Kategoriarkiv: Samla lån

Samla lån

Samla lån, hur gör man och hur hittar man det bästa samlingslånet för att samla lån och krediter till ett stort lån istället för att ha många kreditkort, snabblån, smslån och andra smålån? Samla lån och krediter på ett och samma ställe kan spara väldigt mycket pengar. Många gånger har man samlat på sig lån på flera olika stället till väldigt höga räntor med till exempel snabblån, kreditkort, smslån och andra smålån till hög ränta. Ett smart sätt som många väljer just nu är att börja samla lån och krediter till ett stort lån som man sedan kan betal av i sin egen takt. Då kan man istället ta ett enda lån med bättre ränta och villkor och sedan lösa alla dyra lån och krediter. Detta har blivit väldigt populärt efter att nästan alla som är med i TV-programmet Lyxfällan får göra det som första steget mot bättre ekonomi. Lyxfällan har dessutom varit sponsrade av Lendo som erbjuder just det. Du kan se Lendo och andra alternativ för dig som vill samla lån här ovan. Där finner du nämligen en topplista som sorterar fram vilket lån som besökare innan dig har valt för att samla sina dyra lån och krediter till ett lån istället.

Så hittar du bästa samlingslånet

Här ovan ser du veckans ENKLA topplista. Där visar vi vart våra besökare valt att samla lån och krediter den här veckan flest gånger efter ha läst våra guider om att samla lån och krediter till ett stort lån. Lite längre ned hittar du den STORA topplistan där du hittar sånt som omdöme, betyg, recensioner med mera. Både visar samma topplista, skillnaden är att den ENKLA topplistan är en mer avskalad där tanken är att man ska få en snabbare överblick medan den STORA topplistan är en mer fördjupande topplista där vi lägger stor viktigt på omdöme och betyg från våra besökare bland annat.

Samla lån

Populärt att samla lån idag

Högst upp på alla sökningar på Google så kan du se 4 annonser där företag betalar för att synas. Som ser väldigt lika ut som det ordinarie sökresultatet men är alltså betalda. För att synas längst upp när du söker på Samla lån och behöver företag betala 341kr under 2015. Det gjorde att sökordet klev in på topp 10 dyraste sökorden under 2015. Det är alltså väldigt många som vill samla lån och krediter.


Innehåll i guiden Samla lån

Här hittar du snabbmenyn över guider Samla lån så att du ska kunna hitta rätt så snabbt som möjligt. Du kan redan på förhand se vad du kan läsa i den här guiden så du inte behöver läsa något du inte vill och slösa bort din dyrbara tid.


Vanliga frågor om att samla lån

Här samlar vi vanliga frågor om att samla lån och krediter till ett stor lån. Hittar du inte det du söker om samlingslån kan du gå upp till menyn här ovan och klicka dig fram till kapitlet där du kan ställa dina frågor om just samlingslån. Får vi in frågorna tillräckligt många gånger så hamnar dom sedan här.

 • Är det privatlån man använder för att samla lån och krediter?
 • Hur går det till att samla lån?
 • Finns det något låneförmedlare som jämför lån där man kan samla lån?

Är det privatlån man använder för att samla lån och krediter?

Svar: Ja det är privatlån (även kallat blancolån) som används för att samla lån och krediter.

Hur går det till att samla lån?

Svar: Tanken är att hela den här guiden ska handla om just det. Alltså hur det går till när man vill samla lån och krediter till ett stort lån istället för att ha många små. Det man gör är helt enkelt att man tar ett privatlån som man får in på sitt konto och sedan hör man av sig till alla små-lån man har och betalar av dessa så snabbt man bara kan. Det är alltså du som får göra själva avbetalningen av dina små-lån med ditt nya stora lån.

Finns det något låneförmedlare som jämför lån där man kan samla lån?

Svar: Ja många låneförmedlare har till och med specialsidor just för att samla lån och krediter. Du kan besöka våran guide Bästa låneförmedlare där alla låneförmedlare fungerar att använda om man vill samla lån och krediter.


Samla lån – Veckans STORTA topplista

Här nedan listar vi dem populäraste alternativen att samla lån hos just den här veckan. I den STORA topplistan hittar du även omdöme och betyg med mera. Det är alltså en utökad version av den ENKLA topplistan.

 • → 1. Lendo (låneförmedlare)
 • → 2. ICA Banken
 • → 3. MyLoan (låneförmedlare)
 • → 4. Sambla (typ av låneförmedlare)
 • → 5. Zmarta (låneförmedlare)
 • → 6. Freedom Finance (låneförmedlare)
 • → 7. Bank Norwegian
 • → 8. Advisa (låneförmedlare)
 • → 9. Consector (låneförmedlare)
 • → 10. Santander

1. Lendo

Lendo är en låneförmedlare och väldigt populärt alternativ för dem som vill samla lån och krediter till ett stor lån. Via Lendos hemsida kan du fylla i att det är precis det du vill göra. Samla lån och sen hur mycket pengar du vill låna. Vi har skapat Lendo betyg, omdöme och recension där du som besökare kan se vad andra besökare tycker om låneförmedlaren Lendo och där du även kan läsa vad vi på redaktionen tycker om dom efter ha följt dom varje vecka sedan år 2010.

Samla lån Lendo


2. ICA Banken

Här nedan ser du en screenshot får ICA Bankens hemsida. Tyvärr är kvaliteten på bilden inte den bästa men det viktigaste är att vi kan leda dig rätt om du funderar på att låna pengar till att samla lån hos ICA Banken. När du kommer in på deras hemsida så hittar du fliken Samla lån genom att klicka på Lån högst upp i menyn. Då får du upp en meny på vänstra sidan och där klicka du helt enkelt på Samla lån. Då kan du ansöka om att få samla lån från 20.000kr och upp till max 350.000kr. Du kan välja återbetalningstid från 3år upp till max 12år. Du kan välja mellan att ansöka om lån med eller utan Mobilt BankID. För att se omdöme på ICA Banken går du till ICA Banken omdöme och vill du läsa våran recension så gör du det under ICA Banken recension.

Samla lån hos ICA Banken


→ 3. MyLoan

MyLoan är en låneförmedlare som jämför privatlån som är perfekta för att samla lån med. MyLoan har till och med en specialsida för det. Men det är samma typ av lån. Det vill säga ett lån utan säkerhet. Det du gör är att ta ett lån som du sedan kan betala av dina andra lån med. Läs mer i länken i topplistan. Om du planerar på att använda dig av en låneförmedlare och har tittat på Advisa så tycker vi att du ska titta in MyLoan omdöme, betyg och recension först. Där samlar vi alla åsikter som våra besökare lämnat i form av omdöme och betyg på Advisa. Där hittar du även vad vi på redaktionen tycker om dom efter ha följt låneförmedlare varje vecka sedan år 2010.

Samla lån My Loan


→ 4. Sambla

Sambla är en låneförmedlare som fungerar utmärkt för att jämföra lån till att ha som samlingslån. Sambla har bara funnits sedan år 2014 men det är redan över 140.000 som tagit ett lån via deras jämförelsetjänst. Vad beror det på tror du? Titta in deras tjänst och se själv.

Låna pengar Sambla


→ 5. Zmarta

Zmarta är en låneförmedlare som har samma ägare som låneförmedlare Zmarta. Men dom skiljer sig ändå åt så ska du samla lån tycker vi att du bör titta in båda. Du börjar med att klicka på Mer info i topplistan. Sedan klickar du på Lån. Där hittar du sedan 5 alternativ. Samla lån, privatlån, billån, företagslån och bolån. Och där klicka du på samla lån. Antingen Ansök nu eller Läs mer.

”Låna


→ 6. Freedom Finance

Freedom Finance är en av Sveriges kändaste låneförmedlare och ett väldigt populärt alternativ för våra besökare som vill samla lån. Freedom Finance har en knapp i menyn för bara dom som vill samla lån vilket gör att dom är extra populära för just det.

Låna pengar via Freedom Finance


→ 7. Bank Norwegian

Bank Norwegian är helägt av flygbolaget Norwegian som du förmodligen känner till ännu mer. Hos Bank Norwegian kan du ta ett privatlån som du sedan kan använda för att betala av dina dyra lån och krediter så du istället kan få ett stort lån istället för många små-lån.

”Låna


→ 8. Advisa

Advisa är en låneförmedlare precis som Lendo. Även Advisa har en specialsida för att just samla lån och där kan du läsa mer om hur det går till att samla dina lån och krediter till ett stort lån. Varför du ska välja Advisa framför Lendo som har samma typ av tjänst är inget vi kan svara på. Vårt råd är som vanligt att bilda din egen uppfattning om vilket lån eller låneförmedlare som passar just dig bäst. Klicka dig in på både Lendo och Advisa i det här fallet och se vilket som passar just dig bäst. Varken Advisa eller Lendo är bindande så du kan skicka in en ansökan och se om det först och främst är möjligt för dig att låna pengar genom dom. Om du får låna pengar via dom så behöver du inte tacka ja utan du kan i lugn och ro se om det är något lån som du tycker verkar bra och sedan ta ett beslut om du vill låna pengar eller inte.

Advisa


→ 9. Consector

Consector är en ganska ny låneförmedlare som snabbt blivit populär hos våra besökare. Via Consectror kan du enkelt slå ihop lån till ett stort lån.


→ 10. Santander

Santander lånar ut pengar för att du ska kunna samla lån hos dom. Du går in under privatlån och ansöker för att se om du har möjlighet att låna pengar av dom för att samla dina lån och krediter hos Santander.


Tips på andra guider relaterade till Samla lån

Här samlar vi tips på guider som är relaterade till Samla lån. Guider vi tror du skulle vilja läsa om du är intresserad av att samla lån och krediter alltså.

 • Samla alla lån på ett ställe
 • Samla lån och krediter
 • Samla lån utan UC
 • Lendo
 • Slå ihop lån
 • Låneförmedlare
 • Hur mycket får jag låna

Samla alla lån på ett ställe

Samla alla lån på ett ställe kan vara smart för att få ner kostnaden för alla lån. Det du gör då är att du helt enkelt tar ETT lån och löser alla andra lån. Då kan du förhandla fram en bättre ränta samt få ner kostnaderna runt. Alltså istället för att betala avgifter (utöver räntan alltså så som fakturor med mera) så för 20 olika lån och krediter så kan du samla alla till ett istället.

Samla lån och krediter

Vissa räntor så höga att lånet växer fast man betalar av på lånet varje månad. Då är det smart att ställa olika banker och långivare mot varandra och se vilka som vill ta över dina lån och vilken som erbjuder den bästa räntan. Antingen kan man göra så att man bakar in alla lån i sitt bolån om man har möjlighet till det. Det är oftast det billigaste lån alternativet. Men finns det inte möjlighet till det, då man till exempel har lånat upp till 85% av marknadsvärdet (15% måste vara kontantinsats) eller att man helt enkelt inte har någon bostadslån så finns det även andra alternativ. Då kan man ta ett så kallat privatlån (även kallat konsumtionslån och blancolån ibland) där man alltså samla alla sina tidigare lån under ett och samma i stället. Antingen går du direkt till din bank eller så tar du ett lån online där du i stället får hemma alla papper i brevlådan.

Samla lån utan UC

Samla lån utan UC är en guide för alla som vill samla lån och letar efter en bank eller långivare som inte tar någon UC. Varför man inte vill att dom ska ta en UC kan vara många men oftast är det att man vill hålla ner antalet UC för att inte försvåra att få låna pengar i framtiden. Läs mer under Samla lån utan UC.

Samla lån utan UC

Slå ihop lån

Guiden Slå ihop lån är till för att förklara för dom som vill veta hur det går till när man ska slå ihop lån till ett stort lån istället för att ha många små. Varför vissa kallar det just för att slå ihop lån och andra att samla lån och krediter. En guide vi verkligen tycker du borde läsa om du känner att du sitter i en situation där du behöver slå ihop lån och krediter till ett stort lån helt enkelt.

Lendo

Lendo är en låneförmedlare som erbjuder sina kunder att fylla i uppgifter för att jämföra över 20 banker som du kan samla lån och krediter hos. Våran guide Lendo är tänkt att fungera som en startsida för allt vi skriver om låneförmedlare Lendo. Lendo har år efter år varit det populäraste alternativet för att samla lån hos våra besökare så därför tycker vi du bör läsa den här guiden.

Låneförmedlare

För att samla lån och krediter så tar man ett privatlån och för att jämföra privatlån kan man använda sig av en låneförmedlare. Faktum är att dom allra flesta av våra besökare använder en låneförmedlare efter ha besökt någon av våra guider om att samla lån och krediter till ett stort lån och på så sätt spara pengar. Därför tycker vi att det är viktigt att du läsa guiden Låneförmedlare som vi skrivit och som är väldigt populär.

Hur mycket får jag låna

Hur mycket får jag låna är en guide som svarar på just den frågan. Faktum är att det är en av dom vanligaste frågorna vi får in här på Kontantinsats.se. Så funderar du på hur mycket pengar just du får låna på din lön bör du läsa den här guiden.


Läs mer om att Samla lån och krediter till ett stor lån

Här försökt vi så enkelt som möjligt skapa en meny över guider vi skrivit om att samla lån och krediter. Vi vill att du minst ska vilja läsa en sida till. Därför har vi skapat detta efter det.


Ställ en fråga och diskutera med andra besökare om att samla lån

Har du en fråga om att Samla lån så kan du skriva den här nedanför i kommentarsfältet så svarar antingen vi i redaktionen eller någon annan besökare. Både vi på redaktionen och andra besökare finns i kommentarsfälten dygnet runt.


Lämna betyg på guiden Samla lån

Här kan du ge betyg på våran guide om att Samla lån. Betyg ger du genom att trycka på stjärnorna precis här under. Du kan de 1, 2, 3, 4 eller 5 stjärnor. Hur fler stjärnor du ger oss desto mer gillar du vårt arbete med guiden. Vårt mål är att göra en gratis guide om lån som alla som ska låna pengar kan ha användning av. Vårt största mål är att få in människor på bostadsmarknaden som annars hade hamnat utanför. Stort tack för ditt besök och välkommen tillbaka! Du får väldigt gärna lägga till vår hemsida bland dina bokmärken eller länka till den från din blogg eller hemsida.


Lämna omdöme på guiden Samla lån

Omdöme på Samla lån kan du ge genom att lämna en kommentar här lite längre ned. Där kan du även ställa frågor om vår guide eller hemsidan i stort.


Sammanfattning

Samla lån innebär att man tar tar ett nytt stort lån (kallat privatlån och ibland blancolån) och betalar av alla sina gamla och dyrare lån. I den här guiden går vi igenom banker, långivare och låneförmedlare som på sin hemsida har specialsidor för att just samla lån och krediter. Sedan ger vi möjlighet till att läsa och lämna omdöme och betyg på samtliga. Vi skriver även recensioner och skapar topplistor som visar vilket lån som är populäraste just den här veckan och sedan i år. I den här guiden samlar vi alla lån som har en egen specialsida just för att samla lån och krediter till ett stor lån istället för många små-lån. På så sätt hoppas vi att du kan få ordning på din ekonomi.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Samla lån

Slå ihop lån

Slå ihop lån? Hur går det till när man ska samla lån och krediter till ett stor lån istället för att ha många små-lån? Hur jämför jag och hittar det bästa samlingslånet? Slå ihop lån är smart om du vill få ner räntan om du har många olika små-lån med höga räntor. Du kanske har lite på något kreditkort, några smslån och kanske ett dyrt billån som du vill slå ihop till ett enda lån istället och på så sätt få ner kostnaden genom att få lägre ränta på lånet. Dessutom är det mycket skönare att hålla reda på ett lån istället för 10 små-lån. Här ovan hittar du en topplista över samlingslån som våra besökare tycker är bäst just precis den här veckan. Topplistan framställs genom att våra besökare först får ge omdöme och betyg på samtliga lån och sedan sorteras dessa efter vart flest av våra besökare väljer att låna pengar efter ha besökt någon av våra guider om att samla lån och krediter till ett stort lån istället för ha många små-lån.

Slå ihop lån

Så samlar du lån till lägst ränta

För att samla lån till lägst ränta så finns det bara ett sett du kan göra det och det är att jämföra. Och när du jämfört så ska du jämföra lite till. För att samla lån ska du använda dig av ett privatlån och då väljer många att använda sig av en låneförmedlare så då kan du börja med att jämföra förmedlare av lån alltså.

Slå ihop lån till ett stort lån

Då kan du ansöka om ett lån för att samla dessa lån i ett i stället. Lendo i tabellen ovan marknadsför sig bland annat som ett alternativ för att slå ihop lån.

Samla lån är ett vanligt privatlån

Det du bör veta om när du ska slå ihop lån är att veta att ett samlingslån är ett vanligt privatlån. Det är alltså ett privatlån du tar för att betala av dina andra små-lån med. Så när du ska jämföra lån när du ska samla lån så ska du inte bara ta med dom som skriver ut att dom har samlingslån. Vilket lån utan säkerhet som helst fungerar bra. Det du ska titta på är istället ränta, villkor och återbetalningstid.


Innehåll i guiden Slå ihop lån

Här ska du enkelt kunna navigera dig fram i guiden Slå ihop lån så att du så snabbt som möjligt ska kunna hitta det du söker. Det du ser här är alltså rubrikerna till dom olika kapitlet i Slå ihop lån. Du kan alltså klicka dig fram till det du vill läsa mer om utan att behöva läsa igenom hela guiden. Vi försöker hela tiden optimera våra guider så du så snabbt som möjligt ska kunna få svar på dina frågor när du besöker oss.


Vanliga frågor om att Slå ihop lån

I det här kapitlet samlar vi ihop frågor som vi får in om att slå ihop lån och samla lån och krediter till ett stort lån. Att samla lån har blivit otroligt populärt dom senaste åren och frågorna om det har ökat i samma taket. Därför har vi beslutat oss för att samla dom vanligaste frågorna om det här. Hittar du ändå inte det du söker kan du ställa dina egna frågor längst ned.

 • Varför ska man samla lån?
 • Vad är ett samlingslån?
 • Hur fungerar det att samla lån?

Varför ska man samla lån?

Svar: Samla lån och krediter kan vara bra att göra innan du/ni köper en bostad. Då får ni ner utgifterna (förutsatt att räntan blir bättre det vill säga) och så får ni större plats för bolån och eventuell kontantinsats.

Vad är ett samlingslån?

Svar: Samlingslån kallas det lånet man tar för att samla lån och krediter till ett stort lån istället. Så är man ute efter att slå ihop lån så är det alltså ett samlingslån man ska ta. Det är ett vanligt privatlån men skillnaden kan ibland vara att banken tycker det är lättare att låna ut pengar till dig om den vet att du ska betala av lån med det och inte konsumera ännu mer bara efter att dom sett hur många lån du har efter en kreditupplysning.

Hur fungerar det att samla lån?

Svar: Man tar ett billigare lån med bättre ränta för att betala av sina andra lån med. Om man har 10 snabblån med en ränta på 10% och där man måste betala tillbaka pengarna inom en snar framtid och inte klarar av det så kan det vara en bra ide att ta ett större privatlån och betala av alla dessa lån så man bara har ett lån istället för 10. Se till att få bättre ränta och villkor bara. Och en återbetalningstid som passar.


Slå ihop lån – Veckans STORA topplista

Här listar vi dom ur topplistan som har en specialsida av något slag som just handlar om att slå ihop lån. Den stora listan visar bland annat omdöme och betyg och det är den som listorna baseras på i dom olika kategorierna av lån. Men det är alltså exakt samma lista. Men olika versioner bara.

 1. Lendo
 2. ICA Banken
 3. MyLoan
 4. AXO Finans
 5. Zmarta
 6. Consector
 7. Bank Norwegian
 8. Advisa
 9. Freedom Finance
 10. Lendify
 11. Sambla
 12. Santander
 13. Sparlån

1. Lendo

Lendo är en låneförmedlare där du genom att skicka in en låneansökan får förslag från flera långivare så att du får det bästa av dessa. I skrivande stund är det 25 stycken. Klicka på länken i topplistan här ovan för att få reda på hur många det är just precis nu. Lendo har en ruta där du kryssar i ”Samla lån och krediter” när du ska fylla i din ansökan och då kommer det fram en en funktion där du kan fylla i ”Del av lånebeloppet för att lösa befintliga lån”. Du kan alltså fylla i att du ha 10000kr i lån sedan tidigare men vill låna 100.000kr. Om du ska slå ihop dina lån via låneförmedlare Lendo ska du titta i guiden Lendo omdöme, betyg och recension först. Det är där du hittar omdöme och betyg som våra tidigare besökare lämnat. Men även vad vi tycker om Lendo efter ha följt dom varje vecka sedan år 2010.

Slå ihop lån via Lendo


2. ICA Banken

Hos ICA Banken kan du samla lån med ett privatlån. När du går in via ICA Banken i tabellen ovan så klickar du bara på Samla lån i menyn till vänster. Om du kommer in via en dator det vill säga. Sedan väljer du hut mycket du vill låna och det är från 20.000kr upp till 350.000kr. Och återbetalningstiden är från 3år till 12år. Det du gör är att räkna ihop dina lån som du vill samla och sedan ansöker du om det hos ICA Banken och när du fått lånet hos ICA så kan du betala av dina befintliga lån. Och då har du efter det ett enda lån istället för många små och dyra lån.


3. MyLoan

MyLoan är en låneförmedlare som har en specialsida för just samlingslån. Då in där via topplistan ovan och klicka sedan på just Samla lån. Då kan du läsa precis vad som gäller. Sajten är otrolig tydlig och bra och där hittar du svar på mycket om dom. Innan du ska slå ihop lån via låneförmedlare MyLoan tycker vi att du ska läsa guiden MyLoan omdöme, betyg och recension. Där samlar vi vad våra besökare tycker om MyLoan och vad vi på redaktionen tycker om dom.

Låna pengar MyLoan


4. AXO Finans

AXO Finans är precis som Lendo en låneförmedlare. Som jämför privatlån som du kan använda för att samla lån och krediter till ett stort lån istället för att ha många små och dyra lån. Innan du väljer att samla lån via låneförmedlare AXO Finans så tycker vi att du ska läsa AXO Finans omdöme, betyg och recension först. Det är sidan där vi tillsammans med våra besökare samlat det som vi tycker är viktigaste om dom. Det vill säga omdöme och betyg från tidigare besökare och användare av deras tjänst.

Axo Finans Låna till kontantinsats


5. Zmarta

Zmarta är en låneförmedlare som har samma ägare som Freedom Finance men som levererar två olika produkter. Så besök båda innan du bestämmer dig.

”Låna


Sambla

Sambla är en ny låneförmedlare som verkligen har byggt en bra sajt med mycket bra info. Bland annat om hur du kan samla lån och krediter till ett stort lån istället för att sitta och ha många små-lån som är onödigt dyra. Sambla omdöme, betyg och recension. Säg vad du tycker om Sambla och läs vad andra tycker under Sambla omdöme, betyg och recension. Där samlar vi både omdöme och betyg. Och vad vi tycker om dom i vår recension.

Låna pengar Sambla


Consector

Consector är en ganska nya låneförmedlare som grundades 2014. Alltså är Kontantinsats.se 4år äldre än Consector till och med. 2015 omsatte dom ca 5,7 miljoner medan tex låneförmedlare Lendo omsatte ca 255 miljoner 2015. Dom är alltså väldigt små spelare. I alla fall i skrivande stund. Men ska du slå ihop lån så bör du titta in Consector lika mycket som alla andra alternativ i topplistan. Consector omdöme, betyg och recension är sidan där vi samlar både omdöme och betyg på samma sida. Så ska du låna pengar via låneförmedlare Consector och slå ihop lån så bör du titta igenom den först.


Freedom Finance

Freedom Finance har till och med ett specialsida för alla som vill slå ihop lån och där heter den samla lån. Skillnaden på det och att ansöka om ett privatlån är alltså ingen skillnad mer än att dom har gjort det lättare att förstå för deras besökare. Innan du använder en låneförmedlare eller väljer bank eller annan långivare ska du alltid läsa omdömen och betyg. Vi har samlat både omdöme och betyg om Freedom Finance under Freedom Finance omdöme, betyg och recension. Där kan du hitta recensionen som vi skrivit också.

Låna pengar via Freedom Finance


Advisa

Advisa är precis som Lendo en låneförmedlare som erbjuder dig med en ansökan att se vad det skulle kosta dig att samla lån hos över 20 banker. För att se vad andra besökare tycker om låneförmedlare Advisa så kan du besöka Advisa omdöme, betyg och recension där vi har samlat ihop både omdöme och betyg från våra besökare innan dig. Vi har även lagt till recension från våran redaktion.

Advisa


Bank Norwegian

Bank Norwegian är helägt av flygbolaget Norwegian som du sedan känner till sedan tidigare och kanske till och med flygigt med någon gång. Vi tror det är det som gjort att dom har så stort förtroende och att så många av våra besökare tycker om dom och väljer att låna pengar av dom. Om man kan lita på att dom flyger en genom luften så kanske man litar på dom vad gäller ekonomi också.

Bank Norwegian


Santander

Santander kanske du känner igenom från TV-reklamen i Sverige som har fått väldigt mycket uppskattning? Santander är en bank där du kan samla lån med deras privatlån. Även kallat blancolån men Santander kallar det privatlån. Du klickar bara på privatlån eller Ansök om Mitt lån


Sparlån

Vi Sparlån kan du låna pengar av andra privatpersoner. Du kan alltså låna pengar via Sparlån av andra privatpersoner som du sedan kan använda för att samla lån och krediter till ett stort lån istället för att ha många dyra.


Tips på andra guider relaterade till Slå ihop lån

Här har vi samlat några sammanfattningar av andra guider vi skrivit om att slå ihop lån som vi tror du kan tycka är intressanta. Listan framställer vi genom att sammanfatta guider vi tror just precis du är intresserad av att läsa mer om. Alla guider är relaterade till rubriken på någon sätt.

 • Samla lån
 • Samlingslån
 • Bästa låneförmedlare
 • Privatlån/li>

Samla lån

Vi har ju även tidigare skrivit om att samla lån och det är ju exakt samma sak. Man samlar ihop lånen till ett. Vill du veta mer om detta så är det bara klicka på någon långivare eller låneförmedlare i tabellen ovan för att läsa mer.

Samlingslån

Samlingslån kallas ofta lånet som man kan använda för att samla lån och i guiden Samlingslån så går vi igenom hur det fungerar. Om det finns någon skillnad på privatlån, blancolån och samlingslån bland annat..

Bästa låneförmedlare

Ska du samla lån och krediter så gör du det med ett privatlån och ska du ta ett privatlån så är det smartaste sättet att göra det att jämföra privatlån med ett låneförmedlare. I guiden Bästa låneförmedlare så har vi låtit våra besökare utse den bästa låneförmedlaren genom att lämna omdöme och betyg och sedan sorterar vi lånen efter hur våra besökare skickar ansökningar efter ha besökt våra guider om låneförmedlare.

Privatlån

Slå ihop lån kan du göra med privatlån och därför tycker vi att du ska läsa våran startsida om privatlån som vi helt enkelt döpt till just Privatlån. Så om du ska samla lån och krediter så tycker vi det här är en av alla guider vi tycker du ska läsa innan du gör det. För att verkligen veta vad som gäller och ta kontrollen över din ekonomi själv och inte lägga den i händerna på någon annan.


Läs mer om att Slå ihop lån

Här under Läs mer om att Slå ihop lån så samlar vi länkar till andra guider vi skrivit om att slå ihop och samla lån. Och som vi helt enkelt tycker du borde läsa om du tycker guiden du precis läst varit intressant.


Ställ en fråga och diskutera Slå ihop lån

Vi skulle bli väldigt glada om du ville ställa en fråga och diskutera Slå ihop lån med oss och andra besökare och det gör du alltså i kommentarsfältet här nedan. Vi på redaktionen svara oftast inom 24 timmar och andra besökare brukar vara ännu snabbare.


Lämna betyg på guiden Slå ihop lån

Här har du möjlighet att säga vad du tycker genom att ge betyg på guide Slå ihop lån. Vi vill veta vad våra besökare tycker om våra guider för att vi ska kunna bli bättre och för att vi tycker om att få pepp att fortsätta bygga en plattform för alla som vill kunna diskutera lån och ekonomi på ett personligt sätt.


Lämna omdöme på guiden Slå ihop lån

Här ovan kan du ge betyg på guiden Slå ihop lån och här nedanför kan du ge omdöme på guiden. Och det i form av en kommentar.


Sammanfattning

Slå ihop är en guide där vi har som mål att du ska kunna läsa allt om att slå ihop lån till ett stort lån istället för att ha många smålån och krediter. I den här guiden går vi igenom hur man kan slå ihop lån genom att samla lån och krediter till ett stort lån istället för ha många dyra små-lån och krediter. Det gör att det blir enklare att hålla reda på och det blir framförallt ofta blir billigare ränta och avgifter. Det finns alltså mycket pengar att spara genom att slå ihop lån och krediter till ett stort lån istället för att ha många små-lån från snabblån, smslån och andra små-lån. Vi visar vilka samlingslån som får bäst betyg och omdöme från andra besökare och våra egna recensioner om alla samlingslån. Du kan dessutom se vilket lån som är populäraste just den här veckan hos våra besökare och vilket lån som är populärast i år.


Här är du nu: Kontantinsats » Samla lån » Slå ihop lån

Samla alla lån på ett ställe med ett samlingslån

Samla alla lån på ett ställe? Är du intresserad av att samla lån på ett och samma ställe så har du kommit rätt. Vi har en rad olika guider om just att samla lån och krediter till ett stort lån i stället och på så sätt både få en bättre överblick över alla sina lån och framför allt få ner kostnaden och spara pengar. Du hittar dem flesta guiderna på våran guide samla lån. Där skriver vi mer om vad du bör tänka på innan du ska samla dina lån på ett ställe. Att göra det är speciellt populärt att göra precis innan man ska köpa bostad och låna pengar till lägenhet eller hus för första gången. Då behöver man så mycket pengar över per månad som möjligt och genom att slå ihop lån till ett så kan man få fram pengar som annars hade gått åt massa onödiga lån som man dragit på sig genom åren.


Sammanfattning

Samla alla lån på ett ställe med ett samlingslån är en sida där vi skriver om hur det går till när man vill slå ihop lån och göra det till ett stort lån. Alltså ta många små-lån och göra det till ett enda stort lån istället. Och på så sätt få bättre ränta och bättra villkor. Det finns mycket pengar att spara genom att göra så.


Samla lån och krediter

Samla lån och krediter? Hur gör jag det och hur kan jag jämföra olika banker där jag kan samla alla mina lån och krediter till ett stort lån istället för många små snabblån, smslån och andra smålån? Samla lån och krediter på ett och samma ställa kan få ner kostnaderna väldigt mycket. Och det har blivit väldigt populärt att samla lån och krediter till ett stort lån efter att det har varit den vanligaste åtgärden i Lyxfällan på TV3. Där väljer dem ofta att samla lån och krediter och på så sätt få ner kostnaderna för den medverkande i programmet. Lyxfällan är dessutom sponsrade av Lendo som just samlar lån och krediter bland annat.

Så kan du slå ihop lån till ett lån

Vi har här ovan försökt hjälpa dig får en så bra överblick över lån där du kan slå ihop dina lån och sedan sorteras dessa efter vart besökare innan dig valt att göra just det den här veckan. Och på så sätt hoppas vi hitta det bästa lånet för just det och med lägsta räntan. Dock sätts räntan ofta individuellt även om det inte alltid är så. Det gör att räntan kan variera ganska kraftigt från person till person. Hur större risk dem tycker det är att låna ut pengar desto högra ränta brukar det ofta vara.


Snabbmeny över guiden Samla lån och krediter

Du kan redan här se vad sidan innehåller genom att ta dig fram till varje rubrik. Och du kan ta dig fram genom att klicka på rubrikerna.

 • Snabbmeny över guiden Samla lån och krediter (här är du nu)
 • Läs mer om att Samla lån och krediter
 • Ställ frågor och diskutera Kontantinsats lägenhet
 • Lämna betyg och omdöme på guiden Kontantinsats lägenhet
 • Sammanfattning

Läs mer om att Samla lån och krediter

Det här är en meny där vi visar vad vi skrivit om Samla lån och krediter utöver guiden du befinner dig på just precis nu. Tanken med det är att du enkelt ska kunna hitta vidare till någon guide som svarar på dina frågor.


Ställ frågor och diskutera Kontantinsats lägenhet

Här nedan kan du ställa frågor och diskutera Kontantinsats lägenhet med oss på redaktionen och med andra besökare. Alla frågor publiceras offentligt så skriv ingen känslig information i kommentarsfältet. Vi på redaktionen svarar oftast inom 24timmar året runt och andra besökare brukar vara väldigt snabba dom också.


Lämna betyg och omdöme på guiden Kontantinsats lägenhet

Här nedan kan du säga vad du tycker om guiden Kontantinsats lägenhet genom att lämna omdöme och betyg. Vi skulle bli väldigt glada om du ville motivera ditt betyg genom att skriva en kommentar då också. Men vi har delat upp dom två för att det finns många besökare som bara vill lämna något av det och då har vi ändrat så det finns möjligheten att göra det.


Sammanfattning

I den här guiden går vi igenom vart våra besökare oftast väljer att låna pengar till att samla lån och krediter till ett stort lån istället för att ha många små-lån så som snabblån, smslån och kreditkortsskulder.

Samla lån och krediter


Här är du nu: Kontantinsats » Samla lån och krediter

Bästa samlingslånet

Bästa samlingslånet 2018? Vilket är det bästa lånet att samla lån och krediter med? Ja vad är det bästa lånet att samla sina lån och kredit med? Det är väldigt svårt att svara på så klart men vi har försökt göra så gott vi kan för att ta fram det genom att samla banker, andra typer av långivare, låneförmedlare och andra typer av jämförelsetjänster av lån i en topplista. Vi vill helt enkelt erbjuda det bredaste utbudet och den bästa översikten av lån du kan använda för att samla lån. Många jämförelsetjänster visar inte ens vilka dem samarbetar med och vissa visar bara dem som dom får ersättning av. Vi listar så många vi kan och sedan sorteras dessa efter vart våra besökare helt enkelt väljer att låna. På så sätt hoppas vi bland annat ta fram bästa samlingslånet.

Bästa samlingslånet – Veckans ENKLA topplista

Här ovan ser du Veckans ENKLA topplista över vilka 10 samlingslån som är populärast hos våra besökare just precis nu. Och med populärast menar vi i det här fallet vilket samlingslån som flest av våra besökare väljer efter ha läst någon av våra guider om att samla lån. Du ser både låneförmedlare som jämför privatlån och långivare och banker som erbjuder privatlån direkt.

Bästa samlingslånet


Innehåll i guiden Bästa samlingslånet

Det här är en snabbmeny över guiden Bästa samlingslånet. Här kan du klicka på rubrikerna till dom olika kapitlen så du snabbt kan ta dig igenom guiden och hitta det du söker om samlingslån. Vårt mål med det är att du inte ska behöva läsa något som inte intresserar dig.


Vanliga frågor om Bästa samlingslån

Här nedan samlar vi löpande frågor som vi får in om Bästa samlingslånet, samlingslån, samla lån och krediter. Hittar du inte svar på din fråga om samlingslån här så kan du ställa din egen längst ned.

 • Kan man samla lån utan UC?
 • Kan man samla lån hos Lendo?

Kan man samla lån utan UC?

Svar: Ja det finns lån där du kan ansöka om att få låna pengar till att samla lån utan att företaget tar en UC. Tyvärr har vi ingen sådan lista just nu men kommer uppdatera den här guiden så fort vi kan.

Kan man samla lån hos Lendo?

Svar: Ja hos Lendo har du en flick du kan trycka på inne på deras hemsida för alla som vill samla lån. Men man samlar dock inte lånen hos Lendo utan via Lendo.


Bästa samlingslån – Veckans STORA topplista

Här nedan ser du en topplista över bästa samlingslånet genom att sortera vart besökare innan valt att samla lån just det här veckan. Där kan du även läsa och lämna både omdöme och betyg i form av stjärnor 1-5.

 • → 1. Lendo
 • → 2. ICA Banken
 • → 3. MyLoan
 • → 4. Sambla
 • → 5. Zmarta
 • → 6. Freedom Finance
 • → 7. Bank Norwegian
 • → 8. Advisa
 • → 9. Consector
 • → 10. Santander
 • → 11. Compricer

1. Lendo

Lendo har kanske det kändaste samlingslånet i Sverige. Du hittar dom på förstplatsen i topplistan här ovan. Lendo lånar inte själva ut pengar utan jämför samlingslån åt dig för att hitta ett som är bäst för just dig och dina förutsättningar att få låna pengar.

Lendo betyg, omdöme och recension

Om du går in på Lendo betyg, omdöme och recension kan du påverka resultatet här nedanför och topplistorna genom att ge låneförmedlarens Lendo både omdöme och betyg. Och sedan kan du även läsa vad vi tycker. Vi på redaktionen alltså.

Bästa samlingslånet Lendo


→ 2. ICA Banken

ICA Banken har ett privatlån som du kan använda för att samla lån och krediter till ett stort lån istället för att ha många små. Du går till Lån i menyn på deras hemsida och sedan klicka du helt enkelt på Samla lån. Där står det bland annat att du kan ansöka om att få ett samlingslån för dina smålån och få ett stort lån istället med lägre ränta.


→ 3. MyLoan

Här hittar vi låneförmedlare MyLoan. Dom jämför enbart privatlån precis som Lendo. Ett alternativ för dig som vill samla lån och krediter till ett stort lån istället för att sitta och ha många små-lån som är onödigt dyra.


→ 4. Sambla

Sambla är en ganska ny låneförmedlare i våra listor över lån och det var inte många år sedan dom startade heller. Men sedan år 2014 så har dom hunnit jämföra lån till över 140.000 kunder.


→ 5. Zmarta

Zmarta är det samlingslånet som kommer på plats 3. Zmarta har samma ägare som Freedom Finance.


→ 6. Freedom Finance

Freedom Finance omdöme

Låna pengar via Freedom Finance


7. Bank Norwegian

Bank Norwegian ägs av flygbolaget Norwegian som du förmodligen känner igen även om du inte hört att dom även har en bank? Hos dom hittar du samlingslånet sedan på startsidan och sedan via länken Samla lån. Rubriken är Lösa lån och krediter ovanför länken och sedan möts du av en sida där det står Samla dina lån hos oss och spara pengar.


8. Advisa

Advisa är en låneförmedlare som många andra i topplistan och jämför samlingslån så du kan hitta ett som passar dig bäst. Det Advisa gör är att ta in en ansökan av dig som sedan fler banker får ta del av och ge ett erbjudande utifrån. Så kan du alltså hitta det billigaste samlingslånet för just dig.

Låna pengar via Advisa


→ 9. Consector

Consector är en låneförmedlare som jämför lån du kan använda för att samla lån. Så funderar du på att ta ett samlingslån till dina snabblån eller andra smålån så kan du titta in om Consector är något för dig.

Consector omdöme, betyg och recension

Consector är en låneförmedlare som snabbt tagit andelar av antal ansökningar via låneförmedlare hos våra besökare. Under Consector omdöme, betyg och recension kan du läsa vad vi tycker om dom och vad andra besökare tycker om dom.


→ 10. Santander

Santander heter Santander Consumer Bank men många förkortar det med att bara säga Santander. Dom har igen specialsida för bara samlingslån utan du får klicka på Låna i deras meny och sedan på Ansöka om Mitt lån. För det är så dom kallar deras privatlån. Mitt lån alltså.


11. Compricer

Compricer är en jämförelsetjänst där du bland annat kan jämföra lån. Lån som du kan använda som samlingslån om du önskar det. För som vi har sagt många gånger nu så är ett samlingslån ett vanligt privatlån. Så du kan jämföra privatlån hos Compricer. Compricer ägs och drivs av samma företag som äger Aftonbladet, Blocket med mera. Dom har även samma ägare som Lendo som du hittar lite längre upp på listan.


Vi har ännu mer om Bästa samlingslånet

Här försöker vi bygga en meny över guider vi skrivit om just Bästa samlingslånet. Och som vi helt enkelt tror du förmodligen skulle vilja läsa om du är intresserad av just samlingslån eller hur bäst andra lån är.


Diskutera och ställ frågor om Bästa samlingslånet

Vi försöker bygga en sajt som verkligen ger våra besökare mervärde och ett sätt som vi försöker göra det på är att hela tiden bjuda in våra besökare att själva delta med innehåll. Därför kan du bara med och ställa frågor och diskutera i alla guider på Kontantinsats.se och även lämna omdöme och betyg på samtliga. Så även med guiden Bästa samlingslånet som du precis tagit del av. Du hittar kommentarsfältet längst ned.


Lämna betyg på guiden Bästa samlingslånet

Här kan du enkelt ge betyg på guiden Bästa samlingslånet genom att trycka på stjärnorna. Vi skulle vara väldigt tacksamma om du tog dig tid att göra det.


Lämna omdöme på guiden Bästa samlingslånet

Du kan även lämna ett omdöme på Bästa samlingslånet genom att skriva en kommentar. Där kan du även ställa en fråga om guiden eller om något annat på hemsidan. Läs gärna våran guide Samlingslån som funderar som en startsida för allt vi skriver om samlingslån och den uppdaterar vi varje vecka.


Sammanfattning

Det bästa samlingslånet är Lendo i alla våra guider om att samla lån. På plats 2 kommer sedan Advisa och på plats så kommer Zmarta. I den här guiden har vi samlat in data från alla guider vi skrivit om samlingslån och tagit utgått från våran stora topplista över alla lån där vi sedan tagit ut alla lån som erbjuder sina kunder att samla lån och krediter till ett stort lån. Sedan har vi skapat topplistor från den datan så att du kan se vart flest besökare har samlat sina lån just den här veckan. Till det har vi sedan lagt till möjligheten för alla besökare att läsa och lämna omdöme och betyg på samtliga lån. Och sedan har vi på redaktionen skrivit om alla dessa lån och vad vi tycker om dom efter ha följt många av dom sedan starten av Kontantinsats.se år 2010.

Bästa samlingslånet


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Samla lån » Bästa samlingslånet

Lösa lån

Lösa lån? Hur kan jag lösa lån genom att samla lån och krediter till ett enda stor lån? Kanske samla lån och krediter till ett stort lån istället och på så sätt får ner kostnaderna? Här har vi försökt samla våra guider som vi tror kan hjälpa dig om du funderar på att lösa lån. Det finns ju lite olika tillfällen när man vill lösa lån och därför har vi försökt samla guider som tar upp ämnen väldigt brett. Du kanske bara vill lösa ditt bolån och undrar hur det går till? Eller så kanske du som sagt har dragit på dig många dyra lån och krediter och vill samla alla lån till ett stor istället. Det hoppas vi kunna hjälpa dig att guida dig genom här.


Sammanfattning

Lösa lån är en sida där du kan skriva om hur du kan läsa lån och bli av med din skuld. För vi skriver självklart inte bara om hur du kan låna pengar utan även om hur du kan betala tillbaka ditt lån och bli skuldfri.


Samla lån med många UC

Samla lån med många UC, går det? Samla lån med många UC kan du göra och det bästa sättet att göra det då är att använda en låneförmedlare. En låneförmedlare som jämför många banker och ställer dom mot varandra så dom ska ge dig så bra ränta som möjligt. Tar vi Lendo till exempel som i skrivande stund jämför hela 25 banker och långivare mot varandra. Och det viktigaste i det här är att dom bara ta en enda UC. Så då kan du alltså med en UC till få svar från 25 banker. Det ökar ju chansen att du hittat en bank som lånar ut pengar till dig trots många UC. Att samla lån och krediter är väldigt populärt och ett väldigt smart sätt att spara in pengar på onödigt dyr ränta.


Vad är ditt betyg på Samla lån med många UC

Samla lån med många UC är den guide där vi försöker samla ihop lån där du kan samla dina lån och krediter och istället ha ett stor lån istället för att ha många små lån. Och då framförallt för människor som redan har många UC på sig. Tycker du vi har lyckats bra med det? Du kan ge ett betyg på det här nedan och är ett betyg mellan 1 och 5 du ska ge.


Samla alla lån

Samla alla lån? Vill du samla alla lån du dragit på dig till ett enda lån istället? Under samla lån så håller vi dig uppdaterad om allt vad gäller att samla alla lån och krediter till ett enda stort lån. Vårt mål är att du ska sänka dina kostnader och vi försöker därför ge dig en så bra överblick som möjligt över vad det finns för olika alternativ för dig.

Samla alla lån och krediter

Samla alla lån och krediter? Man kan få ner sina utgifter genom att samla alla lån och krediter som man dragit på sig genom att till exempel tagit många snabblån, smslån och använt kreditkortet lite för mycket. Det gör ofta att du får ner räntan drastiskt och du får mycket billigare lån. Dessutom kan du ofta välja att betala av det över en betydligt längre tid. Här ovan har vi samlat ställen där du kan samla lån och där ser du vart besökare innan dig valt att samla sina lån just den här veckan.


Meny över andra guider om Samla alla lån och krediter

Detta är en snabbmeny över andra guider vi skrivit om Samla alla lån och krediter och som vi tror du kan ha nytta av om du planerar att låna pengar för att samla alla dina lån inom en snar framtid.


Eventuella frågor om Samla alla lån och krediter

För eventuella frågor om Samla alla lån och krediter så har vi kommentarsfältet öppet här nedanför.


Betyg på Samla alla lån och krediter

Men stjärnorna här nedan kan du ge betyg på Samla alla lån och krediter. 1 är sämst och 5 är bäst. Din åsikt är extremt viktig för oss!


Omdöme på Samla alla lån och krediter

Du kan också lämna ditt omdöme på Samla alla lån och krediter och det gör du med kommentarsfältet. Där får du hemskt gärna även motivera ditt betyg om du lämnat något sådant.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Samla lån » Samla alla lån

Bästa samla lån

Bästa samla lån är guiden där vi tillsammans utser veckans bästa samlingslån och sedan det bästa samlingslånet sedan starten år 2010 när vi kom med våran första version av Kontantinsats.se. Vårt mål är att skapa ett forum för våra besökare att kunna läsa om hur det fungerar med lån och hur andra väljer att låna pengar. Vi ger våra besökare att diskutera och ställa frågor på alla guider. Och i kommentarsfältet finns både vi på redaktionen och andra besökare. I den här guiden tar vi ut dom 3 bästa samlingslånet och vill du sedan se hela listan kan du besökare guiden Samla lån som fungerar lite som en startsida för allt vi skriver om att samla lån och samlingslån. Vi tycker samlingslån är en sån bra grej som får ordning på mångas ekonomi varje dag att vi lägger ner väldigt mycket tid på att uppdatera dessa guider. Faktum är att vi uppdaterar dom flera gånger varje vecka året runt.


Läs mer om Bästa samla lån

Här ser du andra guider vi skrivit om vilka samlingslån som är bäst eller guider som är väldigt relaterade till det. Så vill du läsa vidare så hoppas vi att du hitta något här som du tycker är intressant. Menyn är nämligen framställt efter vad vi tror du är intresserad av om du besökt den här guiden som heter Bästa samla lån.


Frågor om Bästa samla lån?

Har du några frågor om just Bästa samla lån så kan du ställa dom här nedan.


Betyg och omdöme på Bästa samla lån

Bästa samla lån heter guiden du precis tagit del av och här kan du säga vad just du tycker om den genom att lämna omdöme och betyg.


Här är du nu: Kontantinsats » Bästa samla lån

Lösa lån och krediter

Lösa lån och krediter? Många långivare marknadsför sina privatlån som ett alternativ till att samla lån på ett och samma ställe och på så sätt få bättre ränta och villkor och spara in pengar som annars skulle gå till onödigt högra räntor från dyra kreditkort och annat. Här ovan hittar du en topplista över privatlån som besökare innan dig använt till att lösa lån och krediter med under 2014. Genom att skapa en topplista vill vi försöka ta fram det bästa alternativet genom att besökarna väljer det dem tycker verkar bäst.

Lösa lån och krediter


Sammanfattning av Lösa lån och krediter

Med guide Lösa lån och krediter vill vi förklara hur man kan samla lån och krediter och på så sätt få ned kostnaderna för lånen. Målet med det är att få lägre ränta och bättre villkor. Gå från många lån till färre lån. Helst bara ett lån.


Guider relaterade till Lösa lån och krediter

Guider relaterade till Lösa lån och krediter är kapitlet där vi sammanfattar guider som vi tycker du bör läsa om du tycker guiden här ovan är intressant. Våra tips här ändras hela tiden allt eftersom. Målet är att du ska hitta minst en guide till som väcker ditt intresse för att samla lån och krediter och på så sätt förhoppningvis spara pengar.

 • Samla lån

Samla lån

Samla lån är våran populäraste och största guide om att samla lån och krediter till ett stort lån. Ett måste för dig som funderar samla dina snabblån, smslån och andra små-lån till ett stort lån istället för ha måste dyra lån som du knappt kan hålla reda på.


Läs mer om att Lösa lån och krediter

Här hittar du en enkel meny över guider om Lösa lån och krediter. Listan är framtagen för att just nu ska hitta vidare till något annat du är intresserad av baserad på dina intressen.


Ställ en fråga och diskutera med andra besökare om att Lösa lån och krediter

Hoppas du tycker guiden Lösa lån och krediter var bra! Har du några frågor kan du skriva dom här nedanför i kommentarsfältet där du kan diskutera att samla lån och krediter.


Betyg och omdöme på guiden Lösa lån och krediter

Säg vad du tycker om guiden Lösa lån och krediter genom att trycka på betyg här nedanför 1-5 och lämna ett omdöme i form av en kommentar.


Här är du nu: Kontantinsats » Lösa lån och krediter

Billigaste snabblånet

Billigaste snabblånet? Hur hittar man det billigaste snabblånet? Först och främst måste vi bestämma vad snabblån är. Är det bara tiden som går från det att man ansöker tills det att man får lånet inbetalt på sitt konto? I vår topplista över snabblån har vi tagit med små lån med korta lånetider. Alltså från det att man får lånet till det att man ska betala tillbaka det. Det brukar röra sig om ca 15 dagar till 90 dagar vanligen. Men vi försöker även visa andra alternativ som vi tror du kan tycka är bättre. Med billigaste räntan och med längre återbetalningstid. Dock upplever många att man lättare kan då lån av ett snabblåneföretagen och så kanske det är. Hur som helst, tillbaka till frågan. Hur hittar man billigaste snabblånet då? Vi hoppas att vår topplista kan vara till hjälp där. Vi försöker ta med så många alternativ som möjligt och sen vill vi skapa en så bra jämförelse att du själv kan få en så bes överblick som möjligt över dina alternativ. Sedan kan du läsa och lämna omdöme om samtliga. På så sätt hoppad vi skapa den bästa topplistan av alla. Detta eftersom vi även tar med andra jämförelsetjänster. Så i listan hittar du jämförelsetjänster, låneförmedlare, långivare och banker.

VARFÖR HETER DET SNABBLÅN?

Snabblån är ett privatlån där du betalar tillbaka pengarna ganska snabbt. Ofta är lånetiden ca 30-90 dagar. Och ett privatlån är alltså ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för lånet. Och för ett privatlån får du köpa vad du vill för pengarna.

SAMLA LÅN MED ETT SNABBLÅN?

Är snabblån ett bra alternativ för att samla lån? Samla lån gör många som dragit på sig många dyra lån och krediter och vill få ner konstanserna. Så är snabblån ett bra alternativ för det? Nej ett större privatlån passar mycket bättre till att samla andra lån och krediter för att få ner kostaderna. För då kan du få en betydligt längre lånetid.

MER OM BILLIGAST SNABBLÅNET:

MER OM ATT LÅNA PENGAR OCH LÅNA TILL KONTANTINSATS:

Samlingslån

Samlingslån? Var är det? Samlingslån är ett lån där du kan samla lån och krediter till ett stor lån. Då kanske har dragit på dig många smslån och snabblån och vill samla alla små dyra lån och krediter till ett lån med bättre ränta istället och med en längre återbetalningsperiod. Snabblån och smslån ska ofta betalas tillbaka inom en månad eller några månader men tar du ett samlingslån kan du betala av det upp till 15år. Det för att du inte behöver betala av så mycket åt gången och det kanske gör att du klarar av det utan att få betalningsanmärkningar vilket annars är stor risk om du har svårt att betala ett smslån eller snabblån i tid. Då väljer många att ta ett samlingslån istället och få ett lån att hålla reda på och med bättre ränta och villkor än smålånen. Därför har vi satt ihop en veckans topplista över samlingslån för att du ska kunna se vart besökare innan dig valt att samla lån. Där kan du även enkelt lämna omdöme och betyg från andra besökare och läsa våran recension. På så sätt hoppas vi att du själv får en så bra överblick över din ekonomi att du själv kan ta tag i den och bli stolt över dig själv.


Den korta sammanfattningen av Samlingslån

Det här är en kort sammanfattning av guiden Samlingslån. Det här fungerar lite som en startsida för allt vi skriver om samlingslån så du ska kunna hitta rätt så snabbt som möjligt. Förhoppningsvis. Samlingslån är nämligen ett vanligt privatlån. Om du inte väljer att låna på din bostad för att samla lån.


Vi har många fler guider om Samlingslån

Vi har tagit fram en lista på fler sidor vi skrivit om just Samlingslån och den här listan är baserade på vad vi tror att exakt du vill läsa mer om. Så titta gärna in den för att se om vi har lyckats pricka in några rätt.


Diskutera Samlingslån i kommentarsfältet

I kommentarsfältet kan du diskutera Samlingslån med både andra besökare och med oss på redaktionen som arbetar bakom Kontantinsats.se varje dag.


Lämna betyg på guiden Samlingslån

Här ger du betyg på hur bra eller dåligt du tycker guiden Samlingslån är genom att trycka på 1-5 stjärnor där 1 är sämst och 5 är bäst.


Lämna omdöme på guiden Samlingslån

Du kan även lämna omdöme på guiden Samlingslån genom att skriva en kommentar här nedan. Lämna väldigt gärna en fråga där också eller om du vill kommentera något annat på hemsidan.


Här är du nu: Kontantinsats » Samlingslån

Samla dina lån

Samla dina lån – Så gör du är guiden för dig som vill samla alla dina dyra lån och krediter till ett stort lån istället och undrar hur det går till. På så sätt kan du få ner dina kostnader för alla dina lån och dessutom bara behöva bry dig om att betala ett lån i framtiden. Det man gör är helt enkelt att man ansöker om att få låna pengar för att lösa gamla lån och krediter. Du kan till exempel gå in under fliken Samla lån hos låneförmedlare Lendo. Där kan du sedan skicka in en ansökan om att få samla lån och krediter till ett stort lån. Du räknar ut hur mycket lån du har och fyller i det där. Sedan låter Lendo banker tävla om att ge dig så bra ränta och villkor som möjligt för att du ska vilja låna pengar av just dom. För det tar inte Lendo betalt en enda krona av dig. Och du är inte tvungen att låna pengar bara för att du skicka in en ansökan. Sedan kan du i lugn och ro välja vilket lån du tycker är så billigt att du vill ta det. För pengarna löser du sedan dina andra lån och krediter. Det gör att du istället för ett stor lån i stället för många små. Det du ska se till är att få bättre ränta och villkor på ditt lån där du vill samla dina lån. Sedan kan du koncentrera dig på ett lån istället för många små. Det finns många som sparar flera tusenlappar om året på att göra så. Och extra populärt har det blivit efter att TV-programmet Lyxfällan i nästan varje program gör det. Vi har skrivit väldigt många guider om att samla lån och vill du se vilket lån som är populärast hos våra besökare kan du besöka Bästa samlingslånet.

Bästa samlingslånet – Så hittar du det

Länkarna här ovan till Bästa samlingslånet är alltså en guide där vi gjort ett bäst i test och tagit fram det bästa samlingslånet sedan våran start år 2010. Vi har skrivit väldigt många guider om att samla lån och krediter till ett stort lån i stället för att ha många små-lån som snabblån, smslån och kreditkorts skulder. I dom guiderna har vi sedan tagit fram vilka lån dom flesta av våra besökare valt efter ha läst någon av dessa guider. Det har gjort att vi fått fram en topp 3 lista över dom populäraste lånen för att samla lån. Men det behöver ju inte betyda att det är dom bästa lånen för det och därför har vi sorterat dessa 3 efter vilket lån som fått bäst omdöme och betyg av våra besökare. Det hämtar vi från dom sidor som vi har för varje lån där våra besökare kan lämna omdöme och betyg.


Innehåll i guiden Samla dina lån

Här kan du se vad guiden innehåller. Det du ser är rubrikerna till varje kapitel i guiden. Du klickar på det du vill läsa mer om så kommer du direkt till det kapitlet.

 • Samla dina lån »
 • Innehåll i guiden Samla dina lån (här är du nu)
 • Vanliga frågor om att Samla dina lån
 • Fördjupning i Samla dina lån
 • Läs mer om att Samla dina lån
 • Ställ en fråga och diskutera Samla dina lån
 • Lämna betyg och omdöme på guiden Samla dina lån

Vanliga frågor om att Samla dina lån

Det vi gör här är att försöka samla dom vanligaste frågorna angå Samla dina lån. Vi får nämligen in mängder av frågor om just samlingslån och dom vanligaste hamnar här.

 • Kostar det något att skicka in en ansökan om att få samla lån via Lendo?

Kostar det något att skicka in en ansökan om att få samla lån via Lendo?

Svar: Nej det kostar inget att skicka in en ansökan om att få samla lån hos Lendo.


Fördjupning i Samla dina lån

Vi har alltid som mål att våra besökare ska hitta det du söker i förorden till varje kapitlet. Men tyvärr når vi inte upp till det 100% av gångerna. Därför har vi skapat den här fördjupningen där resten förhoppningvis ska kunna hitta det man letar efter.

 • Samla dina lån hos Lendo

Samla dina lån hos Lendo

Samla dina lån hos Lendo gör du genom att trycka på att du helt enkelt vill samla lån. Lendo är en låneförmedlare där du fyller i att du vill samla lån och krediter och hur stor lånen måste vara för att täcka alla dina befintliga lån.


Läs mer om att Samla dina lån


Ställ en fråga och diskutera Samla dina lån

Vad gärna med och diskutera Samla dina lån här nedanför i kommentarsfältet med oss på redaktionen och andra besökare. Där kan du även ställa frågor eller svara på andras frågor. Tillsammans skapar vi en sajt som ger mervärde för varje nytt besök. Gratis information om lån till alla.


Lämna betyg och omdöme på guiden Samla dina lån

Vi vill gärna veta vad du tycker om guiden Samla dina lån. Du kan lämna omdöme och betyg här nedanför i form av stjärnor och omdöme i kommentarsfältet.


Här är du nu: Kontantinsats » Samla dina lån

Snabblån med betalningsanmärkning utan UC

Snabblån med betalningsanmärkning utan UC? Finns det? Har du betalningsanmärkningar och söker efter ett snabblån som inte tar en UC på dig så har du kommit rätt. I den här guiden ska vi gå igenom vart du kan vända dig för att låna pengar trots betalningsanmärkningar. Och även att dom ej tar en UC på dig. Dock bör du verkligen tänka efter innan du lånar pengar igen om du har för många lån redan. Kanske är det dags att ta och samla lån istället? Hur som helst så kan du i den här guiden hitta snabblån som kanske passar just din situation.


Betyg på Snabblån med betalningsanmärkning utan UC

Med guiden Snabblån med betalningsanmärkning utan UC vill vi hjälpa dig att sortera fram dom snabblån som inte tar en UC och där det är möjligt att skicka in en ansökan trots man har betalningsanmärkningar. Tycker du vi har lyckats svara på det? Här kan du ge betyg på det. 1 till 5.


Vi har sammanfattat Snabblån med betalningsanmärkning utan UC

Vi har sammanfattat Snabblån med betalningsanmärkning utan UC här. Det vi gjort är att vi utgått från guiden snabblån där vi listar alla snabba lån på en och samma sida och sedan har vi tagit ut dom som inte ta UC och istället tar någon annan kreditupplysning. Så som Creditsafe till exempel. Och sedan har vi i den här i sidan tagit ut dom som även godkänner lån trots att man har betalningsanmärkning.


Lösa dyra lån och krediter

Lösa dyra lån och krediter? Lösa dyra lån och krediter är många som gör just nu. Kanske beror det på att många fått göra det i Lyxfällen på TV och att det i programmet sen har löst sig för dem medverkande. Då vill många som sitter på många dyra lån och krediter göra det samma och få ett lån istället men en längre kostnad för lika stor lån. Lendo är dessutom sponsor till Lyxfällan och dem erbjuder hjälp med just det. Du kan se är ovan i topplistan vart besökare innan dig valt att samla lån och krediter innan dig. Listan gäller just den här veckan och nollställs klockan 00:01 måndag varje vecka. Du kan även läsa och lämna omdöme om samtliga alternativ. Eller läsa våran recension där vi gått igenom en rad olika punkter och satt betyg efter dem.


En fördjupning av Lösa dyra lån och krediter

Det här är en fördjupning av Lösa dyra lån och krediter. Vi vill alltid att så många som möjligt ska hitta det dom söker reda i förorden men sedan finns det även alltid människor som vill ha en fördjupning och det här är för dig.

 • Slå ihop och samla lån till ett

Slå ihop och samla lån till ett

Många långivare hänger med på detta och har med det i sin marknadsföring och det verkar fungera eftersom dem fortsätter på samma sätt fortfarande. Vi har många såna i tabellen ovan. Där är det dirketlänkar in där du kan ansöka direkt online på nätet för att få samla och slå ihop lån. Lendo har till och med en speciell ansökningssida för just det som man kryssar i när man ska ansöka.


En sammanfattning av guiden Lösa dyra lån och krediter

Lösa dyra lån och krediter har vi skrivit för att visa hur man kan lösa dyra lån och krediter och istället få ett lån och med bättre ränta. Vi är helt övertygade om att det finns massor av människor i Sverige som sitter och betalar på tok för dyra lån helt i onödan. Därför finns den här guiden.


Meny över andra guider om Lösa dyra lån och krediter

Detta är en snabbmeny där du kan klicka dig vidare till andra guider vi skrivit om Lösa dyra lån och krediter. Ska du samla lån så kan du klicka dig vidare här.


Ställ en fråga om Lösa dyra lån och krediter

Vill du ställa något om guiden Lösa dyra lån och krediter så kan du göra den i kommentarsfältet nedan. Kom dock ihåg att allt publiceras där så alla kan se. Tanken är att vi ska kunna diskutera ämnet tillsammans.


Ge gärna Lösa dyra lån och krediter ett betyg

Genom att trycka på stjärnorna här nedanför kan du ge ett betyg på Lösa dyra lån och krediter. Det vill skulle vilja att du gav betyg på är hur bra du tycker vi svarat på rubriken.


Ge gärna ett omdöme också

Du kan även ge ett omdöme på hur bra eller dålig du tycker Lösa dyra lån och krediter är. Det är bland annat därför vi öppnat upp alla kommentarsfält så du ska kunna säga vad du tycker om allt. Tycker du att vi i den här guiden varit bra på att svara på hur du kan samla lån och krediter till ett stort lån? Säg gärna det då. Eller vad du tycker vi ska göra för att göra sidan bättre.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Lösa dyra lån och krediter

Samla lån Ikano Bank

Samla lån Ikano Bank? Funderar du på att samla lån hos ikano Bank? Här ovan ser du vilka lån som är populärast att samla lån hos hos våra besökare just den här veckan. Där ser du även vart Ikano Bank ligger i topplistan. Du kan även läsa och själv lämna omdöme och betyg om alla banker, långivare, låneförmedlare och jämförelsetjänster. Även betyg och omdöme om Ikano Bank alltså. På så sätt hoppas vi Kunna hjälpa dig hitta ett lån med låg ränta att samla dina lån och krediter hos.


Vi har så klart mer om Samla lån Ikano Bank

Ja självklart har vi mycket mer om Samla lån Ikano Bank. Vi har skrivit om både Ikano Bank och att samla lån och krediter ända sedan år 2010 och det har blivit minst en ny guide varje vecka sedan dess. Här listar vi dom vi tror du vill läsa mer om.


Några frågor om det du läst i Samla lån Ikano Bank?

Om du har några frågor om det du läst i Samla lån Ikano Bank så är kommentarsfältet öppet för dig.


Lämna ett betyg på Samla lån Ikano Bank är du snäll

Vi blir extremt glada om du vill ge ett betyg på det du läst i Samla lån Ikano Bank. Du klickar bara på stjärnorna så det tar max 5 sekunder.

[ratings]


Lösa dyra smslån

Lösa dyra smslån är ett bra sätt att snabb få bättre ekonomi. Du kan helt enkelt samla lån och krediter till ett enda stort lån istället för många små lån. Du kan samla lån som du har dragit på dig genom att ta dyra smslån, snabblån och andra små krediter så som avbetalning i e-butiker och kreditkort. Lösningar som kan vara bra om man använder dem rätt. Men som snabbt kan bli väldigt dyra om man inte betalar tillbaka i tid. Då kan ett större privatlån som samlar ihop dessa vara en smart lösning. Många erbjuder just den tjänsten direkt online idag. Här ovan ser du dem mest populära hos besökare innan dig just den här veckan. Där kan du även läsa och lämna omdöme och betyg om dessa.


Vi skulle vilja ha just ditt betyg på Lösa dyra smslån genom att samla lån

Vi skulle väldigt gärna vilja ha just ditt betyg på guiden Lösa dyra smslån genom att samla lån. Men stjärnorna säger du alltså hur bra du tycker rubriken du ser längst upp stämmer med innehållet under. Det vill säga allt mellan detta och rubriken.

[ratings]


Samla lån Bank Norwegian

Samla lån hos Bank Norwegian, går det? Svar: Ja hos Bank Norwegian kan du med deras privatlån samla lån och krediter upp till så mycket som 500.000kr. Här ovan har vi satt ihop en topplista över lån där du kan samla lån och krediter. Finns inte Bank Norwegian med på topplistan just den här veckan så kan du klicka på se hela topplistan för att se vilken plats Bank Norwegian ligger på.

Lösa kreditkortsskulder

Lösa kreditkortsskulder är det många som gör med att ta ett samlingslån där du helt enkelt samlat dina lån och krediter till ett stort lån istället för att ha många små-lån så som kreditkortsskulder, smslån, snabblån och liknande. Vi har sett att intresset för att samla lån och krediter har skjutit i höjden sista tiden och vi gissar att det är på grund av att dom i Lyxfällan på TV3 ofta börjar med att lösa personens situation med att just lösa lån och krediter genom att ta ett samlingslån. Det man gör då är helt enkelt att ta ett lån med lägre ränta för att betala av befintliga lån.


Sammanfattningen av Lösa kreditkortsskulder

Lösa kreditkortsskulder kan du göra genom att samla lån och det är det som du kan läsa om här.
Helt enkelt hur du kan slå ihop lån och kreditkorts skulder till ett stort lån där räntan är billigare och där villkoren är bättre.


Lämna betyg och omdöme på guiden Lösa kreditkortsskulder

Här kan du lämna omdöme och betyg på guiden Lösa kreditkortsskulder Omdöme kan du lämna i form av en kommentar och betyg i form av att trycka på stjärnorna. Vårt mål är att göra en guide som håller vad den lovar i rubriken så var snäll att ge betyg och omdöme efter det tack. Vi vill bygga en sajt tillsammans med våra besökare som verkligen ger mervärde därför finns det möjlighet att lämna omdöme och betyg på samtliga guider. Du kan även ställa frågor och diskutera alla guider i kommentarsfältet.