Kategoriarkiv: Samlingslån

Samla alla lån på ett ställe med ett samlingslån

Samla alla lån på ett ställe? Är du intresserad av att samla lån på ett och samma ställe så har du kommit rätt. Vi har en rad olika guider om just att samla lån och krediter till ett stort lån i stället och på så sätt både få en bättre överblick över alla sina lån och framför allt få ner kostnaden och spara pengar. Du hittar dem flesta guiderna på våran guide samla lån. Där skriver vi mer om vad du bör tänka på innan du ska samla dina lån på ett ställe. Att göra det är speciellt populärt att göra precis innan man ska köpa bostad och låna pengar till lägenhet eller hus för första gången. Då behöver man så mycket pengar över per månad som möjligt och genom att slå ihop lån till ett så kan man få fram pengar som annars hade gått åt massa onödiga lån som man dragit på sig genom åren.


Sammanfattning

Samla alla lån på ett ställe med ett samlingslån är en sida där vi skriver om hur det går till när man vill slå ihop lån och göra det till ett stort lån. Alltså ta många små-lån och göra det till ett enda stort lån istället. Och på så sätt få bättre ränta och bättra villkor. Det finns mycket pengar att spara genom att göra så.


Bästa samlingslånet

Bästa samlingslånet 2018? Vilket är det bästa lånet att samla lån och krediter med? Ja vad är det bästa lånet att samla sina lån och kredit med? Det är väldigt svårt att svara på så klart men vi har försökt göra så gott vi kan för att ta fram det genom att samla banker, andra typer av långivare, låneförmedlare och andra typer av jämförelsetjänster av lån i en topplista. Vi vill helt enkelt erbjuda det bredaste utbudet och den bästa översikten av lån du kan använda för att samla lån. Många jämförelsetjänster visar inte ens vilka dem samarbetar med och vissa visar bara dem som dom får ersättning av. Vi listar så många vi kan och sedan sorteras dessa efter vart våra besökare helt enkelt väljer att låna. På så sätt hoppas vi bland annat ta fram bästa samlingslånet.

Bästa samlingslånet – Veckans ENKLA topplista

Här ovan ser du Veckans ENKLA topplista över vilka 10 samlingslån som är populärast hos våra besökare just precis nu. Och med populärast menar vi i det här fallet vilket samlingslån som flest av våra besökare väljer efter ha läst någon av våra guider om att samla lån. Du ser både låneförmedlare som jämför privatlån och långivare och banker som erbjuder privatlån direkt.

Bästa samlingslånet


Innehåll i guiden Bästa samlingslånet

Det här är en snabbmeny över guiden Bästa samlingslånet. Här kan du klicka på rubrikerna till dom olika kapitlen så du snabbt kan ta dig igenom guiden och hitta det du söker om samlingslån. Vårt mål med det är att du inte ska behöva läsa något som inte intresserar dig.


Vanliga frågor om Bästa samlingslån

Här nedan samlar vi löpande frågor som vi får in om Bästa samlingslånet, samlingslån, samla lån och krediter. Hittar du inte svar på din fråga om samlingslån här så kan du ställa din egen längst ned.

 • Kan man samla lån utan UC?
 • Kan man samla lån hos Lendo?

Kan man samla lån utan UC?

Svar: Ja det finns lån där du kan ansöka om att få låna pengar till att samla lån utan att företaget tar en UC. Tyvärr har vi ingen sådan lista just nu men kommer uppdatera den här guiden så fort vi kan.

Kan man samla lån hos Lendo?

Svar: Ja hos Lendo har du en flick du kan trycka på inne på deras hemsida för alla som vill samla lån. Men man samlar dock inte lånen hos Lendo utan via Lendo.


Bästa samlingslån – Veckans STORA topplista

Här nedan ser du en topplista över bästa samlingslånet genom att sortera vart besökare innan valt att samla lån just det här veckan. Där kan du även läsa och lämna både omdöme och betyg i form av stjärnor 1-5.

 • → 1. Lendo
 • → 2. ICA Banken
 • → 3. MyLoan
 • → 4. Sambla
 • → 5. Zmarta
 • → 6. Freedom Finance
 • → 7. Bank Norwegian
 • → 8. Advisa
 • → 9. Consector
 • → 10. Santander
 • → 11. Compricer

1. Lendo

Lendo har kanske det kändaste samlingslånet i Sverige. Du hittar dom på förstplatsen i topplistan här ovan. Lendo lånar inte själva ut pengar utan jämför samlingslån åt dig för att hitta ett som är bäst för just dig och dina förutsättningar att få låna pengar.

Lendo betyg, omdöme och recension

Om du går in på Lendo betyg, omdöme och recension kan du påverka resultatet här nedanför och topplistorna genom att ge låneförmedlarens Lendo både omdöme och betyg. Och sedan kan du även läsa vad vi tycker. Vi på redaktionen alltså.

Bästa samlingslånet Lendo


→ 2. ICA Banken

ICA Banken har ett privatlån som du kan använda för att samla lån och krediter till ett stort lån istället för att ha många små. Du går till Lån i menyn på deras hemsida och sedan klicka du helt enkelt på Samla lån. Där står det bland annat att du kan ansöka om att få ett samlingslån för dina smålån och få ett stort lån istället med lägre ränta.


→ 3. MyLoan

Här hittar vi låneförmedlare MyLoan. Dom jämför enbart privatlån precis som Lendo. Ett alternativ för dig som vill samla lån och krediter till ett stort lån istället för att sitta och ha många små-lån som är onödigt dyra.


→ 4. Sambla

Sambla är en ganska ny låneförmedlare i våra listor över lån och det var inte många år sedan dom startade heller. Men sedan år 2014 så har dom hunnit jämföra lån till över 140.000 kunder.


→ 5. Zmarta

Zmarta är det samlingslånet som kommer på plats 3. Zmarta har samma ägare som Freedom Finance.


→ 6. Freedom Finance

Freedom Finance omdöme

Låna pengar via Freedom Finance


7. Bank Norwegian

Bank Norwegian ägs av flygbolaget Norwegian som du förmodligen känner igen även om du inte hört att dom även har en bank? Hos dom hittar du samlingslånet sedan på startsidan och sedan via länken Samla lån. Rubriken är Lösa lån och krediter ovanför länken och sedan möts du av en sida där det står Samla dina lån hos oss och spara pengar.


8. Advisa

Advisa är en låneförmedlare som många andra i topplistan och jämför samlingslån så du kan hitta ett som passar dig bäst. Det Advisa gör är att ta in en ansökan av dig som sedan fler banker får ta del av och ge ett erbjudande utifrån. Så kan du alltså hitta det billigaste samlingslånet för just dig.

Låna pengar via Advisa


→ 9. Consector

Consector är en låneförmedlare som jämför lån du kan använda för att samla lån. Så funderar du på att ta ett samlingslån till dina snabblån eller andra smålån så kan du titta in om Consector är något för dig.

Consector omdöme, betyg och recension

Consector är en låneförmedlare som snabbt tagit andelar av antal ansökningar via låneförmedlare hos våra besökare. Under Consector omdöme, betyg och recension kan du läsa vad vi tycker om dom och vad andra besökare tycker om dom.


→ 10. Santander

Santander heter Santander Consumer Bank men många förkortar det med att bara säga Santander. Dom har igen specialsida för bara samlingslån utan du får klicka på Låna i deras meny och sedan på Ansöka om Mitt lån. För det är så dom kallar deras privatlån. Mitt lån alltså.


11. Compricer

Compricer är en jämförelsetjänst där du bland annat kan jämföra lån. Lån som du kan använda som samlingslån om du önskar det. För som vi har sagt många gånger nu så är ett samlingslån ett vanligt privatlån. Så du kan jämföra privatlån hos Compricer. Compricer ägs och drivs av samma företag som äger Aftonbladet, Blocket med mera. Dom har även samma ägare som Lendo som du hittar lite längre upp på listan.


Vi har ännu mer om Bästa samlingslånet

Här försöker vi bygga en meny över guider vi skrivit om just Bästa samlingslånet. Och som vi helt enkelt tror du förmodligen skulle vilja läsa om du är intresserad av just samlingslån eller hur bäst andra lån är.


Diskutera och ställ frågor om Bästa samlingslånet

Vi försöker bygga en sajt som verkligen ger våra besökare mervärde och ett sätt som vi försöker göra det på är att hela tiden bjuda in våra besökare att själva delta med innehåll. Därför kan du bara med och ställa frågor och diskutera i alla guider på Kontantinsats.se och även lämna omdöme och betyg på samtliga. Så även med guiden Bästa samlingslånet som du precis tagit del av. Du hittar kommentarsfältet längst ned.


Lämna betyg på guiden Bästa samlingslånet

Här kan du enkelt ge betyg på guiden Bästa samlingslånet genom att trycka på stjärnorna. Vi skulle vara väldigt tacksamma om du tog dig tid att göra det.


Lämna omdöme på guiden Bästa samlingslånet

Du kan även lämna ett omdöme på Bästa samlingslånet genom att skriva en kommentar. Där kan du även ställa en fråga om guiden eller om något annat på hemsidan. Läs gärna våran guide Samlingslån som funderar som en startsida för allt vi skriver om samlingslån och den uppdaterar vi varje vecka.


Sammanfattning

Det bästa samlingslånet är Lendo i alla våra guider om att samla lån. På plats 2 kommer sedan Advisa och på plats så kommer Zmarta. I den här guiden har vi samlat in data från alla guider vi skrivit om samlingslån och tagit utgått från våran stora topplista över alla lån där vi sedan tagit ut alla lån som erbjuder sina kunder att samla lån och krediter till ett stort lån. Sedan har vi skapat topplistor från den datan så att du kan se vart flest besökare har samlat sina lån just den här veckan. Till det har vi sedan lagt till möjligheten för alla besökare att läsa och lämna omdöme och betyg på samtliga lån. Och sedan har vi på redaktionen skrivit om alla dessa lån och vad vi tycker om dom efter ha följt många av dom sedan starten av Kontantinsats.se år 2010.

Bästa samlingslånet


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Samla lån » Bästa samlingslånet

Samlingslån

Samlingslån? Var är det? Samlingslån är ett lån där du kan samla lån och krediter till ett stor lån. Då kanske har dragit på dig många smslån och snabblån och vill samla alla små dyra lån och krediter till ett lån med bättre ränta istället och med en längre återbetalningsperiod. Snabblån och smslån ska ofta betalas tillbaka inom en månad eller några månader men tar du ett samlingslån kan du betala av det upp till 15år. Det för att du inte behöver betala av så mycket åt gången och det kanske gör att du klarar av det utan att få betalningsanmärkningar vilket annars är stor risk om du har svårt att betala ett smslån eller snabblån i tid. Då väljer många att ta ett samlingslån istället och få ett lån att hålla reda på och med bättre ränta och villkor än smålånen. Därför har vi satt ihop en veckans topplista över samlingslån för att du ska kunna se vart besökare innan dig valt att samla lån. Där kan du även enkelt lämna omdöme och betyg från andra besökare och läsa våran recension. På så sätt hoppas vi att du själv får en så bra överblick över din ekonomi att du själv kan ta tag i den och bli stolt över dig själv.


Den korta sammanfattningen av Samlingslån

Det här är en kort sammanfattning av guiden Samlingslån. Det här fungerar lite som en startsida för allt vi skriver om samlingslån så du ska kunna hitta rätt så snabbt som möjligt. Förhoppningsvis. Samlingslån är nämligen ett vanligt privatlån. Om du inte väljer att låna på din bostad för att samla lån.


Vi har många fler guider om Samlingslån

Vi har tagit fram en lista på fler sidor vi skrivit om just Samlingslån och den här listan är baserade på vad vi tror att exakt du vill läsa mer om. Så titta gärna in den för att se om vi har lyckats pricka in några rätt.


Diskutera Samlingslån i kommentarsfältet

I kommentarsfältet kan du diskutera Samlingslån med både andra besökare och med oss på redaktionen som arbetar bakom Kontantinsats.se varje dag.


Lämna betyg på guiden Samlingslån

Här ger du betyg på hur bra eller dåligt du tycker guiden Samlingslån är genom att trycka på 1-5 stjärnor där 1 är sämst och 5 är bäst.


Lämna omdöme på guiden Samlingslån

Du kan även lämna omdöme på guiden Samlingslån genom att skriva en kommentar här nedan. Lämna väldigt gärna en fråga där också eller om du vill kommentera något annat på hemsidan.


Här är du nu: Kontantinsats » Samlingslån

Alla guider om att Samla lån och krediter

Alla guider om att Samla lån och krediter samlade på ett och samma ställe. Här länkar vi vidare till alla guider vi skrivit om att samla lån och krediter. Sedan skriver vi även sammanfattningar av guiderna för att du ska få så bra överblick som möjligt. Så fort vi skrivit en ny guide om att samla lån och krediter så kommer den upp här.


Innehåll i Alla guider om att Samla lån och krediter

 • Listan över alla guider vi skrivit om att samla lån och krediter
 • Sammanfattning av alla guider om att samla lån

Listan över alla guider vi skrivit om att samla lån och krediter


Sammanfattning av alla guider om att samla lån

Här har vi skrivit sammanfattningar av alla guider om att samla lån. Så fort vi skriver en ny guide om att samla lån så dyker den även upp här men en liten sammanfattning av de. Det hoppas vi gör att du kan hitta exakt det du söker

Samla lån utan UC

Vill man samla lån hos en bank eller långivare som inte tar någon UC så bör du läsa guiden Samla lån utan UC som vi har skrivit. Anledningen till att man inte vill ha någon UC på sig kan vara fler men den vanligaste orsaken är att hur fler UC man har på sig desto svårare brukar det vara att få låna pengar i framtiden.

Samla lån utan UC


[ratings]