Kategoriarkiv: Låna pengar

Låna pengar till handpenning

Låna pengar till handpenning är möjligt genom till exempel ett privatlån. Ett privatlån är ett så kallat lån utan säkerhet. Du sätter inget som säkerhet för lånet det vill säga. Ett bolån / bostadslån är till skillnad från ett privatlån just ett lån MED säkerhet. Du lämnar din bostad som säkerhet för lånet helt enkelt.

Allt om att låna pengar

Låna pengar är något många av oss gör iallafall någon gång i livet. Då är det bra att ha koll på vad det innebär att låna pengar och vad det finns för olika typer av lån och vad dom innebär. Allt det försöker vi skriva om här. Sen länkar vi vidare till banker och andra typer av långivare som kan hjälpa dig om du känner att du behöver det.

Låna pengar snabbt så här

Ska du låna pengar snabbt kan du titta på vår tabell där vi listat långivare som betalar ut pengar hyfsat snabbt. Tänk dock på att tänka igenom ALLA lån du tar väldigt noga. Pengarna ska betalas tillbaka en dag och du bör ha en ordentlig plan för det.

Låna pengar till kontantinsatsen

Ska du låna pengar till kontantinsats så har du kommit rätt. Här listar vi långivare som erbjuder dig privatlån som du kan använda till din kontantinsats. Viktigt är dock att tänka på att om du ska ta ett bolån så måste utgiften för privatlånet vara med i den kalkylen också. Så du inte sitter där med ett privatlån och inte får ett bolån det vill säga.

Låna pengar till bostad med huslån

Låna pengar till bostad är förmodligen ett av dom största lånen du kommer ta i ditt liv och därför är det såklart väldigt viktigt att du har bra koll på vad det är du skriver på när du binder räntor och så vidare. Se därför till att läsa på så mycket du kan. Vi försöker skriva om det så mycket vi bara kan men se till att läsa på papperna från din långivare / bank väldigt noga. Där brukar det mesta stå.

Låna pengar till hus

Låna pengar till hus skiljer sig en del från att låna pengar till lägenhet till exempel. Se därför till att läsa på om hur det är att köpa hus och hur det är att låna pengar till hus innan du gör affär. Hör med din mäklare och bank / långivare för att hålla dig uppdaterad med det senaste.


Sammanfattning av Låna pengar till handpenning

Med Låna pengar till handpenning vill vi samla allt om handpenning och finansieringen av den. Om man till exempel köper först och säljer sen så kan det ju vara så att man inte har råd att lägga ut hela handpenningen själv. Utan istället behöver ett handpenninglån.


Låna pengar besked direkt

Låna pengar besked direkt? Finns det långivare som ger besked direkt om jag får låna pengar eller inte? Vilka är det i så fall? Många efterfrågar att få svar direkt om det är möjligt att låna pengar hos dem och i så fall hur mycket. Därför tänkte vi här sätta ihop en lista över såna som går ut med att dom lämnar besked direkt. Det kan dock skilja sig ganska mycket ändå vid speciallfall så det här är bara en lista över där du förmodligen kan få besked direkt. Sen hittar du dom vanligt topplista här längst upp över vilka som är populärast just nu totalt över alla vi lista på sajten. Vill du sedan sortera den topplista mer så kan du gå in på det lån du är intresserad av. Vi har till exempel topplistor över bolån, billån, snabblån, smslån med mera. Och sedan även topplistor under dessa kategorier. Så som billån utan kontantinsats och så vidare.


Sammanfattning av Låna pengar besked direkt

Låna pengar besked direkt är sidan där vi försöker samla lån där du får besked direkt online på nätet om du får låna pengar och i så fall hur mycket. För fast det är 2018 så är det tyvärr allt för få sidor som visar just det. Och det tycker vi så klart är konstigt. Därför har vi gjort det vi kan för att samla alla som visar det. Först hittar du topp 5 totalt längst upp och det är alltså inkl dom som inte visar direkt. Sedan kommer rubriken under topp 5 och den är under den vi skriver om just vilka som lämnar besked direkt om du får låna eller inte.


Låna pengar

Låna pengar är otroligt lätta att göra idag online på nätet vilket har gjort att det är en djungel bland alla alternativ där ute. I den här guiden går vi igenom i stor sätt precis allt som har med låna pengar att göra. Vi vill se vår starsida samt den här sidan som navet och sedan bygger vi guider runt dessa två guider. Vad du än har för fråga om att låna pengar så hoppas vi kunna hjälpa dig med det genom att du läser igenom den här guiden. Vi listar olika långivare i olika kategorier och filter så att du kan jämföra själv. På så sätt blir du aldrig lurad.

Så jämför du lån bäst

Vi tror att man jämför lån bäst tillsammans Där vi helt enkelt diskuterar lån tillsammans för att hitta den bästa räntan. Och det är alltså det du kan göra här.

Låna pengar

Låna pengar snabbt och direkt

Låna pengar snabbt? Är det snabbt som i snabb utbetalning eller är det låna pengar med snabb återbetalning? Vi har valt att göra två olika listor bara därför. En där du ser vilka som har snabbt utbetalning om du blir beviljad lån. Och så en lista över dem alternativen där du måste betala tillbaka lånet inom snart framtid. Vilket vi räknar in alla som har mindre än 6mån återbetalningsperiod. Kan man låna pengar direkt? Ibland kan man vilja ha pengarna på sitt konto direkt och därför är det många som är ute efter att låna pengar direkt med utbetalning snabbt. Vi försöker därför alltid att skriva under varje långivare, bank, låneförmedlare och jämförelsetjänst om hur snabb dom betalar ut pengar. Dock kan det variera väldigt mycket. Låna pengar direkt är guiden där vi listar lån där du kan få en utbetalning direkt.

Det är inte många som erbjuder direktutbetalning men det finns några stycke så vi har gjort en lista för att ta reda på vilket lån som är bäst när det gäller att betala ut pengar direkt på kontot. Eller du ökar iallafall chansen att undvika det. Tar du sen långivare som du känner att du litar på så ökar så klart chansen att undvika det ännu mer. Sen är ju definitionen på lurad olika men det vi menar med det är att du inte blir inlurad i något villkor som blir dyrare än vad du tänkt dig. Vi har sorterad stora delar av googles resultat och lagt i olika kategorier av lån. Vi hoppas det ska vara till hjälp för dig som letar så kallade Internetlån. Låna pengar direkt är en guide där vi helt enkelt har utgått från alla lån på hela Kontantinsats.se och sedan tagit ut dom som går ut med att dom kan betala ut lånet direkt så fort lånet är godkänt. Sedan har vi några underkategorier till det så som lån på natten, lån på helgen och så vidare.

Utan UC

Låna pengar utan UC en är en guide där vi helt enkelt listar alternativen där dem inte tar någon UC på dig. Så vad är då en UC? Det är en kreditupplysning taget av just UC. Mer om det i guiden.

Till renovering

Låna pengar till renovering brukar man antingen göra genom att belåna sin bostad eller med ett privatlån. Att belåna bostaden förutsätter dock att man inte har belåning på 85 procent redan. Medan man vid ett privatlån inte behöver ta hänsyn till något sådant. Dock är ett privatlån ofta dyrare än att belåna bostaden.

Låna pengar efter summa

Vi har även sorterat lån efter summor och förklarar lite om vad det finns för olika typer av lån för just den summan. Ska man till exempel låna 5000kr så finns det flera privatlån hos större banker som faller bort. Det är lite därför smslån och snabblån blivit så stora också. Allt sånt beskriver vi i den här sektionen och länkar vidare till våra guider med topplistor över långivare och banker som erbjuder dig att låna just den summan. Fler belopp fylls på löpande.

  • Privatlån: 500-500.000kr, 3-15år.
  • Smslån: 500-40.000kr, 3-24 månader, där du kan låna med mobilen
  • Snabblån: 500-40.000kr, 3-24 månader.
  • Smålån: 500-50.000kr, oavsett lånetid.

Låna 5000

Låna 5000 kr gör många för att betala vanlig vardaglig konsumtion eller betala någon oförutsedd kostnad för till exempel en ny tvättmaskin, laga en trasig bil eller köpa en ny TV. Tänk på att alltid försöka betala tillbaka lån så snabbt som möjligt när räntan här hög.

Låna 10000

Ska du låna 10000 kr så finns det många alternativ. Många större privatlån börjar på 10.000kr. Ska du däremot låna till bil så är det privatlån som oftast gäller då ett lån med bilen som säkerhet börjar betydligt högre. Mer om det längre ned.

Låna 50000

Låna 50000 kr gör många som ska låna pengar till en resa eller en begagnad bil. När du kommer upp till en summa på 50000 kr finns det många alternativ och du kan spara in mycket pengar på att jämför lån. I vår topplista över lån för 50000 kr hittar du väldigt många alternativ.

Lånekalkyl

Under lånekalkyl har vi samlat stället du kan göra en lånekalkyl och då är det privatlån och billån det handlar om. Vill du göra en bolånekalkyl får du titta under bolånekalkyl istället.

Låna pengar låg ränta

Låna pengar låg ränta är en guide där vi tillsammans hjälper varandra med tips om hur man kan få riktig låg ränta. Allt beroende på vilket typ av lån man ska ta.

Allt om små-lån

Under Små lån samlar vi alla lån under 50.000kr. Både smslån och snabblån. Så ska du låna 50000 så kan du ta en titt under små lån där vi listar lån från 500kr till 50000kr. Men vill du jämföra en viss summa så har vi guider för olika belopp också. Se beskrivningar om sådana guider här nedan.

Allt om billån

Billån kan både vara ett lån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet och ett privatlån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Vill du veta mer om skillnaden på dessa två alternativ kan du titta under billån. Låna pengar till bil kan man göra med bland annat ett ”vanligt” billån och privatlån. Ett vanligt billån måste man enligt lag ha minst 20 procent i kontantinsats och så får man låna resterande 80. Det gör att det ofta är billigare än ett privatlån men i och med att man inte behöver någon insats till ett privatlån utan får låna hela beloppet så väljer många ett privatlån ändå.


Kan man låna pengar till kontantinsatsen?

Svar: Ja du kan låna pengar till kontantinsatsen men inte med bostaden som säkerhet för lånet. Du kan däremot ta ett privatlån (även kallat blancolån) till insatsen.
Du kan läsa vidare om det på startsidan där du hittar guiden Låna till kontantinsats. Där kan du hitta allt om det.

Vad är lån utan säkerhet?

Svar: Lån utan säkerhet innebär att du inte lämnar något i säkerhet för pengarna du lånar. Vid ett bolån lämnar du till exempel bostaden som säkerhet för lånet. Exempel på lån utan säkerhet är privatlån (även kallat blancolån), snabblån, smslån, smålån, båtlån utan säkerhet och billån utan säkerhet.


Lista på mer om Låna pengar

Här försöker vi ge så bra överblick som möjligt över alla guider vi skrivit om att låna pengar. Dom flesta guiderna handlar om att låna pengar på Kontantinsats.se men här har vi valt att fokusera på guider som har lån, låna eller låna pengar i rubriken. Men vissa få undantag där vi tycker dom är tillräckligt relevanta ändå.


Sammanfattning av Låna pengar

Guiden Låna pengar fungerar som en startsida för allt vi skriver om att låna pengar online på nätet. Den här guiden uppdaterar vi nästan varje dag för att du så enkelt som möjligt ska kunna hitta det du söker innand du ska låna pengar snabbt och direkt online på nätet. Den här guiden är tänkt att fungera som en startsida för alla som vill låna pengar. Vi sammanfattar olika typer av lån och uppdaterar guiden löpande flera gånger i veckan.


Låna pengar hos ICA Banken 2018

Låna pengar hos ICA Banken? Vad ska jag tänka på? Låna pengar hos ICA Banken är för många en trygghet. Att verkligen veta vilka som ligger bakom lånet. Många har handlar sin mat på ICA hela sina liv och känner en otrolig trygghet till varumärke ICA och steget att då känna samma trygghet till ICA banken är inte långt.

Om ICA Banken

Det gör att många väljer att ha ICA Banken som sin bank helt och hållet. Det vill säga ha både sitt lönekonto, kreditkort och lån hos dom. Sen sköter dom alla sina bankaffärer i kassan och på Internet helt enkelt. I tabellen ovan ser du hur dom står sig mot andra långivare med sin ränta från på sitt privatlån. Klicka på länken för att läsa mer.

Låna pengar med ICA Bankens privatlån

Låna pengar med ICA Bankens privatlån går snabbt och är enkelt. Klicka bara på länken ovan i tabellen så kommer du direkt in till sidan där du kan skicka in din låneansökan online på nätet.

Utöka lån hos ICA Banken

Utöka lån går självklart bra även det. Om det finns utrymme för detta i din budget och fortfarande passar in på alla villkoren. För att läsa om villkor klicka på länken i tabellen.


Ställ en fråga och diskutera Låna pengar hos ICA Banken

Här nedanför i kommentarsfältet får du väldigt gärna ställa frågor och vara med och diskutera Låna pengar hos ICA Banken med oss på redaktionen och andra besökare.

Hur mycket pengar kan man låna av ICA Banken?

Svar: Du kan ta privatlån upp till 350.000kr där du kan låna till vad du vill. Det är bland annat vanligt att låna pengar för att samla lån, renovera, låna till bil, låna till båt eller låna till kontantinsatsen.


Läs mer om Låna pengar hos ICA Banken


Lämna betyg och omdöme på guiden Låna pengar hos ICA Banken

Här nedanför kan du lämna omdöme och betyg på guiden Låna pengar hos ICA Banken. Om du vill lämna omdöme och betyg på ICA Banken så gör du det istället under guiden ICA Banken omdöme. Och vill du veta vad vi på redaktionen tycker så gör du det under ICA Banken recension.


Låna pengar till bröllop

Låna pengar till bröllop? Kan man låna till bröllop? Ja du kan låna till bröllop och det gör du genom att ta ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för lånet. Det vill säga ett privatlån (även ofta kallat för blancolån). I den här guiden bygger vi på löpande om allt som har med att finansera sitt bröllop att göra. Vi har först en enkel topplista över vilka lån som flest besökare valt att ta för att låna pengar till sitt bröllop. Sedan kan du ta en titt på den stora topplistan och där hittar du omdöme, betyg och recensioner. Allt för att du själv ska kunna ta tag i din ekonomi och låna pengar utan att behöva ta hjälp av någon annan. Det finns få som vill hjälp dig utan att vinna på det själv på något sätt.

Det bäst lånet till bröllop

Våran vision med den här sidan är att hitta det bästa lånet för att finansiera ett bröllop. Det gör vi genom att sammanställa data och presentera här ovanför i våran topplista över lån till att gifta sig. Så om du planerar att gifta dig men inte har alla pengarna själv kan du titta in listan. Den tar vi fram bland annat genom vilka lån som är populäraste hos våra besökare. Och vilka som får bäst omdöme och betyg.

Låna pengar till bröllop


Lista på mer om Låna pengar till bröllop

Vi har mer om Låna pengar till bröllop som vi tror att du vill läsa. Här har vi listat några av dessa så du enkelt kan klicka dig vidare till det du söker.


Ge ditt betyg på Låna pengar till bröllop

Vill du säga vad du tycker om Låna pengar till bröllop så skulle bli väldigt glada. Det enda du ska göra är att klicka på betyget nedan.


Sammanfattning av Låna pengar till bröllop

Här på sidan som vi döpt till Låna pengar till bröllop skriver vi enbart om finansiering av bröllop. Där vi framförallt bjuder in våra besökare att diskutera detta och lämna omdöme och betyg på alla lån till bröllop. Av det gör vi sedan ett bäst i test där vi sammanställer data för att försöka få fram det bästa lånet för just bröllop.


Låna pengar till renovering

Låna pengar till renovering är det många gör. Antingen genom att belåna bostaden eller med ett så kallat lån utan säkerhet. Alltså ett lån där man inte lämnar bostaden som säkerhet för lånet. Här ovan hittar du en topplista över lån som besökare innan dig valt att låna till renovering med. Där kan du låna upp till 400.000kr. Med ett privatlån lån, alltså ett lån utan säkerhet, får du låna pengar till vad du vill. Du kan alltså låna pengar till renovering och något annat samtidigt om du vill.

Låna pengar till renovering

Vanligt med privatlån till renovering

Det finns som sagt framförallt två lån som är populära till att renovera och det är bolån med bostaden som säkerhet och sedan privatlån. Men våran gissning är att dom nya amorteringskraven och lite krångligare att få låna pengar med bostaden som säkerhet har gjort att privatlån har blivit ännu mer vanligt för att använda till att renovera både lägenhet och hur runt om i landet.

Allt om att låna pengar på ett ställe

Våran startsida om att låna pengar heter Låna pengar. Så om du vill läsa det som vi tycker är viktigaste när man vill låna så ska du besöka den sidan. Där kan du bland annat jämföra lån och lära dig hur man kan jämföra lån. Vi försöker skriver det på ett sätt där alla kan hitta det dom söker oavsett hur mycket man kunde innan man besökte oss. Vill du läsa mer om att låna pengar och vad det finns för olika typer av lån kan du titta in under låna pengar. Där listar vi olika typer av lån och försöker ge en bra överblick över olika guider vi har.


Sammanfattning av Låna pengar till renovering

Med Låna pengar till renovering så vill vi skriver allt som har med lån till renovering att göra och sedan bjuder vi in våra besökare att diskutera ämnet också. Tillsammans ska vi hitta det bästa lånet för just lån till renovering.


Låna pengar till operation

Låna pengar till operation? Är det möjligt och hur gör man i så fall? Låna pengar till operation är möjligt. Ett exempel på sådant lån är ett privatlån. Det vill säga ett lån utan säkerhet. Det vill säga ett där du inte behöver ta till exempel din bostad som säkerhet för lånet, som vid ett bolån. Med ett privatlån kan du oftast låna till vad som helst utan att långivaren lägger sig i vad du gör med pengarna. För det är ju ett lån utan säkerhet. Villkoren är istället att dem tror du kan betala lånet istället. Detta avgörs med en rad olika punkter. Bland annat en kreditupplysning. Det gör dom alltid oavsett vilken bank eller långivare du väljer.

Låna pengar till operation – Veckans ENKLA topplista

Den ENKLA topplistan är till för att du så snabbt som möjligt ska få en så bra överblick som möjligt och du hittar den här ovanför. Där ser du helt enkelt vilka lån som flest av våra besökare valt att låna pengar från efter ha besökt någon av våra guider om att låna till operation. Sedan kan du gå till Veckans STORA topplista här nedanför där du hitta mer info, betyg, omdöme och recensioner bland annat. En utökad variant helt enkelt.

Låna pengar till operation

Låna till bröstförstoring

Låna till bröstförstoring kanske du vill göra om du inte vill spara ihop dom 40-50 tusen som behövs innan du kan göra din operation. Kom dock ihåg att tänka igenom ditt beslut noga innan du lånar pengar till en ev operation. Men vill du göra det kan du använda sig av någon av långivarna ovan och fylla i en ansökan direkt online på nätet. Läs mer under Låna pengar bröstförstoring.

Lån utan säkerhet till operation

Vid ett bolån måste du ju ha en bostad som säkerhet så där kan du ju inte låna till vad som helst. Men det kan gå i vissa fall att låna på bostaden till vad som helst. Du behöver sällan redovisa vad du gör med pengarna i alla fall. Men långivaren ska i detta fall iallafall fråga vad du ska ha pengarna till. Vänd dig till din långivare för ditt bolån att få dem exakta och korrekta villkoren. Vill du ha ett privatlån / lån utan säkerhet hittar du exempel på lånegivare ovan.


Kan man låna pengar till operation?

Svar: Ja det går absolut att låna till operation och det kan du göra med ett privatlån som är ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar. Det dom gör för att se om dom kan låna ut pengar till dig är att göra en kreditupplysning.


Läs mer om Låna pengar till operation

Vi hoppas så klart att du hitta det du söker redan här ovan men har du inte gjort det så har vi det här som reserv till just dig. För listan du ser här är alltså en reservlista för dig som ännu inte hittat det du söker.


Sammanfattning av Låna pengar till operation

I den här guiden går vi igenom var våra besökare oftast valt för lån efter ha läst någon av våra guider om lån till olika typer av operationer och sjukvård. På så sätt hoppas vi ta fram det bästa lånet för just exakt detta. Och sedan har vi samlar in omdöme, betyg och recensioner till alla dessa lån. Du kan även diskutera lån till operationen med andra besökare och med oss på redaktionen. Målet är att den här sidan ska vara det självklara valet för alla som vill låna pengar till sin operation.


Här ser du våran guide över guiden Låna pengar till operation. En snabbmeny helt enkelt. Du kan klicka på rubrikerna för att hitta rätt så snabbt som möjligt. Här har du möjlighet att säga vad du tycker genom att ge betyg och omdöme på guide Låna pengar till operation. Hittade du det du sökte? Oavsett så får du väldigt gärna motivera ditt betyg här nedan i form av ett omdöme. Kapitlet Fördjupning i Låna pengar till operation är till för dig som verkligen vill fördjupa dig innan du väljer att finansera dig operation med ett lån. Vi har många guider om olika typer av operationer och hur man kan finansiera dessa. Så vill du gå på djupet och läsa allt om detta kan du ta dig igenom hela den här guiden.

Låna pengar omgående

Låna pengar omgående? Är du ute efter att låna pengar omgående och vill hitta en lättöverskådlig lista på långivare, banker och låneförmedlare? Då har du nämligen kommit helt rätt. Här skapar vi topplistor över olika sorters lån och sorterar dessa efter hur populära dem är hos våra besökare. På så sätt hoppas vi helt enkelt skapa den absolut bästa listan över lån. Många långivare erbjuder ansökningar direkt online på nätet med svar direkt och sedan snabb och omgående utbetalning. Det kan vara viktigt vid till exempel lån till räkningar. Låna pengar kan vara en djungel. Under sidan Låna pengar försöker vi så enkelt som möjligt förklara hur det går till och lite tips på vad du bör undvika för att inte hamna i en skuldfälla med betalningsanmärkningar.

Låna pengar omgående


Sammanfattning av Låna pengar omgående

Med Låna pengar omgående vill vi visa att det finns lån där du kan få pengar på kontot väldigt snabbt. För många av oss behöver pengar väldigt snabbt någon gång i livet och då ska den här guiden förhoppningsvis hjälpa till i det krisläget. Så om du säker ett lån du kan få snabbt och relativt direkt kan du ta dig genom guiden för att se om det kan vara till någon hjälp.


Låna pengar till kök

Låna pengar till kök? Vad finns det för alternativ? Antingen kan du låna på bostaden men med förutsättningen att du inte belånat upp till 85% av bostadens värde redan. Säg att bostaden är värd 2milj. Då måste insatsen vara på minst 300.000kr. Har du lån under 1700.000kr då så kan du ha möjlighet att belåna bostaden i vissa fall. Annars kan du prova ta ett privatlån till att renovera köket med. Vi har satt ihop en topplista över vilka alternativ våra besökare oftast väljer när dom ska låna pengar till nytt kök. På så sätt hoppas vi få fram det bästa alternativet.

Populäraste lånen för kök

Ser du topplistan här ovan? Det är våran topp 5 av lån till kök enligt oss. Det består helt enkelt av ett bäst i test av lån till kök där vi samlat data från alla guider om att finansiera ett kök som vi har och sedan sammanställt det till en och samma lista. Där vi bland annat tar omdöme och betyg från våra besökare och data från banker och långivare som visar vilket lån som är populärast hos våra besökare när dom besökt guiden i ämnet. Det tro vi är receptet för att hitta det bästa lånet för just detta.

Låna pengar till kök

På bilden ovan ser du ett nytt kök från IKEA.


Kan man låna pengar med ett privatlån till kök?

Svar: Ja ett privatlån är ett lån där du inte lämnar något i säkerhet och du får köpa vad du vill för lånet. Till exempel ett nytt kök alltså. Och faktum är att en av dom vanligaste orsakerna till att folk tar ett privatlån är att renovera. Och där innefattar ju ofta just nytt kök.


Läs mer att Låna pengar till kök

Vi har många guider om Låna pengar till kök så här har vi samlat några som vi tror just du kan vara intresserad av utifrån vad du tidigare varit intresserad av här på Kontantinsats. Se listan och se om du vill läsa vidare i någon annan guide.


Lämna betyg och omdöme på guiden Låna pengar till nytt kök

Vi skulle bli väldigt glada om du ville säga vad du tycker om guiden Låna pengar till kök som du precis läst. Det kan du göra genom att lämna omdöme och betyg här nedanför. Betyg ger du genom att trycka på stjärnorna där 1 är dåligt och 5 är kanonbra. Och omdöme lämnar du i kommentarsfältet. Där får du väldigt gärna även motivera eventuellt betyg om du lämnar det också.


Sammanfattning av Låna pengar till nytt kök

Med Låna pengar till kök hoppas vi göra en sida där vi kan samlas och diskutera lån när vi ska köpa ett nytt kök helt enkelt. Om du vill renovera hemma och byta ut ditt kök men inte har pengarna så måste du ju finansiera det på något sätt. Och då hoppas vi den här sidan kan vara till hjälp så du själv kan hitta det bästa och billigaste lånet för dig och ditt nya kök.

Här får du en bra översikt över hela guiden med hjälp av rubrikerna till alla kapitlen i denna guide. Vi vill inte att du lägger en sekund på den här guiden om den inte kommer svarar på dina frågor och funderingar och därför hoppas vi att du redan här kanske kan avgöra det.


Låna pengar swish

Låna pengar swish? Kan man låna pengar och få dom utbetalda med Swish? I dagsläget vet vi inte någon långivare som betalar ut lån med Swish men räkna med att det lär komma inkom kort. Då kommer många företag kunna betala ut pengar väldigt fort och det lär vara extra populärt för dom som vill låna pengar snabbt och direkt med smslån, snabblån och andra små-lån. Men räkna även med att det lär komma regler kring detta också. Kanske kommer man inte få låna pengar så snabbt?

Låna pengar Swish

Vi samlar allt om att låna pengar

Om du vill se allt vi skriver om att låna pengar så kan du ta och titta in guiden Låna pengar. Den fungerar som en startsida där du ska kunna hitta det du söker oavsett vad det är för lån du är ute efter att jämföra räntan och villkoren på. Du hittar även många av dom största guiderna i menyn. Både längst upp och längst ned i mobilen och längst upp och till höger om du är på en dator eller surfplatta.


Meny över andra guider om Låna pengar swish

Här samlas andra guider om just Låna pengar swish som vi har skrivit. Listan baseras på vad vi tror du är intresserad av automatiskt.


Sammanfattningen av Låna pengar swish

Med guiden Låna pengar swish så visar vi vart du kan låna pengar och få ditt lån utbetalad med swish. Tyvärr vet vi inget lån där man kan få det än men vi är övertygade om att det kommer och då kommer vi presentera listan här. Vi följer att långivare och banker vi listar och så fort vi får reda på om någon av dessa kommer börja med det så uppdaterar vi det här. Vet du någon får du väldigt gärna kommentara den längst ned på den här sidan.

Ser du stjärnorna här nedanför? Där kan du ge betyg på hur bra guiden Låna pengar swish svarar på sin egen rubrik. Du kanske har några frågor om Låna pengar swish fast vi har försökt ta med allt? Då kan du ställa dom här nedanför. Där kan du vara med och diskutera Låna pengar swish med oss och andra besökare.


Låna pengar till näsoperation

Låna pengar till näsoperation? Kan man göra det och hur gör man i så fall? Oavsett anledning till att man vill göra en näsoperation som vill man kanske göra den snabbare än man kan spara ihop till den. Om en näsoperation kostar 40.000kr så kan det ta många år att spara ihop till den. Då väljer många att istället låna pengar till en näsoperation med ett privatlån. Ett privatlån är ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för lånet (vid ett bolån lämnar du till exempel bostaden som säkerhet) och får därför oftast köpa vad du vill för lånet. Det är lite det som är vitsen med just privatlån. Den bank du lånar av ställer därför sällan frågan vad du ska ha pengarna till. Ännu mindre om du gör ansökan online på nätet och sköter alla eventuella papper hemifrån.

Topplista 5 populäraste lånen

Här ovan ser du en topplista över just privatlån och där ser du alltså vad besökare innan dig valt att låna. På så sätt hoppas vi hitta den bästa lånet tillsammans med alla besökare.

Låna pengar till näsoperation


Ställ en fråga och diskutera Låna pengar till näsoperation

Här nedan i kommentarsfältet kan du vara med och diskuta och ställa frågor om guiden Låna pengar till näsoperation. Vi på redaktionen svarar oftast inom 24 timmar året runt och andra besökare brukar vara ungefär lika snabba dom.

Kan man ta ett privatlån till en operation?

Svar: Ja det är ett perfekt lån för att låna pengar till en operation. Det är förmodligen det vanligaste lånet för att låna till operation. Om vi tittar vilka lån som våra besökare oftast väljer så är det 100% privatlån. Sedan har vi flest privatlån vilket så klart kan spela in.


Mer om att låna pengar till näsoperation

Här kan du se andra guider som vi skrivit i ämnet om att låna pengar till näsoperation och andra operationer.


Sammanfattning av Låna pengar till näsoperation

Du kan låna pengar till näsoperation med ett privatlån. Och i den här guiden kan du bland annat se vart andra besökare valt att låna pengar till sin operation och sedan diskutera det med andra besökare och med oss på redaktionen. Tanken är att skapa en plattform där vi kan samlas innan vi ska låna pengar till en operation vi inte har pengar till.

Här kan du redan innan du scrollat igenom guiden Låna pengar till näsoperation se vad den innehåller. Så du enkelt kan klicka dig fram till det kapitel som är mest intresserad av och som svarar på dina frågor och funderingar om just lån till näsoperation. Och hittar du inte det ändå kan du klicka dig till ställa en fråga om låna pengar till näroperation och ställa din fråga själv.


Låna pengar till en bil

Låna pengar till en bil? Hur gör man och vad bör man tänka på? Låna pengar till en bil är det många som gör och många som vill göra. Det går dock att göra på många olika sätt. Några väljer att belåna sin bostad för att köpa bil även om inte långivaren alltid gillar det. Sen finns det även billån där du lägger en kontantinsats och har ett lån som liknar ett bolån lite då man ofta tar en del av bilen i säkerhet för lånet. Sen finns det privatlån, vilket är det vi lista här ovan i tabellen.

Låna pengar till en bil

Låna till bil med ett privatlån upp till 500.000kr

Där du kan låna upp till 500.000kr utan att behöva säga vad du ska låna pengar till. Du kan ansöka direkt online på nätet genom att klicka dig in på dessa sidor med snabblänkarna i tabellen.

Billån utan kontantinsats, hur går det till?

Billån utan kontantinsats finns om man räkna privatlån som det. Det vill säga ett lån upp til 400.000kr som du ofta får göra vad du vill med för långivaren då du inte lämnar något i säkerhet för lånet. Långivaren nöjer sig med att göra en kreditupplysning på dig och se att du verkligen kan betala lånet bara. Exempel på långivare som erbjuder privatlån hittar du i tabellen ovan.

Låna till bil med ett privatlån

För att se fler exempel på saker du kan låna pengar till kan du klicka dig fram i menyn eller via etiketterna. Där vi till exempel samlat lite olika saker många lånar pengar till under Låna pengar till.


Vanliga frågor och ställ dina egna om Låna pengar till en bil

Genom åren har vi fått in väldigt många frågor om Låna pengar till en bil och många frågor har vi svarat på gång på gång i flera år. Därför har vi börjat samla vanliga frågor här så du så enkelt som möjligt ska kunna hitta svar på dina eventuella frågor.

Finns billån utan kontantinsats?

Svar: Ja det finns det och det är helt enkelt privatlån (kallas även blancolån) som man tar för att låna till bil. Då behöver man ingen kontantinsats utan kan låna hela summan. Med billån med bilen som säkerhet för lånet finns det ingen bank som inte har minst 20% i kontantinsats. Så är det för att det är lag på det.


Lista på guider om Låna pengar till en bil

Det här är en lista över andra guider om Låna pengar till en bil som vi har skrivit om som vi tycker du borde läsa om du är intresserad av ämnet. Vi uppdaterar flera av dessa flera gånger i veckan året runt.


Sammanfattning av Låna pengar till en bil

Låna pengar till en bil är där vi utgått från guiderna Låna pengar och Billån och satt ihop det till denna sida. Vi har helt enkelt slagit ihop dessa guider och vi uppdaterar den så fort vi gjort någon ändring i dessa två. Så läs om lån till bil här innan du väljer vilket som passar dig bäst.


Låna pengar snabbt med BankID

Låna pengar snabbt med bankid? Vill du låna pengar snabbt och vill kunna identifiera dig med bankid för att snabb på lånet så har du kommit till rätt guide. För i den här guiden så listar vi nämligen lån där du kan låna pengar med hjälp av bankid. Vi har valt att skapa en ENKEL topplista och en STOR topplista. Den enkla topplistan listar bara lånen som erbjuder dig att låna pengar med bankid och där har vi bara gjort så att vi länkat in till där du kan läs mer om att låna pengar med bankid. Sedan sorteras listan efter vart flest väljer att låna pengar just den här veckan. Den STORA topplistan listar samma lista men är en utökad version helt enkelt och där hittar du bland annat hur snabbt dom vanligtvis betalar ut lånen och sedan har vi lagt till omdöme, betyg och recensioner bland annat. Allt för att skapa en så komplett lista som möjligt.

Sammanfattning av Låna pengar snabbt med BankID

Låna pengar snabbt med BankID är en sida där du kan läsa om hur du kan låna pengar med BankID och på så sätt snabba på lånet att betalas ut till ditt konto. För det går nämligen ofta snabbare att få pengarna om du använder BankID eftersom du inte behöver skriva på det fysisk. Och därför kan dom direkt jobba på att betala ut pengarna till dig. Och det är det som denna sida handlar om.

Får man låna pengar som pensionär

Får man låna pengar som pensionär? Ja man får låna pengar som pensionär men det blir svårare för varje år efter pensionen. Runt 74-75år är ofta en ålder där bankerna helt enkelt slutar låna ut pengar. Då risken helt enkelt anses för hög. Vilket såklart är väldigt beklagligt. Vi kommer närmaste tiden posta många nya guider om just lån till pensionär så vill du veta mer om det får du väldigt gärna prenumera på våra poster.

Får man låna pengar som pensionär


Prata om Får man låna pengar som pensionär

Vi pratar om Får man låna pengar som pensionär i kommentarsfältet så var med och diskutera med oss och andra besökare längst ned. I kommentarsfältet kan vi vara starka tillsammans innan vi väljer att låna pengar online på nätet.


Sammanfattning av Får man låna pengar som pensionär

Med guiden Får man låna pengar som pensionär vill vi diskutera hur och om man kan låna pengar fast att man har blivit pensionär. För tyvärr är det så att många banker och långivare har åldersgräns på lån. Och det är inte bara neråt i åldrarna utan även uppåt.


Här kan du se vad Får man låna pengar som pensionär handlar om innan du börjat läsa. Tanken med det är att vi vill att du hittar det du söker så snabbt som det bara går. Ovanför det här kapitlet kan du på bara någon sekund ge ditt betyg på Får man låna pengar som pensionär men där kan du inte ge ditt betyg med dina egna ord. Det vill säga med ett omdöme. Men det kan du däremot göra här nedanför. Du kan skriva vad du tycker om guiden och sidan med dina egna ord. Skulle vi kunna få ett betyg på av dig tro? Du klickar bara på stjärnorna och det tar bara några få sekunder. Så vi hoppas du skulle vilja hjälpa oss med det?

Låna pengar till körkort

Låna pengar till körkort? Går det? Hur gör man det? Vad kostar ett körkort ungefär? Ja det går och på den här guiden så tipsar vi om alternativ där du kan låna till ditt körkort redan idag. Det gör vi genom topplistor, omdöme, betyg och recensioner. Du har även alltid möjlighet att ställa frågor som antingen vi i redaktionen eller någon annan besökare kan svara på. Vi har skapat ett bäst i test över lån som passar att låna till körkort med. Det vi gjort är att dra nytta av den unika statistiken vi sitter inne på som en av Sveriges största ekonomibloggar och gjort den till en användbar topplista där du kan se vart andra besökare valt att låna pengar till sina körkort efter ha läst någon av våra guider om just körkort.

Låna pengar till körkort

Så hittar du billigaste lånet till körkort

Det är ett privatlån du använder för att köpa ett körkort. Det du ser här ovan är en lista över dom lånen som flest av våra besökare använt för att låna pengar till sitt körkort den här veckan. Vill du se fler alternativ så följer du bara länken ovanför listan.

Låna pengar till körkort med privatlån

Många väljer då att ta en privatlån för att låna pengar till sitt körkort. Privatlån är det du ser samlat i tabellen ovan. Där ser du långivaren till vänster och länk för mer info till höger. Långivarna är sorterade efter vad dem har för ränta från ränta och sen om de har samma från ränta så sorteras de efter vilken som är populäraste i just vår tabell. Låna pengar till körkort kan bli aktuellt om man vill ta körkort snabbare än om man måste samla ihop pengarna först för att sen börja ta sitt körkort.


Vad kostar ett körkort?

Svar: Kostnaden för ett körkort kan variera väldigt mycket men en intensivkurs kan kosta runt 10000kr ungefär.

Körkort avbetalning? Kan man ta körkort på avbetalning?

Svar: Ja det är absolut möjligt och gör med ett privatlån. Här ovan kan du se vart flest valt att låna pengar till sitt körkort efter ha läst någon av våra guider om lån till körkort.


Låna pengar

En bra start när man funderar på att låna pengar är att besöka våran stora och bredaste guide Låna pengar. Där försöker vi samla allt det viktigaste om att låna pengar i en och samma guide och sedan länkar vi vidare till fördjupningar. Vårt mål är att den guiden ska fungera som en startsida för alla som vill låna pengar och vill ta tag i sin situation själva och inte låta någon annan sköta ens ekonomi helt.

Låneförmedlare

Att låna till körkort med hjälp av e låneförmedlare gör flest av våra besökare så därför tycker vi att du bör läsa guiden Låneförmedlare innan du väljer att låna pengar till körkort. Där kan du bland annat se vilka låneförmedlare vi listar på Kontantinsats.se och som du kan använda för att ta ett lån till körkort.


Läs mer om att Låna pengar till körkort

Läs mer om att Låna pengar till körkort är en meny där vi radar upp alla guider vi skrivit om just lån till körkort. Och som vi tycker du borde ta en titt på innan du väljer att ta ett privatlån/ blancolån till körkort.


Sammanfattning av Låna pengar till körkort

Du kan låna pengar till körkort ett privatlån. I den här guiden listar vi dom 10 populäraste lånen till körkort hos våra besökare just den här veckan. Sedan kan du ta del av omdöme, betyg och recensioner om alla lånen för att hitta ett som passar just dig bäst. Här tar vi tillsammans med våra besökare reda på vilket lån som är populärast för att låna pengar till körkort. Redaktionen har utgått från alla lån och tagit ut dom som passar till att låna till körkort. Sedan kan våra besökare läsa och lämna omdöme och betyg på samtliga lån. Topplistan sorteras första efter omdöme och betyg och sedan efter vilket lån som är populäraste just precis nu. Sedan nollställs listan varje måndag klocka 00:01 och då återgår den till att sorteras efter omdöme och betyg.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Låna pengar till körkort

Självklart kan du även ge omdöme på Låna pengar till körkort och det gör du i kommentarsfältet. För dig som vill använda ord om Låna pengar till körkort som du precis läst. Ställ en fråga om Låna pengar till körkort. Här listar vi några guider om att låna pengar som vi tror du vill läsa om du funderar på att låna pengar till körkortet. Innehåll i guiden Låna pengar till körkor visar vad du kan hitta i den här guiden redan från början. Du ska enkelt kunna klicka på rubrikerna och hitta rätt så snabbt det bara går.

Låna pengar med låg inkomst

Låna pengar med låg inkomst? Kan man låna pengar trots låg inkomst eller ingen inkomst alls? I den här guiden kommer vi gå genom och lista olika alternativ för dig som har låg inkomst men ändå vill låna pengar eller att du inte har någon inkomst alls, går det att låna ändå? Det är det vi kommer fokusera på och försöka svara på i det här inlägget alltså. Vi länkar även vidare till andra guider som vi tycker är relevanta till detta och som vi tror du kan vara intresserad av att läsa. Bland annat om hur du ska kunna jämföra lån själv och hitta det bästa lånet för just dig. En fråga som vi ofta får är hur mycket kan jag låna och hur mycket kan jag låna på min lön och inkomst. Det tror vi också är guider som kan vara intressanta för dig att läsa.

Låna pengar med låg inkomst

Startsidan för allt om att låna pengar

Vi har en guide där vi samlar allt det viktigaste om att låna pengar och det har vi döpt till Låna pengar. Så funderar du på att låna så bör du läsa den. Ska du läsa en enda guide tycker vi att du ska läsa den framförallt.

Låna pengar snabbt

Låna pengar snabbt är guiden för dig som vill ha pengarna utbetalda snabbt. Om inte direkt så väldigt snabbt åtminstone. Vi har valt att dela in det i just snabbt och direkt. Läs i respektive guide för att förstå skillnaden. Det vi gjort är att sortera ut alla lån som lovar snabbt utbetalning av alla lån som vi listar.

Låneförmedlare

Ska du låna pengar med ett privatlån så bör du använda en låneförmedlare. Och då tycker vi att du bör använda dig av en låneförmedlare och innan det läsa guiden Låneförmedlare som vi har skrivit. Där kan du se vilka alternativ du har och vad du bör tänka på bland annat.


Läs mer om att Låna pengar med låg inkomst

Här samlar vi tips på andra guider vi skrivit om ämnet som vi tycker du borde läsa. Målet med att ha en så enkel meny är att du ska få en så bra överblick som möjligt.


Sammanfattning av Låna pengar med låg inkomst

Låna pengar med låg inkomst är guiden där vi tagit ut dom lån där våra besökare oftast får lån. Om det sedan är lättast att låna där eller inte kan vi inte svara på. Har försökt vi tillsammans med våra besökare komma fram till vilka alternativ som är bäst om man vill låna pengar med har låg inkomst.


Låna pengar som arbetslös

Låna pengar som arbetslös? Går det? Att låna pengar som arbetslös är nästa helt omöjligt. Du försöka låna pengar genom att pantsätta något hos en pantbank, eller belåna huset hos en bank som erbjuder lån till människor som har svårare att låna pengar. Det dom gör då är dock att ta mer betalat än vanliga banker eftersom dom tar en större risk och därför måste ta mer betalat också. Låna pengar utan inkomst är annars nästan helt omöjligt. Har du en inkomst men är arbetslös så blir det dock några fler alternativ. Men större lån är fortfarande väldigt väldigt svårt. Dock ska du självklart jämföra och försöka hitta ett lån som passar dig och som är beredda att låna ut pengar till dig med dina förutsättningar. Har du en bank sedan tidigare så kan det vara smart att börja med att höra efter där.

Det är tyvärr väldigt svårt

Som du kan läsa ovan så är det mycket svårt. Har du inkomst sedan tidigare kan det bli enklare men ändå väldigt svårt. Så om du verkligen behöver låna pengar bör du läsa våra guider i ämnet för att kunna ta dig vidare.

Låna pengar som arbetslös

Lättast att få låna pengar?

Det är svårt att få låna pengar om man inte har någon jobb men vi har en lista där vi skriver om vilket lån som är lättast att få låna pengar hos. Tyvärr kan inte vi säga exakt vilket det är men däremot kan vi säga vilket lån som våra besökare oftast väljer. Och visar vi vilket lån som flest väljer i guider om just svårt att få låna pengar och vilket lån som är lättast att få så hoppas vi i alla fall inte visa en lista med lån där det är svårt att få låna.


Kan man ta ett privatlån som arbetslös?

Svar: Oftast inte. Det är väldigt svårt och det ett av dom lättaste sätten att låna pengar om du är arbetslös är att gå till en pantbank och lämna något i pant för ditt lån. Men se till att du har en plan för hur du ska kunna betala tillbaka lånet och ränta för att kunna hämta ut det du sätter i pant om du inte vill bli av med föremålet.

Hur kan man öka chanserna att få låna pengar?

Svar: Man kan öka sina chanser att få låna pengar genom att förbättra sin ekonomi på alla möjliga sätt så lånakalkylen blir bättre. Till exempel genom att samla lån så man kan få ett större lån med lägre ränta istället för många smålån som är dyra. Det brukar ofta vara en punkt som dom nästan alltid gör i tv-programmet Lyxfällan där man får följa deltagare som har svårt med sin ekonomi. Sedan kan man dra ner på sina fasta kostnader så mycket man bara kan. Det ökar även chans genom att man är två som söker lånet.


Läs mer om Låna pengar som arbetslös

Vi har försökt sammanställa en lista efter vad du visat intresse av här på Kontantinsats.se. Det är framförallt sidor om att låna pengar som arbetslös men även guider som är väldigt relaterade till det. Som guider om att låna pengar snabbt och låna pengar direkt. Men också mycket om att låna utan UC.


Sammanfattning av Låna pengar som arbetslös

Låna pengar som arbetslös är till för dig som vill låna pengar med inte har något arbete. Vi försöker beskriva olika situationer man kan vara i och vad som gäller då vad gäller lån. Det är mycket svårt att låna pengar när man inte har någon inkomst och det försöker vi förklara här bland annat. Vi tycker det är synd att det är så att det blir svårare att låna hur större behov man har att göra det. Men så är det tyvärr och det försöker vi hjälpa dig med här.


Lån svar direkt

Lån svar direkt? Finns det några lån som lämnar svar direkt om jag får låna pengar eller inte? Vilka är i så fall det? Lån svar direkt är något som verkligen efterfrågas så därför tänkte vi i det här inlägget försöka reda ut vilka som du kan få svar direkt hos. Vi försöker även ta reda på vilka som har utbetalning direkt och i så fall med vilka banker. Vi reder även ut om du kan få en utbetalning på helgen vilket är en tjänst visa så kallade snabblån har. Ska du tex låna 10000 kr så kan du få svar direkt och få dom utbetalda förvånansvärt snabbt. Därför tänkte vi försöka göra en så bra lista som möjligt för det så du kan se om det är ett privatlån, snabblån eller smslån du ska ha. Under små lån listar vi lån upp till 50.000kr vilket också är en artikel vi rekommenderar för dig som ska låna 10000kr.

Lån svar direkt


Lista på mer om Lån svar direkt

I Läs mer om Lån svar direkt samlar vi på länkar till andra guider vi skrivit om just lån du kan då svar direkt på. Alltså lån med snabba svar och snabbt utbetalning. Så om du tycker guiden du precis läst varit intressant så hoppas och tror vi att du tycker dessa guider är intressanta också.


Ställ en fråga och diskutera Lån svar direkt

I kommentarsfältet här nedan kan du vara med och diskutera Lån svar direkt med andra besökare och oss på redaktionen. Vi på redaktionen svarar oftast inom 24 timmar året runt och våra besökare är ofta lika snabba dom.


Sammanfattning av Lån svar direkt

I den här guiden listar vi lån där dom skriver att du kan få svar direkt om du får låna pengar eller inte. Sedan listar vi omdöme, betyg och recensioner om dessa lån bland annat. Vi har även guiden för dig som önskar få utbetalning direkt också. (se meny nedan) Här sorterar vi fram alla lån där dom går ut med att dom svarar direkt på om du får låna pengar eller inte. Sedan sorterar vi dessa efter hur populära dom är hos våra besökare. Först efter omdöme och betyg och sedan efter hur populära dom är hos våra besökare just precis nu.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Lån svar direkt

Innehåll i guiden Lån svar direkt visar rubrikerna i varje kapitel så du snabbare ska kunna hitta det du söker om just att få låna pengar och då svar direkt. Vi vill att du efter he besökt den här guiden ska kunna hitta vilka alternativ du har om du vill låna pengar och då svar direkt på datorn. Här har du möjlighet att säga vad du tycker om guide som du precis har läst genom att lämna omdöme och betyg. Betyg lämnar du genom att trycka på stjärnorna här nedan där 1 är att du tycker guiden va dålig och 5 är att du tycker guiden verkligen hjälpt dig få svar på rubriken. Läs vidare om omdöme här nedan. Omdöme på kan du lämna genom att skriva ett i kommentarsfältet när nedan. Lämnar du även betyg så får du väldigt gärna motivera ditt betyg. Vi har valt att hålla isär omdöme och betyg då vi märkt att många vill att det ska finnas möjlighet att lämna ett av alternativen. Vi har alltid som ambition att svara på allt du kan tänka dig om just Lån svar direkt redan i förtexten. Med det menar vi texten ovanför menyn. Men det kommer alltid vara så att några inte kommer hitta sitt svar där och då finns bland annat fördjupningen.

Låna pengar med bilen som säkerhet

Låna pengar med bilen som säkerhet? Varför skulle man göra det? Det finns två sätta att låna till bil. Det ena är att låna pengar med bilen som säkerhet för lånet. Men vad menas med det? Jo banken tar bilen som säkerhet för lånet till dig. Så om du inte betalar för lånet så kan dom ta bilen och sälja den och få in pengar så och sen kräva resten av dig ut över det. Det gör att banken tar mindre risk och därför kan låna ut pengar till dig billigare än ett privatlån där risken för banken är större. Men varför ta inte alla billån med bilen som säkerhet om det är billigare? Jo för om du lämnar bilen som säkerhet för lånet så måste du också stå för 20 procent själv. Det är nämligen lag på att du måste lämna en kontantinsats på minst 20 procent själv vid ett sådant lån. Det märkliga är att du kan låna pengar till kontantinsatsen på 20 procent genom ett privatlån och sedan ta resterande 80 procent som ett billån.

Låna pengar med bilen som säkerhet


Finns det billån utan kontantinsats?

Svar: Ja det finns billån utan kontantinsats och det är billån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Det vill säga lån utan säkerhet. Namn på lån utan säkerhet till bil är bland annat privatlån, blancolån och konsumtionslån. Men dom flesta bankerna har privatlån till bil som ett alternativ när man trycker på deras sidor om billån i deras menyer.

Billån med bilen som säkerhet och billån utan säkerhet?

Svar: Ska du låna till bil är det framförallt dessa två alternativ du kan välja mellan. Och dom skiljer sig något åt. Och det skiljer sig även från långivare till långivare. Men oftast är det så att du måste ha en insats på minst 20% vid bilköp med bilen som säkerhet. Bilen måste vara nyare än x-antal år. Du får bara köpa bilen av en bilhandlare. Men för det får du ofta en billigare ränta.
Och privatlån till bil är alltså ett billån utan säkerhet. Där du kan köpa vilken bil du vill av vem du vill och låna 100%. Men ofta med en något högre ränta. Dock finns det undantag från detta så se till att alltid jämföra lån innan du tar och lånar pengar till en bil.

Kan man låna 100% vid köp av bil?

Svar: Men kan menar vi att det är många som gör det och där inte banken protesterar. Men när du lämnar bilen som säkerhet för lånet så finns det ännu mer krav än kontantinsats och det brukar vara att du inte får köpa en bil äldre än 10år, att du måste köpa den av en auktoriserad bilhandlare och att den måste kosta mer än 50000kr. Och för att komma förbi dessa krav så väljer många att låna till bil med ett privatlån istället. Ett privatlån är ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för lånet. Räntan blir lite högre då men du slipper många krav. Du behöver ingen kontantinsats och du får köpa vilken bil du vill och från vem du vill. Det gör att många väljer ett billån utan säkerhet. När man kan få ett privatlån med låg ränta som nu för tiden så gör ännu mer det dessutom.


Läs mer om Låna pengar med bilen som säkerhet

Det här är en snabbmeny över andra guider vi skrivit om just Låna pengar med bilen som säkerhet eller som är relaterade till just det. Så har du inte hittat det du söker här ovan så hoppas vi att du kan göra det i någon av dessa guider istället. Vi uppdaterar den här menyn så fort vi har en guide som vi tycker passar här. Den uppdateras bland annat efter vilka guider våra besökare visar intresse för. Så att sajten alltid blir bättre för varje besökare som besöker oss.


Sammanfattning av Låna pengar med bilen som säkerhet

I den här guiden går vi igenom hur du kan låna pengar med bilen som säkerhet och vad som skiljer det mellan att inte lämna bilen som säkerhet för lånet. För det är framförallt dessa två alternativ som gäller om du ska låna pengar till en bil. Du kan leasa en bil också men då lånar du inte pengar till den.

Här kan du se vad guiden Låna pengar med bilen som säkerhet redan innan du börjar läsa den. Du kan enkelt klicka på rubrikerna för att läsa mer. Här samlar vi löpande på frågor som vi får in som är relaterade till Låna pengar med bilen som säkerhet och som vi svarat på. Alla frågor du ställer i kommentarsfält på Kontantinsats.se kan alltså hamna här. Vill du ställa en egen så är det bra scrolla längst ned på den här sidan och ställa den redan nu. Du kan säga vad du tycker om guiden Låna pengar med bilen som säkerhet genom att lämna omdöme och betyg här nedanför. Det vi vill att du ger betyg och omdöme på är hur bra du tycker vi lyckas svara på rubriken. Vill du hellre skriva vad du tycker om Låna pengar med bilen som säkerhet gör du det i kommentarsfältet.


Låna pengar direkt till kontot

Låna pengar direkt till kontot? Går det? Pengar direkt på kontot som i på sekunden är svårt men att få pengarna samma dag väldigt snabbt är absolut möjligt. I har gjort väldigt många guider i ämnet och besöker du guiden Låna pengar direkt så hittar du lån där du kan få pengarna samma dag. Sedan har vi även guiden låna pengar på helgen som är guiden för alla som vill låna pengar med utbetalning även på helgen. Vi har även guiden Ta smslån på helgen och Ta snabblån på helgen.


Läs mer om att Låna pengar direkt till kontot

Vårt mål är att rubriken alltid ska stämma till 100% med innehållet oavsett vad det är man söker utifrån rubriken. Men för dom som det ändå inte gör det för så har vi här listat andra guider vi skrivit som är relaterade till just Låna pengar direkt till kontot. Därför hoppas vi att du kan klicka dig vidare här om du inte redan hittat det du sökte efter.


Betyg på guiden Låna pengar direkt till kontot

Här kan du ge betyg på guiden om Låna pengar direkt till kontot. Vi vill att du ger ditt betyg utifrån hur bra du tycker innehållet stämmer med rubriken vi satt till guiden.

[ratings]


Omdöme på guiden Låna pengar direkt till kontot

Som du kan läsa här ovanför kan du ge betyg på Låna pengar direkt till kontot med hjälp av stjärnor. Men du kan även ge ett omdöme med dina egna ord om vad du tycker om det du läst i den här guiden. Ta gärna med förslag på vad som kan göra den bättre. Och lämnar du ett betyg får du gärna motivera det.


Här är du nu: Kontantinsats » Låna pengar direkt till kontot