Kategoriarkiv: Okategoriserade

Hitta rätt mäklare

Hitta rätt mäklare är inte allt jätte lått. Det man bör göra är iallafall att ta in offert från så många mäklare som möjligt. Det vill säga hur mycket dom tar för att sälja din bostad. Även om det inte är jätte vanligt så tar några mäklare ut avgift även om bostaden inte blir såld. Är det värt det? Det är upp till dig. Många mäklare tar enbart ut en provision om dom lyckas sälja din bostad och består då av en viss procent av vad din bostad säljs för.

Så kan du jämföra mäklare online på nätet

Tack vare internet så är det enklare att jämföra mäklare än någonsin. Det finns nämligen företag där du skickar in en offert och sedan köper mäklarna den av företaget och kan sedan ta kontakt med dig och erbjuda dig att komma och säga vad lägenheten är värd och hur mycket dom skulle ta i arvode.

Bröstförstoring pris

Bröstförstoring pris? Vad kostar det att förstora brösten? Ja det kan skilja sig en hel del beroende på vart man gör det så klart. Men snittet borde ligga kring 45-50 tusen. Det är ofta där vi ser att det hamnar. Både vad gäller info på olika sajter till plastikkirurger och sedan hur mycket våra besökare väljer att låna när dom ska låna pengar till just en bröstförstoring. Så om du tycker det är värt dessa pengar för att få större bröst så kan du välja mellan att börja spara ihop pengarna eller ta det på avbetalning genom att låna summan redan idag.

Låna till entusiastbil

Låna till entusiastbil? Går det att få billigare lån på något sätt då? Vad vi vet så går det inte. Vi vet inget sätt att få låna pengar billigare bara för att det är en så kallad entusiastbil. Jag vet inte varför dom skulle göra så. Det är förmodligen något dom skulle förlora pengar på och då finns det inte många som vill ställa upp på det. Men vet du något ställe där det går att få rabatt på lånet när man köper en entusiastbil så kommentera gärna nedan. Sedan är ju det ordet något luddigt. För var räknas in där? Är det bara gamla amerikanare eller är det även Ferrari och liknade? Vart går gränsen?

Låna till entusiastbil

Vilket lån kan jag få?

Vilket lån kan jag få? För att ta reda på det måste du skicka in en ansökan. Du bör först ta reda på vilket typ av lån du vill låna. Alltså är det ett bolån du är ute efter är det ett privatlån där du inte lämnar något i säkerhet för att få pengarna utbetalda. Eller är det mindre lån med högre ränta så som smslån och snabblån? När du väl har bestämd dig för det så tror vi att vi har guiderna för dig. Titta igenom menyn för att se vad vi menar med det. Där försöker vi bland annat svara på hur du kan ta reda på hur mycket just du får låna.

Enklaste lånet att få

Enklaste lånet att få? Hur tar man reda på det? Vi tror att vi har hittat en lösning där vi kan se hur många som får låna pengar och därför se om det är rätt eller fel. Om vi har rätt eller fel alltså. För listan här ovan visar vårt test. Och om det är fel så märker vi det ganska så snabbt eftersom inte så många får låna pengar här då. Och när vi ser det så ändrar vi så klart datan vi samlar in så den ska visa så korrekt som möjligt vilka banker det är som gäller om man har svårt att få låna pengar.

Vilket lån är lättast att få

Vilket lån är lättast att få? Det försöker vi ta reda på genom att samla in data som vi sedan sammanfattar. Det så är svårt att få fram är att se vilket som är lättast att få utifrån hur dålig ekonomi man har. Alltså vilka lån som lånar ut mest pengar till människor som har svårt att betala för sina lån. Det vi gör är att visa vilket lån där vi tror flest får låna med en snittlön istället. För det tror vi man kan utläsa med hjälp av den datan vi presenterar.

För vi skapar topplistor där vi visar dom lånen där flest väljer att låna pengar bland annat. Till det lägger vi massor av andra punkter och data som vi tror kan bättra på dom. Du kan börja här ovan och sedan klicka dig vidare till hela listan om du vill se fler än dom 5 bästa enligt oss.

Bästa smålån

Bästa smålån? Vilka smålån är bäst just nu? Det är det vi försöker ta fram i den här guiden där vi tar hjälp av våra besökare för att hitta det bästa smålånet just nu. Och först och främst måste du vara medveten hur vi delar in lån. Vi har valt att kalla alla snabblån och smslån för just smålån. Och sedan har vi även privatlån där du kan låna mindre summor. Så om du söker något sådan lån så tycker vi att du bör ta dig igenom denna sida. Så du ska kunna hitta ett lån med lägst ränta just nu för just dig.

Vårt bäst i test av smålån

Vårt bäst i test av smålån är sidan där vi sammanfattar både snabblån och smslån till samma sida. Så titta in sidan för att kunna se omdöme, betyg och våra recensioner bland annat. Så jämför här och hitta det billigaste smålånet för just dig.

Bästa smålån

Snabblån är ett smålån

Ja snabblån är alltså ett smålån. Och med ett snabblån menar vi alltså ett lån som du kan låna till en fast kostnad. Och under en kortare tid. Så om du vill låna pengar snabbt för att till exempel kunna betala en räkning till lönen kommer kan snabblån vara ett bra lån. Det finns helt klart en efterfrågan av dessa lån och vi tror dom kommer stanna för alltid.

Smslån är också ett smålån

Smslån är ett snabblån men som man kan ta med mobilen. Tidigare med ett sms men vi har även utökat det till att även gälla lån där du kan ta det med hjälp av BankID. Och då menar vi framförallt Mobilt BankID. Så titta in guiderna snabblån och smslån för att jämföra det lånet du vill ta. Båda är alltså smålån.

Även privatlån räknar vi biland som smålån

Egentligen skulle man kunna säga att alla smålån är privatlån eftersom det ofta är lån utan säkerhet det handlar om om man inte går att pantar något på pantbanken det vill säga. Men det är sällan som just snabblån, smslån och andra smålån kallas för privatlån. Men det finns några privatlån som även erbjuder mindre lån under kortare tid och då tar vi även med dom.


Guider relaterat till Bästa smålån

Vi hoppas självklart att du hittat allt du söker efter angå just smålån i den här guiden. Men vi förstår att inte alla kan göra det och då har vi satt ihop den här listan så man ska kunna hitta vidare och hitta svaret i någon av dessa guider.


Sammanfattning av Bästa smålån

Bästa smålån är vårt bäst i test av smålån. Och det är alltså alla snabblån och smslån i samma test. Så om du vill jämföra båda så är detta guiden för dig med omdöme, betyg och våran egen recension av dessa lån just nu. Viktigt i detta är att vi alltid uppdaterar dessa bäst i test vecka från vecka. Du kan läsa hur vi sorteras dessa lån så du kan se om det är något som passar dig eller inte.


Samlingslån trots många UC

Samlingslån trots många UC? Vill du samla lån och krediter men har många UC på dig? Att samla lån ska vara ett sätt att ta tag i sin ekonomi. Där man helt enkelt tar steget att göra sig av med många dyra små-lån och skulder på kreditkort och gör det till ett stort lån med bättre ränta. Och för att göra det så måste långivaren eller banken ta en kreditupplysning.

Så då bör ditt mål vara att hitta ett lån där du helt enkelt får låna pengar och det till en så låg ränta som möjligt och sedan ska du försöka att inte hamna i samma lånefälla igen, eller hur? Så att du har många UC kan absolut stoppa dig från att få låna pengar men du kommer inte kunna hitta en som inte tar en kreditupplysning och med ett samlingslån så är ju din vision att ta ett enda lån och samla dessa och sedan betala av det? Så ditt mål bör vara att söka efter just det lånet som ger dig möjligheten att låna till hela summan och till den bästa ränta. Sen göra allt du kan för att inte hamna där igen.

Samlingslån trots många UC

Läs vårt bäst i test av samlingslån

I guiden Samlingslån så försöker vi göra ett bäst i test av just lån du kan använda för att samla lån och krediter och det gör vi bland annat genom att bjuda in våra besökare. Vi sammanställer olika data som vi tror gör att vi tillsammans kan hitta det lånet som är bäst. Både vad gäller ränta och villkor. Men även service och annat. Sedan är det upp till dig vad du tycker är viktigaste med ett lån.

Slå ihop lån är exakt samma sak

Vissa kallar det för att slå ihop lån. Så ska du jämföra lån så kan du även titta efter det. Det kan göra att du kan jämföra fler lån och förhoppningsvis hitta billigare ränta.


Sammanfattning av Samlingslån trots många UC

Samlingslån trots många UC är sidan där vi skriver om lån där du kan samla lån och som inte tar UC. Och om det finns sådana lån alltså. Så om du söker ett lån där du kan slå ihop dina lån till ett stort lån men inte vill ha en UC så hoppas vi att du kan göra det efter ha läst denna sida.


Ta lån utan fast anställning

Ta lån utan fast anställning är inte helt enkelt. På den här sidan skriver vi om hur du kan göra om du är i behov av pengar men inte hittar någonstans du kan låna för att du inte har någon fast anställning. För det går nämligen att låna pengar ändå. Men man måste veta vart det går och vad förutsättningarna är helt enkelt. Vi tipsar dig vidare så du vet hur du kan jämföra lån där du får låna trots att du inte har någon fast anställning just nu.


Sammanfattning av Ta lån utan fast anställning

Här under rubriken Ta lån utan fast anställning så skriver vi om svårigheten att få låna pengar när man inte har en fast anställning. Men det går och det är det som vi försöker skriva om här så alla som vill låna pengar trots att dom inte har en fast anställning ska veta hur det funkar.


Låna till hela bilen

Låna till hela bilen? Går det? Ja det går men då är det privatlån till bilen som gäller. Alltså inte ett billån med bilen som säkerhet. Om du tar ett privatlån behöver du ingen insats utan kan låna 100%. Kostar bilen 100.000kr så kan du alltså låna 100.000kr. Så vad krävs det oftast för att få ett sådant lån? Jo först och främst är det vanligt att man måste vara 18år innan man gör det. Och att du har en inkomst. Det går att låna trots betalningsanmärkningar men det blir helt klart svårare. Om du ska låna till bil så är det bra om du jämför räntan först och det är alltså avgiften du betalar för att få låna pengar. Om du ska betala 5% i ränta så är det alltså 5% på beloppet varje år. När lånet är 100.000kr så är det alltså 5000kr. Första året det vill säga. Läs på under Ränta om du inte vet hur det fungerar när du läser det här.

Låna till hela bilen

Vad är billån med bilen som säkerhet?

Vid ett billån med bilen som säkerhet så måste du däremot ha minst 20 procent i insats. Vilket du alltså inte behöver om du tar ett privatlån till bilen. Där du inte lämnar bilen som säkerhet. För det är det som gör skillnaden. Sedan har du fler krav att uppfylla om du lämna bilen som säkerhet i jämförelse med om du inte gör det. Är det här är nyhet för dig så kan du läsa på under Billån utan kontantinsats och Billån.

Samla lån innan du lånar pengar till bil

Ett bra sätt att få ner sina kostnader för sina lån är att samla dom till färre lån. Alltså att man tar ett lån med lägre ränta och bättre villkor och sedan betalar av dom dyra lånen med det. Då har man ett lån istället för många smålån. Tycker du det här låter intressant för dig kan du klicka på Samla lån i menyn.

Hur kan man samla pengar

Hur kan man samla pengar? Är det samlingslån du menar kan du titta under Samla lån bland annat. Så du verkligen kan se hur det går till när du har dragit på dig massor av dyra små lån som du sedan betalar av med det stora lånet med bra ränta och bra villkor. För då blir ingen lurad. Så vad gärna med och på verka innehållet så alla vi som lyssnar på det här nu tänker att snart kommer vi bygga ut här.

Kontantinsatslån

Kontantinsatslån är ett lån du tar till insatsen vid köp av en ny bostad. Och det är alltid ett blancolån som gäller då. Vilket alltså är ett lån där du inte lämnar bostaden som säkerhet för lånet. Alltså inte ett vanligt bolån. Vissa banker kallar det även för privatlån eller helt enkelt bara lån utan säkerhet. Men vi skulle gissa att privatlån är det vanligaste ordet för det nu för tiden.

Och det är alltså ett sådant lån du ska jämföra för att hitta ett lån med låg ränta till din insats. Så ta hjälp av låneförmedlare för att med bara en UC och en ansökan jämföra över 20 banker på en och samma gång. Och använder du flera förmedlare av lån kan du få ännu bättre spridning. Och självklart har vi som vanligt topplistor för detta. Du kan börja med topp 5 ovan och sedan ta dig vidare i länken ovanför listan. Där hittar du sedan alla lån vi jämför och listar här på Kontantinsats.se.


Sammanfattning av Kontantinsatslån

Kontantinsatslån är egentligen ett vanligt privatlån. Så om du söker ett sådant lån och vill jämföra det så kan du alltså jämföra vanliga lån utan säkerhet. Eftersom det oftast är just ett sådant lån många väljer att låna med till sin insats just nu.


Hjälp att samla lån

Hjälp att samla lån? Behöver du slå ihop dyra lån till ett stort lån istället för att ha många kostsamma och helt onödigt dyra lån? Då har du kommit rätt tror vi. Vi skriver nämligen om samlingslån flera gånger i veckan och vi följer lånebranschen på den här sidan och har gjort de sedan 2010. Vi älskar ekonomi och brinner verkligen för att skapa bättre räntor till alla. Och genom att uppmuntra att jämföra räntor så kan vi sätta press på långivare att banker att ge oss bättre villkor och räntor. Det är det som denna sida går ut på. Och i detta fallet att hitta det bästa samlingslånet. Eller rättare sagt visa hur du själv kan göra det genom att läsa på lite.

Bästa låneföretaget

Bästa låneföretaget? Ja vilket är egentligen det bästa låneföretaget just exakt nu? Det är precis det vi försöker svara på här. Vi försöker hitta dom bästa lånet i dom olika kategorierna där vi sorterat alla lån. Sedan skriver vi om dessa flera gånger om dagen året runt. Till det gör vi sedan så du som besökare kan läsa och lämna omdöme och betyg på samtliga låneföretag. Så just exakt du kan hitta det bästa. Och inte det bästa för flera månader sedan utan just exakt den här veckan. Så vi alltid har aktuell info.


Sammanfattning av Bästa låneföretaget

Med Bästa låneföretaget försöker vi förklara så enkelt som möjligt hur vi försöker ta fram det bästa låneföretaget just nu. Och med just nu menar vi just precis nu den här veckan och inget annat. Alltså inte förra veckan eller förra månaden utan just nu. För det är så vi tror vi kan skapa det bästa testet av långivare.


Låna till attefallshus

Låna till attefallshus? Det går självklart att låna pengar även till attefallshus. Så om du vill göra det kan du göra det med ett privatlån eller så kan du välja att låna pengar till bostad. Så om du vill göra det kan du läsa på och se vad som är billigast för just dig. Jämför alltid räntor för att se hur du kan göra för att få så billig ränta som möjligt. Du kan läsa allt om just attefallshus hos oss då vi skriver allt om bostäder här och då framförallt allt som handlar om att låna till bostad.

Topp 5 privatlån till attefallshus

Det du ser här ovan är vårt bäst i test av privatlån till attefallshus. Det är alltså inte bolån där du lämnar din bostad som säkerhet. Så om du vill låna pengar till ett attefallshus med just ett privatlån kan du ta del av vårt bäst i test ovan. Och ta dig vidare till hela listan i länken ovanför den.

Låna till vad du vill med ett privatlån

Med ett privatlån kan du låna till vad du vill. Alltså ett attefallshus om du vill som sagt. Och ska du göra det så bör du självklart jämföra och se så du får så billig ränta som möjligt. Då kan det vara bra om du läser på ordentligt om låneförmedlare där du kan jämföra gratis. Till exempel Lendo eller Advisa i topplistan som är två förmedlare av privatlån som legat i toppen nästan 95% av tiden sedan starten 2010.


Sammanfattning av Låna till attefallshus

Låna till attefallshus är sidan där vi skriver om hur man kan finansiera ett lån till ett attefallshus för din tomt. Och som vanligt kan alla våra besökare vara med och dela med sig av sina erfarenheter av just detta för att vi tillsammans ska fatta bättre beslut kring våra privatekonomi och hitta lägre ränta.


Vad är lånelöfte?

Vad är lånelöfte? Det är precis det du behöver innan du börjar titta på din nya bostad. För det är ett löfte om att du får låna pengar och framförallt hur mycket du får låna. Så du vet hur mycket du kan ställa in Hemnet på och inte gå och titta på något du blir förälskad i och som du sedan inte har råd med. Så se alltid till att få ett lånelöfte innan du väljer att gå och titta på din nya bostad. Det är allt för få som gör det och sedan behöver avbryta en budgivning för att mötet men banken tar för lång tid eller så. Med en bank online där du får ett lånelöfte online snabbare ofta på det om du vet vad du gör.


Sammanfattning av Vad är lånelöfte?

Vad är lånelöfte? är sidan där vi skriver om vad ett lånelöfte egentligen är och vad som oftast gäller runt just ett sådant. Nästan som ska låna pengar till en bostad tar ett lånelöfte. För att se hur mycket man får låna och räkna på det för att se vad man kan köpa och inte.


Hur stor del av kontantinsatsen kan man låna pengar till?

Hur stor del av kontantinsatsen kan man låna pengar till? Man kan låna pengar till kontantinsatsen med ett privatlån. Det är helt enkelt ett lån där du inte lämnar bostaden som säkerhet för det lånet. För i Sverige får du bara lämna 85 procent av bostadens värde som säkerhet och det gör du med ett bolån. Sen måste du ta ett privatlån till resterande 15 procent om du inte har pengarna själv.

Du får ta privatlån till hela kontantinsatsen men då räntan oftast är betydligt högre på ett privatlån än ett bolån så bör du försöka ha så stor del av det själv med egna pengar som du sparat ihop. Ett privatlån måste oftast även amortera mycket hårdare på än ett privatlån. Det vill säga betala av det. Här ovan hittar du en topplista över lån där besökare innan dig lånat pengar till sin insats just den här veckan

Och för att göra topplistan ännu mer relevant så kan du även läsa och lämna betyg och omdöme om samliga lån. Du kan även läsa våran egen recension som vi hela tiden uppdaterar löpande. På så sätt hoppas vi få in fler på bostadsmarkanden som annars inte hade haft en chans. För det är viktigt att så många som möjligt kommer in på bostadsmarknande så tidigt som möjligt. Det är ingen hemlighet att vi är för sänkt kontantinsats och istället för högre amortering.


Sammanfattning Hur stor del av kontantinsatsen kan man låna pengar till?

Hur stor del av kontantinsatsen kan man låna pengar till är sidan för dig som vill veta hur stor insats du behöver när du ska köpa en bostad. Oavsett om du vill köpa en lägenhet eller ett hus. Så titta genom denna sida och räkna ut din insats idag för att se hur nära eller långt ifrån du är din drömboende.


Kontokredit vad är det?

Kontokredit vad är det? Och vilken kontokredit är bäst egentligen? Vi måste börja från grunden. Hur jämför man lån på bästa sätt? Jo det är den effektiva räntan som är räntan + övriga avgifter ihop räknat. Men viktigt med det är att det är räknat på ett år. Alltså den totala räntan på ett år. Så om du bara ska låna pengar i 30 dagar så slår det ganska så fel och det blir inte längre så effektivt att jämföra så. Om vi tar ett banklån på 3 månader i jämförelse med ett snabblån på 3mån så är snabblån tro det eller eller ofta billigare.

Men dyrare om man räknar övertid. Så med den vetskapen så behöver alltså bankens kontokredit vara billigare. Även om det ser ut så vid första anblick. Du måste alltså ta reda på vad du ska låna till och hur länge för att välja rätt lån. Så vad är kontokredit då? Jo det är helt enkelt som ett konto där du har en bestämd kredit och allt du handlar på den får du sedan på faktura. Så om du har en kredit på 10.000kr och handlar något för 5800kr så får du det på en faktura på ränta och andra kostnader så som aviavgift, uppläggningsavgift och så vidare. Vi har satt ihop två listor efter vad som ofta skiljer en kontokredit hos en bank i jämförelse med ett så kallat snabblåneföretag. Men ofta är det så att ett snabblåneföretag kan vara billigare vid lån under en kort tid medan banklån är det på längre lån.

Skillnaderna mellan bankernas och kreditföretagens kontokrediter

Kontokredit hos snabblåneföretag

Här har vi satt ihop en lista som ofta gäller hos snabblåneföretaget. Du betarlar ofta ingen uppläggningsavgift eller årsavgift. Däremot har du ofta en högra ränta än vid banklån. Fördelen är att du ofta enkelt kan sköta dina lån direkt på deras hemsidor. Du kan även låna utan UC och låna pengar trots att du har etalningsanmärkningar.

Kontokredit hos banken

Här har vi satt ihop en lista som ofta gäller hos banken. Du har ofta en uppläggningsavgift och även en årsavgift. Du kan ofta låna större belopp än hos snabblåneföretagen. Dom nekar oftast om du har betalningsanmärkning trot att dom inte vet hur det gått till.

Fördelarna med just kontokredit?

Den största fördelen är nog att många känner en trygghet att ha chansen att låna pengar om det skulle vara lite tunt i plånboken någon månad pga att det tillkom en utgift som du inte räknar med. Dessutom är det inte sällan så att dom har någon försäkring om att betala din ränta och amortering om du blir sjukt eller liknande.

Låna till altan

Låna till altan? Om du vill låna pengar till en altan så kan du göra det med ett privatlån. Vill du se vart folk valt att låna till just detta tidigare kan titta in listan här ovan. Du kan se vad man kan låna och se till att läsa omdöme och betyg för att se vad som kan vara bäst för just dig. Läs även recensioner så du kan bilda din egen uppfattning av vad du har för chanser. Så kan su jämföra och se vad som passar dig.

Alla lån med Bisnode

Alla lån med Bisnode är en guide där vi skriver om lån som inte har UC utan istället har Bisnode. Vi skapade Alla lån med Creditsafe och den har blivit så uppskattad av våra besökare så att vi skapade även denna med Bisnode då det är många som söker lån helt utan UC bara där det inte spelar någon roll om det är Bisnode eller Creditsafe. Vi försöker självklart uppdatera listan så mycket att den alltid är aktuell men ibland hinner vi inte och då får du väldigt gärna tipsa om något av lånen har bytt kreditföretag. Och titta alltid upp det själv också så det fortfarande stämmer. Den här listan är bara för att underlätta ditt letande.

Everydayplus
Kreditidag
Monetti
Lånbutiken
Mobillån
Nanoflex
Nanokredit
Risicum
Snabbfinans
Ok money
Selene
Extrakredit
Euroloan
Kreditkontot
Creditstar


Sammanfattning av Alla lån med Bisnode

Med Alla lån med Bisnode försöker vi ta ut alla lån från listan du hittar till precis ovanför topp 5 här ovan och sedan tar vi ut dom som använder Bisnode av dessa. Så du ska kunna hitta det lånen som passar dig bäst helt enkelt. För söker du till exempel ett lån utan UC så kan denna guiden vara något för dig.