Kategoriarkiv: Snabblån

Snabblån kväll

Snabblån kväll? Går det att ta snabblån/smslån och andra smålån på kvällen? Alltså få utbetalning på kvällen? Det finns väldigt få som betalar ut lån på kvällen och i den här guiden tänkte vi gå igenom hur sent du kan låna pengar och få pengarna samma dag. Det är nämligen en hel del saker att hålla reda på för att vara säker på att få pengarna direkt på kontot samma dag. Speciellt om det är helg också då det är färre snabblån som erbjuder lån till dig då med direkt utbetalning.

Sedan måste du ha samma bank som företaget du ska låna pengar för att pengarna ska komma direkt och inte inom 3 bankdagar som det blir annars. Då måste alltså se till att dom ha öppet och betalar ut pengarna direkt och att du ha samma bank så pengarna kan betalas över direkt. Allt det ska vi försöka reda ut i den här guiden. Kom dock ihåg att du måste titta så allt stämmer hos snabblån-företaget då det kan ha ändras sedan vi uppdaterade guiden. Vi försöker självklart ändra våran guide så snabbt som möjligt men ibland kan vi ligga lite efter. Så kontrollera att det stämmer och sedan kan du välja att ansöka om att få låna pengar redan ikväll.

Ja det går att låna pengar även på helgen

Det finns även snabblån och smslån som lånar ut pengar på helgen. Så om du vill låna pengar fast att det är lördag eller söndag så kan du titta in våran sida Snabblån helg. Där skriver vi om vilka lån som erbjuder lån även med helgutbetalning.

Snabblån helg

Snabblån helg? Vilka snabblån har helgutbetalning? I den här guiden går vi igenom vilka snabblån som har utbetalning på helgen och vad som krävs av dig för att du ska kunna låna pengar av just det snabblåneföretaget. Bland annat vilka öppettider dom har som du måste förhålla dig till för att få ditt lån utbetalat.

Självklart kan du hitta omdöme och betyg på samtliga snabblån också. Samt våra recensioner där vi skriver vad vi tycker efter ha följt lånemarknaden varje dag sedan starten av Kontantinsats.se hösten 2010. Omdöme och betyg kan alla besökare läsa och lämna och recensionerna är vad vi tycker alltså.

Dom här lånar ut på helgen

Här har vi utgått från våran guide Snabblån och tagit ut dom lånen som erbjuder helgutbetalning helt enkelt. Här har vi sedan skapat en ENKEL topplista över dessa lån som visar vilka lån som flesta av våra besökare valt att låna pengar av på helgen just den här veckan. Du kan gå ner till STORA topplistan för att se vad som krävs för att få låna pengar på helgen av dessa. Vilket bank du bör ha, öppettider och så vidare.

OBS! Snabblånföretagen kan ändra sina villkor därför är det upp till dig att se till att du kan låna pengar på helgen av just den snabblånet. Vi gör så gott vi kan för att försöka ändra listan så fort det blir några ändringar men ibland hinner vi inte med. Men självklart försöker vi ha den så korrekt som möjligt.

Få snabblån utbetalt på helgen ANVÄNDA SAMMA BANK

Den enda chansen för dig att få ett snabblån på helgen är att ha samma bank som snabblåneföretaget och att dom med den banken erbjuder dig direktutbetalning på helgen. Du måste även ansöka under deras öppettider. Det guiden Snabblån helg visar är vilka snabblån som betalar ut pengar även på helgen. Vissa betalar ut både lördag och söndagar och vissa betalar bara ut på lördagar eller bara på söndagar. Det är bland annat det vi sorterar fram. Men sedan finns det mer än det att följa får att få låna pengar och det är bland annat att använda samma bank som dom betalar ut lån till snabbt och direkt och sedan att man ofta måste följa deras öppettider. Så läs det här om du inte förstår hur det fungerar redan.

Få snabblån utbetalt på helgen ANSÖKAN UNDER DERAS ÖPPETTIDER

Ja som rubriker säger så måste du alltså även ansöka under deras öppettider för att få låna pengar samma dag på helgen. Annars kommer pengarna nästkommande dag eller nästkommande vardag.

Snabblån helg


1. Ferratum

Hos Ferratum kan du låna mellan 1000kr och 25.000kr på helgen med en helgutbetalning. Och det är alltså Nordea som dom betalar ut till. Och det både lördagar och söndagar.

 • Bank: Nordea
 • Helgutbetalning lördag: 11:00-18:00
 • Helgutbetalning söndag: 11:00-18:00

2. Mobillån

Mobillån är ett perfekt snabblån för dig som vill låna från 1000kr till 25.000kr och har SEB, Swedbank och Handelsbanken. Då kan du nämligen låna pengar även på helgen. På lördagar och inte på söndagar.

 • Bank: SEB, Swedbank och Handelsbanken
 • Helgutbetalning lördag: 10:00-15:00
 • Helgutbetalning söndag: Stängt

→ 3. Everydayplus

Ja med Everydayplus kan du alltså låna både på lördagar och söndagar och du ser öppettiderna nedan. Kontrollera dock att dom stämmer innan du ska låna. Och du behöver ha ett konto hos Nordea för att få dina pengar direkt.

 • Bank: Nordea
 • Helgutbetalning lördag: 10:00-15:00
 • Helgutbetalning söndag: 10:00-15:00

4. Flexlimit

Flexlimit har lån som du kan ta som helgutbetalning om du har Nordea eller Handelsbanken. Men då gäller det att du håller öppettiderna. Och dom har vi radat upp när nedan. Kom dock som vanligt ihåg att klicka på länken till Flexlimit för att se vad som gäller just nu eftersom det här gällde i skrivande stund och ibland hinner vi inte uppdatera i tid.

 • Bank: Nordea och Handelsbanken
 • Helgutbetalning lördag: 10:00-17:00
 • Helgutbetalning söndag: 13:00-16:00

→ 5. ViaConto

 • Bank: Nordea
 • Helgutbetalning lördag: 10:00-16:00
 • Helgutbetalning söndag: Stängt

→ 6. Risicum

 • Bank: Nordea och Handelsbanken
 • Helgutbetalning lördag: 08:00-20:00
 • Helgutbetalning söndag: 08:00-20:00

→ 7. Lånbutiken

 • Bank: Nordea och Handelsbanken
 • Helgutbetalning lördag: 08:00-20:00
 • Helgutbetalning söndag: 08:00-20:00

→ 8. Onea

 • Bank: Nordea
 • Helgutbetalning lördag: 10:00-18:00
 • Helgutbetalning söndag: 10:00-18:00

→ 9. Snabbfinans

 • Bank: Swedbank, SEB och Handelsbanken
 • Helgutbetalning lördag: 10:00-15:00

→ 10. Credway

 • Bank: Swedbank, Nordea och Handelsbanken
 • Helgutbetalning lördag: 10:00-18:00
 • Helgutbetalning söndag: 10:00-18:00

→ 11. Daypay

 • Bank: Swedbank och Handelsbanken
 • Helgutbetalning lördag: 11:00-18:00
 • Helgutbetalning söndag: 11:00-18:00

→ 12. Säkerfinans

– Banker: Swedbank, SEB, Handelsbanken
– Lördagar 10:00-15:00


→ 13. Meddelandelån

– Banker: Nordea & Handelsbanken
– Lördag 10:00-17:00, söndag 13:00-16:00


→ 14. ViaKredit

Bank: Nordea
– Lördagar 10:00-16:00


15. Easykredit

Bank: Swedbank & Handelsbanken
– Lördag & söndag 10:00-18:00


16. Credigo

Banker: Swedbank & Handelsbanken
– Lördag & söndag 10:00-18:00


Vad är en helgutbetalning?

Svar: Med helgutbetalning menas ett lån som betalas ut på helgen. Där du alltså får in pengarna på ditt konto även fast det är helg. Det brukar annars vara bankdagar man räknar. Alltså dagar en bank har öppet vilket brukar vara helgfria vardagar.


Läs mer om Snabblån helg

Här bygger vi upp en snabbmeny över guider vi skrivit om just snabblån och snabblån med utbetalning på helgen så om du inte hittar det du söker här ovanför i guiden Snabblån helg så kan du förhoppningvis hittade det du söker här. Menyn är baserad på vad du är intresserad av enligt vad du sökt efter här på Kontantinsats.


Sammanfattning av Snabblån helg

I den här guiden listar vi snabblån som har helgutbetalning. Det vill säga lån du kan få utbetalda helg. Vi redigerar den här guiden manuellt hela tiden så det är ett jättejobb att hålla den här uppdaterad så allt stämmer. Märker du att något inte stämmer så blir vi glada om du kan kommentar det så vi kan ändra det. Tillsammans hjälper vi varandra att ta bättre lån!

Det här visar helt enkelt vad guiden innehållet. Så du enkelt kan hitta fram till det som just du söker. Målet är att många ska hitta det som söker redan innan den här menyn men om man inte gör det så finns det här som en reserv som ska göra så alla andra hittar det dom söker. Tycker du guiden är bra eller dålig? Säg gärna vad du tycker genom att lämna omdöme och betyg här nedan.

Snabblån helg


Bästa snabblån 2018

Bästa snabblån är ett bäst i test av snabblån i Sverige. Det vi gör är att vi listar över 35 snabblån som vi sedan låter våra besökare lämna omdöme och betyg på. Till det lägger vi även våra egna recensioner där vi säger vad vi tycker efter ha följt lånebranschen varje dag sedan starten av Kontantinsats.se 2010. Då har vi fått fram en topplista som vi sedan låter våra besökare ta del av och påverka genom att varje lån dom tar så får lånet en poäng.

Av det har vi sedan veckans topplista och sedan den totala topplistan. Där kan vi sedan se vilken lån som är populärast hos våra besökare efter att dom tagit del av info, kostnader, villkor, omdöme, betyg och recensioner. Det borde betyda att det åtminstone är ett väldigt bra snabblån i förhållande till dom andra. I den här guiden visar vi den totala topplistan över alla snabblån och har tagit fram dom 3 bästa.

Så hittar du det bästa snabblånet

Bästa snabblån – Veckans ENKLA topplista har som mål att visa dom populäraste snabblånen hos våra besökare så enkelt som möjligt. Den är baserad på hur populära lånen är hos våra besökare. Och det är alltså utifrån hos ofta våra besökare lånar pengar av snabblånen vi listar och utifrån omdöme och betyg. Vill du läsa mer om hur det går till kan du se Veckans STORA topplista nedan samt våran guide Snabblån.

 1. Everydayplus » Snabblån
 2. Ferratum bank » Snabblån
 3. Risicum » Snabblån

Bästa snabblån

Så får vi fram den bästa av alla

Vill du se hela listan den är baserad på så kan du ta och titta in guiden Snabblån som fungerar som en startsida för alla guider om snabblån även om inte alla går att nå direkt därifrån så går det att nå vidare till alla guider om snabblån därifrån via andra guider vi länkar till där. Vi sorterar mängder av snabblån efter vad dom erbjuder för att hela tiden göra manuellt arbete som inte någon dator klarar av. Vi sorterar till exempel fram alla snabblån som även har utbetalning på helgen. Vi sortera fram snabblån som har direkt utbetalning. Vi sorterar fram snabblån du kan ta trots att du har betalningsanmärkningar. Ja det är bara några exempel.

Allt om smslån också

Vi har även en guide om smslån och vill du läsa den kan du titta in Smslån. Där kan du bland annat se skillnaden på smslån och snabba lån så du vet det innan du ska låna pengar. Om du planerar att ta något av dessa så bör du besöka någon av sidorna för att verkligen se till så du får så billigt lån som möjligt.

Jämför alltid kostnaden

Det går att spara väldigt mycket pengar när man ska ta ett smålån. Därför bör du se vilken period du behöver lånet eftersom smålån ofta har fast återbetalningstider på någon månad eller så. Och sedan se om man kan förlänga lånet eller inte som en extra säkerhet. Men jämför lån i samma period som du söker lån i och det du ska titta på den faktiska kostnaden för din period. Att jämföra den effektiva räntan kan bli lite förvirrande om du inte vet något om det.


Hur jämför man kostnaden?

Svar: Man ska jämföra den effektiva ränta. För då ser du vad räntan är på ett år. Och då kan du enkelt jämföra dom mellan varandra. Sedan om du lånar mindre tid så blir så klart räntan billigare än så.

Vad räknas som smslån och vad som snabblån?

Svar: Ett smslån är ett snabbt lån där du kan låna pengar med mobilen. Men det beror på vem du frågar också. Men det är så vi har valt att dela in dessa typ av lån. Så med ett smslån kan du legitimera dig direkt i mobilen. Antingen med mobilt bankID eller med sms. Om du frågar oss som sagt.

Varför kallas det snabblån?

Svar: Det gör det eftersom det är en kort återbetalningstid. Alltså det kan vara så att du måste betala tillbaka lånet så snabbt som 30dagar. Till och med kortare. Alltså väldigt snabbt. Där av snabba lån. Så det har ingen med hur snabbt lånet betalas ut till ditt konto alltså. Även om det ofta är så att ett smålån kan betalas ut väldigt snabbt. Ibland direkt till och med.

Är smålån även privatlån?

Svar: Ja eftersom privatlån är ett lån utan säkerhet precis som smålån så kan man säga att det är samma typ av lån på ett sätt men oftast kallas lite större lån för privatlån och sedan dom små lånen för snabblån, smålån och smslån. Även mikrolån och mobillån förekommer i bland.


Vi har mycket mer om Bästa snabblån

Eftersom vi har funnits ända sedan år 2010 så har vi hunnit skriva väldigt mycket om snabblån. Speciellt eftersom marknaden för små-lån verkligen förändrat sig på dessa år. Från bespottade smslån till lån som fler och fler tar och verkar tycka om att dom finns. Här har vi radat upp guider vi tycker du bör läsa om du ska ta ett snabbt lån.


Sammanfattning av Bästa snabblån

Bästa snabblån är en guiden där vi tillsammans med våra besökare utser det bästa snabblånet just precis den här veckan. Vecka efter vecka året runt. Det gör vi med omdöme, betyg och hur populärt lånet är hos våra besökare efter ett besök hos oss.

Vi vill att du säga vad du tycker om guiden du precis läst. Det vill säga. Därför har vi lagt 5 stjärnor här nedan där du kan ge ett betyg 1-5. Säg vad du tycker om Bästa snabblån genom att skriva ditt omdöme här nedanför. Där kan du hitta vad andra besökare tycker om guiden och sedan även ställa eventuella frågor du har i ämnet.


Gratis snabblån

Gratis snabblån? Finns det? Ja det finns gratis snabblån så länge man betalar tillbaka snabblånet i tiden. I den här guiden så har vi listat alla snabblån som erbjuder dig att låna pengar helt gratis. Vi försöker skriva ut villkoren så tydligt som möjligt men titta under villkoren som vi länkar för att få exakta villkor. Vi gör vårt bästa att hålla oss uppdaterade men ibland blir det fel så var noga med att titta deras villkor innan du lånar pengar. Gratis snabblån är precis som med gratis smslån fast det är även små Internetlån. Vi har samlat alla såna typer av lån på ett och samma ställe. Hoppas du hittar länkar som du letar efter. Lycka till! Smslån är ett typ av snabblån som du kan läsa mer om under smslån.

Våran största sida om snabblån

Om du går i planerarna att ta ett snabblån inom kort så tycker vi att du måste läsa våran guide Snabblån först. För det är våran största guide i ämnet och den jobbar vi på flera gånger i veckan för att skapa en så bra sida som möjligt för alla som vill jämföra kostnaden för dessa lån.


Sammanfattning av Gratis snabblån

Gratis snabblån är våran sida där vi försöker samla alla lån som är snabblån som är gratis. För ja det finns faktiskt lån som är gratis. Men man får inte kalla det för just det. För många tror tydligen att man får pengarna gratis och där man inte behöver betala tillbaka pengarna. Men självklart behöver man betala tillbaka det man får. Men man behöver inte betala tillbaka något mer än det man lånar. Och det är precis det som den här sidan handlar om.


Snabblån svar direkt

Snabblån svar direkt är en guide där vi visar hur du kan låna pengar med svar direkt med ett snabblån. Långtifrån alla snabblån har svar direkt så här har vi tagit ut som som har svar direkt och sen låter vi våra besökare ge omdöme och betyg på dessa för att ta fram det bästa snabblånet som har svar direkt. Listan sorteras efter vilket snabblån som är populäraste hos våra besökare. Vår vision är att tillsammans skapa en guide där vi ser det bästa snabblånet som visar svar direkt.

Snabblån svar direkt – Topp 10

Det du ser här är den totala topplistan och där vi tagit ut dom 10 första lånen som är populärast hos våra besökare. Sedan har vi utifrån den topplistan tagit ut dom lån där du får svar direkt och den hittar du längre ned. Börja alltid alla guider på Kontantinsats.se med att läsa menyn över guiderna för att se hela innehållet. På så sätt behöver du inte lägga ner tid på en guide som inte svarar på dina frågor. Ska du ta ett snabblån bör du altid läsa guiden Snabblån innan du gör det. Det finns få guider vi är så stolta över dom den.


Ge gärna ett betyg på Snabblån svar direkt

Här nedanför kan du ge ditt betyg på Snabblån svar direkt. Det gör du enkelt genom att trycka på stjärnorna och det tar inte mer än några minuter bara.


Sammanfattning av Snabblån svar direkt

Snabblån svar direkt är en sida för dig som besöker Kontantinsats.se och vill hitta lån där du får svar om du får låna pengar direkt på deras hemsida. Så om du vill hitta just det så kan du gå från början till slut på den här sidan och se om det är något du söker och de om du tycker vi lyckats med det bra. Vi uppdaterar sidan löpande hela tiden.


Snabblån direkt 2018

Snabblån direkt? Finns det snabblån, smslån och andra små-lån där man kan få utbetalning direkt? Ja det det finns absolut snabblån där du kan få en snabb och direkt utbetalning men det beror på när du ansöker om lån och vilken bank du har som du vill ha utbetalningen till. Därför tänkte vi i den här guiden försöka göra så du har en glasklar översyn över alla snabblån där du kan få låna pengar direkt. Och hur det går till. Vi listar alla snabblån efter vilka banker dom har utbetalning till så du kan se vilka som har din bank så du kan få ett snabblån snabbt och direkt.

 • Snabblån direkt till Nordea
 • Snabblån direkt till Handelsbanken
 • Snabblån direkt till Swedbank
 • Snabblån direkt till Danske Bank
 • Snabblån direkt till SEB

Snabblån direkt till Nordea

Här har vi samlar ihop snabblån som erbjuder dig att låna pengar med direkt utbetalning till Nordea. Så det krävs alltså att du har ett kontot hos Nordea och att du uppfyller övriga krav hos respektive snabblån för att få pengarna utbetalade direkt på kontot idag.


Snabblån direkt till Handelsbanken

I den här listan har vi samlat ihop alla snabblån som erbjuder dig att låna pengar och får en direkt utbetalning till ditt konto hos Handelsbanken. Det krävs alltså att du har Handelsbanken för att få pengar direkt och det krävs också att du uppfyller dom övriga kraven för att få pengarna direkt som respektive snabblån ställer. Hela listan sorteras efter vart våra besökare oftast väljer att låna pengar om dom har Handelsbanken och vill ta ett snabblån direkt.


Snabblån direkt till Swedbank

Här har du listan för alla snabblån som erbjuder dig att låna pengar direkt med utbetalning till ditt kontot hos Swedbank. Så har du Swedbank så har du alltså möjlighet att låna pengar direkt via något av dessa lån. Listan sorteras efter hur populära dom är hos våra besökare som besöker någon av våra guider om snabblån till Swedbank. Du måste uppfylla övriga krav för att få låna pengar direkt och du hittar villkoren i länkarna nedan i topplistan.


Snabblån direkt till Danske Bank

Det finns inte många snabblån med direkt utbetalning för dig som har Danske Bank men det finns i alla fall ett och det är Smspengar.


Snabblån direkt till SEB

Har du SEB har du tyvärr inte mer än två alternativ för att låna pengar med direkt utbetalning.


Smslån direkt

Smslån direkt fungerar exakt som guider Snabblån direkt men är alltså smslån istället. Skillnaden på smslån och snabblån är hur man kan identifiera sig för att få låna pengar. Med smslån så kan man antingen låna pengar med sms eller med Mobilt BankID.

Snabblån direkt utbetalning

Snabblån direkt utbetalning är en av våra första guider som vi skrev om just att ta ett snabblån med direkt utbetalning. Du hittar den under rubriken Snabblån direkt utbetalning där vi fördjupar dig inom vilka snabblån som betalar ut direkt till ditt konto och till vilka banker.


Diskutera och ställ frågor om Snabblån direkt

Vi vill bygga en sajt tillsammans med våra besökare därför kan du ställa frågor och diskutera Snabblån direkt här nedanför i kommentarsfältet med både oss i redaktionen och med andra besökare.


Läs mer om Snabblån direkt


Sammanfattning av Snabblån direkt

Guiden Snabblån direkt på 5sek sammanfattar vi så här. I den här guiden har vi sorterat ut alla snabblån som erbjuder sina kunder att betala ut lånen direkt till kontot. Du kan alltså låna pengar snabbt och direkt med vissa snabblån så länge du uppfyller kraven. Klicka på respektive snabblån för att se exakta villkor. Du klickar först och främst på den bank du vill ha ditt snabblån så får du se en lista över vilka långivare som kan betala ut direkt till just din bank.


Vilket är det bästa snabblånet?

Vilket är det bästa snabblånet? I guiden bästa snabblån så tar vi tillsammans med våra besökare reda på vilket snabblån som är bäst i vårt bäst i test. Det går till så att vi tar fram alla snabblån och låter våra besökare säga vad dom tycker om alla lån. Sedan sorteras alla lån efter vad våra besökare tycker. Efter det så sorteras dom första 20 lånen just efter omdöme och betyg för att sedan gå över till vilket lån som är populärast hos våra besökare.

Vi försöker hitta det bäst så här

Genom att ta hjälp av våra besökare. Ja exakt så faktiskt. Vi sammanställer data av olika slag och bland annat omdöme och betyg från våra besökare. Och hur populära lånen är genom våran lista med alla lån du hittar ovanför topp 5 här ovan. Och vill du se snabblån så klickar du bara enkelt på denna i listan.


Sammanfattning av Vilket är det bästa snabblånet?

Vilket är det bästa snabblånet? är en sida helt om hur vi tillsammans med våra besökare utser det bästa smslånet och det bästa snabblånet just exakt nu. Så om du vill ta reda på det bör du läsa denna guide alltså.


Lätt att få lån hos Bank Norwegian?

Lätt att få lån hos Bank Norwegian? Är det lätt att låna pengar hos Bank Norwegian? Det är så klart svår att svara på med ett rakt och bra svar. Men det är lätt så länge du uppfyller villkoren så klart. Menar du att det är lätta villkor? Läs villkoren här ovan under ”Mer info” och se själv hur lätta du tycker dom är. Sen är du bara någon minut från att fylla klart ansökan och se om just du kan få låna pengar hos Bank Norwegian eller inte. Det är inte svårare än så. Det går inte att svara på om det är lätt eller inte.

Däremot att vi säga att Bank Norwegian ger lån till högst procent av dom som klickar på deras lån via hos. Alltså säg att 100 klickar på alla lån på Kontantinsats.se. Då är det flest av dessa 100 som får låna hos just Bank Norwegian. Så det borde betyga att det är lätt att få lån hos Bank Norwegian. I alla fall lättast av alla större privatlån. Det är möjligt att det är lättare att få ett smslån, snabblån eller annat små-lån men då är det också en mindre summa och därför lättare att få ett lån av den orsaken. Så vårt svar är att det verkar vara lättast att låna pengar hos Bank Norwegian än hos någon annan bank som vi listar.


Diskutera Lätt att få lån hos Bank Norwegian

Var gärna med och diskutera Lätt att få lån hos Bank Norwegian genom att ställa en fråga här nedanför i kommentarsfältet. Vi på redaktionen jobbar med Kontantinsats.se dygnet runt året runt så vi svarar oftast inom 24 timmar. Och hinner inte vi först så brukar andra besökare vara väldigt snabba på att svara dom också.

Hur fungerar er topplista?

Svar: Våran topplista är en sammanfattning av en mängd data. Som vi sätter ihop manuellt flera gånger i veckan. Det är bland annat omdömen och betyg från våra besökare. Och omdömen och betyg från olika bäst i test av lån vi kommer över. Och till det våran egen recension. Men sedan uppdaterar vi den topplistan hela tiden efter vilka lån som är populärast i våran lista hos våra besökare. Allt det här tillsammans hoppas vi gör att du får stor användning av listan.


Läs mer om Lätt att få lån hos Bank Norwegian

Om du vill läsa mer om just Lätt att få lån hos Bank Norwegian så är det här kapitlet för dig. Den här menyn är skapad efter vad just du verkar vara intresserad av att läsa mer om här på Kontantinsats. Så du enkelt kan klicka dig vidare och läsa mer om ämnet.


En kort sammanfattning av Lätt att få lån hos Bank Norwegian

Här skriver vi om hur lätt eller svårt det är att låna hos Bank Norwegian. Hur vi försöker ta reda på det helt enkelt. Så om du undrar det också så tycker vi att du ska läsa igenom hela den här sidan.

Säg vad du tycker om med dina egna ord i kommentarsfältet. Vi vill att varje besök i guiden ska göra den bättre och då behöver vi dina ord om vad just du tycker om den. Både vad du tycker är bra och vad du tycker är dåligt. Säg gärna vad du tycker om guiden genom att ge den 1-5 stjärnor i betyg. Du klickar bara på dom nedan.


Smslån direkt

Smslån direkt? Vilka smslån har direkt utbetalning till mitt konto? Smslån direkt är helt enkelt smslån där utbetalningen sker direkt eller i alla fall inom någon timme. Vi har försökt ta med alla långivare som erbjuder just det och dessutom försökt skriva ut så mycket info om det som vi hittat. Alltså hur snabbt dem betalar ut pengar och när. Många har ju inte utbetalning på helgen och därför har vi även skrivit ut det. Vill du hitta långivare som betalar ut även på helgen kan du ta dig en till under smslån helg. Under smslån har du vår startsida för smslån. Där hittar du bland annat dom 10 populäraste lånet just den här veckan. Sedan kan du klicka dig vidare till andra guider vi har om sms-lån och snabblån.

Veckans ENKLA topplista

Veckans ENKLA topplista visar så enkelt som möjligt vilka smslån flest av våra besökare valt för att låna pengar direkt just den här veckan. Vill du ha en mer utökad version av topplistan så kan du gå till Smslån direkt – Veckans STORA topplista där vi har mer info, omdöme, betyg och recensioner bland annat.

 1. Everydayplus
 2. Ferratum bank
 3. Risicum

Smslån direkt


Varför har ni både snabblån och smslån i menyn?

Svar: Snabblån och smslån är båda smålån och vi har valt att sortera in dessa så att alla smålån som har snabb återbetalning med fasta kostnader (så länge som du betalar tillbaka i tid) kallar vi för snabblån. Men sedan finns det även med lång återbetalningstid och med rörlig ränta. Det kallar vi privatlån. Eller blancolån och lån utan säkerhet. Men det är tre namn på samma lån. Och sedan har vi då smslån som är ett snabblån men där du kan ta lånet vi mobilen.


Läs mer om Smslån direkt

Den här meny är tanken att samla länkar till andra guider som vi skrivit om smslån och guider som är relaterade till smslån direkt. Exempel på det är länk till guider om snabblån. Här sammanfattar vi inte guiderna utan målet är enbart att ge dig en så bra överblick som möjligt.


Sammanfattning av guiden Smslån direkt

Guiden Smslån direkt sammanfattar alla smslån som har direkt svar om du får låna pengar eller inte. I den här guiden listar vi smslån som har utbetalning direkt. Vi sorterar topplistorna efter hur populära dom är hos våra besökare efter att dom ha varit och läst någon av våra guider om just smslån där du kan få direkt utbetalning. Och sedan har vi som vanligt även omdöme och betyg från våra besökare på alla lån och sen recensioner från oss på redaktionen. Du hittar även tips på fler guider och som vi tror du kan vara intresserad av innan du ska låna pengar. Se menyn här nedanför som heter Innehåll i guiden Smslån direkt för att se vad guiden har för innehåll.

Här har du möjlighet att lämna betyg och omdöme på guiden. Du ger betyg genom att trycka på 1-5 stjärnor och sedan omdöme genom att skriva en kommentar nedan. Där kan du även ställa en fråga om guiden eller hemsidan i övrigt också. Läs gärna vår guide Smslån också som är lite av en startsida för allt vi skriver om smslån och visionen är att göra det till den optimala startsidan för alla som vill ta ett smslån. Här kan du direkt se alla huvudrubriker i guiden Smslån direkt så du kan se vad guiden handlar om redan innan du börjar läsa igenom den. Det hoppas vi gör att du redan innan kan se om guiden är någon för dig. För vi vill att du så snabbt som möjligt ska kunna hitta det just du söker efter. Om du inte känner att någon av dessa rubriker svarar på dina frågor så rekommenderar vi att du titta på Läs mer om Smslån direkt där vi tipsar vi om andra guider vi skrivit i ämnet.


Snabblån

Snabblån är ett lån som helt enkelt går att ta med kort återbetalningstid. Alltså vi har inte valt att se snabblån som i snabbt att få lånet. Det har vi helt enkelt en helt annan topplista för som du kan hitta mer om här under Tips på andra guider om snabblån längre ned. Så är du ute efter lån med snabb utbetalning direkt eller inom 24 timmar så kan du titta in den listan istället. Snabblån är lån som är ett mindre privatlån och som har en kort återbetalningstid.

Snabblån – Veckans ENKLA topplista

I Veckans ENKLA topplista har vi som mål att ge en så bra överblick som möjligt över alla snabblån och här länkar vi enbart in till avdelningen med snabblån hos varje långivare. Vill du ha en utökad version av topplistan så kan du scrolla ner till Veckans STORA topplista som är exakt samma topplista men en utökad variant med bland annat omdöme och betyg från våra besökare. Topplistan sorteras efter vart flest av våra besökare valt att låna pengar med ett snabblån efter ha besökt någon av våra guider med snabblån. Bortsett från dom riktigt nischade guider med till exempel snabblån trots betalningsansmärkningar, snabblån med utbetalning på helgen och så vidare. Såna guider har separata topplistor.

#
1.EverydaySom ett kreditkort i din mobil! Låna 1000-20000kr. Tar ej UC. BankID.Låna pengar nu
2.Ferratum BankRäntefritt i 30dagar för nya kunder. Har både snabblån & kontokredit.Låna pengar nu
3.RisicumSnabblån och kreditlån 20.000kr. Lån utan UC och helgutbetalning.Låna pengar nu
4.Meddelandelån snabblånLåna 500kr utan avgifter som nya kund. Låna 500-30.000kr utan UC.Låna pengar nu

Det du ser här ovan är dom 4 mest populära lånen och vill du se hela listan med över 30 lån kan du titta in den här.

Snabblån

Bästa snabblån

Vi brukar rekommendera alla våra besökare som vill läsa mer om snabblån att läsa Bästa snabblån. Skulle vi rekommendera två guider om snabba lån så är det just den och sedan den du befinner dig på just precis nu.

Snabblån helg med helgutbetalning

Snabblån helg heter vår sida där vi listar snabblån där du kan låna pengar även på helgen. Alltså där du kan få pengarna utbetalda till ditt kontot även på helgen. Allt samlat under Snabblån helg så är guiden för dig som vill låna på helgen. Oavsett om det är lördagar eller söndagar.

Bästa snabblån utan UC

Bästa snabblån utan UC är en underkategori till Bästa snabblån och du hittar den under just Bästa snabblån utan UC. Det vi gjort är helt enkelt att sortera ut dom bästa lånen utan UC som är snabblån helt enkelt. Så du så snabbt som möjligt ska kunna låna pengar som vanligt.

Så vet du skillnaden på snabblån, smslån och andra smålån

Så vad är det då för skillnad på snabblån och smslån? Det beror på vem man frågat. Men vi har valt att dela in det enligt följande. Ett snabblån är ett lån där återbetalningstiden är kort. Oftast mellan 30-90 dagar ungefär. Och sedan har vi gjort guider under huvudkategorin snabblån. Som till exempel snabblån utan UC och snabblån med snabb utbetalning. Alltså betyder inte snabb i snabblån att utbetalningen automatiskt är snabb. Sen kommer vi då till smslån. Som helt enkelt är ett snabblån men där du kan ta lånet via sms helt enkelt. Så det är en underkategori till snabblån också egentligen men smslån är ett samlingsnamn för snabblån där du även tar lån genom till exempel bank-id. Så därför har vi även tagit med sådana lån men vi märker ut det tydligt då.

Ta aldrig lån om du inte vet att du kan betala tillbaka

Ta aldrig lån om du inte vet att du kan betala tillbaka. Det gäller alla lån och så även snabblån. Tar du ett lån på 30dagar så måste du veta att du får in pengar inom 30dagar. Annars kan du hamna i väldigt svåra situationer med inkassokrav med mera.


Vad räknas som snabblån?

Svar: Vi räknas lån som du kan låna kortare än 1år som snabblån. Sedan har vi även en gräns på 50.000kr. Så alla lån som passar in mellan dessa två tar vi alltså in på den här sidan.

Är snabblån och smslån inte samma sak?

Svar: Det beror på vem man frågar. Frågar du oss så är snabblån alla lån som har en återbetalningstid under 1år och sedan sorteras alla lån ut för att kallas smslån eftersom dom går att ta direkt i mobilen. Det vill säga skrivas under med mobilen. Antingen med sms eller BankID.


Lista på fler guider om Snabblån

Har du inte hittat det du sökt efter i guiden Snabblån så hoppas vi att du ska göra det i någon av våra andra guider om snabblån som vi tipsar om här nedan. Vårt mål är att rubrikerna till varje guide verkligen ska leva upp till det den lovar. Så du ska kunna hitta det du söker direkt.


Sammanfattning av Snabblån

Sammanfattningen av guide Snabblån är att målet är att den ska fungera som en startsida för alla som vill låna pengar med ett snabblån. Och den fungerar som en startsida för alla våra guider om snabblån som vi skrivit. Vi listar alla snabblån i den här guiden och låter våra besökare påverka vilket snabblån som är bäst just precis nu.


Snabblån arbetslös

Snabblån arbetslös? Går det att låna pengar som arbetslös? Vilka snabblån erbjuder lön till en arbetslös? Det är väldigt svårt att få låna pengar helt utan inkomst. Helt omöjligt skulle vi vilja säga. Och framförallt så bör man inte låna pengar med snabb återbetalning om man inte vet om det kommer in några pengar att betala tillbaka lånet med. Men vi skriver guider om vad andra snabblån erbjuder och inte vad vi tycker vilken är en stor skillnad. Så så fort det kommer ett lån där du kan låna pengar trots att du är arbetslös så uppdaterar vi den här guiden med dessa lån.

Det är väldigt svårt att få låna som arbetslös

Ja det är som sagt väldigt svårt att få låna pengar som arbetslös men det går. Men tyvärr måste du ha rätt förutsättningar för det och du måste även ha en kreditupplysning som företaget godkänner. Har du varit med om att få låna pengar trots att du är arbetslös får du väldigt gärna tipsa om det här nedan.


Lämna betyg och omdöme på guiden Snabblån arbetslös

Säg hemskt gärna vad du tycker om guiden Snabblån arbetslös genom att lämna omdöme och betyg här nedanför.


Sammanfattning av Snabblån arbetslös

Med guiden Snabblån arbetslös vill vi svara på om det går att låna pengar med ett snabblån trots att man sakna arbete och alltså är arbetslös. För tyvärr är det ju så att när man kan behöva pengar som mest så är det som svårast att göra det.


Snabblån utan BankID

Snabblån utan bankid? Är du ute efter att låna pengar med ett snabblån men vill inte använda ett där du måste ha BankID. Först och främst rekommenderar vi dig att skaffa BankID. Det är enkelt vad vi vet alltid gratis. Om det kostar så byt bank så det är gratis. Men om du ändå inte vill skaffa BankID så hoppas vi att den här guiden kan hjälpa dig hitta rätt. Här visar vi låneförmedlare där du kan jämföra större lån utan att behöva använda BankID och sedan kommer vi inom kort även lägga in snabblån där du inte behöver använda BankID.

Låna pengar utan BankID – Veckans ENKLA topplista

Låna pengar utan BankID – Veckans ENKLA topplista är en lista över privatlån och låneförmedlare som jämför privatlån och där du inte ska behöva använda BankID om du inte vill. Du kan titta om det stämmer genom att klicka direkt på länkarna nedan där du kan läsa mer i ämnet.

Vi tycker du ska skaffa BankID

BankID blir bara större och större och det finns stora fördelar att skaffa det så vi tycker att du ska skaffa det direkt. Det blir bland annat mycket lättare att låna pengar och det hoppas vi att denna guide ska bevisa och hjälpa dig att förstår. Men vill du ändå inte göra det så hoppas vi våra topplista ska hjälpa dig och vårt bäst i test av just sådana lån.

Alla lån i bäst i testet är privatlån

Så du vet så är det alltså privatlån som är med i vårt bäst i test här ovan. Så planerar du att låna pengar med ett privatlån men inte vill använda ett BankID så är det en lista för dig alltså.


Varför ska man skaffa BankID?

Svar: BankID har på bara några år blivit väldigt populärt i Sverige och det hjälper dig att logga in och identifiera dig på fler och fler platser hela tiden. Du kan bland annat logga in på banker och Skatteverkets hemsida med det. Och även få låna pengar snabbare eftersom man kan identifiera sig så snabbt.


Sammanfattning av Snabblån utan BankID

Snabblån utan BankID är en sida där vi tar ut alla snabblån och smslån som har alternativ utan BankID helt enkelt. Det är många som inte har eller inte vill ha BankID men ändå vill låna pengar och då hoppas vi att den här sidan ska vara till hjälp för just dig. Kom dock ihåg att listan kan ändra sig snabbare än vad vi hinner ändra så titta alltid upp var som gäller när du klickar på menyn.


Billigaste snabblånet

Billigaste snabblånet? Hur hittar man det billigaste snabblånet? Först och främst måste vi bestämma vad snabblån är. Är det bara tiden som går från det att man ansöker tills det att man får lånet inbetalt på sitt konto? I vår topplista över snabblån har vi tagit med små lån med korta lånetider. Alltså från det att man får lånet till det att man ska betala tillbaka det. Det brukar röra sig om ca 15 dagar till 90 dagar vanligen. Men vi försöker även visa andra alternativ som vi tror du kan tycka är bättre. Med billigaste räntan och med längre återbetalningstid.

Dock upplever många att man lättare kan då lån av ett snabblåneföretagen och så kanske det är. Hur som helst, tillbaka till frågan. Hur hittar man billigaste snabblånet då? Vi hoppas att vår topplista kan vara till hjälp där. Vi försöker ta med så många alternativ som möjligt och sen vill vi skapa en så bra jämförelse att du själv kan få en så bes överblick som möjligt över dina alternativ. Sedan kan du läsa och lämna omdöme om samtliga. På så sätt hoppad vi skapa den bästa topplistan av alla. Detta eftersom vi även tar med andra jämförelsetjänster. Så i listan hittar du jämförelsetjänster, låneförmedlare, långivare och banker.

Bästa snabblånet


Varför heter det snabblån?

Svar: Snabblån är ett privatlån där du betalar tillbaka pengarna ganska snabbt. Ofta är lånetiden ca 30-90 dagar. Och ett privatlån är alltså ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för lånet. Och för ett privatlån får du köpa vad du vill för pengarna.

Kan man samla lån med ett snabblån?

Svar: Är snabblån ett bra alternativ för att samla lån? Samla lån gör många som dragit på sig många dyra lån och krediter och vill få ner konstanserna. Så är snabblån ett bra alternativ för det? Nej ett större privatlån passar mycket bättre till att samla andra lån och krediter för att få ner kostaderna. För då kan du få en betydligt längre lånetid.


Självklart har vi mer om Billigaste snabblånet

I detta kapitel försöker vi ta fram guider som är relaterade till den som du just nu läser. Tanken med det är att du enkelt ska kunna hitta vidare om du inte hittat info här som du varit ute efter. För vi har nämligen många guider om just billigaste lånen och om snabblån. Så vi tror och hoppas du vill läsa vidare.


Vilka snabblån är bäst?

Vilka snabblån är bäst? Det är väldigt svårt att säga vilket snabblån som är bäst men vi gör att vi kan får att tillsammans med våra besökare ta reda på vilket snabblån som faktiskt är bäst. Så hur gör vi det då? Vi ger våra besökare möjlighet att läs och lämna omdöme och betyg om samtliga lån. Vi i redaktionen samlat in information om alla lån flera gånger i veckan och har gjort det sedan starten 2010. Det har gjort att vi har skrivit recensioner av samtliga lån med våran stora erfarenhet av den här branschen. Sedan har vi skapat topplistor över snabblån där vi har en enkel topplista och en stor topplista. Den enkla visar helt enkelt alla lån så kompakt och lättöverskådligt som möjligt i en enkel lista. Där ser du vart flest av våra besökare valt att låna pengar med ett snabblån. Sedan har vi den stora topplistan där du kan hitta en större sammanfattning av alla lån med bland annat omdöme, betyg och recensioner. Sedan försöker vi varje vecka komma på fler punkter som kan göra att vi kan få fram det bästa snabblånet av alla. Vill du ställa en fråga om snabblån så kan du göra det längst ner i den här guiden.

Topp 3 visar vi här

Det är här du kan se vilka som är topp 3 just nu men vill du se hela topplistan hittar du vidare här ovanför i topp 5 totalt oavsett om det är snabblån eller inte. Det finns en länk där ovanför där du kan se alla våra bäst i test av lån på ett och samma ställe. Så titta in där om du vill jämföra alla lån vi skriver om dagligen.


Läs mer om Smålån som snabblån och smslån


Snabblån räntefritt

Snabblån räntefritt? Finns det? Ja det finns snabblån/sms-lån som är helt räntefritt och dessutom helt kostnadsfritt. Du betalar bara tilllbaka beloppet du lånar så länge du håller dig inom lånetiden. Tar du ett lån som är helt räntefritt och kostnadsfritt. Det vill säga gratis vad gäller avgifter så är det det så länge du betalar till aka det i tid. Så se verkligen till att betala tillbaka det i tid. Om du ska betala tillbaka det inom 30 dagar så är det extremt viktigt att du betalar tillbaka det inom 30 dagar så du inte får dyra räkningar som du inte räknad med från början. Annars är alla snabblån vi listar här nedanför räntefria så länge du håller dig till detta.

Sammanfattning av Snabblån räntefritt

Snabblån räntefritt finns och det är det vi skriver om här. För det finns kostnadsfria lån och vi försöker ta fram dom till våra besökare eftersom dom är väldigt efterfrågade av dom som läsa våran sajt. Så om du vill låna några tusen några dagar bara och vill göra det så billigt som möjligt så tycker vi att du ska läsa igenom denna sida.

Snabblån pengar samma dag

Snabblån pengar samma dag? Är det möjligt att ta ett snabblån med utbetalning samma dag? Ja det är absolut möjligt! I den här guiden går vi igenom vilka snabblån som betalar ut pengar samma dag. Och detta gäller vardagar. Viktigt är dock att komma ihåg att det krävs att du din ansökan beviljats och att transaktionen påbörjats innan 13:00. Hur tidigare desto större chans är det för dig att få pengarna samma dag. Annars kommer pengarna nästkommande vardag. Annars kan du titta upp dom snabblån med direkt utbetalning men då måste du ha samma bank som dom kräver för att betala ut pengarna direkt. Vi har tittat upp alla dom här företagen men kan självklart inte garantera att du kommer få dina pengar som du vill bara för det. Vi har gjort den här listan för dig så att du själv lättare kan ta reda på om du kan få pengarna utbetalda när du vill. Antingen samma dag på vardagar eller direktutbetalning vardagar och helger.

Snabblån pengar samma dag


Läs mer om Snabblån pengar samma dag

Vill du läsa mer om Snabblån pengar samma dag så kan du titta in listan vi skapat här. Vi har försökt skapa en lista där du hittar det du söker efter. Så om du titta igenom listan så hoppas vi att du hittar minst 2 länkar som intresserar dig. Det är alltid vårt mål.


Sammanfattning av alla snabblån vi skriver om

Sammanfattning av alla snabblån vi skriver om är I den stora versionen hittar du mer info om varje lån, omdöme och betyg, recension och mycket mer.

Everydayplus

Everydayplus är ett kreditkort online skulle man kunna säga. Krediten ligger i skrivande stund på från 3000kr upp till 20.000kr. Där du alltså kan ta ut pengar när du behöver dom. Som ett kreditkort alltså. EverydayPlus priser är väldigt enkla och tydliga vilket vi ser som en stor fördel. Lån kan nämligen vara väldigt svåra att förstå sig på i många fall så därför blir det alltid pluspoäng där priserna är tydliga och där företagen visar det på ett bra sätt på sin hemsida.

När kommer pengarna på kontot?

Om du lånar pengar med Everydayplus ska du tydligen få pengarna inom 15 minuter 07:00-21:00 7 dagar i veckan om du har ett konto hos Nordea. Och det är senast 15:00 på lördagar och söndagar i fall du är ny kund hos dom. Men om du är kund så får du pengarna senare samma dag om du begär ett uttag innan 13:30.

 • Lån på kvällen och helgen: Ja
 • Kreditupplysning: Bisnode
 • Har dom bankID: Ja
 • Lån med betalningsanmärkning: Nej

Grundkrav

 • Minsta inkomst: Inget specifikt
 • Åldersgräns: 20–70 år
 • Svensk medborgare.

Ferratum

Ferratum är ett av dom mest populära snabba lånen som vi har på sajten och det gäller alla kategorier vi har med dom i. Alltså alltså snabba lån där dom är med.

Risicum

Risicum är ett företag där du kan låna från 1000kr till 20.000kr och det är alltså ett snabbt lån där du kan ta ett smslån med direkt utbetalning. På deras hemsida kan du enkelt jämföra deras lån.


Cash Buddy

Hos Cash Buddy kan du ta från 3000kr upp till 25.000kr. Det gör du direkt online på nätet och återbetalningstiden är från 1år till 5år. Det gör det även till ett litet privatlån i våra kategorier över lån.


Cash2you

Cash2you har samma ägare som Cash Buddy. Cash2you erbjuder snabblån från 3000kr och upp till 25.000kr. Och du kan låna det från 12 månader upp till 60 månader. Alltså från 1år. Du ansöker enkelt via BankID på deras hemsida. Blir du godkänd så får du pengarna snabbt. Ofta inom 2 bankdagar enligt deras hemsida i skrivande stund. Sedan är det enkelt att förstå deras sätt att redovisa hur du ska betala tillbaka lånet. Mycket tydligt faktiskt. Du ska kunna ha lån hos både Cash2you och Cash Buddy om du vill det.

Cash2you omdöme, betyg och recension

Om du vill låna pengar av Cash2you så råder vi dig att besöka Cash2you omdöme först för att se vad andra besöker tycker om deras lån. Där kan du få en bra överblick över omdöme, betyg och sedan våran egna recension om deras lån.

Våra guider om Cash2you


Snabblån vi skriver om:

 • Brixo snabblån
 • Cash2you snabblån
 • CashBuddy snabblån
 • Creditstar snabblån
 • Credway snabblån
 • Daypay snabblån
 • Modus Finans snabblån
 • Tryggkredit snabblån
 • ViaConto snabblån
 • ViaKredit snabblån
 • Vivus snabblån

Brixo snabblån

Brixo snabblån är ett mindre blancolån på från 5000kr upp till max 30.000kr. Och dom kan du låna från 1år upp till 36månader. Brixo tar UC och du måste ha minst 200.000kr per år i inkomst.

Cash2you snabblån

Cash2you snabblån har väldigt tydliga lån där du kan se hur mycket lånen komma kosta dig. Det är något vi värderar högt hos snabblånen.

CashBuddy snabblån

Med CashBuddy kan du låna pengar snabbt från 3000kr upp till 25.000kr. Så ett snabblån eller litet privatlån. Från 1år till 5år kan du välja att låna pengarna. Du kan alltså låna 3000kr i hela 5år om du vill. Även om inte vi skulle rekommendera det. Återbetalningstiden ska vara så låg som möjligt för att lånet inte ska bli för dyrt.

Creditstar snabblån

Creditstar snabblån är ett lån från 500kr upp till 5000kr för alla nya kunder. Har du sedan tagit ett lån så får du ta ett större lån andra gången du ska låna. Då får du låna upp till 20.000kr.

Credway snabblån

Credway gillar vi starkt eftersom dom har en så bra sajt som är väldigt tydlig och bra även för dom som inte förstår sig på lån så bra. Hos dom kan du låna från 1000kr upp till 30.000kr.

DayPay snabblån

DayPay är ett lån från 1000kr upp till maximalt 20.000kr. Återbetalningstiden går från 30 dagar upp till 5år och bestämt efter beloppet som du önskar att få låna.

Modus Finans snabblån

Modus Finans snabblån erbjuder lite större snabblån. Eller lite mindre privatlån. Beroende på hur man ser det. Det man ska komma ihåg är att blancolån och privatlån är samma typ av lån. Modus Finans erbjuder dig att låna 10000kr upp till 50.000kr. Och det från 12 månader, det vill säga 1år och upp till 78 månader. Så stor plus för att man kan få låna pengar så länge.

Tryggkredit snabblån

Med Tryggkredit snabblån kan du låna från så lite som 1000kr upp till 40.000kr. Beroende på hur många lån du tagit hos dom förut. Du kan välja mellan snabblån och kontokredit.

ViaConto snabblån

ViaConto erbjuder lån från 500kr upp till 15.000kr. Och det är 30dagar i återbetalningstid som gäller.

ViaKredit snabblån

ViaKredit snabblån börjar ganska högt. Dom börjar sina lån från 5000kr och du kan låna upp till 20.000kr. Och enligt vad vi kan hitta på deras hemsida så tar dom inte UC för något lån dom erbjuder.

Vivus snabblån

Vivus snabblån är ett mindre lån där du lånar pengar under en kortare period och det är mindre summor så det passar enbart om du ska låna kanske ett enda litet bud. Ofta höjer man ett bud med 5000kr eller 10000kr och vill man låna till just den budet så kan Vivus fungera. Det verkar i alla fall vara det våra besökare använder det till.


Credigo

Från så lite som 500kr och ända upp till 20.000kr kan du låna hos Credigo. Och återbetalningstiden sätter du inte själv utan den bestäms efter vilken summa du ska låna. Hur mer du lånar desto längre har du på dig att betala tillbaka pengar du lånat helt enkelt.


Klicklån

Klicklån är ett snabblån där du kan låna upp till 40.000kr med en avbetalningstid på 12 – 60 månader. På Klicklåns hemsida står det i samarbete med Thorn Svenska AB. Läs mer under Klicklån där vi skriver mer om Klicklån.


Lånebutiken

Hos Lånebutiken kan du ta ett snabblån mellan 1000kr och 15000kr. Hos Lånebutiken kan du låna alla dagar i veckan och få utbetalningen alla dagar i veckan. Det är dem ganska ensamma om vilket gör dom extra populära. Läs mer under Lånbutiken där vi skriver mer om Lånebutiken.


Risicum

Risicum är ett snabblån och smslån från så lite som 1000kr och upp till så mycket som 20.000kr. Så dom passar dom flesta som är ute efter ett små-lån. I skrivande stund så har dom rubriken Sms-lån med direkt utbetalning på deras hemsida så det lär innebära att dom betalar ut pengar snabbt och direkt.

Snabblån utan UC pengar direkt

Snabblån utan uc pengar direkt är en guide där vi helt enkelt utgått från guiden snabblån och sedan tagit ut alla snabblån utan UC. Alltså vilka som har en annan kreditupplysning än från företaget UC. Och sedan har vi utifrån den listan sedan tagit ut vilka dom dessa som erbjuder pengar direkt. Och med pengar direkt så menar vi att du har möjligheten att få pengarna samma dag med förutsättningen att du följer deras krav för att just få pengarna direkt. När vi sedan sammanställt listan så låter vi våra besökare ge omdöme och betyg på samtliga. Listan sorteras sedan efter omdöme och betyg varje måndag för att sedan gå över till att istället visa det populäraste lånet efter 20 lån. Vilken vanligtvis brukar vara ungefär samma lista.

Det stora guiden om Snabblån

Eftersom du är ute efter ett Snabblån så kan du titta in Snabblån. Det är våran största guide om det och där kan du hitta vad vi har att erbjuda om det. Vad vi skrivit om det innan det vill säga. Så där kan du bland annat lära dig jämföra lån så du kan hitta ett lån som är så billigt som möjligt. För det är så vi hoppas du vill lägga till oss i din bokmärkning.


Sammanfattning av guiden Snabblån utan UC pengar direkt

Snabblån utan UC pengar direkt är en guide där vi tagit ut alla snabblån som du kan låna pengar hos utan att dom tag en UC. Sedan är dom sorterade efter hur snabbt dom verkar betala ut lånen till våra besökare.


Läs det här om du ska samla lån

Läs det här om du ska samla lån! Har dragit på dig många dyra lån och krediter och vill samla det till ett stor lån istället nu? Kanske har du dragit på sig massa smslån och snabblån? Då har du kommit rätt. Här försöker vi guide dig genom hur du går tillväga för att samla lån genom en rad olika guider. Här har vi bland annat skapat en topplista över stället där du just kan slå ihop dina lån och sedan sorterar vi dem efter vart våra besökare lånar flest gånger just den här veckan. Sedan kan du läsa tidigare besökares omdöme och betyg om samtliga alternativ samt våran egen recension. Och vi skulle uppskatta om du hjälpte besökare efter dig genom att lämna omdöme och betyg också där du har valt att låna pengar. Ska du samla lån och krediter till ett stort lån så har du förmodligen tagit väldigt många UC eller andra kreditupplysningar? Det gäller att hålla nere antalet kreditupplysning för att höja chansen att få låna pengar i framtiden och därför rekommenderar vi en låneförmedlare i det här fallet. Eller att du bestämmer dig för en långivare. Dock ökar chansen för att få lån genom en låneförmedlare i och med att dem jämför mot många banken men med bara en UC/kreditupplysning. Skickar du in en låneansökning till en bank så har du ju bara en chans att få lån. Exempel på låneförmedlare i topplistan är Lendo, Compricer och Advisa.

Läs det här om du ska samla lån


Lista här är andra guider om Läs det här om du ska samla lån


Sammanfattning av Läs det här om du ska samla lån

Vill du läsa om hur du kan låna pengar för att samla lån och krediter så kan du titta in Läs det här om du ska samla lån. Vi försöker beskriva det så enkelt som möjligt för att du ska veta exakt hur man kan göra. För det är många som missförstår hur det går till. Och det är precis det som den här sidan handlar om. Så om du vill samla lån och undrar hur man gör kan du läsa den här sidan från start till slut.


Snabblån e-legitimation

Snabblån e-legitimation är en guide där vi tillsammans samlar ihop alla snabblån där man kan låna pengar med hjälp av e-legitimation. Alltså BankID. Där man kan signera avtalet och få låna pengar snabbare genom att använda e-legitimation. Det är ofta anledningen till att man vill använda BankID. Vi sätter löpande ihop en lista där du kan se vilka som erbjuder just e-legitimation om du vill låna pengar av dom. Sedan låter vi som vanligt våra besökare säga vad dom tycker om dom olika alternativen genom att kunna ge båda betyg och omdöme. Så vill du låna pengar med ett snabblån och vill använda dig av e-legitimation i form av BankID har du kommit helt rätt!

Besök vår största sida om snabblån

Under Snabblån samlar vi allt om detta typ av lån. Du kan nå till den hemsidan i menyn från vilken sida du än besöker här på Kontantinsats.se. Så om du är ute efter att verkligen jämföra snabblån så bör du besöka den. För vi vill ge makten till låntagarna genom att visa hur du kan jämföra lån innan du väljer att göra just det.


Sammanfattning

Vi skapade Snabblån e-legitimation för alla som letar efter snabblån som du kan ta med e-legitimation. Det vill säga med BankID. Så om du vill ta ett snabblån så hoppas vi att du har nytta av den här sidan där vi tagit ut alla som erbjuder just det.