Kategoriarkiv: Lendo

Samla lån utan fast inkomst

Samla lån utan fast inkomst? Går det? Ja många långivare och låneförmedlare påstå att dom kan erbjuda dig att samla lån och krediter till ett stor lån med billigare ränta för att på så sätt få ner dina kostnader. Under Samla lån skriver vi om allt som har med samla lån att göra. I det här inlägget tänkte vi listar 3 tips på låneförmedlare du kan provat om du vill samla lån och som tydligt annonserar ut att dom erbjuder den tjänsten.

Allt om Lendo

Lendo kanske är det kändaste låneförmedlaren i Sverige med alla TV-reklam som dem pumpat ut. Dock är dom inte det populäraste alternativet hos oss just nu. Advisa slår dem alla veckor hittills i år.

Allt om Freedom Finance

Freedom Finance skriver en hel del om att samla lån utan fast inkomst så dom är helt klart värda ett besök. Klicka på samla lån på deras hemsida för att läsa mer.

Allt om Advisa

Advisa är det mest populära alterntivet hos oss just nu. Där kan du fylla i exakt hur mycket du vill samla direkt i ansökan online på nätet. Läs mer under Advisa och Advisa banker.


Diskutera Samla lån utan fast inkomst

I kommentarsfältet kan du diskutera och ställa frågor om Samla lån utan fast inkomst.


Läs mer om Samla lån utan fast inkomst

Det vi skapat här är en meny över andra sidor vi skrivit om just precis Samla lån utan fast inkomst. Vi har listat dom här för att vi tror att just precis du vill läsa mer om detta.


Omdöme på Samla lån utan fast inkomst

Du kan lämnar betyg på Samla lån utan fast inkomst här ovan. Och sedan kan du lämna omdöme här nedan i kommentarsfältet. Och det vi skulle vilja veta vad du tycker om är hur bra rubriken stämmer med innehållet. Och så självklart hur bra kvalitet du tycker innehållet har. Och gärna vad du tycker kan bli bättre. Och motivering till ditt betyg om du lämnar ett sådant.


Sammanfattning av Samla lån utan fast inkomst

Ja det du ser här är alltså en lista över varje kapitlet i Samla lån utan fast inkomst. Så du så enkelt som möjligt ska kunna klicka dig fram till det du söker. Vi vill att vår besökare ska hitta det dom söker innan den här menyn men sedan har vi denna som reserv om du inte gör det. Säg väldigt gärna vad du tycker om guiden Samla lån utan fast inkomst genom att lämna omdöme och betyg här nedan. Du kan börja med betyg i det här kapitlet och sedan kan du lämna omdöme nedanför detta.


Lendo billån

Lendo billån? Vad har dom för typ av billån? Hur bra är det? Lendo billån är i skrivande stund ett privatlån. Det vill säga ett alternativ för dig som vill ha en billån utan kontantinsats och där du inte vill behöva uppfylla dem vanligaste kraven vid billån där man lämnar bilen som säkerhet för lånet. Exempel på såna villkor är att man sällan får köpa en bil som är över 10år och du måste ofta även köpa av en bilhandlare vid sådant billån. Men när man köper bil med ett privatlån behöver du alltså inte uppfylla dessa Här ovan i topplistan kan du se vart besökare hos oss har valt att låna pengar till sin bil innan dig.

Deras billån är ett privatlån

Hos Lendo kan du jämföra privatlån du kan ha för att köpa en bil. Men dom jämför inte billån med bilen som säkerhet alltså. Om du vill jämföra deras lån till bil klickar du bara på länken längst upp i topplistan.

Lendo billån

Låna pengar via Lendo

Låna pengar av Lendo?

Lendo är en oberoende låneförmedlare som helt enkelt jämför bankens olika erbjudanden till just dig mot varandra. Det gör dem dessutom helt gratis och utan att lånet kostar extra. Tvärtom. Jämför du innan du lånar pengar finns det mycket pengar att spara in.

Stora sidan vi har om låneförmedlare Lendo

Lendo heter startsidan för allt vi skriver om låneförmedlare Lendo. Och det har blivit en helt del genom åren minst sagt. Vi har följt Lendo sedan 2010 och med tanke på att Lendo grundades 2007 så har vi följt dom nästan hela deras livstid. Därför tycker vi att du bör läsa guiden Lendo innan du väljer att låna pengar via dom.

Lendo ränta

Lendo ränta är en guide som förklarar hur räntan sätt när du skickar in en ansökan. Det är nämligen inte Lendo som har något med det att göra. Läs mer under Lendo ränta.

Jämför mot andra låneförmedlare

Lendo är som du förmodligen vet en låneförmedlare. Dom lånar alltså inte ut pengar själva utan jämför lån. Och då är det privatlån som gäller och inte bolån som många verkar tro. Därför tycker vi att du ska läsa Låneförmedlare innan du väljer att låna pengar.


Har Lendo jämförelse av billån

Svar: Lendo jämför bara privatlån (även kallat för blancolån och är lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar) och dom flesta bankerna har privatlån till bil som ett alternativ när du klicka på billån på bankers hemsidor. Så jag Lendo har jämförelse av billån men bara i form av ett privatlån till bil. Alltså inte billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet.

Hur många banker har Lendo?

Svar: Lendo är en av dom låneförmedlare som har mest banker. Vad vi vet så har dom till och med mest av alla just nu. Du kan läsa mer om det under Vilka banker har Lendo för att se exakt vilka banker det är.

Är Lendo gratis?

Svar: Ja för dig som användare av Lendo är deras jämförelse gratis. Dom tjänar pengar på att ha bankerna med i deras jämförelse. Dom får alltså betalat av banker och långivare. Så det är en riktig win-win tjänst. Som alltså betyder att alla vinner på att använda sig av dom. Både för dom som vill låna ut pengar och för dom som vill låna pengar.

Tar dom UC?

Svar: Ja i skrivande stund tar dom UC. Och det kan hitta hitta info om under vanliga frågor på deras startsida.


Läs mer om Lendo billån

Här samlar vi på länkar till andra guider om Lendo som vi skrivit och som vi tycker du ska läsa om du funderar på att låna pengar till en bil med Lendos billån. Vi tipsar även om relaterade guider om billån och andra låneförmedlare.

Läs om fler låneförmedlare

Här har vi samlat guider om låneförmedlare eftersom Lendo är en låneförmedlare. Så funderar du på att låna pengar via Lendo så tycker vi att du borde läsa dessa guider innan det.


Sammanfattning av guiden Lendo billån

Lendos billån är ett privatlån till bil. Det vill säga ett billån utan så mycket krav som ett billån med bilen som säkerhet kräver av dig. Du behöver ingen kontantinsats när du tar ett privatlån till bil via Lendo. Du behöver inte heller bara rikta in dig att köpa bil av en bilhandlare utan du får även köpa en privatpersoner.

Här har vi skapat en snabbmeny över guiden Lendo billån för att du redan på förhand ska kunna få en överblick över vad guiden handlar om. Sedan kan du klicka på någon av rubrikerna för att läsa mer. Vi vill skapa en överblick som gör att du redan så här tidigt kan se om du kommer få svar på dina frågor eller inte. I kapitlet Samling av vanliga frågor om Lendo billån av guiden Lendo billån samlar vi löpande in vanliga frågor som vi får in om Lendos billån. Vi får in väldigt många frågor om låneförmedlare Lendo och här samlar vi alltså dom vanligaste. Vi försökt skriva allt så grundläggande som möjligt på Kontantinsats.se men för dom som vill ha en fördjupning i alla guider kan gå till kapitlet fördjupning i varje guide och där kunna hitta mer fördjupande info. Så här nedanför samlar vi löpande fördjupande info om Lendos billån. Här ovan ger du som sagt betyg och vill du lämna en kommentar om guiden så gör du det här nedan. Om du ger ett omdöme så får du väldigt gärna även ge ett betyg och motivera det med dina egna ord. Det här är en samling tips på guider vi skrivit om Lendo billån eller som är relaterade till ämnet.


Lendo

Lendo är en så kallad låneförmedlare och vi har följt dom ända sedan år 2010. Det vill säga när vi startade Kontantinsats.se. Och det har vi gjort varje vecka sedan dess. Det har gjort att våran guide om denna låneförmedlare är väldigt omfattande. Och det växer för varje vecka som går. Vi råder alla våra besökare att läsa den här sidan innan man väljer att låna pengar via dom. För först och främst måste du veta om att du inte lånar något av Lendo utan via dom. Dom jämför privatlån. Och det med bara en ansökan och en UC. Det är deras tjänst. Så vill du använda deras tjänst så bör du läsa igenom denna sida först.

Låna pengar Lendo

 • Lånebelopp: 10000kr-500.000kr
 • Lånetid: 3-15år
 • Åldersgräns: 18år
 • Grundades: 2007
 • Omsättning: Ca 255 miljoner 2015
 • Ägare: Det är Schibsted som äger låneförmedlare Lendo. Dom finns på Oslobörsen och dom äger även Aftonbladet, Blocket.se och många andra stora och kända varumärken online.

Jämför privatlån hos Lendo

Lendo är en låneförmedlare där du kan jämföra privatlån. Det är lån upp till 500.000kr som du kan använda till vad du vill. Du kan till exempel låna till bil, till insatsen, till renovering eller till vad du vill.

Lendo

Jämför alltid låneförmedlare

Du kan jämföra Lendo mot andra låneförmedlare, banker och långivare och andra typer av jämförelsetjänster här ovan i vår topplista. Där ser du nämligen en topplista över lån som besökare innan dig valt just den här veckan. På så sätt hoppas vi få fram det bästa lånet i varje kategori av lån. Så här ovan ser du alltså dom mest populära privatlånen just precis den här veckan hos våra besökare. Sedan kan du lämna och läsa omdöme och betyg om samtliga lån. Vill du lämna och läsa omdöme och betyg om Lendo så gör du det under Lendo omdöme. Innan vi sätter igång guider om Lendo så vill vi påminna dig om att du bör läsa villkoren för Lendo här nedanför direkt. Så att du vet att just du har möjlighet att låna pengar via Lendo så att du inte lägger ner onödigt tid på att skicka in en ansökan eller läsa vidare i våran guider om du ändå inte har möjlighet att låna pengar via Lendo. Tanken är att det här ska fungera lite som en startsida för allt vi skriver om dom. Här samlar vi helt enkelt allt vi tycker du ska veta innan du väljer att att använda deras tjänst som är att jämför privatlån.

Tar inte för många UC

En stor fördel med att använda sig av en låneförmedlare som Lendo är att du bara får en UC istället för en per långivare. Med för många UC kan du nämligen få svårt att få låna pengar så du bör försöka hålla ner antalet. Vilket du alltså gör med en låneförmedlare som erbjuder just detta. Det är mycket av Lendos framgång. Att man har det att vinna när man använder en låneförmedlare i jämförelse med att jämföra själv. Speciellt när det är helt gratis att använda deras tjänst.

Lendo, Advisa eller Freedom Finance?

Lendo eller Freedom Finance? Jag ska låna pengar och står och väljer mellan Lendo eller Freedom Finance men vet inte vilken jag ska välja? Vad är skillnaden på dessa två? Svar: Lendo och Freedom Finance är båda två så kallade låneförmedlare som jämför banker mot varandra. Det gör dom gratis och tar bara en UC istället för en per bank som det skulle bli om du valde att jämföra själv. Det är bra att ha så få UC på sig som möjligt att banker vill ogärna låna ut pengar till någon med väldigt många UC. Vilka av dessa du ska välja kan inte vi svara på utan du får helt enkelt besöka deras hemsida för att se skillnaden.


Vilka banker har Lendo samarbete med?

Svar: Vi råder alla att titta up vilka banker en låneförmedlare har innan man skickar in en ansökan och så även med Lendo. Du kan titt här nedanför i kapitlet Vilka banker har Lendo eller så kan du titta i guiden Vilka banker har Lendo. Sådana guider har vi skapat om ALLA låneförmedlare.

Lendo banker

Vilken ränta får man?

Svar: Lendo visar en så kallad från ränta. Alltså lägsta möjliga räntan hos någon av deras samarbetspartners alltså. Men räntan sätts individellt via Lendo så det är inte säkert att just du får den räntan. Hur högre risk banken anser att det är att låna ut pengar till dig desto högre ränta. Med start från lägsta möjliga som du ser i topplistan här ovan.

Lendo ränta

Har Lendo billån?

Svar: Dom har för närvarande inga bolån med i sin jämförelse av lån. När Lendo startade så skulle dom jämföra bolån men det gick snabbt över till att bara jämföra privatlån och så är det idag också. Vill du läsa mer om bolån kan du titta under bolån och bolån utan kontantinsats.

Har Lendo bolån?

Svar: Hos Lendo kan du bara jämföra billån utan säkerhet. Det vill säga lån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Sådant typ av lån kallas även för privatlån och är ett lån du får låna till vad du vill. Alltså kan du till exempel låna till bil. Vid ett billån utan säkerhet behöver du inte hålla dig till villkor som ofta finns när du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Du kan läsa mer om billån under billån och låna till bil till exempel.

Grundkrav för att få låna pengar via dom?

Svar: Lendo har två olika grundkrav. Ett om du ska låna under 30.000kr och ett om du vill låna över 350.000kr. Har du svårt att få låna pengar och egentligen inte behöver mer än under 30.000kr så kan det alltså vara smart att ansöka om att få låna under 30.000kr.

Grundkrav för att få låna ÖVER 30.000kr

 • Du ska vara minst 18år gammal.
 • Du måste ha varit folkbokförd och skriven i Sverige sedan minst ett år tillbaka.
 • Du måste ha en fast inkomst från arbete eller pension.
 • Du måste ha en årsinkomst på minst 110.000kr.
 • Du måste vara skuldfri från kronofogden i minst 6mån.

Grundkrav för att få låna UNDER 30.000kr

 • Du ska vara minst 18år gammal.
 • Du måste ha varit folkbokförd och skriven i Sverige sedan minst ett år tillbaka.
 • Du måste ha en inkomst från arbete eller pension.
 • Du måste ha en årsinkomst på minst 110.000kr.
 • Du måste vara skuldfri från kronofogden i minst 6mån.
 • Du kan ansöka om lån upp till 30.000kr via Lendo äver om du inte är fast anställd alltså. Till exempel om du arbetar extra timmar, har ett vikariat eller är provanställd. Vid en tidsbegränsad anställning är det viktigt att du har 6 månader kvar av din anställningstid för att få låna pengar.

Hur skickar man in en ansökan?

Svar:

 • 1. Du fyller först i vilket hur mycket pengar du vill låna.
 • 2. Sen fyller du i hur många år du skulle vilja betala tillbaka det på.
 • 3. Sedan kryssar du i om du vill samla lån eller inte. Det vill säga om du vill betala av andra lån du har och samla det till ett stor istället. Klickar du i den rutan så får du fylla i hur mycket lån du har som du vill lösa. Du kan alltså fylla i på ettan att du vill låna 100.000kr TOTALT men sedan kryssa i att du vill samla lån och fylla i att du vill samla lån för 80.000kr och då har du 20.000kr över.
 • 4. Sedan ska du kryssa i om du har en medsökande eller inte. Om du klickar i rutan så kommer det ytterligare rutor du måste fylla i om den medsökande personen. Tänk på att det är mycket lättare att låna pengar om man har en medsökande.
 • 5. Sen är det dags att fyll i ditt person nummer, telefon nummer, epost, civilstatus, arbete, antal barn och boende.
 • 6. Klicka på ansök!

Låna pengar trots betalningsanmärkning?

Svar: Ja det går att låna pengar via Lendo trots att du har betalningsanmärkningar men det är väldigt individuella som alltid med lån. Begränsningen är i alla falla att du inte kan låna mer än 150.000kr om du har någon betalningsanmärkning eller betalningsanmärkningar. Du måste vara fyllda 18år, vara folkbokförd i Sverige, tjäna minst 120.000kr om året, vara skuldfri hos Kronofogden sedan 6 månader. Viktigt att komma ihåg är att Lendo är en låneförmedlare och Lendo kan inte påverkade det här utan det är deras samarbetspartners som sätter dessa krav.

Låna pengar via låneförmedlare Lendo

Tar dom UC?

Svar: Hos Lendo tar dom en UC en en ansökning. Så om du inte vill ha en UC så är dom alltså inget alternativ för dig. Då kan du ta och titta in Låna pengar utan UC istället.


Lista på alla sidor om Lendo

Det här är våran meny över guider som vi skrivit om Lendo och som vi tror du kan vara intresserad av att läsa eftersom du befinner dig på våran guide som fungerar som en startsida för allt vi skriver om låneförmedlare Lendo som enbart jämför privatlån. Listan är alltså baserad på vad vi tror att just du är intresserad av att läsa mer om just precis nu. Vi har skrivit väldigt många guider om Lendo sedan starten av Kontantinsats år 2010 och det är det som du ser här. Så om du vill jämföra privatlån genom ett låneförmedlare bör du titta igenom denna lista.


Sammanfattning av guiden om låneförmedlare Lendo

Vi har skapat den här guiden för att du som besökare ska kunna se allt vi skrivit om låneförmedlare Lendo och sedan vad våra besökare tycker om dom. Det är här vi sammanställer allt till en och samma sida och tanken vi har med det är att skapa en startsida för allt vi skriver om dom och där du som besökare kan vara med och bidra med ditt omdöme och betyg på dom. Och självklart har vi även en recension som vi på redaktionen uppdaterar löpande hela tiden. Vi vill skapa en plattform där vi som konsumenter kan samlas och diskutera lån innan vi väljer vart vi ska låna pengar. Så funderar du på att använda deras tjänster så rekommenderar vi dig att ta dig igenom hela den här sidan först.


Alla låneförmedlare

Alla låneförmedlare? Hur många finns det i Sverige? Det finns extremt många låneförmedlare i Sverige och bara under 2016 ska 40-50 stycke företag ha ansökt om att få bli låneförmedlare. Därför är det svårt att lista alla men vår vision är att i den här guide få ner precis alla låneförmedlare i Sverige. Vi kommer lägga dom efter hur populära dom är hos våra besökare och sedan skriva lite kort fakta om dom som vi tycker är det mest intressanta. Som med alla våra guider så bygger vi vidare på våra guider flera gånger i veckan. Så listar kommer bli mer komplett med tiden. Du kommer självklart även kunna läsa och lämna omdöme och betyg för alla låneförmedlare och vi kommer göra en topplista över dom 10 låneförmedlarna med bäst betyg just nu. Vi tar även upp alla banker som dom har samarbete med och jämför.

Våran stora sida om låneförmedlare Lendo

Lendo är en av dom mest kända låneförmedlarna i Sverige och har samma ägare som till exempel Aftonbladet, Blocket, Hitta.se med mera. En av dom största i Sverige alltså. Och förmodligen även den mest populära i Sverige också. Den är överlägset den populäraste hos våra besökare och brukar vara det nästan varenda vecka.


Samling med guider om Alla låneförmedlare

Det är den här listan som visar andra guider vi skrivit om förmedlare av lån. Självklart hoppas vi att du kan hitta det du sökte efter här ovanför men ibland kommer det in besökare som söker efter något väldigt specifikt och då hoppas vi att du kan hitta det i denna lista.


Sammanfattning av Alla låneförmedlare

Vi vill veta vad du tycker om guiden Alla låneförmedlare och det kan du göra med stjärnorna här nedanför. Vill du lämna ett betyg i form av ett omdöme med egna ord kan du titta här nedan. Där kan du ge ett omdöme i kommentarsfältet. Motivera gärna ditt betyg där också.


Lendo billån omdöme

Lendo billån omdöme? Ja här kan du ge betyg på enbart Lendos billån. Lendos totala omdöme hittar du under Lendo omdöme. Så här ger du alltså bara betyg och omdöme på deras billån. Vilket i skrivande stund är ett privatlån. Men det är för alla som valt att låna till bil med Lendos privatlån alltså.

Lämna betyg och omdöme på Lendos billån

Här kan du ge betyg och omdöme på Lendos billån. Vill du läsa och lämna omdöme på Lendos totala omdöme så gör du det under Lendo omdöme.


Sammanfattning av Lendo billån omdöme

Lendo billån omdöme är en förlängning av våran sida med alla deras omdömen samlade på en och samma sida och här är det alltså alla som rör deras billån. Så planerar du på att jämföra privatlån via deras låneförmedling så kan du se omdöme och betyg på deras lån till bil här innan du väljer att låna pengar.


Vilka banker kollar Lendo

Vilka banker kollar Lendo är fortfarande en fråga som väldigt ofta trillar in så därför tänkte vi återigen sammanfatta lite om tidigare gånger vi skrivit om just det. Vi har en guide som heter Lendo banker och där uppdatera vi hela tiden löpande varje vecka om vilka banker som Lendo jämför och har samarbete med. Det som gör det lite komplicerat är att många långivare har avtal med banker om att inte skriva ut exakt vilka banker det är dom har samarbete med. Precis så är det även med Lendo. Dom säger att dom jämför 21 banker men det är inte 21 banker dom listar under vilka banker dom har samarbete med. Därför tar vi löpande reda på vilka dom andra bankerna är och sedan håller vi oss uppdaterade om eventuella ändringar. Så besök Lendo banker och se vår senate uppdatering om vilka banker Lendo kollar upp åt dig när du skickar in en ansökan. Kom ihåg att du bara får en UC fast det är 21 banker. Om du skulle jämfört själv skulle det tagit 21 stycken och det skulle kunna göra det betydligt mycket svårare för dig att få låna pengar.


Läs mer om Vilka banker kollar Lendo

Vilka banker kollar Lendo är sidan där vi skriver om vilka banker det är du får jämförda när du skickar in din ansökan men om du vill läsa vidare om låneförmedlare Lendo innan du väljer att låna pengar av dom kan du klicka dig vidare här. Det vi gjort här är att samla ihop dom guiderna vi tror du vill läsa allra helst just precis nu. Det gör vi genom att gissa vad du är intresserad av.


Lämna omdöme och betyg på guiden Vilka banker kollar Lendo

Här kan du ge betyg och omdöme på vår guide Vilka banker kollar Lendo. Vill du även ge betyg och omdöme på Lendo så gör du det under Lendo omdöme.


Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance?

Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance? Det är är väldigt svårt att svara på för vad skulle det vara som gör att den ena av dom är bäst? Förmodligen att dom ger bäst ränta, bäst villkor och har bäst service? Men då lån är väldigt individuellt så är det nästan helt omöjligt och svara på dom första två frågorna. Men ut det föddes Kontantinsats.se. Tanken är att vi tillsammans ska skapa innehåll för att se vilka lån som är bäst. Och i vilka olika situationer dom är det. Sedan är det viktigt att poängtera att det inte behöver stämma för just dig. Men vi tror ändå vi skapat en plattform som många kan ha hjälp av. Och som bli bättre för varje besök. Vi har omdöme, betyg och recensioner och följer alla lån varje dag året runt. Det du kan börja med och titta i våran topplista här ovanför som visar vilka 10 lån som våra besökare väljer oftast efter ha besökt oss. Det har hittills aldrig visat att Freedom Finance är populärare än Lendo hos våra besökare.

Låna pengar via Lendo

Låna pengar via Freedom Finance

Hitta bästa låneförmedlare

Du bör även titta in Bästa låneförmedlare i fall du vill få en överblick över hur stora och populära låneförmedlarna är just nu. Där skriver vi bland annat om hur mycket pengar dom omsätter och hur länge dom funnits. Låneförmedlare är både Lendo och Freedom Finance därför tycker vi du bör läsa guiden Låneförmedlare innan du tar något beslut om vilken du ska använda dig av. Där kan du läsa om ännu fler alternativ än dessa två så du verkligen kan se vilken låneförmedlare som passar dig och dina behov bäst just precis nu.

Stort guiden om Lendo

Lendo är guiden som är startsidan för allt vi skriver om låneförmedlaren Lendo och det är en guide du verkligen borde läsa om du funderar på att låna pengar vi Lendo. Där kan du bland annat läsa omdöme och betyg från våra besökare och våran egen recension.

Stort guiden om Freedom Finance

Och sedan har vi guiden Freedom Finance som är ett måste för dig som ska låna pengar av antingen Freedom Finance eller Lendo. Det är som en startsida för allt vi skriver om Freedom Finance.


Vilka banker har Lendo?

Svar: Vi har skapat en specialsida för vilka banker som Lendo jämför och det har vi döpt till Vilka banker har Lendo. Besök den för att få reda på vilka banker det är du jämför när du skickar in en ansökan.

Vilka banker har Freedom Finance?

Svar: Bra fråga! Du bör ta reda på vilka banker som dom har så du kan jämföra och se vilken som passar dig bäst. Under Vilka banker har Freedom Finance så ser du en likadan lista och där vi skriver om vart du kan se det på deras hemsida så du själv kan titta efter.

Varför ska man använda en låneförmedlare?

Svar: En låneförmedlare är bra eftersom dom ofta är gratis och där du helt enkelt får jämföra olika banker och räntor mot varandra med bara en enda ansökan och en enda UC. Man vill ha så få UC på sig som möjligt eftersom för många kan göra så man får svårare att låna pengar och dessutom få dyrare ränta.


Läs mer om Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance

Vi har skapat en lista över guider som vi skrivit i ämnet sedan tidigare och dom kan du alltså hitta här. Det här är guider om Lendo och Freedom Finance och andra ämnen som du visat att du är intresserad av. Så om du vill läsa vidare och fördjupa dina kunskaper om detta så kan du klicka på länkarna. Ordningen är efter hur populära sidorna är.

Läs om flera låneförmedlare

Både Lendo och Freedom Finance är låneförmedlare så därför tycker vi att du bör läsa dessa två guider innan du väljer någon av dessa.


Sammanfattning Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance

Sammanfattning av guiden Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance är att vi här publicerar guider om respektive låneförmedlare vi tycker du bör ta del av och där är omdöme och betyg från andra besökare och recension från oss på redaktionen väldigt viktiga. Sedan har vi även egna recensioner om dom båda som vi tycker du ska läsa innan du ska låna pengar snabbt och direkt online på nätet.

Här har du en snabbmeny över guiden Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance så du så snabbt som möjligt ska kunna läsa guiden och hitta det du söker. Och framförallt inte lägga onödig tid om det inte är något som intresserar dig. Vi vill att du spar tid med den här menyn så du ska kunna lägga din tid på att hitta det du söker och inget annat. Du kan klicka på rubrikerna för att direkt ta dig till den. Vi skulle bli glada om du vill vara med och lämna betyg på guiden Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance som du precis har läst. Vi försöker bygga en sajt tillsammans med våra besökare och det viktigaste för oss är att veta vad du tycker så vi hela tiden kan bli bättre på det vi gör. Du kan även skriva några rader om guiden Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance om du vill.

Så mycket populära att fler har valt Lendo varje vecka sedan starten 2010. Men det behöver absolut inte betyda att Lendo är bäst för det. Inte för dig. Därför har vi även lagt till omdöme och betyg där våra besökare får säga vad dom tycker om Lendo och Freedom Finance. Och alla andra lån också för den delen. Det ger en bättre överblick men visar ändå inte vilken som är bäst. Därför har vi även lagt till våran egen recension om alla lån och där sammanställer vi omdöme, betyg och populäritet bland annat. Sedan gör vi en djupdykning och söker med ljus och lukta efter allt vi kan komma över om dessa lån. Vi har bland annat listor över vilka banker dom har samarbete med och jämför i och med att båda är låneförmedlare. Efter det så utser vi vilka lån VI tycker är bäst i vårt bäst i test av lån. Och där vinner Lendo och är bäst i test just nu enligt oss. Sedan om det är den bästa låneförmedlaren för just dig kan enbart du själv ta reda på. Men vi tror att vårt test är så bra att dom allra flesta blir mer nöjd med Lendo än med många andra låneförmedlare i alla fall. Titta gärna in innehållet i Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance här nedanför.


Vilka banker jämför Lendo

Vilka banker jämför Lendo? Vi har valt att skapa guiden Lendo banker – Vilka banker har Lendo som vi sedan uppdaterar löpande hela tiden. Vi har valt att göra så efter att vi flera dagar i veckan fått in frågan om vilka banker Lendo har och vilka banker andra låneförmedlare har i sin jämförelse. Därför har vi skapat en guide för varje låneförmedlare som vi sedan håller uppdaterade genom att gå igenom dom varje vecka. Vi jobbar med Kontantinsats.se varje dag året runt och uppdaterar guiderna måndag till fredag så vi gör allt vi kan för att ta reda på vilka banker låneförmedlare har och så fort det blir en ändring och vi får reda på den så går vi in och ändrar guiden. För att nå guiderna för det så skriver du bara Kontantinsats.se/vilka-bankar-har och avslutar sedan med låneförmedlaren. Till exempel Kontantinsats.se/vilka-banker-har-lendo.

Glöm inte våran största sida om Lendo också

Men sedan har vi även guiden Lendo som är våran stora sida om denna låneförmedlare. Vi tycker självklart att alla som planerar att använda deras tjänster ska läsa den sidan. Faktum är att vi skriver på den varje dag för att den ska vara nätets bästa sida för alla som planerar att jämföra lån via deras jämförelse.


Sammanfattning av Vilka banker jämför Lendo

Med Vilka banker jämför Lendo vill vi att du ska se vilka banker som Lendo jämför åt dig när du skickar in en ansökan. För det kan vara ganska så otydligt på deras hemsida. Tycker du att vi svarar på det bra? Här kn du ge betyg med stjärnor 1 till 5. Där 1 är sämst och 5 är bäst.


Jämför privatlån

Jämför privatlån kan du göra själv för att vara säker på vilka långivare du jämför med. Du kan använda låneförmedlare för att på så sätt bara få en UC men jämföra runt 20 banker på en enda gång. Det är väldigt populärt och du kan se vilka låneförmedlare som är populärast hos våra besökare just den här veckan här ovanför i topplistan. Exempel på låneförmedlare är Lendo, Advisa och Freedom Finance.

Jämför privatlån (lån utan säkerhet)

Leta reda på så många långivare som erbjuder privatlån som möjligt och jämför. Sen kan du ju välja själv vilka du ska skicka in en löneansökan till för att se vilka som kan erbjuda dig den bästa räntan helt enkelt. Villkoren får du ju jämföra själva och vilka som passar just dig bäst. Men lägsta räntan är ju alltid en bra grund att stå på så att säga. Är du osäker så kan du ju kontakta någon som kan hjälpa dig. Till exempel Lendo i listan ovan är en sådan låneförmedlare. Dom tar alltså in erbjudande från olika långivare och låter dom slås om dig.

Blancolån är samma sak

Bra att veta om är att många banker kallar det för blancolån. Så när du ska jämföra detta lån så kan du titta efter blancolån också. Och om du vill söka på guider vi skrivit i ämnet.


Sammanfattning av Jämför privatlån

Jämför privatlån är en sida där vi helt enkelt förklarar hur DU kan jämföra privatlån via Kontantinsats.se. För vi tror nämligen att vårt bäst i test kan vara ett av dom bättre sätten att jämföra lån. För vi försöker få våra besökare att själva jämföra och vi skriver om det hela tiden. Se hela den här sidan för att förstå vad vi menar med det.


Vad har Lendo för ränta

Vad har Lendo för ränta just nu? Lendo lånar inte ut pengar själva utan är en så kallad låneförmedlare. Det du gör är att ansöka hos dem gratis och sedan få förslag från flera banker. Ofta med väldigt olika räntor. Man kan säga att dem tävlar om att få dig som kund. För det tar Lendo inget betalat och du behöver inte låna pengar om du inte vill trots att du skickat in en ansökan och fått förlag från olika banker. Du förbinder dig inte till något. Men vill du sedan låna pengar så accepterar du bara ett av erbjudandena.


Läs mer om Vad har Lendo för ränta

Ifall du inte hittat det du sökte i denna guiden eller bara vill läsa vidare i ämnet och se vad mer vi skrivit om ränta och om låneförmedlare Lendo kan du titta in listan här. Vi har med 10 guider som vi tycker du ska läsa om du kommit till denna sida för att du är intresserad av just detta ämne.

Tar Lendo UC

Tar Lendo UC? Ja Lendo tar UC och faktum är att dom flesta större lån tar UC. Vi har skrivit väldigt många guider om just UC och hur dom som låna pengar utan UC kan göra för att undvika få fler UC på sig och ändå kunna låna pengar. Vi har även skrivit många guider som år igenom hur man får bort UC på sig och hur långtid det tar. Vill du låna pengar och inte få någon UC på dig kan du börja med att läsa våran guide Lån utan UC där vi löpande hela tiden uppdaterar med det senaste om hur du kan låna utan UC och framförallt vart. Och vart andra oftast har låna för att inte få någon UC just den här veckan. Men svaret på från är att du inte kan låna via Lendo utan att dom tar en UC på dig.

Tar Lendo UC

Vilka banker har låneförmedlaren Lendo samarbete med?

Innan du väljer att låna pengar via låneförmedlaren Lendo så bör du ta reda på vilka banker dom samarbetar med och jämför åt dig med bara en enda kreditupplysning. (en UC) Vi hårdbevakar låneförmedlare i Sverige och listar banker som dom olika låneförmedlarna jämför åt dig för att du ska få en så bra överblick som möjligt och inte dra på dig någon onödig UC. För att se bankerna Lendo har så tittar du inte under Vilka banker har Lendo där vi löpande uppdaterar om just exakt det.

Startsidan för Lendo

Vi har gjort en startsida för låneförmedlaren Lendo så om du vill låna pengar via dom bör du besöka den guiden först. Där kan du bland annat hitta omdöme och betyg. Och även våran egen recension.


Med sidor om Tar Lendo UC

Om inte Tar Lendo UC har svarat på dina frågor så kanske någon annan guide om ämnet gör det och här har vi samlat en lista på fler guider om just låneförmedlaren Lendo och UC. Så titta igenom listan för att se om någon passar dig.


Sammanfattningen av Tar Lendo UC

Tar Lendo UC tar upp om låneförmedlare Lendo tar UC eller inte. Och det gör dom alltså. Så om du vill låna pengar utan UC så är alltså deras jämförelse inget för dig. Därför skriver vi även om hur du kan låna utan UC och vad det finns för alternativ för dig om du söker just det.


Vilken ränta får du hos Lendo?

Vilken ränta får du hos Lendo? Ja vilken ränta är det egentligen man får om man skickar in en ansökan hos låneförmedlarens Lendo? Först och främst måste vi klargöra för alla att dom inte själva lånar ut några pengar utan jämför lån där bankerna ofta har väldigt olika räntor. Som i skrivande stund så skriver Lendo själva på sin hemsida att den vanligaste räntan hamnar mellan 4,95% och 17,55% i effektiv ränta. Alltså ränta + avgifter sammanräknat. Du kan inte få reda på vilken ränta du får utan att skicka in en ansökan. Vilket även framgår tydlig på deras hemsida. Så för att få reda på vilken ränta just du får så skickar du in en ansökan.

Sidor som Lendo

Sidor som Lendo? Söker du fler sidor som Lendo? Det du söker då är en låneförmedlare. Lendo jämför privatlån men det finns förmedlare av lån även av bolån och snabblån. Så det beror på vad det är du söker. Vi försöker samla alla lån på en och samma ställe och ge våra besökare möjligheten att läsa och ge omdöme och betyg på dessa. Vi visar även vilka lån som våra besökare väljer att låna pengar hos flest gånger varje vecka. Så vi har alltid topplistor som visar dom populäraste lånen just nu. För att hitta alla sidor som Lendo kan du se topplistan här ovan som visar dom 5 populäraste lånen just nu. Oavsett om det är låneförmedlare eller inte. Sedan kan du klicka på länken precis ovanför den där du sedan hittar listan över precis alla låneförmedlare. Så våra tips är att gå in där och sedan kan du även titta in Låneförmedlare och Bästa låneförmedlare. Så om du besöker dessa två guider och sedan listan över alla låneförmedlare som du alltså hittar ovanför topplistan här ovan. Ja då har du en mycket bra överblick över dina alternativ om du söker alternativ.

Sidor som Lendo

Lendo eller Freedom Finance

Lendo eller Freedom Finance? Vilken ska man välja mellan Lendo och Freedom Finance? Båda är så kallade låneförmedlare. Genom att skapa en topplista över banker, låneförmedlare och andra jämförelsetjänst så hoppas vi kunna hjälpa dig att välja mellan dessa två. Du hittar topplistan här ovan och där kan du även läsa och lämna omdöme om samtliga lån.

Vilka banker har Lendo och Freedom Finance samarbete med?

Vill du jämföra vilka banker Lendo och Freedom Finance har samarbete med kan vi rekommendera våra guider Lendo banker och Freedom finance banker. Där uppdaterar vi varje vecka med vilka banker dom har avtala med och jämför åt dig helt gratis med bara en UC. Det vill säga bara en kreditupplysning. Ett tips är att jämföra båda dessa låneförmedlare mot varandra för att se vart du kan få bäst ränta och villkor.


Är både Lendo och Freedom Finance låneförmedlare?

Svar: Ja det är korrekt. Båda är låneförmedlare men det som skiljer dom åt är att Freedom Finance inte bara erbjuder jämförelse av privatlån utan även billån med bilen som säkerhet för lånet. Vilket alltså inte Lendo gör.


Läs mer om Lendo eller Freedom finance

Här har vi samlat länkar i en snabbmeny till guider om både Lendo och Freedom Finance. Som vi tycker du borde läsa innan du väljer att låna pengar av någon av dessa eller någon annan låneförmedlare.


Sammanfattning av Lendo eller Freedom Finance

Vi skapade Lendo eller Freedom Finance för att visar hur vi gör för att tillsammans med våra besökare försöka få fram vilken av dessa låneförmedlare som är bäst. Och vad som i så fall gör dom bäst.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Lendo eller Freedom Finance

Här har du möjlighet att lämna betyg och omdöme på guiden Lendo eller Freedom Finance?. Ge omdöme genom att skriva en kommentar här nedan. Där har du även möjlighet att ställa en fråga om guiden. Betyg ger du genom att ge 1-5 stjärnor. Diskutera Lendo eller Freedom finance? med andra besökare och med oss på redaktionen här nedanför. Där kan du även ställa eventuella frågor om du har några sådana. Vi får in väldigt många frågor angå Lendo eller Freedom finance så därför har vi samlar dessa här. Kapitlet uppdateras löpande hela tiden. Är det för stor fråga får den en egen guide. Du länkar vi vidare till frågan istället.

Lendo eller Compricer?

Lendo eller Compricer? Vilken ska man välja? Lendo och Compricer har samma ägare och som även äger Aftonbladet, Blocket med mera. Men Lendo och Compricer jämföra olika banker för närvarande. Även om många av dom är samma. Så vilken du ska välja är svårt att säga. Här ovan i topplistan ser du vilket alternativ som besökare innan sig valt just den här veckan. Men det varierar väldigt mycket från vecka till vecka. Det som är bra med både Lendo och Compricer är att båda bara tar en UC. Alltså kreditupplysning. Det gör att du kan jämföra massa banker men med bara en UC. Så jämför du genom båda så blir det ändå bara två UC.

Lendo

 • Grundades: 2007
 • Omsättning: ca 255milj 2015.

Lendo

Allt om låneförmedlare Lendo

Lendo heter våran guide som fungerar som startsida för allt vi skriver om Lendo. Där kan du bland annat hitta omdöme och betyg från våra besökare och recension från redaktionen på Kontantinsats.se som följt Lendo varje dag sedan starten av Kontantinsats.se år 2010.

Allt om Compricer

Compricer är guiden som fungerar lite som en startsida för Compricer på så sätt att vi samlar allt vi skrivit om dom under samma sida. Det går inte att nå allt därifrån men vi ser alltid till att man med högst två klick kan nå alla guider. Compricer är inte bara en låneförmedlare men i den här jämförelse jämför vi dom för vilken som är bäst att jämföra privatlån.

Låna pengar via Compricer


Är både Lendo och Compricer låneförmedlare?

Svar: Ja både Lendo och Compricer är låneförmedlare. Hos Lendo kan du enbart jämföra privatlån och hos Compricer kan du jämföra mer än så. Du kan jämföra privatlån, bolån, försäkringar med mera.

Är både Lendo och Compricer gratis?

Svar: Ja i skrivande stund så är både Lendo och Compricer gratis att använda. Vår gissning är att det även i fortsättningen kommer förbi så eftersom deras affärsmodell inte ser ut så att det är kunderna som betalar för jämförelsen utan långivarna och bankerna.

Vilka banker är det Lendo jämför?

Svar: Vi har samlat en lista på dessa banker under Vilka banker har Lendo. Så är du ute efter vilka banker det är dom jämför kan du titta in där.


Vi har skrivit mer om Lendo eller Compricer

Målet med den här menyn är att ge dig så bra överblick som möjligt över guider som vi skrivit om Lendo och Compricer eller som på annat sätt är relaterade eller som vi tror du skulle vilja läsa eftersom du tagit dig in här. Exempel på det kan vara våra guider om låneförmedlare eftersom både Lendo och Compricer är låneförmedlare.

Bäst låneförmedlare

Bästa låneförmedlare är en guide som fungerar som en förlängning på guiden Låneförmedlare. Där fokuserar vi på dom 3 vinnande ur guiden Låneförmedlare helt enkelt. Många väljer att läsa den versionen då dom bara vill låna pengar via dom bästa låneförmedlarna. Både Lendo och Compricer är låneförmedlare så därför tycker vi att du bör läsa guiden Låneförmedlare. Där kan du se ännu fler alternativ än dessa två och se vilken som passar dig bäst.


Sammanfattning av Lendo eller Compricer<

Lendo eller Compricer? är en sida där vi tillsammans ska utse den bästa låneförmedlaren av dessa två. Och det gör vi tillsammans. Vi på redaktionen samlar så mycket som möjligt om detta två och presenterar det på den här sidan. Sedan kan du som besökare säga vad du tycker med både betyg och omdöme. Vi skriver våran åsikt i recensionerna. Till det presenterar vi även statistik på hur populära dom är hos våra besökare vad gäller lån via Kontantinsats.se.


Här har du en snabbmeny över guiden Lendo eller Compricer så du ska kunna ta dig fram till det kapitlet du är intresserad av direkt. Det fungerar så att du klicka på rubriken och sedan får du en innehållsförteckning av det kapitlet så du kan se om du tror att det är något för dig. Här ovanför ser du hur du kan ge guiden betyg i form av stjärnor och vill du ge ett omdöme gör du det här nedan. Här har du möjlighet att säga vad du tycker genom att ge betyg på guiden Lendo eller Compricer. Här tipsar vi om andra guider om Lendo och Compricer som vi skrivit och som du tror du kan vara intresserad av.

Advisa eller Lendo?

Advisa eller Lendo? Vilken är bäst av Advisa och Lendo och vilken ska man välja? Vilken av dom har flest antal banker som dom jämför? Står du mellan att låna pengar via Advisa eller att låna pengar via Lendo? Då kanske våra guider Advisa banker och Lendo banker kan vara något för dig. (läs mer här nedanför) Där ser du nämligen exakt vilka banker Lendo och Advisa har samarbete med och jämför åt dig. Och både Lendo och Advisa är kostnadsfria i skrivande stund och därför är det vilka banker dem har du bör jämföra. Sen får du bara en UC hos båda så det är ingen skillnad där heller. Titta gärna in våran recension om båda två också och läsa omdöme och betyg från våra tidigare besökare. Du kan även se topplistan här ovan om dom hör till dem 10 mest populära lånen hos våra besökare och hittar du dom inte där kan du bara klicka på alla lån för att se vart dom ligger totalt just den här veckan.

Jämför Advisa mot Lendo här

I den här topplistan har vi alltså utsett vilken av dom som är bäst genom att titta vilken av dom som är populärast hos våra besökare och sedan vad dom har för omdöme och betyg hos våra besökare. Sedan har vi sammanställt det för att utse vilken av dom som är bäst i vårt bäst i test. Kom dock ihåg att det inte måste vara det bästa alternativet för alla då lån är väldigt individuellt.

Advisa eller Lendo

Lendo grundades 2007 och är en låneförmedlare som ägs av Schibsted som även äger bland annat Aftonbladet, Blocket med mera.

 • Grundades: 2007.
 • Omsatte 2016: Ca 340 miljoner.

Låna pengar via låneförmedlare Lendo

Advisa är en låneförmedlare som grundades 2011, det vill säga 4år efter Lendo.

 • Grundades: 2011.
 • Omsatte 2016: Ca 60 miljoner.

Advisa

Allt om låneförmedlare Lendo

Lendo heter våran guiden som fungerar som en startsida för allt som vi skriver om låneförmedlare Lendo. Så funderar du på att låna pengar via Lendo så tycker vi att du bör läsa den guiden först för att se om du håller med övriga besökare om hur bra Lendo är.

Allt om låneförmedlare Advisa

Advisa här startsidan för att vi skrivit om låneförmedlare Advisa och den är såklart en guiden vi tycker du borde besökare innan du väljer att låna pengar via dom. Där hittar du bland annat omdöme, betyg och våran egen recension.


Vad är en låneförmedlare?

Svar: En låneförmedlare är helt enkelt ett företag som förmedlare lån. Om vi tar Lendo till exempel så kan du skicka in en ansökan till dom och sedan förmedlare dom den till alla banker dom jämför. 25 stycken i skrivande stund. Och för dig är det helt gratis och du får bara en kreditupplysning på dig istället för en per bank. Det är därför låneförmedlare är så framgångsrika.

Är både Advisa och Lendo gratis?

Svar: Ja att skicka in en ansökan är gratis hos både Advisa och Lendo. Du kan alltså skicka in en ansökan hos båda för att se om du får låna pengar via dom och hur mycket du får låna och det kostar dig inget. Det är först när du bestämmer dig för att låna pengar som det kostar men även då är det gratis hos både Advisa och Lendo i skrivande stund. Dom får betalt av bankerna som lånar ut pengar till dig.

Är både Advisa och Lendo låneförmedlare?

Svar: Ja både Advisa och Lendo är låneförmedlare. Så det du bör jämföra är hur dom arbetar. Skickar dom ut sina erbjudanden om lån via mail eller via telefon? Hur många långivare och banker jämför dom?

Kan man samla lån hos både Advisa och Lendo?

Svar: Man kan inte samla lån hos någon av dom eftersom båda är låneförmedlare men man kan samla lån VIA Advisa och Lendo. Det är väldigt viktigt att förstå att man inte lånar pengar av varken Lendo eller Advisa. Men det går utmärkt att samla lån och krediter till ett stort lån istället för att sitta på många små-lån.

Vilka banker har Lendo?

Svar: Vi uppmanar ALLTID våra besökare att ta reda på vilka banker en låneförmedlare har innan dom skicka in en ansökan och vi har därför även skapat guider som visar just det. Vilka banker har Lendo handlar om vilka banker låneförmedlare Lendo har. Så det är en guide du bör läsa innan du väljer att låna pengar via dom.

Vilka banker har Advisa?

Svar: Med Vilka banker har Advisa vill vi framförallt uppmärksamma våra besökare att ta reda på vilka banker låneförmedlare jämför innan man skickar in en ansökan. Och den här guiden handlar alltså om vilka banker som Advisa jämför åt dig när du skickar in en ansökan.


Läs mer om Advisa eller Lendo

I den här kapitlet av Advisa eller Lendo så försöker vi samla dom bästa länkarna på guider vi skrivit om just Advisa och Lendo och som vi på redaktionen tycker du borde läsa innan du ska låna pengar av någon av dom. Vi uppdaterar guiden löpande hela tiden så om vi skriver en ny guide som vi tycker passa här så dyker den upp här. Vi uppdaterar alla våra guider löpande hela tiden för att dom alltid ska var aktuella.

Hitta bästa låneförmedlare här

Eftersom båda Advisa och Lendo är låneförmedlare så tycker vi att det är ett måste att läsa guiden Låneförmedlare. Där listar vi låneförmedlare som vi tillsammans med våra besökare listar efter populäritet, omdöme och betyg. Bästa låneförmedlare är en guide där vi har utgått från resultaten i guiden här ovan som vi tipsade om. Dvs guiden Låneförmedlare. Sedan har vi tagit fram dom 3 populäraste av dessa. Och helt enkelt gjort en fördjupande guide i vinnarna. Och den guiden uppdateras löpande hela tiden också. Du verkar ju veta att du vill använda en låneförmedlare eftersom du besökt den här guiden och då tycker vi att du bör titta in guiden Låneförmedlare som vi skrivit. Där ska du kunna jämföra dom mot varandra och även se vad du bör tänka på när du ska använda en förmedlare av lån.


Sammanfattning av Advisa eller Lendo?

Både Advisa och Lendo är låneförmedlare med strax över 20 banker som dom jämför kostnadsfritt åt dig med bara en ansökan och en UC. Där är dom alltså väldigt lika. Genom att jämföra vilka banker dom har i guiderna Lendo banker och Advisa banker så kan du se skillnaden mellan dessa två låneförmedlare. Du förbinder dig inte att låna pengar av någon av dom när du skickar in en ansökan så du kan skicka in en ansökan hos båda och se vad skillnaden är med egna ögon. Den här guiden visar vi vilken av Lendo och Advisa som är populärast hos våra besökare och vad dom har lämnat för omdöme och betyg. Du kan även läsa redaktionens recension av Advisa och Lendo efter ha följt låneförmedlare varje dag sedan år 2010. Vårt mål är att tillsammans med våra besökare utse en testvinnare mellan Advisa och Lendo och det gör vi löpande varje vecka.


Läs det här om du ska samla lån

Läs det här om du ska samla lån! Har dragit på dig många dyra lån och krediter och vill samla det till ett stor lån istället nu? Kanske har du dragit på sig massa smslån och snabblån? Då har du kommit rätt. Här försöker vi guide dig genom hur du går tillväga för att samla lån genom en rad olika guider. Här har vi bland annat skapat en topplista över stället där du just kan slå ihop dina lån och sedan sorterar vi dem efter vart våra besökare lånar flest gånger just den här veckan. Sedan kan du läsa tidigare besökares omdöme och betyg om samtliga alternativ samt våran egen recension. Och vi skulle uppskatta om du hjälpte besökare efter dig genom att lämna omdöme och betyg också där du har valt att låna pengar. Ska du samla lån och krediter till ett stort lån så har du förmodligen tagit väldigt många UC eller andra kreditupplysningar? Det gäller att hålla nere antalet kreditupplysning för att höja chansen att få låna pengar i framtiden och därför rekommenderar vi en låneförmedlare i det här fallet. Eller att du bestämmer dig för en långivare. Dock ökar chansen för att få lån genom en låneförmedlare i och med att dem jämför mot många banken men med bara en UC/kreditupplysning. Skickar du in en låneansökning till en bank så har du ju bara en chans att få lån. Exempel på låneförmedlare i topplistan är Lendo, Compricer och Advisa.

Läs det här om du ska samla lån


Lista här är andra guider om Läs det här om du ska samla lån


Sammanfattning av Läs det här om du ska samla lån

Vill du läsa om hur du kan låna pengar för att samla lån och krediter så kan du titta in Läs det här om du ska samla lån. Vi försöker beskriva det så enkelt som möjligt för att du ska veta exakt hur man kan göra. För det är många som missförstår hur det går till. Och det är precis det som den här sidan handlar om. Så om du vill samla lån och undrar hur man gör kan du läsa den här sidan från start till slut.


Lendo bolån 2018

Lendo bolån? Lendo är gratis jämförelsetjänst som låtar banker tävla om dig som kund genom att erbjuda dig det bästa lånet. Dock har Lendo i skrivande stund ingen jämförelse av bolån utan enbart privatlån. Med ett privatlån kan du till exempel låna till kontantinsats till hus eller lägenhet. Du kan låna till bil, köpa båt, motorcykel eller renovera köket. Ja du får göra vad du vill för pengarna när du tar ett privatlån. För du lämnar inget i säkerhet för lånet och får därför också köpa vad du vill. Det får du till exempel inte göra vid ett bolån eller ett vanligt billån där du lämnar bostaden och bilen som säkerhet för lånet. I topplistan här ovan ser du vart besökare innan dig valt att ta privatlån någonstans. Där ser du också hur populära Lendo är hos besökare innan dig.

Lendo

Lendo

Vi har skapat guiden Lendo där vi radar upp och sammanfattar allt om dom på samma ställe. Så då kan du se och följa allt vi skriver om dom.

Vilka banker jämför Lendo åt dig?

Vi skapade Vilka banker har Lendo för att lista banker som dom jämför åt dig. Så skickar du in en ansökan till dom så kan du alltså få dessa jämförda mot varandra så du kan hitta den billigaste räntan just nu för just dig och dina förutsättningar att få låna pengar.


Diskutera och ställ eventuella frågor om Lendo bolån

Är det något med guider Lendo bolån som du undrar över kan du enkelt ställa frågor här nedanför i kommentarsfältet. Där kan du även diskutera Lendo och bolån med andra besökare och med oss på redaktionen.


Läs mer om Lendo bolån

Här samlar vi på guider som handlar om eller är relaterade till just Lendo bolån. För dig som vill jämföra bolån och jämföra med fler låneförmedlare än Lendo.


Sammanfattning av Lendo bolån

Med Lendo bolån vill vi informera om att dom inte jämför bolån vilket många verkar tro. Men att deras ide från början var just att jämföra bolån. Men idag jämför dom enbart privatlån / blancolån alltså.

Du kan även skriva några egna ord om Lendo bolån och det är fältet här under till för. Där kan du även skriva eventuella funderingar och frågor om låneförmedlare Lendo eller bolån. Var gärna med och säg vad du tycker om guiden. Kom ihåg att vi bygger den här sajten för dig som besökare och inte för någon annan så din åsikt är viktig. Och tycker du vi gör ett bra jobb så blir vi väldigt glada att göra det så vi orkar driva vidare sajten varje dag året runt som vi gör idag. Vill du lämna omdöme och betyg på låneförmedlare Lendo så gör du det i guiden Lendo omdöme. Det här kapitlet som heter Tips på fler guider om Lendo bolån är små korta sammanfattningar om andra guider vi skrivit om just låneförmedlare Lendo eller bolån. Men även ämnen som är relaterade till dessa två.


Lendo alternativ

Lendo alternativ? Är du ute efter andra liknade alternativ till Lendo? Alltså låneförmedlare som samarbetar och jämför banker och långivare åt dig med en kreditupplysning bara. Det finns och några av dem största alternativen har vi i vår jämförelse ovan. Där hittar du bland annat Compricer, Freedoms Finance och Advisa. Du kan alltså genom vår topplista täcka in VÄLDIGT många långivare och banker. Många av dem som dessa samarbetar med hittar du även direkt i vår topplista.

Jämför Lendo mot andra låneförmedlare

Här ovan ser du en topplista över andra låneförmedlare och andra privatlån vi listar och som är alternativ till låneförmedlaren Lendo. Listan storteras efter vilken låneförmedlare som är populärast just precis den här veckan. Läs mer om låneförmedlarna under Låneförmedlare för att se alla låneförmedlare.

Låna pengar via Lendo


Ställ en fråga och diskutera Lendo alternativ

Här nedanför i kommentarsfältet kan du vara med och diskutera Lendo alternativ genom att ställa frågor till oss på redaktionen eller till andra besökare. Vi skulle även bli väldigt glada om du ville ta dig tid att svara på andras frågor. Vi vill bygga en sajt med våra besökare.

Vilka banker har Lendo samarbete med?

Svar: Under guiden Lendo banker följer vi löpande vilka banker Lendo har samarbete med och jämför åt dig. Om du ska låna pengar via Lendo bör du besöka den här guiden först.


Startsidan för allt om Lendo

Vi samlar det viktigaste om Lendo under Lendo. Så fort vi skriver något nytt om dom så kommer det även upp där. Så det är en viktigaste guider om dom som vi har. Som en startsida för allt vi skriver om denna låneförmedlare.

Lendo ränta

Lendo är en låneförmedlare och lånar inte ut pengar själva. Den gör att räntan varierar kraftigt från dom olika bankerna som dom jämför åt dig. Här ovan kan du se vad billigaste möjliga ränta är från.


Vi har fler guider om Lendo alternativ – Lista

Här samlar vi guider som vi tycker du borde läsa om du är intresserad av alternativ till Lendo. Det är alltså guider om Lendo och andra låneförmedlare vi samlar här bland annat. Målet är att göra en snabbmeny som ger dig en snabb överblick över vad vi har för innehåll att erbjuda dig och som vi tror du är intresserad av. Så fort vi skapar en ny guide eller gör någon ändring som vi tror du är intresserad av så dyker den upp här i listan.


Sammanfattning av Lendo alternativ

Lendo alternativ är guiden som visar låneförmedlare som är alternativ för dig som inte vill använda dig av Lendo. Listan sorteras efter hur populära dom är EFTER Lendo då Lendo annars leder överlägset som mest populär hos våra besökare. Vi vill skapa en sida där du som besökare ska kunna ta jämföra själv.


Här är du nu: Kontantinsats » Lendo alternativ

Den här menyn är till för att du ska kunna klicka dig fram i guiden Lendo alternativ så enkelt som möjligt och läsa mer om låneförmedlare Lendo. Du ska alltså inte behöva scrolla igenom allt innan du ser om du är intresserad av sidan eller inte. Här ovan kan du ge betyg på och i kommentarsfältet nedan kan du ge ett omdöme med dina egna ord. Vi vill gärna vet vad du tycker vi kan göra bättre med guiden så vi kan göra innehållet bättre för varje besök. Här har du möjlighet att säga vad du tycker genom att ge betyg på guiden . Vi har som mål att lista alternativ för just Lendo. Andra låneförmedlare alltså. Många är ute efter en låneförmedlare men vill ha fler alternativ. Och det är det vi hoppas att vi tillsammans kan hitta.

Lendo – Hur snabbt får man pengarna

Lendo – Hur snabbt får man pengarna? Klickar man på ”När betalas lånet ut?” på Lendos hemsida så står det att beroende på vilken bank eller låneinstitut du väljer att låna pengar ifrån så tar det olika lång tid att få dina pengar utbetalda till ditt konto. Och det finns olika sätt att skriva under skuldbrevet hos olika banker vilket gör att det tar olika lång tid. Skickas det ett skuldbrev till dig med post så ska du skriva under det och skicka tillbaka och då brukar det ta mellan 2-5 dagar från att dom får brevet tills du får pengarna på ditt konto. Går du direkt till bankens kontor under kontorstid och skriver under det istället så får du pengarna utbetalda efter det, dock är det långt ifrån alla banker som ger den möjligheten av dem som du jämför hos Lendo. Men dom som ger den möjligheten så kan du göra det efter att du fått ditt låne-erbjudande via Lendo. Sen ger visa banker via Lendo dig möjlighet att skriva under ditt skuldbrev online direkt via BankID och då snabbare det på utbetalningen eftersom du kan skriva under direkt via en länk du får när du skickar in din ansökan via Lendo.

Låna pengar via Lendo


Har Lendo helgutbetalning?

Svar: Nej Lendo har ingen helgutbetalning då Lendo är en låneförmedlare så dom betalar inte ut några pengar alls och dom samarbetar inte med någon bank som har helgutbetalning.


Vi har skrivit massor om Lendo och om när man får pengarna

Detta är en snabbmeny över guider som är relaterade till Lendo – Hur snabbt får man pengarna? som du precis tagit del av här. Här ser du vad vi tror du vill läsa mer om.


Ställe en fråga och diskutera Lendo

Är det något som är oklart för dig i Lendo – Hur snabbt får man pengarna? så kan du ställa frågor och diskutera det här nere i kommentarsfältet. Där kan du vara med och skriva med ossa på redaktionen och med andra besökare. Vi vill bygga en plattform där man som besökare hela tiden ska kunna vara med och påverka innehållet och på så sätt skapa mervärde för alla. Varje besök ska göra sajten bättre är tanken.


Omdöme och betyg på guiden Lendo – Hur snabbt får man pengarna?

Dina åsikter är väldigt viktiga för oss så därför kan du ge omdöme och betyg på guiden Lendo – Hur snabbt får man pengarna? här nedanför. Du ger betyg och omdöme i form av stjärnor och kommentar.


Här är du nu: Kontantinsats » Lendo – Hur snabbt får man pengarna

Vi får in väldigt många frågor om låneförmedlare Lendo och hur snabbt man får pengarna. Här försöker vi samla dom vanligaste frågorna i dessa två ämnen. Det vill säga frågor om Lendo och sedan frågor om hur snabbt man kan få pengarna utbetalda till kontot. Kom dock ihåg att Lendo är en låneförmedlare och betalar inte ut några pengar själva.