Kategoriarkiv: Billån

Bil ränta 1,95%

Bil ränta 1,95? Finns det? Ja just nu går det att få så billig ränta även om det inte är så vanligt i och med att man måste har helt perfekt ekonomi för att få det så att säga. Du får nämligen ofta ränta efter hur stor risk det är att låna ut pengar till dig. Så om du får högre ränta så är det alltså större risk att låna ut pengar till dig. Men anser banken att det inte är lika stor risk att låna ut pengar till dig kan räntan bli lägre. För att hitta en ränta som är lägst för just dig så finns det bara att jämföra. Som vi alltid är på om alltså. Jämför och jämför för att hitta den billigaste räntan för billån för dig. Du kan börja här ovanför där du ser dom 5 populäraste lånen hos våra besökare just den här veckan. Den baseras på lån vi listar här på Kontantinsats.se och för att se alla lån klickar du bara på länken ovanför topplistan ovan.

Bil ränta 1,95%

Så hittar du låg ränta

Ska du köpa bil och vill ha riktigt låg ränta så finns det bara en sak att göra. Och det är alltså att jämföra. Och när du trott att du jämfört noga så ska du fortsätta att jämföra ännu mer. För det går att spara väldigt mycket pengar på att jämföra lån och speciellt billån. Och självklart hoppas vi att du kan ta hjälp av våran sajt för att du själv ska få så bra överblick som möjligt. För det är vårt mål. Att du själv ska kunna jämföra billån och inte bara lägga det i händerna på någon annan.

Billån utan kontantinsats

Billån utan kontantinsats är ett privatlån du tar för att låna pengar till en bil. Där lämnar du inte bilen som säkerhet för lånet utan får låna pengar till vad du vill. Till exempel en bil.

Billån med bilen som säkerhet = 20% insats

Om du ska köpa en bil med bilen som säkerhet för lånet så måste du ha minst 20 procent i kontantinsats oavsett vilken bank eller långivare du väljer att låna pengarna av. Så om du funderar på att ta ett lån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet så måste du alltså se om det finns 20% i insats din plånbok. Annars får du se om du har möjlighet att ta ett privatlån till insatsen. För alla långivare som erbjuder billån med bilen som säkerhet accepterar inte det.


Så köper du bil utan kontantinsats

Om du vill köpa bil utan kontantinsats så måste du låna till bilen med ett privatlån. För du kan inte ta ett lån där du lämnar bilen som säkerhet om du vill låna 100%.

Startsidan för billån om du vill låna till bil

Allt vi skriver om billån samlar vi i sidan Billån. Där kan du hitta det viktigaste om lån till bil som vi skrivit. Låna till bil en en sida där vi tar upp allt kring att finansiera en bil. Det mesta om att låna till bil eller leasa bilen. En sida vi tycker du bör läsa innan du väljer lån.


Vi har mer guider om Bil ränta 1,95% eller relaterade

Precis som rubriken säger så har vi många guider om Bil ränta 1,95% eller som är relaterade till det. Det vi gör här är att lista några av dom som vi tror du vill läsa.


Vi tror på att diskutera lån

Vill du diskutera innehållet i Bil ränta 1,95 så gör du det i kommentarsfältet med oss på redaktionen och med andra besökare. Vi har alla guider öppna för besökare då vi tror på att skapa ett forum för alla som vill låna pengar där vi kan samlas och diskutera det först. Du skriver bara dina frågor i kommentarsfältet så försöker vi svara på det så snabbt som möjligt. Du kan skriva frågor dygnet runt året runt. Så fort vi får in den fler än en gång så klistrar vi ofta frågan i kapitlet med svar på frågor längre upp på den här sidan.


Sammanfattning av Bil ränta 1,95

Vi skapade guiden Bil ränta 1,95 för att vi tillsammans ska kunna tipsa om när det är någon som erbjuder billån till en ränta på 1,95%. Vilket visa bjuder har kampanjer om. Så vill du hitta ett billigt billån så tycker vi att du ska besöka den här sidan först.


Som du kan läsa om här ovan så kan du ge ett betyg på hur bra du tycker Bil ränta 1,95 stämmer med rubriken. Det vill säga hur bra innehållet lever upp till rubriken. Det gör du med stjärnorna. Och här nedanför i kommentarsfältet kan du ge ett omdöme med dina egna ord. Men stjärnorna kan du ge ditt betyg på Bil ränta 1,95. Det vi vill att du ger betyg på är hur bra du tycker vi svarar på rubriken till guiden helt enkelt. Och det är att samla lån som du kan ta för att låna pengar till bil med ett erbjudande på 1,95%. Vilket inte alltid är fallet med så fort det finns ett sådant erbjudande så samlar vi dessa här. Det vi har gjort här är att vi tagit ut några tips på andra guider som handlar om just Bil ränta 1,95% och som vi tror att du vill läsa mer om. Så titta igenom sammanfattningarna för att se om det är något som intresserar dig.

Köpa bil utan kontantinsats

Köpa bil utan kontantinsats? Går det? Finns det billån utan kontantinsats där man kan låna pengar till 100% av bilen? Ja det går absolut. Många väljer att göra det genom att ta ett privatlån till bil. Du ser en topplista här ovan vart våra besökare valt att låna till bil flest gånger just den här veckan. Det finns två typer av billån och det är att man lämnar bilen som säkerhet för lånet eller lånar till bil utan att lämna något i säkerhet för lånet. Men billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet så måste du enligt lag ha minst 20 procent av det du köper bilen för själv. Så köper du en bil för 100.000kr så måste du alltså ha 20.000kr om du ska lämna bilen som säkerhet för lånet.

Köpa bil utan kontantinsats

20 procent i insats eller 0 procent

Väljer du däremot att inte lämna bilen som säkerhet för lånet så behöver du ingen kontantinsats alls utan kan låna 100% av det du köper bilen för. Men långivare och banker kallar sina privatlån ett billån utan kontantinsats i reklam. För där behöver du sällan uppge ens vad du ska köpa för pengarna. Då långivaren inte tar någon säkerhet för lånet. Ett så kallat lån utan säkerhet. Men billån men bilen som säkerhet är en mindre risk än ett privatlån till bil för banken och därför är det inte sällan lite billigare än ett billån utan bilen som säkerhet. Men söker du en billån utan kontantinsats så har du bara privatlån att välja mellan. Men många väljer alltså ett privatlån ändå för dess fördelar. Du hittar en topplistan längst upp på den här sidan där du kan se vad besökare innan sig valt för alternativ när dom lånade pengar till bil utan att behöva någon insats.

Billån utan kontantinsats är ett privatlån

Vad bankerna kallar sina lån kan ibland vara väldigt förvirrande. Billån med bilen som säkerhet för lånet kallas oftast för billån men även privatlån till bil. Vilket är ett billån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Det av dessa två olika typer av billån som är utan kontantinsats är privatlån till bil. Det är det du hittar i topplistan här ovan som visar dom 10 populäraste lånen via Kontantinsats.se just precis den här veckan.


Billån utan säkerhet eller billån med säkerhet?

Du kan välja mellan att lämna bilen som säkerhet för ditt lån och då är det alltså ett vanlig billån där du måste ha minst 20 procent i kontantinsats. Alternativet är du tar ett privatlån till att låna till bil. Det vill säga ett billån utan bilen som säkerhet för lånet. Då kan du låna 100% av bilens värde.

Finns det billån med bilen som säkerhet utan kontantinsats?

Svar: Nej det finns det inte men däremot väljer många att ta ett privatlån till insatsen också och på så sätt låna 100%. Men det finns ingen bank som lånar ut pengar till en bil med 100% av bilen som säkerhet. Dom får inte göra det nämligen.

Finns bolån utan kontantinsats?

Svar: Ja det gör det och det är ett privatlån. Ett privatlån till bil. Vissa banker och långivare kallar det för blancolån. Men båda är lån utan säkerhet. Och då kan du alltså lån 100%.


Läs mer om att Köpa bil utan kontantinsats

Vill du läsa mer om Köpa bil utan kontantinsats så kan du titta på den här snabbmenyn där vi samlat länkar till andra guider om just billån utan kontantinsats och guider som är relaterade till det. Listan är baserad på vad du har för intressen utifrån vår algoritm. Om vi har rätt eller fel kan du ge betyg på längre ned i den här guiden.


Ställ en fråga om Köpa bil utan kontantinsats

Du får hemskt gärna ställa en fråga om Köpa bil utan kontantinsats som du precis läst. Eller något annat om billån eller sajten i stor. Du gör de enklast men en kommentar här nedan men det går även bra under Kontakta.


Sammanfattning av Köpa bil utan kontantinsats

Köpa bil utan kontantinsats är en sida där vi tipsar om vad som gäller om man vill låna 100% till bilen. För det finns inget lån där du lämnar bilen som säkerhet där du får låna 100%. Du måste alltså ta ett privatlån om du vill låna mer än 80% av det du ska köpa bilen för.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Köpa bil utan kontantinsats

Vill du skriva vad du tycker om kan du skriva ditt omdöme här nedan. Här kan du lämna betyg på guiden Köpa bil utan kontantinsats. Det gör du genom att trycka på stjärnorna här nedan och sedan lämna en kommentar. Här samlar vi vanliga frågor vi fått in som är relaterade till just Köpa bil utan kontantinsats. Vill du ställa en egen fråga kan du enkelt göra det längst på denna sida. Vi publicerar vanligtvis frågor som kommit in fler än en gång. Du svarar vi på den frågan utförligt och publicerar den här. Här kan du se vad du kan läsa i guiden Köpa bil utan kontantinsats och enkelt klicka dig fram så du kan hitta det du söker snabbare. Det du ser är rubrikerna till dom olika kapitlen helt enkelt. Så du klickar dig bara fram i guiden du befinner dig på nu alltså. Vi vill att du så snabbt som möjligt hittar det som just du söker och inte behöver lägga ner massa onödig tid på något du ändå inte vill läsa. Fler och fler sajter idag vill håll kvar sina besökare så länge som möjligt men vi förstår inte varför man lägger fokus på det istället för att lägga det på att så snabbt som möjligt ge sina besökare det dom vill ha?

Billån Handelsbanken

Billån handelsbanken? Vad har Handelsbanken för olika typer av billån och vad har dom fått för omdöme, betyg och recensioner? Handelsbankens billån kallar dom för Bil och fritidslån och där kan du låna upp till 80 procent av bilen. Köper du en bil för 200.000kr så måste du alltså ha minst 40.000kr själv. Sedan har du även handelsbankens privatlån där du kan låna till bil utan att behöva ha några pengar själv. Självklart med förutsättningen att du beviljas lånet. Och sedan har Handelsbanken även ett privatlån som dom kallar direktlån och där du kan låna upp till 150.000kr med svar inom 24tim.

Allt om Handelsbanken

Vi har en sida som heter bara Handelsbankens och tanken är att den ska fungera som en startsida för allt vi skriver om dom. Så funderar du på att byta bank till Handelsbanken så tycker vi att du skulle ta och titta in den. Den heter som sagt bara Handelsbanken.

Allt om billån

Med guiden billån så vill vill vi informera om allt som har med billån att göra. Så besökt Billån om du vill veta allt om lån till bil. Vi rekommenderar alla som ska låna pengar till bil att läsa den sidan.

Billån Handelsbanken

Har Handelsbanken billån utan kontantinsats?

Svar: Ja det är Handelsbankens privatlån (även kallat blancolån och lån utan säkerhet) som man kan använda till att låna till bil om man inte vill betala någon kontantinsats. Tar man däremot billånen med bilen som säkerhet så måste man betala minst 20% i insats själv. Och så är det alltså vart man än ska ta ett lån till bil där man lämnar bilen som säkerhet. Alltid minst 20 procent.


Privatlån Handelsbanken

Handelsbankens privatlån är lite speciellt. Du kan läsa mer om det i våran guide med samma namn. Det vill säga Privatlån Handelsbanken.

Privatlån

Privatlån används oftast till köp av bil så om du ska låna till bil så tycker vi att du ska läsa guiden Privatlån innan du väljer vilket typ av billån som passar bäst för just dig eller er. Så gå in och läs igen om Privatlån nu och sedan kan du fortsätta läsa guiden nedan.


Läs mer om Billån Handelsbanken

Här samlar vi länkar till andra guider som vi har skrivit om just billån och Handelsbanken. Eller guider som är relaterade till det och som vi tycker du borde läsa innan du ska låna till bil. Alla sidor är framtagna efter vad vi tror att just du vill läsa om.


Diskutera och ställ frågor om Billån Handelsbanken

Vill vill bygga en sajt för våra besökare tillsammans med våra besökare så det finns möjlighet att diskutera och ställa frågor om alla guider vi har. Så även med Billån Handelsbanken alltså. Du kan ställa din fråga och diskutera Billån Handelsbanken här nedanför i kommentarsfältet.


Sammanfattning av Billån Handelsbanken

I den här guiden går vi igenom vilka alternativ Handelsbanken har om du vill låna till bil av dom. Du kan läsa och lämna omdöme och ta del av våran recension. Vi skriver om billån du kan ta i banken Handelsbanken. Vi vill att du ska veta allt om att låna till bil hos Handelsbanken om du läser denna sida.


Här är du nu: Kontantinsats » Billån Handelsbanken

Det här är alltså en meny över guiden Billån Handelsbanken där du kan klicka på rubrikerna till dom olika kapitlen och direkt se beskrivningen om det kapitlet. Vi har skapat den här överblicken för att du snabbare ska kunna se om den här guiden svarar på dina frågor och funderingar. Du klickar på rubrikerna så tar det sedan dig direkt till det valda alternativet. Som du kan se här ovanför kan du ge betyg. Men vill du ge ett omdöme så gör du det i kommentarsfältet istället. Det vi vill att du skriver där är hur bra eller dålig du tycker guiden är. Och är det något du inte tycker är bra blir vi glada om du vill skriva vad det är som inte är bra och hur vi kan göra det bättre enligt dig. Här kan du alltså ge betyg på guiden. Vill du istället ge betyg på Handelsbanken så gör du det under Handelsbanken omdöme, betyg och recension istället. Du ger betyg genom att trycka på stjärnorna här nedan och omdöme ger du genom att skriva en kommentar i kapitlet under detta. Tack för ditt besök och hoppas du fick svar på dina frågor och vill återvända nästa gång du ska låna pengar.

Ny bil utan kontantinsats

Ny bil utan kontantinsats? Är det möjligt? Att köpa en ny bil med ett billån utan kontantinsats vet jag inte om det är någon som erbjuder. Men jag vet däremot att många väljer att ta ett privatlån vid köp av både nya och begagnade bilar. Ett privatlån är att lån utan säkerhet. Det vill säga du får ett lån utan att lämna någon i säkerhet för lånet.

Ny bil utan kontantinsats

Lämna säkerhet för ditt lån?

Tar du ett bolån så lämnar du din bostad som säkerhet för lånet till exempel. På så sätt tar långivaren en mindre risk och behöver således inte ta lika mycket betalat för lånet. Därför blir ett lån utan säkerhet något dyrare i och med att banken / långivaren då tar en större risk. Sen spelar det sällan någon roll vad du gör med dessa pengar heller. Det vill säga så är det sällan långivaren frågar om det. Dom gör bara en kreditupplyssning samt tittar så du klar övriga villkor för att kunna få ta lånet. Du kan alltså köpa vilken bil du vill för pengarna. I listan ovan är det just privatlån som listas. Där kan du låna upp till 3500000kr.


Billån utan kontantinsats?

Vi har även skrivit om detta tidigare under bland annat billån utan kontantinsats. Vi tycker du ska läsa den innan du väljer att låna till bil oavsett vilket typ av lån du ska välja.


Läs mer om Ny bil utan kontantinsats

Det här är en snabbmeny över andra guider som vi skrivit i ämnet Ny bil utan kontantinsats och som vi tycker du borde läsa innan du väljer att låna pengar till bil med ett billån. Listan är uppradad efter vad vi tror att just precis du vill läsa om och det är baserat på vad du visat intresse av här på Kontantinsats.


Ställ frågor om Ny bil utan kontantinsats

Är det något du undrar över i guiden Ny bil utan kontantinsats som du precis tagit del av så går det bra att ställa din fråga här nedanför i kommentarsfältet. Där kan både vi på redaktionen och andra besökare försöka svara på dina frågor. Där kan du även vara med och diskutera ämnet.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Ny bil utan kontantinsats

Här har vi skapat en fördjupning i ämnet Ny bil utan kontantinsats för dig som vill veta mer eller som inte fick svar på din fråga i texten här ovan. Här kan du säga vad du tycker om guiden genom att trycka ditt betyg med stjärnorna här nedanför. Du kan även lämna ett omdöme genom att skriva en kommentar. Där får du väldigt gärna motivera ditt betyg också i din kommentar. Det är i kommentarsfältet som du kan ge ditt omdöme på Ny bil utan kontantinsats. Vi vill veta vad våra besökare tycker med sina egna ord. Därför kan du skriva dom i kommentarsfältet. Har du inte hittar det du söker så hoppas vi att vi kan tipsa om andra guider relaterade till Ny bil utan kontantinsats som kanske kan hjälpa dig bättre. Här har vi skapat en snabbmeny så du så enkelt som möjligt ska kunna få en översikt över vad den här guiden innehåller. Du ser rubrikerna till kapitlen här. Så du redan här kan se vad vi har att erbjuda dig om du läser vidare.

Wasa Kredit billån

Wasa Kredit billån? Hur ser deras alternativ ut för billån? Jag förstår inte riktigt deras hemsida. Wasa Kredit har tre olika typer av billån. Ett privatlån till bil där du får köpa bil av vem du vill och får låna 100%, ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet och måste köpa bilen av en bilhandlare och måste ha 20% i kontantinsats, och sedan erbjuder dom billeasing för företag. Deras privatlån är alltså ett billån utan kontantinsats. Ett billån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet det vill säga.

Vilka låneförmedlarna jämför Wasa Kredit åt dig?

Vill du jämföra Wasa Kredit billån mot andra banker? Det finns fler låneförmedlare som gratis jämför räntor från över 20 banker åt dig med enbart en kreditupplysning. (UC) Du förbinder dig inte att låna pengar utan du kan skicka in en ansökan och se hur Wasa Kredit står sig mot andra banker helt enkelt.

Vilka banker jämför låneförmedlarna utöver Wasa Kredit?

Här nedan hittar du guider vi skrivit om vilka banker olika låneförmedlare jämför. I listan har vi tagit med alla som bland annat jämför Wasa kredit. Du kan alltså passa på att jämföra fler banker samtidigt och med bara en kreditupplysning istället för en per bank som du vill jämföra. Det är gratis och du förbinder dig inte till något. Du kan alltså jämföra bankerna och sen ändå välja att inte låna pengar. Då kan du se hur Wasa kredit står sig mot andra banker.

Wasa kredit billån

Jämför Wasa Kredit

Om du vill jämföra Wasa kredits privatlån mot andra privatlån så kan du skicka in en ansökan till Freedom Finance här ovan i topplistan. Dem har nämligen med Wasa Kredit i sin jämförelse.

Topplista över billån där besökare innan dig valt att låna till bil

Här ovan ser du en topplista över lån där besökare innan dig valt att låna till bil. Antingen med privatlån där du lånar pengar till bil utan att lämna bilen som säkerhet för lånet eller så med ett lån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet.

Wasa Kredit privatlån

Wasa kredit har ett privatlån upp till 350.000kr där du alltså inte behöver följa kraven som ”vanliga” billån där banken tar bilen som säkerhet för lånet. För med ett ”vanligt” billån måste du ofta köpa bilen av en bilhandlare och du får ofta inte köpa en bil äldre än ett visst datum också. Sådan behöver du inte följa med ett privatlån som är ett lån utan säkerhet. Det vill säga du lämnar inget i säkerhet för lånet mer än att dom tittar så dom tror du kan betala lånet.


Vad har Wasa kredit för grundkrav för att få låna pengar hos dom?

Det du ser här är vilka grundkrav du måste uppfylla för att få låna pengar i skrivande stund. Det är ingen garanti för att få låna pengar men uppfyller du dessa kan det vara värt att skicka in en ansökan helt enkelt. Och tvärtom om du inte uppfyller detta.

 • Du måste vara minst 20år gammal för att få låna pengar.
 • Du måste ha fast anställning sedan 6mån.
 • Du får inte har några betalningsanmärkningar.
 • Du måste varit folkbokförd i Sverige i minst 3år.
 • Du måste ha en fast inkomst i Sverige av tjänst eller pension.

Wasa Kredit

Wasa kredit heter guiden som fungerar som en startsida för allt vi skriver om Wasa Kredit. Så funderar du på att låna pengar hos Wasa Kredit eftersom du befinner dig i den här guiden så tycker vi att du även bör besöka guiden Wasa Kredit. Målet är att vi tillsammans med våra besökare ska få fram så mycket info om dom som möjligt.

Låna till bil med ett billån

Det finns två varianter på billån som är vanligast. Det är billån med bilen som säkerhet och det är billån utan bilen som säkerhet. Och säkerheten är alltså säkerheten banken tar för att låna ut pengar till dig. Funderar du på att låna till bil? Ta gärna en titt på sidan låna till bil då.

Billån utan kontantinsats

Billån utan kontantinsats är det samma som billån utan säkerhet. Det vill säga banken tar inte bilen som säkerhet för lånet. Vi har skapat guiden Billån utan kontantinsats för alla som är ute efter ett sådant lån. Det gör att du inte behöver hålla dig till några villkor om vad det är för årsmodell eller vart du köper bilen. Som ofta finns vid billån med bilen som säkerhet.

Låneförmedlare

Många av våra besökare som väljer att låna pengar av Wasa Kredit väljer att använda en låneförmedlare för att ta reda på om det är det bästa alternativet för dom Därför tycker vi du bör besökare guider Låneförmedlare innan du fattar det avgörande beslutet om du ska låna pengar hos Wasa Kredit eller någon annan.


Mer om Wasa kredit billån i en meny

Här försöker vi så enkelt som möjligt lista guider vi skrivit om Wasa Kredit. Så fort vi skriver en ny guide om dom så försöker vi lägga upp den här om vi tycker den är relevant och att du bör läsa den. Vi har alltid som mål att just du ska hitta något du vill läsa om här.


Ställ frågor och diskutera Wasa Kredit billån

Här nedan får du väldigt gärna vara med och ställa frågor och diskutera Wasa Kredit billån med andra besökare och med oss på redaktionen.


Sammanfattning av guiden Wasa Kredit billån

Wasa kredit har 3 olika typer av billån. Som privatperson kan du låna till bil med bilen som säkerhet och måste då köpa bilen av en bilhandlare och ha 20% själv i insats. Om du vill komma undan kontantinsatsen eller köpa bilen av en privatperson så kan du använda deras privatlån. Sedan kan du även välja att leasa en bil med det är enbart för företagare. Här går vi igenom Wasa Kredits olika alternativ på billån där du som besökare kan läsa och lämna omdöme på Wasa Kredit och på Wasa Kredits billån. Sedan har du våran recension. Till det visar vi även låneförmedlare som jämför deras privatlån så du kan jämföra Wasa Kredit mot andra helt gratis.

Wasa Kredit billån


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Wasa kredit billån

Det här är en meny över guiden Wasa Kredit billån så du ska kunna klicka dig fram till det kapitlet som du är intresserad av. Du ska inte behöva läsa något du inte är intresserad av helt enkelt. Vi vill optimera varje guide så pass bra att du ska kunna hitta det du söker inom max 5 minuter. Det är vårt mål. Du kan inte bara ge betyg i form av stjärnor utan du kan även ge ett omdöme och det gör du genom en kommentar nedan. Här kan du ge betyg på guiden om Wasa Kredit billån, vill du ge betyg på Wasa Kredit så gör du det under Wasa Kredit betyg istället. Guiden Wasa Kredit fungerar som en startsida för alla våra guider. Där samlar vi allt vi kommer över om Wasa kredit och tipsar om våra andra guider om Wasa Kredit.

Hitta bästa billånet utan kontantinsats

Hitta bästa billånet utan kontantinsats? Hur gör jag? Ja det beror ju på vad som betyder att det är det bästa lånet? Förmodligen det lånet som kostar minst med pengar? Att jämföra räntor är därför en av punkterna du bör gå igenom när du ska låna pengar till en bil. Tittar du på den effektiva räntan får du med alla avgifter m.m. för att på så sätt ge en mer rättvis bild när man ställer långivare mot varandra. Sen är självklart övriga villkor även viktigt att jämföra. Välj en långivare du känner förtroende för. Ska du ta ett billån utan kontantinsats så brukar långivare hänvisa till sina privatlån. Det vill säga ett lån där du inte behöver ha någon säkerhet för ditt lån och inte heller någon kontantinsats. Privatlån har vi listat i tabellen ovan och där kan du låna till en bil upp till 350.000kr. Om du får låna så mycket det vill säga. Klicka på mer info i tabellen för att se villkoren för respektive långivare. Vi hoppas tabellen gör så att du får en bra överklick på olika alternativ. Du kan även ansöka online på nätet hos samtliga i listan.

Hitta bästa billånet utan kontantinsats


Finns det billån utan kontantinsats

Svar: Under billån utan kontantinsats har vi skrivit lite mer om billån utan kontantinsats. Sen har vi även billån i menyn men där behöver du en kontantinsats hos samtliga alternativ som vi listar.


Läs mer om Hitta bästa billånet utan kontantinsats

Här samlar vi på länkar till guider som också handlar om att hitta det bästa billånet utan kontantinsats. Eller i alla fall så pass relevanta guider så att vi tror att du kan vara intresserad av dom om du tycker guiden här ovan var det.


Ställ frågor och diskutera Hitta bästa billånet utan kontantinsats

I kommentarsfältet här nedan har vi öppnat för alla besökare att ställa frågor och diskutera Hitta bästa billånet utan kontantinsats med oss på redaktionen och med andra besökare.


Sammanfattning av Hitta bästa billånet utan kontantinsats

Guiden Hitta bästa billånet utan kontantinsats på 5sek: I den här guiden så försöker vi tillsammans med våra besökare komma fram till vilket lån som är bäst om man ska låna till bil men inte har någon kontantinsats utan vill låna 100% av bilens värde.


Här är du nu: Kontantinsats » Hitta bästa billånet utan kontantinsats

Bästa billån 2018

Bästa billån 2018? Vilket billån är bäst 2018? Och hur har ni kommit fram till det? Vi försöker ta fram det bästa billånet genom att samla in data från alla våra guider om billån och sammanställa det till en topplista som visar det billånen som våra besökare får lån hos flest gånger. Om det sedan är det bästa billånet är så klart svårt att avgöra bara utifrån det och därför har vi även så att våra besökare får lämna omdöme och betyg på samtliga lån. Till det har vi på redaktionen sedan skrivit en recension om varje billån. På på redaktionen har jobbat med att följa lånebranschen varje dag sedan år 2010 så förhoppningsvis har vi en ganska klar överblick över billån i Sverige 2018.

Dom 5 populäraste lånen till bil

Hos oss kan du jämföra billån och vårt mål med det är att du själv ska veta hur man kan jämföra billån för att hitta den billigaste räntan just nu. Vi sammanställer datan från alla sidor om lån och här ovan kan du se dom 5 populäraste lånen till bil och vill du se hela topplistan som den baseras på så klickar du bara på länken som du hittar ovanför topplistan. Där klickar du sedan på alla billån. Så du ska få så bra överblick som möjligt. Och glöm inte läsa hela den här guiden också.

Lämna bilen som säkerhet för lånet eller inte

Du bör känna till dom dina alternativ innan du ska låna till bil. Dom vanligaste är att du antingen tar ett privatlån till din bil (även kallat blancolån och lån utan säkerhet) eller så lämnar du bilen som säkerhet för lånet eller så leasar du bilen. Vi jämför framförallt privatlån till bil på Kontantinsats.se då det visat sig att det är det populäraste alternativet hos våra besökare. Billån UTAN bilen som säkerhet: Billån utan kontantinsats, köp bilen av vem du vill, köp vilken bil du vill oavsett årsmodell, du kan låna till en billig bil. Billån MED bilen som säkerhet: Billån med MINST 20% i kontantinsats oavsett bank, du får ofta bara köpa bilen av en bilhandlare, du får inte köpa en bil äldre än x-antal år, du kan sällan låna mindre än 50.000kr

Billån

Överbelåna dig inte

Belåna inte max vad du får låna bara för att du kan. Det kan komma tillfällen i framtiden då du måste kunna låna mer pengar och då vill du inte ha lånat allt du kan för att köpa en bil. Vi kan säga till hur många gånger som helst. Det viktigaste är att du jämför lånen innan du väljer att ta lånet. För vad gäller lån så finns det mycket pengar att spara.

Använd en låneförmedlare

Ett enkelt sätt att jämföra billån är att använda en låneförmedlare. Dom flesta låneförmedlarna jämför privatlån som används till billån när man bland annat inte vill lägga någon kontantinsats eller vill köpa en bil av en privatperson eller en bil av äldre modell. Det finns många anledningar till att man använder privatlån till bil. Men då är låneförmedlare att föredra eftersom du enkelt kan jämföra över 20 banker mot varandra helt gratis.

Bästa billån


Vilket billån är bäst?

Svar: Det billån som våra besökare valde mest under 2016 och även nu 2017 är Lendo. Lendo har enbart privatlån så det vanligaste hos våra besökare är alltså att dom tar ett privatlån för att låna till bil. Dom väljer alltså inte att ta ett billån med bilen som säkerhet för lånet. Efter vi sammanställer vårt bäst i test av billån som är det Lendo som är testvinnare.

Finns det något billån helt utan kontantinsats?

Svar: Det korta svaret är att jag det finns det. Det lite längre svaret är att ja det finns billån utan kontantinsats i form av ett privatlån till bil. Där du lånar 100% utan att lämna bilen som säkerhet. Men det finns däremot inget billån utan insats där du kan lämna bilen som säkerhet för lånet. Så du får helt enkelt välja mellan dessa två lån efter vad som passar dig bäst.

Hur mycket kan jag låna till bil?

Svar: Tyvärr är det enda sättet att ta reda på det att skicka in en låneansökan. Då kan du få reda på om du först och främst får låna pengar och istället hur mycket du i så fall får låna. Men en rumregel som man ofta kan läsa sig till på låneförmedlares hemsidor eller på långivares är att man kan ha i bakhuvudet att inte ha mer än 90% av sin årsinkomst i privatlån totalt. Så har man 0kr i privatlån så kan man alltså prova ansöka om 270.000kr i privatlån om man har en årsinkomst på 300.000kr. Men det här är högst individuellt så klart och det är mycket mer än så som spelar in då bedömningen är över hela din ekonomiska situation och inte bara årsinkomst.

Kan man ta ett snabblån och smslån till bil?

Svar: Det finns inget som hindrar dig men vi sorterar in snabblån efter lån som har kortare återbetalningstid än 1år. Det gör att dom flesta som väljer att låna till bil väljer ett större privatlån med längre återbetalningstid. Snabblån och smslån har kort återbetalningstid och är väldigt dyra i längden.

Vad bestämmer min ränta?

Svar: Din ränta på ditt billån sätts efter din ekonomiska situation. Helt enkelt hur stor risk dom tycker det är att låna ut pengar till dig. Och den sätts även efter hur stort lån du vill ta och hur lång tid du vill ha på dig att betala tillbaka lånet.


Billån utan kontantinsats

Billån utan kontantinsats är privatlån (även kallat blancolån) som man använder till att låna till bil. Vill du se vilka billån utan kontantinsats som är bäst i test enligt våra besökare kan du ta en titt på guiden Billån utan kontantinsats. Där skriver vi allt om hur du kan låna till bil utan insats. Billån heter våran guide där vi samlar allt vi skriver i ämnet under samma tak så att säga. Tanken är att den guiden ska fungerar lite som en startsida för allt vi skrivit om billån och som en där vi kan samlas och diskutera billån tillsammans. Så om du ska låna pengar till en bil så tycker vi att du ska börja där och sedan sortera fram dom guider som just du vill läsa mer om.

Låna till bil

Låna till bil är en guide där vi tar med alla olika typer av lån till bil rör att du ska kunna hitta rätt så snabbt som möjligt. Vi tycker så klart att EU borde läsa den här guide om du funderar på att låna pengar till bil..

Bästa låneförmedlare enligt dig

Det vanligaste sättet att låna till bil med privatlån hos våra besökare är att använda sig av en låneförmedlare. Därför har vi skapat guiden Bästa låneförmedlare där vi helt enkelt utser veckans bästa låneförmedlare med våra besökare. Och det gör vi löpande hela tiden. Vi har helt enkelt veckans topplista året runt. Så ska du låna till bil med en låneförmedlare bör du ta en titt på guiden Bästa låneförmedlare. Men en låneförmedlare kan du jämför ÖVER 20 banker med bara en ansökan och en UC. Låneförmedlare heter våran startsida för allt vi skriver om låneförmedlare och den tycker vi är ett måste för alla som ska låna pengar till bil. Så gå in under Låneförmedlare för att jämföra billån utan kontantinsats.

Bästa billånet

Bästa billånet är en lite mindre version av Bästa billån. Besökt gärna Bästa billånet för att se skillnaden. Där skrev vi tidigare om just denna men har nu flyttat över det mesta till denna guide istället.


Läs mer om Bästa billån 2018 och Billån utan kontantinsats

Här samlar vi länkar till andra guider om billån och om vilket billån som är bäst. Alla guider är skrivna av oss som jobbar på redaktionen. Målet är att göra en så tydlig guide som möjligt över guider vi tror du tycker är intressanta om du tycker guiden du precis läst är intressant. Listan baseras delvis på vad just du visat intresse av här på sajten. Så vi hoppas du kan hitta minst en till guide du vill läsa här.


Ställ en fråga om guiden Bästa billån

Du får väldigt gärna ställa en fråga till redaktionen på Kontantinsats om guiden Bästa billån eller någon annan av våra guider eller billån rent allmänt. Du ställer din fråga i kommentarsfältet här nedan. Där kan du även diskutera med andra besökare. Du kan även ta en titt under kapitlet Vanliga frågor om bästa billån lite längre upp på den här sidan om din fråga kanske redan finns där. Där publicerar vi nämligen vanliga frågor som vi får in om billån och då framförallt allt som rör det bästa billånet och testvinnare.


Sammanfattning av Bästa billån

Vilket billån som är bäst är såklart väldigt svårt att säga men vi har tagit fram det bästa billånet genom att sammanställa en lista på dom 3 populäraste billånen hos våra besökare 2018. Du hittar den enkla topplistan här och den stora topplistan med omdöme och betyg här. På första plats kommer Lendo, på andra plats AXO Finans och på tredje plats kommer Freedom Finance. I den här guiden tar vi tillsammans med våra besökare fram det bästa billånet 2017. Testet är löpande över hela året och visar resultat för den aktuella veckan. Här hittar du bland annat omdöme, betyg och recensioner sammanställt i topplistor över lån som våra besökare oftast väljer att låna pengar hos efter ha läst någon av våra guider om billån.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Bästa billån

Billån

Billån är en guide där vi har som mål att samla allt om billån. När du lämnar den här sidan så har vi som mål att du ska kunna allt du behöver veta om billån och att du själv kan ta beslut om vilket billån som passar just dig bäst. En startsida för alla som ska låna till bil i Sverige. Vi vill bygga guiden tillsammans med våra besökare så här kan du läsa och lämna betyg och omdöme på alla billån. Och läsa våra recensioner. Du kan även diskutera och ställa frågor om billån. Vill du sedan läsa fördjupningar om något vi skriver här så länkar vi vidare till guider vi tror kan passa dig i så fall.

Billån

Så hittar du bäst billån

Målet med den här topplistan här ovan är att visa dig dom 10 populäraste billånen hos våra besökare just nu och göra det så enkelt som möjligt. Vill du ha en fördjupning så ska du gå till STORA topplistan här nedanför istället där du bland annat kan hitta omdöme och betyg.

Billån utan bilen som säkerhet för lånet

Billån utan bilen som säkerhet för lånet är ett privatlån. Du lämnar alltså inte bilen som säkerhet för ditt lån till banken vid ett privatlån till bil. Vid ett bolån till exempel så lämnar man bostaden som säkerhet för lånet precis som man lämnar bilen som säkerhet för lånet vid ett billån med bilen som säkerhet. Så vad är då skillnaden mellan billån utan säkerhet och med säkerhet? Fördelen med att inte lämna bilen som säkerhet för lånet är att det är ett billån utan kontantinsats. Du måste alltså inte ha några egna pengar när du ska köpa bil. Lämnar du bilen som säkerhet måste du annars ha MINST 20% i kontantinsats hos alla långivare och banker i Sverige. Ska du köpa en bil för 200.000kr så blir det alltså 40.000kr som du måste ha själv. Sedan kan du köpa bilen av en privatperson och inte bara av en bilhandlare vid billån utan säkerhet. För lämnar du bilen som säkerhet för lånet så måste du oftast köpa bilen av en bilhandlare.

Billån med bilen som säkerhet för lånet

Du får dessutom inte köpa en bil äldre än ett visst antal år när du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Ofta får bilen inte vara äldre runt 10år när du betalat av billånet. Så ska du betala av ditt billån på 5år så får inte bilen vara äldre än 5år. Det gör banken för att vara säker på att bilen har något värde om du inte skulle betala av lånet och därför måste sälja din bil. Vidare så börjar billån med bilen som säkerhet för lånet mellan 50.000kr-100.000kr medan utan säkerhet börjar på runt 5000kr hos många långivare och banker. Du måste ofta även ha helförsäkring på bilen om du lämnat den som säkerhet. Men finns det då några fördelar med att lämna bilen som säker för lånet då? Ja räntan är ofta lägre då eftersom banken tar mindre risk.

Men när privatlånen har så låg ränta så väljer många att ändå ta ett privatlån till bil för att slippa alla krångel. Billån finns det två alternativ av. Billån med bilen som säkerhet för lånet och billån utan bilen som säkerhet för lånet. Eller ja det finns billeasing också men det räknar vi inte riktigt som ett billån så det kan du läsa vidare om längre ned i den här guiden om du är intresserad av att leasa en bil istället. Men vi börjar alltså med billån utan bilen som säkerhet för lånet och billån med bilen som säkerhet för lånet. Vad är det som skiljer dessa två alternativ åt? Vad är för och nackdelar mellan dessa två? Vi hoppas hjälpa dig få svar på dessa frågor.


Nordea billån

Nordea billån är en guide där vi skrivit allt om Nordeas billån. Där kan du även klicka dig vidare till omdöme och betyg för Nordeas billån. Och självklart även våran egna recension.

Billån utan kontantinsats

I vår guide billån utan kontantinsats tar vi upp hur man kan låna till bil utan att ha någon kontantinsats alls. Är det ett lån utan insats du vill ta för att köpa en bil så bör du titta in där.

Billån utan kontantinsats

Bästa billån

Bästa billån? Hur hittar man det bästa billånet? Vad räknas som bästa billånet? Ja antagligen är det en kombination av att lånet har låg ränta och har bra villkor. Vi har skapat en topplista med billån här ovan som helt enkelt sorteras efter vart besökare innan dig valt att låna till bil. Sedan ger vi även besökare möjligheten att lämna betyg på varje bank, långivare, låneförmedlare och jämförelsetjänst så att listan förhoppningsvis blir ännu bättre och mer relevant. Vårt mål är att ge det absolut bredaste och bästa överblicken över lån och det tycker vi att vi är på god väg att göra genom att även listar andra jämförelsetjänster och vilka dem jämför. Genom att göra så hoppas vi att vi blir startsidan till att hitta bästa lånen och i det här fallet alltså bästa billånet.


En enkel lista på våra sidor om billån

Tanken men den här menyn är att du så enkelt som möjligt ska kunna hitta ibland guiderna vi skrivit om billån och som vi tror du kan vara intresserad av att läsa. Alla guider här nedan är skriva ab oss på redaktionen och är alltså inte inköpta som ofta kan vara fallet på andra sajter om billån.

Läs om olika låneförmedlares och bankers billån

Vi har gjort en specialsida för varje billån. Som till exempel Lendo billån. Då kan du klicka dig vidare till den specialsidan innan du väljer att låna till bil via låneförmedlare Lendo.


Ställ en fråga och diskutera billån

Du får hemskt gärna passa på att ställa en fråga om Billån här nedan. Vi på redaktionen svara oftast inom 24 timmar året runt.


Lämna omdöme på guiden Billån

Du får gärna skriva några ord om vad du tycker om guiden Billån och det är formuläret nedanför till för. Där kan du även ställa frågor om att låna till bil och diskutera billån med andra. Här har du möjlighet att säga till vad du tycker om guiden Billån. Du kan ge betyg genom att lämna stjärnor i betyg här nedan. Du ger 1-5 stjärnor där 1 är dålig och 5 är bäst. Den här guiden uppdateras löpande hela tiden så vi hoppas att du kommer tillbaka nästa gången du vill veta något om billån. Vårt mål är att skapa Sveriges bästa och största guide om billån. Tanken är att du ska kunna använda den här som startsida och en sammanfattning av våra guide om billån och där vi hela tiden uppdaterar löpande så fort vi tycker du behöver veta något med innan du ska låna till bil.


Sammanfattning av Billån

Billån är en av våra absolut största guider om billån och fungerar lite som en startsida för alla guider vi skrivit om billån och för alla som funderar på att låna pengar till bil. Här hittar du topplistor över billån med omdöme, betyg och våra egna recensioner. Här försökt vi utse Sveriges bästa billån just precis nu med hjälp av våra besökare. Det gör vi bland annat med omdöme och betyg från våra besökare. Sedan tar vi hjälp av statistik för att se vilka billån som är populärast hos våra besökare efter ha besökt någon av våra guider om billån.


Här är du nu: Kontantinsats » Billån

Lendo billån

Lendo billån? Vad har dom för typ av billån? Hur bra är det? Lendo billån är i skrivande stund ett privatlån. Det vill säga ett alternativ för dig som vill ha en billån utan kontantinsats och där du inte vill behöva uppfylla dem vanligaste kraven vid billån där man lämnar bilen som säkerhet för lånet. Exempel på såna villkor är att man sällan får köpa en bil som är över 10år och du måste ofta även köpa av en bilhandlare vid sådant billån. Men när man köper bil med ett privatlån behöver du alltså inte uppfylla dessa Här ovan i topplistan kan du se vart besökare hos oss har valt att låna pengar till sin bil innan dig.

Deras billån är ett privatlån

Hos Lendo kan du jämföra privatlån du kan ha för att köpa en bil. Men dom jämför inte billån med bilen som säkerhet alltså. Om du vill jämföra deras lån till bil klickar du bara på länken längst upp i topplistan.

Lendo billån

Låna pengar via Lendo

Har Lendo jämförelse av billån

Svar: Lendo jämför bara privatlån (även kallat för blancolån och är lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar) och dom flesta bankerna har privatlån till bil som ett alternativ när du klicka på billån på bankers hemsidor. Så jag Lendo har jämförelse av billån men bara i form av ett privatlån till bil. Alltså inte billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet.

Hur många banker har Lendo?

Svar: Lendo är en av dom låneförmedlare som har mest banker. Vad vi vet så har dom till och med mest av alla just nu. Du kan läsa mer om det under Vilka banker har Lendo för att se exakt vilka banker det är.

Är Lendo gratis?

Svar: Ja för dig som användare av Lendo är deras jämförelse gratis. Dom tjänar pengar på att ha bankerna med i deras jämförelse. Dom får alltså betalat av banker och långivare. Så det är en riktig win-win tjänst. Som alltså betyder att alla vinner på att använda sig av dom. Både för dom som vill låna ut pengar och för dom som vill låna pengar.

Låna pengar av Lendo?

Lendo är en oberoende låneförmedlare som helt enkelt jämför bankens olika erbjudanden till just dig mot varandra. Det gör dem dessutom helt gratis och utan att lånet kostar extra. Tvärtom. Jämför du innan du lånar pengar finns det mycket pengar att spara in.


Lendo

Lendo heter startsidan för allt vi skriver om låneförmedlare Lendo. Och det har blivit en helt del genom åren minst sagt. Vi har följt Lendo sedan 2010 och med tanke på att Lendo grundades 2007 så har vi följt dom nästan hela deras livstid. Därför tycker vi att du bör läsa guiden Lendo innan du väljer att låna pengar via dom.

Lendo ränta

Lendo ränta är en guide som förklarar hur räntan sätt när du skickar in en ansökan. Det är nämligen inte Lendo som har något med det att göra. Läs mer under Lendo ränta.

Låneförmedlare

Lendo är som du förmodligen vet en låneförmedlare. Dom lånar alltså inte ut pengar själva utan jämför lån. Och då är det privatlån som gäller och inte bolån som många verkar tro. Därför tycker vi att du ska läsa Låneförmedlare innan du väljer att låna pengar.


Läs mer om Lendo billån

Här samlar vi på länkar till andra guider om Lendo som vi skrivit och som vi tycker du ska läsa om du funderar på att låna pengar till en bil med Lendos billån. Vi tipsar även om relaterade guider om billån och andra låneförmedlare.

Läs om fler låneförmedlare

Här har vi samlat guider om låneförmedlare eftersom Lendo är en låneförmedlare. Så funderar du på att låna pengar via Lendo så tycker vi att du borde läsa dessa guider innan det.


Diskutera och ställ frågor om Lendo billån

Vi vill bygga en sajt tillsammans med våra besökare därför kan du diskutera och ställa frågor om samtliga guider på Kontantinsats.se. Vi på redaktionen svara ofta inom 24 timmar och andra besökare brukar vara lika snabba dom. Du kan ställa frågor och diskutera Lendos billån här nedanför i kommentarsfältet.


Sammanfattning av guiden Lendo billån

Lendos billån är ett privatlån till bil. Det vill säga ett billån utan så mycket krav som ett billån med bilen som säkerhet kräver av dig. Du behöver ingen kontantinsats när du tar ett privatlån till bil via Lendo. Du behöver inte heller bara rikta in dig att köpa bil av en bilhandlare utan du får även köpa en privatpersoner.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Lendo » Lendo billån

Här har vi skapat en snabbmeny över guiden Lendo billån för att du redan på förhand ska kunna få en överblick över vad guiden handlar om. Sedan kan du klicka på någon av rubrikerna för att läsa mer. Vi vill skapa en överblick som gör att du redan så här tidigt kan se om du kommer få svar på dina frågor eller inte. I kapitlet Samling av vanliga frågor om Lendo billån av guiden Lendo billån samlar vi löpande in vanliga frågor som vi får in om Lendos billån. Vi får in väldigt många frågor om låneförmedlare Lendo och här samlar vi alltså dom vanligaste. Vi försökt skriva allt så grundläggande som möjligt på Kontantinsats.se men för dom som vill ha en fördjupning i alla guider kan gå till kapitlet fördjupning i varje guide och där kunna hitta mer fördjupande info. Så här nedanför samlar vi löpande fördjupande info om Lendos billån. Här ovan ger du som sagt betyg och vill du lämna en kommentar om guiden så gör du det här nedan. Om du ger ett omdöme så får du väldigt gärna även ge ett betyg och motivera det med dina egna ord. Det här är en samling tips på guider vi skrivit om Lendo billån eller som är relaterade till ämnet. Målet med detta kapitel är att du ska få en så bra överblick som möjligt över vad vi skrivit för guider om Lendo billån eller guider relaterade till det.

Wasa kredit billån ränta

Wasa kredit billån ränta? Vad har Wasa kredit för ränta på sitt billån? Wasa kredit erbjuder två typer av finansiering av bil. Ett privatlån som du kan använda för att låna till bil för privatpersoner och sedan erbjuder dom även leasing för företag. Deras privatlån är alltså ett billån utan kontantinsats. Och du kan genom att ansöka om lån via Lendo jämföra just privatlån och då får du med Wasa kredit med i jämförelsen med bara en kreditupplysning. Annars får du en kreditupplysning per bank som du jämför själv och det kan göra det svårare att få lån i framtiden. Så vill du ta ett billån hos Wasa Kredit med deras privatlån så kan det vara en bra idé att jämföra dom mot andra med hjälp av Lendo. Lendo hittar du i topplistan här ovan just nu.


Wasa kredit

Wasa Kredit är guiden som fungerar lite som en startsida för allt vi skriver om Wasa Kredit. Så vårt tips är att du börjar där om du fungerar på att låna pengar av Wasa kredit.

Wasa kredit billån

Vi har skrivit en guide om Wasa kredits billån och du hittar den under Wasa kredit billån. Där går vi bland annat igenom olika alternativ till finansiering av bil hos Wasa kredit.

Låneförmedlare

Låneförmedlare är en guide vi tipsar om då många låneförmedlare jämför Wasa Kredit. Så fungerar du på att ta ett privatlån (även kallat blancolån) hos Wasa Kredit så kan det vara en bra guide att gå igenom. Det finns mycket pengar att spara genom att jämför privatlån.


Läs mer om Wasa kredit billån ränta

Läs mer om Wasa kredit billån ränta visar andra guider om ämnen som vi har skrivit och som vi tycker du borde läsa innan du väljer att låna pengar av Wasa Kredit. Här sammanfattar vi inte sidorna utan listor dom så enkelt som möjligt. Vill du ha sammanfattningar kan du titta lite ovanför det här kapitlet där vi sammanfattar guider vi skrivit i ämnet.


Ställ en fråga och diskutera Wasa kredit billån ränta

Här nedan kan du diskutera och ställa frågor om guiden Wasa kredit billån ränta som du precis har läst.


Sammanfattning av Wasa kredit billån ränta

I guiden Wasa kredit billån ränta visar vi hur du kan ta reda på hur mycket du får i ränta hos Wasa kredit på deras billån. Du måste dock alltid klicka dig in ditt vi länkar till deras hemsida för att se dagens ränta.


Här är du nu: Kontantinsats » Wasa kredit » Wasa kredit billån ränta

Det här är en meny som visar vad du kan läsa i guiden Wasa kredit billån ränta. Du klicka bara på rubrikerna för att ta dig fram i dom olika kapitlen. Det finns fler som vill ge ett omdöme istället för ett betyg och vill du ge ett omdöme på Wasa kredit billån ränta så är kommentarsfältet öppet för dig. Här kan du ge betyg och omdöme på guiden, vill du istället ge betyg och omdöme på Wasa kredit så gör du det under Wasa kredit omdöme. Och vill du göra det enbart på deras billån så kan du göra det under Wasa kredit billån. Titta gärna in hela guiden Wasa Kredit också.

Låna pengar med bilen som säkerhet

Låna pengar med bilen som säkerhet? Varför skulle man göra det? Det finns två sätta att låna till bil. Det ena är att låna pengar med bilen som säkerhet för lånet. Men vad menas med det? Jo banken tar bilen som säkerhet för lånet till dig. Så om du inte betalar för lånet så kan dom ta bilen och sälja den och få in pengar så och sen kräva resten av dig ut över det. Det gör att banken tar mindre risk och därför kan låna ut pengar till dig billigare än ett privatlån där risken för banken är större. Men varför ta inte alla billån med bilen som säkerhet om det är billigare? Jo för om du lämnar bilen som säkerhet för lånet så måste du också stå för 20 procent själv. Det är nämligen lag på att du måste lämna en kontantinsats på minst 20 procent själv vid ett sådant lån. Det märkliga är att du kan låna pengar till kontantinsatsen på 20 procent genom ett privatlån och sedan ta resterande 80 procent som ett billån.

Låna pengar med bilen som säkerhet

Finns det billån utan kontantinsats?

Svar: Ja det finns billån utan kontantinsats och det är billån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Det vill säga lån utan säkerhet. Namn på lån utan säkerhet till bil är bland annat privatlån, blancolån och konsumtionslån. Men dom flesta bankerna har privatlån till bil som ett alternativ när man trycker på deras sidor om billån i deras menyer.

Billån med bilen som säkerhet och billån utan säkerhet?

Svar: Ska du låna till bil är det framförallt dessa två alternativ du kan välja mellan. Och dom skiljer sig något åt. Och det skiljer sig även från långivare till långivare. Men oftast är det så att du måste ha en insats på minst 20% vid bilköp med bilen som säkerhet. Bilen måste vara nyare än x-antal år. Du får bara köpa bilen av en bilhandlare. Men för det får du ofta en billigare ränta.
Och privatlån till bil är alltså ett billån utan säkerhet. Där du kan köpa vilken bil du vill av vem du vill och låna 100%. Men ofta med en något högre ränta. Dock finns det undantag från detta så se till att alltid jämföra lån innan du tar och lånar pengar till en bil.

Kan man låna 100% vid köp av bil?

Men kan menar vi att det är många som gör det och där inte banken protesterar. Men när du lämnar bilen som säkerhet för lånet så finns det ännu mer krav än kontantinsats och det brukar vara att du inte får köpa en bil äldre än 10år, att du måste köpa den av en auktoriserad bilhandlare och att den måste kosta mer än 50000kr. Och för att komma förbi dessa krav så väljer många att låna till bil med ett privatlån istället. Ett privatlån är ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för lånet. Räntan blir lite högre då men du slipper många krav. Du behöver ingen kontantinsats och du får köpa vilken bil du vill och från vem du vill. Det gör att många väljer ett billån utan säkerhet. När man kan få ett privatlån med låg ränta som nu för tiden så gör ännu mer det dessutom.


Läs mer om Låna pengar med bilen som säkerhet

Det här är en snabbmeny över andra guider vi skrivit om just Låna pengar med bilen som säkerhet eller som är relaterade till just det. Så har du inte hittat det du söker här ovan så hoppas vi att du kan göra det i någon av dessa guider istället. Vi uppdaterar den här menyn så fort vi har en guide som vi tycker passar här. Den uppdateras bland annat efter vilka guider våra besökare visar intresse för. Så att sajten alltid blir bättre för varje besökare som besöker oss.


Ställ en fråga och diskutera Låna pengar med bilen som säkerhet

Här nedanför i kommentarsfältet kan du vara med och diskutera Låna pengar med bilen som säkerhet med oss på redaktionen eller med andra besökare. Vi finns online 24 timmar om dygnet året runt och svarar oftast inom 24 timmar.


Sammanfattning av Låna pengar med bilen som säkerhet

I den här guiden går vi igenom hur du kan låna pengar med bilen som säkerhet och vad som skiljer det mellan att inte lämna bilen som säkerhet för lånet. För det är framförallt dessa två alternativ som gäller om du ska låna pengar till en bil. Du kan leasa en bil också men då lånar du inte pengar till den.


Här är du nu: Kontantinsats » Låna pengar med bilen som säkerhet

Här kan du se vad guiden Låna pengar med bilen som säkerhet redan innan du börjar läsa den. Du kan enkelt klicka på rubrikerna för att läsa mer. Här samlar vi löpande på frågor som vi får in som är relaterade till Låna pengar med bilen som säkerhet och som vi svarat på. Alla frågor du ställer i kommentarsfält på Kontantinsats.se kan alltså hamna här. Vill du ställa en egen så är det bra scrolla längst ned på den här sidan och ställa den redan nu. Du kan säga vad du tycker om guiden Låna pengar med bilen som säkerhet genom att lämna omdöme och betyg här nedanför. Det vi vill att du ger betyg och omdöme på är hur bra du tycker vi lyckas svara på rubriken. Vill du hellre skriva vad du tycker om Låna pengar med bilen som säkerhet gör du det i kommentarsfältet.

Kontantinsats bil

Kontantinsats bil? Måste man ha en kontantinsats när man ska låna till bil? Det beror på vilken typ av lån du väljer. Privatlån till bil och billån med bilen som säkerhet för lånet. Billån utan kontantinsats är privatlån (även kallat blancolån) som du tar för att låna till bil medan då måste ha minst 20 procent i insats när du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Och det är oavsett vilken bank du väljer i Sverige. Då vill du ha ett bilån utan insats så är det ett privatlån som gäller för dig. Och vill du lämna bilen som säkerhet för lånet så måste du ha minst 20 procent i insats. Privatlån till bil brukar vara dyrare än billån men bilen som säkerhet för lånet men inte alltid. Anledningen till att många väljer privatlån ändå är för att du måste uppfylla fler krav om du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Det får bland annat inte vara äldre än ett x-antal år. Ofta inte äldre än 10år. Du måste köpa bilen av en bilhandlare. Du kan inte köpa en bil för under x-antal kronor- Ofta inte under 50.000kr. Läs vidare här nedan om du vill ha en fördjupning i detta.

Kontantinsatsen till bil är från 0% till 20%

Så om du tar ett privatlån för att låna till bil så behöver du alltså ingen insats. Men tar du däremot ett billån där du lämnar bilen som säkerhet att du ska betala lånet så måste du ha minst 20% av bilens värde själv.

Kontantinsats bil

Tillsammans hittar vi bästa billånet

Veckans ENKLA topplista visar dom 10 populäraste billånen i en ENKEL topplista här ovanför. Målet med den är att ge en så bra överblick som möjligt på dom 10 populäraste billånen. För att fördjupa dig i topplistan så scrolla ner till Veckans STORA topplista över billån där du hittar omdöme, betyg och recensioner bland annat.

Låna till bil med privatlån eller billån?

Ett privatlån är ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar. Vid ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet fungerar ungefär som ett bolån där du lämnar bostaden som säkerhet för lånet. Men vid ett privatlån lämnar du alltså inget i säkerhet för lånet. Det gör att ett privatlån har en högre ränta än ett lån där du lämnar något i säkerhet för lånet. Detta eftersom banken tar en större risk när dom inte har något som säkerhet om du inte betalar lånet till dem. Det gör att dom måste ta mer betalt för ett privatlån än för ett billån och bolån. Men varför väljer då många att ta ett privatlån istället för ett billån med bilen som säkerhet när dom ska låna pengar till en bil?

Vid ett billån ställer banken ofta fler krav som många inte kan uppfylla. Vid ett billån kan du ibland inte köpa en bil av en privatperson utan måste vända dig till en auktoriserad bilhandlare. Du måste även ha MINST 20 procent i kontantinsats enligt lag. Samt att du ofta inte får köpa en bil som är äldre än ett visst antal år. Det gör att många väljer ett privatlån trots att det ofta är lite dyrare än ett billån med bilen som säkerhet alltså. Då får du låna till vad du vill och många långivare marknadsför dessutom sina privatlån som ett billån utan kontantinsats. En annan sak med billån med bilen som säkerhet är att lägsta lånesumman ofta är ganska hög och det passar inte alla. Nordeas billån med bilen som säkerhet har till exempel ett minsta lånebelopp på 100.000kr. Alltså måste du köpa en bil för minst 125.000kr där. Lån 100.000kr + kontantinsats 20% 25.000kr = 125.000kr. Det gör att många väljer privatlån till bil för att dom vill låna mindre pengar. Ett privatlån starta ofta på så lite som 5000kr.


Billån utan kontantinsats

Billån utan kontantinsats är alltid ett privatlån. Alltså ett lån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Vid ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet så måste du ALLTID har minst 20% i kontantinsats. I guiden Billån utan kontantinsats reder vi ut det här mer.

Låna till kontantinsats

Är du ute efter att låna till kontantinsatsen så bör du läsa våran startsida som heter Låna till kontantinsats. Det var där Kontantinsats.se startade 2010.


Meny över mer om Kontantinsats bil och billån

Här bygger vi löpande en guide om just kontantinsats vid bilköp där vi vi hoppas att du hittar det du söker om du inte tycker du gjorde det i guiden du befinner dig i nu. Eller om du bara vill läsa mer i ämnet och fördjupa det ännu mer.


Sammanfattning av Kontantinsats bil

Kontantinsatsen vid köp av bil med ett billån med bilen som säkerhet är ALLTID minst 20% oavsett vilken bank du väljer. Tar du däremot ett privatlån till bil så är det 0% i kontantinsats. I guiden Kontantinsats bil går vi igenom hur mycket du behöver i kontantinsats om du väljer att lämna bilen som säkerhet för lånet och hur mycket du behöver om du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Sedan går vi igenom dom populäraste billånen i dessa två kategorier hos våra besökare. Vilket lån har flest av våra besökare valt efter ha besökt någon av våra guider om billån? Vilket billån får bäst omdöme och betyg av våra besökare? Var med och diskutera och ställa frågor om billån med andra besökare och med oss på redaktionen.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Kontantinsats bil

Vill du säga vad du tycker om Kontantinsats bil med ord så kan du göra det här nedanför. Vi skulle bli väldiga glada om du vill göra det eftersom det är det just du tycker som är viktigaste. Det vill säga den senaste besökaren hela tiden. Vill du ställa en fråga om guiden så kan du göra det här under i form av en kommentar. Där svarar vi på redaktionen oftast inom 24tim året runt. I kapitlet Tips på guider relaterade till Kontantinsats bil tipsar vi om andra guider som vi skrivit om billån med eller utan kontantinsats och relaterade guider till det. Helt enkelt guider vi tror du vill läsa om du tycker guiden Kontantinsats bil är bra och intressant. Här ser du en enkel och tydlig meny över guiden Kontantinsats bil så du så enkelt som möjligt ska kunna hitta det du söker och inte behöva lägga ner tid på att läsa saker du inte är intresserad av eller som inte svarar på dina eventuella frågor.

Låna till kontantinsats bil

Låna till kontantinsats bil? Får man låna pengar till insatsen när man ska köpa en bil med bilen som säkerhet för lånet? Det har i flera nu funnits bilhandlare som annonserat med 0 kronorna i insats trots att det är billån med bilen som säkerhet vi pratar om. Dom har erbjudit att hjälp med att ta billån med bilen som säkerhet hos en bank eller långivare och sedan valt att ta ett privatlån till insatsen på 20 present. Men det har Konsumentverket vart på och påpekat om att det är olagligt men bilhandlarna har ändå fortsätt. Så där har du svaret. Det finns till och med bilhandlare som går ut med detta trots att Konsumentverket är på dom. Och om man hör sig för hos bilhandlare så köper så många som en fjärdedel som köper bil med 100% belåning. Det är extremt många. Det dom gör är då att ta ett billån med bilen som säkerhet och sedan ett privatlån till insatsen. Men även privatlån till hela bilen. Vilken alltså är fritt fram att annonsera ut dessutom.


Sammanfattning

Låna till kontantinsats bil är en sia där du kan läsa om du kan eller inte kan låna till insatsen när du ska köpa en bil med bilen som säkerhet. För många bilhandlare har erbjudit precis just detta genom åren och det har skapat en hel del kritik. Dock inte hos låntagarna vad vi förstår.


Bank Norwegian billån

Bank Norwegian billån? Har Bank Norwegian något billån? Dem har ett privatlån som du kan använda till att köpa en bil som med vilket privatlån som helst. Med ett privatlån får du låna pengar till vad som helst. Så till exempel en bil om du känner för det. Hos Bank Norwegian kan du låna så mycket som 500.000kr. Med förutsättningen att dem tror du kan betala för det så klart. Här ovan kan du se hur populära dem här just den här veckan. Där kan du även läsa omdöme, betyg och vår egen recension.

Låna till bil med Bank Norwegian billån

Men Bank norwegian kan du låna till med upp till 500.000kr. Ett privatlån kan vara ganska dyrt så köp inte för dyr bil bara. En bils värde har en tendens att sjunka väldigt snabbt och är lånet för stort så kan bilen värde sjunka snabbare än vad man hinner betala av lånet på bilen.

bank norwegian billån låna till bil


Innehåll i guiden Bank Norwegian billån

Innehåll i guiden Bank Norwegian billån är en lista över rubrikerna till dom olika kapitlen i guiden. Vår ambition är att du ska hitta det allra viktigaste i förorden här ovan och där hittar dom flesta svaret på sin fråga angå Bank Norwegian och deras billån men det finns några som inte gör det och då har vi en med fördjupande del för dessa. Så läser du detta så är du nog en av just dessa.

 • Bank Norwegian billån
 • Innehåll i guiden Bank Norwegian billån (här är du nu)
 • Tips på guider relaterade till Bank Norwegian billån
 • Läs mer om Bank Norwegian billån
 • Omdöme och betyg på guiden Bank Norwegian billån
 • Sammanfattning

Tips på guider relaterade till Bank Norwegian billån

Här samlar vi löpande ihop guider om vi tror du kan vara intresserade av om du är intresserad av billån hos Bank Norwegian. Vi tipsar om guider vi skrivit som är relaterade till Bank Norwegian billån helt enkelt.

 • Norwegian kreditkort

Norwegian kreditkort

Bank Norwegian kreditkort? Många väljer att ansöka om norwegian kreditkort samtidigt som dem tar ett privatlån. Kanske för att veta med säkerhet att man kan klara av att låna till bil alla månader på året?


Läs mer om Bank Norwegian billån


Omdöme och betyg på guiden Bank Norwegian billån

Du får hemskt gärna lämna ett omdöme och betyg på guiden Bank Norwegian billån genom att trycka på stjärnorna och skriva en kommentar.


Sammanfattning

Bank Norwegian billån har bara ett billån och det är ett privatlån till bil. Det vill säga ett billån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Det gör att du kan köpa bilen av både bilhandlare och privatpersoner och att du kan låna 100%. Du behöver inte heller bry dig om årsmodellen.

Bank Norwegian billån

BANK NORWEGIAN BILLÅN


Här är du nu: Kontantinsats » Bank Norwegian billån

Billån utan kontantinsats Swedbank

Billån utan kontantinsats Swedbank? Ska du låna pengar till en bil hos Swedbank men inte vill betala någon kontantinsats så är det deras privatlån du ska använda dig av. Annars är det deras billån där du bara får låna till en bil och du måste lämna 20 procent i kontantinsats själv. Köper du en bil för 100.000kr måste du alltså ha minst 20.000kr i kontantinsats eller i form av värde i din nuvarande bil om du ska byta in den till en bilfirma. För exakta villkor besök Swedbanks hemsida eller något av deras kontor. Annars hittar du en topplista över billån utan kontantinsats här ovan. Där det du vart flest valt att låna pengar just den här veckan. Om det är till en bil vet vi inte men det är vi sidor om billån dom valt att ta dessa lån i alla fall.

Billån utan kontantinsats Swedbank

Vi har en sida om Swedbank

Om du vill se vad vi skrivit om Swedbank tidigare så kan du titta in Swedbank. Det är där vi samlar allt vi kommer över om dom. Så du kan se dom senaste uppdateringarna bland annat. Funderar du på att låna pengar av Swedbank så tycker vi du bör titta in där först.


Läs mer om Billån utan kontantinsats Swedbank

Självklart har vi mer i ämnet billån utan kontantinsats och Swedbank och vi har gjort en lista här så du ska kunna läsa vidare om du vill det. Listan är sorterad efter hur vi tror intresset från just din sida är för dom lika guiderna. Och det är alltså baserat på data om vad andra varit intresserade av efter ha läst guiden du befinner dig på just nu.


Sammanfattning av Billån utan kontantinsats Swedbank

Med Billån utan kontantinsats Swedbank så hoppas vi kunna förmedla vilket av Swedbanks lån som är billån där du inte behöver ha någon kontantinsats. Och det är alltså deras privatlån som är det. Så om du vill låna pengar av Swedbank till en bil och inte har någon insats så är alltså deras privatlån ett alternativ.


Här är du nu: Kontantinsats » Billån utan kontantinsats Swedbank

Bilfinansiering utan kontantinsats

Bilfinansiering utan kontantinsats brukar oftast vara ett så kallat privatlån, det vill säga lån utan säkerhet. Dock brukar billån med bilen som säkerhet vara lite billigare men är inte det ett alternativ så är ett privatlån ett annat alternativ. Det finns framförallt tre olika sätt att låna till bil och det är ett privatlån till bil, ett billån med bilen som säkerhet för lånet och sedan leasing. Leasing är dock en hyra av en bil och inte ett lån av pengar.


Lista på mer om Bilfinansiering utan kontantinsats

Vi har skrivit mycket om Bilfinansiering utan kontantinsats. Därför skapade vi den här listan där du enkelt kan se vad vi skrivit i ämnet. Du kan enkelt klicka dig mellan våra guider med hjälp av den här menyn och den är en sammanställning efter vad vi tror att just du är intresserad av att läsa om.


Har du några frågor om Bilfinansiering utan kontantinsats?

Har du några frågor om Bilfinansiering utan kontantinsats? Då kan du ställa dom i kommentarsfältet. Där kan både vi på redaktionen svara på frågor och andra besökare. Och får vi in frågorna många gånger så publicerar vi svaren i guiden så fler kan få reda på svaret väldigt enkelt.


Betyg på Bilfinansiering utan kontantinsats

Om du vill kan du säga hur bra du tycker rubriken Bilfinansiering utan kontantinsats stämmer med innehållet med hjälp av stjärnorna här nedanför. Om du ger betyg 1 så tycker du det inte stämmer överhuvudtaget och ger du betyg 5 så tycker du det stämmer exakt. Och allt däremellan är det upp till dig att sätta en värdering på.


Sammanfattning

Bilfinansiering utan kontantinsats är en sida där vi skriver om hur man kan finansiera en bil utan att själv ha någon insats. För det finns flera sätt att skaffa en bil utan att ha några pengar att lägga in själv. Det är antingen med ett privatlån eller genom leasing. Och det skriver vi alltså om här.


Här är du nu: Kontantinsats » Bilfinansiering utan kontantinsats

Bra billån utan kontantinsats

Bra billån utan kontantinsats? Vilket är det bästa billånet utan kontantinsats? Ja vad är ett bra billån först och främst? Ett <billån utan kontantinsats är ett privatlån. För ett billån med bilen som säkerhet för lånet är ett lån där du måste ha minst 20 procent av det du köper bilen för själv. Så köper du en bil för 100.000kr måste du alltså ha minst 20.000kr. Men tar du ett privatlån behöver du alltså inte ha några pengar själv utan du kan låna 100%. Så köper du en bil med ett privatlån kan du alltså låna hela beloppet. Köper du en bil för 100.000kr kan du låna 100.000kr. Många väljer att ta ett privatlån till kontantinsatsen och ett billån med bilen som säkerhet för 80 procetn. Men om bankerna gillar det eller inte kan inte vi svara på. Det du kan göra är att ansökan och se om det är ett alternativ för just dig.

Jämför för att hitta det bästa

För att du ska hitta det bästa lånet till bil utan att behöva betala någon insats så måste du jämföra. Och när du har jämfört klart så jämför du lite till. Då kan du hitta ett bra lån utan insats förhoppningsvis.


Vanliga frågor om Bra billån utan kontantinsats

Här samlar vi på vanliga frågor om just Bra billån utan kontantinsats. Vill du själv ställa en fråga om guiden eller ämnet så kan du göra det längst ner på den här sidan.

 • Hur hittar man det bästa billånet?

Hur hittar man det bästa billånet?

Att försöka hitta det bästa billånet ser vi som vårt stora uppdrag och det gör vi genom några olika punkter. Vi har skapat topplistor över både billån med bilen som säkerhet för lånet och billån utan kontantinsats. Sedan har vi lagt till omdöme till alla lån, banker, låneförmedlare och jämförelsetjänster. För att sedan säga vad vi tycker med våra egna recentsioner.


Läs mer om Bra billån utan kontantinsats

Läs mer om Bra billån utan kontantinsats är en meny över vilka guider vi skrivit som är relatera till just billån utan kontantinsats och som vi verkligen tycker du borde läsa innan du väljer att låna pengar till bil och då framförallt om du vill låna pengar med ett privatlån / blancolån till bil.


Diskutera Bra billån utan kontantinsats med andra

Här nedanför kan du vara med och diskutera just Bra billån utan kontantinsats med andra besökare och med oss på redaktionen. Vårt mål är att du ska få svar på alla dina frågor innan du stänger ner Kontantinsats.se.


Läs och lämna betyg och omdöme på guide Bra billån utan kontantinsats

Här skulle vi bli väldigt glada om du ville ta dig tid att lämna betyg och omdöme på guiden Bra billån utan kontantinsats som du precis tagit del av.


Sammanfattning

Bra billån utan kontantinsats är en underguide till Billån utan kontantinsats. Här förklarar vi hur vi tillsammans med våra besökare utser det bästa lånet för lån till bil där man inte har något insats.


Här är du nu: Kontantinsats » Bra billån utan kontantinsats

Billån utan ränta?

Billån utan ränta är extremt sällsynt. ofta rör sig räntefria belopp om mindre lån. Så kallade snabblån och sms-lån. Det brukar röra sig om max några tusenlappar då och med en återbetalningsperiod på max 30 dagar. Sen avänder många lreditkort för att kunna handla på kredit och uppskjuta betalningarna utan några extra kostnader. Sen måste du välja att betala hela summan eller välja något delbetalningsalternativ. Men på det tillkommer oftast en årsavgift för kreditkort och sedan aviavgifter. Denna text utgör endast allmän information och skall inte betraktas som juridisk rådgivning eller användas som sådan. Det kan förekomma att materialet inte är uttömmande eller helt uppdaterat. All användning av informationen sker på användarens egen risk.

Kontantinsats bilköp

Kontantinsats bilköp? Finns det billån utan kontantinsats? Ja det finns billån utan kontantinsats och det är privatlån/Blancolån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. När du lämnar bilen som säkerhet för lånet måste du ha en insats på minst 20 procent oavsett vilken bank du väljer i Sverige men lånar du pengar med ett privatlån/Blancolån så kan du låna 100% istället. Däremot blir räntan ofta högre när du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet men långt ifrån alltid så du måste alltid jämföra lån innan du ska låna pengar.

Kontantinsats bilköp


Innehåll i guiden Kontantinsats bilköp

Här kan du se vad guiden Kontantinsats innehåller. Du klickar på rubrikerna för att ta dig fram.

 • Kontantinsats bilköp »
 • Innehåll i guiden Kontantinsats bilköp (här är du nu)
 • Läs mer om Kontantinsats bilköp
 • Diskutera Kontantinsats bilköp
 • Betyg och omdöme på guiden Kontantinsats bilköp
 • Sammanfattning

Läs mer om Kontantinsats bilköp

Detta är en lista över andra sidor vi skrivit om Kontantinsats bilköp. Så om du vill klicka dig vidare till andra sidor om ämnet kan du ta dig vidare här.


Diskutera Kontantinsats bilköp

Var med och diskutera och ställ frågor om Kontantinsats bilköp här nedanför. Vi på redaktionen svarar oftast inom 24 timmar och andra besökare brukar vara minst lika snabba.


Betyg och omdöme på guiden Kontantinsats bilköp

Vi vill bygga en sajt som verkligen ger mervärde för våra besökare därför blir vi väldigt glada om du vill ta dig tid och säga vad du tycker om guiden Kontantinsats bilköp så vi kan bli bättre för varje nytt besök vi får. Vi vill bygga en sajt för våra besökare med våra besökare.


Sammanfattning

Kontantinsats bilköp är en sida där du kan läsa om hur insatsen vid köp av bil ser ut. För det skiljer sig nämligen mellan billån med bilen som säkerhet och när du lånar utan säkerhet. Det är 20% om du lämnar bilen som säkerhet och 0% vid privatlån till bil.


Här är du nu: Kontantinsats » Kontantinsats bilköp

Låna till bil utan kontantinsats

Låna till bil utan kontantinsats? Är det möjligt? Ja genom ett privatlån. Det vill säga ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för lånet. Lånar du till en bostad med ett bolån lånar du med bostaden som säkerhet till exempel. Men med ett privatlån lämnar du alltså inget i säkerhet för lånet mer än att dem gör en kreditupplysning på dig och tittar så du kan betala tillbaka lånet. Att långivaren inte tar något i säkerhet för lånet gör att du får köpa vad du vill för lånet men det gör därför också att långivaren tar en större risk och således även måste ta mer betalt än vid ett bolån till exempel.

Låna till bil med billån utan kontantinsats?

Billån utan kontantinsats finns men då är det helt enkelt ett vanligt privatlån (även kallat blancolån) det handlar om. Med ett privatlån då du köpa vad du vill – till exempel en bil. Med ett privatlån försvinner kravet om att ha en kontantinsats på 20% vilken annars är kravet vid ett billån med bilen som säkerhet för lånet. Ett privatlån till bil är alltså ett lån utan säkerhet. Där lämnar du inte något i säkerhet för att få låna till bil. Vid ett bolån lämnar du till exempel bostaden som säkerhet för lånet. Så vill du ha en billån utan kontantinsats så är det alltså ett privatlån till bil som gäller. Annars är det minst 20% kontantinsats oavsett vilken bank du väljer.


Lista på fler sidor om Låna till bil utan kontantinsats

Självklart har vi skrivit mycket om Låna till bil utan kontantinsats och här har du en lista på några av dessa. Det du ser är dom vi tror just du vill läsa om.


Lämna ditt betyg på Låna till bil utan kontantinsats

Här kan du vara med och ge ditt betyg på Låna till bil utan kontantinsats. Hur bra eller dåligt tycker du rubriken stämmer med innehållet som du precis har läst? Du kan ge betyget ett till fem.


Sammanfattning

Låna till bil utan kontantinsats är en sida där vi beskriver om hur olika typer av billån och då är det alltså billån med bilen som säkerhet mot privatlån till bil vi skriver om. För det ena är utan insats medan det ena har 20% i insats.