Kategoriarkiv: Bolån

Amorteringskrav bolån

Amorteringskrav bolån, hur mycket behöver man amortera med dom nya amorteringskraven? Svar: Med dom nya amorteringskraven för bolån som trädde i kraft 1 juni 2016 så måste man amortera och då är det enligt följande som gäller:

Vi säger att vi ska köpa en lägenhet för 2milj. Bolån på max 85% i Sverige = 1700.000kr av 2milj. Kontantinsats på minst 15% i Sverige = 300.000kr av 2milj. Då ska man amortera enligt följande på sitt bolån: Upp till 50% = Inget amorteringskrav, det vill säga amorteringsfritt. Över 50% upp till 70% = så ska man amortera 1% per år.
Över 70% upp till 85% = så ska man amortera 2% per år. Viktigt att komma ihåg är att det inte finns några regler på att banken kan kräva ännu större amorteringstakt.

Amorteringskrav bolån

Amorteringskrav på bolån från 1 juni 2016

När trädde dom nya amorteringskraven för bolån i kraft?

Nytt amorteringskraven på bolån trädde i kraft 1 juni 2016. Det vill säga om du köpt en bostad innan 1 juni som omfattas du inte av dom nya reglerna.

Amorteringskravet gäller bara nya lån

Amorteringskravet på bolån gäller bara nya lån som tas från och med 1 juni 2016. Alla bolån man tar när man köper en ny bostad från och med 1 juni 2016 omfattas alltså.

Du måste amortera på tilläggslån

Ska du belåna din bostad som du reda har lån på så kallas det tilläggslån. Tilläggslån måste du alltid amortera på enligt dom nya reglerna, oavsett när du köpte din bostad alltså. Det finns två modeller där som gäller. Det första är precis som vi skriver om längst upp i den här guiden. Det andra är att man amorterar på 10år. Hör med din bank för att veta exakt vad som gäller för dig.

Kan man byta bank utan att behöva börja amortera enligt dom nya reglerna?

Ja du kan fortfarande byta bank utan att utlösa dom nya amorteringskraven. Men du får inte utöka lånet.

Amorteringskravet och värdering av bostaden

Det finns inge i dom nya amorteringskraven som bestämmer hur värderingen går till av din bostad, men värderingen måste ske i samförstånd med banken för att du ska få den godkänd. Och det går att göra en ny värdering av bostaden men bara var 5år eller om det skett en avsevärd värdeändring och då krävs en omfattande ombyggnad eller renovering. Köpa nytt kök eller badrum ska inte räcka som avsevärd värdeändring.

Amorteringskrav undantag

Det finns undantag där du inte behöver amortera och här nedan har vi samlat dessa undantag så att du lätt ska kunna få en överblick över det.

Undantag vid dödsfall, arbetslöshet och sjukdom

Du kan alltså även efter dom nya reglerna slippa amortera så hårt vid till exempel dödsfall i familjen, arbetslöshet och sjukdom.

Jord- och skogsbruksfastigheter är undantagna

Jord- och skogsbruksfastigheter omfattas inte av nya amorteringskraven. Alltså kan du köpa en gård och inte behöva amortera enligt dom nya amorteringskraven. Hör med din bank för mer information om hur just din bank gör.

Undantag vid nyproduktion

Det finns möjlighet för banken att inte omfatta nyproduktion vid dom nya amorteringskravet i fem år för de första köparna av helt nya bostäder. Det gäller alltså inte om du köper en nyproduktion av någon som köpt den och säljer den direkt.


Så finns det inte amorteringsfritt bolån?

Svar: Jo det finns amorteringsfritt bolån men enbart med en belåningsgrad upp till max 50 procent av bostaden värde. Över 50 procent så måste du i Sverige amortera på ditt bolån enligt vad vi skrev här ovan.

Finns det bolån utan kontantinsats då?

Svar: Nej det finns inte bolån utan kontantinsats. Du måste ha MINST 15 procent i kontantinsats. Det gäller både hus och lägenhet. Viktigt att komma ihåg är att banken kan kräva mer i kontantinsats beroende på din situation. Men MINST 15 procent oavsett vilken bank du väljer.

Kan man låna till kontantinsatsen?

Svar: Ja du kan låna till kontantinsatsen med ett privatlån. Alltså ett lån där du inte lämnar bostaden som säkerhet för lånet. Eftersom man MÅSTE ha MINST 15 procent i kontantinsats i Sverige så är det så att många har svårt att ta sig in på bostadsmarknaden. Ska man till exempel köpa en etta i Stockholm City kan man få betala så mycket som 4 miljoner. Då måste man ha en insats på 600.000kr minst. Det är inte helt enkelt att få ihop och då tvingas många att ta ett privatlån till sin kontantinsats. Det vanligaste rådet kring det är att man bör betala så stor del av sin kontantinsats som möjligt åtminstone. Så man inte tar lån på 100% bara för man kan.


Läs mer om Amorteringskrav bolån


Lämna betyg och omdöme på våran guide Amorteringskrav bolån

Här nedan har du möjlighet att lämna betyg på vår guide Amorteringskrav bolån. Det gör du genom att ge oss 1-5 stjärnor där 1 är mindre bra och 5 är mycket bra. Du får väldigt gärna lämna ett omdöme också genom att skriva en kommentar här nedan. Där kan du även ställa frågor angå våran guide eller hemsida.


Här är du nu: Kontantinsats » Amorteringskrav bolån

Pruta på bolån

Pruta på bolån! Det tjatar vi om hela tiden! Du MÅSTE försöka pruta på ditt bolån. Jämför vad du skulle få för räntor hos olika banker och sätt press på dom. Kom dock ihåg att om du har svårt att få låna pengar så har man tyvärr mindre chans att få ner sin ränta. Men alla ska göra ett försök att få billigare ränta. För det finns marginal att göra det på. Och har du dessutom bra ekonomiska förutsättningar så kan det finnas mycket att pruta på. Om du till exempel har ditt företags pengar hos banken så brukar det vara lättare att även få en bra rabatt på bolånet. Om du ska pruta på befintliga lån så ska du lägga in påminnelse när eventuell löptid går ut. Och om du har rörlig bolån kan du börja pruta direkt. Innan du kontaktar banken bör du ha koll på deras list- och snittränta. Så du vet hur du ligger till i jämförelse med dessa.

Pruta på bolån

Kontantinsats vid husköp

Kontantinsats vid husköp? Hur stor måste kontantinsatsen vara som minst vid husköp idag? Kontantinsatsen vid husköp (det vill säga en villa) är precis som vid köp av bostadsrätt, det vill säga minst 15 procent i Sverige. Det bestämde Finansinspektionen i oktober 2010 för att på så sätt dämpa prisutvecklingen på bostadsmarknaden och du kan således inte gå förbi det på något sätt förutom att låna till det med ett privatlån. Här ovan hittar du en topplista över privatlån som helt enkelt besökare innan dig valt för att låna till sin kontantinsats. Topplistan sorteras efter där besökare fått lån flest gånger den här veckan. På så sätt hoppas vi hitta det bästa lånet tillsammans.

Låna till kontantinsats vid husköp

Det går som sagt att låna till kontantinsatsen vid husköp men ej med huset som säkerhet. Utan med ett privatlån. Du kan alltså inte låna mer än 85 procent med huset som säkerhet oavsett bank. Det du gör är att banken tar huset som säkerhet. Och det får du göra upp till max 85 procent av huset värde. Det du köper det för till exempel. Sedan kan du även låna till insatsen med då med ett privatlån. Ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för lånet. Det är enbart din/er ekonomi och val av bank som kan sätta stopp för det. Och kom ihåg att det alltid är bättre att ha så stor del som möjligt själv. Både för dig själv och banken. Här ovan ser du vart besökare innan dig valt att låna till sin insats den här veckan. Listan baseras på hur populära lånen är och av omdöme och betyg. Se alltid guiden Låna till kontantinsats innan du väljer att låna till insats.

Kontantinsats vid husköp


Diskutera och ställa frågor om Kontantinsats vid husköp

Här nedan kan du vara med och diskutera och ställa frågor om Kontantinsats vid husköp. Vi vill bygga en sajt för våra besökare med våra besökare. Vi jobbar med Kontantinsats.se dygnet runt sedan 2010 och svarar oftast inom 24 timmar och våra besökare burkar göra det samma.

Bolån utan kontantinsats? Finns det?

Svar: Bolån utan kontantinsats finns inte. Tidigare var det 10 procent istället för dagens 15 procent men i vissa väldigt sällsynta fall var det ändå 100 procent upplåning. Kontantinsatsen har satts in för att dämpa prisutveckling samt vara en säkerhet för svenska banker. Resterande belopp kan täckas av ett bolån och kallas ibland för bottenlån. Vissa banker har även toppenlån och då kan det se ut så här: Bottenlån 75%, Toppenlån 10%, Kontantinsats 15%.

Hur stor är kontantinsatsen vid köp av hus/villa?

Svar: Vid köp av vill/hus i Sverige så måste du ha minst 15% i kontantinsats. Du får inte belåna din bostad mer än 85% oavsett vilken bank du väljer.


Det gäller med insatsen vid köp av bostadsrätt

Funderar du på att köpa bostadsrätt så tycker vi att du bör läsa guiden Kontantinsats bostadsrätt. Där går vi bland annat igenom hur stor kontantinsats du behöver vid köp av bostadsrätt och hur du kan låna till insatsen vid köp av en bostadsrätt.


Lista på mer om Kontantinsats vid husköp

Här försöker vi löpande bygga en så bra meny att du hittar vidare till exakt det du söker. Listan är baserad på vad just du är intresserad av och visar alltså vilka guider vi skrivit i ämnet om insats vid köp av hus i Sverige.


Sammanfattning Kontantinsats vid husköp

Kontantinsatsen vid husköp är minst 15% oavsett vilken bank du väljer att låna pengar av. Då kan alltså inte komma förbi bolåntaket på något sätt. Däremot kan du låna till kontantinsatsen också men då med ett privatlån (även kallat blancolån) till den delen av lånet. Det är ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar och därför får låna till till exempel din kontantinsats till din bostad. I den här guiden får du bland annat reda på att du måste ha MINST 15 procent i kontantinsats oavsett vilken bank du väljer samt att du kan låna till kontantinsatsen men inte med ett bolån med bostaden som säkerhet utan med ett privatlån.


Det här är en snabbmeny där tanken är att du så enkelt som möjligt ska kunna klicka dig fram i guiden Kontantinsats vid husköp. För hos oss ska du inte behöva läsa något du inte är intresserad av. Vi vill att du så snabbt som möjligt ska kunna hitta exakt det du söker utan att lägga ner dyrbar tid på något som inte intresserar dig. Här kan du ge betyg och omdöme om vår guide. Betyg ger du genom att trycka på stjärnorna 1-5 där 1 är sämst och 5 är bäst helt enkelt. Och omdöme kan du ge genom att lämna en kommentar. Kom ihåg att motivera ditt betyg om du väljer att lämna både betyg och omdöme.

Bolån utan topplån

Bolån utan topplån? Finns det bolån helt utan topplån? Bolån utan topplån finns det absolut i Sverige. DOCK inte utan kontantinsats på minst 15 procent av bostadens värde, det vill säga det du tex köper den för. Vilket ofta blandas ihop med topplån. Sen vill vissa banker ha några procent till som topplån och sen ett bottenlån på resten. Men långt ifrån alla. Och på frågan om det finns något bolån utan kontantinsats så är svaret däremot nej. Med det sagt så går det dock att att även låna till insatsen. Det är det bara din ekonomi och val av bank som kan stoppa. Inga lagar så att säga.

Det kan alltså se ut så här vid köp av en bostad för 2 miljoner

  • Kontantinsats: 300.000kr 15%
  • Topplån: 200.000kr 10%
  • Bottenlån: 1500.000kr 75% (bolån)

Kontantinsatsen måste du ha själv eller låna med ett lån utan säkerhet om du har den möjligheten. En topplista över såna lån hittar du längst upp i det här inlägget. Topplistan är satt efter hur populära dom här hos våra besökare.

Du kan även låna till kontantinsatsen

I Sverige kan du som sagt inte komma undan kontantinsatsen på något sätt oavsett vilken bank du väljer. Du kan bara belåna din bostad med max 85% av dess värde. Resterande 15% MÅSTE vara en kontantinsats. Men det hindrar dig inte från att även låna till kontantinsatsen. Men då med ett privatlån (även kallat blancolån och lån utan säkerhet) istället. Det vill säga ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar av banken.

Bolån utan topplån


Diskutera och ställ frågor om Bolån utan topplån

Är det något som fortfarande är oklart vad gäller Bolån utan topplån så kan du ställa frågor och vara med och diskutera topplån och bolån här nedanför i kommentarsfältet tillsammans med oss på redaktionen och med andra besökare. Vi bjuder in våra besökare i alla guider då vi tror att vi tillsammans kan skapa en bättre sajt för alla.

Är topplån och bottenlån samma sak?

Svar: Topplånet har ofta en högre ränta än bottenlånet medan bottenlånet är det lån som är minst risk för långivaren/banken och därför billigast.


Bolån

En av våra största och mest uppskattade guider är guiden Bolån. Där samlar vi allt det viktigaste om bostadslån på en och samma sida. Den sidan uppdaterar vi flera gånger om dagen ibland. Så titta in där innan du ska låna till en bostad.

Topplån

Topplån heter guiden där vi går på djupet med topplån. Vi tycker ordet topplån är något förlegat och går bland annat in på varför.

Låneförmedlare

Dom flesta av våra besökare som vill låna insatsen till en bostad använder en låneförmedlare för att hitta det billigaste och bästa privatlånet till insatsen. Därför tycker vi att du bör läsa guiden Låneförmedlare om du är intresserad av att kunna låna mer än 85 procent av bostadens värde.


Läs mer om Bolån utan topplån

Här samlar vi löpande på länkar till guider som vi skrivit om Bolån utan topplån eller relaterade ämnen. Helt enkelt en snabbmeny över andra guider vi skrivit om bolån och topplån. Vi skapar guiderna utifrån att du alltid ska kunna hitta det du söker men gör du ändå inte det så vill vi att du hittar vidare här. Och gör du inte det kan du enkelt ställa din fråga längst ned.


Sammanfattning av Bolån utan topplån

I Bolån utan topplån förklarar vi att man inte kan hitta en bank som lånar ut mer än 85 procent av bostadens värde med bostaden som säkerhet men att man kan ta ett privatlån till insatsen. Det är alltså inte ett bolån utan ett topplån. Topplån använd felaktigt idag där många kallar just insatsen för topplån. Även det reder vi ut. Den här guiden är till för dig som vill veta om det finns något bolån i Sverige som inte har ett topplån. Vi svarar på hur du kan låna till kontantinsatsen som idag ofta har tagit platsen från det tidigare topplånet. Vi listar även banker där vi vet att många kunder inte har något topplån som topplån ser ut idag.

Den här menyn visar varje kapitel i guiden Bolån utan topplån. På så sätt hoppas vi att du redan här ser om det är en guide för dig eller inte. Vårt mål är att du inte ska behöva lägga ner någon tid på en guide som inte svarar på dina eventuella frågor och funderingar. Tanken med olika kapitel är för att man ska få en snabb och bra överblick över innehållet och inte behöva läsa mer än vad man behöver för att hitta det man söker. Som du kan läsa ovan kan du ge ett betyg på med stjärnorna men vill du ge ett omdöme med dina egna ord istället kan du använda kommentarsfältet. Vi skulle önska att alla vilja säga vad dom tyckte om det dom läst så vi alltid kan bli bättre för varje dag som går. Du kan vara med och säg vad du tycker om guiden Bolån utan topplån genom att lämna omdöme och betyg här nedanför.

Det här kapitlet är för dig som vill ha tips om andra guider om just Bolån utan topplån. Det är alltså tips på andra guider vi skrivit om ämnet. När vi startade Kontantinsats år 2010 så var vår första guide för att informera människor om att man faktiskt kan låna till kontantinsatsen. Vilket väldigt få visste då, och tyvärr väldigt få vet idag också. Vi bli otrolig tacksamma för all hjälp vi får att bli bättre för varje besökare vi har.


Här är du nu: Kontantinsats » Bolån utan topplån

Lendo bolån

Lendo bolån? Lendo är gratis jämförelsetjänst som låtar banker tävla om dig som kund genom att erbjuda dig det bästa lånet. Dock har Lendo i skrivande stund ingen jämförelse av bolån utan enbart privatlån. Med ett privatlån kan du till exempel låna till kontantinsats till hus eller lägenhet. Du kan låna till bil, köpa båt, motorcykel eller renovera köket. Ja du får göra vad du vill för pengarna när du tar ett privatlån. För du lämnar inget i säkerhet för lånet och får därför också köpa vad du vill. Det får du till exempel inte göra vid ett bolån eller ett vanligt billån där du lämnar bostaden och bilen som säkerhet för lånet. I topplistan här ovan ser du vart besökare innan dig valt att ta privatlån någonstans. Där ser du också hur populära Lendo är hos besökare innan dig.

Lendo

Lendo

Vi har skapat guiden Lendo där vi radar upp och sammanfattar allt om dom på samma ställe. Så då kan du se och följa allt vi skriver om dom.

Vilka banker jämför Lendo åt dig?

Vi skapade Vilka banker har Lendo för att lista banker som dom jämför åt dig. Så skickar du in en ansökan till dom så kan du alltså få dessa jämförda mot varandra så du kan hitta den billigaste räntan just nu för just dig och dina förutsättningar att få låna pengar.


Läs mer om Lendo bolån

Här samlar vi på guider som handlar om eller är relaterade till just Lendo bolån. För dig som vill jämföra bolån och jämföra med fler låneförmedlare än Lendo.


Diskutera och ställ eventuella frågor om Lendo bolån

Är det något med guider Lendo bolån som du undrar över kan du enkelt ställa frågor här nedanför i kommentarsfältet. Där kan du även diskutera Lendo och bolån med andra besökare och med oss på redaktionen.


Sammanfattning av Lendo bolån

Med Lendo bolån vill vi informera om att dom inte jämför bolån vilket många verkar tro. Men att deras ide från början var just att jämföra bolån. Men idag jämför dom enbart privatlån / blancolån alltså.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Lendo bolån

Du kan även skriva några egna ord om Lendo bolån och det är fältet här under till för. Där kan du även skriva eventuella funderingar och frågor om låneförmedlare Lendo eller bolån. Var gärna med och säg vad du tycker om guiden. Kom ihåg att vi bygger den här sajten för dig som besökare och inte för någon annan så din åsikt är viktig. Och tycker du vi gör ett bra jobb så blir vi väldigt glada att göra det så vi orkar driva vidare sajten varje dag året runt som vi gör idag. Vill du lämna omdöme och betyg på låneförmedlare Lendo så gör du det i guiden Lendo omdöme. Det här kapitlet som heter Tips på fler guider om Lendo bolån är små korta sammanfattningar om andra guider vi skrivit om just låneförmedlare Lendo eller bolån. Men även ämnen som är relaterade till dessa två.

ICA Banken bolån

ICA Bankens bolån är som vilket bolån som helst. Alltså som ett bolån som från vilken storbank som helst. Och det blir mer och mer populärt att ta sitt bolån hos ICA Banken så dom växer så det knakar. ICA Banken har blivit en stor bank väldigt snabbt och många tycker det är smidigt att kunna sköta sina bankärenden i sin affär och på nätet. I den här guiden skriver vi om ICA Banken och då framförallt deras bolån. Du har även möjlighet att låna till bolån + kontantinsats hos ICA Banken med deras bolån + privatlån så det skriver vi även om i den här guiden. Vi försöker skriva det så enkelt som möjligt så alla ska hänga med och förstå.

ICA Banken

Allt om ICA Banken

Guiden där vi samlar allt om ICA Banken heter ICA Banken. Om du vill låna pengar av dom så bör du läsa den guiden först. Det är våran första rekommendation.


ICA banken bolånekalkyl

ICA banken bolånekalkyl är ett måste för dig som planerar att låna pengar till din bostad hos ICA Banken. Vi har en guide som heter just ICA banken bolånekalkyl som vi tycker du borde läsa innan det.

ICA Banken amortering på bolån

Hur mycket behöver man amortera på ICA Banken bolån? Gäller dom nya amorteringskraven? Ska du ta ett nytt bolån hos ICA Banken så ska du amortera 2% av beloppet per år över 70% av bostadens värde. För att göra det enkelt: Om du köper en lägenhet för 1milj så måste du först ha en kontantinsats på 15 procent, det vill säga 150.000kr. Då kan du låna 850.000kr med ett bolån hos ICA Banken och allt över 70%, det vill säga över 700.000kr måste du amortera 2% på. Sedan när du kommit under 70% så måste du amortera 1% mellan 70% och 50%. Sedan vid 50% kan du välja amorteringsfritt om du vill.

Lägsta bolånet hos ICA Banken bolån

Ett bolån hos ICA Banken måste vara på minst 200.000kr. Så om du vill ta ett bolån under det så kan du inte göra det hos ICA Banken. Du har däremot ta deras privatlån/blancolån istället. Alltså ett lån utan säkerhet där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar.


Läs mer om ICA Banken bolån

Här kan du se ett register på andra guider vi skrivit om ICA Banken och bolån. Vi startade redan år 2010 och har skrivit om ICA Banken och bolån varje vecka sedan dessa så du kan nog räkna ut hur många guider det blivit. Det du ser här är dock baserat på vad vi tror du vill läsa mer om utifrån vad du intresserat dig av här på Kontantinsats.


Ställ eventuella frågor om ICA Banken bolån

I kommentarsfältet här nedan kan du ställa eventuella frågor och funderingar du har kring just ICA Banken bolån. Där finns både vi på redaktionen och andra besökare för att diskutera ICA Bankens bolån med dig.


Sammanfattning av ICA Banken bolån

ICA Banken bolån är en guide där vi går igenom allt som har och göra med ICA Bankens bolån. En guide vi tycker du bör läsa innan du ska låna pengar hos ICA Banken.

ICA Banken


Här är du nu: Låna till kontantinsats » ICA Banken » ICA Banken bolån

Fördjupning av ICA Banken bolån är för dig som verkligen vill ha en fördjupning i allt vi skrivit om deras billån innan du väljer att låna pengar till din bostad hos ICA. Vi har alltid som mål att dom allra flesta ska hitta svar på sina frågor angå ICAs bolån redan innan menyn här ovan. Men det finns några kvar som vill ha en fördjupning och då är detta för er. Vill du ge dina egna ord på hur bra eller dålig du tycker guiden är så är kommentarsfältet öppet för dig. Missa inte betygen i kapitlet ovan detta. Här kan du ge betyg på guiden om. Hur bra tycker du innehållet är? Klicka på stjärnorna för att ge ditt betyg. Där ser du även hur tidigare besökare uppfattat det. Vill du istället ge betyg och omdöme på så kan du göra det under ICA Banken omdöme.

ICA student bolån

ICA student bolån? Finns det? Ja det här är något vi verkligen vill att våra besökare ska veta om! ICA Banken ger dig nämligen rabatt på bolåneräntan om du är eller har varit ICA-student. Så du kan alltså få ett billigare bolån om du har varit eller är ICA-student. Många studenter hyr sin bostad under studietiden men det finns även många som väljer att köpa sin bostad och då kan det vara bra att titta in hos ICA Banken för att se vad dom har att erbjuda dig för ränta på ditt bolån. Kom dock ihåg att studiemedel från CSN inte räknas som inkomst. Du måste alltså tjäna pengarna med jobb för att räkna det som inkomst hos ICA Banken. Men du kan även ansöka om bolånet tillsammans med en förälder eller någon annan med en fast inkomst som kan stå på lånet.

Startsidan för allt om ICA Banken

Guiden ICA Banken är sidan där vi varje vecka samlar allt vi skriver om dom så du enkelt ska kunna hitta det och få en bra överblick. Så titta in där om du funderar på att låna pengar av ICA Banken oavsett om det gäller privatlån eller bostadlån.


Sammanfattning av ICA student bolån

ICA student bolån är en sida där vi skriver om ICA Bankens bolån till alla studenter. För det är nämligen så att du kan få en riktig bra ränta om du är studerande och använder deras tjänster i övrigt också. Läs om alla kraven du måste upp fylla genom att klicka på länken ovan och ansök om ett bolån redan idag.


Låna till hela huset

Låna till hela huset? Går det att låna till hela huset? Svaret är att det i vissa fall faktiskt går att låna till hela huset. Men inte bara med ett vanligt bolån. Vid ett vanligt bolån tar banken huset som säkerhet för lånet och det gör att dem tar en mindre risk att låna ut pengar till dig och därför kan ta mindre betalt av dig. Mindre risk – mindre betalt. Men i Sverige kan du bara belåna upp till 85 procent av husets värde. Det gör att du måste ha 15 procent själv ELLER med ett lån där banken inte tar något i säkerhet för lånet. Det gör att det blir dyrare än om du hade lånat samma summa med huset som säkerhet. Men för vissa är det enda sättet att kunna finansiera ett husköp. I listan här ovan kan du se en topplista över vart besökare innan dig lånat till hela eller delar av sin kontantinsats. Några av långivarna har dessutom bolån att erbjuda också. ICA banken till exempel.

Låna till hela huset


Läs mer om Låna till hela huset

Här skapar vi löpande en meny över guider som handlar om Låna till hela huset eller som är så pass relaterande att vi tror du vill läsa dom.


Ställ frågor och diskutera Låna till hela huset

Vi försöker bygga en levande sajt genom att alltid erbjuda möjligheten att diskutera och ställa frågor om alla guider vi skriver. Så även för guiden Låna till hela huset som du precis läst. Du kan ställa frågor och diskutera med oss på redaktionen och med andra besökare här nedanför i kommentarsfältet.


Sammanfattning av Låna till hela huset

Låna till hela huset går tro det eller ej att göra men inte med bostaden som säkerhet. Och det är alltså det som den här sidan handlar om. Så att om du är intresserad av att låna pengar till 100% av en bostad bör du titta igenom den här sidan.


Här är du nu: Kontantinsats » Låna till hela huset

Här hittar du allt som den här guiden innehåller för att du så lätt som möjligt ska kunna hitta det du söker. Vi vill gärna veta vad du tycker om guiden Låna till hela huset så vi vet vad vi kan bli bättre på och sen sticker vi inte under stolen med att vi blir glada av bra betyg och omdömen och att det ger oss kraft att fortsätta ge våra besökare gratis information om lån och ekonomi.

Bolån och kontantinsats

Bolån och kontantinsats? Kan man ta både ett bolån och låna till kontantinsats? Ja det är möjligt att ta ett bolån och sedan låna till kontantinsatsen också. Dock beror det självklart på vilken bank du väljer och dina förutsättningar för det. Det enda sättet du kan då reda på om det är ett alternativ för dig är att skicka in en låneansökning och få en ett lånelöfte. Det finns ett bolånetak hos svenska banker som gör att du inte få belåna din bostad mer än upp till max 85 procent.

Bolån utan kontantinsats – Finns det nu?

I skrivande stund finns det inte bolån utan kontantinsats och det lär det förmodligen aldrig göra i Sverige heller. Däremot kan du även låna till insatsen vilken inte alla verkar veta om. Men du får inte låna till insatsen med bostaden som säkerhet utan du måste i så fall ta ett privatlån till insatsen. Om nu din ekonomi klarar av det det vill säga. Och att du väljer en bank som accepterar det.

Bolån upp till 100 procent

Bolån upp till 100 procent? Finns det? Det vill säga bolån utan kontantinsats? Nej det finns inte då den efter Finansinspektionens nya regler hösten 2010 inte är möjligt att belåna bostaden mer än 85 procent av dess värde. Du kan således ha bolån upp till max 85 procent och sen MÅSTE resterande 15 procent bestå av en insats. Det är dock möjligt att låna pengar till dessa 15 procent också men då med ett privatlån som inte har bostaden som säkerhet för lånet. Längst upp på den här sidan ser du en sammanställd topplista över sådana lån. Där listar vi dem 10 mest populära privatlånen till kontantinsatsen på en bostad. Vi listar dem lånen som flest av våra besökare har blivit beviljade just den här månaden.

Bolån upp till 100% eller låna till kontantinsats?

Nej det är ej möjligt. Du får bara ha 85% av bostadens värde som säkerhet för ditt bolån. Köper du en lägenhet för 1milj så måste du alltså ha 150000 kronor som kontantinsats och sen kan du ha 850000kr som bolån med bostaden som säkerhet för lånet. Dock finns det banker som även på dom 850000kr har bottenlån och topplån. Så där bör du fråga din bank / långivare om dom använder sig av topplån och bottenlån vid en sådan situation. Men hur som helst så måste du således ha 150000kr själv eller lösa det med ett privatlån (kallas även blancolån och lån utan säkerhet) OM du kan ha med det i kalkylen för ditt bolån. Det vill säga om det finns utrymme för det i din budget. Ett topplån är sedan lite dyrare än bottenlånet. Några banker kräver även amortering på topplånet men ej bottenlånet.

Bolån och huslån

Vi har valt att dela in bostadslån till bolån och huslån. Bolån är både huslån och lån till lägenhet. Vi har valt att dela in det så i och med att lån till hus skiljer sig en del mot att låna pengar till en lägenhet.


Sammanfattning av Bolån upp till 100 procent

Här på Bolån upp till 100 procent kan du läsa om hur det är möjligt att låna pengar till 100% av en bostad. För i Sverige har vi ett bolånetak som gör att du inte kan låna mer än 85% av bostadens värde när du lämnar bostaden som säkerhet för lånet. Men du kan ta privatlån till resterande 15%. Dock är varje procent som du har själv i egna pengar bra och ger dig större chans att få låna pengar. Det är din ekonomi och val av bank som bestämmer om du kan få låna till insatsen med ett privatlån eller inte.


Du kan enkelt säga vad du tycker om Bolån upp till 100 procent genom att lämna betyg. Du ger betyg på om innehållet stämmer med rubriken längst upp och sedan kvaliteten på innehållet.

Köpa lägenhet

Köpa lägenhet är kanske den absolut största affären du gör i livet. Eller i alla fall en av dom största. Speciellt om du bor i och runt några av dom största städerna i Sverige där nästan alla är tvungna att låna pengar för att ha möjlighet att köpa en bostad. Därför bör man vara noga med och göra den affären så bra man kan och läsa på mycket innan. Se till att det först och främst är en seriös mäklare som säljer lägenheten som vet vad han eller hon pratar om. Sen när man ska till och låna pengar så bör man jämföra långivare och banken och se vilken som passar just dig bäst. Vill du ha hjälp med ditt bolån och kontantinsats så se till att kontakta en seriös långivare. I den här guiden kommer vi gå igenom att som har med att köpa lägenhet att göra. Vi har även en uppskattad guide om att köpa hus som du gärna får titta in också om du inte kan bestämma dig om det är en bostadsrätt eller ett hus du/ni vill köpa. Vi har allt du behöver veta inför din första visning när du ska köpa bostad.

Köpa lägenhet

Köpa lägenhet


Meny över mer om Köpa lägenhet

Här kan du läser mer om Köpa lägenhet. Alla länkar gått till andra guider vi skrivit i ämnet och som vi tycker du bör läsa innan du ska låna pengar till en lägenhet.


Betyg på Köpa lägenhet

Vad tycker du om den här guiden om att Köpa lägenhet? Lämna gärna ett betyg här nedanför genom att ge den 1-5 stjärnor. Tack på förhand!

[ratings]


Här är du nu: Kontantinsats » Köpa lägenhet

Bolån hos ICA Banken

Bolån hos ICA Banken? Det det de du funderar på? Ska du låna pengar hos ICA Banken så har du kommit till rätt sida. Vi har följt dom sedan starten av Kontantinsats.se år 2010 och vi har tillsammans med våra besökare byggt upp ett stort antal guider som vi hoppas ska hjälpa dig ta rätt beslut vad gäller lån. Här ska du kunna jämföra bolån så du kan se om ICA Banken är bäst för just dig eller inte.

ICA Banken bolån rabatt

ICA Banken bolån rabatt? Finns det? Nej det finns inge rabattkod för bolån hos ICA Banken eller något annat lån hos dom heller för den delen. Däremot kan du som ica-student få rabatt på bolåneräntan. Vilket ju kan vara väldigt värdefullt när man är studenten och kanske inte badar i pengar direkt. Sedan finns de två andra sätt att få rabatt på ICAs bolåneränta, och det är att vara anställd hos ICA. Antingen anställd i koncernen eller butikspersonal. Det finns 3 olika sidor på ICA Bankens hemsida för dessa tre sätten att få rabatt på sin bolåneränta. Du når dom genom att klicka på länken till ICA Banken i topplistan här ovan. Då kommer du direkt in. Hittar du ändå inte det du söker där inne så finns det en sökruta upp till höger på deras hemsida där du enkelt kan söka efter ”Koncernanställd bolån” eller ”Butikspersonal bolån” eller ”ICA-student bolån”. Då kan du se om det är någon av dessa undersidor som passar det du söker efter.


Har du något fråga om ICA Banken bolån rabatt?

Vi har öppnat ICA Banken bolån rabatt så vem som helst kan ställa frågor om det och det är det du gör här nedanför. Så vad gärna med och bidra till att sidan blir bättre genom att skriva din kommentar nedan.


Vi vill ha ett betyg på ICA Banken bolån rabatt

Precis som vi skriver i rubriken så skulle vi vilja ha ett betyg på ICA Banken bolån rabatt. Alltså betyg på guiden. Hur bra du tycker vi skriver om ämnet. Har innehållet hjälpt dig? Ge ditt betyg på bara några sekunder nedan.


Sammanfattning av ICA Banken bolån rabatt

ICA Banken bolån rabatt skapades för att alltid ha en sida där vi kan skriva om ICA Bankens eventuella rabatter på bolån. Så fort vi får reda på någon rabatt på deras bolån så kommer den upp här.


Bolån hos ICA

Bolån hos ICA är väldigt populärt hos våra besökare och vi har skrivit väldigt många guider om det. Så funderar du på att låna pengar till din bostad hos ICA Banken så har du verkligen kommit rätt. Vi har nämligen bevakat dom sedan starten av Kontantinsats.se år 2010. Så vi har alltså många år av bevakande och extremt många guider. Och alla guider är uppbyggda så att vi bygger dom tillsammans med våra besökare. På så sätt hoppas vi att vi kan hjälpa varandra att låna pengar på det smartaste sättet.

Bolån

Ett bolån får HÖGST vara 85 procent av bostadens värden. Köper du en villa för 3 miljoner så får bolånet alltså vara på upp till 2550.000kr med bostaden som säkerhet för lånet och sedan måste du ha 450.000kr, det vill säga 15%, i form av kontantinsats. Dock finns det möjlighet att låna till kontantinsatsen med ett privatlån. Det vill säga ett lån där du inte tar bostaden som säkerhet för det lånet. Du hittar en topplista över sådana lån här ovanför. Där ser du vilka privatlån som är populäraste just den här veckan för att låna till kontantinsats med. Listan sätts efter vart våra besökare oftast lånar till pengar just den här veckan och topplistan nollställs varje måndag klocka 00:01 på natten.

Topplistan

Det du ser här är dom 2 populäraste av bolånen i vi listar på sajten. Vi har nyligen lagt till bolån så tyvärr har vi inte hunnit lägga in fler än.

#Ränta fr:Belopp:
1.Consector låneformedlare1,15%Upp till 15miljLåna pengar nu
2.Låna pengar av Svea ekonomi3,95Upp till 5miljLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken1,59%Upp till 8miljLåna pengar nu

För att se fler lån och hur populära alla lån vi listar på sajten är så kan du titta här.

Bolån

Gör en bolånekalkyl

Det första du bör göra när du ska ta ett bolån är att göra en bolånekalkyl. I vår guide Bolånekalkyl listar vi banker och tjänster där du kan göra en bolånekalkyl och visar hur en sådan går till och vad den innebär. Ja allt du behöver veta inför att göra en bolånekakyl helt enkelt. Är dom andra kapitlen inte nog för dig så kanske kapitlet Fördjupning i Bolån är det. Här fyller vi löpande på med allt om bolån. Målet är att göra den mest kompletta guiden om bostadslån i Sverige.

Bolån och huslån

Vi har valt att dela in det i bolån och huslån. Där huslån är ett lån till ett hus och ett bolån är ett lån till hus det också men även lån till lägenhet. Vi delar in det så här eftersom det skiljer sig en del mellan att låna pengar till hus och lägenhet.

Bolån trots betalningsanmärkning

Bolån med betalningsanmärkning kan vara ganska svårt att få. Men inom kort kommer vi publicera en guide om det då vi märkt att det är väldigt efterfrågat.

Så kan du låna till kontantinsatsen

1 oktober 2010 trädde Finansinspektionens regler i kraft som gjorde att vi var tvungna att ha 15 procent i kontantinsats istället för tidigare 10 procent. Det gjorde att det blev ännu svårare att köpa en lägenhet om man inte var född med silversked i munnen. Men det går att låna till insatsen också men då med ett privatlån istället för ett bolån där du lämnar bostaden som säkerhet.


Ställ dina frågor och funderingar kring Bolån

Här kan du läsa dom vanligaste frågorna vi fått in i kommentarsfältet vad gäller Bolån. Vill du själv ställa en fråga så scrollar du bara dig ner till kommentarsfältet och fyller i formuläret där. Där publiceras allt så alla kan se det så skriv aldrig några känsliga uppgifter i din fråga. Vi raderar allt sådant och släpper inte igenom några sådana frågor. Där kan sedan vi på redaktionen och våra besökare vara med och diskutera dina funderingar. Om en fråga kommer upp ofta så kan det hända att vi tar upp frågan här och klistrar den.

Finns bolån utan kontantinsats?

Svar: Bolån utan kontantinsats finns inte i Sverige. Du måste ha minst 15 procent av bostadens värde som kontantinsats. Oavsett vilken bank du väljer. Och oavsett om det är ett hus eller lägenhet du ska köpa. Men däremot kan du även låna pengar till kontantinsatsen men då kan du inte lämna bostaden som säkerhet för det lånet. Utan det lånet måste vara ett privatlån (även kallat blancolån) som är ett lån där du inte lämnar bostaden som säkerhet för lånet. Du får ofta lite högre ränta och behöver amortera av ett privatlån snabbare än med ett bolån men många väljer ändå att finansiera sin bostad på detta sätt och betala av ett privatlån och snabbare kunna köpa en bostad än om du skulle samla ihop samma summa och sen köpa en bostad.


Läs mer om bolån

Här kan du se vad vi skrivit om just bolån. Listan har vi gjort så enkelt som möjligt så du ska kunna hitta rätt så snabbt som möjligt hos oss.


Sammanfattning av Bolån

Det här är startsidan för Bolån. Vi har samlar allt det viktigaste här så du ska kunna utgå från den här sidan när du vill läsa om bolån. Alltså bostadslån som du kan använda både till lägenhet och hus.

Bolån


Här hittar du snabblänkar till allt innehåll i guiden Bolån som du befinner dig i just nu. Du ska redan här se om det är något för dig på den här sidan. Du klickar bara på det du vill läsa mer om. Här kan du ge betyg och omdöme om våran guide. Här kan du ge betyg och omdöme om våran guide om. Här samlar vi på tips på guider vi skrivit om bolån och som vi tror du kan vara intresserad av om du är intresserad av bolån.

Bolånekalkyl

Bolånekalkyl bör man göra innan man går in i en budgivning på en bostad och dem flesta bankerna har väldigt bra såna online på nätet. Sedan finns det många jämförelsetjänster som även har det även om dom oftare är inriktade på privatlån bara. Alltså en vanlig lånekalkyl. Vi har länge funderar på om vi ska koda ihop en egen bolånekalkyl men då det skiljer så pass mycket från bank till bank så har vi istället manuellt samlat ihop deras bolånekalkyler och länkar in till dessa. Då kan du välja utifrån vilken eller vilka banker du är intresserad av. Sedan för att göra den här listan mer relevant så har vi självklart en topplista över vart våra besökare oftast väljer att göra sin bolånekalkyl och sen kan även alla besökare lämna omdöme och betyg om hur bolånekalkylerna funkar. Alltså inte hur banken sammanlagt utan enbart hur bolånekalkylen är. På något sätt vill vi i förlängningen att bankerna ska fixa ännu bättre verktyg direkt online på nätet och vi tror att om vi sätter lite press på det så kan det gå snabbare.

Jämför alltid bolån

Vi tjatar alltid om hur viktigt det är att jämför lån och det är extra viktigt när du ska ta ett bolån. För det finns väldigt mycket pengar att spara genom att få den bästa räntan för just dig eller er.

#Ränta fr:Belopp:
1.Consector låneformedlare1,15%Upp till 15miljLåna pengar nu
2.Låna pengar av Svea ekonomi3,95Upp till 5miljLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken1,59%Upp till 8miljLåna pengar nu

Vill du ta en titt på resten så gör du det under alla lån där du ser alla lån vi har på Kontantinsats.se.

Lånekalkyl för privatlån

Vill du istället göra en lånekalkyl för privatlån så kan du titta in lånekalkyl istället. Där kan du enkelt se vad ett lån skulle kasta för dig. Bolånekalkyl är sidan där vi samlar bolånekalkyler och vill du läsa vidare i ämnet så har vi sammanfattat några releterade sidor åt dig här. Du kan redan här se vad sidan handlar om alltså.

Hur mycket får du låna?

Tyvärr finns det bara en möjlighet att få veta hur mycket du får låna och det är att skicka in en ansökan. Det är först då du får det klart till 100% hur mycket pengar du får låna.

Bolån


Lista på mer om Bolånekalkyl

Vill du läsa mer om Bolånekalkyl? Det här är listan över andra sidor vi skrivit om det helt enkelt. Vi har försökt göra det så enkelt som möjligt. Så du kan hitta vidare till andra sidor som är relaterade till att räkna ut hur mycket ett bolån skulle kosta just dig.


Sammanfattning av Bolånekalkyl

Bolånekalkyl är en sida där vi skriver om vart du kan göra en bolånekalkyl och hur det går till. Så vill du räkna på ett bolån kan du alltså börja på den här sidan och ta dig vidare. För vi tycker det är viktigt att man gör en bolånekalkyl redan innan man börjar titta på sina ny bostad. Så man direkt kan vara med i en eventuell budgivning om man skulle springa på sitt drömboende. Annars är risken att det glider ut händerna bara för det eller att man titta på ett för dyrt boende än vad banken tycker man har råd med.

Bolånekalkyl


Det här är meny över Bolånekalkyl där du kan se vad hela sidan handlar om redan här. Du kan klicka på länkarna för att ta dig fram snabbt. Du klickar med pilen för att ta dig fram. Vi blir väldigt glada om du vill ge ditt omdöme på guiden Bolånekalkyl genom att skriva några ord här nedanför.

Kontantinsats bolån

Kontantinsats bolån? Hur står är kontantinsatsen? Finns det bolån utan kontantinsats? I Sverige är det MINST 15 procent i kontantinsats som gäller sedan Finansinspektionens nya regler som kom hösten 2010. Alltså kan du inte hitta en bank där du kan få mindre kontantinsats. Däremot kan du låna till kontantinsatsen om du har möjlighet till det. Men då genom ett privatlån. Alltså ett lån där du inte lämnar bostaden som säkerhet för den delen av lånet. Privatlån är ett lån utan säkerhet där du alltså inte lämnar något i säkerhet för lånet och får köpa vad du vill för pengarna. Till exempel använda dom till kontantinsatsen på din bostad.

Låna till kontantinsatsen med ett privatlån

Vill du låna till kontantinsatsen med ett privatlån så kan du titta in våran topplista över privatlån som visar vart besökare valt att låna till sin kontantinsats just den här veckan. Vi har både den enkla topplistan som visar en nerbantad version av topplistan och sedan har vi även den stora topplistan där du hittar omdöme, betyg, recensioner och mycket mer.

Kontantinsats bolån

Så här kan en finansiering av en bostad alltså se ut

Du köper en bostad för 2milj. 15% av 2milj är 300.000kr. Du tar ett privatlån på 300.000kr och ett bolån till resterande 85 procent. Vissa banker har dock ännu ett privatlån där emellan. Så att kontantinsatsen är på 15% sedan ett topplån på 10% till och sedan 75% bolån istället. Men då är det bara byta bank om inte det passar dig.


Fråga något om Kontantinsats bolån

Du får väldigt gärna ställa en fråga eller vara med och diskutera om Kontantinsats bolån här nedan i kommentarsfältet. Vi på redaktionen svarar ofta inom 24 timmar och andra besökare är också ofta väldigt snabba.

Kan man låna 100% till en bostad?

Svar: Det går inte att belåna bostaden mer än max 85% av dess värde. Därför går det bara ta bostadslån till just precis den gränsen som mest. Oavsett bank du väljer. Och sedan finns det möjlighet att låna pengar även till kontantinsatsen men då gör man det med ett blancolån i så fall.


Kontantinsats till hus och lägenhet är samma?

Det är ingen skillnad på kontantinsats till hus och kontantinsats till lägenhet. Men däremot gäller andra regler vad gäller kontantinsats till bil.


Bolån utan kontantinsats

En av våra första guider var Bolån utan kontantinsats och där har vi skrivit väldigt mycket som vi tror du vill läsa om om du finner guiden du är i ny intressant. Den handlar om samma sak men är en lite mer djupgående guide. En av våra största.


Läs mer om Kontantinsats bolån

Läs mer om Kontantinsats bolån är en meny över andra guider vi skrivit i ämnet eller som är relaterade till det. Så har du inte hittat det du söker eller bara vill läsa vidare om kontantinsats och bolån så hoppas vi att du hittar något här. Här tipsar vi nämligen om guider vi tror du kan vara intresserad av att läsa.


Sammanfattning av Kontantinsats bolån

Kontantinsats bolån är en sida där vi förklarar mer om hur insatsen ser ut vid köp av hus eller lägenhet. För i Sverige har vi nämligen ett bolånetak där du inte kan lämna bostaden som säkerhet över 85%. 85% av bostadens värde alltså. Sedan får du ta ett blancolån till insatsen.

Kontantinsats bolån


För att du så enkelt som möjligt ska kunna hitta det du söker i guiden Kontantinsats bolån så har vi radat upp rubrikerna till dom olika kapitlen här. Så det är bara att klicka på rubrikerna för att direkt ta dig till det kapitlet. Här tipsar vi om guider som är relaterade till Kontantinsats bolån. Och det vi gör är att vi sammanfattar dom kort med några meningar för att du ska se om det är något för dig eller inte. Det är är kapitlet för dig som vill ha en fördjupning i Kontantinsats bolån. Funderar du på att låna till kontantinsatsen tycker vi att du bör läsa denna innan det. Vi satsar på att 90 procent ska hitta det dom söker redan innan menyn men för dom 10 procent som inte gör det så har vi bland annat skapat den här fördjupningen. Vi skulle bli otroligt glada om du ville ta en minut och sätta omdöme och betyg på guiden som du precis läst.

ICA Banken

ICA Banken erbjuder både privatlån och bolån. Dom har dessutom ett lån som dom marknadsför speciellt för kontantinsats för din bostad. Vill du läsa mer om det direkt kan du klicka på länken i topplistan ovan. Där ser du även hur ICA Banken står sig mot andra banker, långivare och låneförmedlare hos besökare innan dig. OBS! Hos ICA Banken kan du både ansöka om bolån och sedan privatlån till kontantinsatsen. Kom dock ihåg att lägga in så mycket du kan själv för att öka chanserna för att få låna pengar. Ska du samla lån klickar du bara på Samla lån och ska du köpa bil utan kontantinsats så har du deras billån.

ICA Banken omdöme

Gå till ICA Banken omdöme för att lämna och läsa omdöme och betyg om ICA Banken. Där hittar du även våra recension. Sedan klickar du bara på Mer info här ovanför i topplistan eller här nedanför för att se aktuella villkor och räntor.

Låna till kontantinsats hos ICA Banken

Hos ICA Banken kan du låna upp till 350.000kr utan säkerhet. Alltså där du inte lämnar bostaden som säkerhet för lånet. För i Sverige får man inte belåna bostaden mer än upp till max 85% av värdet. Vissa banker är till och med hårdare än så. Så jämför alltid. ICA Banken har dessutom bolån också. Så du kan låna till allt hos dem. Vilket brukar vara en stor fördel.


Ställ en fråga och diskutera ICA Banken

Ställ gärna en fråga eller var med och diskutera ICA Banken i kommentarsfältet nedan. Du kan alltid diskutera guiderna längst ned på varje sida. Så om du har en fråga om något specifikt så kan du söka efter det i menyn och sedan ställa en fråga där.

Har ICA Banken billån?

Svar: ICA Banken billån är ett lån utan säkerhet. Du lämnar alltså inte bilen som säkerhet för lånet och kan köpa bilen av både privatpersoner och bilhandlare. Du behöver heller inte köpa en viss årsmodell utan får helt enkelt köpa vilken bil du vill för pengarna.

Har ICA Banken bolån?

Svar: ICA Banken har bolån så om du är intresserad av att jämföra deras bolån kan du titta in i länken här ovanför i topplistan. Där kommer du nämligen direkt in där du kan läsa mer om det.

Hur mycket kan man låna hos ICA Banken?

Svar: Du kan ta ett privatlån upp till 350.000kr och bolån för du helt enkelt skicka in en ansökan för att ta reda på hur mycket man kan låna.


Samla lån hos ICA Banken

Samla lån kan du göra med ICA Bankens privatlån. Klicka på mer info i topplistan för att komma direkt in där du kan läsa mer om det. Samla lån kan vara smart när man dragit på sig många dyra lån och krediter från till exempel dyra privatlån, smslån och andra snabblån. Då kan man ansöka om ett stort lån i stället och så kan man på så sätt få billigare ränta och bara ett enda lån att ta hand om istället för många små. Låneförmedlare är en sida vi skrivit som vi rekommenderar dig att läsa innan du väljer att låna pengar av ICA Banken. Där kan du nämligen jämföra deras privatlån mot andra och se om det verkligen är det bästa lånet för dig.


Låneförmedlare

Om du funderar på att ta ICA Bankens privatlån så borde du ta och titta in guiden Låneförmedlare först. Där kan du enkelt jämföra privatlån för att se vilka som erbjuder just dig bäst ränta och villkor. Du kan alltså skicka in en ansökan där och så hur billig ränta just du kan få. Några av dom har har dessutom ICA Banken så du kan jämföra dom mot andra.


Vi har skrivit mer om ICA Banken

Vårt mål här är att bygga en meny över dom populäraste guiderna om ICA Banken som vi skrivit och tips på guider som vi tror du kan vara intresserade av. Tillsammans med våra tips på guider här ovanför så tror vi att vi kan ge en så bra överblick som möjligt för att du själva ska kunna ta reda på det du är ute efter så lätt som möjligt.


Sammanfattning av guiden om ICA Banken

ICA Banken har på kort tid blivit en av Sveriges största banker. ICA Banken ska ha ca 3,6 miljoner kunder i Sverige vilket gör dom enormt stora. Förmodligen är det lätt att bygga ett förtroende för en bank som även driver en mataffär som är landets populäraste och som kunderna besökare flera gånger i veckan. Om inte flera gånger om dagen till och med. Den här guiden är en samling av allt vi skrivit om dom genom åren.

ICA Banken

Låna pengar ICA Banken


Bluestep bolån

Bluestep bolån är ett populärt alternativ för dom som har lite svårare att låna. Du kanske är egen företagare till exempel. Då kan du prova Bluestep bolån och se om du får ja till att låna pengar när du fått nej av andra.

Vilka är Bluestep?

Bluestep är en långivare som sticker ut lite i mängden bland dessa. Hos Bluestep är räntan något högre än hos dom andra men i stället så finns det möjlighet för dig som får nej hos andra långivare och banker att ansöka om ett bostadslån hos Bluestep i stället då det sägs att dom säger ja oftare, men eftersom dom tar högre risker så tar dom även mer betalt för det. Vår jämförelselista för bolån är ständigt under uppdatering och vi kommer uppdatera den med fler långivare och banken, samt ännu mer information.

Bluestep bolån


Innehåll i guiden Bluestep bolån

  • Bluestep bolån »
  • Innehåll i guiden Bluestep bolån (här är du nu)
  • Läs mer om Bluestep bolån
  • Diskutera och ställa frågor om Bluestep bolån
  • Lämna betyg och omdöme på guiden Bluestep bolån

Läs mer om Bluestep bolån

Här samlar vi länkar till andra guider om Bluestep bolån som vi skrivit. Även relaterade guider till Bluestep och bolån. Målet är att du så enkelt som möjligt ska hitta det du söker om du inte har gjort det här ovanför i guiden du befinner dig i nu.


Diskutera och ställa frågor om Bluestep bolån

Genom att öppna upp för frågor och diskussion på alla guider så hoppas vi skapa en mer levande sajt där vi tillsammans med alla besökare bygger en bättre sajt för varje besök. Precis som i den här guiden Bluestep bolån där du kan ställa frågor och diskutera guiden här nedanför i kommentarsfältet.


Lämna betyg och omdöme på guiden Bluestep bolån

Här kan du ge betyg och omdöme på guiden Bluestep bolån, vill du ge betyg på Bluestep så gör du det under Bluestep omdöme.

[ratings]


Här är du nu: Kontantinsats » Bluestep » Bluestep bolån

Bolån jämförelse

Bolån jämförelse ska innehålla vad? Vad bör man jämföra när man ska ta ett bolån? Under Bolån listar bolåneräntor och det tycker vi är en bra grund. Men man bör även jämföra andra saker och det har vi försökt gå igenom här nedan. Vi tipsar däremot inte om några långivare utan det gör låneförmedlarna och bankerna så bra själva. Vi länkar bara vidare till mer information samt låter besökarna själva sätta betyg och kommentera långivare. På så sätt hoppas vi ge en så rättvis plattform för alla konsumenter som möjligt, efter det är ni som står för tipsen. Vi skriver enbart ut räntorna alltså som tas från långivarna hemsidor. Vill du ha professionell rådgivning så hänvisar vi således till respektive långivare.

Våran största sida om bolån

Vi rekommenderar alla våra besökare att besöka våran största guide om bostadslån och den heter Bolån. Om du eller ni funderar på att ta ett bostadslån so tycker vi att du ska besöka den sidan och verkligen läsa på om det innan du väljer att förhandla bostadsränta eller liknande.


Sammanfattning av Bolån jämförelse

Hur mycket får man låna som ensamstående är sidan där vi förklara om hur man tar reda på hur mycket man får låna när man är ensamstående. För tyvärr finns det bara ett sätta att ta reda på det och det är att skicka in en ansökan. Och tyvärr är det ofta skillnad på att låna pengar som ensamstående i jämförelse med att man står två personer på ett lån.