Kategoriarkiv: Låna pengar

Låna pengar snabbt

Låna pengar snabbt? Kan man göra det? Har ni några guider om det? Ja låna pengar snabbt har vi alla behövt göra någon gång. Det kan bara röra sig om någon hundralapp eller några tusenlappar för att betala någon räkning. Här listar vi alltså lån där det vanligt betalas ut pengar inom max 3 dagar. Men eftersom många efterfrågar ännu snabbare lån så skriver vi ut efter hur snabbt långivaren eller banken påstår sig betala ut pengarna till dig. Och vill du se vart du kan låna pengar på helgen kan du ta och titta in låna pengar på helgen som är en guide om just det.

Låna pengar snabbt med banklån

Banklån är ett samlingsnamn för alla lån som du kan ta hos en bank. Exempel på lån som ingår i banklån är privatlån, bolån, båtlån och billån. Fick du inte svar på din fråga här ovanför så är det här kapitlet för dig. Här fördjupar vi oss i att Låna pengar snabbt på olika sätt. Tanken är att man efter ha läst det här kapitlet ska kunna allt om att låna pengar snabbt med utbetalnings nästan direkt till kontot.


Innehåll i guiden Låna pengar snabbt

Här har vi gjort en snabbmeny åt dig så att du så enkelt som möjligt ska kunna navigera dig fram i guiden om att låna pengar snabbt. På så sätt hoppas vi att vi hjälper dig att hitta rätt utan att lägga ner tid på att läsa något du inte är intresserad av.

 • Låna pengar snabbt »
 • Innehåll i guiden Låna pengar snabbt (här är du nu)
 • Tips på andra guider vi skrivit om att låna pengar snabbt
 • Läs vidare om att Låna pengar snabbt
 • Ställe en fråga och diskutera Låna pengar snabbt
 • Lämna betyg och omdöme på guiden Låna pengar snabbt
 • Sammanfattning

Tips på andra guider vi skrivit om att låna pengar snabbt

Här samlar vi tips på guider som vi tror du är intresserad av om du är intresserad av att låna pengar snabbt. Det är alltså sidor som vi skapat i ämnet om att få utbetalningen till kontot snabbt och ibland till och med direkt.

 • Låna pengar
 • Internetlån
 • Låna pengar direkt
 • Banklån
 • Snabblån är ett snabbt lån

Låna pengar

Om du ska låna pengar så rekommenderar vi alla våra besökare att läsa guiden Låna pengar en gång först. För det är nämligen där vi samlar allt vi har om att ta ett lån.

Internetlån

Internetlån är inte något svårare än ett lån som kan tas helt på Internet. Alltså där du kan legitimera dig online och skriva under ditt lån. Det gör att du kan låna pengar betydligt mycket snabbare i och med att du inte behöver vänta på något postgång där du skrivit på papper, eller behövt åka till ett bankkontor för den delen. Men framförallt räknar vi det som ett lån du kan ta helt via nätet. Därför har vi skapat guiden Internetlån där vi samlar sådana lån för alla som vill veta vad det finns för alternati med en bra sammanfattning. Många av dom lånen vi listat i den här guiden Låna pengar snabbt är just Internetlån men inte alla. Det finns lån som är snabba än då och då har vi med dem. Sedan är det upp till dig vilka lån som är tillräckligt snabba för dig.

Låna pengar direkt

Låna pengar direkt är guiden där vi sorterat fram lån där du lovas pengarna direkt. Med direkt i det här fallet är alltså inom 24timmar. Men oftast mycket snabbare än så. Direkt. Se guiden Låna pengar direkt för att se vad vi menar.

Banklån

Banklån är helt enkelt lån du får av en bank. I guiden banklån reder vi ut begreppet och låter våra besökare ge omdöme och betyg på olika banklån. En guide du bör läsa innan du ska låna pengar om du frågar oss.

Snabblån är ett snabbt lån

Snabblån är ofta ett lån som betalas ut snabbt. Så söker du ett lån som når ditt bankkonto snabbt så kan du titta in om snabblån är något för dig.


Läs vidare om att Låna pengar snabbt

Här skapar vi löpande en snabbmeny över andra guider vi skrivit om att låna pengar snabbt och direkt. Alla guider som vi tycker du borde läsa i ämnet samlar vi här. Så om vi skriver en ny guider i ämnen eller som är relaterat till att låna pengar snabbt så lägger vi även in den här.

Smslån, smslån och snabblån snabbt?

Här har du några av dom bästa länkarna till snabblån, smslån och andra små-lån.


Ställe en fråga och diskutera Låna pengar snabbt

Är det något du undrar över det du precis läst i guiden Låna pengar snabbt så kan du skriva din fråga här nedanför i kommentarsfältet. Där kan du även vara med och diskutera med andra besökare. Vi på redaktionen svarar oftast inom 24 timmar och andra besökare brukar vara ungefär lika snabbt dom.


Lämna betyg och omdöme på guiden Låna pengar snabbt

Här kan du lämna betyg och omdöme på guiden Låna pengar snabbt. Titta gärna in guiden Låna pengar också som är vår startsida för alla som vill låna pengar och vill läsa en sammanfattning av alla typer av lån.


Sammanfattning

Den här guiden listar lån där du får en snabb utbetalning och har inget att göra med hur länge du ska låna pengar. Vi går igenom dom olika typer av lån där dom erbjuder sina kunder att låna pengar snabbt och vad det har för för och nackdelar. Sedan listar vi dessa med omdöme och betyg från er besökare och recension från oss på redaktionen. Du kan även se veckans topplista över vart flest besökare valt att låna pengar snabbt just den här veckan. I guiden Låna pengar snabbt försöker vi tillsammans utse det lånet som är bäst av alla som erbjuder sig att betala ut pengarna direkt på kontot.

Låna pengar snabbt


Här är du nu: Kontantinsats » Låna pengar snabbt

Låna pengar

Låna pengar är otroligt lätta att göra idag online på nätet vilket har gjort att det är en djungel bland alla alternativ där ute. I den här guiden går vi igenom i stor sätt precis allt som har med låna pengar att göra. Vi vill se vår starsida samt den här sidan som navet och sedan bygger vi guider runt dessa två guider. Vad du än har för fråga om att låna pengar så hoppas vi kunna hjälpa dig med det genom att du läser igenom den här guiden. Vi listar olika långivare i olika kategorier och filter så att du kan jämföra själv. På så sätt blir du aldrig lurad.

Så jämför du lån bäst

Vi tror att man jämför lån bäst tillsammans Där vi helt enkelt diskuterar lån tillsammans för att hitta den bästa räntan. Och det är alltså det du kan göra här.

Låna pengar


Innehåll i guiden Låna pengar

Här kan du enkelt får en överblick över hela guiden Låna pengar så att du kan hitta rätt så snabbt som möjligt. Vi bygger alla våra guider för att du så enkelt som möjligt ska kunna hitta exakt det du söker efter Vi förstår inte varför andra bygger sajter där man ska stanna så länge som möjligt. Gör man det på Kontantinsats.se tycker vi att vi inte gjort vårt jobb. Hos oss ska du hitta det du söker så snabbt som möjligt.


Låna pengar – Veckans STORA topplista

Med den STORA topplistan ser du allt som topplistorna baseras på. Det vill säga hur vi kommer fram till resultaten av vårt bäst i test. Men bland annat omdöme och betyg. Vill du se hur den totala listan ser ut så ska du börja här alltså. Vi uppdaterar listan varje dag. Och det för vi alltså året runt. Jämt.


Vanliga frågor om att låna pengar

Vanliga frågor om att låna pengar är ett kapitel där vi helt enkelt samlar dom vanligaste frågorna vi får in om att låna pengar och då framförallt om att låna pengar online på nätet. Vill du vara med och bidra till detta kapitel kan du ställa din egen fråga längst ned.

 • Kan man låna pengar till kontantinsatsen?
 • Vad är lån utan säkerhet?

Kan man låna pengar till kontantinsatsen?

Svar: Ja du kan låna pengar till kontantinsatsen men inte med bostaden som säkerhet för lånet. Du kan däremot ta ett privatlån (även kallat blancolån) till insatsen.
Du kan läsa vidare om det på startsidan där du hittar guiden Låna till kontantinsats. Där kan du hitta allt om det.

Vad är lån utan säkerhet?

Svar: Lån utan säkerhet innebär att du inte lämnar något i säkerhet för pengarna du lånar. Vid ett bolån lämnar du till exempel bostaden som säkerhet för lånet. Exempel på lån utan säkerhet är privatlån (även kallat blancolån), snabblån, smslån, smålån, båtlån utan säkerhet och billån utan säkerhet.


Fördjupning i att låna pengar

Det här kapitlet är för dig som verkligen vill ha en fördjupning i att låna pengar. Kanske har du aldrig gjort det förut och vill veta allt eller så vill du bättre på dina kunskaper inför ett stort beslut.

 • Låna pengar snabbt
 • Låna pengar direkt
 • Låna pengar utan UC
 • Låna pengar till renovering
 • Låna pengar efter summa
 • Lånekalkyl
 • Läs mer om att Låna pengar snabbt och direkt
 • Små-lån
 • Billån

Låna pengar snabbt

Låna pengar snabbt? Är det snabbt som i snabb utbetalning eller är det låna pengar med snabb återbetalning? Vi har valt att göra två olika listor bara därför. En där du ser vilka som har snabbt utbetalning om du blir beviljad lån. Och så en lista över dem alternativen där du måste betala tillbaka lånet inom snart framtid. Vilket vi räknar in alla som har mindre än 6mån återbetalningsperiod. Kan man låna pengar direkt? Ibland kan man vilja ha pengarna på sitt konto direkt och därför är det många som är ute efter att låna pengar direkt med utbetalning snabbt. Vi försöker därför alltid att skriva under varje långivare, bank, låneförmedlare och jämförelsetjänst om hur snabb dom betalar ut pengar. Dock kan det variera väldigt mycket.

Låna pengar direkt

Låna pengar direkt är guiden där vi listar lån där du kan få en utbetalning direkt. Det är inte många som erbjuder direktutbetalning men det finns några stycke så vi har gjort en lista för att ta reda på vilket lån som är bäst när det gäller att betala ut pengar direkt på kontot.

Låna pengar utan UC

Låna pengar utan UC en är en guide där vi helt enkelt listar alternativen där dem inte tar någon UC på dig. Så vad är då en UC? Det är en kreditupplysning taget av just UC. Mer om det i guiden.

Låna pengar till renovering

Låna pengar till renovering brukar man antingen göra genom att belåna sin bostad eller med ett privatlån. Att belåna bostaden förutsätter dock att man inte har belåning på 85 procent redan. Medan man vid ett privatlån inte behöver ta hänsyn till något sådant. Dock är ett privatlån ofta dyrare än att belåna bostaden.

Låna pengar efter summa

Vi har även sorterat lån efter summor och förklarar lite om vad det finns för olika typer av lån för just den summan. Ska man till exempel låna 5000kr så finns det flera privatlån hos större banker som faller bort. Det är lite därför smslån och snabblån blivit så stora också. Allt sånt beskriver vi i den här sektionen och länkar vidare till våra guider med topplistor över långivare och banker som erbjuder dig att låna just den summan. Fler belopp fylls på löpande.

 • Privatlån: 500-500.000kr, 3-15år.
 • Smslån: 500-40.000kr, 3-24 månader, där du kan låna med mobilen
 • Snabblån: 500-40.000kr, 3-24 månader.
 • Smålån: 500-50.000kr, oavsett lånetid.

Låna 5000

Låna 5000 kr gör många för att betala vanlig vardaglig konsumtion eller betala någon oförutsedd kostnad för till exempel en ny tvättmaskin, laga en trasig bil eller köpa en ny TV. Tänk på att alltid försöka betala tillbaka lån så snabbt som möjligt när räntan här hög.

Låna 10000

Ska du låna 10000 kr så finns det många alternativ. Många större privatlån börjar på 10.000kr. Ska du däremot låna till bil så är det privatlån som oftast gäller då ett lån med bilen som säkerhet börjar betydligt högre. Mer om det längre ned.

Låna 50000

Låna 50000 kr gör många som ska låna pengar till en resa eller en begagnad bil. När du kommer upp till en summa på 50000 kr finns det många alternativ och du kan spara in mycket pengar på att jämför lån. I vår topplista över lån för 50000 kr hittar du väldigt många alternativ.

Lånekalkyl

Under lånekalkyl har vi samlat stället du kan göra en lånekalkyl och då är det privatlån och billån det handlar om. Vill du göra en bolånekalkyl får du titta under bolånekalkyl istället.

Läs mer om att Låna pengar snabbt och direkt

Här har vi samlat dom guider som vi tycker är viktigaste för dig som vill låna pengar snabbt och direkt reda idag. Så funderar du på att låna pengar så tycker vi att du kan ta och titta in dessa guider.

Små-lån

Under Små lån samlar vi alla lån under 50.000kr. Både smslån och snabblån. Så ska du låna 50000 så kan du ta en titt under små lån där vi listar lån från 500kr till 50000kr. Men vill du jämföra en viss summa så har vi guider för olika belopp också. Se beskrivningar om sådana guider här nedan.

Billån

Billån kan både vara ett lån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet och ett privatlån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Vill du veta mer om skillnaden på dessa två alternativ kan du titta under billån. Låna pengar till bil kan man göra med bland annat ett ”vanligt” billån och privatlån. Ett vanligt billån måste man enligt lag ha minst 20 procent i kontantinsats och så får man låna resterande 80. Det gör att det ofta är billigare än ett privatlån men i och med att man inte behöver någon insats till ett privatlån utan får låna hela beloppet så väljer många ett privatlån ändå.


Tips på relaterade guider till Låna pengar

Kapitlet Tips på relaterade guider till Låna pengar är till för dig som inte hittat det du söker här ovan och vill läsa vidare i andra guider om att låna pengar som vi har skrivit. Här sammanfattar vi dom så du ska kunna hitta det du letar efter så snabbt och direkt som möjligt.

 • Låna pengar snabbt
 • Låna pengar direkt
 • Låna pengar låg ränta

Låna pengar snabbt

Eller du ökar iallafall chansen att undvika det. Tar du sen långivare som du känner att du litar på så ökar så klart chansen att undvika det ännu mer. Sen är ju definitionen på lurad olika men det vi menar med det är att du inte blir inlurad i något villkor som blir dyrare än vad du tänkt dig. Vi har sorterad stora delar av googles resultat och lagt i olika kategorier av lån. Vi hoppas det ska vara till hjälp för dig som letar så kallade internetlån.

Låna pengar direkt

Låna pengar direkt är en guide där vi helt enkelt har utgått från alla lån på hela Kontantinsats.se och sedan tagit ut dom som går ut med att dom kan betala ut lånet direkt så fort lånet är godkänt. Sedan har vi några underkategorier till det så som lån på natten, lån på helgen och så vidare.

Låna pengar låg ränta

Låna pengar låg ränta är en guide där vi tillsammans hjälper varandra med tips om hur man kan få riktig låg ränta. Allt beroende på vilket typ av lån man ska ta.


Lista på mer om Låna pengar

Här försöker vi ge så bra överblick som möjligt över alla guider vi skrivit om att låna pengar. Dom flesta guiderna handlar om att låna pengar på Kontantinsats.se men här har vi valt att fokusera på guider som har lån, låna eller låna pengar i rubriken. Men vissa få undantag där vi tycker dom är tillräckligt relevanta ändå.


Ställ en fråga och diskutera Låna pengar

Va gärna med och ställ frågor och diskutera Låna pengar här nedanför i kommentarsfältet. Vi vill skapa en sida där vi kan samlas innan vi ska ta ett Internetlån eller ta något annat ekonomisk beslut där vi kan behöva höra efter hur andra för. Då hoppas vi att våra forumsdelar kan passa det du är ute efter.


Lämna betyg på guiden Låna pengar

Här kan du ge betyg på våran stora guide om att Låna pengar. Vårt mål är att bygga den tillsammans med våra besökare och det är därför vi bjuder in er till att delta så mycket det bara går. Här kan du säga exakt vad du tycker om guiden.


Lämna omdöme på guiden Låna pengar

Du kan även ge omdöme på guiden Låna pengar och det gör du i kommentarsfältet. Vi ser gärna att du skriver exakt vad du tycker om guiden och om du tycker vi har lyckats sammanfatta rubriken bra eller dåligt. Skriv det med dina egna ord i kommentarsfältet så vi kan bli bättre för varje besök.


Sammanfattning

Guiden Låna pengar fungerar som en startsida för allt vi skriver om att låna pengar online på nätet. Den här guiden uppdaterar vi nästan varje dag för att du så enkelt som möjligt ska kunna hitta det du söker innand du ska låna pengar snabbt och direkt online på nätet. Den här guiden är tänkt att fungera som en startsida för alla som vill låna pengar. Vi sammanfattar olika typer av lån och uppdaterar guiden löpande flera gånger i veckan.


Här är du nu: Kontantinsats » Låna pengar

Låna pengar direkt

Låna pengar direkt? Vart kan man låna pengar med direkt utbetalning? Låna pengar direkt är möjligt men bara hos vissa av dem vi listar totalt. Därför har vi valt att ta ut dem där det är möjligt att låna pengar direkt. Med direkt i det här fallet så menar vi inom 24 timmar. Sen kan det variera en hel del och vi har skrivit ut hur mycket det varierar när det framgår. Man ska dock komma ihåg att det här skiljer sig ganska mycket från person till person också. Då det bör man tänka på. Det gäller inte alla alltid. Vi har i alla fall först ta med dem som uppger utbetalning direkt.

Låna pengar direkt


Snabbmeny över guiden Låna pengar direkt

Vill du se innehållet i Låna pengar direkt så kan du titta in den här menyn över dom olika kapitlen i guiden. Här listar vi dom olika kapitlen i guiden. Du klickar på rubrikerna för att enkelt ta dig fram till det du söker. På så sätt hoppas vi att du kan ta dig fram i våra guider mycket snabbare och på sätt hitta det du söker mycket snabbare.

 • Låna pengar direkt »
 • Snabbmeny över guiden Låna pengar direkt
 • Tips och sammanfattningar på andra guider relaterade till Låna pengar direkt
 • Lista över andra guider om Låna pengar direkt
 • Lämna betyg på guiden Låna pengar direkt
 • Lämna omdöme på guiden Låna pengar direkt
 • Sammanfattning

Tips och sammanfattningar på andra guider relaterade till Låna pengar direkt

Här följer några sammanfattningar av guider vi skrivit om att låna pengar direkt och som vi tror du kan finna intressanta att läsa om du är ute efter att låna pengar direkt. Se våra sammanfattningar nedan.

 • Låna 10000
 • Snabblån
 • Låna pengar

Låna 10000

I våran guide Låna 10000 listar vi alla snabblån, smslån, smålån och större privatlån (även kallat blancolån) som lånar ut 10000kr. Med den guiden försöker vi göra så våra besökare får så bra överblick som möjligt över alla alternativ som lånar ut 10000kr. Detta genom att vi skapat en topplista över alla som lånar ut 10000kr och lagt till omdömen och betyg från besökare samt våra egna recensioner.

Snabblån

Med Snabblån menar inte att det är direkt utbetalning till kontot utan att återbetalningstiden är snabb. Vårt krav för att det ska vara ett snabblån är att dom har ett alternativ som har en återbetalningstid under 1år. Men faktum är att många snabblån har snabb utbetalning direkt till kontot. Därför tycker vi du ska läsa Snabblån om du är ute efter just sådana lån.

Låna pengar

Låna pengar är vår startsida för allt vi skriver om att låna pengar. Så titta in denna innan du väljer att låna oavsett vilket lån du är ute efter.


Lista över andra guider om Låna pengar direkt

År 2010 startade vi Kontantinsats och började skriva om att låna pengar till insatsen. Men snabbt växte sajten till att handla om att låna pengar. Oavsett till vad. Och så har vi hållit på sedan dess vecka efter vecka. Det har blivit väldigt många guider genom åren och här har vi alltså radat upp dom vi tror att du vill läsa mer om.


Om du har frågor om att Låna pengar direkt

Då har vi kommentarsfältet öppet för dig. Om du har frågor eller funderingar om Låna pengar direkt. Det kan vara vad som helst. Ingen fråga är för liten eller för stor. Du skriver den i kommentarsfältet och sedan kan både vi på redaktion och andra besökare vara med och svara på dina frågor och funderingar.


Lämna betyg på guiden Låna pengar direkt

Här kan du ge betyg på guiden Låna pengar direkt med hjälp av stjärnorna du ser här nedanför. Vi har både möjligheten att ge betyg och omdöme. Mer om hur du ger ett omdöme kan du läsa i kapitlet nedanför detta.


Lämna omdöme på guiden Låna pengar direkt

Här kan du ge omdöme på guiden Låna pengar direkt genom att skriva din kommentar i kommentarsfältet.


Sammanfattning

Sammanfattning av guide låna pengar direkt är att det är en sida där vi skriver om hur snabbt du kan låna pengar. Det vill säga hur snabbt du kan få utbetalningen om du önskar att få låna pengar där du får pengarna utbetalda samma dag eller snabbt.


Här är du nu: Kontantinsats » Låna pengar » Låna pengar direkt

Låna pengar låg ränta

Låna pengar låg ränta? Hur ska man få så låg ränta som möjligt? Hur jämför man lån på bästa sätt för att hitta den längst räntan för just mig? Det enklaste svaret är att man ska jämföra lån till man är nöjd med räntan och villkoren. För du måste tänka på att man kan få en lägre ränta om man till exempel binder sitt lån på längre tid. Om du tar en 3mån bolåneränta så får du oftast betala betydligt högre ränta än om du binder på 10år. Dock inte i nuläget då räntan är så historisk låg. Då tror förmodligen banken på räntehöjning och du får betala en högre ränta än vad räntan står på i dagsläget.

Låna pengar låg ränta


Meny över Låna pengar låg ränta

Det du ser här är en meny över guiden Låna pengar låg ränta. Vi har skapat den för att du redan innan du scrollat igenom det ska kunna se vad den innehållet. På så sätt hoppas vi att du inte lägger ner onödig tid på Kontantinsats.se. Vi vill skapa en sajt tillsammans med våra besökare där vi ger snabba och tydliga svar på frågor om att låna pengar och därför ska allt vara så tydligt som det bara går.

 • Låna pengar låg ränta
 • Meny över Låna pengar låg ränta (här är du nu)
 • Andra guider vi skrivit om Låna pengar låg ränta
 • Meny över andra guider om Låna pengar låg ränta
 • Är det något du undrar över angå Låna pengar låg ränta?
 • Betyg på Låna pengar låg ränta
 • Omdöme på Låna pengar låg ränta
 • Sammanfattning

Andra guider vi skrivit om Låna pengar låg ränta

Här sammanfattar vi andra guider vi skrivit om just Låna pengar låg ränta eller guider som är väldigt relaterade till just det.

 • Låna pengar

Låna pengar

Startsidan för allt vi skrivit om just Låna pengar hittar du i guiden med samma namn, Låna pengar. Så är du ute efter att se allt vi skrivit i ämnet så kan du böra där.


Meny över andra guider om Låna pengar låg ränta

Detta är en meny över andra guider om Låna pengar låg ränta utan sammanfattning. Så du så enkelt som möjligt ska kunna hitta vidare. Det är en enkel lista på guider om att låna pengar med låg ränta.


Är det något du undrar över angå Låna pengar låg ränta?

Om det är något du undrar över angå Låna pengar låg ränta så är kommentarsfältet här nedan öppet för dig.


Betyg på Låna pengar låg ränta

Vi blir väldigt glada om du vill ta dig tid att lämna omdöme och betyg på guiden Låna pengar låg ränta. Det viktigaste är din åsikt! Det vi vill att du ger betyg på är hur bra just du tycker att våran rubrik svarar på det du hittar i guiden.


Omdöme på Låna pengar låg ränta

Ovan kan du ge betyg och nedan kan du ge omdöme på Låna pengar låg ränta. Du ger omdöme efter hur bra innehållet svarar på rubriken.


Sammanfattning

Låna pengar låg ränta är en sida om hur du kan hitta så låg ränta som möjligt. Det vi vill visa med den här sidan är hur du kan jämföra och hitta vidare till det du vill läsa om och inte.


Här är du nu: Kontantinsats » Låna pengar » Låna pengar låg ränta

Låna pengar med utbetalning på helgen

Låna pengar med utbetalning på helgen med ett helglån. Vi har tagit fram alla lån som erbjuder lån på helgen. Alltså utbetalning på helgen. Dom allra flesta kan du ju ansöka på helgen men ofta är det så att du tidigast kan få lån närmaste vardagen. Men i den här listan så visar vi alltså vilka lån du kan få utbetalda även på helgen. Med förutsättningen att du väljer en som har öppet på helgen och där du ansöker inom öppettiderna dom har. Samt att du även måste ha samma bank som företaget du vill låna pengar av.


Ditt betyg på Låna pengar med utbetalning på helgen

Om du skulle vilja ta dig tid att lämna ett betyg på Låna pengar med utbetalning på helgen så kan du göra det med hjälp av stjärnorna här nedanför. Du klickar helt enkelt på stjärnorna för att de guiden ett betyg från 1 till 5. Där 1 är sämst och 5 är bäst. Från vänster till höger.


Sammanfattning

Låna pengar med utbetalning på helgen är en sida där vi samlar alla lån där du kan få pengar även på helgen. Så kallade heltutbetalningar alltså. Så om du söker ett sådant lån så kan du läsa igenom hela den här sidan för att se om det är någon du vill ha.


Låna pengar företag

Låna pengar företag finns det en hel del. Vi har listat några som vi sorterat ut från Google. Google visar inte alltid så bra resultat och därför har vi försökt hjälpa till med och sortera länkar över låna pengar företag på ett enkelt och lättöverskådligt sätt. Hoppas vi. Klickar du på länkarna kommer du dessutom direkt in till just det typ av lån som länken ligger under.

Låna pengar företag – Veckans ENKLA topplista

Detta är en sammanställning av alla lån du kan ta till ditt företag. Den visar dom 3 populäraste lånen hos våra besökare efter ha besökt något av våra bäst i test av företagslån. Det här är en ENKLA topplistan som visar vilka lån det är bara. Vill du ha en fördjupning med omdöme, betyg och recension med mera så är det Veckans STORA topplista du ska scrolla ned till.

Låna pengar företag


Låna till både AB och enskild firma

Det skiljer en del mellan lån mellan AB och enskild forma och det är viktigt för dig att veta skillanden mellan dessa två. Och som vanligt ska du alltså jämföra lån så mycket du bara orkar oavsett om du ska lån till ett AB eller till din enskild firma.


Snabbmeny över andra guider om Låna pengar företag

Vi har skrivit väldigt många guider om just Låna pengar företag och har du inte hittat det du söker här ovan. Listan sorteras om varje dag.


Frågor om Låna pengar företag

Vi får in väldigt många frågor om just Låna pengar företag och du kan ställa dina egna frågor i kommentarsfältet nedan. Under Vanliga frågor Låna pengar företag hittar du dom vanligaste frågorna vi får in om företagslån.


Betyg på Låna pengar företag

Ge ditt betyg på Låna pengar företag med stjärnor 1-5.


Omdöme på Låna pengar företag

Om du vill säga vad du tycker om Låna pengar företag kan du lämna omdöme här nedan.


Sammanfattning

Låna pengar företag är guiden som visar företagslån som vi listar på Kontantinsats.se med omdöme, betyg och recensioner. En sammanfattning av våra guider om företagslån helt enkelt.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Låna pengar företag

Låna pengar kontantinsats

Låna pengar kontantinsats? Kan man låna pengar till kontantinsatsen för att köpa en bostad? Ja många väljer att låna pengar till sin kontantinsats för att köpa en bostad. Och ännu mer på senaste tiden då bostadspriserna gått upp så pass mycket att många inte har 15 procent själva. Du behöver alltså 150.000kr för varje miljon du lånar och köper du en lägenhet eller ett hus för 3miljoner så behöver du alltså 450.000kr. Det är inte många som kan lägga fram dom pengarna så därför väljer många att låna pengar till sin kontantinsats för att snabbare komma in på bostadsmarknaden istället för att sitta och spara ihop till det i flera år. Många vill leva nu. Det är det vanligaste anledningen när man frågar folk som valt att låna till sin kontantinsats.

Hur är det med billån utan kontantinsats?

Det finns billån utan kontantinsats men då är det ett privatlån till bilen som gäller. Det finns inget billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet där du kan låna till 100%. Däremot väljer många att ta ett privatlån till kontantinsatsen. Vilket många bilhandlare fått kritik för att dom hjälpt till med eftersom 20% i kontantinsats vid billån med bilen som säkerhet har ett syfte. Och det försvinner lite om man även lånar till insatsen.


Är guiden Låna pengar kontantinsats till hjälp eller inte?

Det här guiden ska handla om Låna pengar kontantinsats. Det vill säga låna pengar till kontantinsatsen. Tycker du att den gör det? Har du fått hjälp av den? Sätt ditt betyg nedan. Tanken är att den ska ha allt om kontantinsatser nämligen.


Sammanfattning

Låna pengar kontantinsats är en av många av våra sidor om att du kan finansiera din insats vid köp av bostad med ett privatlån.. Så har du inte någon insats eller bara delar av den så kan du läsa igenom denna och se om det är ett alternativ för dig eller inte.


Lättast att låna pengar

Lättast att låna pengar? Vart är det lättast att få godkänt lån? Det är såklart väldigt svårt att svara på men det vi tänker göra i den här guiden är att sätta ihop en lista över dom lån vi listar som oftast lånar ut pengar. Sen om det är lättast att låna pengar där eller inte har inte vi en aning om. För det kan ju bero på vilka som klickar på vilka lån oftast. Kanske klicka höginkomsttagare mer på ett visst lån och därför lånar dom ut pengar oftast i procent om man utgår från antal klick mot antal godkända lån. Säg att ICA Banken har 100 klick på en månad och så lånar dom ut till 10 stycken av dom medan Lendo har 200 klick per månad och lånar ut till 15 personer. Då lånar ICA Banken ut till fler i procent. Skulle ICA Banken ha 200 klick så skulle dom alltså låna ut till 20 förmodligen. Därför vinner ICA Banken över Lendo i det här påhittade fallet.


Vi har mer om Lättast att låna pengar

Vi startade år 2010 och har sedan dess hunnit skriva väldigt mycket om just Lättast att låna pengar. Så vill du läsa vidare i ämnet så tipsar vi här om andra guider vi skrivit om det. Listan är uttagen efter vad vi tror att just du kan vara intresserad av att läsa.


Vill du veta mer om Lättast att låna pengar?

Om du vill veta mer om Lättast att låna pengar så kan du ställa frågor och diskutera ämnet här nedanför i kommentarsfältet.


Betyg på Lättast att låna pengar

Vill du hjälpa oss genom att lämna ett betyg på Lättast att låna pengar så trycker du bara på stjärnorna här nedanför. Du ger betyg efter hur bra du tycker rubriken stämmer med innehållet. Och hur bra kvalitet du tycker det är på innehållet.


Omdöme Lättast att låna pengar

Ovan kan du ge ett betyg på Lättast att låna pengar med hjälp av stjärnorna och vill du ge ett omdöme med dina egna ord kan du göra det med kommentarsfältet istället. Det hittar du här nedan istället.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Lättast att låna pengar

Låna pengar snabbt med bankID

Låna pengar snabbt med bankid? Vill du låna pengar snabbt och vill kunna identifiera dig med bankid för att snabb på lånet så har du kommit till rätt guide. För i den här guiden så listar vi nämligen lån där du kan låna pengar med hjälp av bankid. Vi har valt att skapa en ENKEL topplista och en STOR topplista. Den enkla topplistan listar bara lånen som erbjuder dig att låna pengar med bankid och där har vi bara gjort så att vi länkat in till där du kan läs mer om att låna pengar med bankid. Sedan sorteras listan efter vart flest väljer att låna pengar just den här veckan. Den STORA topplistan listar samma lista men är en utökad version helt enkelt och där hittar du bland annat hur snabbt dom vanligtvis betalar ut lånen och sedan har vi lagt till omdöme, betyg och recensioner bland annat. Allt för att skapa en så komplett lista som möjligt.

Låna pengar lägst ränta

Låna pengar lägst ränta, hur gör man det? Man ska såklart jämföra jämföra och jämföra. Det är det enda man kan göra om man vill låna pengar med låg ränta. Du kan även förhandla räntan på bolån ganska mycket om du har bra förutsättningar för att låna pengar. Det vill säga tjänar mycket pengar eller har mycket pengar. Att du helt enkelt är en stor kund hos banken du ska låna pengar hos. Du kanske handlar aktier väldigt mycket eller har mycket tillgångar som du kan belåna. Men tyvärr är det så att dom som har minst pengar får betala mest i ränta. Men det går att hitta billig ränta och vi försöker hjälpa dig att hitta billigast ränta själv genom att få så bra överblick som möjligt över alla alternativ du har. Om du till exempel vill låna 10000 så kan du titta på våran guide där vi listar stället du kan låna 10000kr och så kan du själv jämföra räntan som just du får där.

Låna pengar lägst ränta


Innehåll i guiden Låna pengar lägst ränta

Vi har skapat en innehållsförteckning för att du enklare ska hitta rätt. Det du ser här är dom olika kapitlen helt enkelt. Sedan kan du klicka på dom olika kapitlen för att snabbare ta dig till dom. Utan att behöver scrolla igenom hela guiden och först i slutet se att det inte var någon för dig.

 • Innehåll i guiden Låna pengar lägst ränta (här är du nu)
 • Läs mer om Låna pengar lägst ränta
 • Omdöme och betyg på guiden Låna pengar lägst ränta

Läs mer om Låna pengar lägst ränta


Omdöme och betyg på guiden Låna pengar lägst ränta

Här nedan kan du säga vad du tycker om guiden Låna pengar lägst ränta genom att lämna omdöme och betyg.


Här är du nu: Kontantinsats » Låna pengar lägst ränta

Låna pengar utan BankID

Låna pengar utan BankID? Går det att låna pengar utan att identifiera sig med BankId idag? Ja det går absolut att låna pengar utan att ha något BankID. I den här guiden tänkte vi därför listar en topplista över lån där flest besökare lånar och och som inte har BankID. Så är du ute efter att låna pengar och undrar vart du kan göra det utan att skaffa BankID så hoppas vi att den här listan kan hjälpa dig. Just nu har vi bara satt ihop en enkel topplista men inom kort kommer även den utökade topplistan som vi kallar den Stora topplistan i våra guider och som har med omdöme, betyg, recensioner med mera.

Låna pengar utan BankID – Veckans ENKLA topplista

Här kan du se vart besökare innan dig valt att låna pengar utan BankID. Topplistan nollställs varje måndag efter midnatt och då visas den efter omdöme och betyg som vi sammanställt. Och efter det så visar vi vilka lån som våra besökare använder mest av dessa efter ha besökt någon av våra guider om just att låna pengar utan att använda BankID.

Har du tips på fler lån som går att ta utan BankID får du väldigt gärna kommentar det här nedanför. Tillsammans hjälper vi varandra att hitta rätt lån!

Låna pengar utan bankid


Innehåll i guiden Låna pengar utan BankID

Här är det tänkt att du ska kunna klicka dig fram på alla rubriker i guiden och på så sätt lättare hitta det du är ute efter idag. Du ser alltså rubrikerna till dom olika kapitlen i guiden Låna pengar utan BankID. Vi har allt som mål att du ska hitta det du söker ovanför den här menyn men gör du inte det så ska resten hitta det dom söker här istället.


Låna pengar utan BankID – Veckans STORA topplista

Vi har delat upp topplistan i ENKLA topplistan som du hittar längre upp på den här sidan och sedan den här, den STORA topplistan. Topplistan är exakt samma men den här som är den STORA är en utökad variant bara. Men bland annat omdöme, betyg och en recension av oss på redaktionen på Kontantinsats.

 • 1. Zmarta » Låna pengar utan BankID
 • 2. Leta lån » Låna pengar utan BankID
 • 3. MyLoan » Låna pengar utan BankID
 • 4. Arcadia Finans » Låna pengar utan BankID

Zmarta » Låna pengar utan BankID

Zmarta är en låneförmedlare där du kan jämföra privatlån utan BankID bland annat. Zmarta har samma ägare som Freedom Finance som också är en låneförmedlare. Så om du söker en låneförmedlare där du kan jämföra blancolån där du inte behöver just BankID så kan det vara ett alternativ för dig.

Leta lån » Låna pengar utan BankID

Leta lån samarbetar med låneförmedlaren Lendo som förmodligen är Sveriges största låneförmedlare. Hos Leta lån ska du kunna skicka in en ansökan och jämföra privatlån och sedan låna utan BankID.

MyLoan » Låna pengar utan BankID

MyLoan är en låneförmedlare som erbjuder dig att låna pengar utan BankID. Du jämför enkelt privatlån via deras hemsida och sedan väljer du det lånet som passar dig bäst.

Arcadia Finans » Låna pengar utan BankID

Arcadia Finans är även dom en låneförmedlare som jämför privatlån. Och inte heller där behöver du ha någon BankID för att kunna låna.


Tänka på innan du ska Låna pengar utan BankID

Här samlar vi det du bör tänka på innan du ska låna pengar utan BankID. För det finns en del att tänka på. Och vi har drivit den här sajten sedan 2010 och har helt unik data som vi kan ha för att se vad dom flesta vill veta om just lån med eller utan BankID.


Låna pengar utan BankID – En fördjupning

Ibland kan det behövas en fördjupning och det här är en fördjupning i ämnet Låna pengar utan BankID. Vår tanke är att förorden längst upp i den här guiden ska svara på 90% av frågorna som våra besökare har men sedan är det 10% som inte hittar det dom söker där och då har vi fördjupningen här.

 • Vad är BankID?
 • Vem äger BankID?
 • Hur skaffar man BankID?

Vad är BankID?

BankID är ett e-legitimationssystemet. Där du genom att ha ett BankID kan identifiera dig. Och det kan du skaffa via en bank som erbjuder detta. Då kan du bland annat identifiera dig för att få låna pengar direkt online på nätet utan att behöva skicka in papper. Finansiell ID-Teknik BID AB som driver BankID ägs av flera svenska banker.

Vem äger BankID?

Företag som ligger bakom BankId ägs av Danske Bank, Handelsbanken, Ikano Bank, Länsförsäkringar Bank, SEB, Skandiabanken och Swedbank. Företaget heter Finansiell ID-Teknik BID AB och det är dem som äger förvaltar och vidareutvecklar BankID.

Hur skaffar man BankID?

Du kan skaffa BankID via din Internetbank så länge som banken erbjuder just den tjänsten. Vilket dom flesta stora banker gör idag. Att ha ett BankID snabbare på dina låneansökningar väldigt mycket så det kan vara värt att få in och skaffa det i din Internetbank.


Tips på relaterade guider till Låna pengar utan BankID

I det här kapitlet så tipsar vi om guider som är relaterad till guiden Låna pengar utan BankID. Så har du inte hittat det du söker efter här ovan så hoppas vi att du hittar det du söker i någon annan guide vi skrivit i ämnet. Vi börjar här med att sammanfatta guider i ämnet för att du ska kunna se redan här vad dom handlar om. Vill du ha lite snabbare överblick kan du gå till guiden nedanför denna där vi enbart listar guider utan sammanfattning.

 • Låna pengar
 • Låna pengar snabbt
 • Låna pengar direkt
 • Allt om banklån
 • Allt om privatlån
 • Låna pengar utan UC

Låna pengar

Guiden Låna pengar fungerar som en startsida för alla guider vi skrivit om just Låna pengar så det är en guide vi tycker alla som funderar på att låna pengar bör läsa innan. Vi försöker skriva det för alla så vi har både enkla och mer avancerade kapitel.

Låna pengar snabbt

Låna pengar snabbt är det många som vill göra. Därför skapade vi Låna pengar snabbt som är en guide där vi tillsammans ska utse lån där man får pengarna snabbt på kontot helt enkelt.

Låna pengar direkt

Låna pengar direkt är helt enkelt ännu snabbare än snabbt som du kan läsa om här ovan. Vill du låna pengar direkt finns det färre alternativ och du kan läsa om dessa under Låna pengar direkt där vi samlar så mycket vi kan om det.

Allt om banklån

Alla lån är inte från en bank med ett banklån som många verkar tro. Vi råder alla som ska låna pengar att läsa banklån innan detta viktiga beslut. Där kan du läsa om vad som räknas som ett lån från en bank och vilket lån som är bäst just nu. Så ska du låna pengar med eller utan BankID så bör du läsa denna först. Det är vårt råd i alla fall.

Allt om privatlån

Vi har samlar allt om privatlån under privatlån. Dom flesta lån vi har i lista utan BankID är just privatlån. Därför tror vi att du vill läsa den guiden innan du väljer att låna.

Allt om blancolån

Blancolån är exakt samma typ av lån som privatlån men vi tycker du bör läsa guiden blancolån också för att du själv ska förstå varför man kallar samma lån för två olika namn. Så besök Blancolån nu för att lära dig dig och hitta det bästa blancolånet för just dig.

Låna pengar utan UC

Efterfrågan av lån där man inte använder BankID är ungefär lika stor som efterfrågan om lån utan UC och det är ungefär samma besökare. Därför tror vi att du skulle vilja läsa Låna pengar utan UC också där vi listar lån där dom inte tar UC.


Vi har mer om Låna pengar utan BankID

I den här snabbmeny så samlar vi guider som vi skrivit om det aktuella ämnen Låna pengar utan BankID. Det vill säga lån där man inte behöver BankID utan i stället kan skicka in fysiska papper med mera. Även guider som är relaterade till det. Som vilka lån som inte tar UC heller.


Ställ en fråga om Låna pengar utan BankID

Du får väldigt gärna ställa frågor och diskutera Låna pengar utan BankId i kommentarsfältet här nedanför. Där finns både vi på redaktionen och andra besökare. Vi försöker bjuda in alla våra besökare att vara med och göra alla guider bättre. Och vi tror att dom blir bäst tillsammans med våra besökare. Så fråga det du vill så försöker vi svara så gott vi kan. Och kommer en fråga tillräckligt många gånger så klistrar vi in den här ovan.


Betyg Låna pengar utan BankID

Vi vill gärna höra vad du tycker om guiden Låna pengar utan BankId därför har vi gjort så att du lämna omdöme och betyg på alla guider här på Kontantinsats.se. På så sätt vill vi bygga en sajt tillsammans med våra besökare för våra besökare och därigenom förhoppningvis skapa mervärde för våra besökare. Här kan du ge betyg efter hur bra du tycker den svarar på rubriken. Har du fått hjälp av guiden? Ge 1 till 5 i betyg.


Omdöme Låna pengar utan BankID

Vill du ge ett omdöme i form av en kommentar så kan du säga vad du tycker om Låna pengar utan BankId här nedanför i kommentarsfältet. Har du även givit ett betyg precis här ovan så blir vi extra glada om du vill ta dig tid att motivera det. Och gärna hur vi konkret kan förbättra guiden och sajten. Vi har skapat den här sajten för att du ska tycka den är bra och hoppas så klart att du tycker det också. Men tycker du inte det så vill vi göra allt vi kan för att du ska tycka det.


Sammanfattning

Här listar vi alternativ för dig som vill låna pengar men inte vill använda BankID. Som besökare kan du läsa och lämna omdöme och betyg och se vilket lån som är populäraste hos våra besökare av dom vi listar. Du kan även ta del av våra recensioner om alla lån där vi på redaktionen skriver vad vi tycker om varje lån utifrån allt vi vet om dom efter ha jobbat med detta sedan år 2010. Många långivare och banker erbjuder enbart lån direkt online på nätet med BankID och därför finns det en efterfrågan om att kunna låna utan att behöva det. Och det är där denna sida förhoppningsvis kan hjälpa dig.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Låna pengar utan BankID

Låna till bil – Bra eller dåligt?

Låna till bil – Bra eller dåligt? Om det är bra eller dåligt att låna till bil är så klart jätte svårt att svara på. En bil sjunker ju i värde ganska snabbt och är sällan en speciellt bra affär ekonomiskt. Men det kan ju vara en bra affär på andra sätt. Många tycker ju dom känner sig friare med bil och får uppleva mer. Så då kanske det kan vara ett måste för många att äga en bil. Och har man inte pengarna så måste man ju låna till en bil. Kanske har man precis fått ett jobb med fast anställning och vet att pengarna kommer komma in men vill ha bilen nu och inte vänta. Och så kanske man räknar på vad det skulle kosta att låna pengar till en bil med ett billån och betala av det på 5år och då kommer fram till att utgifterna för det är värt det istället för att köpa bilen om 5år när man sparat ihop till den.


Klicka dig vidare till mer om Låna till bil – Bra eller dåligt?

Detta är en meny som är utformad för just dig som är intresserad av Låna till bil – Bra eller dåligt? och här kan du alltså se andra sidor vi skrivit i ämnet. Så hittar du inte det du sökte ovan hoppas och tror vi att du hittar det här nedan.


Prata och fråga om Låna till bil – Bra eller dåligt?

Alla guider är öppna för diskussion med våra besökare och mellan våra besökare och så även med Låna till bil – Bra eller dåligt? alltså. Du hittar kommentarsfältet här nedan och där kan du vara med och diskutera guiden och ställa eventuella frågor.


Betyg på Låna till bil – Bra eller dåligt?

Ser du stjärnorna? Men hjälp av dom kan du säga hur bra du tycker guiden Låna till bil – Bra eller dåligt? är. Eller hur dåligt. Det vi vill att du ger betyg på är hur bra rubriken stämmer med innehållet.


Sammanfattning

Låna till bil – Bra eller dåligt? är en sida där du kan läsa om olika alternativ för dig som vill ta ett billån och inte har alla pengar själv vid köp av bil. Vi försöker rada upp det så bra som möjligt för att du ska kunna se dina alternativ.


Här är du nu: Kontantinsats » Låna till bil »Låna till bil – Bra eller dåligt?

Hur kan man låna pengar från banken

Hur kan man låna pengar från banken? Vet du inte hur man lånar pengar? Du är absolut inte ensam. Dom flesta vet tyvärr inget vad ränta och amortering är. Dom vet inte hur man lånar pengar helt enkelt. Den här guiden är för dig som inte vet hur man kan låna pengar. Vi försöker förklara det så tydligt som möjligt så du ska kunna läsa dig hur det går till så enkelt som möjligt. Ett lån är ett avtal mellan dig och en bank till exempel. Där du helt enkelt får låna pengar genom att betala ränta. Ränta är en procent av det du lånar som du måste låna tills du betalat tillbaka pengarna. Och amortering är delar av det du lånar. Om du lånar 100.000kr och amorterar 1000kr i månaden så måste du alltså betala 1000kr i 100 månader. Förstår du? Till det tillkommer ofta ränta som är procent av det du lånat. Är det 1% av 100.000kr så är det 1000kr per år du måste betala. Och sedan tillkommer ofta avgifter så som kostnad per faktura.

Amortering

Amortering är ordet för din avbetalning på lånet. Har du lånat 100.000kr och amorterar 1000kr per månad så måste du alltså betala 1000kr varje månad i 100 månader. Förstår du? Om du inte förstår kan du fråga dina eventuella frågor här nedanför i kommentarsfältet. Vårt mål är att lära Sverige hur lån fungerar.

Låna pengar som arbetslös

Låna pengar som arbetslös? Går det? Att låna pengar som arbetslös är nästa helt omöjligt. Du kan låna pengar genom att pantsätta något hos en pantbank, eller belåna huset hos en bank som erbjuder lån till människor som har svårare att låna pengar. Det dom gör då är dock att ta mer betalat än vanliga banker eftersom dom tar en större risk och därför måste ta mer betalat också. Låna pengar utan inkomst är annars nästan helt omöjligt. Har du en inkomst men är arbetslös så blir det dock några fler alternativ. Men större lån är fortfarande väldigt väldigt svårt.

Låna pengar som arbetslös


Läs mer om Låna pengar som arbetslös

Vi har försökt sammanställa en lista efter vad du visat intresse av här på Kontantinsats.se. Det är framförallt sidor om att låna pengar som arbetslös men även guider som är väldigt relaterade till det. Som guider om att låna pengar snabbt och låna pengar direkt. Men också mycket om att låna utan UC.


Här diskuterar vi Låna pengar som arbetslös om

Det viktigaste med Kontantinsats.se hela existens är att diskutera lån. Och det tillsammans med våra besökare.
Låna pengar som arbetslös är ingen undantag. Så alla funderingar, frågor och åsikter får plats här nedanför. Så fort guiden får ett x-antal kommentarer så skapas ett låneforum för lån utan inkomst.


Sammanfattning

Låna pengar som arbetslös är till för dig som vill låna pengar med inte har något arbete. Vi försöker beskriva olika situationer man kan vara i och vad som gäller då vad gäller lån. Det är mycket svårt att låna pengar när man inte har någon inkomst och det försöker vi förklara här bland annat.


Låna pengar till körkort

Låna pengar till körkort? Går det? Hur gör man det? Vad kostar ett körkort ungefär? Ja det går och på den här guiden så tipsar vi om alternativ där du kan låna till ditt körkort redan idag. Det gör vi genom topplistor, omdöme, betyg och recensioner. Du har även alltid möjlighet att ställa frågor som antingen vi i redaktionen eller någon annan besökare kan svara på. Vi har skapat ett bäst i test över lån som passar att låna till körkort med. Det vi gjort är att dra nytta av den unika statistiken vi sitter inne på som en av Sveriges största ekonomibloggar och gjort den till en användbar topplista där du kan se vart andra besökare valt att låna pengar till sina körkort efter ha läst någon av våra guider om just körkort.

Låna pengar till körkort – Veckans ENKLA topplista

Här sammanställer vi en ENKEL topplista över vilka lån som är populärast hos våra besökare efter att dom har besökt någon av våra guider om lån till körkort. Vi sorterar listan varje måndag efter omdöme och betyg från våra besökare och sedan efter det så sorteras listan efter vilket lån som våra besökare oftast väljer att låna till körkort med efter ha besökt oss.

Låna pengar till körkort


Innehåll i guiden Låna pengar till körkort

Innehåll i guiden Låna pengar till körkor visar vad du kan hitta i den här guiden redan från början. Du ska enkelt kunna klicka på rubrikerna och hitta rätt så snabbt det bara går.

 • Låna pengar till körkort »
 • Låna pengar till körkort – Veckans ENKLA topplista
 • Innehåll i guiden Låna pengar till körkort (här är du nu)
 • Vanliga frågor om Låna pengar till körkort
 • Fördjupning i Låna pengar till körkort
 • Tips på andra guider relaterade till Låna pengar till körkort
 • Läs mer om att Låna pengar till körkort
 • Ställ en fråga om Låna pengar till körkort
 • Säg exakt vad du tycker om guiden Låna pengar till körkort 1-5
 • För dig som vill använda ord om Låna pengar till körkort som du precis läst
 • Sammanfattning

Vanliga frågor om Låna pengar till körkort

Här samlar vi på frågor som vi ofta får in om just att låna pengar till körkort. Vill du ställa en fråga eller diskutera guider i övrigt så kan du göra det längst ned i den här guiden.

 • Vad kostar ett körkort?
 • Körkort avbetalning? Kan man ta körkort på avbetalning?

Vad kostar ett körkort?

Svar: Kostnaden för ett körkort kan variera väldigt mycket men en intensivkurs kan kosta runt 10000kr ungefär.

Körkort avbetalning? Kan man ta körkort på avbetalning?

Svar: Ja det är absolut möjligt och gör med ett privatlån. Här ovan kan du se vart flest valt att låna pengar till sitt körkort efter ha läst någon av våra guider om lån till körkort.


Fördjupning i Låna pengar till körkort

Fick du inte svar på det du sökte i det ovanför snabbmenyn så hoppas vi att du hittar det här i fördjupningen. Det här kapitlet är till för dig som vill ha mer än den lätta versionen. Här går vi mer på djupet om just lån till körkort.

 • Låna pengar till körkort med privatlån

Låna pengar till körkort med privatlån

Många väljer då att ta en privatlån för att låna pengar till sitt körkort. Privatlån är det du ser samlat i tabellen ovan. Där ser du långivaren till vänster och länk för mer info till höger. Långivarna är sorterade efter vad dem har för ränta från ränta och sen om de har samma från ränta så sorteras de efter vilken som är populäraste i just vår tabell. Låna pengar till körkort kan bli aktuellt om man vill ta körkort snabbare än om man måste samla ihop pengarna först för att sen börja ta sitt körkort.


Tips på andra guider relaterade till Låna pengar till körkort

Här listar vi några guider om att låna pengar som vi tror du vill läsa om du funderar på att låna pengar till körkortet.

 • Låna pengar
 • Låneförmedlare

Låna pengar

En bra start när man funderar på att låna pengar är att besöka våran stora och bredaste guide Låna pengar. Där försöker vi samla allt det viktigaste om att låna pengar i en och samma guide och sedan länkar vi vidare till fördjupningar. Vårt mål är att den guiden ska fungera som en startsida för alla som vill låna pengar och vill ta tag i sin situation själva och inte låta någon annan sköta ens ekonomi helt.

Låneförmedlare

Att låna till körkort med hjälp av e låneförmedlare gör flest av våra besökare så därför tycker vi att du bör läsa guiden Låneförmedlare innan du väljer att låna pengar till körkort. Där kan du bland annat se vilka låneförmedlare vi listar på Kontantinsats.se och som du kan använda för att ta ett lån till körkort.


Läs mer om att Låna pengar till körkort

Läs mer om att Låna pengar till körkort är en meny där vi radar upp alla guider vi skrivit om just lån till körkort och som vi tycker du borde ta en titt på innan du väljer att ta ett privatlån/ blancolån till körkort.


Ställ en fråga om Låna pengar till körkort

Ställ en fråga om Låna pengar till körkort i kommentarsfältet.


Säg exakt vad du tycker om guiden Låna pengar till körkort 1-5

Säg vad du tycker om guiden Låna pengar till körkort med betyg ett till fem här. Har vi kunnat svara på din fråga så du fått svar på din fråga när du stänger ned här?


För dig som vill använda ord om Låna pengar till körkort som du precis läst

Självklart kan du även ge omdöme på Låna pengar till körkort och det gör du i kommentarsfältet.


Sammanfattning

Du kan låna pengar till körkort ett privatlån. I den här guiden listar vi dom 10 populäraste lånen till körkort hos våra besökare just den här veckan. Sedan kan du ta del av omdöme, betyg och recensioner om alla lånen för att hitta ett som passar just dig bäst. Här tar vi tillsammans med våra besökare reda på vilket lån som är populärast för att låna pengar till körkort. Redaktionen har utgått från alla lån och tagit ut dom som passar till att låna till körkort. Sedan kan våra besökare läsa och lämna omdöme och betyg på samtliga lån. Topplistan sorteras första efter omdöme och betyg och sedan efter vilket lån som är populäraste just precis nu. Sedan nollställs listan varje måndag klocka 00:01 och då återgår den till att sorteras efter omdöme och betyg.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Låna pengar till körkort

Kan man låna pengar till renovering

Kan man låna pengar till renovering? Ja man kan låna pengar till renovering och det är bland det vanligaste som folk i Sverige lånar pengar till med privatlån. Så du kan låna till renovering med ett privatlån och du ser i topplistan här ovanför vart flest väljer att låna pengar till sin renovering hos våra besökare just den här veckan. Sedan kan man även låna på sin bostad till renovering men då amorteringskraven infördes 2016 så har andelen som gör det gått ner verkar det som då det kan göra att man får börja amortera på det lånet om man har mer än 50% i lån på sin bostad. Alltså om lånet är över 50% av bostadens värde. Då måste man amortera i Sverige sedan amorteringskravet 2016. Därför väljer många att ta ett privatlån istället. Det måste man också amortera så egentligen borde inte just det vara anledningen till att man väljer privatlån framför bolån men det är så det ser ut.

Låna pengar Compricer

Låna pengar Compricer? Funderar du på att låna pengar vi Compricer? Vi har en hel del guider om just Compricer som vi tycker du ska läsa innan du väljer att låna pengar av Compricer. Här ovan ser du till exempel en topplista över dem mest populära lånen hos våra besökare just den här veckan. Där toppade Compricer mellan plats 1-3 hela 2014. Du kan sedan klicka dig vidare för att läsa omdömen som besökare innan dig lämnat. Du kan även se betyg i form av stjärnor. Eller läsa våra recension om Compricer som vi hela tiden håller uppdaterad. Till exempel när banker som jämför och samarbetar med förändras.

Låna pengar via Compricer

Låna pengar med bilen som säkerhet

Låna pengar med bilen som säkerhet? Varför skulle man göra det? Det finns två sätta att låna till bil. Det ena är att låna pengar med bilen som säkerhet för lånet. Men vad menas med det? Jo banken tar bilen som säkerhet för lånet till dig. Så om du inte betalar för lånet så kan dom ta bilen och sälja den och få in pengar så och sen kräva resten av dig ut över det. Det gör att banken tar mindre risk och därför kan låna ut pengar till dig billigare än ett privatlån där risken för banken är större. Men varför ta inte alla billån med bilen som säkerhet om det är billigare? Jo för om du lämnar bilen som säkerhet för lånet så måste du också stå för 20 procent själv. Det är nämligen lag på att du måste lämna en kontantinsats på minst 20 procent själv vid ett sådant lån. Det märkliga är att du kan låna pengar till kontantinsatsen på 20 procent genom ett privatlån och sedan ta resterande 80 procent som ett billån.

Låna pengar med bilen som säkerhet


Innehåll i guiden Låna pengar med bilen som säkerhet

Här kan du se vad guiden Låna pengar med bilen som säkerhet redan innan du börjar läsa den. Du kan enkelt klicka på rubrikerna för att läsa mer.


Vanliga frågor om Låna pengar med bilen som säkerhet

Här samlar vi löpande på frågor som vi får in som är relaterade till Låna pengar med bilen som säkerhet och som vi svarat på. Alla frågor du ställer i kommentarsfält på Kontantinsats.se kan alltså hamna här. Vill du ställa en egen så är det bra scrolla längst ned på den här sidan och ställa den redan nu.

 • Finns det billån utan kontantinsats?
 • Vad är skillnaden på billån med bilen som säkerhet och billån utan säkerhet?
 • Kan man låna 100%?

Finns det billån utan kontantinsats?

Svar: Ja det finns billån utan kontantinsats och det är billån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Det vill säga lån utan säkerhet. Namn på lån utan säkerhet till bil är bland annat privatlån, blancolån och konsumtionslån. Men dom flesta bankerna har privatlån till bil som ett alternativ när man trycker på deras sidor om billån i deras menyer.

Vad är skillnaden på billån med bilen som säkerhet och billån utan säkerhet?

Svar: Ska du låna till bil är det framförallt dessa två alternativ du kan välja mellan. Och dom skiljer sig något åt. Och det skiljer sig även från långivare till långivare. Men oftast är det så att du måste ha en insats på minst 20% vid bilköp med bilen som säkerhet. Bilen måste vara nyare än x-antal år. Du får bara köpa bilen av en bilhandlare. Men för det får du ofta en billigare ränta.
Och privatlån till bil är alltså ett billån utan säkerhet. Där du kan köpa vilken bil du vill av vem du vill och låna 100%. Men ofta med en något högre ränta. Dock finns det undantag från detta så se till att alltid jämföra lån innan du tar och lånar pengar till en bil.

Kan man låna 100%?

Men kan menar vi att det är många som gör det och där inte banken protesterar. Men när du lämnar bilen som säkerhet för lånet så finns det ännu mer krav än kontantinsats och det brukar vara att du inte får köpa en bil äldre än 10år, att du måste köpa den av en auktoriserad bilhandlare och att den måste kosta mer än 50000kr. Och för att komma förbi dessa krav så väljer många att låna till bil med ett privatlån istället. Ett privatlån är ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för lånet. Räntan blir lite högre då men du slipper många krav. Du behöver ingen kontantinsats och du får köpa vilken bil du vill och från vem du vill. Det gör att många väljer ett billån utan säkerhet. När man kan få ett privatlån med låg ränta som nu för tiden så gör ännu mer det dessutom.


Läs mer om Låna pengar med bilen som säkerhet

Det här är en snabbmeny över andra guider vi skrivit om just Låna pengar med bilen som säkerhet eller som är relaterade till det. Så har du inte hittat det du söker här ovan så hoppas vi att du kan göra det i någon av dessa guider istället. Vi uppdaterar den här menyn så fort vi har en guide som vi tycker passar här.


Ställ en fråga och diskutera Låna pengar med bilen som säkerhet

Här nedanför i kommentarsfältet kan du vara med och diskutera Låna pengar med bilen som säkerhet med oss på redaktionen eller med andra besökare. Vi finns online 24 timmar om dygnet året runt och svarar oftast inom 24 timmar.


Betyg på Låna pengar med bilen som säkerhet

Du kan säga vad du tycker om guiden Låna pengar med bilen som säkerhet genom att lämna omdöme och betyg här nedanför. Det vi vill att du ger betyg och omdöme på är hur bra du tycker vi lyckas svara på rubriken.


Omdöme på Låna pengar med bilen som säkerhet

Vill du hellre skriva vad du tycker om Låna pengar med bilen som säkerhet gör du det i kommentarsfältet.


Sammanfattning av Låna pengar med bilen som säkerhet

I den här guiden går vi igenom hur du kan låna pengar med bilen som säkerhet och vad som skiljer det mellan att inte lämna bilen som säkerhet för lånet. För det är framförallt dessa två alternativ som gäller om du ska låna pengar till en bil. Du kan leasa en bil också men då lånar du inte pengar till den.


Här är du nu: Kontantinsats » Låna pengar med bilen som säkerhet

Köpa lägenhet

Köpa lägenhet är kanske den absolut största affären du gör i livet. Eller i alla fall en av dom största. Speciellt om du bor i och runt några av dom största städerna i Sverige där nästan alla är tvungna att låna pengar för att ha möjlighet att köpa en bostad. Därför bör man vara noga med och göra den affären så bra man kan och läsa på mycket innan. Se till att det först och främst är en seriös mäklare som säljer lägenheten som vet vad han eller hon pratar om. Sen när man ska till och låna pengar så bör man jämföra långivare och banken och se vilken som passar just dig bäst. Vill du ha hjälp med ditt bolån och kontantinsats så se till att kontakta en seriös långivare. I den här guiden kommer vi gå igenom att som har med att köpa lägenhet att göra. Vi har även en uppskattad guide om att köpa hus som du gärna får titta in också om du inte kan bestämma dig om det är en bostadsrätt eller ett hus du/ni vill köpa. Vi har allt du behöver veta inför din första visning när du ska köpa bostad.

Köpa lägenhet

Köpa lägenhet


Meny över mer om Köpa lägenhet

Här kan du läser mer om Köpa lägenhet. Alla länkar gått till andra guider vi skrivit i ämnet och som vi tycker du bör läsa innan du ska låna pengar till en lägenhet.


Betyg på Köpa lägenhet

Vad tycker du om den här guiden om att Köpa lägenhet? Lämna gärna ett betyg här nedanför genom att ge den 1-5 stjärnor. Tack på förhand!

[ratings]


Här är du nu: Kontantinsats » Köpa lägenhet

Får man låna pengar som pensionär

Får man låna pengar som pensionär? Ja man får låna pengar som pensionär men det blir svårare för varje år efter pensionen. Runt 74-75år är ofta en ålder där bankerna helt enkelt slutar låna ut pengar. Då risken helt enkelt anses för hög. Vilket såklart är väldigt beklagligt. Vi kommer närmaste tiden posta många nya guider om just lån till pensionär så vill du veta mer om det får du väldigt gärna prenumera på våra poster.


Innehåll i Får man låna pengar som pensionär

Här kan du se vad Får man låna pengar som pensionär handlar om innan du börjat läsa. Tanken med det är att vi vill att du hittar det du söker så snabbt som det bara går.

 • Får man låna pengar som pensionär
 • Innehåll i Får man låna pengar som pensionär (här är du nu)
 • Prata om Får man låna pengar som pensionär
 • Ett betyg på Får man låna pengar som pensionär?
 • Omdöme på Får man låna pengar som pensionär?
 • Sammanfattning av Får man låna pengar som pensionär

Prata om Får man låna pengar som pensionär

Vi pratar om Får man låna pengar som pensionär i kommentarsfältet så var med och diskutera med oss och andra besökare längst ned. I kommentarsfältet kan vi vara starka tillsammans innan vi väljer att låna pengar online på nätet.


Ett betyg på Får man låna pengar som pensionär?

Skulle vi kunna få ett betyg på Får man låna pengar som pensionär av dig tro? Du klickar bara på stjärnorna och det tar bara några få sekunder. Så vi hoppas du skulle vilja hjälpa oss med det?


Omdöme på Får man låna pengar som pensionär?

Ovanför det här kapitlet kan du på bara någon sekund ge ditt betyg på Får man låna pengar som pensionär men där kan du inte ge ditt betyg med dina egna ord. Det vill säga med ett omdöme. Men det kan du däremot göra här nedanför. Du kan skriva vad du tycker om guiden och sidan med dina egna ord.


Sammanfattning av Får man låna pengar som pensionär

Med guiden Får man låna pengar som pensionär vill vi diskutera hur och om man kan låna pengar fast att man har blivit pensionär. För tyvärr är det så att många banker och långivare har åldersgräns på lån. Och det är inte bara neråt i åldrarna utan även uppåt.