Kategoriarkiv: Klicklån

Klicklån – Bäst i test?

Klicklån har snabblån upp till 40.000kr. Du kan dock välja en lånetid ända upp till 72 månader. Vilket gör Klicklån till ett alternativ bland större privatlån med längre återbetalningstid också. Du kan välja att betala tillbaka pengarna på bara 12 månader också vilket gör att Klicklån även passar in som snabblån. Klicklån har samma ägare som Thorn och Leasy. Om du funderar på att låna pengar hos Klicklån bör du läsa hela den här sidan först. Det tycker i alla fall vi är viktigt.

Klicklån


Sammanfattning av guide om Klicklån

Det här är våran guide om snabblånet Klicklån. Det vill säga företaget Klicklån. Vi följer massor av snabblån varje dag året runt och Klicklån är ett av dessa. Och här, där du befinner dig nu, är stället där vi samlar det allra viktigaste.


Vi har mycket mer om just Klicklån

Det vi gör här är helt enkelt att lista andra guider vi skrivit om Klicklån. Och det gör vi så enkelt som möjligt med en enkel meny. Vi tipsar även om guider under Sammanfattning av andra guider om Klicklån och där sammanfattar vi guiderna. Men överblicken där blir då sämre.

Läs mer om Snabblån

Vill du läsa om andra snabblån bör du se denna lista. För vi har samlat allt här och där kan du se alla vi listar.
Och enkelt jämföra dessa alltså.

Läs mer om Smslån


Lämna betyg och omdöme på guiden Klicklån

Här kan du ge betyg och omdöme på guiden Klicklån. Vill du istället ge omdöme och betyg på Klicklån så gör du det under Klicklån omdöme.

[ratings]


Här är du nu: Kontantinsats » Klicklån

Klicklån omdöme

Klicklån omdöme är en sida där du som besökare kan läsa och lämna omdöme på snabblånet Klicklån. Vi har dessutom skrivit många guider om just klicklån så om du funderar på att låna pengar av dom så tycker vi att du bör läsa hela den här sidan innan du tar det beslutet. Vi skriver även vad vi tycker om dom under våran recension. Vi skriver nämligen en recension om varje lån så att du som besökare ska få en så bredd bild av alla långivare och banker som möjligt. Vi följer långivare och banker som vi listar varje dag. Det ger oss en unik inblick i hur lånebranschen i Sverige ser ut. Och det tror vi att du kommer märka när du klicka dig runt på sajten också.

Klicklån utan UC

Klicklån utan UC? Ja hur är det med det? Tar snabblånet Klicklån UC eller inte? Jo snabblånet Klicklån tar en UC när du skickar in en ansökan hos dom. Det kan du ser här nedanför länken där du kommer direkt in där du kan läsa mer om exakt just det här. Så om du vill låna pengar hos Klicklån så får du alltså en UC på dig för att dom ska se om du kan få låna pengar eller inte. Och svara på en av dom vanligaste frågorna som våra besökare har.
Det vill säga hur mycket får jag låna.

Leasy Thorn

Leasy Thorn har samma ägare. Eller L’EASY som dom stavar det. L’EASY grundades reda 1985 och säljer och hyr ut vitvaror, TV-apparater med mera. Men dom erbjuder även lån upp till 50.000kr och det är det vi fokuserar på här på Kontantinsats.se. Med Leasys lån kan du låna pengar till vad du vill och dom sätter in pengarna direkt på ditt konto. Alltså dom betalar inte ut pengarna direkt utan direkt till kontot. Hoppas du förstår skillnaden. Thorn Svenska AB äger både Leasy, Thorn och Klicklån. Du kan inte låna med betalningsanmärkning hos någon av dessa tre.

Räkna exempel på lån hos Leasy, Thorn och Klicklån

Om vi säger att du ska låna 20000kr i 72 månader så betalar du i så fall ca 513:-/mån (administrationsavgift tillkommer: 19:-/mån vid autogiro, annars 39:-/mån). Totalt betalar du till slut 38245kr efter 72 månader, och det är baserat på en ränta på 21,60% där den effektiv räntan är 27,35% (2017-01-04), uppläggningsavgift 595:- (som läggs till lånet) och sedan autogiro.
Räntan är fast och sätts individuellt efter kreditprövning och manar mellan 9,84-21,60%.(2017-01-04) Exemplet ovan är beräknat utifrån att avtalets betalningsplan följs till punkt och prickat. Annars kan lånet bli dyrare.