Kategoriarkiv: Lendo banker

Här hittar du alla guider som vi skrivit om vilka banker Lendo har med i sin jämförelse.

Lendo

Lendo är en så kallad låneförmedlare och vi har följt dom ända sedan år 2010. Det vill säga när vi startade Kontantinsats.se. Och det har vi gjort varje vecka sedan dess. Det har gjort att våran guide om denna låneförmedlare är väldigt omfattande. Och det växer för varje vecka som går. Vi råder alla våra besökare att läsa den här sidan innan man väljer att låna pengar via dom. För först och främst måste du veta om att du inte lånar något av Lendo utan via dom. Dom jämför privatlån. Och det med bara en ansökan och en UC. Det är deras tjänst. Så vill du använda deras tjänst så bör du läsa igenom denna sida först.

Låna pengar Lendo

 • Lånebelopp: 10000kr-500.000kr
 • Lånetid: 3-15år
 • Åldersgräns: 18år
 • Grundades: 2007
 • Omsättning: Ca 255 miljoner 2015
 • Ägare: Det är Schibsted som äger låneförmedlare Lendo. Dom finns på Oslobörsen och dom äger även Aftonbladet, Blocket.se och många andra stora och kända varumärken online.

Jämför privatlån hos Lendo

Lendo är en låneförmedlare där du kan jämföra privatlån. Det är lån upp till 500.000kr som du kan använda till vad du vill. Du kan till exempel låna till bil, till insatsen, till renovering eller till vad du vill.

Lendo

Jämför alltid låneförmedlare

Du kan jämföra Lendo mot andra låneförmedlare, banker och långivare och andra typer av jämförelsetjänster här ovan i vår topplista. Där ser du nämligen en topplista över lån som besökare innan dig valt just den här veckan. På så sätt hoppas vi få fram det bästa lånet i varje kategori av lån. Så här ovan ser du alltså dom mest populära privatlånen just precis den här veckan hos våra besökare. Sedan kan du lämna och läsa omdöme och betyg om samtliga lån. Vill du lämna och läsa omdöme och betyg om Lendo så gör du det under Lendo omdöme. Innan vi sätter igång guider om Lendo så vill vi påminna dig om att du bör läsa villkoren för Lendo här nedanför direkt. Så att du vet att just du har möjlighet att låna pengar via Lendo så att du inte lägger ner onödigt tid på att skicka in en ansökan eller läsa vidare i våran guider om du ändå inte har möjlighet att låna pengar via Lendo. Tanken är att det här ska fungera lite som en startsida för allt vi skriver om dom. Här samlar vi helt enkelt allt vi tycker du ska veta innan du väljer att att använda deras tjänst som är att jämför privatlån.

Tar inte för många UC

En stor fördel med att använda sig av en låneförmedlare som Lendo är att du bara får en UC istället för en per långivare. Med för många UC kan du nämligen få svårt att få låna pengar så du bör försöka hålla ner antalet. Vilket du alltså gör med en låneförmedlare som erbjuder just detta. Det är mycket av Lendos framgång. Att man har det att vinna när man använder en låneförmedlare i jämförelse med att jämföra själv. Speciellt när det är helt gratis att använda deras tjänst.

Lendo, Advisa eller Freedom Finance?

Lendo eller Freedom Finance? Jag ska låna pengar och står och väljer mellan Lendo eller Freedom Finance men vet inte vilken jag ska välja? Vad är skillnaden på dessa två? Svar: Lendo och Freedom Finance är båda två så kallade låneförmedlare som jämför banker mot varandra. Det gör dom gratis och tar bara en UC istället för en per bank som det skulle bli om du valde att jämföra själv. Det är bra att ha så få UC på sig som möjligt att banker vill ogärna låna ut pengar till någon med väldigt många UC. Vilka av dessa du ska välja kan inte vi svara på utan du får helt enkelt besöka deras hemsida för att se skillnaden.


Vilka banker har Lendo samarbete med?

Svar: Vi råder alla att titta up vilka banker en låneförmedlare har innan man skickar in en ansökan och så även med Lendo. Du kan titt här nedanför i kapitlet Vilka banker har Lendo eller så kan du titta i guiden Vilka banker har Lendo. Sådana guider har vi skapat om ALLA låneförmedlare.

Lendo banker

Vilken ränta får man?

Svar: Lendo visar en så kallad från ränta. Alltså lägsta möjliga räntan hos någon av deras samarbetspartners alltså. Men räntan sätts individellt via Lendo så det är inte säkert att just du får den räntan. Hur högre risk banken anser att det är att låna ut pengar till dig desto högre ränta. Med start från lägsta möjliga som du ser i topplistan här ovan.

Lendo ränta

Har Lendo billån?

Svar: Dom har för närvarande inga bolån med i sin jämförelse av lån. När Lendo startade så skulle dom jämföra bolån men det gick snabbt över till att bara jämföra privatlån och så är det idag också. Vill du läsa mer om bolån kan du titta under bolån och bolån utan kontantinsats.

Har Lendo bolån?

Svar: Hos Lendo kan du bara jämföra billån utan säkerhet. Det vill säga lån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Sådant typ av lån kallas även för privatlån och är ett lån du får låna till vad du vill. Alltså kan du till exempel låna till bil. Vid ett billån utan säkerhet behöver du inte hålla dig till villkor som ofta finns när du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Du kan läsa mer om billån under billån och låna till bil till exempel.

Grundkrav för att få låna pengar via dom?

Svar: Lendo har två olika grundkrav. Ett om du ska låna under 30.000kr och ett om du vill låna över 350.000kr. Har du svårt att få låna pengar och egentligen inte behöver mer än under 30.000kr så kan det alltså vara smart att ansöka om att få låna under 30.000kr.

Grundkrav för att få låna ÖVER 30.000kr

 • Du ska vara minst 18år gammal.
 • Du måste ha varit folkbokförd och skriven i Sverige sedan minst ett år tillbaka.
 • Du måste ha en fast inkomst från arbete eller pension.
 • Du måste ha en årsinkomst på minst 110.000kr.
 • Du måste vara skuldfri från kronofogden i minst 6mån.

Grundkrav för att få låna UNDER 30.000kr

 • Du ska vara minst 18år gammal.
 • Du måste ha varit folkbokförd och skriven i Sverige sedan minst ett år tillbaka.
 • Du måste ha en inkomst från arbete eller pension.
 • Du måste ha en årsinkomst på minst 110.000kr.
 • Du måste vara skuldfri från kronofogden i minst 6mån.
 • Du kan ansöka om lån upp till 30.000kr via Lendo äver om du inte är fast anställd alltså. Till exempel om du arbetar extra timmar, har ett vikariat eller är provanställd. Vid en tidsbegränsad anställning är det viktigt att du har 6 månader kvar av din anställningstid för att få låna pengar.

Hur skickar man in en ansökan?

Svar:

 • 1. Du fyller först i vilket hur mycket pengar du vill låna.
 • 2. Sen fyller du i hur många år du skulle vilja betala tillbaka det på.
 • 3. Sedan kryssar du i om du vill samla lån eller inte. Det vill säga om du vill betala av andra lån du har och samla det till ett stor istället. Klickar du i den rutan så får du fylla i hur mycket lån du har som du vill lösa. Du kan alltså fylla i på ettan att du vill låna 100.000kr TOTALT men sedan kryssa i att du vill samla lån och fylla i att du vill samla lån för 80.000kr och då har du 20.000kr över.
 • 4. Sedan ska du kryssa i om du har en medsökande eller inte. Om du klickar i rutan så kommer det ytterligare rutor du måste fylla i om den medsökande personen. Tänk på att det är mycket lättare att låna pengar om man har en medsökande.
 • 5. Sen är det dags att fyll i ditt person nummer, telefon nummer, epost, civilstatus, arbete, antal barn och boende.
 • 6. Klicka på ansök!

Låna pengar trots betalningsanmärkning?

Svar: Ja det går att låna pengar via Lendo trots att du har betalningsanmärkningar men det är väldigt individuella som alltid med lån. Begränsningen är i alla falla att du inte kan låna mer än 150.000kr om du har någon betalningsanmärkning eller betalningsanmärkningar. Du måste vara fyllda 18år, vara folkbokförd i Sverige, tjäna minst 120.000kr om året, vara skuldfri hos Kronofogden sedan 6 månader. Viktigt att komma ihåg är att Lendo är en låneförmedlare och Lendo kan inte påverkade det här utan det är deras samarbetspartners som sätter dessa krav.

Låna pengar via låneförmedlare Lendo

Tar dom UC?

Svar: Hos Lendo tar dom en UC en en ansökning. Så om du inte vill ha en UC så är dom alltså inget alternativ för dig. Då kan du ta och titta in Låna pengar utan UC istället.


Lista på alla sidor om Lendo

Det här är våran meny över guider som vi skrivit om Lendo och som vi tror du kan vara intresserad av att läsa eftersom du befinner dig på våran guide som fungerar som en startsida för allt vi skriver om låneförmedlare Lendo som enbart jämför privatlån. Listan är alltså baserad på vad vi tror att just du är intresserad av att läsa mer om just precis nu. Vi har skrivit väldigt många guider om Lendo sedan starten av Kontantinsats år 2010 och det är det som du ser här. Så om du vill jämföra privatlån genom ett låneförmedlare bör du titta igenom denna lista.


Sammanfattning av guiden om låneförmedlare Lendo

Vi har skapat den här guiden för att du som besökare ska kunna se allt vi skrivit om låneförmedlare Lendo och sedan vad våra besökare tycker om dom. Det är här vi sammanställer allt till en och samma sida och tanken vi har med det är att skapa en startsida för allt vi skriver om dom och där du som besökare kan vara med och bidra med ditt omdöme och betyg på dom. Och självklart har vi även en recension som vi på redaktionen uppdaterar löpande hela tiden. Vi vill skapa en plattform där vi som konsumenter kan samlas och diskutera lån innan vi väljer vart vi ska låna pengar. Så funderar du på att använda deras tjänster så rekommenderar vi dig att ta dig igenom hela den här sidan först.


Alla låneförmedlare

Alla låneförmedlare? Hur många finns det i Sverige? Det finns extremt många låneförmedlare i Sverige och bara under 2016 ska 40-50 stycke företag ha ansökt om att få bli låneförmedlare. Därför är det svårt att lista alla men vår vision är att i den här guide få ner precis alla låneförmedlare i Sverige. Vi kommer lägga dom efter hur populära dom är hos våra besökare och sedan skriva lite kort fakta om dom som vi tycker är det mest intressanta. Som med alla våra guider så bygger vi vidare på våra guider flera gånger i veckan. Så listar kommer bli mer komplett med tiden. Du kommer självklart även kunna läsa och lämna omdöme och betyg för alla låneförmedlare och vi kommer göra en topplista över dom 10 låneförmedlarna med bäst betyg just nu. Vi tar även upp alla banker som dom har samarbete med och jämför.

Våran stora sida om låneförmedlare Lendo

Lendo är en av dom mest kända låneförmedlarna i Sverige och har samma ägare som till exempel Aftonbladet, Blocket, Hitta.se med mera. En av dom största i Sverige alltså. Och förmodligen även den mest populära i Sverige också. Den är överlägset den populäraste hos våra besökare och brukar vara det nästan varenda vecka.


Samling med guider om Alla låneförmedlare

Det är den här listan som visar andra guider vi skrivit om förmedlare av lån. Självklart hoppas vi att du kan hitta det du sökte efter här ovanför men ibland kommer det in besökare som söker efter något väldigt specifikt och då hoppas vi att du kan hitta det i denna lista.


Sammanfattning av Alla låneförmedlare

Vi vill veta vad du tycker om guiden Alla låneförmedlare och det kan du göra med stjärnorna här nedanför. Vill du lämna ett betyg i form av ett omdöme med egna ord kan du titta här nedan. Där kan du ge ett omdöme i kommentarsfältet. Motivera gärna ditt betyg där också.


Vilka banker kollar Lendo

Vilka banker kollar Lendo är fortfarande en fråga som väldigt ofta trillar in så därför tänkte vi återigen sammanfatta lite om tidigare gånger vi skrivit om just det. Vi har en guide som heter Lendo banker och där uppdatera vi hela tiden löpande varje vecka om vilka banker som Lendo jämför och har samarbete med. Det som gör det lite komplicerat är att många långivare har avtal med banker om att inte skriva ut exakt vilka banker det är dom har samarbete med. Precis så är det även med Lendo. Dom säger att dom jämför 21 banker men det är inte 21 banker dom listar under vilka banker dom har samarbete med. Därför tar vi löpande reda på vilka dom andra bankerna är och sedan håller vi oss uppdaterade om eventuella ändringar. Så besök Lendo banker och se vår senate uppdatering om vilka banker Lendo kollar upp åt dig när du skickar in en ansökan. Kom ihåg att du bara får en UC fast det är 21 banker. Om du skulle jämfört själv skulle det tagit 21 stycken och det skulle kunna göra det betydligt mycket svårare för dig att få låna pengar.


Läs mer om Vilka banker kollar Lendo

Vilka banker kollar Lendo är sidan där vi skriver om vilka banker det är du får jämförda när du skickar in din ansökan men om du vill läsa vidare om låneförmedlare Lendo innan du väljer att låna pengar av dom kan du klicka dig vidare här. Det vi gjort här är att samla ihop dom guiderna vi tror du vill läsa allra helst just precis nu. Det gör vi genom att gissa vad du är intresserad av.


Lämna omdöme och betyg på guiden Vilka banker kollar Lendo

Här kan du ge betyg och omdöme på vår guide Vilka banker kollar Lendo. Vill du även ge betyg och omdöme på Lendo så gör du det under Lendo omdöme.


Vad har Lendo för ränta

Vad har Lendo för ränta just nu? Lendo lånar inte ut pengar själva utan är en så kallad låneförmedlare. Det du gör är att ansöka hos dem gratis och sedan få förslag från flera banker. Ofta med väldigt olika räntor. Man kan säga att dem tävlar om att få dig som kund. För det tar Lendo inget betalat och du behöver inte låna pengar om du inte vill trots att du skickat in en ansökan och fått förlag från olika banker. Du förbinder dig inte till något. Men vill du sedan låna pengar så accepterar du bara ett av erbjudandena.


Läs mer om Vad har Lendo för ränta

Ifall du inte hittat det du sökte i denna guiden eller bara vill läsa vidare i ämnet och se vad mer vi skrivit om ränta och om låneförmedlare Lendo kan du titta in listan här. Vi har med 10 guider som vi tycker du ska läsa om du kommit till denna sida för att du är intresserad av just detta ämne.

Samla lån bäst ränta

Samla lån bäst ränta? Vilket lån har bästa räntan vid lån till att samla lån och krediter till ett stort lån? Om man ska ta ett privatlån för att samla lån så är det svårt att säga vilken ränta som är bäst för just dig. Alltså vilken bank / lånegivare som erbjuder dig bäst ränta. Dom allra flesta privatlånen är nämligen individuella. Räntan sätts efter din betalningsförmåga helt enkelt. Hur större risk banken tycker det är att låna ut pengar till dig desto dyrare blir räntan. Orättvist kan man tycka men så är det tyvärr. Så om du har svårt att betala lånet så får du högre ränta. Så det går bara att hitta den bästa räntan för att samla lån på ett sätt och det är att jämföra själv.

Du måste helt enkelt skicka in en ansökan för att få reda på vad du får för ränta. Det är det som gjort låneförmedlare så otroligt populära och det är därför dom toppar nästan alla våra topplistor över privatlån. För med en låneförmedlare som Lendo till exempel så får du över 20 banker jämförda med bara en låneansökan. Det gör att du får reda på vilka som har den bästa räntan för just dig att samla lån. Många låneförmedlare har dessutom specialsidor för just att samla lån och där fyller du i hur mycket lån du vill samla till ett och samma lån istället och sen skickar du bara in din ansökan. Det tar runt 5 minuter att fylla i en ansökan och sedan får du reda på den bästa räntan av dom bankerna som låneförmedlaren jämför.

Vi kan ta Lendo som exempel igen. Under Lendo banker så har vi listat alla banker som Lendo har samarbete med och som du får jämförda med bara en ansökan. Den stora fördelen med en låneförmedlare är att det bara tas en kreditupplysning och inte en per bank som det skulle blivit om du själv ansökte hos alla bankerna. Man vill hålla nere antal kreditupplysning då det kan försvåra att få lån om man har många. I våran guide Samla lån kan du läsa en fördjupning i att samla lån och krediter. Den guiden uppdaterar vi flera gånger i veckan så vill du ha den senaste informationen om att samla lån och krediter så är det en bra startsida.


Innehåll i Samla lån bästa ränta

 • Samla lån bästa ränta
 • Innehåll i Samla lån bästa ränta (här är du nu)
 • Läs mer om Samla lån bästa ränta
 • Diskutera Samla lån bäst ränta
 • Säg vad du tycker om guiden Samla lån bäst ränta genom att lämna betyg och omdöme

Läs mer om Samla lån bästa ränta


Diskutera Samla lån bäst ränta

I kommentarsfältet här nedanför kan du som besökare diskutera Samla lån bäst ränta med andra besökare och med oss på redaktionen. Vårt mål är att bygga en sajt för våra besökare genom att bjuda in våra besökare att påverka allt innehåll.


Säg vad du tycker om guiden Samla lån bäst ränta

Här får du väldigt gärna vara med och säga vad du tycker om går guiden Samla lån bäst ränta.


Här är du nu: Kontantinsats » Samla lån bästa ränta

Vilka banker använder Lendo

Vilka banker använder Lendo i sin jämförelse? Här nedan hittar du en lista över vilka banker och långivare som Lendo använder i sin jämförelse av privatlån. Listan försöker vi uppdatera löpande hela tiden så fort vi får in en ändring. Det som är den stora fördelen med att jämföra privatlån hos Lendo ser du i listan här. Du kan alltså jämföra alla dessa med bara en ansökan och bara en UC istället för att få en UC och skicka in en ansökan per bank. Det är bra att hålla nere antalet UC på sig eftersom det kan göra att man får svårare att låna pengar och dessutom kan det bli dyrare då banken tar ut högre ränta eftersom dom tror det är större risk att låna ut pengar till dig.
Det har gjort att låneförmedlare har blivit otroligt populära för att jämföra just privatlån.

Vilka banker jobbar Lendo med – Listan

 • 1. Avida Finans
 • 2. Big Bank
 • 3. Collector bank
 • 4. Credento
 • 5. Euroloan
 • 6. Forex Bank
 • 7. Ikano Bank
 • 8. Konsumentkredit
 • 9. Marginalen Bank
 • 10. Coop Med Mera bank
 • 11. Money go
 • 12. Nordax
 • 13. Resurs bank
 • 14. Santander
 • 15. SevenDay
 • 16. Svea Ekonomi
 • 17. Swedbank
 • 18. Villabanken
 • 19. Wasa Kredit
 • 20. Balanzia
 • 21. Remember – EnterCard
 • 22. ICA Banken
 • 23. Lån & Spar bank
 • 24. SEB
 • 25. PayEx

Lendo


Diskutera Vilka banker jobbar Lendo med

Finns det någon som är ett frågetecken vad gäller Vilka banker jobbar Lendo med så kan du fråga om det här nedanför i kommentarsfältet.

Lånar Lendo ut pengar själva?

Svar: Nej det gör dom inte utan Lendo är en låneförmedlare. En jämförelestjänst av privatlån där du kan skicka in en ansökan och sedan få erbjudanden om att få låna pengar av i skrivande stund 25 banker. Vilket den här guiden handlar om. Och då får du bara en UC och du skickar ju bara in en ansökan. Istället för att få 25 UC och 25 ansökningar. Och dom lånar alltså inte ut några pengar själva överhuvudtaget.


Läs mer om Vilka banker jobbar Lendo med

Läs andra guider om just Vilka banker jobbar Lendo med som vi har skrivit här nedanför i våran snabbmeny över andra guider som är relaterade till just det.


Omdöme och betyg på Vilka banker jobbar Lendo med

Säg vad du tycker om guiden Vilka banker jobbar Lendo med genom att lämna omdöme och betyg. På så sätt hoppas vi skapa mervärde tillsammans så alla som funderar på att låna pengar via låneförmedlare Lendo kan se vilka banker Lendo har.


Här är du nu: Kontantinsats » Vilka banker jobbar Lendo med

Hur många banker Lendo

Hur många banker Lendo? Hur många banker har Lendo? Här nedanför i listan kan du se vilka banker Lendo har jämförelse av. Lendo går ofta ut i reklam med att dom samarbetar med över 20 banker men sällan med ett exakt antal. Och inte heller exakt vilka banker det är som dom har samarbete med. Det har vi i några guider försökt reda ut så att du alltid ska kunna veta exakt antal banker som Lendo har och vilka dom är. Vi uppdaterar Lendo banker med exakt antal banker just nu och vilka dessa banker är. Det hoppas vi gör att du känner dig ännu tryggare med att skicka in din ansökan hos Lendo och på så sätt kan ta tag i din ekonomi själv. Vårt mål är att informera och sortera data så mycket att våra besökare själva kan ta tag i sin eknomi och inte lägga den i händerna på någon eller helt strunta i den. Det har gjort att rekordmånga valt att samla lån efter ha läst guiden Samla lån under 2016. Vi hoppas att under 2017 kunna öka antalet med det dubbla.

Hur många banker Lendo – Så svar här

Här nedan ser du listan i skrivande stund men titta gärna in våran guide Vilka banker har Lendo för att öka chansen att det är den aktuella.

 • 1. Avida Finans
 • 2. Big Bank
 • 3. Collector bank
 • 4. Credento
 • 5. Euroloan
 • 6. Forex Bank
 • 7. Ikano Bank
 • 8. Konsumentkredit
 • 9. Marginalen Bank
 • 10. Coop Med Mera bank
 • 11. Money go
 • 12. Nordax
 • 13. Resurs bank
 • 14. Santander
 • 15. SevenDay
 • 16. Svea Ekonomi
 • 17. Swedbank
 • 18. Villabanken
 • 19. Wasa Kredit
 • 20. Balanzia
 • 21. Remember – EnterCard
 • 22. ICA Banken
 • 23. Lån & Spar bank
 • 24. SEB
 • 25. PayEx
#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo1,95%1-15år5000-500000krMer info om Lendo

Lendo


Läs mer om Hur många banker Lendo

Vi har skrivit många guider om just Hur många banker Lendo har genom åren och här har vi samlat några av dessa och sedan lite andra guider som är relaterade till det som vi tror du kan vara intresserad av också. Till exempel guider om låneförmedlare.

Hur många banker Lendo


Vad tycker du om guiden Hur många banker Lendo

Du får väldigt gärna lämna ett omdöme på guiden Hur många banker Lendo och det gör du genom att trycka på stjärnorna.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Lendo » Hur många banker Lendo

Vilka banker har Consector

Vilka banker har Consector? Consector är en låneförmedlare precis som mer kända Lendo, Advisa, Freedom Finance och Zmarta och alla har dom en lista på banker som man jämför när man skickar in en ansökan. Den stora fördelen med en låneförmedlare är att man kan jämföra många banker med bara en kreditupplysning. För många kreditupplysningar kan göra att man får svårare att låna pengar så därför vill man hålla ner antalet. Skulle du själv jämföra över 20 banker så skulle du alltså ha direkt över 20 kreditupplysningar. Dessutom är dom flesta låneförmedlarna helt gratis och levererar samma ränta som om du skulle ha ansökan direkt hos banken. Så det är alltså win-win. Men för att man ska veta vad man få när man skickar in en ansökan till en låneförmedlare så vill man så klart veta vilka banker som låneförmedlaren har och jämför. Så då har vi kommit fram till låneförmedlaren Consector i den här guiden. Hur många banker har Consector och vilka är bankerna som Consector har samarbete med och jämför åt dig?I den här guiden hoppas vi ta reda på det och vi uppdaterar hela tiden löpande så fort vi får reda på någon ändring. På deras hemsida skriver dom ut att ”Consector har samarbeten med många av de ledande bankerna i Sverige.” på frågan vilka banker det är dom jämför. Men sedan listar dom bara dessa banker genom att visa deras loggor:

Lista på vilka banker Consector har

 • 1. Collector bank
 • 2. SevenDay
 • 3. Nordnet privatlån
 • 4. Santander consumer bank
 • 5. Marginalen bank
 • 6. Wasa Kredit

Om dom jämföra några fler och vilka det så fall är vet vi inte än men vi jobbar på att ta reda på det. Titta gärna igenom våra andra guider om låneförmedlare och om vilka banker dom har samarbete med.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
Consector3,50%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector

Consector


Läs mer om Vilka banker har Consector

Har du inte hittat vad du söker i guiden Vilka banker har Consector kan du klicka dig vidare till andra guider om Consector som vi har skrivit.

Vilka banker dom har andra låneförmedlarna?

Efterson Consector är en låneförmedlare tipsar vi här om guider som handlar om vilka banker andra låneförmedlare har och som vi tycker du borde läsa innan du väljer att låna pengar via Consector.

Läs mer om att låna till kontantinsats

Funderar du på att låna till kontantinsatsen via Consector bör du läsa dessa guider..


Diskutera guiden Vilka banker har Consector

I alla guider på Kontantinsats.se kan du var med och diskutera och ställa frågor om det aktuella ämnen. Så även här i guiden Vilka banker har Consector. I kommentarsfältet finns vi på redaktionen och andra besökare dygnet runt alla dagar om året. Vi vill bygga en plattform för alla människor i Sverige som ska låna pengar och vill ha info och diskutera det med andra.


Lämna betyg och omdöme på guiden Vilka banker har Consector

Säg gärna vad du tycker om guiden Vilka banker har Consector genom att lämna betyg och omdöme. Vill du ge omdöme på Consector så kan du göra det under Consector omdöme istället.


Här är du nu: Kontantinsats » Vilka banker har Consector

Lendo samarbetspartner

Lendo samarbetspartner? Vilka banker har Lendo samarbete med? Det är en fråga vi ofta får in och därför har vi skapat en sida där vi uppdaterar det så fort det blir något ändring och du hittar den sidan under Lendo banker. Där hittar du alltså alla banker som Lendo samarbetar med just nu och så fort vi får info om ändring så uppdaterar vi sidan med det.

Låna pengar via Lendo nu


Läs mer om Lendo samarbetspartner och vilka banker dom har


Lämna betyg och omdöme på guiden Lendo samarbetspartner

Vi skulle bli väldigt glad om du tog dig tid att lämna omdöme och betyg på den här guiden som alltså heter Lendo samarbetspartner. Sedan får du väldigt gärna ge omdöme på Lendo också och då gör du det under Lendo omdöme.


Här är du nu: Kontantinsats » Lendo » Lendo banker » Lendo samarbetspartner

Vilka banker har Lendo

Vilka banker har Lendo? Alltså vilka banker jämför Lendo åt mig och har samarbete med? Lendo har tidigare inte gått ut med exakt alla banker som dom har samarbete med men nu verkar dom ha ändrat sig angående detta och skriver nu ut alla bankerna direkt på sin sajt. Du hittar hela listan här nedanför och vi uppdaterar listan så fort vi får in en ändring. Problemet brukar annars vara att många låneförmedlare har sekretess-avtal som gör att dom inte skriver ut alla bankerna pga det. Här nedan har vi listat alla banker som Lendo skriver ut på deras hemsida att dom jämför och har samarbete med just nu. Vi försöker ta reda på vilka banker Lendo och andra låneförmedlare jämför och har samarbete med hela tiden och så fort vi får reda på en ändring så uppdaterar vi våra listor. Vi tycker alla bör ta reda på vilka banker en låneförmedlare har innan man skickar in en ansökan.

Vilka banker Lendo – Lista

Här kan du se vilka banker Lendo har samarbete med och som dom själva skriver ut på deras hemsida. Klicka på Mer info här ovanför i topplistan för att komma direkt till deras sida där du kan läsa mer om just det. Listan uppdateras så fort vi får in någon ändring. Ser du att det är något som inte stämmer i listan blir vi glada om du vill kommentera nedan. Vi försöker uppdatera listan varje dag.

 • 1. Avida Finans
 • 2. Big Bank
 • 3. Collector bank
 • 4. Credento
 • 5. Euroloan
 • 6. Forex Bank
 • 7. Ikano Bank
 • 8. Konsumentkredit
 • 9. Marginalen Bank
 • 10. Coop Med Mera bank
 • 11. Money go
 • 12. Nordax
 • 13. Resurs bank
 • 14. Santander
 • 15. SevenDay
 • 16. Svea Ekonomi
 • 17. Swedbank
 • 18. Villabanken
 • 19. Wasa Kredit
 • 20. Balanzia
 • 21. Remember – EnterCard
 • 22. ICA Banken
 • 23. Lån & Spar bank
 • 24. SEB
 • 25. PayEx

Så funkar listan

Dom jämför alla dessa banker åt dig helt gratis med bara EN kreditupplysning (UC är kreditföretaget som Lendo använder sig av). Du kan även jämföra Lendo mot andra låneförmedlare, banker och långivare i topplistan längst upp här på sidan. Där ser du hur Lendo står sig mot andra låneförmedlare, banker och låneförmedlare just precis nu. Den topplistan visar dom populäraste lånen precis just den här veckan oavsett om det är en bank, låneförmedlare eller snabblån.

Vilka banker har Lendo

Lendo omdöme och betyg

För att göra topplistorna ännu bättre så kan besökare även lämna betyg och omdöme för samtliga alternativ i topplistorna. Så även på Lendo alltså. Du gör det under guiden Lendo omdöme. Där kan du även klicka dig vidare om du vill ge omdöme och betyg på en specifik produkt hos Lendo. Till exempel deras billån. Vilken i fallen Lendo dock är ett privatlån också.

Använd två låneförmedlare

Många nöjer sig inte med att bara skicka in en ansökan utan väljer att skicka in minst två ansökningar från topplistan. Eftersom det är så många som gör det så litar vi på våra besökare och tror det kan vara ett bra tips för att verkligen få en bra blick över hur det fungerar med låneförmedlare.

Läs alltid vår guide Låneförmedlare innan lån

Läs alltid vår guide Låneförmedlare innan lån via en låneförmedlare. Vi tycker att du MÅSTE titta in Låneförmedlare innan du väljer att låna via en. Och i detta fallet via Lendo. Det är lätt att lita blint på en låneförmedlare men du bör göra lite jobb själv också. En sak du bör titta upp är vilka banker det är dom jämför åt dig. Vi har guider om alla låneförmedlare vi listar där vi listar bankerna dom jämför. Funderar du på att låna pengar via Lendo bör du verkligen läsa guiden Bästa låneförmedlare först.

Lendo

Så får du reda på räntan hos Lendo

Lendo ränta? Vad har Lendo för ränta? Den räntan som visas i topplistan här ovan är den lägsta möjliga räntan som någon av dem banker Lendo samarbetar med erbjuder. Men räntan sätts alltid individuellt och kan därför variera kraftigt. För att ta reda på vad du får ränta och hur mycket du kan låna på din lön så skickar du bara in en låneansökan på deras hemsida. Det tar sällan mer än 5-10min och då får du oftast svar inom 24timmar. Läs mer i guiden Lendo ränta där vi fördjupar oss i detta.


Jämför Lendo bolån?

Svar: Lendo jämför inte bolån idag utan enbart privatlån. I starten var det tänkt att bara jämföra bolån men dom gick snabbt över till att bara jämföra blancolån och det är det dom gör idag. Dom jämför 25 banker i skrivande stund.

Har Lendo någon jämförelse av billån?

Svar: Lendo har ingen jämförelse av billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet däremot har dom jämförelse av privatlån till bil. Skillnaden på dessa två lån kan du läsa i våran guiden billån utan kontantinsats bland annat. Du kan även ta en titt i guiden Lendo billån.

Vad har Lendo för grundkrav?

Svar: Lendo har två olika grundkrav, det enda om du vill låna över 30.000kr och det andra om du vill låna upp till 30.000kr. Det är alltså lättare krav för dig som vill låna upp till max 30.000kr. För att se dom aktuella grundkraven så besöker du bara deras hemsida och tittar under vanliga frågor för där skriver dom nämligen om det. För grundkraven kan ändras när dom får in nya samarbeten eller helt enkelt blir av med någon.


Vi har mer om just Vilka banker har Lendo

Här bygger vi löpande upp en meny som ska visa så tydligt som möjligt vilka andra guider vi skrivit om Lendo och vilka banker dom och andra låneförmedlare har. Vi skriver nämligen en sådan här guide om alla låneförmedlare vi listar här på Kontantinsats. Så våra besökare enkelt ska kunna se vilka banker dom får jämförda. För det är nämligen inte sällan ganska otydligt hos låneförmedlare. Även om Lendo blivit mycket bättre på tydligheten kring just denna nu för tiden. Men tidigare har det varit otydligare.


Sammanfattning av Vilka banker har Lendo

Här ser du en snabb sammanfattning av vilka banker Lendo har samarbete med. Guiden Vilka banker har Lendo visar framförallt vilka banker som Lendo har samarbete med och jämför åt dig när du skickar in en ansökan men du hittar även en fördjupning om Lendo med bland annat omdöme och betyg från tidigare besökare och en recension från oss på redaktionen. Du kan även diskutera Lendo och ställa frågor och om dom och om vilka dom samarbetar med. Så fortsätt gärna läs om du vill få reda på det viktigaste om Lendo innan du eventuellt ska skicka in en ansökan och låna pengar via dom.

Lendo


Lendo banker

Lendo banker? Vilka banker har Lendo samarbete med och jämför? Här nedanför listar vi vilka banker Lendo jämför och samarbetar med. Listan uppdateras så fort vi får in en ändring. Förut har Lendo inte skrivit ut exakt alla banker som dom samarbetar med men nu verkar det skett en ändring då vi hittar alla bankerna på deras startsida. Men vi fortsätter göra ett stickprov lite då och då för att se om det finns några banker som ej står med i listan men som dom ändå har samarbete med och jämför åt dig. Låneförmedlare verkar annars ogärna skriva ut exakt vilka banker dom har med i sin jämförelse. Ser du någon bank som saknas eller som dom precis avslutat samarbetet så får du väldigt gärna lämna en kommentar nedan och berätta det för oss så vi kan titta närmare på det och ändra listan om vi får bekräftelse på att det stämmer. Skickar du in en ansökan får du reda på exakt vilka banker Lendo jämför åt dig. Lendo jämför alla dessa banker åt dig helt gratis med bara en kreditupplysning. En av dom stora fördelarna med en låneförmedlare är just att dom bara tar ut en kreditupplysning. Skulle du jämföra så många banker själv så får du också en kreditupplysning per bank på dig.

Vilka banker har Lendo samarbete med

Listan uppdateras så fort vi får in någon ändring. Går du in på Lendo.se upp i topplista och tittar under Vilka banker och kreditinstitut samarbetar Lendo med? så kan du se deras egna lista. Det ser inte bra ut när du ska låna pengar och kan göra att du får mycket svårare att låna pengar och sämre ränta helt enkelt. Sedan är det ju också väldigt tidskrävande att skicka in så många ansökningar i stället för en. För du får inte billigare ränta om du skickar in ansökningen själv utan du får samma som om du skulle ha skickat in den själv. För räntan sätts individuellt. Det gör att din möjlighet att få så låg ränta som möjligt ökar väldigt mycket genom att skicka in en ansökan via Lendo istället för att skicka in en ansökan till någon bank själv.

 • 1. Avida Finans
 • 2. Big Bank
 • 3. Collector bank
 • 4. Credento
 • 5. Euroloan
 • 6. Forex Bank
 • 7. Ikano Bank
 • 8. Konsumentkredit
 • 9. Marginalen Bank
 • 10. Coop Med Mera bank
 • 11. Money go
 • 12. Nordax
 • 13. Resurs bank
 • 14. Santander
 • 15. SevenDay
 • 16. Svea Ekonomi
 • 17. Swedbank
 • 18. Villabanken
 • 19. Wasa Kredit
 • 20. Balanzia
 • 21. Remember – EnterCard
 • 22. ICA Banken
 • 23. Lån & Spar bank
 • 24. SEB
 • 25. PayEx

Lendo omdöme

Du kan läsa och lämna ditt omdöme under Lendo omdöme. Det är en av våra viktigaste funktioner för att skapa en plattform där vi tillsammans kan hitta dom bästa lånen.

Lendo


Lendo billån – Vad finns det för alternativ av billån via Lendo?

Svar: Lendo billån är populärt och då är det alltså privatlån till bilköp det är frågan om. Alltså där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Ett sådant lån är ofta lite dyrare än ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Men med ett billån utan säkerhet, det vill säga ett privatlån via Lendo, så behöver du däremot ingen kontantinsats istället. Vilket det vid billån med bilen som säkerhet är lag på. Då måste du ha minst 20 procent i kontantinsats. Vid privatlån till bil behöver du inte heller bry dig om att enbart köpa av bilhandlare och inte få köpa en bil äldre än 10år. Vilket ofta är villkor vid billån med bilen som säkerhet. Du hittar guiden under Lendo billån.

Är Lendo gratis?

Svar: Ja det är helt gratis att skicka in en ansökan till Lendo. Så du kan alltså helt gratis få svar på om du får låna pengar och sedan får svar på en av dom vanligaste frågorna – Hur mycket får jag låna.


Lendo banker Avida

Lendo banker Big Bank

Lendo banker Collector bank

Lendo banker Credento

Lendo banker Euroloan

Lendo banker Forex Bank

Lendo banker Ikano bank

Lendo banker Konsumentkredit

Lendo banker Marginalen Bank

Lendo banker Coop Medmera bank

Lendo banker MoneyGo

Lendo banker Nordax bank

Lendo banker Resurs Bank

Lendo banker Santander

Lendo banker Sevenday

Lendo banker Svea direkt lån

Lendo banker Swedbank

Lendo banker Villabanken

Lendo banker Wasa Kredit

Lendo banker Balanzia

Lendo banker Remember Entercard

Lendo banker ICA Banken

Snabbfakta om Lendo – Fördjupning i den stora guiden om Lendo

Lendo är en så kallad låneförmedlare. Där fyller du i en låneansökan direkt online på nätet och sen får du erbjudanden om vart du eventuellt kan få låna pengar och till vilken kostnad. Så kallade lånelöften. Läs mer u den stora guiden om Lendo som helt enkelt heter Lendo.

Varför ska man välja en låneförmedlare som Lendo?

Lendo jämför 22 banker åt dig med bara en kreditupplysning. Om du skulle jämföra 22 banker själv så skulle de förutom lång tid även resultera i 22 kreditupplysningar. Vilket kan göra att du får mycket svårare att låna pengar. En ansökan är INTE bindande hos Lendo. Du kan alltså testa skicka in en ansökan och se vilka banker dom jämför och sedan välja att inte låna pengar och det kostar dig ingenting.

Lendo omdöme

I guiden Lendo omdöme kan du läsa och lämna både omdöme och betyg.

Lendo banker


Största sidan om Lendo

Ska du bara läsa en enda guide vi skrivit om låneförmedlare Lendo så ska du läsa Lendo där vi samlar allt om dom. Så vi råder alla våra besökare som ska använda deras tjänst att börja där.

Lendo ränta för dig som vill veta vad du får för ränta

Så vad har då Lendo för ränta och vart kan man se den? Eftersom Lendo är en låneförmedlare så skiljer sig räntan en hel del mellan alla banker Lendo har en samarbete med och jämför åt dig. Räntan du ser i topplistan är ränta från och den lägsta möjliga. För att få reda på vad du får för ränta fyller du bara i formuläret på deras hemsida vi länken ovan i topplistan för vidare info. Läs mer under Lendo ränta.


Låneförmedlare

Lendo är som bekant en låneförmedlare och i guiden Låneförmedlare kan du få en bra överblick över vad dom har för konkurrenter. Tanken är att du själv ska kunna jämför vilken låneförmedlare som passar just dig bäst. Och det tillsammans med andra besökare som delvis automatiskt visar vilken som är bäst för dom. Så hur fler besök desto bättre hjälp.

Samla lån

Lendo har en egen flik för att just samla lån och krediter till ett stort privatlån istället för att ha många små-lån. Därför tycker vi att du även ska läsa guiden samla lån för att få en så bra överblick som möjligt över vilka som har liknande funktioner på sin hemsida som Lendo.


Läs mer om Lendo banker

Här samlar vi löpande på guider vi skrivit om Lendo och vilka banker dom som låneförmedlare jämför. Vi tipsar även om relevanta guider om andra låneförmedlare och liknande. Så om du inte tycker du hittat det du sökte efter när du besökte den här sidan så hoppas vi och tror att du kan hitta vidare här nedan.


Sammanfattning av Lendo banker

I den här guiden så kan du se vilka banker Lendo har samarbete med och jämför åt dig. För att direkt se vilka banker det är så går du bara till kapitlet Vilka banker har Lendo samarbete med – Hela listan här ovanför. I den här guiden svarar vi på vilka banker som Lendo har samarbete och jämför åt dig.


Här är du nu: Kontantinsats » Lendo » Lendo banker

Här samlar vi in vanliga frågor om Lendo och Lendo banker och svarar på dom. Vill du själv ställa en fråga om Lendo eller om vilka banker Lendo har samarbete med kan du göra det längst ner i kommentarsfältet. Vi har följt Lendo ända sedan starten av Kontantinsats och det gjorde vi år 2010 så det har blivit många guider om denna låneförmedlare genom åren. Det har gjort att vi fått in extremt mycket frågor om dom. Därför hoppas vi att du kan hitta svar på dina eventuella frågor här. Här har du möjlighet att säga vad du tycker genom att ge betyg på guiden. Du ger betyg genom att lämna 1-5 stjärnor. 1 är att du tycker att guiden är dåligt medan 5 är att du tycker den är till väldigt stor hjälp med att just skriva vilka banker Lendo har samarbete med. Du får väldigt gärna skriva ett omdöme här nedan också genom att skriva en kommentar. Där kan du även ställa en fråga om guiden eller något annat om hemsidan.

Vilka banker jobbar Lendo med

Vilka banker jobbar Lendo med? Vilka banker låneförmedlarna samarbetar med är något vi skriver mycket om och vi har många guider i ämnen som vi gärna skulle vilja tipsa om ifall du är ute efter att veta vilka banker Lendo jobbar med. Vi har en guide som heter Lendo banker där vi varje vecka uppdaterar vilka banker Lendo har samarbete med just den här veckan. Det svåra med låneförmedlare är att det knappt finns någon som listar exakt vilka banker dom har samarbete med. Så är det pågrund av sekretess mellan Lendo och bankerna. Men just Lendo listar ganska många av bankerna på sin hemsida till skillnad mot andra låneförmedlare. Dock långt ifrån alla. Därför kan du titta in guiden Lendo banker.

Vilka banker jobbar Lendo med – Listan

Det du ser här är banker och långivare som dom har samarbete med i skrivande stund. För att se vilka dom har samarbete med när du läser det här går du bara in till Lendo visa topplistan här ovan och sedan kan du titta under vanliga frågor lite längre ned på deras hemsida. Där kan du se vilka banker dom jämför åt dig just precis nu när du läser det här och vill jämföra privatlån hos dom.

 • 1. Avida Finans
 • 2. Big Bank
 • 3. Collector bank
 • 4. Credento
 • 5. Euroloan
 • 6. Forex Bank
 • 7. Ikano Bank
 • 8. Konsumentkredit
 • 9. Marginalen Bank
 • 10. Coop Med Mera bank
 • 11. Money go
 • 12. Nordax
 • 13. Resurs bank
 • 14. Santander
 • 15. SevenDay
 • 16. Svea Ekonomi
 • 17. Swedbank
 • 18. Villabanken
 • 19. Wasa Kredit
 • 20. Balanzia
 • 21. Remember – EnterCard
 • 22. ICA Banken
 • 23. Lån & Spar bank
 • 24. SEB
 • 25. PayEx

Lendo

Vilka banker jobbar Lendo med


Här är du nu: Kontantinsats » Vilka banker jobbar Lendo med

Vilka samarbetar med Lendo

Vilka samarbetar med Lendo? I den här guiden svarar vi på vilka banker Lendo samarbetar med genom att lista dom. Det spelar ingen roll vilken siffra samarbetspartner har framför sig utan vi har bara listan dom rakt upp och ner och för att visa hur många banker dom samarbetar med och jämför just nu så har vi skrivit ut siffror också. Så det har vi helt enkelt gjort för att underlätta det för dig. Om du skickar in en ansökan till Lendo som ställer dom alltså dessa banker mot varandra för att se hur bra ränta och villkor just du kan få hos dom. Och det bara med en enda ansökan och en enda UC. UC är en kreditupplysning från företaget UC och man vill hålla nere antalet UC då det kan göra det svårare att låna pengar och man kan till och med få högre ränta om banken tycker det är större risk att låna ut pengar till dig bara för det. Så det är den stora fördelen med att jämföra dessa banker genom Lendo eftersom man inte får en UC per bank utan man får en som alla använder.

Lista över vilka samarbetar med Lendo – Se här

 • 1. Avida Finans
 • 2. Big Bank
 • 3. Collector bank
 • 4. Credento
 • 5. Euroloan
 • 6. Forex Bank
 • 7. Ikano Bank
 • 8. Konsumentkredit
 • 9. Marginalen Bank
 • 10. Coop Med Mera bank
 • 11. Money go
 • 12. Nordax
 • 13. Resurs bank
 • 14. Santander
 • 15. SevenDay
 • 16. Svea Ekonomi
 • 17. Swedbank
 • 18. Villabanken
 • 19. Wasa Kredit
 • 20. Balanzia
 • 21. Remember – EnterCard
 • 22. ICA Banken
 • 23. Lån & Spar bank
 • 24. SEB
 • 25. PayEx

Lendo

Vilka samarbetar med Lendo


Diskutera Vilka samarbetar med Lendo med andra

Har du några frågor eller vill diskutera Vilka samarbetar med Lendo så kan du göra det här nedanför i kommentarsfältet med andra besökare och med oss på redaktionen. Vi försöker finnas där dygnet runt året runt för att svara på frågor om innehållet på Kontantinsats.se och slänga oss in i intressanta diskussioner. För vi driver Kontantinsats.se eftersom det här är vårt största intresse.


Läs mer om Vilka samarbetar med Lendo

Läs mer om Vilka samarbetar med Lendo är en snabbmeny över guider i ämnet och som är relaterade till det. Vi har guider om Lendo och låneförmedlare som vi tycker du borde läsa innan du ska låna pengar av Lendo eller någon annan låneförmedlare. Vi tipsar framförallt om guider som våra besökare tycker är bäst.

Låneförmedlare

Låneförmedlare är en av dom guider vi är mest stolta över. Och det är för att det är en av dom guider där vi fått mest respons från våra besökare och där vi tillsammans utser den bästa låneförmedlare just precis nu hela tiden. Sedan är den en av våra mest kompletta guider också där vi lagt ner massor av tid för att skapa mervärde åt våra besökare. Vårt mål är att varje besök guiden får ska göra den bättre.


Betyg och omdöme på guiden Vilka samarbetar med Lendo

Här har du möjligheten att säga vad du tycker om guiden Vilka samarbetar med Lendo genom att lämna omdöme och betyg. Vill du läsa och lämna betyg och omdöme på Lendo så gör du det under Lendo omdöme. Det är en av våra viktigaste guider då innehåll skapat av våra besökare är den bästa och det som verkligen ger mervärde. Så tack för att du hjälper till med det.


Här sammanfattar vi andra guider om just Vilka samarbetar med Lendo och relaterade guider till det. Vi skriver till exempel väldigt många guider om låneförmedlare så vi sammanfattar några av dom.

Vilka banker samarbetar Lendo med

Vilka banker samarbetar Lendo med? Svar: Undrar du vilka banker och långivare du får jämförda när du fyller i en låneansökan hos dem? Det har vi tagit redan på och så fort vi får reda på en ändring så uppdaterar vi alltid listan direkt och skriver ut datumen som vi uppdaterat listan. Under Lendo banker kan du hitta den listan men även via startsidan där vi även lista andra lånegivare och vilka banker dem jämför åt dig.

Vilka banker samarbetar Lendo med – Listan

 • 1. Avida Finans
 • 2. Big Bank
 • 3. Collector bank
 • 4. Credento
 • 5. Euroloan
 • 6. Forex Bank
 • 7. Ikano Bank
 • 8. Konsumentkredit
 • 9. Marginalen Bank
 • 10. Coop Med Mera bank
 • 11. Money go
 • 12. Nordax
 • 13. Resurs bank
 • 14. Santander
 • 15. SevenDay
 • 16. Svea Ekonomi
 • 17. Swedbank
 • 18. Villabanken
 • 19. Wasa Kredit
 • 20. Balanzia
 • 21. Remember – EnterCard
 • 22. ICA Banken
 • 23. Lån & Spar bank
 • 24. SEB
 • 25. PayEx

Vilka banker samarbetar Lendo med


Läs mer om Vilka banker samarbetar Lendo med


Läs och lämna omdöme och betyg på guiden Vilka banker samarbetar Lendo med

Här nedan kan du säga vad du tycker om guiden Vilka banker samarbetar Lendo med.

[ratings]


Lendo recension

Lendo recension? Är du ute efter att läsa en Lendo recension eller flera omdömen och betyg? Vi har valt att dela upp det så att vi har skrivit en recension där vi satt betyg och omdöme på en rad olika punkter utifrån en lista som vi skapat. Där kan du även läsa all samlad info om Lendo som vi samlar ihop från deras hemsida och från media. Samt även våra egna guider. Till exempel Lendo ränta, Lendo banker, Lendo billån med flera. Sedan håller vi våra recension uppdaterad löpande hela tiden och försöker alltid att hålla den dagsaktuell.

Lendo recension av Kontantinsats.se

Låneförmedlare: Lendo
Betyg: 4,9

Lendo betyg och omdöme från besökare

Sen har vi sedan valt att lägga betyg och omdöme om Lendo på en annan undersida som heter Lendo omdöme och där kan du läsa och skriva omdöme i form av en kommentar samt lämna betyg i form av stjärnor 1-5. Ett omdöme per IP-adress har vi satt. Men tänk på att man är mer benägen att lämna omdöme och betyg när man är missnöjd än nöjd. Dock kan det ge en bra ledtråd om det finns några eventuella fel eller missförstånd som är vanligt förekommande.

Omdöme och betyg om Lendo från besökare

Vill du läsa omdöme och betyg från tidigare besökare så gör du det under Lendo omdöme. Där kan du läsa och lämna betyg och omdöme på Lendo och alla deras tjänster och lån.

Lendo recension

Lendos kontor på Västra Järnvägsgatan 21 i Stockholm. Inte långt ifrån Centralstationen. På adressen ligger även Blocket.se, Klart.se, Svd, Tv.nu med flera. Som alla har samma ägare som Lendo.


Vilka banker har Lendo samarbete med och jämför åt dig?

Lendo är en låneförmedlare som jämför över 20 banker åt dig helt gratis med bara en ansökan, men vilka är bankerna som Lendo jämför åt dig? Det tar vi reda på i guiden Lendo banker där vi listat alla banker som Lendo har samarbete med. Först listar vi alla banker som Lendo själva skriver ut på sin hemsida att dom har samarbete och vart du kan hitta det på deras hemsida. Sedna har vi även tagit reda på vilka banker utöver det som dom har samarbete med. På grund av sekretess så skriver dom nämligen inte ut alla banker själva. I vår guide Lendo banker så uppdaterar vi listan så fort vi får redan på en ändring med nytt samarbete eller avslutat samarbete.


Läs mer om Lendo recension, vilka banker Lendo har med mera

Här samlar vi på länkar till andra sidor vi skrivit om låneförmedlaren Lendo och som vi självklart tycker du ska läsa så snabbt du bara kan om du funderar på att låna pengar via dem. Listan är baserade på vad vi tror du vill läsa om.


Lämna betyg och omdöme på guiden Lendo recension

Här kan du ge betyg och omdöme om vår recension om Lendo, vill du ge betyg på Lendo så gör du det under Lendo omdöme. Se även Lendo där vi samlar allt om Lendo.


Lendo vilka banker

Lendo vilka banker? Vilka banker jämför och har Lendo samarbete med? I listan här nedan så har vi listat samtliga banker som Lendo har samarbete med. Så fort vi får reda på någon ändring så uppdaterar vi listan. Vi går igenom vilka banker det är dom samarbete med och jämför åt dig flera gånger i veckan året runt. Så vi gör verkligen allt vi kan för att du ska hitta exakt vilka banker det är dom har avtal med. Skulle det ändå vara någon bank som fattas eller som dom har avslutat sitt samarbete med som du vet om så skulle vi bli väldigt glada om du kunde hjälpa oss och andra besökare att få reda på det genom att lämna en kommentar här nedan. Där kan du även ställa andra frågor och diskutera vilka banker Lendo har.

Läs mer: Våran guide Lendo banker har vi en fördjupning i vilka banker Lendo samarbetar med om du vill läsa mer om det.

Lista över vilka banker Lendo samarbetar med

 • 1. Avida Finans
 • 2. Big Bank
 • 3. Collector bank
 • 4. Credento
 • 5. Euroloan
 • 6. Forex Bank
 • 7. Ikano Bank
 • 8. Konsumentkredit
 • 9. Marginalen Bank
 • 10. Coop Med Mera bank
 • 11. Money go
 • 12. Nordax
 • 13. Resurs bank
 • 14. Santander
 • 15. SevenDay
 • 16. Svea Ekonomi
 • 17. Swedbank
 • 18. Villabanken
 • 19. Wasa Kredit
 • 20. Balanzia
 • 21. Remember – EnterCard
 • 22. ICA Banken
 • 23. Lån & Spar bank
 • 24. SEB
 • 25. PayEx

Lendo vilka banker


Läs mer om Lendo vilka banker


Ställe en fråga och diskutera Lendo vilka banker

Vill du ställe en fråga och diskutera Lendo vilka banker så kan du göra det i kommentarsfältet här nedan. Vi på redaktionen bevakar alla kommentarsfältet dygnet runt alla dagar på året och svarar oftast inom 24 timmar. Och andra besökare brukar vara minst lika snabba dom om inte ännu snabbare.


Lendo anslutna banker

Lendo anslutna banker? Det är fortfarande en fråga vi får in flera gånger i veckan. Vi har därför skapat ett inlägg som heter Lendo banker och där uppdaterar vi alltså hela tiden löpande om vilka banker som Lendo samarbetar med i sin jämförelse. Det man ska tänka på är att om du gör en låneansökan hos Lendo via länken i topplistan ovan så görs bara en kreditupplysning. Vilket är en stor fördel i jämförelse med en per långivare och bank. Du kan alltså få förslag från flera långivare – men med bara en kreditupplysning. Det är det största anledningen till att använda sig av låneförmedlare som Lendo och Compricer.

Lendo anslutna banker


Läs mer om Lendo anslutna banker


Vilka banker har Lendo samarbete med

Vilka banker har Lendo samarbete med? Vi har flera gånger skrivit guider om vilka banker som Lendo har och vi har därför skapat en guide som heter Lendo banker där vi uppdaterar löpande vilka banker som Lendo har samarbete med. Så fort vi får reda på ändringar så ändrar vi också guider. Skulle du ändå upptäcka att något inte stämmer så skulle vi bli väldigt glada om du ville meddela oss det genom att lämna en kommentar.

Sammanfattning av Vilka banker har Lendo samarbete med

Vilka banker har Lendo samarbete med visar helt enkelt vilja banker det är dom jämför åt dig när du skickar in en ansökan. Eller rättare sagt så är det en guide om hur du tar reda på det. Så du ska kunna jämföra låneförmedlare mellan varandra och hitta den bästa för dig.

MyLoan banker – Jämför med Lendo, Advisa med flera

MyLoan banker? Vilka banker samarbetar MyLoan med? Svar: Vilka banker MyLoan har ett samarbete med är en mycket vanlig fråga och här tänkte vi därför ägna en hel guide till vilka banker det är MyLoan har ett samarbete med och reda ut det åt våra besökare. Sen kommer vi hålla guiden uppdaterad löpande. I skrivande stund har MyLoan 18 banker i sin jämförelse. Vilka dessa banker är listar vi här nedan för. Du kan även klicka på länken här nedan för att komma direkt in till sidan där dom själva skriver lite om sina samarbeten.

MyLoan banker – Hela listan över vilka banker MyLoan har samarbete med

Klicka HÄR för att komma till sidan där MyLoan själva skriver lite om vilka banker dom samarbetar med.

 • Avida Finans
 • BIGBANK
 • Bluestep Finans
 • Collector Bank
 • Euroloan
 • FOREX BANK
 • Ikano Bank
 • Konsumentkredit
 • Marginalen Bank
 • MoneyGo
 • Nordnet
 • Santander Consumer Bank
 • Sevenday
 • Spring Finance
 • Svea Ekonomi
 • Swedbank
 • Villabanken
 • Wasa Kredit

Innehåll i guiden MyLoan

 • MyLoan banker »
 • MyLoan banker – Hela listan över vilka banker MyLoan har samarbete med
 • Innehåll i guiden MyLoan (här är du nu)
 • Vanliga frågor om MyLoan och MyLoan banker
 • Fördjupning i MyLoan och MyLoan banker
 • Sammanfattning av MyLoan banker
 • Läs mer om MyLoan banker
 • Ställ frågor och diskutera MyLoan banker
 • Lämna betyg och omdöme på vår guide om MyLoan banker

Vanliga frågor om MyLoan och MyLoan banker

Här samlar vi på vanliga frågor som vi får in om MyLoan, om vilka banker MyLoan har och om andra låneförmedlare.

 • → Är MyLoan en låneförmedlare?

Är MyLoan en låneförmedlare?

Är MyLoan en låneförmedlare? Svar: Ja MyLoan är en låneförmedlare precis som exempelvis Lendo, Freedom Finance, AXO Finans och Advisa. Så är du ute efter en låneförmedlare så tycker vi att du ska jämföra MyLoan mot andra låneförmedlare.


Fördjupning i MyLoan och MyLoan banker

Det är är kapitlet för dig som vill ha en fördjupning i MyLoan banker.

 • → Grundkrav för att få låna pengar via MyLoan
 • → Utbetalningstid för MyLoan

Grundkrav för att få låna pengar via MyLoan

Här listar vi grundkraven för att du ska få låna pengar vi MyLoan.

 • Du har en ålder överstigande 18år.
 • Du har en inkomst före skatt motsvarande minst 120000kr/år. Alltså 10000kr per månad före skatt.
 • Du är bosatt i Sverige.
 • Du är fri från betalningsanmärkningar och skuldsaldo hos Kronofogden.

Utbetalningstid för MyLoan

Får du ett beviljat lån via MyLoan så är utbetalningstiden tills du har pengarna på ditt konto ca 3 bankdagar. Med bankdagar menas vardagar och ej röda dagar. Så får du ditt lån beviljat en tisdag så bör du få pengarna torsdag-fredag nästa veckan någon gång.


Sammanfattning av MyLoan banker

 • Avida Finans
 • BIGBANK
 • Bluestep Finans
 • Collector Bank
 • Euroloan
 • FOREX BANK
 • Ikano Bank
 • Konsumentkredit
 • Marginalen Bank
 • MoneyGo
 • Nordnet
 • Santander Consumer Bank
 • Sevenday
 • Spring Finance
 • Svea Ekonomi
 • Swedbank
 • Villabanken
 • Wasa Kredit

Läs mer om MyLoan banker

Här bygger vi löpande upp en meny över andra guider vi skriver om MyLoan och som vi tycker du borde läsa om du funderar på att låna pengar via MyLoan eller någon annan låneförmedlare.


Ställ frågor och diskutera MyLoan banker

Här nedan kan du ställa frågor och diskutera MyLoan banker. Vi på redaktionen finns i kommentarsfälten dygnet runt året runt. Så även våra andra besökare. Så har du någon fråga så tveka inte att skriva.


Lämna betyg och omdöme på vår guide om MyLoan banker

Här har du möjlighet att ge betyg på vår guide MyLoan banker. Du ger 1-5 stjärnor här nedanför. Vill du ge omdöme på vår guide om MyLoan banker kan du lämna en kommentar här nedan. Och vill du ge betyg och om omdöme om MyLoan så gör du det under MyLoan omdöme. Läs gärna våran guide MyLoan också.

[ratings]


Här är du nu: Kontantinsats » Myloan banker

Lendo banker 2017

Lendo banker 2017? Vilka banker har Lendo avtal med och samarbetar med nu 2017? Är era listor om Lendos banker uppdaterade?

Svar: Vi uppdaterar våra listor över vilka banker olika låneförmedlare har varje vecka och så även listorna över vilka banker Lendo har alltså. Här nedanför ser du vilka banker dom har i skrivande stund. Du hittar även det på Lendo startsida efter förut inte ha skrivit ut alla banker. Glöm inte besöka våra guide Lendo banker som fungerar lite som en startsida för allt vi skriver i ämnet. Där hittar du också många av dom vanligaste frågorna om just det här.

Listan över vilka banker Lendo har

 • 1. Avida Finans
 • 2. Big Bank
 • 3. Collector bank
 • 4. Credento
 • 5. Euroloan
 • 6. Forex Bank
 • 7. Ikano Bank
 • 8. Konsumentkredit
 • 9. Marginalen Bank
 • 10. Coop Med Mera bank
 • 11. Money go
 • 12. Nordax
 • 13. Resurs bank
 • 14. Santander
 • 15. SevenDay
 • 16. Svea Ekonomi
 • 17. Swedbank
 • 18. Villabanken
 • 19. Wasa Kredit
 • 20. Balanzia
 • 21. Remember – EnterCard
 • 22. ICA Banken
 • 23. Lån & Spar bank
 • 24. SEB
 • 25. PayEx
#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo1,95%1-15år5000-500000krMer info om Lendo

Lendo


Här är du nu: Kontantinsats » Lendo banker 2017