Kategoriarkiv: Privatlån

Bästa privatlån

Bästa privatlån 2018 – Hur hittar man det? Vi försöker att få fram det bästa privatlånet tillsammans med våra över 500.000 besökare genom att använda våran helt unika data som vi sitter på efter ha haft en av Sveriges största ekonomibloggar sedan 2010 när vi startade. Det har gjort att vi kan se vilka lån som är absolut populärast hos våra besökare just precis nu. Och vilka omdöme och betyg dessa lånen får för tillfället.

Sedan har vi tagit dom 3 och tittar på vad dom har för omdöme och betyg av våra besökare för att skapa ett helt unikt bäst i test som vi kan göra för att vi sitter på den här datan som vi samlat in sedan starten 2010. Då har vi fått fram ett bäst i test av privatlån där vi verkligen tror vi har tagit fram dom 3 bästa privatlånen i Sverige. Sedan kan det självklart vara så att det inte är bäst för just dig då våra test är rent generella och lån är väldigt individuella. Men vi hoppas det ger en bra fingervisning över vart du får bra lån.

Så går vårt bäst i test av privatlån till

Här ovan har vi sammanställt en enkel topplista över privatlån. Den visar alltså vilka privatlån som just denna vecka leder enligt oss på redaktionen och den listan tar vi fram genom våra egna recensioner bland annat. Till det lägger vi sedan till hur populära lånen är hos våra besökare efter ha besökt någon av våra guider om just privatlån. Den statistiken får vi från långivare och banker. VI har även med statistik från guiderna om blancolån och lån utan säkerhet eftersom det är samma typ av lån men olika namn bara. Varje måndag så uppdaterar vi den efter vad som hänt senaste dagarna.

Bästa privatlån

Privatlån är samma sak som blancolån

Precis som rubriken säger, Privatlån är samma sak som blancolån. Det är det tyvärr långt ifrån alla som vet om. Men det är alltså samma typ av lån. Bara två olika namn. Och lånet är ett lån utan säkerhet. Vilket alltså inte betyder att det inte finns någon säkerhet i att ta ett sådant lån utan det handlar om att du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar. Alltså inget i pant.

Använd bästa låneförmedlare

Bästa låneförmedlare är en guide som fungerar precis som Bästa privatlån. Skillnaden är att vi sorterat ut enbart låneförmedlare. Det gör att vi tror du kan vara intresserad att även se den topplistan då dom allra flesta låneförmedlarna jämför privatlån och där behöver du oftast bara en UC och en ansökan för att ansöka om över 20 lån.

Största sidan om privatlån

Privatlån är startsidan för allt vi skriver om privatlån. Så vi rekommenderar dig att besöka guiden privatlån innan du funderar på att låna pengar med ett lån utan säkerhet. Blancolån och privatlån är exakt samma typ av lån. Det har förmodligen inte undgått dig efter har läst den här guiden. Båda är lån utan säkerhet.

Läs även den största guiden om blancolån

Men vi tycker du ska läsa guiden Blancolån om du funderar på att ta ett lån utan säkerhet för vi tar upp varför det finns fler namn på samma typ av lån och vad du bör veta om det. Blancolån och privatlån är lån utan säkerhet. Båda namnen för detta lån är alltså precis samma typ av lån. Alltså ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar. Därför tycker vi du ska läsa just Lån utan säkerhet för att du ska förstå just exakt det.

Man kan spara mycket genom att jämföra

Att jämföra lån kan verkligen betala sig. Om du lägger ner lite tid på att jämföra innan du skriver på första lånet du ansöker om så går det att spara mycket pengar. Så testa att jämföra och se om du kan hitta billigare ränta och bättre villkor innan du bestämmer dig.

Motsatsen till lån utan säkerhet

För att du ska förstå skillnaden på lån utan säkerhet och lån med säkerhet så är bolån oftast ett lån med säkerhet. Där man lämnar bostaden som säkerhet för lånet. Det gör att banken har en säkerhet för att du ska betala lånet. Annars tar dom bara huset för dig. Och det gör att risken för dom minskar. Och dom kan erbjuda ett billigare lån.


Kan man jämföra privatlån med en låneförmedlare?

Svar: Ja det är väldigt populärt att jämföra just privatlån med hjälp av en låneförmedlare. Och det du gör då är att skicka in en ansökan och sedan kan du med endast en enda UC jämföra över 20 banker. En låneförmedlare är oftast gratis och fördelen är att dom som sagt bara tar en UC på dig. Alltså en kreditupplysning. Och sedan att du bara behöver skicka in en ansökan och inte en per bank.

Varför ska man inte ha många UC på sig?

Svar: En UC är en kreditupplysning från företaget UC. Och för många UC på sig kan göra att det blir svårare att få låna pengar och dessutom kan det bli så att räntan blir dyrare än om du hade 0 UC på dig tidigare. Så därför föredrar många att använda sig av en låneförmedlare som bara tar en UC istället för att jämföra lån själv där du kan få en UC per lån.

Hur jämför man lån utan säkerhet lättast?

Svar: Det gör man oftast enklast med ett låneförmedlare som är gratis där du får så många banker och långivare jämförda som möjligt. Gärna 20-25 stycken. Och det med bara en UC och en ansökan. Då har du en bra jämförelse att börja med för att se hur mycket du får låna och till vilken ränta.

Vilket är det mest använda lånet på er sajt?

Svar: Våran topplista visar vårat bäst i test av lån i den kategori du klickar på. Och i länken ovanför totala topp 5 här ovan så kan du se alla lån och bäst i test. Det vi gör är att samla statistik över hur populära lånen är och sedan lägger vi till omdöme och betyg från besökare och sedan våra egna recensioner.


Läs mer om Bästa privatlån

Här samlar vi guider som är relaterade till bästa privatlån och som vi tror du kan vara intresserad av att läsa. Så fort vi publicerar en ny guide eller gör en ändring som vi tror gör att du skulle vara intresserad av den guiden så dyker den upp här. Listan är alltså hela tiden under löpande uppdatering. Målet är att du så snabbt som möjligt verkligen ska hitta det du söker angå bästa privatlånet.


Sammanfattning av Bästa privatlån

Med denna guide är det tänkt att vi ska utse det bästa privatlånet tillsammans med våra besökare. Och det vi gör är alltså att vi publicerar data av vilka privatlån som våra besökare oftast väljer efter ha läst omdöme och betyg för dom privatlån vi listar under guiden Privatlån. Här ska vi tillsammans med våra besökare utse det bästa privatlånet precis just nu. Alltså inte för en månad sedan eller förra året utan just precis denna vecka. Eftersom sådant snabbt kan ändra på sig.


Jämför privatlån

Jämför privatlån kan du göra själv för att vara säker på vilka långivare du jämför med. Du kan använda låneförmedlare för att på så sätt bara få en UC men jämföra runt 20 banker på en enda gång. Det är väldigt populärt och du kan se vilka låneförmedlare som är populärast hos våra besökare just den här veckan här ovanför i topplistan. Exempel på låneförmedlare är Lendo, Advisa och Freedom Finance.

Jämför privatlån (lån utan säkerhet)

Leta reda på så många långivare som erbjuder privatlån som möjligt och jämför. Sen kan du ju välja själv vilka du ska skicka in en löneansökan till för att se vilka som kan erbjuda dig den bästa räntan helt enkelt. Villkoren får du ju jämföra själva och vilka som passar just dig bäst. Men lägsta räntan är ju alltid en bra grund att stå på så att säga. Är du osäker så kan du ju kontakta någon som kan hjälpa dig. Till exempel Lendo i listan ovan är en sådan låneförmedlare. Dom tar alltså in erbjudande från olika långivare och låter dom slås om dig.

Blancolån är samma sak

Bra att veta om är att många banker kallar det för blancolån. Så när du ska jämföra detta lån så kan du titta efter blancolån också. Och om du vill söka på guider vi skrivit i ämnet.

Båtlån och billån utan kontantinsats

Om du är intresserad av att köpa en bil eller en båt men inte kan lägga någon kontantinsats så är lån utan säkerhet lånet för dig. Med ett lån utan säkerhet kan du nämligen låna hela 100%. Så titta gärna in våra guider om just billån utan kontantinsats och båtlån utan kontantinsats för att jämföra dessa lån.

Ta hjälp av en låneförmedlare

Ett mycket bra och populärt alternativ är att använda sig av en låneförmedlare. Som jämför lån åt dig helt gratis eftersom dom får betalat av banken eller långivaren och inte av dig som jämför. Så du kan alltså skicka in en ansökan och se räntan för över 20 banker på bara en ansökan och en UC.


Sammanfattning av Jämför privatlån

Jämför privatlån är en sida där vi helt enkelt förklarar hur DU kan jämföra privatlån via Kontantinsats.se. För vi tror nämligen att vårt bäst i test kan vara ett av dom bättre sätten att jämföra lån. För vi försöker få våra besökare att själva jämföra och vi skriver om det hela tiden. Se hela den här sidan för att förstå vad vi menar med det.


Låna 200000 till bil

Låna 200000 till bil? Ska du låna 200.000kr till en bil? Då kan du välja mellan att ta ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet och då måste du ha 20 procent av summan själv. Alltså 40.000kr. Om bilen kostar 200.000kr alltså. Men tar du istället ett privatlån så kan du låna hela summan. Men vad är då skillnaden? Jo att lämna något i säkerhet för lånet gör ofta att lånet blir billigare. Du kan få lägre ränta så i vissa fall. Men jämför lånen och se om det är så för dig också. Ta en titt under privatlån och under billån där vi skriver mer om detta.

Så försöker vi hitta billigaste ränta

Vi försöker hitta billigaste räntan tillsammans med våra besökare. Vi sammanfattar data av olika slag som förhoppningsvis ska ta fram det bästa lånet i alla olika kategorier av lån. I den här fallet att låna exakt 200.000kr till en ny bil.


Sammanfattning av Låna 200000 till bil

Om du ska Låna 200000 till bil så hoppas vi att den här guiden kan hjälpa dig att hitta rätt och målet är att du med den här informationen ska kunna göra det själv. Så vill du se om du kan låna just exakt 200.000kr och ha det till en bil så läs igenom från början till slut och se om du tycker att du vet mer innan eller efter.


Bank Norwegian privatlån

Bank Norwegian privatlån är ett lån som ligger högt upp på många av våra topplistor och guider om privatlån. Bland annat på listorna över privatlån som våra besökare väljer att låna till kontantinsats med. Under Bank Norwregian kan du bland annat hitta omdöme, betyg, recension och nyheter. Där har vi även samlat några populära guider som vi skrivit om Bank Norwegian eller där dom förekommer i övrigt. Deras kreditkort är nämligen också väldigt populärt och förekommer i många av våra guider och topplistor med kreditkort.

”Låna


Diskutera Bank Norwegian privatlån

I kommentarsfältet här nedanför kan du vara med och diskutera guide Bank Norwegian privatlån med andra besökare och med oss på redaktionen. Mål är att vi tillsammans kan bygga en plattform där vi kan samlas innan vi väljer att låna pengar hos Bank Norwegian och då framförallt deras privatlån i just den här guiden.


Säg vad du tycker om guiden Bank norwegian privatlån genom att lämna betyg och omdöme

Här kan du ge betyg och omdöme om vår guide om Bank Norwegian privatlån, vill du ge betyg på Bank Norwegian så gör du det under Bank Norwegian omdöme.


Sammanfattning av Bank Norwegian privatlån

Bank Norwegian privatlån handlar om deras lån utan säkerhet. Och det vi gör är att sammanfatta allt om deras lån och det vi skrivit om det genom åren. Så du ska kunna se om dom är bra eller dåliga och vad både vi på redaktionen tycker om det och vad andra besökare tycker.


Privatlån Handelsbanken

Privatlån Handelsbanken. Vad har dom för alternativ? Det som kan göra det lite förvirrande är att Handelsbanken har två olika privatlån. Ett där du kan lämna något i säkerhet för lånet. Tex bostaden står det på deras hemsida. Och sedan ett vanligt privatlån utan att du lämnar något i säkerhet för lånet. Ett privatlån är i vanliga fall ett lån utan säkerhet så därför blir det lite förvirrande när en så stor bank som Handelsbanken väljer att kalla ett lån med säkerhet för privatlån. I den här guiden tänkte vi djupdyka i deras privatlån för att reda ut det här lite bättre. Och tycker våra besökare Handelsbankens privatlån är bra eller dåligt i jämförelse med andras privatlån?


Har Handelsbanken privatlån?

Svar: Ja det har dom men tyvärr kan det vara ganska svårt att hitta på deras hemsida i skrivande stund. Du klickar på Lån och sedan ser du Privatlån som en rubrik i listan. Klicka där för att läsa det viktigaste om deras lån utan säkerhet.


Läs mer om Privatlån Handelsbanken

Här ser du en snabbmeny över guider vi skrivit om Privatlån och Handelsbanken eller relaterade guider till det som vi tycker du borde läsa. Speciellt om du är ute efter att låna pengar med ett privatlån (även kallat blancolån och lån utan säkerhet).


Sammanfattning Privatlån Handelsbanken

Guiden Privatlån Handelsbanken är en guide där vi går igenom dom olika alternativen banken Handelsbanken har på privatlån och sedan låter vi er besökare säga vad ni tycker om dom med betyg och omdöme.

Här rada vi upp innehållet i guiden Privatlån Handelsbanken så du ska kunna hitta det du söker så snabbt som möjligt. Det du ser är rubrikerna. Rubrikerna till dom olika kapitlen. Alla är länkade så du ska kunna klicka på dom för att direkt ta dig till kapitlen du vill läsa mer om. Som du ser här ovanför kan du ge betyg på guiden genom att klicka på stjärnorna. Men vill du skriva några ord också så kan du göra det här nedan. Ge betyg på guiden här nedanför. Du kan välja mellan att lämna både betyg och omdöme eller bara något av det. Vi har valt att separera dom två efter önskemål från våra besökare.

Vi ser vilka betyg och omdömen sitter ihop men du får väldigt gärna motivera ditt betyg i omdömet så det blir tydligt för våra andra besökare också. Vad gärna med och diskutera och ställ frågor om här nedanför i kommentarsfältet. Det är viktigt för oss att bygga en plattform där våra besökare kan vara med och skapa innehåll och vi tror att vi tillsammans kan hjälpa varandra på så sätt. Därför är dina åsikter, frågor, omdömen och betyg otroligt viktiga för oss.


Privatlån till kontantinsats

Privatlån till kontantinsats? Vilket privatlån är bäst för att låna till kontantinsatsen? Privatlån till kontantinsats är en lösning för att kunna finansiera en kontantinsats på 15 procent (vid köp av bostad) om man inte har dom pengarna sparade. Ett privatlån är ett så kallat lån utan säkerhet, det vill säga ett lån där du inte behöver sätta någon i pant. Ta du ett bolån så har du bostaden som säkerhet för lånet. Men med ett privatlån lämnar du alltså inget i säkerhet. Därför tar långivaren en lite större risk med ett privatlån i jämförelse med till exempel ett bolån, vilket gör att dom måste ta lite mer betalt för det lånet. Men högre ränta. Vill du ta ett privatlån till din kontantinsats så jämför vi några såna alternativ under privatlån.

Låna till kontantinsats

Om du funderar på att låna till kontantinsatsen bör du läsa guiden Låna till kontantinsats. Det är den guiden vi alltid tipsar om i våra guiden om lån till insatsen. Den är våran äldsta guide och den mest lästa av alla.

Privatlån till kontantinsats


Ställ en fråga och diskutera Privatlån till kontantinsats

Här nedanför i kommentarsfältet kan du ställa frågor om det du precis läst i Privatlån till kontantinsats. Du kan ställa frågor och diskutera privatlån och att låna till kontantinsatsen med oss på redaktionen och med andra besökare


Vi har fler guider om Privatlån till kontantinsats

Sedan starten av Kontantinsats så har vi skrivit flera guider varje vecka som handlar om just att låna pengar till insatsen med ett privatlån. Det har gjort att vi har flera hundra guider om det. Här listar vi dom vi tror du vill läsa mer om baserat på vad du varit intresserad av i den här guiden som du befinner dig på nu.


Sammanfattning av Privatlån till kontantinsats

Privatlån till kontantinsats är en sida där vi skriver om att man faktiskt kan låna till insatsen och då med ett privatlån. Eftersom man inte får låna till insatsen med bostaden som säkerhet.

Här visar vi innehållet i guiden Privatlån till kontantinsats så du redan här kan se vad den innehåller. Länkarna går till dom olika kapitlen som vi delat in guiden i. På så sätt kan du enkelt klicka dig till det du vill läsa om.


Privatlån ränta

Privatlån ränta? Vad är räntan på ett privatlån? Räntan på ett privatlån kan variera väldigt kraftigt. Ett billigt privatlån idag kan ligga på 2% men då ska man ha extremt bra förutsättningar. För tyvärr är det så att du får ränta efter risken det är att låna ut pengar till just dig. Så anser dom som ska låna ut pengar till dig att det är stor risk att låna ut pengar till dig så blir räntan därefter. Men stora privatlån och välkända banker och långivare ligger i skrivande oftast mellan 5-15%. Sedan har vi smslån, snabblån och andra smålån som har fasta kostnader till en viss återbetalningstid när du ska betala hela beloppet och ska man räkna ränta på såna lån blir det ibland flera 100% procent. Men det är fel att räkna ränta på sånt. Det är som när man glömmer eller missar att betala vägtullarna i Stockholm. Då får man 500kr i förseningsavgift direkt. Fast räkningen kan vara på en enda väggtull på 10kr. Då blir räntan på något sånt flera 1000%.

Jämför effektiv ränta

När du ska jämföra privatlån ska du jämföra den effektiva räntan. För det är den som säger exakt hur mycket lånet kostar. Inkl ränta och avgifter. Och den är till för att just jämföra. Men du kan även titta från räntan som visar hur låg räntan kan vara som lägst hos dom.

Besökt stora sidan om privatlån

För alla som planerar att låna pengar med ett privatlån så har vi skapat Privatlån. Det är där alla guider om just lån utan säkerhet startar. Så titta in där innan du väljer lån så du inte tar ett lån som är onödigt dyrt helt enkelt. Målet är att du själv ska kunna hitta den bästa ränta själv.


Sammanfattning av Privatlån ränta

Privatlån ränta är en sida där vi helt enkelt beskriver vad ränta är och hur det ofta funkar vad gäller just privatlån som är ett lån utan säkerhet. Tyvärr är det så att få vet vad ränta är och därför försöker vi beskriva det här så du kan jämföra lån själv.


Gratis privatlån

Gratis privatlån? Finns det? Alltså privatlån utan ränta och avgifter? Ja gratis privatlån finns det. Dock är lånen ej så stora utan det är så kallade smslån / snabblån / små-lån men som också går under kategorin privatlån då det är lån utan säkerhet. Lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar. Så det finns ingen storleksordning på privatlån. Även om dom brukar börja på 5000-10000kr hos storbankerna.

Enkla topplistan över gratis privatlån

Alla nya kunder får ansöka om ett privatlån med 0% ränta och utan avgifter. Ett helt kostnadsfritt lån alltså. Dock måste du självklart betala tillbaka beloppet du lånar. Och lånet blir inte gratis om du inte betalar tillbaka pengarna i tid.

Får ej kallas gratis lån

OBS!! Det är förbjudet enligt Konsumentverket att marknadsföra smslån som gratis då det anses locka kunden till oövertänkta lånebeslut och att det inte är gratis på så sätt att det aldrig behöver betalas tillbaka. För det måste betalas tillbaka såklart. Dock helt utan avgifter eller ränta. Så det är kostnadsfritt. Så korrekta benämningen är alltså kostnadsfritt privatlån och inte gratis privatlån.

Privatlån kallas även blancolån ibland

Visa banker kallar privatlån för blancolån. Men det är alltså precis samma sak. Ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar. Så lånen brukar ligga runt 500kr upp till 5000kr helt gratis utan ränta och avgifter. Ofta bara första lånet och runt 15-30dagar innan det börjar kosta. Men betalar du innan det så är det helt gratis. Läs alltid villkoren noga innan lån.


Finns det lån som är helt gratis?

Svar: Ja det gör det faktiskt tro det eller ej. För det finns många långivare som vill ha in dig som kund och därför erbjuder ett gratisalternativ. Men det gäller att du betalar tillbaka pengarna i tid enligt avtalat.

Varför får långivare inte längre kalla det gratis lån?

Svar: Det är för att det tydligen varit många missförstånd att det är gratis pengar. Alltså att man inte behöver betala tillbaka något. Men så är det så klart inte. Man behöver inte betala något utöver det man får låna och det är det som är gratis. Inte pengarna. Så kostnadsfritt lån är nog ett bättre sätt att beskriva det på.


Läs mer om Gratis privatlån

Vi samlar länkar till fler guider om gratis privatlån här. Den här listan uppdateras hela tiden löpande. Det vi visar här är sidor som är relaterade till just rubriken och som vi tycker du bör läsa innan du väljer att låna pengar. Dock aldrig mer än 10 guider åt gången.


Sammanfattning av Gratis privatlån

Det finns gratis privatån helt utan ränta och avgifter men då är det privatlån i form av smslån, snabblån och smålån. Du hittar en lista på gratis privatlån här ovan. I den här guiden tar vi upp allt vad gäller gratis lån och då framförallt privatlån. Kom dock ihåg att det inte kallas för gratis utan kostnadsfria utan ränta. För det är nämligen så att många har missuppfattat att man inte får pengarna helt gratis. Man måste självklart betala tillbaka pengarna man lånar. Men inte mer än det så länge man betalar tillbaka i tid.

Gratis privatlån


Privatlån fast ränta

Privatlån fast ränta finns det men då i form av snabblån och smslån. Vi vet inget större privatlån där det är fast ränta. Vet du något får du väldigt gärna kommentera det nedan. Men snabblån och smslån är ett mindre privatlån där man ofta lånar till fast avgift inkl ränta och avgifter ihop räknade. Så du kan se exakt hur mycket lånet kommer kosta om du betalar tillbaka det i tid. Men det finns alltså inget privatlån med fast ränta vad vi vet.

Vi har en stor sida om Privatlån

Om du funderar på att låna pengar med ett privatlån så rekommenderar vi dig att läsa guiden Privatlån. Det är nämligen där vi samlar allt om just lån utan säkerhet så du ska kunna hitta det viktigaste på och samma sida och inte behöva klicka dig runt i flera timmar. Där samlar vi allt det viktigaste med bland annat omdöme och betyg på alla lån. Och sedan våran egen recension som vi på redaktionen har satt ihop och uppdaterar löpande hela tiden.

Blancolån är samma sak så läs även den guiden

Om du ska ta ett lån utan säkerhet så är det bra att du vet om att det även kallas för privatlån OCH blancolån. Så ska du jämföra denna typ av lån så ska du jämföra alla dessa alltså.


Sammanfattning av Privatlån fast ränta

Privatlån fast ränta är en sida där vi skriver om olika privatlån som erbjuder fast ränta. För det är inte så många som erbjuder en fast ränta utan det är ofta rörlig ränta och det är även ofta en individuell ränta där du får en ränta utifrån dina förutsättningar att betala tillbaka lånet.


Låna till lägenhet

Låna till lägenhet går ju att göra på många olika sätt. Det beror ju på hur dyr lägenheten är kanske först och främst. Ett bolån brukar vara det billigaste sättet med billigast ränta. Men får du inte ett sådant och ska köpa en ganska billig lägenhet så kanske ett privatlån (lån utan säkerhet) räcker. Kontakta en långivare för vägledning om du känner sig osäker på hur du ska göra.

Du kan låna pengar till insatsen

Om du ska låna pengar till en lägenhet så kan du bara lämna 85 procent som säkerhet för bolånet. Men sedan kan du även låna till dom resterande 15 procenten eller delar av dessa men då måste du göra det med ett lån utan säkerhet i så fall. Alltså ett privatlån. Om du har möjligheten det vill säga.


Sammanfattning av Låna till lägenhet

Låna till lägenhet är en sida som handlar om att finansera en lägenhet och då är det alltså en bostadsrätt eller ägarlägenhet vi menar. Så om du ska låna pengar till en lägenhet så tycker vi att du ska läsa igenom hela den här sidan först.


Låna pengar till handpenning

Låna pengar till handpenning är möjligt genom till exempel ett privatlån. Ett privatlån är ett så kallat lån utan säkerhet. Du sätter inget som säkerhet för lånet det vill säga. Ett bolån / bostadslån är till skillnad från ett privatlån just ett lån MED säkerhet. Du lämnar din bostad som säkerhet för lånet helt enkelt.

Allt om att låna pengar

Låna pengar är något många av oss gör iallafall någon gång i livet. Då är det bra att ha koll på vad det innebär att låna pengar och vad det finns för olika typer av lån och vad dom innebär. Allt det försöker vi skriva om här. Sen länkar vi vidare till banker och andra typer av långivare som kan hjälpa dig om du känner att du behöver det.

Låna pengar snabbt så här

Ska du låna pengar snabbt kan du titta på vår tabell där vi listat långivare som betalar ut pengar hyfsat snabbt. Tänk dock på att tänka igenom ALLA lån du tar väldigt noga. Pengarna ska betalas tillbaka en dag och du bör ha en ordentlig plan för det.

Låna pengar till kontantinsatsen

Ska du låna pengar till kontantinsats så har du kommit rätt. Här listar vi långivare som erbjuder dig privatlån som du kan använda till din kontantinsats. Viktigt är dock att tänka på att om du ska ta ett bolån så måste utgiften för privatlånet vara med i den kalkylen också. Så du inte sitter där med ett privatlån och inte får ett bolån det vill säga.

Låna pengar till bostad med huslån

Låna pengar till bostad är förmodligen ett av dom största lånen du kommer ta i ditt liv och därför är det såklart väldigt viktigt att du har bra koll på vad det är du skriver på när du binder räntor och så vidare. Se därför till att läsa på så mycket du kan. Vi försöker skriva om det så mycket vi bara kan men se till att läsa på papperna från din långivare / bank väldigt noga. Där brukar det mesta stå.

Låna pengar till hus

Låna pengar till hus skiljer sig en del från att låna pengar till lägenhet till exempel. Se därför till att läsa på om hur det är att köpa hus och hur det är att låna pengar till hus innan du gör affär. Hör med din mäklare och bank / långivare för att hålla dig uppdaterad med det senaste.


Sammanfattning av Låna pengar till handpenning

Med Låna pengar till handpenning vill vi samla allt om handpenning och finansieringen av den. Om man till exempel köper först och säljer sen så kan det ju vara så att man inte har råd att lägga ut hela handpenningen själv. Utan istället behöver ett handpenninglån.


Vad är ett lån utan säkerhet?

Vad är ett lån utan säkerhet? Lån utan säkerhet är precis vad det låter. Det vill säga ett lån som du tar utan att sätta något i säkerhet för lånet. Lånet blir dock oftast dyrare när man tar sånt lån i jämförelse med att ta ett lån där du lämnar något i säkerhet. Till exempel så kan du ju sätta din bostad som säkerhet för ett bostadslån. Då sätter du en del av din bostad som säkerhet och så får du förhoppningsvis ett billigare lån. Detta eftersom långivaren har lägenheten som säkerhet och om du inte kan betala ditt lån så kan dom helt enkelt sälja din bostad. Dock är det väldigt ovanligt att det händer, även om det händer ibland.

Vad är ett lån utan säkerhet?


Diskutera Vad är ett lån utan säkerhet? med andra

Här kan du diskutera guiden Vad är ett lån utan säkerhet? med andra besökare och med oss på redaktionen. Du gör den genom kommentarsfältet här nedan.


Läs mer om Vad är ett lån utan säkerhet?

Har du inte hittat det du söker här ovanför så kan du förhoppningsvis hitta det du söker i den här menyn över andra guider vi skrivit i ämnet lån utan säkerhet.


Sammanfattning av Vad är ett lån utan säkerhet?

I guiden Vad är ett lån utan säkerhet så skriver vi helt enkelt om vilka lån du kan ta om du vill låna pengar utan att lämna något i säkerhet. Och det är av dom lånen vi listar. Så vill du får en överblick kan du läsa igenom hela den här guiden.

Vill du ge ett betyg på gör du det med stjärnorna ovan och vill du göra det med dina egna ord använder du dig av kommentarsfältet. Här kan du säga vad just du tycker om guiden Vad är ett lån utan säkerhet? genom att ge ett betyg. Tycker du rubriken stämmer med innehållet? Ge ditt betyg utifrån det.


Billigaste snabblånet

Billigaste snabblånet? Hur hittar man det billigaste snabblånet? Först och främst måste vi bestämma vad snabblån är. Är det bara tiden som går från det att man ansöker tills det att man får lånet inbetalt på sitt konto? I vår topplista över snabblån har vi tagit med små lån med korta lånetider. Alltså från det att man får lånet till det att man ska betala tillbaka det. Det brukar röra sig om ca 15 dagar till 90 dagar vanligen. Men vi försöker även visa andra alternativ som vi tror du kan tycka är bättre. Med billigaste räntan och med längre återbetalningstid.

Dock upplever många att man lättare kan då lån av ett snabblåneföretagen och så kanske det är. Hur som helst, tillbaka till frågan. Hur hittar man billigaste snabblånet då? Vi hoppas att vår topplista kan vara till hjälp där. Vi försöker ta med så många alternativ som möjligt och sen vill vi skapa en så bra jämförelse att du själv kan få en så bes överblick som möjligt över dina alternativ. Sedan kan du läsa och lämna omdöme om samtliga. På så sätt hoppad vi skapa den bästa topplistan av alla. Detta eftersom vi även tar med andra jämförelsetjänster. Så i listan hittar du jämförelsetjänster, låneförmedlare, långivare och banker.

Bästa snabblånet


Varför heter det snabblån?

Svar: Snabblån är ett privatlån där du betalar tillbaka pengarna ganska snabbt. Ofta är lånetiden ca 30-90 dagar. Och ett privatlån är alltså ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för lånet. Och för ett privatlån får du köpa vad du vill för pengarna.

Kan man samla lån med ett snabblån?

Svar: Är snabblån ett bra alternativ för att samla lån? Samla lån gör många som dragit på sig många dyra lån och krediter och vill få ner konstanserna. Så är snabblån ett bra alternativ för det? Nej ett större privatlån passar mycket bättre till att samla andra lån och krediter för att få ner kostaderna. För då kan du få en betydligt längre lånetid.


Självklart har vi mer om Billigaste snabblånet

I detta kapitel försöker vi ta fram guider som är relaterade till den som du just nu läser. Tanken med det är att du enkelt ska kunna hitta vidare om du inte hittat info här som du varit ute efter. För vi har nämligen många guider om just billigaste lånen och om snabblån. Så vi tror och hoppas du vill läsa vidare.


Tips på bra privatlån

Tips på bra privatlån? Vad är ett bra privatlån? Vilket tycker ni är bäst 2017? Ett bra privatlån borde rimligtvis vara ett lån med bra villkor och med bra ränta? Är det lånet med lägst ränta alltid det bästa? Ja det är ju så klart väldigt svårt att svara på. Så hur har vi då försökt att lösa detta problem? Vi vill ju att våra besökare ska kunna besöka oss och hitta ett lån som passar just dom. Detta genom att visa hur andra tagit lån helt enkelt. Vi har topplistor över lån som uppdateras hela tiden under veckan. Du ser när topplistan uppdaterats senast precis över topplistan. Den listan sätts efter vart våra besökare oftast tar lån. Just den här veckan. Sen har vi även topplistor över totalen med mera. Men huvudfokus ligger på just den här veckan. Eftersom det ofta tar med vad räntan är just nu. Vilka som erbjuder så bra villkor att flest väljer att ta lån hos dom.

Så hittar du låg ränta

Men sen kan det ju även vara så att dom godkänner lån oftast av alla också så klart. Därför måste vi komma med mera än så. Därför följer vi samtliga långivare slaviskt och är på dom om info hela tiden. Som vi sedan publicerar. Och hos oss kan du läsa betyg, omdöme som andra besökare skriver. Samt vår egen recension av långivaren eller låneförmedlaren. På så sät hoppas vi att du själv hittar tips på bra privatlån. För det viktigaste är att själv hålla koll på sina lån.


Ställ en fråga och diskutera Tips på bra privatlån

Här kan du ställa frågor och diskutera Tips på bra privatlån med oss på redaktionen eller med andra besökare. Vi vill bygga en levande sajt som verkligen ger mervärde till våra besökare och har därför öppnat upp alla guider för frågor och diskussion. Vi har även möjligheten att lämna omdöme och betyg på samtliga guider.


Läs mer om Tips på bra privatlån

Klicka dig gärna vidare till andra guider om privatlån som vi skrivit och som vi tror du kan vara intresserad av om du är ute efter att låna pengar med ett privatlån och då framförallt om du funderar på att låna pengar via en låneförmedlare.


Betyg och omdöme på guiden Tips på bra privatlån

Vi skulle bli väldigt glada om du vill säga vad du tycker om guiden Tips på bra privatlån som du precis läst genom att lämna omdöme och betyg här nedan. Det gör att vi kan bygga en bättre guide för varje besök den får. Tack på förhand.


Sammanfattning av Tips på bra privatlån

Här tipsar inte vi på redaktionen om några privatlån utan här skapar vi bara en topplista över vad våra besökare tycker är dom bästa privatlånen just precis nu utifrån omdöme och betyg och populäritet.

Tips på bra privatlån


Låna till vad du vill med privatlån

Låna till vad du vill med privatlån? Ja det kan du faktiskt göra med dem flesta privatlånen. Du hittar dessutom en topplista på privatlån här ovan. Den sorteras efter vilka lån besökare innan dig valt för att låna till vad dom vill. Så vill du låna pengar utan att dom frågar vad du ska låna till så är privatlån ett bra lån alltså. Du kan enkelt ansöka online på nätet och sedan få pengarna insatta på ditt konto. Och det underlättar väldigt mycket om du har BankID.

Jämför med en låneförmedlare

Med en låneförmedlare av privatlån kan du på enklast sätt jämföra räntor så du kan hitta det billigaste lånet för just dig. Du kan med en låneförmedlare jämföra så mycket som 25 banker och det med endast en ansökan. Och en UC. Och det är dessa tre fördelar som gör att många väljer att använda en låneförmedlare. Spara tid med en ansökan, få bara en UC och hitta snabbt den bästa räntan.

Allt om privatlån

För att du så enkelt som möjligt ska kunna hitta allt om privatlån har vi gjort en guide som heter just Privatlån. Det är där vi samlar allt om just lån utan säkerhet på ett och samma ställe så du ska kunna se hur man kan jämföra ett sådant typ av lån bland annat.

Glöm ej att blancolån är samma sak

Blancolån är samma ska som privatlån. Alltså det är bara två olika namn på exakt samma lån. Ett lån där du inte lämnar något i säkerhet. Kan även kallas samlingslån, billån utan kontantinsats och konsumtionslån i bland. Men det är ingen skillnad på själva lånet. Så det är bra att veta när man ska jämföra.


Sammanfattning av Låna till vad du vill med privatlån

Låna till vad du vill med privatlån är ofta en rubrik som banker använder när dom marknadsför sina lån utan säkerhet och i den här guiden så skriver vi om just sådana lån och vad dom menar med det. Så om du vill veta det och kanske till och med söker ett sådant lån så kan du läsa igenom denna sida.


Räkna på privatlån

Räkna på privatlån? Vill du räkna på privatlån och se hur mycket det skulle kosta dig? Privatlån sätts oftast individuellt och därför är det bästa du kan göra att skicka in en ansökan till en låneförmedlare som jämför flera banker åt dig. Då får du reda på hur mycket det skulle kosta dig och hur mycket du kan låna på din lön med mera. Du kan se här ovan vart besökare innan dig valt att se efter hur mycket pengar dom kan låna genom att skicka in en ansökan. Listan nollställs varje måndag året runt. Vi har även fler guider om privatlån och annat som vi tror kan vara intressant för dig om du vill låna pengar online på nätet. Vi jämför privatlån, snabblån, smslån, bolån, båtlån, billån och mycket mer.

Största sidan om privatlån

Innan du väljer att låna pengar med ett privatlån kan du titta in Privatlån. Det är våran största sida om just privatlån och där kan du bland annat lära dig om hur vi tycker du ska jämföra privatlån om du vill göra det själv och inte lägga makten i andras händer bara.

Lån utan säkerhet är samma sak

Ett privatlån är ett lån utan säkerhet så när du ska jämföra denna typ av lån ska du titta efter dessa två namn för denna typ av lån och sedan även blancolån. Varför man har så många olika namn på samma lån vet vi inte men det är samma lån och det bör du veta om. Det kallas inte sällan för billån utan kontantinsats och samlingslån också.


Bästa privatlånet

Bästa privatlånet vill vi ta fram här. Med omdöme och betyg. Vi har skrivit en recension om varje långivare så du ska kunna läsa dig till lite fakta om varje lån. Har du använt någon av dessa får du väldigt gärna hjälpa oss och besökare efter dig genom att lämna ett omdöme och betyg eller något av dom. Vi kommer bygga på den här sidan hela tiden och den ska bli så omfattande att du inte behöver besöka någon annan sida.

Så har vi sorterat fram det bästa privatlånet just nu

Titta in guiden Bästa privatlån i första hand vad gäller jämförelse av lån utan säkerhet. För det är den guiden vi uppdaterar mest om detta och där har vi enligt oss själva det bästa testet för denna typ av lån. Så funderar du på att låna pengar och vill se det testet så klicka dig in där och se hur testet går till och om det är något för dig.

Ny bil utan kontantinsats

Ny bil utan kontantinsats? Är det möjligt? Att köpa en ny bil med ett billån utan kontantinsats vet jag inte om det är någon som erbjuder. Men jag vet däremot att många väljer att ta ett privatlån vid köp av både nya och begagnade bilar. Ett privatlån är att lån utan säkerhet. Det vill säga du får ett lån utan att lämna någon i säkerhet för lånet.

Ny bil utan kontantinsats

Lämna säkerhet för ditt lån?

Tar du ett bolån så lämnar du din bostad som säkerhet för lånet till exempel. På så sätt tar långivaren en mindre risk och behöver således inte ta lika mycket betalat för lånet. Därför blir ett lån utan säkerhet något dyrare i och med att banken / långivaren då tar en större risk. Sen spelar det sällan någon roll vad du gör med dessa pengar heller. Det vill säga så är det sällan långivaren frågar om det. Dom gör bara en kreditupplyssning samt tittar så du klar övriga villkor för att kunna få ta lånet. Du kan alltså köpa vilken bil du vill för pengarna. I listan ovan är det just privatlån som listas. Där kan du låna upp till 3500000kr.


Billån utan kontantinsats?

Vi har även skrivit om detta tidigare under bland annat billån utan kontantinsats. Vi tycker du ska läsa den innan du väljer att låna till bil oavsett vilket typ av lån du ska välja.


Läs mer om Ny bil utan kontantinsats

Det här är en snabbmeny över andra guider som vi skrivit i ämnet Ny bil utan kontantinsats och som vi tycker du borde läsa innan du väljer att låna pengar till bil med ett billån. Listan är uppradad efter vad vi tror att just precis du vill läsa om och det är baserat på vad du visat intresse av här på Kontantinsats.


Ställ frågor om Ny bil utan kontantinsats

Är det något du undrar över i guiden Ny bil utan kontantinsats som du precis tagit del av så går det bra att ställa din fråga här nedanför i kommentarsfältet. Där kan både vi på redaktionen och andra besökare försöka svara på dina frågor. Där kan du även vara med och diskutera ämnet.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Ny bil utan kontantinsats

Här har vi skapat en fördjupning i ämnet Ny bil utan kontantinsats för dig som vill veta mer eller som inte fick svar på din fråga i texten här ovan. Här kan du säga vad du tycker om guiden genom att trycka ditt betyg med stjärnorna här nedanför. Du kan även lämna ett omdöme genom att skriva en kommentar. Där får du väldigt gärna motivera ditt betyg också i din kommentar. Det är i kommentarsfältet som du kan ge ditt omdöme på Ny bil utan kontantinsats. Vi vill veta vad våra besökare tycker med sina egna ord. Därför kan du skriva dom i kommentarsfältet. Har du inte hittar det du söker så hoppas vi att vi kan tipsa om andra guider relaterade till Ny bil utan kontantinsats som kanske kan hjälpa dig bättre. Här har vi skapat en snabbmeny så du så enkelt som möjligt ska kunna få en översikt över vad den här guiden innehåller. Du ser rubrikerna till kapitlen här. Så du redan här kan se vad vi har att erbjuda dig om du läser vidare.

Kontantinsats privatlån

Kontantinsats privatlån? Går det att låna till kontantinsatsen med ett privatlån? Ja det enda sättet du kan låna till kontantinsatsen hos en bank är med ett privatlån. Detta eftersom vi har bolånetak i Sverige vilket innebär att banken inte får ta din bostad i säkerhet för hela bostadens värde utan max upp till 85% av bostadens värde. Sedan så har vi en så kallad kontantinsats till resterande 15%. Och det kan du låna till också men då med ett privatlån. Alltså ett lån utan säkerhet som ett privatlån är. Kallas även blancolån ibland men är två namn på samma typ av lån. Du lämnar inget i säkerhet för att få låna pengarna och kan använda dom till vad du vill. Till exempel att ha som din insats vid köp av bostad. Kom ihåg att försöka ha så stor del av den som möjligt själv då det ökar chansen att få låna pengar. Och med en medsökande ökar chansen ytterligare. Dessutom blir lånet ofta billigare med en medsökande.

Privatlån för att köpa bil

Privatlån för att köpa bil är ett av dom två vanligaste sätten för att låna pengar till bil. Och då räknar vi alltså inte med leasing eftersom det är en form av hyra av bil. Men du vid lån lånar hela summan och köper bilen för den. Antingen med ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Alltså inte ett privatlån. Och sedan just privatlån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Privatlån är ett lån för dig som inte vill betala någon kontantinsats till exempel. Det finns fler krav för billån med bilen som säkerhet och det gör att många väljer just privatlån för att köpa bil. I den här guiden tänkte vi gå igenom vad som skiljer dessa åt.

Privatlån för att köpa bil


Vi har mycket om Privatlån för att köpa bil

Privatlån för att köpa bil ska visa hur det går att låna pengar till en bil med. Men tycker inte du att vi har lyckats i den här guiden så hoppas vi att du kan göra det i några av våra andra sidor och det är dom vi listar här så du enkelt ska kunna klicka dig vidare.


Ge oss ett betyg på Privatlån för att köpa bil

Ge oss gärna ett betyg på Privatlån för att köpa bil som du precis har läst här ovanför. Så du enkelt ska kunna hjälp oss bli bättre. För vi driver den här sajten för våra besökare framförallt. Och då vill vi så kort att våra besökare ska tycka om den.


Sammanfattning av Privatlån för att köpa bil

Med Privatlån för att köpa bil så förklarar vi vad ett privatlån till en bil är. Vad skillnaden på billån med bilen som säkerhet för lånet är och privatlån till en bil. För den är en skillnad som tyvärr allt för få vet om. Ska du låna pengar till en bil bör du veta skillnaden.