Kategoriarkiv: Compricer

Lendo eller Compricer?

Lendo eller Compricer? Vilken ska man välja? Lendo och Compricer har samma ägare och som även äger Aftonbladet, Blocket med mera. Men Lendo och Compricer jämföra olika banker för närvarande. Även om många av dom är samma. Så vilken du ska välja är svårt att säga. Här ovan i topplistan ser du vilket alternativ som besökare innan sig valt just den här veckan. Men det varierar väldigt mycket från vecka till vecka. Det som är bra med både Lendo och Compricer är att båda bara tar en UC. Alltså kreditupplysning. Det gör att du kan jämföra massa banker men med bara en UC. Så jämför du genom båda så blir det ändå bara två UC.

Lendo

 • Grundades: 2007
 • Omsättning: ca 255milj 2015.

Lendo

Allt om låneförmedlare Lendo

Lendo heter våran guide som fungerar som startsida för allt vi skriver om Lendo. Där kan du bland annat hitta omdöme och betyg från våra besökare och recension från redaktionen på Kontantinsats.se som följt Lendo varje dag sedan starten av Kontantinsats.se år 2010.

Allt om Compricer

Compricer är guiden som fungerar lite som en startsida för Compricer på så sätt att vi samlar allt vi skrivit om dom under samma sida. Det går inte att nå allt därifrån men vi ser alltid till att man med högst två klick kan nå alla guider. Compricer är inte bara en låneförmedlare men i den här jämförelse jämför vi dom för vilken som är bäst att jämföra privatlån.

Låna pengar via Compricer


Diskutera Lendo eller Compricer

I kommentarsfältet här nedanför kan du vara med och diskutera guiden Lendo eller Compricer genom att kasta dig in i diskussion med andra besökare eller med oss på redaktionen. Där kan du även ställa frågor. Vi på redaktionen brukar svar inom 1 dygn och andra besökare brukar vara ungefär lika snabba.

Är både Lendo och Compricer låneförmedlare?

Svar: Ja både Lendo och Compricer är låneförmedlare. Hos Lendo kan du enbart jämföra privatlån och hos Compricer kan du jämföra mer än så. Du kan jämföra privatlån, bolån, försäkringar med mera.

Är både Lendo och Compricer gratis?

Svar: Ja i skrivande stund så är både Lendo och Compricer gratis att använda. Vår gissning är att det även i fortsättningen kommer förbi så eftersom deras affärsmodell inte ser ut så att det är kunderna som betalar för jämförelsen utan långivarna och bankerna.

Vilka banker är det Lendo jämför?

Svar: Vi har samlat en lista på dessa banker under Vilka banker har Lendo. Så är du ute efter vilka banker det är dom jämför kan du titta in där.


Bäst låneförmedlare

Bästa låneförmedlare är en guide som fungerar som en förlängning på guiden Låneförmedlare. Där fokuserar vi på dom 3 vinnande ur guiden Låneförmedlare helt enkelt. Många väljer att läsa den versionen då dom bara vill låna pengar via dom bästa låneförmedlarna. Både Lendo och Compricer är låneförmedlare så därför tycker vi att du bör läsa guiden Låneförmedlare. Där kan du se ännu fler alternativ än dessa två och se vilken som passar dig bäst.


Vi har skrivit mer om Lendo eller Compricer

Målet med den här menyn är att ge dig så bra överblick som möjligt över guider som vi skrivit om Lendo och Compricer eller som på annat sätt är relaterade eller som vi tror du skulle vilja läsa eftersom du tagit dig in här. Exempel på det kan vara våra guider om låneförmedlare eftersom både Lendo och Compricer är låneförmedlare.


Sammanfattning av Lendo eller Compricer<

Lendo eller Compricer? är en sida där vi tillsammans ska utse den bästa låneförmedlaren av dessa två. Och det gör vi tillsammans. Vi på redaktionen samlar så mycket som möjligt om detta två och presenterar det på den här sidan. Sedan kan du som besökare säga vad du tycker med både betyg och omdöme. Vi skriver våran åsikt i recensionerna. Till det presenterar vi även statistik på hur populära dom är hos våra besökare vad gäller lån via Kontantinsats.se.


Här har du en snabbmeny över guiden Lendo eller Compricer så du ska kunna ta dig fram till det kapitlet du är intresserad av direkt. Det fungerar så att du klicka på rubriken och sedan får du en innehållsförteckning av det kapitlet så du kan se om du tror att det är något för dig. Här ovanför ser du hur du kan ge guiden betyg i form av stjärnor och vill du ge ett omdöme gör du det här nedan. Här har du möjlighet att säga vad du tycker genom att ge betyg på guiden Lendo eller Compricer. Här tipsar vi om andra guider om Lendo och Compricer som vi skrivit och som du tror du kan vara intresserad av.

Läs det här om du ska samla lån

Läs det här om du ska samla lån! Har dragit på dig många dyra lån och krediter och vill samla det till ett stor lån istället nu? Kanske har du dragit på sig massa smslån och snabblån? Då har du kommit rätt. Här försöker vi guide dig genom hur du går tillväga för att samla lån genom en rad olika guider. Här har vi bland annat skapat en topplista över stället där du just kan slå ihop dina lån och sedan sorterar vi dem efter vart våra besökare lånar flest gånger just den här veckan. Sedan kan du läsa tidigare besökares omdöme och betyg om samtliga alternativ samt våran egen recension. Och vi skulle uppskatta om du hjälpte besökare efter dig genom att lämna omdöme och betyg också där du har valt att låna pengar. Ska du samla lån och krediter till ett stort lån så har du förmodligen tagit väldigt många UC eller andra kreditupplysningar? Det gäller att hålla nere antalet kreditupplysning för att höja chansen att få låna pengar i framtiden och därför rekommenderar vi en låneförmedlare i det här fallet. Eller att du bestämmer dig för en långivare. Dock ökar chansen för att få lån genom en låneförmedlare i och med att dem jämför mot många banken men med bara en UC/kreditupplysning. Skickar du in en låneansökning till en bank så har du ju bara en chans att få lån. Exempel på låneförmedlare i topplistan är Lendo, Compricer och Advisa.

Läs det här om du ska samla lån


Lista här är andra guider om Läs det här om du ska samla lån


Sammanfattning av Läs det här om du ska samla lån

Vill du läsa om hur du kan låna pengar för att samla lån och krediter så kan du titta in Läs det här om du ska samla lån. Vi försöker beskriva det så enkelt som möjligt för att du ska veta exakt hur man kan göra. För det är många som missförstår hur det går till. Och det är precis det som den här sidan handlar om. Så om du vill samla lån och undrar hur man gör kan du läsa den här sidan från start till slut.


Compricer

Compricer är en jämförelsetjänst som jämför lån, försäkringar, elavtal, bredband, mobilabonnemang och sparande. Compricer ägs och drivs av samma ägare som bland annat Aftonbladet, Blocket, Hitta.se med flera. Dom är även ägare av jämförelsetjänsten Lendo som du också hittar i topplistan här ovan. För där hittar du både Compricer och Lendo vilket är väldigt intressant. Två stora jämförelsetjänster med samma ägare kommer båda på vår topp 10 lista över privatlån.

Låna pengar via Compricer

Vilka banker jämför Compricer

 1. ICA BANKEN
 2. LEASY
 3. THORN
 4. COLLECTOR BANK
 5. NORDAX BANK
 6. IKANO BANK
 7. VILLABANKEN
 8. FOREX BANK
 9. COOP MED MERA BANK
 10. SVEA EKONOMI
 11. SANTANDER CONSUMER BANK
 12. KONSUMENTKREDIT
 13. MARGINALENBANK
 14. RESURSBANK
 15. MONEYGO
 16. SEVENDAY
 17. BIGBANK
 18. WASA KREDIT
 19. AVIDA FINANS
 20. CREDENTO
 21. HALENS
 22. Ellos lån

Vilka banker jämför Compricer bolån

Compricer jämför 4 banker för bolån och dom har vi listar här nedan.

 1. Ålandsbanken
 2. MittBolån
 3. ICA Banken
 4. Skandia banken

Ställ en fråga och diskutera Compricer

Här nedan kan du ställa frågor och diskutera Compricer med oss på redaktionen och med andra besökare.

Kan man låna pengar av Compricer?

Svar: Nej du lånar aldrig pengar direkt av Compricer utan dom är enbart en låneförmedlare där du jämför långivare och banker mot varandra och där dom agerar mellanhanden på det.


Compricer

Compricer är en låneförmedlare som jämför lån men dom har även andra tjänster där dom bland annat jämför bredband med mera.

Compricer bolån

Jämför Compricer bolån? Ja Compricer jämför bolån och det är en av få låneförmedlare som faktiskt gör det. Andra låneförmedlare som gör det är till exempel Freedom Finance och Zmarta. Vill du läsa mer om bolån så kan vi tipsa om våra guider Bolån och Bolån utan kontantinsats.

Compricer

Compricer-bolån


Lista på andra guider om Compricer

Det vi listat här är alltså andra guider om låneförmedlare Compricer. Vi har skrivit om Compricer ända sedan år 2010 så det har hunnit blivit väldigt många guider och här samlar vi alltså några av dom allra viktigaste och efter vad vi tror att just precis du är intresserad av att läsa mer om.


Sammanfattning av guiden om Compricer

Med guiden om Compricer vill vi skapa en plattform där vi kan samlas och diskutera deras tjänster och då framförallt deras lån som dom jämför. Du hittar bland annat omdöme, betyg och recension. Så titta igenom den här sidan innan du ska låna pengar för att läsa på ordentligt innan du ska låna pengar.


Här är du nu: Kontantinsats » Compricer

Låna pengar Compricer

Låna pengar Compricer? Funderar du på att låna pengar vi Compricer? Vi har en hel del guider om just Compricer som vi tycker du ska läsa innan du väljer att låna pengar av Compricer. Här ovan ser du till exempel en topplista över dem mest populära lånen hos våra besökare just den här veckan. Där toppade Compricer mellan plats 1-3 hela 2014. Du kan sedan klicka dig vidare för att läsa omdömen som besökare innan dig lämnat. Du kan även se betyg i form av stjärnor. Eller läsa våra recension om Compricer som vi hela tiden håller uppdaterad. Till exempel när banker som jämför och samarbetar med förändras.

Låna pengar via Compricer

Compricer billån

Compricer billån? Vad har Compricer för alternativ på billån? Är Compricer en långivare eller en låneförmedlare? Vad bör jag tänka på innan jag ska låna till bil? Svar: Compricer är en jämförelsetjänst där du bland annat kan jämföra lån. Till exempel billån med kontantinsats och billån utan kontantinsats. I det sistnämnda i form av ett privatlån. Du hittar Compricer i topplistan här ovan. Den sätts efter vart besökare innan dig har valt att låna pengar till sin bil.

Låna pengar via Compricer


Innehåll i guiden Compricer billån

Detta är en meny över guiden du befinner dig på nu. Det vill säga Compricer billån.

 • Compricer billån »
 • Innehåll i guiden Compricer billån (här är du nu)
 • Fördjupning i Compricer billån
 • Sammanfattning av Compricer billån
 • Läs mer om Compricer billån
 • Ställ en fråga om Compricer billån
 • Lämna betyg och omdöme på guiden Compricer billån

Fördjupning i Compricer billån

Det är är kapitlet för dig som vill veta precis allt om Compricers billån.

Om Compricer

Compricer är en jämförelse tjänst. Ska du låna pengar via Compricer kan du även prova jämföra bilförsäkring med mera.


Sammanfattning av Compricer billån

Compricer är en låneförmedlare och en jämförelsetjänst av billån.

Compricer billån


Läs mer om Compricer billån

Läs mer om billån

Låna till kontantinsats till bil


Ställ en fråga om Compricer billån

Här nedan kan du diskutera och ställa frågor om Compricer billån.


Lämna betyg och omdöme på guiden Compricer billån

Här kan du lämna betyg och omdöme på guiden du precis läst som heter Compricer billån. Vill du lämna omdöme och betyg på Compricer så kan du göra det under Compricer omdöme.

[ratings]


Här är du nu: Kontantinsats » Compricer » Compricer billån

Compricer omdöme

Compricer omdöme? Om du letar efter vad Compricer får för omdöme av dess tidigare användare kan du ta och titta in vår sida Compricer betyg, omdöme och recension. Där har besökare innan dig lämnat sina kommentarer om vad den tycker. Men för att göra det så rättvist som möjligt så har du som vanligt topplistan där du ser hur populära dem är hos alla besökare. Detta för att det oftast är missnöjda som tar sig tid att lämna betyg. Men på så sätt hoppas vi kunna visa det från båda håll så att säga.

Låna pengar via Compricer


Innehåll i guiden Compricer omdöme

Det här är en meny som visar innehållet i Compricer omdöme. Så du inte behöver läsa dela som du inte är intresserad av. Målet är att du alltid ska hitta det du söker om lån så snabbt som möjligt på Kontantinsats.se.

 • Compricer omdöme
 • Innehåll i guiden Compricer omdöme (här är du nu)
 • Läs mer om Compricer omdöme
 • Ställ en fråga och diskutera Compricer omdöme
 • Compricer omdöme – Läs och lämna betyg och omdöme

Compricer omdöme


Läs mer om Compricer omdöme

Har du inte hittat det du söker om Compricer och vill läsa mer så tipsar vi här om andra guider vi skrivit om dom. Listan visar dom guider vi tror att just exakt du vill läsa. Ja precis just du. Så om du klickar dig runt på Kontantinsats så kommer listan ändra sig efter ett tag. Allt eftersom vi får reda på vad du vill läsa mer om.

Låna till kontantinsats


Ställ en fråga och diskutera Compricer omdöme

Här nedan kan du ställa frågor och diskutera Compricer omdöme.


Compricer omdöme – Läs och lämna betyg och omdöme

Här i guiden Compricer omdöme har du möjlighet att säga vad du tycker om Compricer genom att lämna betyg och omdöme.

[ratings]


Här är du nu: Kontantinsats » Compricer » Compricer omdöme

Compricer banker

Compricer banker? Vilka banker samarbetar Compricer med? Svar: hos Compricer kan man jämföra både privatlån, billån, kreditkort och bolån så det är många banker dom jämför men vi börjar med vilka banker dom jämför när du skickar in en ansökan om att få se vilken ränta och villkor du får på ett privatlån hos Compricer.

Compricer banker – Listan

 • ICA BANKEN
 • LEASY
 • THORN
 • COLLECTOR BANK
 • NORDAX BANK
 • IKANO BANK
 • VILLABANKEN
 • FOREX BANK
 • COOP MED MERA BANK
 • SVEA EKONOMI
 • SANTANDER CONSUMER BANK
 • KONSUMENTKREDIT
 • MARGINALENBANK
 • RESURSBANK
 • MONEYGO
 • SEVENDAY
 • BIGBANK
 • WASA KREDIT
 • AVIDA FINANS
 • CREDENTO
 • HALENS
 • ELLOS PRIVATLÅN

Vi uppdaterar listan så fort vi får reda på någon ändring.


Läs mer om Compricer banker

Här samlar vi guider om just Compricer. Vi har nämligen skrivit extremt mycket om dom genom åren och här kan du alltså se några av dessa. Och det är baserat på vad vi tror du vill läsa om.

Fler låneförmedlare och vilka banker dom har samarbete med

Låna till kontantinsats


Lämna betyg och omdöme på guiden Compricer banker

Här har du möjlighet att säga vad du tycker genom att ge betyg på guide Compricer banker. Omdöme ger du genom att lämna en kommentar och betyg genom att trycka på stjärnorna. Vi har separerat dessa två då man kanske inte vill ge båda. Vill du ge omdöme på Compricer så hör du det under Compricer omdöme.

[ratings]


Här är du nu: Kontantinsats » Compricer » Compricer banker

Vilka banker har Compricer

Vilka banker har Compricer? Det är en vanlig fråga vi får in och vi tänkte ägna detta inlägg för att reda ut den frågan så att vi enkelt kan hänvisa till detta inlägg i framtiden. Dessutom försöker vi alltid hålla inläggen uppdaterade. Vilka banker Compricer har samarbete med är enkelt att se genom att klicka på mer info är ovan i topplistan. Där kommer du direkt in till villkoren. Klickar du sedan på bolån så ser du vilka banker Compricer samarbetar med där och klickar du på privatlån så ser du vilka banker dem samarbetar med där. Väldigt enkelt alltså. När du klickar på mer info kommer du även direkt in till ansökan för privatlån. Genom att använda den så jämförs du för alla dem listade bankerna med med enbart en UC istället för en UC per ansökan om du jämför direkt själv. Där har du fördelen.

Vilka banker samarbetar Compricer med?

Här kan du se vilka banker Compricer har jämförelse med. För att se dagens lista ska du besöka den HÄR sidan hos Compricer.

 • ICA BANKEN
 • LEASY
 • THORN
 • COLLECTOR BANK
 • NORDAX BANK
 • IKANO BANK
 • VILLABANKEN
 • FOREX BANK
 • COOP MED MERA BANK
 • SVEA EKONOMI
 • SANTANDER CONSUMER BANK
 • KONSUMENTKREDIT
 • MARGINALENBANK
 • RESURSBANK
 • MONEYGO
 • SEVENDAY
 • BIGBANK
 • WASA KREDIT
 • AVIDA FINANS
 • CREDENTO
 • HALENS
 • ELLOS PRIVATLÅN

..fler tillkommer så fort vi får reda på fler samarbeten.


Läs mer om Vilka banker har Compricer och andra låneförmedlare

Här ovan kan du se vilka banker Compricer jämför åt dig men vill du läsa vidare om Compricer så har vi skapat en meny här nedan där du enkelt kan klicka dig fram ibland våra guider om just Compricer.


Ställ en fråga om Vilka banker har Compricer

Ställ gärna en fråga angå just Vilka banker har Compricer? här nedanför. Där finns både vi på redaktionen och andra besökare. Dygnet runt faktiskt. Året runt.


Sammanfattning av Vilka banker har Compricer

Vilka banker har Compricer och andra låneförmedlare visar vilka banker som Compricer tycks sammarbeta med och jämföra åt dig. För att läsa mer om det ska du läsa denna guiden.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Compricer » Vilka banker har Compricer

Nu kan du låna 400.000kr via Compricer

Nu kan du låna 400.000kr via Compricer! Dem flesta i våran topplista har sedan längre erbjudit dig att låna 400.000kr eller jämförelse av privatlån upp till 400.000kr. Men Compricer har fram till nu bara haft jämförelse upp till 350.000kr. Och det beror helt enkelt på att Compricer alltså inte haft med någon i sin jämförelse som erbjudit lån upp till 400.000kr. Men nu är det alltså möjligt och vi håller på att uppdaterar våra topplistor för fullt med den nya summan.


Läs mer om Nu kan du låna 400.000kr via Compricer

Svarade inte guiden ovan på dina frågor? Här kan du klicka dig vidare till andra guider vi skrivit om Compricer och guider som är relaterade till låneförmedlare Compricer.


Eventuella frågor om Nu kan du låna 400.000kr via Compricer

Du kan vara med och diskutera Nu kan du låna 400.000kr via Compricer med andra besökare genom att skriva dina eventuella frågor i kommentarsfältet nedan. Där kan du diskutera Compricer och guiden med andra besökare och med oss på redaktionen.


Ge omdöme och betyg på Nu kan du låna 400.000kr via Compricer

Du kan säga vad du tycker om guiden Nu kan du låna 400.000kr via Compricer genom att lämna omdöme och betyg här nedanför. Du kan välja mellan att ge antingen betyg och omdöme eller enbart något av det.

[ratings]


Här är du nu: Kontantinsats » Nu kan du låna 400.000kr via Compricer

Compriser

CompriserCompriser eller Compricer? Compricer heter det och inte Compriser som många verkar tro. Compricer är en jämförelsetjänst där du bland annat kan jämför lån, el, din bilförsäkring. Här ovan har vi en topplista på dem 10 mest populära lånen hos våra besökare just den här veckan och där har Compricer varit med på topp 10 sedan dom kom in på listan. Och skulle dom sjunka ner till 11 plats och neråt så kan du bara klicka dig vidare till alla lån och se vart dem ligger i topplistan där. Där ser du nämligen alla lån vi har listade som är jämförbara med dem. Sedan har vi över det även listor med bolån, billån, smslån, snabblån och så vidare. Och på dom har vi sedan listor under dessa kategorier. Till exempel snabblån med snabb utbetalning och så vidare.

Compricer recension och betyg

Compricer recension betygCompricer recension och betyg hittar du här och du har även möjligheten att själv lämna en recension och betyg. Allt för att försöka ge en så rättvis bild av alternativen du har när du ska låna pengar. Du får självklart vara anonym men vi uppskattar om du använder ditt riktiga namn. Tänk på att det ofta är fler som tar sig tid att lämna recension och betyg när dem är missnöjda än när dem är nöjda. Det är ett problem som många betygsajter har och inget men direkt kan göra något åt.

Låna pengar nu

Läs mer om Compricer

Vill du läsa mer om Compricer kan du göra det under Compricer eller direkt på Compricer.se.

Vilka banker samarbetar compricer med

Vilka banker samarbetar compricer med? Här tänkte vi lista alla banker Compricer samarbetar med. Alltså jämför när dom jämför privatlån åt dig. Vi listar Lendos, Advisas och många fler som också jämför banker åt dig och som nästan aldrig listar dem.

Compricer vilka banker

Compricer vilka banker? Vilka banker samarbetar Compricer med?

VILKA BANKER SAMARBETAR OCH JÄMFÖR COMPRICER?

Listan är uppdaterad 2015-01-02 och är alla privatlån du kan jämför med endast en UC hos Compricer.

– Bigbank
– BlueStep
– Collector
– KonsumentKredit
– Marginalen Bank
– Coop med mera bank
– MoneyGo
– Nordnet
– Resurs Bank
– Seven Day
– Spring Finance
– Svea Direkt

COMPRICER

Om du klickar på Mer info här uppe i topplistan så kommer du direkt in där du kan läsa mer om vilka banker Compricer har med i sin jämförelse. Du kan även fylla i dina uppgifter där direkt på deras hemsida och få förslag på olika lån som du kan ta.

COMPRICER BILLÅN

COMPRICER billån kan du enkelt jämföra. Bara klicka på länken i topplistan här ovan så kommer du direkt in.

________________________________________________
HÄR ÄR DU NU:
KONTANTINSATS » LÅNA PENGAR » COMPRICER » COMPRICER VILKA BANKER

Låna till kontantinsats topp 5 april 2014

Här kommer förra månadens topp 5 över banker våra besökare valde att låna till kontantinsats med. Självklart vet vi inte om pengarna sedan verkligen gått till en kontantinsats men det är topplista över beviljade lån via vår topplista helt enkelt.

1 – Advisa
2 – Compricer
3 – ICA Banken
4 – Freedom Finance
5 – Lendo

Alltså ganska lika topplistan hur topplistan ser ut hittills under maj förutom att Advisa och Compricer har bytt plats med varandra.