Kategoriarkiv: Okategoriserade

Billigaste billån

Billigaste billån försöker vi ta fram här. Och det viktigaste med det är att säga att det lånet som är billigaste för besökaren innan dig kanske inte är billigaste för just dig. Därför är det väldigt viktigt för di att jämföra lån innan du väljer att låna till nya bil. Så det är väldigt viktigt att du jämför lån till bil som vilket lån som helst. Så ska du låna pengar till en ny eller begagnad bil så ska du läsa igenom hela guiden från början till slut.

Billån effektiv ränta

Billån effektiv ränta? Vad betyder effektiv ränta vad gäller lån till bil? Den effektiva räntan är räntan + eventuella avgifter. Den kom till för att man ska kunna jämföra lån med rättvist. Annars kan man ta mer i avgifter och ha en lägre ränta och då kan många tror att det är ett billigare lån. Men sanningen kanske är en annan. Eftersom det är den totala kostnaden för lånet som är det viktiga. Och jämför man då den effektiva räntan så ser man lättare hur mycket ett lån kostar i jämförelse med andra. Så du kan jämföra och hitta det bästa lånet lättare. Faktum är att ett lån kan vara utan ränta men ändå ha en effektiv ränta. Eftersom den kan ha uppläggningsavgift och aviavgift och på så sätt tjäna sina pengar. Istället för ränta.

Låna pengar utan UC med BankID

Låna pengar utan UC med BankID? Om du vill låna men inte vill ha en till UC på dig och dessutom vill ansöka om att få låna med BankID så är detta guiden för dig. Här tänker vi nämligen löpande lista alla lån vi har som erbjuder just detta. Här ovan ser du en total topp 5 lista där du ser dom 5 bästa lånen enligt oss och våra besökare oavsett om dom tar UC eller inte eller har BankID eller inte. Det är den listan vi löpande plockar ut lån som passar in under denna rubriken. Klickar du på länken så kommer du till listan med lån som vi tar ut denna lista ifrån. Så allt under rubriken hör alltså till den här guiden.

Låna 6000 gratis

Låna 6000 gratis? Går det att låna pengar helt gratis? Ja men dom får inte kalla det gratis utan kostnadsfritt. För du måste betala tillbaka 6000kr när du lånar 6000kr. Det är alltså inte gratis pengar. Vilket tyvärr många verkat tro. Och därför får inte långivarna skriva att det är det. Men vill du ha ett lån utan ränta så ska du titta in den här guiden. För idag tänkte vi tipsa om Vivus. Där kan du nämligen i skrivande stund låna så mycket som 6000kr och ha dom i 30dagar och betalar du tillbaka pengarna i tid så kommer det inte kosta dig något. Du betalar bara tillbaka exakt så mycket som du låna och sedan inget mer. Så om du vill låna helt utan ränta så är detta ett alternativ för dig.

#
X.Vivus topplistanLåna 500kr upp till 20.000kr. 6000kr helt utan avgifter för alla.Låna pengar nu

Får man stå på en bil utan körkort

Får man stå på en bil utan körkort? Ja man får köpa bil utan körkort och stå på den så länge man är myndig och är 18år. Du kan alltså stå som ägare på en bil utan att själv kunna göra den. Däremot är det andra lagar som gäller om du är under 18år. Du kan fortfarande stå som ägare till bilen men då gäller andra lagar som vi inte tar upp i den här guiden. Vill du läsa en fördjupning i det så är det bara scrolla ner till det kapitlet. Men alltså svaret på frågan är att det är fritt fram att köpa bil och stå som ägare på en bil trots att du inte själv har något körkort. Undrar du om du kan låna pengar till ett körkort så kan du titta in Låna pengar till körkort där vi skrivit en guide till alla som inte har råd att finansera sitt körkort själv.

Sammanfattning av Får man stå på en bil utan körkort

När vi skapade Får man stå på en bil utan körkort så ville vi hjälpa alla som funderar på om dom kan köpa en bil redan innan dom tar körkort. För det är många som vill ha en bil klar när dom lyckas med att ta ett körkort. Du vet väl föresten att du kan låna pengar till körkortet också? Läs Låna pengar till körkort för att läsa mer om det. Vi har lagt till den guiden i menyn ovan.

Kan man köpa bil utan insats?

Kan man köpa bil utan insats? Hej! Jag anatar att du menar om det går alla låna pengar till ett bilköp utan att ha någon egen insats? Och ja det går. Men det går inte att göra det genom att lämna bilen som säkerhet där du går låna 100%. Utan då är det istället ett blancolån till bil som gäller. Vilken är ett lån utan säkerhet istället. alltså där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Innan du tar ett billån bör du förstå skillnanden på dessa två alternstiv så du kan ta det som passar just dig bäst. Blancolån passar dom som inte har någon kontantinsats och som vill låna mer än 80% av bilens värde.

Bygg balkong och få en värdeökning

Bygg balkong och få en värdeökning. Det verkar vara många som vill betala mer för en lägenhet med balkong så om du vill ha en värdeökning så kan det vara smart att bygga en balkong. Men om du vill bygga enbart för att få en värdeökning så bör du kontakta några mäklare först och höra vad dom tror om det. Så du inte lägger pengar på en balkong och sedan går back i stället. Vi skriver väldigt mycket om balkonger så om du vill läsa vidare om ämnet kan du titta in listan på våra sidor vi har om just balkonger. Så klicka dig vidare till menyn och se om du tycker något är intressant för dig.

Låna pengar för renovering

Låna pengar för renovering? Om du vill låna till en renovering så finns det flera olika alternativ för dig och det är det som den här sidan handlar om. Vilka olika alternativ du har att välja mellan och hur du kan hitta det bästa lånet för just dig och din ekonomi. Så om du söker ett lån till att renovera ditt hus eller din lägenhet så kan du ta dig igenom den här sidan så du kan lära dig allt om det och ta ett bättre beslut än innan du läste den. Förhoppningsvis alltså. Så titta igenom den här sidan och se om den kan hjälpa dig fatta ett bättre beslut eller inte.

Lån med låg ränta utan säkerhet

Lån med låg ränta utan säkerhet? De här är en sida för dig som söker ett privatlån där du ska få så låg ränta som möjligt. För att du ska kunna få det så krävs det att du jämför. För privatlån kan skilja sig extremt mycket i ränta. Därför krävs det att man vet vad ränta är först och främst och det går vi genom för allt för få vet nämligen vad det är har det visat sig. Och där efter bör du veta vad effektiv ränta är då den även tar med kostnader runt lånet så som avi-avgifter, uppläggningsavgifter med mera. Och när det sedan är klart så är det dags att börja jämföra. Och du bör veta att du ska ha så få kreditupplysningar på dig som möjligt för att inte få svårt att få låna pengar i framtiden. Då för många UC till och med kan göra så du får högre ränta då en bank kan tycka det är stor risk att låna ut pengar till dig för dom. Även om dom försvinner efter ett tag så bör man undvika det. Så om du ska jämföra privatlån kan du använda dig av en låneförmedlare. Som helt enkelt jämför många banker och lån med bara en enda UC och en enda ansökan. Därför sammanfattar vi även om just låneförmedlare. Vi länkar sedan vidare till guider vi skrivit om detta så du kan läsa på och själv hitta den lägsta räntan för just dig.

Låg ränta privatlån

Låg ränta privatlån? Hur hittar man det? I den här guiden tänkte vi tips om hur du kan få billigare lån. Och det har vi gjort genom att göra en lista med 3 olika steg. Där du alltså ska kunna få billigare ränta efter att ta till dessa. Förhoppningsvis. Och alla vill väl ha lägre ränta? Så läs den här och se om du har möjlighet att få ner dina kostnader och lägga dom pengarna på något roligare än att ge bort dom till banken.

Låg ränta privatlån tips 1: Jämför och sedan jämför du ännu mer

Det första och bästa tipsen är att du helt enkelt jämföra. Och när du gjort det så jämför du ännu mer. För tyvärr är det så att det skiljer sig väldigt mycket mellan olika banker och långivare och då krävs det att man orkar jämföra riktigt mycket för att hitta det lånet som är billigare.

Låg ränta privatlån tips 2: Samla lån och få ner kostnaderna

Har du dragit på dig många dyra lån? Då kan du försöka samla lån och krediter till ett stort lån istället för att ha många små och dyra lån. Om du har ett större lån kan du få lägre ränta och då bakar du helt enkelt ihop dessa och har istället ett lån istället för många smålån. Det blir lättare att hålla reda på dessutom.

Låg ränta privatlån tips 3: Minska risken för din bank

Tyvärr är det så att dom med bäst ekonomi har bäst ränta. Detta eftersom banker tar mindre risk och behöver inte ta lika mycket betalt. Därför kan du förbättra din ekonomi och på så sätt få lägre ränta. Kan du söka ett nytt jobb med lite mer betalt kanske? Då kan du även få bättre ränta om du har tur.

Låg ränta privatlån

Billån eller banklån

Billån eller banklån? Vad ska man välja? Ett billån är två olika lån. Ett lån där du antingen lämnar bilen som säkerhet eller ett billån där du kan ta lån utan säkerhet. Alltså ett lån till bil där du inte lämnar bilen du vill köpa som säkerhet. Så välj det du tycker är bäst för just dig. Det finns nämlingen många som väljer lån ut efter sina förutsättningar men det borde alla göra. Då skulle färra vara skuldtyngda med svåra skulder dom inte kan betala tillbaka.

Nu samarbetar låneförmedlare Advisa med 27 banker

Nu samarbetar låneförmedlare Advisa med 27 banker. När man gå in på deras hemsida så har dom en lista på vanliga frågor och där hittar man just den frågan. Vilka banker låneförmedlare jämför helt enkelt. Vi tycker alla bör titta vilka banker man få jämförda när man använder en låneförmedlare och vi gillar när dom skriver fram det så tydligt och bra. Vi har sammanställt listan nedan. Kom dock ihåg att listan kan ändras så för att få den aktuella så går du till Advisa i topplistan och sedan kan du titta under frågor och svar för att se dom fortfarande jämför 27 banker när du ska skicka in din ansökan. Här ovanför ser du dom 5 populäraste lånen just nu hos våra besökare och ser du inte Advisa där just nu klickar du bara på länken ovanför topplistan. Då ser du alla lån som vi skriver om och sedan kan du ta dig vidare till Advisa där. Så om du vill låna pengar av någon av dom här nedanför så kan det vara en bra ide att använda Adivsa för att se om dom har bäst ränta och bäst villkor för just dig.

 1. Swedbank
 2. SEB
 3. ICA-Banken
 4. IKANO Bank
 5. Forex
 6. Bank Norwegian
 7. Marginalen Bank
 8. Resurs Bank
 9. Santander Consumer Bank
 10. Nordnet Bank
 11. Collector
 12. re:member
 13. SevenDay Finans
 14. BlueStep
 15. Credento
 16. Konsumentkredit
 17. Sparlån
 18. Lendify
 19. Wasa Kredit
 20. Goodcash
 21. Avida
 22. BYAX
 23. Credway
 24. Balanzia
 25. Aasa Kredit
 26. Villabanken
 27. MoneyGo

Nu samarbetar låneförmedlare Advisa med 27 banker

Alla lån med Bisnode

Alla lån med Bisnode är en guide där vi skriver om lån som inte har UC utan istället har Bisnode. Vi skapade Alla lån med Creditsafe och den har blivit så uppskattad av våra besökare så att vi skapade även denna med Bisnode då det är många som söker lån helt utan UC bara där det inte spelar någon roll om det är Bisnode eller Creditsafe. Vi försöker självklart uppdatera listan så mycket att den alltid är aktuell men ibland hinner vi inte och då får du väldigt gärna tipsa om något av lånen har bytt kreditföretag. Och titta alltid upp det själv också så det fortfarande stämmer. Den här listan är bara för att underlätta ditt letande.

Everydayplus
Kreditidag
Monetti
Lånbutiken
Mobillån
Nanoflex
Nanokredit
Risicum
Snabbfinans
Ok money
Selene
Extrakredit
Euroloan
Kreditkontot
Creditstar

Zensum

Zensum är en ny låneförmedlare i våran topplista och den här sidan är startsidan för allt vi skriver om dom. Så om du vill läsa vad vi skrivit om dom och jämföra dom mot andra låneförmedlare så kan du börja här. Och sedan ta dig vidare till det som intresserar dig i ditt letande av lån och låneförmedlare.

#Ränta fr:Belopp:
XZensum låna pengar2.95%20000-500000krLåna pengar nu

Vad får jag ut efter skatt?

Vad får jag ut efter skatt? Det är en fråga som väldigt många som vill ha svar på och de enda sättet man kan få reda på exakt hur mycket man får tillbaka är att logga in på Skatteverket. Då kan du få reda på hur mycket du kan få tillbaka. Så logga in på ditt konto hos dom och se om ett beslut har kommit och då kan du få se hur mycket du kan få tillbaka. För det är det du frågade och det är det enda sättet du kan få reda på.

Så får du lån med låg ränta

Så får du lån med låg ränta är en guide där vi tillsammans hjälper varandra till bättre ränta. Det korta svaret är att du måste jämföra för att hitta riktigt låg ränta. Men om din ekonomi inte är så bra så är det väldigt svårt och du kan få nöjda dig med något högre ränta om du måste låna pengar. Men ha alltid en plan för hur du ska kunna betala tillbaka pengarna du lånar. För annars riskerar du att hamna i en knipa dig verkligen inte vill befinna dig i. Genom att använda en låneförmedlare kan du enkelt jämföra lån utan att behöva skicka in massor av ansökningar. Med en låneförmedlare kan du skicka in bara en enda ansökan och få väldigt många förslag. Eller rättare sagt väldigt många banker jämförda. Så du kan se om dom vill låna ut pengar till dig och i så fall hur mycket och till vilken ränta. Det finns låneförmedlare för både privatlån och bolån. Du kan läsa mer under Låneförmedlare och Bolån eller bara klicka på länken ovanför topp 5 listan här ovan.

Däck på avbetalning

Däck på avbetalning? Om du vill köpa däck på avbetalning så bör du jämföra innan du väljer att köpa däck och fälgar på faktura eller liknande. För det kan finns väldigt mycket pengar att spara på det och det är precis det vi skulle vilja att du jämförde innan du väljer att låna pengar till däck. För det går nämligen att låna pengar som du får in på ditt konto och som du sedan väljer att köpa däck för istället. Och på så sätt få ner kostnaderna och låna pengar väldigt billigt med lägre ränta än om du skulle välja att köpa däck på faktura och sedan delbetala däcken. Det du ska jämföra är den så kallade effektiva räntan. Eller effektiv ränta. Där alla kostnader är inräknade. Så man enklare ska kunna jämföra kostnaderna helt enkelt. Så om det låter bra kan du göra det ovan.

Kan man låna pengar av sitt företag

Kan man låna pengar av sitt företag? Har du ett aktiebolag så får du enligt lag inte låna pengar av ditt eget företag. Även om du äger 100% av företaget alltså. Om du funderar på något sådan så bör du läsa på ordentligt för det är straffbart att låna pengar av sitt aktiebolag. Därför är det självklart väldigt viktigt för dig att veta om detta så du inte gör misstaget att sitta och låna av ditt eget företag. Så lägg ner ordentligt med tid på att veta allt om detta så du ej gör detta och sätter dig själv i ordentligt trubbel.

Effektiv ränta på snabblån

Effektiv ränta på snabblån är en sida där vi ska försöka förklara hur du räknar ut den effektiva räntan på snabba lån. Och även vad just effektiva ränta är för någon. Så låter det här bra så kan du läsa vidare på den här sidan för att se om vi lyckats vara på dina frågor. Vi har över 1000 guider om snabblån så vi hoppas så klart att du hittar det du söker. Om inte i den här guiden så i någon relaterade som vi tipsar om längst ned på denna sida. Så vad är då den effektiva räntan? Jo det är alla kostnader för ett lån. Både ränta och andra kostnader som du kan få när du tar ett lån. Eventuell uppläggningsavgift, aviavgift med mera. Vad effektiv ränta är måste du veta om du ska låna pengar.

Hur ofta kan man värdera huset

Hur ofta kan man värdera huset? Det har väl knappast undgått något att det blivit ändring av hur ofta man får värdera om huset och i den här guiden tänkte vi försöka reda ut det så du vet vad det är som gäller. Vi tar allt väldigt basic så alla hänger med. För att värdera din bostad behöver du en mäklare. För att hitta en sådant kan du använda olika jämförelsetjänster av mäklare som vi skriver om här till exempel. Sedan kommer mäklaren och ger dig en värdering som du sedan kan få på ett papper och visa upp för din bank. Det kan möjliggöra att du kan lägga om dina bolån och få ner dina kostnader i och med att du kan få bort amorteringen om du önskar det. En amortering är dock ingen kostnad utan det är ju pengar du betalar av på ditt lån men du kan få ner dina utlägg per månad så att säga.

Hur ofta kan man värdera huset

Så när man man värdera om huset?

Med dom nya reglerna kan du bara värdera om huset var femte år. Men det finns undantag och det är vid ”en avsevärd förändring”. Och det ska inte gälla köks- och badrumsrenoveringar tydligen. För att verkligen se vad som gäller dig så bör du kontakta en mäklare och din bank.

Sammanfattning av Hur ofta kan man värdera huset

Vi tycker alla med hus bör titta in Hur ofta kan man värdera huset för här svarar vi på hur ofta man kan få värda om det och på så sätt få billigare lån förhoppningsvis. Eller rättare sagt mindre amortering. Får man en högre värdering på huset så kan man antigen välja att låna mer pengar på huset eller så kan man få ner amorteringen om man går under gränserna för amortering helt enkelt.