedan där du kan ge ett betyg 1-5. Säg vad du tycker om Bästa snabblån genom att skriva ditt omdöme här nedanför. Där kan du hitta vad andra besökare tycker om guiden och sedan även ställa eventuella frågor du har i ämnet.


Snabblån e-legitimation

Snabblån e-legitimation är en guide där vi tillsammans samlar ihop alla snabblån där man kan låna pengar med hjälp av e-legitimation. Alltså BankID. Där man kan signera avtalet och få låna pengar snabbare genom att använda e-legitimation. Det är ofta anledningen till att man vill använda BankID. Vi sätter löpande ihop en lista där du kan se vilka som erbjuder just e-legitimation om du vill låna pengar av dom. Sedan låter vi som vanligt våra besökare säga vad dom tycker om dom olika alternativen genom att kunna ge båda betyg och omdöme. Så vill du låna pengar med ett snabblån och vill använda dig av e-legitimation i form av BankID har du kommit helt rätt!

Besök vår största sida om snabblån

Under Snabblån samlar vi allt om detta typ av lån. Du kan nå till den hemsidan i menyn från vilken sida du än besöker här på Kontantinsats.se. Så om du är ute efter att verkligen jämföra snabblån så bör du besöka den. För vi vill ge makten till låntagarna genom att visa hur du kan jämföra lån innan du väljer att göra just det.


Sammanfattning

Vi skapade Snabblån e-legitimation för alla som letar efter snabblån som du kan ta med e-legitimation. Det vill säga med BankID. Så om du vill ta ett snabblån så hoppas vi att du har nytta av den här sidan där vi tagit ut alla som erbjuder just det.


Snabblån Swedbank helg

Snabblån Swedbank helg är en sida som visar vilka snabblån som betalar ut sina lån även på helgen bara man har ett kontot hos banken Swedbank. Så om du vill ta ett snabblån och det är helg och du vill ha det utbetalt till Swedbank. Så kan du hitta rätt här förhoppningvis. För du kan alltså ta ett lån även om det är helg. Det vill säga lördag och söndag. Bara du har Swedbank och att du lämnar in ansökan i rätt tid. Det finns även för andra banker på liknande sett men den här sidan är bara om just Swedbank.


Sammanfattning

Snabblån Swedbank helg är sidan där du ska kunna se vilka snabba lån som erbjuder utbetalning till ett konto hos Swedbank på helgen. För det finns snabba lån som erbjuder helgutbetalning med då gäller det att ta en som har utbetalning till den bank man har. Och här försöker vi samla snabba lån som betalar ut till Swedbank.


Snabblån med utbetalning på helgen

Snabblån med utbetalning på helgen? Har ni något sådan lista? Ja det finns flera topplistor med snabblån som har utbetalning på helgen och den som är bäst och mest genomarbetad är den som heter just Snabblån med heltutbetalning. Det är den guiden vi lägger ner överlägset mest tid på och där vi samlar alla snabblån som betalar ut pengar på helgen om du har rätt bank och väljer att ansöka inom öppettiderna så du hinner få ditt snabblån godkänt innan dom stänger.


Läs mer om Snabblån med utbetalning på helgen

Om du inte hittade det du sökte under Snabblån med utbetalning på helgen så kan du ta och titta in någon av våra andra sidor i ämnet. Här har vi samlat ihop dom så du så enkelt som möjligt ska kunna hitta vidare och se om det finns någon annan sida som intresserar dig och som kanske kan svara på dina frågor och funderingar kring snabblån och vilka som har helgutbetalning.


Sammanfattning av Snabblån med utbetalning på helgen

Snabblån med utbetalning på helgen är sidan där du kan se vilka snabba lån som erbjuder dig möjligheten att ta ett lån där du får dom utbetalda på helgen. För det är lång ifrån alla lån som har det och det kan du se på denna sida.


Snabblån utan kreditprövning

Snabblån utan kreditprövning finns inte så det kan du helt sluta leta efter. Däremot finns det smslån som inte tar UC. Alltså kreditprövning från företaget UC. Det är väldigt eftertraktat eftersom folk vill hålla nere antalet UC på sig och på så sätt öka chansen att få låna pengar och kanske framförallt inte få sämre ränta dom annars är risken om man har många UC på sig. Vi har massor av guider om snabba lån så om du inte tycker att du hittar det du sökte här så hoppas vi att du kan hitta vidare till våra andra guider där du kan hitta det du söker.

Snabblån utan ränta – Lista

Snabblån utan ränta? Finns det? Ja det finns snabblån utan ränta. Det finns till och med snabblån som är helt kostnadsfria. Alltså helt utan ränta och avgifter. Så länge man betalar tillbaka lånet inom utsatt tid. Då är lånet både utan ränta och avgifter. Förut kallade många såna lån för gratis snabblån men nu mera är det förbjudet att kallade så i reklam då det ska göra att några tror att man får låna pengarna men aldrig betala tillbaka något alls. Alltså inte ens pengarna man lånar. Men självklart måste man betala tillbaka pengarna. Men det kostar inget att låna pengarna. I den här guiden har vi gjort en lista över smslån som är kostnadsfria och som är utan ränta alltså.

Snabblån utan ränta – Veckans ENKLA topplista

Det du ser är veckans ENKLA topplista. Målet med den är bara att ge en så överblick som möjligt. För att se omdöme, betyg och recension så går du till Veckans STORA topplista. Listan visar vilka lån som är populärast hos våra besökare som sökt efter just snabblån utan ränta. Och det är alltså utifrån omdöme, betyg och hur ofta våra besökare väljer att låna pengar hos dom olika snabblånen efter ha besökt någon av våra guider om snabblån eller annat lån utan ränta. Du MÅSTE titta så deras erbjudande kvarstår i länkarna. Vi hinner nämligen inte alltid med att uppdatera alla låns olika erbjudanden.

Snabblån utan ränta


Läs mer om Snabblån utan ränta

Om du inte hittat det du sökte efter i Snabblån utan ränta eller av någon annan anledning vill läsa vidare om just lån utan ränta så har vi gjort en lätt överskådlig lista till dig här.

 • Gratis snabblån
 • Smslån gratis första gången
 • Gratis smslån
 • Räntefritt smslån
 • Låna 10000 räntefritt
 • Låna pengar snabbt räntefritt
 • Räntefritt lån
 • Lån 100.000 räntefritt

Sammanfattning

Snabblån utan ränta visar alla snabba lån som visas med en avgift och inte ränta och sedan dom som är kostnadsfria. här. Ett till fem är betyget.


Aasa Kredit

Aasa Kredit Sverige ägs och drivs av Aasa Kredit Svenska AB och är ett financiellt företag som startade 2012 i Sverige. Aasa Kredit Svenska AB är den del av Aasa Global Group som är baserat i Estland sedan 2011. Dom har även dotterbolag i Finland, Polen samt Baltikum. Hos Aasa Kredit kan du låna upp till 30.000kr.

Låna pengar idag

Låna pengar snabbt av Aasa kredit

Infolista om Aasa Kredit

 • Besked direkt online: Ja.
 • Låna med betalningsanmärkning: Nej.

Grundkrav för att få låna pengar av Aasa Kredit Sverige

 • Du måste vara över 20år.
 • Du måste vara folkbokförd i Sverige.
 • Du måste ha en inkomst.
 • Du får inte ha några betalningsanmärkningar.

Privatlån

Privatlån är startsidan för allt vi skriver om privatlån. Vi sammanfattar det viktigaste och uppdaterar varje vecka mer det senaste.


Läs mer om Aasa Kredit

Här har du en snabbmeny över allt vi skriver om Aasa Kredit. Så fort vi skriver något om Aasa Kredit eller som är relaterat Aasa Kredit och vad dom håller på med. Till exempel snabblån, smslån och privatlån så kommer dom guiderna upp här.

Läs mer om snabblån, smslån & smålån

Aasa Kredit har snabblån därför tycker vi att du även bör läsa dessa guider om snabblån som vi har skrivit.


Diskutera Aasa Kredit med oss och andra besökare

Längst ned hittar du ett kommentarsfältet och där kan du vara med och diskutera och ställa frågor om Aasa Kredit och vad dom håller på med. Vi har som mål att bygga en plattform där våra besökare kan diskutera lån med andra besökare innan dom tar viktiga beslut.


Sammanfattning av guide om Aasa Kredit

Aasa Kredit är en långivare som är ett litet privatlån. Vi har lagt till deras lån i snabblån också. Det är alltså inget större privatlån och bör därför inte användas till att låna till insatsen till exempel. Utan mer till oförutsägbara utgifter.


Här är du nu: Kontantinsats » Aasa Kredit

De här är en guide om Aasa Kredit och det här är en meny över den guiden. Tanken med det är att du enkelt ska kunna se vad guiden handlar om så du så snabbt som möjligt hittar rätt. Det vi gör här är att sammanfatta andra sidor vi skrivit om Aasa Kredit. Anledningen till att vi sammanfattar om är för att du ska få en så bra överblick som möjligt över utbudet vi har. Vill du ha en enklare lista över sidorna kan du titta på kapitlet under den här.

Snabblån med helgutbetalning

Snabblån med Helgutbetalning är en sida där vi utgår från sidan snabblån och sedan har vi tagit ut dom som erbjuder utbetalning även på helgen. Kom dock ihåg att några har det bara på söndagar och några bara på lördagar och så har några det på alla dagar. Det vill säga från måndag till söndag. Så titta efter det och titta även efter öppettider då det är dom två grejerna som oftast avgör om du får pengarna direkt eller inte helt enkelt.

Snabblån utan helgutbetalning


Sammanfattning av Snabblån med helgutbetalning

Med Snabblån med helgutbetalning vill vi visa snabbalån där du kan få låna pengar även på helg. Så om du är ute efter att få låna pengar med utbetalningen även på helgen så tycker vi att du kan titta in den här sidan för att se om det finns någon lån som passar dig bäst.


Snabblån topplista

Snabblån topplista 2017? Snabblån är väldigt populärt och efter många års av upplysning av snabblån och sms-lån i media så har det rensat bort många oseriösa aktörer. Så snabblån och smslån har återigen gått upp och blivit otroligt populärt. Vi har skrivit många guider om snabblån och i det här inlägget tänkte vi guider dig genom några av dessa. Du kan börja under snabblån där vi försöker samla det populäraste guiderna. Där hittar du en topp 5 just den här veckan och den uppdateras året runt och nollställs varje måndag klockan 00:01. Sen kan du klicka dig vidare under den topplistan till alla snabblån och det är helt enkelt precis alla lån som vi listar som just är snabblån. Sen även några alternativ till dem på samma sida. Lite större privatlån alltså.


Sammanfattning

Snabblån topplista är en sida där vi skriver om topplistorna vi har för just snabblån. Och snabblån är lån där du kan låna en mindre summa en kortare tid.


Alla snabblån 2018

Alla snabblån? Är du ute efter alla snabblån? Under snabblån har vi samlat dom 10 mest populära snabblånen just den här veckan. Sedan kan du hitta alla snabblån här. Du kan läsa och lämna betyg av samtliga långivare. Både genom att lämna stjärnor som betyg och omdöme genom att lämna en kommentar. Både om företagen och om just det lånet. Om du till exempel tar ett billån hos Wasa Kredit så kan du ge betyg på just det och inte övriga tjänster.


Läs vidare om mer om Alla snabblån

Snabblån är något vi gillar väldigt mycket. Det finns många dåliga men också många bra. Därför skriver vi väldigt mycket om just snabblån och det har blivit många sidor genom åren. Det här är en enkel lista över några av dessa.


Dina frågor om Alla snabblån

Det här kapitlet som vi döpt till Dina frågor om Alla snabblån är för dig som har frågor om Alla snabblån. Du ställer dom i kommentarsfältet så kan antingen vi på redaktionen svara eller någon annan besökare.


Ditt betyg på Alla snabblån

Med hjälp av stjärnorna kan du ge ett betyg på guiden Alla snabblån. Här listar vi alla snabblån som vi har med här på Kontantinsats.se så att du ska kunna få en så bra överblick som möjligt över det. Tycker du att vi har lyckats med det? Ge ditt betyg nedan.


Sammanfattning

Den här guiden utgår vi från guiden snabblån och listar alla snabblån vi har listade på Kontantinsats. Målet är att du ska få maximal översikt. Det du ser här är alltså en sammanfattning av alla snabba lån vi har listat och som du kan ge omdöme och betyg på.


Snabblån effektiv ränta

Snabblån effektiv ränta? Snabblån har väldigt hög effektiv ränta. Det är lån som lånas under kortare perioder och som ofta har fasta kostnader för en bestämd period. Och det gör att priserna blir höga om man ska räkna den effektiv ränta. Vilket är kostnaden för allt. Ränta + andra kostnader som kan tillkomma. Men det är många som är kritiska till detta men vad ska man göra när bankerna sällan vill låna ut pengar som är så små och under så liten tid. Eftersom det hos dom skulle bli så billigt då. Och då vill dom inte ge sådana lån. Men staten tar ut 500kr i böter om du inte betalar en tullavgift för 11kr. Där kan vi prata om extremt hög effektiv ränta.

Här samlar vi allt om snabblån

Vi har valt att skapa en sida som vi döpt till just Snabblån där vi samlar allt om snabba lån. Så om du funderar på att ta just ett sådant lån så bör du läsa den guiden om du bara ska läsa en enda sida. Där visar vi bland annat vilka snabba lån det finns i Sverige och vilka som är populäraste hos våra besökare.


Sammanfattning av Snabblån effektiv ränta

Snabblån effektiv ränta är en sidor där vi skriver om den effektiva räntan för snabblån. För om man räknar på räntan på snabba lån så blir den väldigt väldigt hög. Och det är det du kommer kunna läsa om här. Så om du vill läsa på om detta så bör du läsa igenom denna.


Snabblån räntefritt

Snabblån räntefritt? Finns det? Ja det finns snabblån/sms-lån som är helt räntefritt och dessutom helt kostnadsfritt. Du betalar bara tilllbaka beloppet du lånar så länge du håller dig inom lånetiden. Tar du ett lån som är helt räntefritt och kostnadsfritt. Det vill säga gratis vad gäller avgifter så är det det så länge du betalar till aka det i tid. Så se verkligen till att betala tillbaka det i tid. Om du ska betala tillbaka det inom 30 dagar så är det extremt viktigt att du betalar tillbaka det inom 30 dagar så du inte får dyra räkningar som du inte räknad med från början. Annars är alla snabblån vi listar här nedanför räntefria så länge du håller dig till detta.

Vilka snabblån är bäst

Vilka snabblån är bäst? Det är väldigt svårt att säga vilket snabblån som är bäst men vi gör att vi kan får att tillsammans med våra besökare ta reda på vilket snabblån som faktiskt är bäst. Så hur gör vi det då? Vi ger våra besökare möjlighet att läs och lämna omdöme och betyg om samtliga lån. Vi i redaktionen samlat in information om alla lån flera gånger i veckan och har gjort det sedan starten 2010. Det har gjort att vi har skrivit recensioner av samtliga lån med våran stora erfarenhet av den här branschen. Sedan har vi skapat topplistor över snabblån där vi har en enkel topplista och en stor topplista. Den enkla visar helt enkelt alla lån så kompakt och lättöverskådligt som möjligt i en enkel lista. Där ser du vart flest av våra besökare valt att låna pengar med ett snabblån. Sedan har vi den stora topplistan där du kan hitta en större sammanfattning av alla lån med bland annat omdöme, betyg och recensioner. Sedan försöker vi varje vecka komma på fler punkter som kan göra att vi kan få fram det bästa snabblånet av alla. Vill du ställa en fråga om snabblån så kan du göra det längst ner i den här guiden.

Vilka snabblån är bäst – Veckans enkla topplista

Läs mer om Smålån som snabblån och smslån

Snabblån med lägst ränta

Snabblån med lägst ränta? Vilket snabblån har lägst ränta? Att säga vilket snabblån som har lägst ränta är väldigt svårt eftersom det helt beror på hur länge man ska låna pengarna. Så i den här guiden listar vi helt enkelt dom billigaste snabblånen oavsett låneperiod som man ska låna pengar. Listar sorteras efter hur mycket lånet kostar. Om man jämför vad räntan blir på ett år blir utgången en annan. Så därför hänvisar vi till guiderna där du kan se våra guider efter summa istället. Till exempel låna 10000, låna 50000 och så vidare. Men i den här guiden hittar du dom billigaste snabblånen oavsett hur långt lånet är. Många snabblån är till och med helt gratis en kortare period.

Snabblån med lägst ränta

Hitta billigaste snabblånet här

Hitta billigaste snabblånet här! Är du ute efter att låna pengar med ett snabblån och vill hitta det billigaste snabblånet? Då har du kommit rätt. Här hjälper vi nämligen konsumenter att inte dra på sig onödigt dyra lån genom att bland annat skapa topplistor över snabblån och smslån. Vårt mål är att du ska hitta det bästa snabblånet för just dig. I våra topplistor ser du vart besökare innan sig valt att låna pengar. Du kan sortera lånen genom att klicka på olika kategorier och guider vi skapat över olika typer av lån. Så klickar du på snabblån så får du alltså fram dem populäraste snabblånen just nu. Där får du även fram dem absolut populäraste lånen totalt just den här veckan. Som oftast toppas av lite större privatlån.

Snabblån utbetalning direkt till Nordea

Här har vi samlat alla snabblån med utbetalning direkt till Nordea. Det behövs dock att dom har öppet för att du ska få direkt utbetalning. Under listan hittar du alla snabblånen och deras öppettider. Så om du har ett kontot hos banken Nordea och vill ha din utbetalning till ditt konto där så har du kommit helt rätt alltså.

Topplistan

Det du ser här är dom populäraste lånen för alla kunder hos Nordea som vill ha ett snabblån utbetald till sitt kontot hos Nordea direkt. Men som sagt, det krävs att du uppfyller alla villkoren hos respektive snabblån för att få det utbetald direkt.

Nordea


Läs mer om Snabblån utbetalning direkt till Nordea

Om du inte hittade det just du sökte om Snabblån utbetalning direkt till Nordea så kanske vi har någon annan guide som passar dig bättre och därför har vi listat några guider vi tror du gillar här. Se hela listan nedan över guider som är relaterade ämnet.


Lämna betyg och omdöme på guiden Snabblån utbetalning direkt till Nordea

Säg vad du tycker om guiden Snabblån utbetalning direkt till Nordea.


Här är du nu: Kontantinsats » Snabblån » Snabblån utbetalning direkt till Nordea

Snabblån med utbetalning samma dag

Snabblån med utbetalning samma dag? Vi har flera guider med snabblån, smslån och andra smålån som har utbetalning samma dag. Visa har även helgutbetalning samma dag. Alltså att du kan få pengarna utbetalda till ditt konto samma dag fast att det är lördag eller söndag. Därför har vi listat alla lån i den här guiden som lovar utbetalning samma dag på sin hemsida. Vi har delat in dom i alla lån som lovar utbetalning samma dag på vardagar, alla lån som lovar utbetalning samma dag på lördagar och sedan alla lån som lovar utbetalning på söndagar. Det gäller dock att du uppfyller kraven för att få utbetalning samma dag och vi försöker så tydligt som möjligt redogöra det i guiden men du måste klicka på länken till deras villkor för att läsa exakta villkor så det inte blir något missförstånd.

Snabblån – Veckans ENKLA topplista

Det är är topplistan som är ett utdrag efter våran stora guide om snabblån och den visar dom 10 populäraste snabblånen hos våra besökare oavsett utbetalningsdag. Vill du se hela topplistan så ska du går till Veckans STORA topplista med ALLA snabblån inkl betyg, omdöme och recensioner bland annat. Här kan du även se vilka som betalar ut lånen samma dag.

Om du vill se hela topplistan kan du besöka guiden Snabblån. Där har vi hela listan.

Snabblån


Lista på liknande guider som Snabblån med utbetalning samma dag

Det här kapitlet listar andra guider vi skrivit om just Snabblån med utbetalning samma dag och som vi är övertygade om att du vill läsa om du är intresserad av just lån som betalar ut pengarna till kontot samma dag som man ansöker..


Frågor om Snabblån med utbetalning samma dag

Vid eventulla frågor om just Snabblån med utbetalning samma dag. så är kommentarsfältet öppet för dig.


Betyg på Snabblån med utbetalning samma dag

Vad med och tyck till om du tycker guiden SSnabblån med utbetalning samma dag verkligen svarar på rubriken. Du ger betyg 1 till 5.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Snabblån » Snabblån med utbetalning samma dag