Kategoriarkiv: Freedom Finance

Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance?

Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance? Det är är väldigt svårt att svara på för vad skulle det vara som gör att den ena av dom är bäst? Förmodligen att dom ger bäst ränta, bäst villkor och har bäst service? Men då lån är väldigt individuellt så är det nästan helt omöjligt och svara på dom första två frågorna. Men ut det föddes Kontantinsats.se. Tanken är att vi tillsammans ska skapa innehåll för att se vilka lån som är bäst. Och i vilka olika situationer dom är det. Sedan är det viktigt att poängtera att det inte behöver stämma för just dig. Men vi tror ändå vi skapat en plattform som många kan ha hjälp av. Och som bli bättre för varje besök. Vi har omdöme, betyg och recensioner och följer alla lån varje dag året runt. Det du kan börja med och titta i våran topplista här ovanför som visar vilka 10 lån som våra besökare väljer oftast efter ha besökt oss. Det har hittills aldrig visat att Freedom Finance är populärare än Lendo hos våra besökare.

Låna pengar via Lendo

Låna pengar via Freedom Finance

Hitta bästa låneförmedlare

Du bör även titta in Bästa låneförmedlare i fall du vill få en överblick över hur stora och populära låneförmedlarna är just nu. Där skriver vi bland annat om hur mycket pengar dom omsätter och hur länge dom funnits. Låneförmedlare är både Lendo och Freedom Finance därför tycker vi du bör läsa guiden Låneförmedlare innan du tar något beslut om vilken du ska använda dig av. Där kan du läsa om ännu fler alternativ än dessa två så du verkligen kan se vilken låneförmedlare som passar dig och dina behov bäst just precis nu.

Stort guiden om Lendo

Lendo är guiden som är startsidan för allt vi skriver om låneförmedlaren Lendo och det är en guide du verkligen borde läsa om du funderar på att låna pengar vi Lendo. Där kan du bland annat läsa omdöme och betyg från våra besökare och våran egen recension.

Stort guiden om Freedom Finance

Och sedan har vi guiden Freedom Finance som är ett måste för dig som ska låna pengar av antingen Freedom Finance eller Lendo. Det är som en startsida för allt vi skriver om Freedom Finance.


Vilka banker har Lendo?

Svar: Vi har skapat en specialsida för vilka banker som Lendo jämför och det har vi döpt till Vilka banker har Lendo. Besök den för att få reda på vilka banker det är du jämför när du skickar in en ansökan.

Vilka banker har Freedom Finance?

Svar: Bra fråga! Du bör ta reda på vilka banker som dom har så du kan jämföra och se vilken som passar dig bäst. Under Vilka banker har Freedom Finance så ser du en likadan lista och där vi skriver om vart du kan se det på deras hemsida så du själv kan titta efter.

Varför ska man använda en låneförmedlare?

Svar: En låneförmedlare är bra eftersom dom ofta är gratis och där du helt enkelt får jämföra olika banker och räntor mot varandra med bara en enda ansökan och en enda UC. Man vill ha så få UC på sig som möjligt eftersom för många kan göra så man får svårare att låna pengar och dessutom få dyrare ränta.

Hur vet man vilken av dom som är bäst?

Svar: Den som är bäst är antagligen den som har bäst ränta och bäst villkor framföra allt? Så det är det man bör jämföra allra främst. Sedan är ju en support som fungerar att föredra så klart.


Läs mer om Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance

Vi har skapat en lista över guider som vi skrivit i ämnet sedan tidigare och dom kan du alltså hitta här. Det här är guider om Lendo och Freedom Finance och andra ämnen som du visat att du är intresserad av. Så om du vill läsa vidare och fördjupa dina kunskaper om detta så kan du klicka på länkarna. Ordningen är efter hur populära sidorna är.

Läs om flera låneförmedlare

Både Lendo och Freedom Finance är låneförmedlare så därför tycker vi att du bör läsa dessa två guider innan du väljer någon av dessa.


Sammanfattning Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance

Sammanfattning av guiden Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance är att vi här publicerar guider om respektive låneförmedlare vi tycker du bör ta del av och där är omdöme och betyg från andra besökare och recension från oss på redaktionen väldigt viktiga. Sedan har vi även egna recensioner om dom båda som vi tycker du ska läsa innan du ska låna pengar snabbt och direkt online på nätet.

Här har du en snabbmeny över guiden Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance så du så snabbt som möjligt ska kunna läsa guiden och hitta det du söker. Och framförallt inte lägga onödig tid om det inte är något som intresserar dig. Vi vill att du spar tid med den här menyn så du ska kunna lägga din tid på att hitta det du söker och inget annat. Du kan klicka på rubrikerna för att direkt ta dig till den. Vi skulle bli glada om du vill vara med och lämna betyg på guiden Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance som du precis har läst. Vi försöker bygga en sajt tillsammans med våra besökare och det viktigaste för oss är att veta vad du tycker så vi hela tiden kan bli bättre på det vi gör. Du kan även skriva några rader om guiden Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance om du vill.

Så mycket populära att fler har valt Lendo varje vecka sedan starten 2010. Men det behöver absolut inte betyda att Lendo är bäst för det. Inte för dig. Därför har vi även lagt till omdöme och betyg där våra besökare får säga vad dom tycker om Lendo och Freedom Finance. Och alla andra lån också för den delen. Det ger en bättre överblick men visar ändå inte vilken som är bäst. Därför har vi även lagt till våran egen recension om alla lån och där sammanställer vi omdöme, betyg och populäritet bland annat.

Sedan gör vi en djupdykning och söker med ljus och lukta efter allt vi kan komma över om dessa lån. Vi har bland annat listor över vilka banker dom har samarbete med och jämför i och med att båda är låneförmedlare. Efter det så utser vi vilka lån VI tycker är bäst i vårt bäst i test av lån. Och där vinner Lendo och är bäst i test just nu enligt oss. Sedan om det är den bästa låneförmedlaren för just dig kan enbart du själv ta reda på. Men vi tror att vårt test är så bra att dom allra flesta blir mer nöjd med Lendo än med många andra låneförmedlare i alla fall. Titta gärna in innehållet i Vilka är bäst Lendo eller Freedom Finance här nedanför.


AXO Finans eller Freedom Finance

AXO Finans eller Freedom Finance? Vilket ska man välja? Vilka är bäst? Att avgöra vilken som är bäst är exakt vad vi försöker ta fram här på Kontantinsats.se bland annat. Men en sak måste du veta innan du börjar läsa den här guiden. Om AXO Finans är bäst för en person så kan Freedom Finance vara den bästa för någon annan. Speciellt vad gäller lån då det är väldigt individuellt. Därför bör du ta tag i den med dina egna händer och se vilken av dessa som passar bäst för just dig. Både tar en UC så du kan prova båda och se vem som erbjuder dig bäst erbjudande och det med bara två UC. Du jämför då väldigt många banker och långivare med bara två ansökningar.

Läs både AXO Finans eller Freedom Finance

Om du undra något om AXO Finans eller Freedom Finance så kan du till exempel jämföra dom mot varandra hos oss. Detta eftersom vi verkligen älskar jämföra. Så titta in våra guider i menyn för att se den senasta om det lånen du söker info om.


Sammanfattning av AXO Finans eller Freedom Finance

AXO Finans eller Freedom Finance är två låneförmedlare. Alltså två företag som har som tjänst att jämföra lån åt dig. I skrivande stund två tjänster som är helt gratis för dig att använda dig av. Du kan skicka in en ansökan och förbinder dig inte till att låna pengar förens du godkänner lånen. Så om du provar båda två kan du se vad som skiljer dessa åt och hur bra ränta just du kan få. Det är det som denna sida handlar om.


Samla lån utan fast inkomst

Samla lån utan fast inkomst? Går det? Ja många långivare och låneförmedlare påstå att dom kan erbjuda dig att samla lån och krediter till ett stor lån med billigare ränta för att på så sätt få ner dina kostnader. Under Samla lån skriver vi om allt som har med samla lån att göra. I det här inlägget tänkte vi listar 3 tips på låneförmedlare du kan provat om du vill samla lån och som tydligt annonserar ut att dom erbjuder den tjänsten.

Allt om Lendo

Lendo kanske är det kändaste låneförmedlaren i Sverige med alla TV-reklam som dem pumpat ut. Dock är dom inte det populäraste alternativet hos oss just nu. Advisa slår dem alla veckor hittills i år.

Allt om Freedom Finance

Freedom Finance skriver en hel del om att samla lån utan fast inkomst så dom är helt klart värda ett besök. Klicka på samla lån på deras hemsida för att läsa mer.

Allt om Advisa

Advisa är det mest populära alterntivet hos oss just nu. Där kan du fylla i exakt hur mycket du vill samla direkt i ansökan online på nätet. Läs mer under Advisa och Advisa banker.


Diskutera Samla lån utan fast inkomst

I kommentarsfältet kan du diskutera och ställa frågor om Samla lån utan fast inkomst.


Läs mer om Samla lån utan fast inkomst

Det vi skapat här är en meny över andra sidor vi skrivit om just precis Samla lån utan fast inkomst. Vi har listat dom här för att vi tror att just precis du vill läsa mer om detta.


Omdöme på Samla lån utan fast inkomst

Du kan lämnar betyg på Samla lån utan fast inkomst här ovan. Och sedan kan du lämna omdöme här nedan i kommentarsfältet. Och det vi skulle vilja veta vad du tycker om är hur bra rubriken stämmer med innehållet. Och så självklart hur bra kvalitet du tycker innehållet har. Och gärna vad du tycker kan bli bättre. Och motivering till ditt betyg om du lämnar ett sådant.


Sammanfattning av Samla lån utan fast inkomst

Ja det du ser här är alltså en lista över varje kapitlet i Samla lån utan fast inkomst. Så du så enkelt som möjligt ska kunna klicka dig fram till det du söker. Vi vill att vår besökare ska hitta det dom söker innan den här menyn men sedan har vi denna som reserv om du inte gör det. Säg väldigt gärna vad du tycker om guiden Samla lån utan fast inkomst genom att lämna omdöme och betyg här nedan. Du kan börja med betyg i det här kapitlet och sedan kan du lämna omdöme nedanför detta.


Freedom Finance billån

Freedom Finance billån? Freedom finance har både vanliga billån och privatlån till bil. Så ska du låna till bil så är Freedom finance ett bra val. Du kan se hur dem står sig mot andra låneförmedlare och banker här ovan i topplistan över lån som besökare innan dig valt. På så sätt vill vi tillsammans med våra besökare ge en så bra överblick som möjligt över alternativen och ge oss låntagare mer makt. Freedom finance billån sträcker dig ända upp till 600.000kr men köper du en bil äldre än 2004 eller inte har 20 procent i kontantinsats själv så tipsas du om att ansöka om ett privatlån istället. Då behöver du varken följa kravet om årsmodell eller kravet att ha en kontantinsats på 20 procent.

Freedom Finance billån


Läs mer om Freedom Finance billån

Freedom Finance billån ska ju förklara vad dom erbjuder för låneförmedling av lån till bil men du kanske ändå inte hittar det du söker så då har vi skapat den här listan. Så här kan du enkelt hitta vidare till guider som är relaterade till ämnet.


Säg vad du tycker om guiden Freedom Finance billån genom att lämna betyg och omdöme

Här kan du ge betyg och omdöme om vår guide om Freedom Finance billån, vill du ge betyg på Freedom Finance så gör du det under Freedom Finance omdöme.

Freedom Finance


Sammanfattning av Freedom Finance billån

Freedom Finance billån är en sida om handlar om vad låneförmedlare Freedom Finance har för lån till bil. Så planerar du att jämföra billån via dom så rekommenderar vi att du ska läsa våran guide först. Eftersom vi hela tiden uppdaterar denna för att du ska hitta det viktigaste om just detta.


Vilka banker har Freedom Finance

Vilka banker har Freedom Finance med i sin jämförelse? Alltså vilka banker samarbetar Freedom Finance helt enkelt? Vilka banker Freedom Finance har samarbete med och jämför åt dig är en fråga som vi ofta får in och i den här guiden tänkte vi reda ut det så att våra besökare inte skickar in en ansökan och får en UC på sig i onödan. Vårt mål är att ge våra besökare så bra överblick som möjligt över alla låneförmedlare så att du får en så bra jämförelse som möjligt och du kan hitta den bästa räntan för just dig och dina förutsättningar.

Här ser du vilka dom samarbetar med

Här listar vi alla banker som Freedom Finance har samarbete med och jämför åt dig när du skickar in en ansökan om att få låna pengar via dom. Listan har vi tagit reda på genom att bland annat mail Freedom Finance men även genom tips från människor som ansökt om lån via Freedom Finance. Vi uppdaterar listan så fort vi får reda på någon ändring.

 1. Nordax
 2. Collector Bank
 3. Konsumentkredit
 4. Marginalen Bank
 5. Spring Finance
 6. Forex Bank
 7. Swedbank
 8. SEB
 9. ICA Banken
 10. Sevenday
 11. Wasa kredit
 12. Ikano Bank
 13. Santander
 14. Villabanken
 15. Resurs Bank
 16. Re:member
 17. Lån och spar Bank
 18. Big Bank
 19. Svea Ekonomi
 20. Avida Finans
 21. Credex
 22. MoneyGo
 23. Halens Privatlån
 24. Credento
 25. Cash Buddy

Vilka banker har Freedom Finance

Freedom Finance omdöme

Gå till Freedom Finance omdöme för att lämna och läsa omdöme och betyg om Freedom Finance. Där kan du se vad våra besökare tycker om dom genom sina kommentarer och betyg. Det är bland annat detta som vi tar med när vi skapat topplistorna. Det vill säga den topp 5 listan som du ser här ovan och där du kan klicka på länken precis ovanför den och se alla våra listor. Det är alltså bland annat omdöme och betyg vi tar med när vi skapar dessa varje vecka.

Freedom Finance

Bästa låneförmedlare

Bästa låneförmedlare är helt enkelt en guide där vi tillsammans med våra besökare tar fram veckans bästa låneförmedlare i vårt bäst i test där våra besökare påverkar resultatet helt och hållet. En guide du bara måste läsa om du funderar på att låna pengar via Freedom Finance.


Hur tjänar Freedom Finance pengar?

Svar: Dom tjänar pengar genom att förmedla kunder till bankerna. Det är alltså en så kallad win-win situation där du får över 20 banker jämförda med bara en ansökan och en UC (kreditupplysning) och dom tjänar pengar på att hitta en bästa banken för just dig som gör att du väljer att låna pengar.

Är Freedom Finance gratis?

Svar: Ja det är gratis att skicka in en ansökan för att se om du får låna pengar och få svar på en av våra vanligaste frågor, hur mycket får jag låna. Sedan kan du i lugn och ro ta ställning till om du vill låna pengar eller inte. Du förbinder dig alltså inte att låna pengar bara för att du skickar in en ansökan om du får låna pengar.

Är Freedom Finance en låneförmedlare?

Svar: Ja Freedom Finance är en låneförmedlare som ställer banker mot varnadra för att du ska få så bra och billig ränta som möjligt för just dina förutsättningar. Och en stor fördel med det är att du bara får en UC (alltså kreditupplysning från företaget UC) och inte en UC per bank som du hade fått om du hade ansökt hos alla dessa själv.


Läs mer om Vilka banker har Freedom Finance

Här bygger vi löpande en snabbmeny över alla guider vi skrivit om Freedom Finance som vi tycker du borde läsa innan du ska låna pengar via Freedom Finance eller någon annan låneförmedlare. Vi tipsar även om relaterade guider som vi tycker du borde läsa.

Låneförmedlare

Freedom Finance är en låneförmedlare och i guiden låneförmedlare kan du jämföra dom mot andra låneförmedlare. Så funderar du på att låna pengar via Freedom Finance bör du verkligen läsa den guiden först!


Sammanfattning av Vilka banker har Freedom Finance

Freedom Finance har följande banker: Nordax, Swedbank, Marginalen, Villabanken, Santander Mitt Lån, Forex, Santander, Wasa kredit, Ikano bank, Spring Finance, Konsumentkredit, Sevenday, Collector, Big Bank, Selene, Credex, Time Finans, Moneypal, Svea Ekonomi, Cash Buddy, Avida Finans och MyMoney. I den här guiden får du reda på vilka banker som Freedom Finance jämför åt dig när du skickar in en ansökan till dom.

Freedom Finance


Vi skulle gärna vilja ha både betyg och omdöme på Vilka banker har Freedom Finance om du har tid? Betyg ger du ovan genom att föra pilen över stjärnorna och trycka till. Du ger ett till fem i betyg och ettan är till vänster och fem till höger. Sedan kan du ge omdöme med dina egna ord och det gör du längst ned på den här sidan. Här nedan fortsätter vi med sammanfattningar av guider om Freedom Finance som vi tror du kan tycker är intressanta om du funderar på att låna pengar via låneförmedlaren. Så om du vill läsa mer om det så kan du se listan nedan. Här nedan hittar du en fördjupning i Freedom Finance och Vilka banker har Freedom Finance.

Lendo eller Freedom Finance

Lendo eller Freedom Finance? Vilken ska man välja mellan Lendo och Freedom Finance? Båda är så kallade låneförmedlare. Genom att skapa en topplista över banker, låneförmedlare och andra jämförelsetjänst så hoppas vi kunna hjälpa dig att välja mellan dessa två. Du hittar topplistan här ovan och där kan du även läsa och lämna omdöme om samtliga lån.

Vilka banker har Lendo och Freedom Finance samarbete med?

Vill du jämföra vilka banker Lendo och Freedom Finance har samarbete med kan vi rekommendera våra guider Lendo banker och Freedom finance banker. Där uppdaterar vi varje vecka med vilka banker dom har avtala med och jämför åt dig helt gratis med bara en UC. Det vill säga bara en kreditupplysning. Ett tips är att jämföra båda dessa låneförmedlare mot varandra för att se vart du kan få bäst ränta och villkor.


Är både Lendo och Freedom Finance låneförmedlare?

Svar: Ja det är korrekt. Båda är låneförmedlare men det som skiljer dom åt är att Freedom Finance inte bara erbjuder jämförelse av privatlån utan även billån med bilen som säkerhet för lånet. Vilket alltså inte Lendo gör.


Läs mer om Lendo eller Freedom finance

Här har vi samlat länkar i en snabbmeny till guider om både Lendo och Freedom Finance. Som vi tycker du borde läsa innan du väljer att låna pengar av någon av dessa eller någon annan låneförmedlare.


Sammanfattning av Lendo eller Freedom Finance

Vi skapade Lendo eller Freedom Finance för att visar hur vi gör för att tillsammans med våra besökare försöka få fram vilken av dessa låneförmedlare som är bäst. Och vad som i så fall gör dom bäst.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Lendo eller Freedom Finance

Här har du möjlighet att lämna betyg och omdöme på guiden Lendo eller Freedom Finance?. Ge omdöme genom att skriva en kommentar här nedan. Där har du även möjlighet att ställa en fråga om guiden. Betyg ger du genom att ge 1-5 stjärnor. Diskutera Lendo eller Freedom finance? med andra besökare och med oss på redaktionen här nedanför. Där kan du även ställa eventuella frågor om du har några sådana. Vi får in väldigt många frågor angå Lendo eller Freedom finance så därför har vi samlar dessa här. Kapitlet uppdateras löpande hela tiden. Är det för stor fråga får den en egen guide. Du länkar vi vidare till frågan istället.

Låna 500 000 utan säkerhet

Låna 500 000 utan säkerhet? Är det ens möjligt? Jag det är möjligt att låna 500.000kr utan säkerhet idag. Utan säkerhet menas att du inte lämnar något i säkerhet för lånet. Tar du ett bolån så vill till exempel banken ha bostaden som säkerhet för lånet. Betalar du inte lånen så kan banken helt enkelt ta din bostad och sälja den och få sina pengar igen. Men när en bank lånar ut pengar utan säkerhet så lämnar man alltså inget i säkerhet på samma sätt. Dem gör en kreditprövning och bedömer din möjlighet att betala tillbaka lånet men inget mer än så vad gäller säkerhet. Bland dem vi listar kan du låna 500 000 kr utan säkerhet hos Bank Norwegian och via Freedom Finance. Via Freedom Finance är det dock Bank Norwegian som lånar ut pengarna också då Freedom Finance samarbetar med Bank Norwegian och alltså lägger fram dem som förslag om du fyller i att du vill låna 500.000kr.

Låna 500000 utan säkerhet

Jämför så stora privatlån

Om du vill jämföra så stora privatlån bör du ta dig igenom topplistan här ovan. Där ser du topp 5 av vårt bäst i test av just privatlån. Och vill du se hela klickar du bara på länken precis ovanför listan. För där hittar du alla lån vi listar och det är dom hela bäst i testet baseras på och dom sorterar vi efter bland annat omdöme, betyg, recensioner och hur populära dom är.


Tyck till om Låna 500 000 utan säkerhet

Här kan du ge omdöme och betyg på guiden Låna 500 000 utan säkerhet som du precis har läst. Vi vill veta vad våra besökare tycker om allt vi gör här på Kontantinsats.se och har därför beslutat oss för att alla besökare öppet kan skriva om precis alla sidor vi gör. För vår främsta mål med dessa är att skapa innehåll som verkligen ger ett värde till er.


Sammanfattning av Låna 500 000 utan säkerhet

Låna 500 000 utan säkerhet är en guide där tanken är att du ska kunna jämföra lån på exakt 500.000kr. Och med det ska kunna hitta det lånet som är bäst för just dig och där du kan hitta den lägsta räntan för just dig.


Freedom Finance – Vilka banker?

Freedom finance vilka banker? Det vill säga vilka banker samarbetar Freedom Finance med? Det tänkte vi ta reda på och lista här. Samtliga låneförmedlare och jämförelsetjänster som vi har med i våra listor försöker vi ta reda på vilka banker dom har med i sin jämförelse och som du alltså kan jämföra genom att välja någon av dessa låneförmedlare eller jämförelsetjänster. På startsidan försöker vi lista samtliga.

Hela listan på vilka banker Freedom Finance har samarbete med

 • Nordax
 • Swedbank
 • Marginalen
 • Villabanken
 • Santander Mitt Lån
 • Forex
 • Santander
 • Wasa Kredit
 • Ikano bank
 • Spring Finance
 • Konsumentkredit
 • SevenDay
 • Collector
 • Big Bank
 • Selene
 • Credex
 • Time Finans
 • Moneypal
 • Svea Ekonomi
 • Cash Buddy
 • Avida Finans
 • MyMoney

Vilka banker står det att Freedom Finances hemsida att dom samarbetar med?

Under Privatlån och sedan Frågor och svar så kan du hitta svaret dom själva skriver om vilka banker dom samarbetar med och jämför åt dig. Där står det att dom samarbetar med 20-tal banker och andra långivare och att dom visar ett urval av deras samarbetspartners på deras startsida.

Freedom Finance vilka banker

Freedom Finance


Läs mer om Freedom Finance billån

Vilka banker har andra låneförmedlare

Låna till kontantinsats


Säg vad du tycker om guiden Freedom Finance billån genom att lämna betyg och omdöme

Här kan du ge betyg och omdöme om vår guide om Freedom Finance billån, vill du ge betyg på Freedom Finance så gör du det under Freedom Finance omdöme.

[ratings]


Här är du nu: Kontantinsats » Freedom Finance vilka banker

Freedom Finance

Freedom Finance är en låneförmedlare som helt enkelt tar in en ansökan från dig och sen låtar banker slås om att få låna ut pengar till dig genom att ge dig så bra erbjudanden som möjligt. Genom att använda en sådan tjänst som Freedom Finance så behöver man inte kontakta alla bankerna som dom samarbetar med utan enbart Freedom Finance. Den finns många fördelar med det och det är framförallt att dom bara tar en kreditupplysning på dig och inte en per bank som det hade blivit om du jämfört själv genom att kontakta alla bankerna själv. För man vill gärna ha så lite kreditupplysningar på sig som möjligt när det gäller lån för att öka chansen att kunna få lån nu och i framtiden. Och dessutom får man oftast bättre ränta hur färre UC man har på sig. Sedan är det dessutom väldigt tidskrävande att kontakta alla själv istället för att skicka en ansökan och få svar snabbt och enkelt.

Jämför alltid låneförmedlare

Freedom Finance är som sagt en låneförmedlare och det gäller att du jämför låneförmedlare innan du väljer en som passar just dig bäst. Först måste du se vilka som jämför det lånen som du vill jämföra och sedan kan du jämföra dessa mot varandra. Se vilka banker som dom jämför till exempel.

Freedom Finance

Vilka banker har Freedom Finance samarbete med

På grund av sekretess så uppger dom inte exakt vilka banker dom har samarbete med med vi tar reda på dg på andra sätt.

 • 1. Nordax
 • 2. Collector Bank
 • 3. Konsumentkredit
 • 4. Marginalen Bank
 • 5. Spring Finance
 • 6. Forex Bank
 • 7. Swedbank
 • 8. SEB
 • 9. ICA Banken
 • 10. Sevenday
 • 11. Wasa kredit
 • 12. Ikano Bank
 • 13. Santander
 • 14. Villabanken
 • 15. Resurs Bank
 • 16. Re:member
 • 17. Lån och spar Bank
 • 18. Big Bank
 • 19. Svea Ekonomi
 • 20. Avida Finans
 • 21. Credex
 • 22. MoneyGo
 • 23. Halens Privatlån
 • 24. Credento
 • 25. Cash Buddy

Freedom Finance lånekalkylator

Omdöme på Freedom Finance

Du har själv möjlighet att lämna omdöme och betyg om Freedom Finance och det gör du under Freedom Finance omdöme och betyg. Vi har själva skrivit en recension om Freedom Finance och den håller vi uppdaterade löpande. Du hittar den under Freedom Finance recension.

Så funkar sidan om Freedom Finance

Så vad är det här för sida du befinner dig på nu då? Jo vi på Kontantinsats.se har som främsta mål att försöka visa att man kan låna till sin kontantinsats vid köp av bostad och på så sätt hoppas vi visa det för en hel generation som annars riskerar att hamna utanför bostadsmarknaden för att bostadsmarknaden och reglerna ser ut som dem gör idag. Tjänar man 25.000kr i månaden och ska köpa en liten lägenhet i Stockholms innerstad på 25kvm för 3 miljoner så behöver man 450.000kr i kontantinsats. Pengar som tar väldigt lång tid att spara ihop om man har en lån på 25.000kr till exempel. Därför vi vi visa att det är möjligt att låna pengar till kontantinsatsen. Men sedan bygger vi även på våra guider om alla möjliga lån med ambitionen att bygga en största och bästa guiden om lån i Sverige. Och även annat som rör privatekonomin. Vi följer marknaden och banker varje dag för att kunna bygga den bästa guiden. Och den här guiden du är inne på nu handlar om Freedom Finance och har som syfte att samla allt vi kan hitta om Freedom Finance och låta våra besökare läsa och lämna omdöme och betyg om Freedom Finance. Precis som med alla banker, långivare, låneförmedlare och andra jämförelsetjänster vi listar. Vi vill försöka hjälpa dig med att få den absolut bredaste överblicken över lånemarknaden i Sverige.

Lendo eller Freedom Finance?

Lendo eller Freedom Finance? Vilken ska man välja? Har man svårt att välja mellan Lendo och Freedom Finance som är några av Sveriges kändaste låneförmedlare så kan man läsa våran guiden som heter Lendo eller Freedom Finance?.

Låna till kontantinsats via Freedom Finance?

Ja Freedom Finance är en låneförmedlare som jämför räntor och villkor år dig så att du ska kunna hitta det bästa lånet. För att låna till din kontantinsats så måste du ta ett privatlån. Privatlån jämför Freedom Finance och du kan således använda dem för att jämföra och hitta ett lån till din insats.


Vi har skrivit mer om Freedom Finance – Lista

Detta är en lista över andra guider vi skrivit om just låneförmedlarens Freedom Finance. Tanken är att du här kan klicka dig vidare och få en fördjupning i det som du är intresserad av. Vi har tagit fram listan baserad på dina intressen. Eller vad du visar här inne på Kontantinsats.se rättare sagt.


Sammanfattning av Freedom Finance

Sedan vi startade Kontantinsats.se 2010 har vi följt Freedom Finance. Det har gjort att vi har en väldigt unik position och har med den erfarenheten skapat den här guiden som vi försöker bygga som en startsida för alla som funderar på att låna pengar via dom.

Freedom Finance


Freedom Finance – Lån utan säkerhet

Freedom finance lån utan säkerhet? Hos Freedom finance kan du jämföra lån utan säkerhet genom att fylla i deras ansökan direkt online på nätet. Där kan du låna upp till 500.000kr. Självklart måste du uppfylla villkoren för att kunna låna så mycket pengar. När du sedan skickat in din ansökan om lån så får du sedan förslag från flera olika banker om ränta och villkor som du sedan själv kan jämföra i lugn och ro. Så kan du räkna på det och se om det är något av dessa banker du skulle vilja låna pengar ifrån. Ta gärna en titt under Freedom Finance där vi samlar alla artiklar och sidor vi har dom och allt vi kan hitta om dom i media med mera.

Freedom Finance


Sammanfattning av guide Freedom Finance – Lån utan säkerhet

Freedom Finance är en låneförmedlare som jämför lån utan säkerhet åt dig. Då får du över 20 banker jämförda med bara en UC och en ansökan.

Freedom Finance - Lån utan säkerhet


Läs mer om Freedom Finance – Lån utan säkerhet

Vi har skrivit massor om både Freedom Finance och andra låneförmedlare som jämför lån utan säkerhet och även banker och långivare du kan låna pengar direkt av utan att lämna något i säkerhet. I den här listan kan du hitta några av dom vi tror du är intresserad av läsa mer om.

Vilka banker har andra låneförmedlare som Lendo, Advisa med flera samarbete med?

Läs mer om att låna till kontantinsats


Ställ en fråga om guiden Freedom Finance – Lån utan säkerhet

Du får väldigt gärna ställa en fråga om guiden Freedom Finance – Lån utan säkerhete genom att skriva den här nedan bland kommentarerna.


Säg vad du tycker om guiden Freedom Finance – Lån utan säkerhet

Hej! Du har precis tagit del av guiden Freedom Finance – Lån utan säkerhete och vi skulle bli otrolig glada om du ville ta dig tid att säga vad du tycker om den så att vi kan bli bättre. Du lämnar omdöme i form av en kommentar här nedan och betyg genom att trycka på stjärnorna. 1-5 kan du ge i betyg. Om du vill ge omdöme och betyg på Freedom Finance istället så gör du det under Freedom Finance omdöme.

[ratings]


Ge omdöme på Freedom Finance – Lån utan säkerhet

Vi blir även glada om du vill ge ett omdöme på guiden Freedom Finance – Lån utan säkerhete genom att skriva en mening eller två här nedan.


Här är du nu: Kontantinsats » Freedom Finance – Lån utan säkerhet

Freedom Finance banker

Freedom Finance banker? Vilka banker jämför Freedom Finance åt dig och har samarbete med? Det är en fråga vi ofta får och därför tänkte vi i det här guiden reda ut det. Dessutom kommer vi hålla den här guiden uppdaterat löpande varje vecka så att du alltid ska kunna hitta aktuella banker Freedom Finance har i sin jämförelse över lån. Vilka banker låneförmedlare har går dom ogärna ut med och ibland har dom sekretess på alla. Ibland i sina egna kontrakt och ibland har bankerna sådana som gör det omöjligt för låneförmedlaren att skriva ut alla. Men vi tar reda på det ändå på lite olika sätt. Därför har vi guider som denna om Freedom Finance, a title=”Lendo banker” href=”/lendo-banker/”>Lendo banker, Advisa banker banker med flera. Se mer under låneförmedlare.

Vilka banker Freedom Finance har samarbete med

Här kan du se vilka banker som låneförmedlare Freedom Finance jämför åt dig. Du skickar bara in en ansökan och så får du se vad du skulle få för ränta om du väljer att låna pengar.

 • 1. Nordax
 • 2. Collector Bank
 • 3. Konsumentkredit
 • 4. Marginalen Bank
 • 5. Spring Finance
 • 6. Forex Bank
 • 7. Swedbank
 • 8. SEB
 • 9. ICA Banken
 • 10. Sevenday
 • 11. Wasa kredit
 • 12. Ikano Bank
 • 13. Santander
 • 14. Villabanken
 • 15. Resurs Bank
 • 16. Re:member
 • 17. Lån och spar Bank
 • 18. Big Bank
 • 19. Svea Ekonomi
 • 20. Avida Finans
 • 21. Credex
 • 22. MoneyGo
 • 23. Halens Privatlån
 • 24. Credento
 • 25. Cash Buddy

Listan uppdateras 2017-10-26 senast.

Freedom finance banker

Freedom Finance


Sammanfattning Freedom Finance banker

Freedom Finance är en låneförmedlare som jämför lån och den här guiden är alltså till för dig som vill se vilka banker som Freedom Finance jämför åt dig. För när du skickar in en ansökan till dom så jämför dom den mot olika banker för att hitta den billigaste räntan för just i dig. Och då bör du veta vilka banker dom har i sin jämförelse. Det är det som den här guiden hjälper dig med.


Läs mer om Freedom Finance banker

Den här är en snabbmeny över andra guider vi skrivit om Freedom Finance banker och som vi tycker du borde ta och läsa. Speciellt om du funderar på att låna pengar av låneförmedlare Freedom Finance.

Fler låneförmedlare och vilka banker dom har samarbete med

Låna till kontantinsats


Diskutera Freedom Finance banker med andra besökare

Du kan vara med och diskutera Freedom Finance banker här nedanför. Där finns både vi på redaktionen och andra besökare i kommentarsfältet. Där diskuterar vi vilka banker Freedom Finance har och vad man bör tänka på när man ska använda en låneförmedlare.


Lämna betyg på guiden Freedom Finance banker

Här kan du ge betyg på guiden Freedom Finance banker. Vill du istället ge betyg och omdöme på Freedom Finance så kan du göra det under Freedom Finance omdöme.

[ratings]


Lämna omdöme på guiden Freedom Finance banker

Du kan även säga vad du tycker om Freedom Finance banker med dina egna ord och det gör du i kommentarsfältet.


Här är du nu: Kontantinsats » Freedom Finance » Freedom Finance banker

Freedom Finance betalningsanmärkning

Freedom Finance betalningsanmärkning? Kan man låna pengar via Freedom Finance trots betalningsanmärkningar? Ja om man läser på deras hemsida under privatlån så skriver dom väldigt tydligt att dom har väldigt många banker som dom jämför och att det innebär att dom har möjligheten att hjälpa dig som har betalningsanmärkningar att låna pengar. Vilka villkor som gäller för såna lån är väldigt varierande och individuellt så det enda sättet för dig att ta reda på om det är möjligt för dig att låna pengar via Freedom Finance är att skicka in en ansökan. Du förbinder dig inte att låna så du kan skicka in en ansökan bara för att se om du först och främst har möjlighet att låna pengar och i så fall vad det skulle kosta dig när du har betalningsanmärkningar. För det är dessvärre så att hur högre risk en bank tycker att dom tar när dom lånar ut pengar desto dyrare är lånet. Så har man betalningsanmärkningar så får man vara beredd att betala lite mer än om man inte hade haft några betalningsanmärkningar. Vill du ha en fördjupning i betalningsanmärkningar och Freedom Finance så har vi tipsat om några guider som vi tror du kan tycka är intressanta lite längre ner i den här guiden.

Freedom Finance


Lista på mer vi skrivit om Freedom Finance betalningsanmärkning

Det vi gör här är att samla andra guider vi skrivit om just Freedom Finance betalningsanmärkning på något sätt. Antingen direkt om detta eller relaterade guider till dessa två ämnen.

Vilka banker har andra låneförmedlare som Lendo, Advisa med flera samarbete med?


Ställ en fråga om Freedom Finance betalningsanmärkning

Undrar du något i guiden du precis läst eller något annat på vår hemsida så får du väldigt gärna ställa en fråga här nedan. Där kan både vi i redaktionen och besökare svara på din fråga. Vi svarar oftast inom 24 timmar året runt.


Betyg och omdöme på guiden Freedom Finance betalningsanmärkning

Vi skulle bli väldigt glada om du tog dig tid och sa vad du tycker om guiden Freedom Finance betalningsanmärkning som du precis läst. Du kan lämna omdöme i form av en kommentar och betyg i form av stjärnor.


Sammanfattning av guiden Freedom Finance betalningsanmärkning

Det finns möjlighet att låna pengar via Freedom Finance trots betalningsanmärkningar men det är väldigt varierande och individuellt om man får låna pengar trots betalningsanmärkning. Din enda chans att få reda på om du har möjlighet att låna pengar trots betalningsanmärkningar är att skicka in en ansökan. Hos Freedom Finance förbinder du dig inte att låna pengar när du skickar in en ansökan utan du kan skicka in en bara för att se om du kan få låna pengar och hur mycket det i så fall skulle kosta.

Freedom Finance betalningsanmärkning


Freedom Finance grundkrav

Freedom Finance grundkrav för att du ska få låna pengar via Freedom Finance är att du ska minst vara 18år gammal. Du kan alltså ansöka om att få låna pengar så fort du fyllt 18år. Du måste ha en årsinkomst på minst 100.000kr totalt. Sedan måste du vara fast boende i Sverige. Vill du ta ett privatlån hos Freedom Finance får du inte ha några skulder hos Kronofogden. Alltså inget skuldsaldo. Däremot kan du få låna pengar trots skuld hos kronofogden om du äger en fastighet som du kan lämna som säkerhet för lånet. Har du betalningsanmärkningar kan du prova ansöka då Freedom Finance har banker som beviljar lån trots betalningsanmärkningar.

Betyg på Freedom Finance grundkrav

Vårt mål är alltid att rubriken ska stämma 100% med innehållet. För vi tror att om vi lyckas med det så får vi mycket nöjdare besökare och då kan förhoppningvis tänka sig att besökare oss igen. Och hela sajten bygger på att skapa innehåll tillsammans med våra besökare så för varje besök så blir sajten bättre. Så hur mer besökare desto bättre sajt. Därför kan du ge betyg på alla guider. Och det vi vill att du ger betyg 1-5 på är hur bra rubriker stämmer med rubriken Freedom Finance grundkrav.

[ratings]

Freedom Finance omdöme

Freedom Finance omdöme? Här kan du som besökare ge omdöme och betyg på Freedom Finance. Du lämnar omdöme i form av en kommentar och betyg i form av stjärnor 1-5. Vår mål är att tillsammans kunna skapa en bra konsumentguide för alla oss som ska låna pengar. Vilket ju dom flesta av oss gör någon gång i livet. Och då tänker vi att vi tillsammans kan skapa den bästa guiden. Det gör vi bland annat genom omdöme och betyg från besökare samt våran egen recension som vi håller uppdaterad löpande hela tiden. Vi tar till exempel reda på vilka banker Freedom Finance samarbetar med och jämför åt dig.

Freedom Finance omdöme

Freedom Finance


Innehåll i guiden Freedom Finance omdöme

Här hittar du menyn över Freedom Finance omdöme där du kan klicka på rubrikerna för att ta dig fram till dom olika kapitlen som du är intresserad av och vill läsa mer om. Tanken är att du inte ska behöva lägga ner tid på en guider som du inte tycker är intressant.

 • Freedom Finance omdöme »
 • Innehåll i guiden Freedom Finance omdöme (här är du nu)
 • Läs mer om Freedom Finance omdöme
 • Diskutera Freedom Finances omdöme
 • Betyg och omdöme på låneförmedlaren Freedom Finance

Läs mer om Freedom Finance omdöme

Här försöker vi bygga upp en så lätt överskådlig meny som möjligt över guider vi skrivit om Freedom Finance och andra guider som är relaterade till Freedom Finance. Till exempel guider om låneförmedlare och andra låneförmedlare.

Läs fler låneförmedlares omdömen och betyg

Här kan du även läsa andra låneförmedlares omdöme och betyg.


Diskutera Freedom Finances omdöme

I kommentarsfältet kan du vara med och diskutera och ställa frågor om guiden Freedom Finance omdöme eller Freedom Finance. Där finns vi på redaktionen och andra besökare för att kasta oss in i diskussionen så snabbt vi kan. Vi brukar svara inom 24 timmar och andra besökare vara minst lika snabbt dom.


Betyg och omdöme på låneförmedlaren Freedom Finance

Här har du möjlighet att säga vad du tycker om Freedom Finance genom att lämna betyg och omdöme. Betyg ger du genom att ge 1-5 stjärnor där 1 är mindre bra och 5 är bäst. Omdöme ger du genom att scrolla ner lite och skriva en kommentar i kommentarsfältet. Där kan du även ställa en fråga om Freedom Finance, något om vår guide eller hemsida i övrigt. Ta gärna en titt på Freedom Finance som är vår guide där vi samlat allt om dom. Lite som en startsida för våra guider om Freedom Finance. Där hittar du även tips på vår guide Freedom Finance banker.

[ratings]


Här är du nu: Kontantinsats » Freedom Finance » Freedom Finance omdöme

Låna pengar via Lendo eller Freedom Finance

Låna pengar via Lendo eller Freedom Finance? Vilken ska man välja? Både två är väldigt populära och hör till dem allra största och populäraste låneförmedlarna i Sverige. Du kan jämföra lån genom båda två och endast få två UC (kreditupplysningar). På så sätt får du en väldigt bred jämförelse men bara genom två UC. Så vårt tips är helt enkelt att göra som många andra – prova att jämföra lån genom båda. Sedan väljer du det bästa lånet med bäst villkor och billigaste räntan.


Läs mer om Lendo eller Freedom Finance


Ställ en fråga om Låna pengar via Lendo eller Freedom Finance

Här nedanför kan du diskutera Låna pengar via Lendo eller Freedom Finance i kommentarsfältet. Där kan du se vad andra tycker om Lendo och Freedom Finance och du kan ställa frågor till oss på redaktionen eller till andra besökare.


Lämna betyg och omdöme på guiden Låna pengar via Lendo eller Freedom Finance

Vi skulle bli väldigt glada om du ville säga vad du tycker om guiden Låna pengar via Lendo eller Freedom Finance och om det är något du saknar eller gillar.


Sammanfattning av Lendo eller Freedom Finance

Det är svårt får oss att säga vilken som är bäst för just dig av Lendo eller Freedom Finance men vårt tips är att titta in hur populära Lendo och Freedom Finance är i våran guiden med låneförmedlare. Den visar vilken låneförmedlare som är populäraste hos våra besökare just den här veckan. Sedan bör du även läsa våra guider Vilka banker har Lendo och Vilka banker har Freedom Finance så du kan se vilka banker du får jämförda. Utöver det bör du även se Lendo omdöme och Freedom Finance omdöme där du kan läsa och lämna omdöme om dom båda. Sedan tror vi du har kommit fram till vilken som är bäst för just dig. Men har du fortfarande inte det kan du även läsa våra recensioner. Lendo recension och Freedom Finance recension.


Tar Freedom Finance UC?

Tar Freedom Finance UC? Ja Freedom Finance tar UC när du skickar in en ansöka till dom. Dom flesta större lånen i Sverige tar UC. Därför har vi skapat guiden Låna pengar utan UC för alla som vill se vart det går att låna pengar om man inte vill att dom tar en UC på en. Den stora fördelen med att använda en låneförmedlare är att dom bara tar en UC trots att många av dom jämför över 20 banker med bara en ansökan.

Freedom Finance Zmarta

Freedom Finance Zmarta? Både Freedom Finance och Zmarta är låneförmedlare. Det vill säga jämförelsetjänster av lån som gratis hjälper dig att jämföra lån genom att ställa banker mot varandra och på så sätt få fram bästa räntan och bästa villkoren för just dig. Sedan Zmarta även andra tjänster utöver det som inte Freedom Finance har där du till exempel även kan jämföra försäkringar via Zmarta. Men det viktigaste med jämförelsen med Freedom Finance och Zmarta är att båda har samma ägare. Så vill du jämföra lån så vet du alltså att båda har samma ägare men det är dock två olika företag. Så du kan använda dig av båda och få olika svar.

ICA Banken snabbt upp på 2a plats

Senaste dagarna har vi sett att ICA Banken snabbt gått upp på en andra plats från en tidigare 4e plats. Förbi både Lendo och Freedom Finance. Vad det beror på vet vi inte riktigt men kanske är det kampanjen dom har just nu att dom matchar räntan om du får en lägre någon annanstans. Se länk i topplistan för exakta villkor för det. Erbjudanden gäller t o m 2014-05-30.