Kategoriarkiv: Samla lån

Samlingslån

Samlingslån? Var är det? Samlingslån är ett lån där du kan samla lån och krediter till ett stor lån. Då kanske har dragit på dig många smslån och snabblån och vill samla alla små dyra lån och krediter till ett lån med bättre ränta istället och med en längre återbetalningsperiod. Snabblån och smslån ska ofta betalas tillbaka inom en månad eller några månader men tar du ett samlingslån kan du betala av det upp till 15år. Det för att du inte behöver betala av så mycket åt gången och det kanske gör att du klarar av det utan att få betalningsanmärkningar vilket annars är stor risk om du har svårt att betala ett smslån eller snabblån i tid. Då väljer många att ta ett samlingslån istället och få ett lån att hålla reda på och med bättre ränta och villkor än smålånen. Därför har vi satt ihop en veckans topplista över samlingslån för att du ska kunna se vart besökare innan dig valt att samla lån. Där kan du även enkelt lämna omdöme och betyg från andra besökare och läsa våran recension. På så sätt hoppas vi att du själv får en så bra överblick över din ekonomi att du själv kan ta tag i den och bli stolt över dig själv.

Samlingslån

Slå ihop lån med banklån

Banklån är ett lån som du kan ta hos en bank men tyvärr vet allt för få om det. Så titta in sidan Banklån där vi skrivit allt det viktigaste om detta lån och så har vi som vanligt gjort ett bäst i test.


Diskutera Samlingslån i kommentarsfältet

I kommentarsfältet kan du diskutera Samlingslån med både andra besökare och med oss på redaktionen som arbetar bakom Kontantinsats.se varje dag.

Vad betyder det att slå ihop lån?

Svar: Att slå ihop lån är ingen skillnad mot att samla lån. Det är bara två sätt att säga på det. Så om du ska jämföra denna typ av lån så bör du veta det.


Vi har många fler guider om Samlingslån

Vi har tagit fram en lista på fler sidor vi skrivit om just Samlingslån och den här listan är baserade på vad vi tror att exakt du vill läsa mer om. Så titta gärna in den för att se om vi har lyckats pricka in några rätt.


Sammanfattningen av Samlingslån

Det här är en kort sammanfattning av guiden Samlingslån. Det här fungerar lite som en startsida för allt vi skriver om samlingslån så du ska kunna hitta rätt så snabbt som möjligt. Förhoppningsvis. Samlingslån är nämligen ett vanligt privatlån. Om du inte väljer att låna på din bostad för att samla lån.

Du kan även lämna omdöme på guiden Samlingslån genom att skriva en kommentar här nedan. Lämna väldigt gärna en fråga där också eller om du vill kommentera något annat på hemsidan. Här ger du betyg på hur bra eller dåligt du tycker guiden är genom att trycka på 1-5 stjärnor där 1 är sämst och 5 är bäst.


Samla lån utan fast inkomst

Samla lån utan fast inkomst? Går det? Ja många långivare och låneförmedlare påstå att dom kan erbjuda dig att samla lån och krediter till ett stor lån med billigare ränta för att på så sätt få ner dina kostnader. Under Samla lån skriver vi om allt som har med samla lån att göra. I det här inlägget tänkte vi listar 3 tips på låneförmedlare du kan provat om du vill samla lån och som tydligt annonserar ut att dom erbjuder den tjänsten.

Allt om Lendo

Lendo kanske är det kändaste låneförmedlaren i Sverige med alla TV-reklam som dem pumpat ut. Dock är dom inte det populäraste alternativet hos oss just nu. Advisa slår dem alla veckor hittills i år.

Allt om Freedom Finance

Freedom Finance skriver en hel del om att samla lån utan fast inkomst så dom är helt klart värda ett besök. Klicka på samla lån på deras hemsida för att läsa mer.

Allt om Advisa

Advisa är det mest populära alterntivet hos oss just nu. Där kan du fylla i exakt hur mycket du vill samla direkt i ansökan online på nätet. Läs mer under Advisa och Advisa banker.


Diskutera Samla lån utan fast inkomst

I kommentarsfältet kan du diskutera och ställa frågor om Samla lån utan fast inkomst.


Läs mer om Samla lån utan fast inkomst

Det vi skapat här är en meny över andra sidor vi skrivit om just precis Samla lån utan fast inkomst. Vi har listat dom här för att vi tror att just precis du vill läsa mer om detta.


Omdöme på Samla lån utan fast inkomst

Du kan lämnar betyg på Samla lån utan fast inkomst här ovan. Och sedan kan du lämna omdöme här nedan i kommentarsfältet. Och det vi skulle vilja veta vad du tycker om är hur bra rubriken stämmer med innehållet. Och så självklart hur bra kvalitet du tycker innehållet har. Och gärna vad du tycker kan bli bättre. Och motivering till ditt betyg om du lämnar ett sådant.


Sammanfattning av Samla lån utan fast inkomst

Ja det du ser här är alltså en lista över varje kapitlet i Samla lån utan fast inkomst. Så du så enkelt som möjligt ska kunna klicka dig fram till det du söker. Vi vill att vår besökare ska hitta det dom söker innan den här menyn men sedan har vi denna som reserv om du inte gör det. Säg väldigt gärna vad du tycker om guiden Samla lån utan fast inkomst genom att lämna omdöme och betyg här nedan. Du kan börja med betyg i det här kapitlet och sedan kan du lämna omdöme nedanför detta.


Lösa lån och krediter

Lösa lån och krediter? Många långivare marknadsför sina privatlån som ett alternativ till att samla lån på ett och samma ställe och på så sätt få bättre ränta och villkor och spara in pengar som annars skulle gå till onödigt högra räntor från dyra kreditkort och annat. Här ovan hittar du en topplista över privatlån som besökare innan dig använt till att lösa lån och krediter med under 2014. Genom att skapa en topplista vill vi försöka ta fram det bästa alternativet genom att besökarna väljer det dem tycker verkar bäst.

Lösa lån och krediter


Hur funkar det att slå ihop lån?

Svar: Du tar ett stort lån för att betala av alla dina dyra lån. Du ska alltså hitta ett privatlån med lägre ränta än dina tidigare lån för att sedan betala av dom andra lånen.


Läs mer om att Lösa lån och krediter

Här hittar du en enkel meny över guider om Lösa lån och krediter. Listan är framtagen för att just nu ska hitta vidare till något annat du är intresserad av baserad på dina intressen.

Samla lån

Samla lån är våran populäraste och största guide om att samla lån och krediter till ett stort lån. Ett måste för dig som funderar samla dina snabblån, smslån och andra små-lån till ett stort lån istället för ha måste dyra lån som du knappt kan hålla reda på.


Betyg och omdöme på guiden Lösa lån och krediter

Säg vad du tycker om guiden Lösa lån och krediter genom att trycka på betyg här nedanför 1-5 och lämna ett omdöme i form av en kommentar.


Sammanfattning av Lösa lån och krediter

Med guide Lösa lån och krediter vill vi förklara hur man kan samla lån och krediter och på så sätt få ned kostnaderna för lånen. Målet med det är att få lägre ränta och bättre villkor. Gå från många lån till färre lån. Helst bara ett lån.

Guider relaterade till Lösa lån och krediter är kapitlet där vi sammanfattar guider som vi tycker du bör läsa om du tycker guiden här ovan är intressant. Våra tips här ändras hela tiden allt eftersom. Målet är att du ska hitta minst en guide till som väcker ditt intresse för att samla lån och krediter och på så sätt förhoppningvis spara pengar.


Samla lån enkelt

Samla lån enkelt? Hur gör man det? Om vi utgår från våran statistik som vi har efter ha drivit Kontantinsats.se sedan 2010 så ser vi klart och tydligt vad våra besökare tycker är det enklaste sättet att samla lån och krediter till ett stort lån och det är genom låneförmedlare och då framförallt genom låneförmedlaren Lendo. Varför det är så vet vi däremot inte men vår gissning är att Lendo annonserar väldigt mycket och många vet om Lendo och känner till vad dom gör.

Lendo annonserar inte sällan att dom just samlar lån och krediter till ett stort lån istället och du klickar i på deras hemsida att det är just det du ska göra. Alltså samla lån. Och sedan får du lån utifrån den vetskapen. Du fyller då i hur stor skuld du har som du vill samla till ett stort lån istället och sedan om du eventuellt vill låna mer pengar. Ett tips där är att om du vet om att du har svårt att få lån och egentligen inte behöver låna mer pengar så håll summan nere till enbart det du verkligen behöver låna idag.


Sammanfattning av Samla lån enkelt

Vi har försökt skapa en sidan med rubriken Samla lån enkelt som stämmer överens med vad den lovar med den rubriken. En guide där du helt enkelt ska kunna läsa om hur du kan slå ihop lån och gör det så enkelt som möjligt. Det är tyvärr allt för några som vet om att man kan samla lån och få ner kostnaderna för lånen med en lägre ränta och där man får en bättre överblick med enbart ett lån i stället för alldeles för många smålån så som snabbblån och så vidare. Så läsa igenom den här för att starta din början på en bättre ekonomi.


Billigaste snabblånet

Billigaste snabblånet? Hur hittar man det billigaste snabblånet? Först och främst måste vi bestämma vad snabblån är. Är det bara tiden som går från det att man ansöker tills det att man får lånet inbetalt på sitt konto? I vår topplista över snabblån har vi tagit med små lån med korta lånetider. Alltså från det att man får lånet till det att man ska betala tillbaka det. Det brukar röra sig om ca 15 dagar till 90 dagar vanligen. Men vi försöker även visa andra alternativ som vi tror du kan tycka är bättre. Med billigaste räntan och med längre återbetalningstid.

Dock upplever många att man lättare kan då lån av ett snabblåneföretagen och så kanske det är. Hur som helst, tillbaka till frågan. Hur hittar man billigaste snabblånet då? Vi hoppas att vår topplista kan vara till hjälp där. Vi försöker ta med så många alternativ som möjligt och sen vill vi skapa en så bra jämförelse att du själv kan få en så bes överblick som möjligt över dina alternativ. Sedan kan du läsa och lämna omdöme om samtliga. På så sätt hoppad vi skapa den bästa topplistan av alla. Detta eftersom vi även tar med andra jämförelsetjänster. Så i listan hittar du jämförelsetjänster, låneförmedlare, långivare och banker.

Bästa snabblånet


Varför heter det snabblån?

Svar: Snabblån är ett privatlån där du betalar tillbaka pengarna ganska snabbt. Ofta är lånetiden ca 30-90 dagar. Och ett privatlån är alltså ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för lånet. Och för ett privatlån får du köpa vad du vill för pengarna.

Kan man samla lån med ett snabblån?

Svar: Är snabblån ett bra alternativ för att samla lån? Samla lån gör många som dragit på sig många dyra lån och krediter och vill få ner konstanserna. Så är snabblån ett bra alternativ för det? Nej ett större privatlån passar mycket bättre till att samla andra lån och krediter för att få ner kostaderna. För då kan du få en betydligt längre lånetid.


Självklart har vi mer om Billigaste snabblånet

I detta kapitel försöker vi ta fram guider som är relaterade till den som du just nu läser. Tanken med det är att du enkelt ska kunna hitta vidare om du inte hittat info här som du varit ute efter. För vi har nämligen många guider om just billigaste lånen och om snabblån. Så vi tror och hoppas du vill läsa vidare.


Slå ihop lån och krediter

Slå ihop lån och krediter till ett stor lån kan vara väldigt smart för att få ner kostaderna dramatiskt. Det finns mycket pengar att spara. Här ovan ser du ett topplista över lån som besökare innan dig valt att ta till hjälp för att slå ihop lån och krediter till ett stort lån i stället. Kanske har man många små lån och krediter som man dragit på sig när man handlar på kredit när man köpt saker på nätet. Och sen kanske man har några kreditkort man använt och där räntan är hög. Då kan man samla lån till ett och få en bättre ränta.

Samla lån och krediter


Är samlingslån och privatlån samma sak?

Svar: Ja ett samlingslån är ett privatlån. Men sedan har många banker och låneförmedlare en egen kategori för just dom som vill samla lån men det är samma typ av lån. Ett lån där du inte lämnar något i säkerhet det vill säga. Så när du ska jämföra samlingslån och jämför även privatlån då.


Läs mer om Slå ihop lån och krediter

Vi skriver mycket om att slå ihop lån och krediter genom att samla lån och här listar vi några av dom guider vi tror du vill läsa. Listan ändras efter vad du är intresserad av.


Sammanfattning av Slå ihop lån och krediter

Slå ihop lån och krediter kan man göra med ett samlingslån och det är det som den här sidan handlar om och målet med det är att du ska kunna ta makten i dina egna händer för att hitta det bästa och billigaste lånet för just dig. Där du helt enkelt hittar ett lån där du hittar lägst ränta.


Betala skulder med lån

Betala skulder med lån? Är det så smart? Ja faktum är att det faktiskt kan var smart i vissa lägen. Men då gäller det att man tänker långsiktigt. Att betala av ett kort lån med ett till kort lån är sällan speciellt bra. Alltså ett lån med kort återbetalningstid så som snabblån, smslån och andra smålån. Däremot kan det vara en smart ide att samla lån och krediter till ett stort lån med lägre ränta och bättre villkor. Säg att du till exempel har många gamla kreditkortsskulder och snabblån och vill samla det till ett stort lån istället. Då jämför du lån till du hittar det lägsta räntan för just dina förutsättningar. Som måste vara lägre än dina smålån. Och med en återbetalningstid som du klarar av med din ekonomi så du verkligen kan betala i tid. Och sedan tar du det stora lånet och betalar av dom små. Då har du ett lån istället för många smålån som är onödigt dyra. Vill du läsa mer om detta kan du titta in guider Samla lån och Slå ihop lån till exempel. Det är två av våra största guider i ämnet. Du kan även titta in Samlingslån om du är osäkerhet på vad det är ändå.

Samla lån och krediter

Samla lån och krediter? Hur gör jag det och hur kan jag jämföra olika banker där jag kan samla alla mina lån och krediter till ett stort lån istället för många små snabblån, smslån och andra smålån? Samla lån och krediter på ett och samma ställa kan få ner kostnaderna väldigt mycket. Och det har blivit väldigt populärt att samla lån och krediter till ett stort lån efter att det har varit den vanligaste åtgärden i Lyxfällan på TV3. Där väljer dem ofta att samla lån och krediter och på så sätt få ner kostnaderna för den medverkande i programmet. Lyxfällan är dessutom sponsrade av Lendo som just samlar lån och krediter bland annat.

Så kan du slå ihop lån till ett lån

Vi har här ovan försökt hjälpa dig får en så bra överblick över lån där du kan slå ihop dina lån och sedan sorteras dessa efter vart besökare innan dig valt att göra just det den här veckan. Och på så sätt hoppas vi hitta det bästa lånet för just det och med lägsta räntan. Dock sätts räntan ofta individuellt även om det inte alltid är så. Det gör att räntan kan variera ganska kraftigt från person till person. Hur större risk dem tycker det är att låna ut pengar desto högra ränta brukar det ofta vara.


Läs mer om att Samla lån och krediter

Det här är en meny där vi visar vad vi skrivit om Samla lån och krediter utöver guiden du befinner dig på just precis nu. Tanken med det är att du enkelt ska kunna hitta vidare till någon guide som svarar på dina frågor.


Ställ frågor och diskutera Kontantinsats lägenhet

Här nedan kan du ställa frågor och diskutera Kontantinsats lägenhet med oss på redaktionen och med andra besökare. Alla frågor publiceras offentligt så skriv ingen känslig information i kommentarsfältet. Vi på redaktionen svarar oftast inom 24timmar året runt och andra besökare brukar vara väldigt snabba dom också.


Sammanfattning av Samla lån och krediter

I den här guiden går vi igenom vart våra besökare oftast väljer att låna pengar till att samla lån och krediter till ett stort lån istället för att ha många små-lån så som snabblån, smslån och kreditkortsskulder.

Samla lån och krediter


Här är du nu: Kontantinsats » Samla lån och krediter

Här nedan kan du säga vad du tycker om guiden Kontantinsats lägenhet genom att lämna omdöme och betyg. Vi skulle bli väldigt glada om du ville motivera ditt betyg genom att skriva en kommentar då också. Men vi har delat upp dom två för att det finns många besökare som bara vill lämna något av det och då har vi ändrat så det finns möjligheten att göra det.

Samla lån trots många förfrågningar

Samla lån trots många förfrågningar? Vi får ofta den frågan under Samla lån. Därför tänkte vi i det här inlägget försöka guida dig till några alternativ som det kanske är lite lättare chans för dig att få låna pengar trots många förfrågningar. Alltså trots många kreditupplysningar menar vi med förfrågningar. Inte betalningsanmärkningar. Då är det bättre att du tar en titt under Samla lån trots betalningsanmärkningar istället. Sen om du ändå inte hittar det du söker efter så kan du klicka dig vidare bland våra guider här nedan.

Samla lån trots många förfrågningar


Använd en låneförmedlare

Om du vill ta ett privatlån kan det vara mycket smart att använda en låneförmedlare. Så se till att läsa på hur det funkar. Till exempel här på Kontantinsats.se där vi skriver väldigt mycket om just förmedlare av lån. Och det är även därför vi så ofta placerar just förmedlare av lån långt upp på våra topplistor som vi skapar varje vecka och som du hittar här ovan.


Låneförmedlare

Många väljer att använda en Låneförmedlare när dom ska samla lån och krediter och det är för att dom jämför privatlån som är lånet som man ofta samlar lån med. Och vill man jämföra privatlån för att hitta billig ränta så kan man använda en förmedlare av lån som är gratis och som jämför över 20 banker och långivare mot varandra när du skickar in enbart en enda ansökan och dom tar bara en enda kreditupplysning. I stället för att det skulle ha blivit en per bank och långivare vilket skulle kunna göra det svårare för dig att låna pengar i framtiden. Läs guiden Låneförmedlare för att se vad vi menar.


Läs mer om att Samla lån trots många förfrågningar?

Det du ser här är andra guider vi skrivit i ämnet. Så om du vill läsa mer om Samla lån trots många förfrågningar så hoppas vi att du hitta vidare här. Listan är helt baserad på vad vi tror att just exakt du vill läsa mer om efter ha läst på den här sidan du är på nu.


Sammanfattning av Samla lån trots många förfrågningar

Samla lån trots många förfrågningar är för dig som vill ta ett snabbt lån som det heter och men som söker ett lån trots att du redan har många förfrågningar på dig. Det du ser här är en lista över kapitlet i guiden Samla lån trots många förfrågningar. Så du ska hitta det du söker så snabbt som möjligt helt enkelt. Med det vill vi göra så du som besökare inte behöver lägga ner tid på att söka svar på dina funderingar mer än max 5 minuter vad gäller lån. Omdöme på ger du med en kommentar. Du får hemskt gärna även ta med vilket betyg du gav sidan. Du får skiva hur långt och hur kort du vill men vi vill gärna att du är så konkret som möjligt så vi vet vad vi kan göra för att bli bättre. Här kan du ge betyg på guiden om att genom att enkelt föra över pilen på stjärnorna. Där kan du sedan ge sidan betyget ett till fem.


Läs det här om du ska samla lån

Läs det här om du ska samla lån! Har dragit på dig många dyra lån och krediter och vill samla det till ett stor lån istället nu? Kanske har du dragit på sig massa smslån och snabblån? Då har du kommit rätt. Här försöker vi guide dig genom hur du går tillväga för att samla lån genom en rad olika guider. Här har vi bland annat skapat en topplista över stället där du just kan slå ihop dina lån och sedan sorterar vi dem efter vart våra besökare lånar flest gånger just den här veckan. Sedan kan du läsa tidigare besökares omdöme och betyg om samtliga alternativ samt våran egen recension. Och vi skulle uppskatta om du hjälpte besökare efter dig genom att lämna omdöme och betyg också där du har valt att låna pengar. Ska du samla lån och krediter till ett stort lån så har du förmodligen tagit väldigt många UC eller andra kreditupplysningar? Det gäller att hålla nere antalet kreditupplysning för att höja chansen att få låna pengar i framtiden och därför rekommenderar vi en låneförmedlare i det här fallet. Eller att du bestämmer dig för en långivare. Dock ökar chansen för att få lån genom en låneförmedlare i och med att dem jämför mot många banken men med bara en UC/kreditupplysning. Skickar du in en låneansökning till en bank så har du ju bara en chans att få lån. Exempel på låneförmedlare i topplistan är Lendo, Compricer och Advisa.

Läs det här om du ska samla lån


Lista här är andra guider om Läs det här om du ska samla lån


Sammanfattning av Läs det här om du ska samla lån

Vill du läsa om hur du kan låna pengar för att samla lån och krediter så kan du titta in Läs det här om du ska samla lån. Vi försöker beskriva det så enkelt som möjligt för att du ska veta exakt hur man kan göra. För det är många som missförstår hur det går till. Och det är precis det som den här sidan handlar om. Så om du vill samla lån och undrar hur man gör kan du läsa den här sidan från start till slut.


Samla lån bäst ränta

Samla lån bäst ränta? Vilket lån har bästa räntan vid lån till att samla lån och krediter till ett stort lån? Om man ska ta ett privatlån för att samla lån så är det svårt att säga vilken ränta som är bäst för just dig. Alltså vilken bank / lånegivare som erbjuder dig bäst ränta. Dom allra flesta privatlånen är nämligen individuella. Räntan sätts efter din betalningsförmåga helt enkelt. Hur större risk banken tycker det är att låna ut pengar till dig desto dyrare blir räntan. Orättvist kan man tycka men så är det tyvärr. Så om du har svårt att betala lånet så får du högre ränta. Så det går bara att hitta den bästa räntan för att samla lån på ett sätt och det är att jämföra själv.

Du måste helt enkelt skicka in en ansökan för att få reda på vad du får för ränta. Det är det som gjort låneförmedlare så otroligt populära och det är därför dom toppar nästan alla våra topplistor över privatlån. För med en låneförmedlare som Lendo till exempel så får du över 20 banker jämförda med bara en låneansökan. Det gör att du får reda på vilka som har den bästa räntan för just dig att samla lån. Många låneförmedlare har dessutom specialsidor för just att samla lån och där fyller du i hur mycket lån du vill samla till ett och samma lån istället och sen skickar du bara in din ansökan. Det tar runt 5 minuter att fylla i en ansökan och sedan får du reda på den bästa räntan av dom bankerna som låneförmedlaren jämför.

Vi kan ta Lendo som exempel igen. Under Lendo banker så har vi listat alla banker som Lendo har samarbete med och som du får jämförda med bara en ansökan. Den stora fördelen med en låneförmedlare är att det bara tas en kreditupplysning och inte en per bank som det skulle blivit om du själv ansökte hos alla bankerna. Man vill hålla nere antal kreditupplysning då det kan försvåra att få lån om man har många. I våran guide Samla lån kan du läsa en fördjupning i att samla lån och krediter. Den guiden uppdaterar vi flera gånger i veckan så vill du ha den senaste informationen om att samla lån och krediter så är det en bra startsida.


Innehåll i Samla lån bästa ränta

 • Samla lån bästa ränta
 • Innehåll i Samla lån bästa ränta (här är du nu)
 • Läs mer om Samla lån bästa ränta
 • Diskutera Samla lån bäst ränta
 • Säg vad du tycker om guiden Samla lån bäst ränta genom att lämna betyg och omdöme

Läs mer om Samla lån bästa ränta


Diskutera Samla lån bäst ränta

I kommentarsfältet här nedanför kan du som besökare diskutera Samla lån bäst ränta med andra besökare och med oss på redaktionen. Vårt mål är att bygga en sajt för våra besökare genom att bjuda in våra besökare att påverka allt innehåll.


Säg vad du tycker om guiden Samla lån bäst ränta

Här får du väldigt gärna vara med och säga vad du tycker om går guiden Samla lån bäst ränta.


Här är du nu: Kontantinsats » Samla lån bästa ränta

Samla lån utan UC

Samla lån utan UC? Finns det någonstans man kan Samla lån och krediter till ett stor lån utan att dom tar någon UC? (kreditupplysning från Upplysningscentralen reds. anm.) Det blir dessvärre svårt. Vi har listor över snabblån utan UC och smslån utan UC men när man ska samla lån och krediter behöver man oftast ett större privatlån med en bra ränta som gör att lånet blir billigare och sträcker sig över en längre tid än små lån som snabblån och smslån. I den här guiden listar vi direkt lån där du kan samla lån utan UC men just nu finns det inget. Men vill du läsa mer om det så har vi en snabbmeny här nedan som kan guida dig genom den här guiden som vi tror du kan vara intresserad av om du är ute efter att Samla lån utan UC.

 • Lendo – Utan UC: Nej
 • Freedom Finance – Utan UC: Nej
 • AXO Finans – Utan UC: Nej
 • Advisa – Utan UC: Nej
 • Bank Norwegian – Utan UC: Nej
 • Lendify – Utan UC: Nej
 • ICA Banken – Utan UC: Nej
 • Zmarta – Utan UC: Nej

Listan fylls på och uppdateras löpande.


Snabbmeny över Samla lån utan UC

 • Sammanfattning av Samla lån utan UC
 • Tips på guider relaterade till Samla lån utan UC
 • Läs mer om att Samla lån och krediter till ett stor lån
 • Ställe en fråga och diskutera Samla lån utan UC
 • Lämna betyg och omdöme på guiden Samla lån utan UC

Tips på guider relaterade till Samla lån utan UC

Här tipsar vi om andra guider vi skrivit om att Samla lån och lån utan UC som vi tror du kan vara intresserad av om du är intresserad av att Samla lån utan UC.


Läs mer om Samla lån utan UC


Ställe en fråga och diskutera Samla lån utan UC

Är det något du undrar i guiden Samla lån utan UC får du väldigt gärna ställa en fråga här nedan i kommentarsfältet. Där kan du även vara med och diskutera med andra besökare. Vi på redaktionen på Kontantinsats.se svarar oftast inom 24 timmar och våra besökare är ofta väldigt snabba på att svara dom med.


Lämna betyg och omdöme på guiden Samla lån utan UC

Vi skulle bli väldigt glada om du ville ta dig tid att lämna omdöme och betyg på guiden Samla lån utan UC som du precis tagit del av. Hjälpte den dig? Säg vad du tycker genom att trycka på stjärnorna här nedanför för att lämna betyg och lämna en kommentar för att lämna ett omdöme.


Sammanfattning

Samla lån utan UC kan man tyvärr inte göra vad vi vet. Vi vet ingen låneförmedlare som inte tar en UC och vi vet ingen som lånar ut större belopp som inte tar UC. Men så fort vi vet det kommer vi lista dessa här och som vanligt hänvisa till omdöme, betyg och recensioner.

Samla lån utan UC


Här är du nu: Kontantinsats » Samla lån » Samla lån utan UC

Samla alla lån på ett ställe med ett samlingslån

Samla alla lån på ett ställe? Är du intresserad av att samla lån på ett och samma ställe så har du kommit rätt. Vi har en rad olika guider om just att samla lån och krediter till ett stort lån i stället och på så sätt både få en bättre överblick över alla sina lån och framför allt få ner kostnaden och spara pengar. Du hittar dem flesta guiderna på våran guide samla lån. Där skriver vi mer om vad du bör tänka på innan du ska samla dina lån på ett ställe. Att göra det är speciellt populärt att göra precis innan man ska köpa bostad och låna pengar till lägenhet eller hus för första gången. Då behöver man så mycket pengar över per månad som möjligt och genom att slå ihop lån till ett så kan man få fram pengar som annars hade gått åt massa onödiga lån som man dragit på sig genom åren.


Sammanfattning

Samla alla lån på ett ställe med ett samlingslån är en sida där vi skriver om hur det går till när man vill slå ihop lån och göra det till ett stort lån. Alltså ta många små-lån och göra det till ett enda stort lån istället. Och på så sätt få bättre ränta och bättra villkor. Det finns mycket pengar att spara genom att göra så.


Lösa lån

Lösa lån? Hur kan jag lösa lån genom att samla lån och krediter till ett enda stor lån? Kanske samla lån och krediter till ett stort lån istället och på så sätt får ner kostnaderna? Här har vi försökt samla våra guider som vi tror kan hjälpa dig om du funderar på att lösa lån. Det finns ju lite olika tillfällen när man vill lösa lån och därför har vi försökt samla guider som tar upp ämnen väldigt brett. Du kanske bara vill lösa ditt bolån och undrar hur det går till? Eller så kanske du som sagt har dragit på dig många dyra lån och krediter och vill samla alla lån till ett stor istället. Det hoppas vi kunna hjälpa dig att guida dig genom här.


Banklån

Guiden Banklån visar vad som är ett banklån och inte och hur du kan hitta det bästa och billigaste för just dig. Och det gör vi genom att försöka visa du hur du själv ska kunna jämföra lån och hitta det bästa.


Sammanfattning av Lösa lån

Lösa lån är en sida där du kan skriva om hur du kan läsa lån och bli av med din skuld. För vi skriver självklart inte bara om hur du kan låna pengar utan även om hur du kan betala tillbaka ditt lån och bli skuldfri.


Samla lån med många UC

Samla lån med många UC, går det? Samla lån med många UC kan du göra och det bästa sättet att göra det då är att använda en låneförmedlare. En låneförmedlare som jämför många banker och ställer dom mot varandra så dom ska ge dig så bra ränta som möjligt. Tar vi Lendo till exempel som i skrivande stund jämför hela 25 banker och långivare mot varandra. Och det viktigaste i det här är att dom bara ta en enda UC. Så då kan du alltså med en UC till få svar från 25 banker. Det ökar ju chansen att du hittat en bank som lånar ut pengar till dig trots många UC. Att samla lån och krediter är väldigt populärt och ett väldigt smart sätt att spara in pengar på onödigt dyr ränta.


Vad är ditt betyg på Samla lån med många UC

Samla lån med många UC är den guide där vi försöker samla ihop lån där du kan samla dina lån och krediter och istället ha ett stor lån istället för att ha många små lån. Och då framförallt för människor som redan har många UC på sig. Tycker du vi har lyckats bra med det? Du kan ge ett betyg på det här nedan och är ett betyg mellan 1 och 5 du ska ge.


Sammanfattning av Samla lån med många UC

Samla lån med många UC är sidan för dig som har många smålån och blivit väldigt dyra för dig och där du hellre skulle vilja ha ett stor lån med billigare ränta men du vill inte ha några fler UC på dig helst. Då söker du alltså en förmedlare av lån som helst inte använder sig av UC? Eller om det går bra att dom tar en UC om du kan få samla dina lån och krediter ändå? Läs den här guiden och se om den hjälper dig i så fall.


Samla alla lån

Samla alla lån? Vill du samla alla lån du dragit på dig till ett enda lån istället? Under samla lån så håller vi dig uppdaterad om allt vad gäller att samla alla lån och krediter till ett enda stort lån. Vårt mål är att du ska sänka dina kostnader och vi försöker därför ge dig en så bra överblick som möjligt över vad det finns för olika alternativ för dig.

Samla alla lån

Så kan man slå ihop lån

För att slå ihop lån så tar man ett större lån för att betala av sina små-lån så som snabblån, smslån och kanske krediter på sitt kreditkort. Dom gör det alltså inte åt en. Utan man får ett större lån så man själv kan betala av sina lån och på så sätt få ett stort lån i stället för att ha massa små-lån.


Sammanfattning av Samla alla lån

Vi har skapat guiden Samla alla lån för att visa hur du kan gå tillväga för att ta alla dina dyra lån och sedan samla dom till ett enda lån istället. Tanken med det är att få lägre ränta och där med få lägre månadskostnad. Så du kan betala av lånen snabbare. Du tar ett stort lån och betalar alla dina små och dyra lån och krediter så du istället för ett enda lån.


Samla alla lån och krediter

Samla alla lån och krediter? Man kan få ner sina utgifter genom att samla alla lån och krediter som man dragit på sig genom att till exempel tagit många snabblån, smslån och använt kreditkortet lite för mycket. Det gör ofta att du får ner räntan drastiskt och du får mycket billigare lån. Dessutom kan du ofta välja att betala av det över en betydligt längre tid. Här ovan har vi samlat ställen där du kan samla lån och där ser du vart besökare innan dig valt att samla sina lån just den här veckan.


Meny över andra guider om Samla alla lån och krediter

Detta är en snabbmeny över andra guider vi skrivit om Samla alla lån och krediter och som vi tror du kan ha nytta av om du planerar att låna pengar för att samla alla dina lån inom en snar framtid.


Eventuella frågor om Samla alla lån och krediter

För eventuella frågor om Samla alla lån och krediter så har vi kommentarsfältet öppet här nedanför.


Betyg på Samla alla lån och krediter

Men stjärnorna här nedan kan du ge betyg på Samla alla lån och krediter. 1 är sämst och 5 är bäst. Din åsikt är extremt viktig för oss!


Omdöme på Samla alla lån och krediter

Du kan också lämna ditt omdöme på Samla alla lån och krediter och det gör du med kommentarsfältet. Där får du hemskt gärna även motivera ditt betyg om du lämnat något sådant.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Samla lån » Samla alla lån

Bästa samla lån

Bästa samla lån är guiden där vi tillsammans utser veckans bästa samlingslån och sedan det bästa samlingslånet sedan starten år 2010 när vi kom med våran första version av Kontantinsats.se. Vårt mål är att skapa ett forum för våra besökare att kunna läsa om hur det fungerar med lån och hur andra väljer att låna pengar. Vi ger våra besökare att diskutera och ställa frågor på alla guider. Och i kommentarsfältet finns både vi på redaktionen och andra besökare. I den här guiden tar vi ut dom 3 bästa samlingslånet och vill du sedan se hela listan kan du besökare guiden Samla lån som fungerar lite som en startsida för allt vi skriver om att samla lån och samlingslån. Vi tycker samlingslån är en sån bra grej som får ordning på mångas ekonomi varje dag att vi lägger ner väldigt mycket tid på att uppdatera dessa guider. Faktum är att vi uppdaterar dom flera gånger varje vecka året runt.


Läs mer om Bästa samla lån

Här ser du andra guider vi skrivit om vilka samlingslån som är bäst eller guider som är väldigt relaterade till det. Så vill du läsa vidare så hoppas vi att du hitta något här som du tycker är intressant. Menyn är nämligen framställt efter vad vi tror du är intresserad av om du besökt den här guiden som heter Bästa samla lån.


Frågor om Bästa samla lån?

Har du några frågor om just Bästa samla lån så kan du ställa dom här nedan.


Betyg och omdöme på Bästa samla lån

Bästa samla lån heter guiden du precis tagit del av och här kan du säga vad just du tycker om den genom att lämna omdöme och betyg.


Här är du nu: Kontantinsats » Bästa samla lån

Samla dina lån

Samla dina lån – Så gör du är guiden för dig som vill samla alla dina dyra lån och krediter till ett stort lån istället och undrar hur det går till. På så sätt kan du få ner dina kostnader för alla dina lån och dessutom bara behöva bry dig om att betala ett lån i framtiden. Det man gör är helt enkelt att man ansöker om att få låna pengar för att lösa gamla lån och krediter. Du kan till exempel gå in under fliken Samla lån hos låneförmedlare Lendo. Där kan du sedan skicka in en ansökan om att få samla lån och krediter till ett stort lån. Du räknar ut hur mycket lån du har och fyller i det där. Sedan låter Lendo banker tävla om att ge dig så bra ränta och villkor som möjligt för att du ska vilja låna pengar av just dom.

För det tar inte Lendo betalt en enda krona av dig. Och du är inte tvungen att låna pengar bara för att du skicka in en ansökan. Sedan kan du i lugn och ro välja vilket lån du tycker är så billigt att du vill ta det. För pengarna löser du sedan dina andra lån och krediter. Det gör att du istället för ett stor lån i stället för många små. Det du ska se till är att få bättre ränta och villkor på ditt lån där du vill samla dina lån. Sedan kan du koncentrera dig på ett lån istället för många små. Det finns många som sparar flera tusenlappar om året på att göra så. Och extra populärt har det blivit efter att TV-programmet Lyxfällan i nästan varje program gör det. Vi har skrivit väldigt många guider om att samla lån och vill du se vilket lån som är populärast hos våra besökare kan du besöka Bästa samlingslånet.

Bästa samlingslånet – Så hittar du det

Länkarna här ovan till Bästa samlingslånet är alltså en guide där vi gjort ett bäst i test och tagit fram det bästa samlingslånet sedan våran start år 2010. Vi har skrivit väldigt många guider om att samla lån och krediter till ett stort lån i stället för att ha många små-lån som snabblån, smslån och kreditkorts skulder. I dom guiderna har vi sedan tagit fram vilka lån dom flesta av våra besökare valt efter ha läst någon av dessa guider. Det har gjort att vi fått fram en topp 3 lista över dom populäraste lånen för att samla lån. Men det behöver ju inte betyda att det är dom bästa lånen för det och därför har vi sorterat dessa 3 efter vilket lån som fått bäst omdöme och betyg av våra besökare. Det hämtar vi från dom sidor som vi har för varje lån där våra besökare kan lämna omdöme och betyg.

Samla dina lån hos Lendo

Samla dina lån hos Lendo gör du genom att trycka på att du helt enkelt vill samla lån. Lendo är en låneförmedlare där du fyller i att du vill samla lån och krediter och hur stor lånen måste vara för att täcka alla dina befintliga lån.


Ställ en fråga och diskutera Samla dina lån

Vad gärna med och diskutera Samla dina lån här nedanför i kommentarsfältet med oss på redaktionen och andra besökare. Där kan du även ställa frågor eller svara på andras frågor. Tillsammans skapar vi en sajt som ger mervärde för varje nytt besök. Gratis information om lån till alla.


Kostar det något att skicka in en ansökan?

Svar: Nej det kostar inget att skicka in en ansökan om att få samla lån hos Lendo.


Läs mer om att Samla dina lån

Om du vill låna pengar för att samla lån så hoppas vi att du kan hitta allt om det här. Det är vår ambition. Men om du vill göra en fördjupning av det hoppas vi att du kan hitta det här.


Här kan du se vad guiden innehåller. Det du ser är rubrikerna till varje kapitel i guiden. Du klickar på det du vill läsa mer om så kommer du direkt till det kapitlet. Vi vill gärna veta vad du tycker om guiden Samla dina lån. Du kan lämna omdöme och betyg här nedanför i form av stjärnor och omdöme i kommentarsfältet. Vi har alltid som mål att våra besökare ska hitta det du söker i förorden till varje kapitlet. Men tyvärr når vi inte upp till det 100% av gångerna. Därför har vi skapat den här fördjupningen där resten förhoppningvis ska kunna hitta det man letar efter. Det vi gör här är att försöka samla dom vanligaste frågorna angå Samla dina lån.

Snabblån med betalningsanmärkning utan UC

Snabblån med betalningsanmärkning utan UC? Finns det? Har du betalningsanmärkningar och söker efter ett snabblån som inte tar en UC på dig så har du kommit rätt. I den här guiden ska vi gå igenom vart du kan vända dig för att låna pengar trots betalningsanmärkningar. Och även att dom ej tar en UC på dig. Dock bör du verkligen tänka efter innan du lånar pengar igen om du har för många lån redan. Kanske är det dags att ta och samla lån istället? Hur som helst så kan du i den här guiden hitta snabblån som kanske passar just din situation.


Betyg på Snabblån med betalningsanmärkning utan UC

Med guiden Snabblån med betalningsanmärkning utan UC vill vi hjälpa dig att sortera fram dom snabblån som inte tar en UC och där det är möjligt att skicka in en ansökan trots man har betalningsanmärkningar. Tycker du vi har lyckats svara på det? Här kan du ge betyg på det. 1 till 5.


Vi har sammanfattat Snabblån med betalningsanmärkning utan UC

Vi har sammanfattat Snabblån med betalningsanmärkning utan UC här. Det vi gjort är att vi utgått från guiden snabblån där vi listar alla snabba lån på en och samma sida och sedan har vi tagit ut dom som inte ta UC och istället tar någon annan kreditupplysning. Så som Creditsafe till exempel. Och sedan har vi i den här i sidan tagit ut dom som även godkänner lån trots att man har betalningsanmärkning.