Kategoriarkiv: Privatlån

Ny bil utan kontantinsats

Ny bil utan kontantinsats? Är det möjligt? Att köpa en ny bil med ett billån utan kontantinsats vet jag inte om det är någon som erbjuder. Men jag vet däremot att många väljer att ta ett privatlån vid köp av både nya och begagnade bilar. Ett privatlån är att lån utan säkerhet. Det vill säga du får ett lån utan att lämna någon i säkerhet för lånet.

Ny bil utan kontantinsats

Lämna säkerhet för ditt lån?

Tar du ett bolån så lämnar du din bostad som säkerhet för lånet till exempel. På så sätt tar långivaren en mindre risk och behöver således inte ta lika mycket betalat för lånet. Därför blir ett lån utan säkerhet något dyrare i och med att banken / långivaren då tar en större risk. Sen spelar det sällan någon roll vad du gör med dessa pengar heller. Det vill säga så är det sällan långivaren frågar om det. Dom gör bara en kreditupplyssning samt tittar så du klar övriga villkor för att kunna få ta lånet. Du kan alltså köpa vilken bil du vill för pengarna. I listan ovan är det just privatlån som listas. Där kan du låna upp till 3500000kr.


Billån utan kontantinsats?

Vi har även skrivit om detta tidigare under bland annat billån utan kontantinsats. Vi tycker du ska läsa den innan du väljer att låna till bil oavsett vilket typ av lån du ska välja.


Läs mer om Ny bil utan kontantinsats

Det här är en snabbmeny över andra guider som vi skrivit i ämnet Ny bil utan kontantinsats och som vi tycker du borde läsa innan du väljer att låna pengar till bil med ett billån. Listan är uppradad efter vad vi tror att just precis du vill läsa om och det är baserat på vad du visat intresse av här på Kontantinsats.


Ställ frågor om Ny bil utan kontantinsats

Är det något du undrar över i guiden Ny bil utan kontantinsats som du precis tagit del av så går det bra att ställa din fråga här nedanför i kommentarsfältet. Där kan både vi på redaktionen och andra besökare försöka svara på dina frågor. Där kan du även vara med och diskutera ämnet.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Ny bil utan kontantinsats

Här har vi skapat en fördjupning i ämnet Ny bil utan kontantinsats för dig som vill veta mer eller som inte fick svar på din fråga i texten här ovan. Här kan du säga vad du tycker om guiden genom att trycka ditt betyg med stjärnorna här nedanför. Du kan även lämna ett omdöme genom att skriva en kommentar. Där får du väldigt gärna motivera ditt betyg också i din kommentar. Det är i kommentarsfältet som du kan ge ditt omdöme på Ny bil utan kontantinsats. Vi vill veta vad våra besökare tycker med sina egna ord. Därför kan du skriva dom i kommentarsfältet. Har du inte hittar det du söker så hoppas vi att vi kan tipsa om andra guider relaterade till Ny bil utan kontantinsats som kanske kan hjälpa dig bättre. Här har vi skapat en snabbmeny så du så enkelt som möjligt ska kunna få en översikt över vad den här guiden innehåller. Du ser rubrikerna till kapitlen här. Så du redan här kan se vad vi har att erbjuda dig om du läser vidare.

Privatlån till kontantinsats

Privatlån till kontantinsats? Vilket privatlån är bäst för att låna till kontantinsatsen? Privatlån till kontantinsats är en lösning för att kunna finansiera en kontantinsats på 15 procent (vid köp av bostad) om man inte har dom pengarna sparade. Ett privatlån är ett så kallat lån utan säkerhet, det vill säga ett lån där du inte behöver sätta någon i pant. Ta du ett bolån så har du bostaden som säkerhet för lånet. Men med ett privatlån lämnar du alltså inget i säkerhet. Därför tar långivaren en lite större risk med ett privatlån i jämförelse med till exempel ett bolån, vilket gör att dom måste ta lite mer betalt för det lånet. Men högre ränta. Vill du ta ett privatlån till din kontantinsats så jämför vi några såna alternativ under privatlån.

Låna till kontantinsats

Om du funderar på att låna till kontantinsatsen bör du läsa guiden Låna till kontantinsats. Det är den guiden vi alltid tipsar om i våra guiden om lån till insatsen. Den är våran äldsta guide och den mest lästa av alla.

Privatlån till kontantinsats


Vi har fler guider om Privatlån till kontantinsats

Sedan starten av Kontantinsats så har vi skrivit flera guider varje vecka som handlar om just att låna pengar till insatsen med ett privatlån. Det har gjort att vi har flera hundra guider om det. Här listar vi dom vi tror du vill läsa mer om baserat på vad du varit intresserad av i den här guiden som du befinner dig på nu.


Ställ en fråga och diskutera Privatlån till kontantinsats

Här nedanför i kommentarsfältet kan du ställa frågor om det du precis läst i Privatlån till kontantinsats. Du kan ställa frågor och diskutera privatlån och att låna till kontantinsatsen med oss på redaktionen och med andra besökare


Betyg och omdöme på guiden Privatlån till kontantinsats

Vi skulle bli väldigt tacksamma om du ville lämna omdöme och betyg på guiden Privatlån till kontantinsats som du precis läst. Tack på förhand.


Sammanfattning av Privatlån till kontantinsats

Privatlån till kontantinsats är en sida där vi skriver om att man faktiskt kan låna till insatsen och då med ett privatlån. Eftersom man inte får låna till insatsen med bostaden som säkerhet.


Här är du nu: Kontantinsats » Privatlån till kontantinsats

Här visar vi innehållet i guiden Privatlån till kontantinsats så du redan här kan se vad den innehåller. Länkarna går till dom olika kapitlen som vi delat in guiden i. På så sätt kan du enkelt klicka dig till det du vill läsa om.

Kontantinsats privatlån

Kontantinsats privatlån? Går det att låna till kontantinsatsen med ett privatlån? Ja det enda sättet du kan låna till kontantinsatsen hos en bank är med ett privatlån. Detta eftersom vi har bolånetak i Sverige vilket innebär att banken inte får ta din bostad i säkerhet för hela bostadens värde utan max upp till 85% av bostadens värde. Sedan så har vi en så kallad kontantinsats till resterande 15%. Och det kan du låna till också men då med ett privatlån. Alltså ett lån utan säkerhet som ett privatlån är. Kallas även blancolån ibland men är två namn på samma typ av lån. Du lämnar inget i säkerhet för att få låna pengarna och kan använda dom till vad du vill. Till exempel att ha som din insats vid köp av bostad. Kom ihåg att försöka ha så stor del av den som möjligt själv då det ökar chansen att få låna pengar. Och med en medsökande ökar chansen ytterligare. Dessutom blir lånet ofta billigare med en medsökande.

Tips på bra privatlån

Tips på bra privatlån? Vad är ett bra privatlån? Vilket tycker ni är bäst 2017? Ett bra privatlån borde rimligtvis vara ett lån med bra villkor och med bra ränta? Är det lånet med lägst ränta alltid det bästa? Ja det är ju så klart väldigt svårt att svara på. Så hur har vi då försökt att lösa detta problem? Vi vill ju att våra besökare ska kunna besöka oss och hitta ett lån som passar just dom. Detta genom att visa hur andra tagit lån helt enkelt. Vi har topplistor över lån som uppdateras hela tiden under veckan. Du ser när topplistan uppdaterats senast precis över topplistan. Den listan sätts efter vart våra besökare oftast tar lån. Just den här veckan. Sen har vi även topplistor över totalen med mera. Men huvudfokus ligger på just den här veckan. Eftersom det ofta tar med vad räntan är just nu. Vilka som erbjuder så bra villkor att flest väljer att ta lån hos dom.

Så hittar du låg ränta

Men sen kan det ju även vara så att dom godkänner lån oftast av alla också så klart. Därför måste vi komma med mera än så. Därför följer vi samtliga långivare slaviskt och är på dom om info hela tiden. Som vi sedan publicerar. Och hos oss kan du läsa betyg, omdöme som andra besökare skriver. Samt vår egen recension av långivaren eller låneförmedlaren. På så sät hoppas vi att du själv hittar tips på bra privatlån. För det viktigaste är att själv hålla koll på sina lån.


Innehåll i Tips på bra privatlån

Du kan se vad guiden innehåller här. Du kan klicka på rubrikerna för att ta dig fram på sidan utan att behöva scrolla.

 • Tips på bra privatlån »
 • Innehåll i Tips på bra privatlån (här är du nu)
 • Läs mer om Tips på bra privatlån
 • Ställ en fråga och diskutera Tips på bra privatlån
 • Betyg och omdöme på guiden Tips på bra privatlån
 • Sammanfattning

Läs mer om Tips på bra privatlån

Klicka dig gärna vidare till andra guider om privatlån som vi skrivit och som vi tror du kan vara intresserad av om du är ute efter att låna pengar med ett privatlån och då framförallt om du funderar på att låna pengar via en låneförmedlare.


Ställ en fråga och diskutera Tips på bra privatlån

Här kan du ställa frågor och diskutera Tips på bra privatlån med oss på redaktionen eller med andra besökare. Vi vill bygga en levande sajt som verkligen ger mervärde till våra besökare och har därför öppnat upp alla guider för frågor och diskussion. Vi har även möjligheten att lämna omdöme och betyg på samtliga guider.


Betyg och omdöme på guiden Tips på bra privatlån

Vi skulle bli väldigt glada om du vill säga vad du tycker om guiden Tips på bra privatlån som du precis läst genom att lämna omdöme och betyg här nedan. Det gör att vi kan bygga en bättre guide för varje besök den får. Tack på förhand.


Sammanfattning

Här tipsar inte vi på redaktionen om några privatlån utan här skapar vi bara en topplista över vad våra besökare tycker är dom bästa privatlånen just precis nu utifrån omdöme och betyg och populäritet.

Tips på bra privatlån


Här är du nu: Kontantinsats » Tips på bra privatlån

Låna till vad du vill med privatlån

Låna till vad du vill med privatlån? Ja det kan du faktiskt göra med dem flesta privatlånen. Du hittar dessutom en topplista på privatlån här ovan. Den sorteras efter vilka lån besökare innan dig valt för att låna till vad dom vill. Så vill du låna pengar utan att dom frågar vad du ska låna till så är privatlån ett bra lån alltså. Du kan enkelt ansöka online på nätet och sedan få pengarna insatta på ditt konto. Och det underlättar väldigt mycket om du har BankID.

Jämför med en låneförmedlare

Med en låneförmedlare av privatlån kan du på enklast sätt jämföra räntor så du kan hitta det billigaste lånet för just dig. Du kan med en låneförmedlare jämföra så mycket som 25 banker och det med endast en ansökan. Och en UC. Och det är dessa tre fördelar som gör att många väljer att använda en låneförmedlare. Spara tid med en ansökan, få bara en UC och hitta snabbt den bästa räntan.


Privatlån

För att du så enkelt som möjligt ska kunna hitta allt om privatlån har vi gjort en guide som heter just Privatlån. Det är där vi samlar allt om just lån utan säkerhet på ett och samma ställe så du ska kunna se hur man kan jämföra ett sådant typ av lån bland annat.


Sammanfattning av Låna till vad du vill med privatlån

Låna till vad du vill med privatlån är ofta en rubrik som banker använder när dom marknadsför sina lån utan säkerhet och i den här guiden så skriver vi om just sådana lån och vad dom menar med det. Så om du vill veta det och kanske till och med söker ett sådant lån så kan du läsa igenom denna sida.


Privatlån fast ränta

Privatlån fast ränta finns det men då i form av snabblån och smslån. Vi vet inget större privatlån där det är fast ränta. Vet du något får du väldigt gärna kommentera det nedan. Men snabblån och smslån är ett mindre privatlån där man ofta lånar till fast avgift inkl ränta och avgifter ihop räknade. Så du kan se exakt hur mycket lånet kommer kosta om du betalar tillbaka det i tid. Men det finns alltså inget privatlån med fast ränta vad vi vet.

Vi har en stor sida om Privatlån

Om du funderar på att låna pengar med ett privatlån så rekommenderar vi dig att läsa guiden Privatlån. Det är nämligen där vi samlar allt om just lån utan säkerhet så du ska kunna hitta det viktigaste på och samma sida och inte behöva klicka dig runt i flera timmar. Där samlar vi allt det viktigaste med bland annat omdöme och betyg på alla lån. Och sedan våran egen recension som vi på redaktionen har satt ihop och uppdaterar löpande hela tiden.


Sammanfattning av Privatlån fast ränta

Privatlån fast ränta är en sida där vi skriver om olika privatlån som erbjuder fast ränta. För det är inte så många som erbjuder en fast ränta utan det är ofta rörlig ränta och det är även ofta en individuell ränta där du får en ränta utifrån dina förutsättningar att betala tillbaka lånet.


Privatlån för att köpa bil

Privatlån för att köpa bil är ett av dom två vanligaste sätten för att låna pengar till bil. Och då räknar vi alltså inte med leasing eftersom det är en form av hyra av bil. Men du vid lån lånar hela summan och köper bilen för den. Antingen med ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Alltså inte ett privatlån. Och sedan just privatlån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Privatlån är ett lån för dig som inte vill betala någon kontantinsats till exempel. Det finns fler krav för billån med bilen som säkerhet och det gör att många väljer just privatlån för att köpa bil. I den här guiden tänkte vi gå igenom vad som skiljer dessa åt.

Privatlån för att köpa bil


Ge oss ett betyg på Privatlån för att köpa bil

Ge oss gärna ett betyg på Privatlån för att köpa bil som du precis har läst här ovanför. Så du enkelt ska kunna hjälp oss bli bättre. För vi driver den här sajten för våra besökare framförallt. Och då vill vi så kort att våra besökare ska tycka om den.


Sammanfattning av Privatlån för att köpa bil

Med Privatlån för att köpa bil så förklarar vi vad ett privatlån till en bil är. Vad skillnaden på billån med bilen som säkerhet för lånet är och privatlån till en bil. För den är en skillnad som tyvärr allt för få vet om. Ska du låna pengar till en bil bör du veta skillnaden.


Privatlån jämför ränta

Privatlån jämför ränta? Hur jämför man ränta på privatlån lättast? Idag jämför man privatlån lättast med en låneförmedlare. Du kan jämföra upp till 25 banker och långivare med bara en ansökan och en UC. Det är riktigt bra. Hade du istället valt att jämföra dessa själv med en ansökan per bank och långivare så hade du alltså fått skriva 25 ansökningar. Dessutom hade du fått 25 kreditupplysningar och förmodligen skulle 24 av dessa vara från UC. Och hur fler UC du har på dig desto svårare kan det bli att få låna pengar och dessutom kan räntan bli mycket högre om du har för många UC på dig. Därför är en låneförmedlare att föredra om du ska ta ett privatlån. Det är förmodligen även därför som många låneförmedlare toppar våran topplista över lån här ovan där du kan se vart våra besökare väljer att låna pengar oftast när dom ska ta ett privatlån.

Privatlån som kontantinsats

Privatlån som kontantinsats är fullt möjligt. Faktum är att det är lånet man kan ta till en kontantinsats för du får inte lämna bostaden som säkerhet för insatsen. Insatsen måste vara MINST 15%. Men det är ingen mänsklig rättighet på något sätt utan banken kan kräva dig på mer insats än så om dom tycker din ekonomi är för osäker för dom. Men du hittar ingen bank som lämnar bostaden som säkerhet för mer än 85% av dess värde. Här ovan har vi sammanställt en topplista över dom 10 lånen som är populärast hos våra besökare just precis nu efter ha besökt någon av våra guider om att låna till kontantinsatsen. Funderar du på att låna till kontantinsatsen så tycker vi att du ska börja med guiden låna till kontantinsats på startsidan. Det är guiden du hinner längst upp på startsidan och som är själva oket av hela sajten. Allt börjar där.

Är Privatlån som kontantinsats bra?

Vad tycker du om Privatlån som kontantinsats? Har vi lyckats svara på rubriken? Ge ditt betyg på hur bra du tycker vi har gjort det. Du gör det genom att trycka på stjärnorna.


Läs vidare i andra guider om Privatlån som kontantinsats

Vi har skrivit om Privatlån som kontantinsats ända sedan år 2010 så det har hunnit blivit över 1000 guider sedan dess. Här har vi radat upp dom vi tror du vill läsa mest av alla dessa.


Sammanfattning av Privatlån som kontantinsats

Privatlån som kontantinsats är sidan där vi informerar våra besökare om att det går att låna pengar även till insatsen vid köp av bostad. För tyvärr vet inte alla om det och det gör att många inte kommer in på bostadsmarknaden fast att dom kan det om dom vill.


Billigaste snabblånet

Billigaste snabblånet? Hur hittar man det billigaste snabblånet? Först och främst måste vi bestämma vad snabblån är. Är det bara tiden som går från det att man ansöker tills det att man får lånet inbetalt på sitt konto? I vår topplista över snabblån har vi tagit med små lån med korta lånetider. Alltså från det att man får lånet till det att man ska betala tillbaka det. Det brukar röra sig om ca 15 dagar till 90 dagar vanligen. Men vi försöker även visa andra alternativ som vi tror du kan tycka är bättre. Med billigaste räntan och med längre återbetalningstid. Dock upplever många att man lättare kan då lån av ett snabblåneföretagen och så kanske det är. Hur som helst, tillbaka till frågan. Hur hittar man billigaste snabblånet då? Vi hoppas att vår topplista kan vara till hjälp där. Vi försöker ta med så många alternativ som möjligt och sen vill vi skapa en så bra jämförelse att du själv kan få en så bes överblick som möjligt över dina alternativ. Sedan kan du läsa och lämna omdöme om samtliga. På så sätt hoppad vi skapa den bästa topplistan av alla. Detta eftersom vi även tar med andra jämförelsetjänster. Så i listan hittar du jämförelsetjänster, låneförmedlare, långivare och banker.

VARFÖR HETER DET SNABBLÅN?

Snabblån är ett privatlån där du betalar tillbaka pengarna ganska snabbt. Ofta är lånetiden ca 30-90 dagar. Och ett privatlån är alltså ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för lånet. Och för ett privatlån får du köpa vad du vill för pengarna.

SAMLA LÅN MED ETT SNABBLÅN?

Är snabblån ett bra alternativ för att samla lån? Samla lån gör många som dragit på sig många dyra lån och krediter och vill få ner konstanserna. Så är snabblån ett bra alternativ för det? Nej ett större privatlån passar mycket bättre till att samla andra lån och krediter för att få ner kostaderna. För då kan du få en betydligt längre lånetid.

MER OM BILLIGAST SNABBLÅNET:

Bank Norwegian privatlån

Bank Norwegian privatlån är ett lån som ligger högt upp på många av våra topplistor och guider om privatlån. Bland annat på listorna över privatlån som våra besökare väljer att låna till kontantinsats med. Under Bank Norwregian kan du bland annat hitta omdöme, betyg, recension och nyheter. Där har vi även samlat några populära guider som vi skrivit om Bank Norwegian eller där dom förekommer i övrigt. Deras kreditkort är nämligen också väldigt populärt och förekommer i många av våra guider och topplistor med kreditkort.

”Låna


Diskutera Bank Norwegian privatlån

I kommentarsfältet här nedanför kan du vara med och diskutera guide Bank Norwegian privatlån med andra besökare och med oss på redaktionen. Mål är att vi tillsammans kan bygga en plattform där vi kan samlas innan vi väljer att låna pengar hos Bank Norwegian och då framförallt deras privatlån i just den här guiden.


Säg vad du tycker om guiden Bank norwegian privatlån genom att lämna betyg och omdöme

Här kan du ge betyg och omdöme om vår guide om Bank Norwegian privatlån, vill du ge betyg på Bank Norwegian så gör du det under Bank Norwegian omdöme.


Här är du nu: Kontantinsats » Bank Norwegian privatlån

Privatlån

Privatlån är ett lån utan säkerhet där du får ett lån av en långivare eller bank men där du inte behöver lämna något i säkerhet för det. Privatlån kallas även för blancolån, konsumtionslån och lån utan säkerhet. Sedan finns det många banker som döper det till vad man ska låna till. Till exempel billån utan kontantinsats, låna till husvagn, låna till renovering och så vidare. För med ett privatlån kan du låna till vad du vill. Det gör att många gör reklam för det som ett lån till en specifik sak. I den här guiden går vi bland annat igenom dom vanligaste sakerna man använder detta typ av lån till. Vi försöker även visar hur du ska jämföra lånen för att just du ska hitta ett så bra lån som möjligt med just dina förutsättningar att få låna pengar.

Privatlån

Det är ett lån utan säkerhet

Ett lån utan säkerhet är alltså ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få pengarna in på ditt konto. Det enda dom gör är att ta en kreditupplysning för att ta reda på om du kan betala tillbaka lånet eller inte. Det finns inget lån utan kreditupplysning.

Jämför privatlån själv

Däremot behöver du oftast ha en fast inkomst för att kunna få ta ett privatlån. En låneförmedlare kan vara en smart sak att använda sig av. Läs mer om det nedanför.

Använd en låneförmedlare

Låneförmedlare är ett utmärkt sätt att jämföra privatlån. Med en låneförmedlare kan du jämföra 25 banker (Lendo i skrivande stund) och det med bara en UC och en ansökan. Det gör det oslagbart i jämförelse med att jämföra alla dessa själv. Läs våran guide Låneförmedlare för att veta mer om det.

Privatlån

Låna till kontantinsats med ett privatlån

Privatlån till kontantinsats funkar alldeles utmärkt. Dock är ju ett privatlån, det vill säga ett lån utan säkerhet, dyrare än vad ett bolån skulle varit. I alla fall oftast. Eftersom långivaren tar en större risk med ett privatlån i och med att det är ett lån utan säkerhet. Utan säkerhet för långivaren alltså. Du sätter ju inget i säkerhet för ditt lån vid ett privatlån. Vid ett bolån så sätter du oftast din bostad som säkerhet till exempel. Men har man inte någon kontantinsats själv som man sparat ihop till så är privatlån ett alternativ.


Ställ en fråga om Privatlån

Du får väldigt gärna ställa en fråga eller vara med och diskutera privatlån här nedan i kommentarsfältet. Vi tror på att vi tillsammans kan skapa en sajt som är bättre. Tillsammans kan vi sätta press på banker och långivare så vi får bättre ränta och villkor.

Hur jämför man privatlån enklast?

Svar: Det enklaste sättet att jämför lån utan säkerhet är att göra det via en låneförmedlare. Det är förmodligen därför dom vuxit sig så stora dom senaste åren också. Där kan du skicka in en enda ansökan och få över 20 banker jämförda med enbart en enda UC. Alltså en enda kreditupplysning. Dom två fördelarna gör att många väljer just en förmedlare av lån när dom ska jämföra lån.


Mer om blancolån

Blancolån är bara ett annat namn på privatlån och därför tycker vi du verkligen bör läsa guider Blancolån om du funderar på att låna pengar med ett privatlån snabbt och direkt redan idag. Vi tar bland annat upp skillnaderna mellan just blancolån och privatlån.


Bästa låneförmedlare

Bästa låneförmedlare är en förläning av guiden här ovan som bara heter Låneförmedlare. Bästa låneförmedlare tar ut dom som är testvinnare helt enkelt. Låneförmedlare toppar alltid våra topplistor över privatlån och det är för att du kan jämför över 20 banker med bara en ansökan. Helt oslagbart om du funderar på att låna pengar med ett privatlån alltså. Våran guide låneförmedlare tycker vi att du måste läsa om du funderar på att låna pengar med ett privatlån.


Läs vidare om privatlån

Det här är en meny över andra guider vi skrivit om privatlån som vi tycker du borde läsa eller relaterade guider till privatlån. Till exempel guider om låneförmedlare som jämför just privatlån.


Sammanfattning av Privatlån

Privatlån är samma sak som Blancolån. Samma typ av lån med två olika namn helt enkelt. I den här guiden lista vi alla privatlån och skapar en topplista över vilket privatlån som är populäraste hos våra besökare just den här veckan. Sedan har vi gjort två olika topplistor över det. Den enkla topplista och den stora topplistan. Den enkla är bara en länk till banken/långivaren medan den stora topplistan är mer omfattande med omdöme, betyg och mycket mer.


Den här snabbmenyn är skapat för att du så enkelt som möjligt ska hitta i guiden Privatlån genom att ta dig till dom olika kapitlen genom ett klick. Vi har samla huvudrubrikerna och gjort länkar till dessa så att du genom den här menyn kan klicka på den rubrik du är intresserad av och ta dig direkt till den. Här samlar vi löpande tips på guider som handlar om privatlån som vi skrivit.

Wasa Kredit privatlån 2018

Funderar du på att låna pengar med Wasa kredits privatlån? Du bör du läsa den här guiden först! Varför? Jo för att vi tipsar om låneförmedlare där du gratis kan jämföra Wasa Kredits privatlån mot andra privatlån för att på så sätt se om det verkligen är det bäst lånet för just dig. Erbjuder verkligen Wasa Kredits den bästa räntan och dom bästa villkoren för privatlån till just dig? Jämför du med en låneförmedlare likt Lendo och Advisa som Wasa Kredit har samarbete med så kan du se om över 20 banker per låneförmedlare ger dig bättre erbjudande. Helt gratis! Och utan tvång att låna pengar. Bra tips va?

Låneförmedlare som jämför Wasa Kredit privatlån

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo1,95%3-15år5000-500000krJämför Wasa kredit billån hos Lendo
2.Jämför Wasa kredit billån hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa

Innehåll i guiden Wasa Kredit privatlån

Här kan du se vad guider Wasa Kredit privatlån innehåller vilket alltså är guiden du befinner dig i just precis nu.

 • Wasa Kredit privatlån »
 • Låneförmedlare som jämför Wasa Kredit privatlån
 • Innehåll i guiden Wasa Kredit privatlån (här är du nu)
 • Tips på andra guider om Wasa kredit privatlån som vi skrivit
 • Läs mer om Wasa Kredit privatlån
 • Prata om Wasa Kredit privatlån med andra
 • Omdöme och betyg på guiden Wasa Kredit privatlån

Tips på andra guider om Wasa kredit privatlån som vi skrivit

Här samlat vi ihop tips på andra guider som vi skrivit om Wasa Kredit privatlån eller guider som är relaterade till Wasa Kredit eller privatlån.

 • → Wasa Kredit billån

Wasa Kredit billån

Wasa kredits billån är ett privatlån för privatpersoner och sedan erbjuder dem leasing för företag. Du kan läsa mer under Wasa Kredit billån.

Wasa kredit privatlån


Läs mer om Wasa Kredit privatlån

Vill du läsa mer om Wasa Kredit privatlån så hoppas vi den här snabbmenyn kan leda dig vidare till andra guider vi skrivit om Wasa Krediter och privatlån.

Läs mer om Låna till kontantinsats

Läs mer om Låna pengar


Prata om Wasa Kredit privatlån med andra

Här kan du prata om Wasa Kredit privatlån med andra besökare. Du gör det i kommentarsfältet.


Omdöme och betyg på guiden Wasa Kredit privatlån

Här kan du som besökare på Kontantinsats.se ge omdöme och betyg på guiden Wasa Kredit privatlån. Vill du ge omdöme och betyg på Wasa Kredit så kan du göra det under Wasa Kredit omdöme. Vi vill bygga en sajt tillsammans med våra besökare för att på så sätt kunna bygga en sajt som bara blir bättre och bättre för varje besök den får.

[ratings]


Här är du nu: Kontantinsats » Wasa Kredit » Wasa Kredit privatlån

Låna pengar till handpenning

Låna pengar till handpenning är möjligt genom till exempel ett privatlån. Ett privatlån är ett så kallat lån utan säkerhet. Du sätter inget som säkerhet för lånet det vill säga. Ett bolån / bostadslån är till skillnad från ett privatlån just ett lån MED säkerhet. Du lämnar din bostad som säkerhet för lånet helt enkelt.

Låna pengar

Låna pengar är något många av oss gör iallafall någon gång i livet. Då är det bra att ha koll på vad det innebär att låna pengar och vad det finns för olika typer av lån och vad dom innebär. Allt det försöker vi skriva om här. Sen länkar vi vidare till banker och andra typer av långivare som kan hjälpa dig om du känner att du behöver det.

Låna pengar snabbt

Ska du låna pengar snabbt kan du titta på vår tabell där vi listat långivare som betalar ut pengar hyfsat snabbt. Tänk dock på att tänka igenom ALLA lån du tar väldigt noga. Pengarna ska betalas tillbaka en dag och du bör ha en ordentlig plan för det.

Låna pengar till kontantinsats

Ska du låna pengar till kontantinsats så har du kommit rätt. Här listar vi långivare som erbjuder dig privatlån som du kan använda till din kontantinsats. Viktigt är dock att tänka på att om du ska ta ett bolån så måste utgiften för privatlånet vara med i den kalkylen också. Så du inte sitter där med ett privatlån och inte får ett bolån det vill säga.

Låna pengar till bostad

Låna pengar till bostad är förmodligen ett av dom största lånen du kommer ta i ditt liv och därför är det såklart väldigt viktigt att du har bra koll på vad det är du skriver på när du binder räntor och så vidare. Se därför till att läsa på så mycket du kan. Vi försöker skriva om det så mycket vi bara kan men se till att läsa på papperna från din långivare / bank väldigt noga. Där brukar det mesta stå.

Låna pengar till hus

Låna pengar till hus skiljer sig en del från att låna pengar till lägenhet till exempel. Se därför till att läsa på om hur det är att köpa hus och hur det är att låna pengar till hus innan du gör affär. Hör med din mäklare och bank / långivare för att hålla dig uppdaterad med det senaste.

Låna till nytt kök

Låna till nytt kök? Vad bör man tänka på? Vad har man för alternativ? I och med dom nya amorteringskraven som trädde i kraft 1 juni 2016 så har det blivit betydligt dyrare för många att låna till nytt kök med bostaden som säkerhet. Det gör att man kan tjäna på att titta på om ett privatlån (även kallat blancolån) kan vara ett billigare och bättre alternativ för just dig. Detta eftersom ett nytt bolån kan utlösa höra amorteringskrav. Med dom nya amorteringskraven så måste du amortera 2% av hela beloppet över 70% i belåning och 1% över 50% i belåning. Så allt beror på hur hög belåning du har på din bostad. Allt över 50% måste alltså amorteras. Vilket du även måste göra med ett privatlån men amorteringen kan bli lägre ändå trots samma belopp. Så du bör räkna på det innan du bestämmer dig vilket som är bäst för just dig.

Låna till nytt kök


Ska man ta ett privatlån eller låna på bostaden för att renovering köket?

Svar: Det är väldigt svårt att svara på rent generellt då det är höst individuellt. Speciellt med nya amorteringskraven som gör att du över 50% och 70% i belåning måste amortera på nya bolån. Det har gjort att fler nog kommer välja privatlån till att låna till nytt kök med.

Kan man låna till nytt kök hos Lendo?

Svar: Lendo är en låneförmedlare som jämför privatlån (även kallat blancolån och lån utan säkerhet) och det går utmärkt att låna till nytt kök med ett privatlån. Dom två vanligaste lånen till att låna till nytt kök är just privatlån och sedan att belåna sin bostad för att renovera. Men det sistnämnda verkar ha sjunkit efter att amorteringskravet införts. Många verkar tycka det är krångligare att belåna bostaden än att ta ett privatlån (vilket det också är) så även det kan spela in.


Låna till kök på huset

Förut var det väldigt enkelt och billigt ett låna till kök på huset men me nya amorteringskraven så bör du räkna på vad som passar just dig bäst. Är det privatlån till nytt kök eller ett nytt bolån till nytt kök?


Läs mer att Låna till nytt kök

Det här är en enkel meny över andra guider om Låna till nytt kök som vi har skrivit. Se om du hittar något mer du vill läsa här.


Sammanfattning av guiden Låna till nytt kök

Låna till nytt kök på 5sek: I den här guiden försöker vi tillsammans med våra besökare ta reda på vilket lån som är bäst för att låna till nytt kök. Läs vidare för att se på vilket sätt vi försöker göra det. Här får du väldigt gärna säga vad du tycker genom att ge betyg och omdöme på guiden. Här nedanför i kommentarsfältet får du väldigt gärna ställa frågor och diskutera med oss i redaktionen och andra besökare.


Här är du nu: Kontantinsats » Låna till nytt kök

Räkna på privatlån

Räkna på privatlån? Vill du räkna på privatlån och se hur mycket det skulle kosta dig? Privatlån sätts oftast individuellt och därför är det bästa du kan göra att skicka in en ansökan till en låneförmedlare som jämför flera banker åt dig. Då får du reda på hur mycket det skulle kosta dig och hur mycket du kan låna på din lön med mera. Du kan se här ovan vart besökare innan dig valt att se efter hur mycket pengar dom kan låna genom att skicka in en ansökan. Listan nollställs varje måndag året runt. Vi har även fler guider om privatlån och annat som vi tror kan vara intressant för dig om du vill låna pengar online på nätet. Vi jämför privatlån, snabblån, smslån, bolån, båtlån, billån och mycket mer.

Lendo privatlån

Lendo privatlån är inget lån från Lendo utan Lendo är en låneförmedlare som jämför privatlån. Andra bankers privatlån alltså. När du skickar in en ansökan till låneförmedlare Lendo så får du över 20 banker ställda mot varandra för att du ska få så bra och billig ränta som möjligt. Lendo är dom överlägset populäraste hos våra besökare vad gäller privatlån och låneförmedlare. Vi startade Kontantinsats.se och det finns bara några fåtal veckor sedan dess där Advisa haft fler lån till våra besökare.


Har du ett betyg på Lendo privatlån?

Ser du stjärnorna här under? Men dom kan du först se vad andra besökare tycker om guiden Lendo privatlån och sedan kan du ge ditt eget betyg genom att klicka på det antalet stjärnor som du tycker sidan är värd. Hur bra innehållet är för dig. Så vi på redaktionen vet vad våra besökare tycker om och inte.


Sammanfattning av Lendo privatlån

Vi har skapat Lendo privatlån för att berätta att dom enbart jämför just lån utan säkerhet. Så om du tex bill jämföra snabblån eller bolån så är dom inte ett alternativ för dig. Men om du däremot är ute efter ett privatlån med så låg ränta som möjlig kan du titta in dom och se om det är precis det du är ute efter.


Låna till lägenhet

Låna till lägenhet går ju att göra på många olika sätt. Det beror ju på hur dyr lägenheten är kanske först och främst. Ett bolån brukar vara det billigaste sättet med billigast ränta. Men får du inte ett sådant och ska köpa en ganska billig lägenhet så kanske ett privatlån (lån utan säkerhet) räcker. Kontakta en långivare för vägledning om du känner sig osäker på hur du ska göra.


Sammanfattning av Låna till lägenhet

Låna till lägenhet är en sida som handlar om att finansera en lägenhet och då är det alltså en bostadsrätt eller ägarlägenhet vi menar. Så om du ska låna pengar till en lägenhet så tycker vi att du ska läsa igenom hela den här sidan först.


Lån utan säkerhet

Lån utan säkerhet är ett lån där kreditgivaren, det vill säga dom du lånar pengar av, inte har någon säkerhet för ditt lån förutom att dom gör en kreditprövning på dig för att se att du kan betala tillbaka lånet. Den här sidan fungerar som en samlingssida för allt vi skriver om just att låna pengar utan säkerhet. Så funderar du på att låna pengar med ett lån utan säkerhet tycker vi att du bör läsa den här först.

Lån utan säkerhet – Testvinnare

Här är dom 3 privatlånen / blancolånen som flest av våra besökare valt att låna pengar hos efter ha läst någon av våra guider om lån utan säkerhet. Om du vill ha en utökad versionen av den här topplistan så ska du gå till Veckans STORA topplista där du även kan läsa omdöme, betyg och recensioner bland annat.


Innehåll i guiden Lån utan säkerhet

Här har du en lista över dom olika kapitlen i den här guiden. Så du ska kunna hitta rätt mycket snabbare än om den inte fanns här.

 • Lån utan säkerhet »
 • Lån utan säkerhet – Testvinnare
 • Innehåll i guiden Lån utan säkerhet
 • Tips på guider relaterade till Lån utan säkerhet
 • Läs mer om Lån utan säkerhet
 • Lämna betyg och omdöme på guiden Lån utan säkerhet/li>

Tips på guider relaterade till Lån utan säkerhet

Vi har genom åren skrivit väldigt många guider om just Lån utan säkerhet och guider som är väldigt relaterade till den typ av lån. Därför har vi sammanställt en sammanfattning av dom guiderna av dessa som vi tror du vill läsa.

 • Hur mycket får jag låna
 • Privatlån
 • Snabblån
 • Sms-lån

Hur mycket får jag låna

Ett sånt lån har oftast lite högre ränta eftersom kreditgivaren tar större risker än vid till exempel ett bolån eller billån och måste således ta mer betalt. Det går tyvärr inte ta reda på hur mycket du får låna utan att skicka in en ansökan.

Privatlån

Ett lån utan säkerhet går under ganska många olika namn men några av dom vanligaste är privatlån, blancolån och konsumtionslån. Ett sånt kan nästan alla i Sverige ta om man är under 75år och har en fast inkomst av något slag.

Snabblån

Villkoren skiljer sig ganska mycket från kreditgivare till kreditgivare men dom villkoren hör till dom vanligaste.

Sms-lån

Sen finns det även andra typer av lån som platsar i den kategorin och det är bland annat så kallade smslån där man genom ett sms kan låna små summor som oftast rör sig mellan 500kr och 5000kr.


Läs mer om Lån utan säkerhet

Vi har en meny här där vi listat guider vi skrivit om just låna utan säkerhet. Det är alla lån som är just lån utan säkerhet bland annat. Så som privatlån, blancolån, smslån och snabblån.


Lämna betyg och omdöme på guiden Lån utan säkerhet

Du kan vara med och säga vad du tycker är bra och dåligt med guiden Lån utan säkerhet genom att lämna omdöme och betyg här nedanför.

[ratings]


Här är du nu: Kontantinsats » Lån utan säkerhet

Ta privatlån till kontantinsats

Ta privatlån till kontantinsats är möjligt genom du ansöker till ett privatlån online på nätet till exempel. För att på så sätt se om det är ett alternativ för just dig/er. Du kan ansöka direkt online på nätet genom att välja någon bank, långivare eller låneförmedlare i listan här ovan och på så sätt få svar direkt. Listan sorteras efter vart flest av våra besökare fått lån just den här veckan. Så på så sätt får vi fram det alternativet som förhoppningsvis ger dig störst chans att låna pengar.

Startsidan om privatlån

Vi har en guide som vi brukar kalla startsidan för privatlån och det är vår guide som heter just Privatlån. Det är där vi samlar allt vi skrivit om just privatlån. Så om du ska låna pengar med just ett privatlån och bland annat vill jämföra lån utan säkerhet innan du väljer att låna så bör du läsa den guiden först.


Sammanfattning av Ta privatlån till kontantinsats

Med guiden Ta privatlån till kontantinsats vill vi informera om att man faktiskt även kan låna till insatsen. Men med ett privatlån och inte med ett bolån med bostaden som säkerhet.