Kategoriarkiv: Billån Handelsbanken

Billån Handelsbanken

Billån handelsbanken? Vad har Handelsbanken för olika typer av billån och vad har dom fått för omdöme, betyg och recensioner? Handelsbankens billån kallar dom för Bil och fritidslån och där kan du låna upp till 80 procent av bilen. Köper du en bil för 200.000kr så måste du alltså ha minst 40.000kr själv. Sedan har du även handelsbankens privatlån där du kan låna till bil utan att behöva ha några pengar själv. Självklart med förutsättningen att du beviljas lånet. Och sedan har Handelsbanken även ett privatlån som dom kallar direktlån och där du kan låna upp till 150.000kr med svar inom 24tim.

Billån Handelsbanken

Allt om Handelsbanken

Vi har en sida som heter bara Handelsbankens och tanken är att den ska fungera som en startsida för allt vi skriver om dom. Så funderar du på att byta bank till Handelsbanken så tycker vi att du skulle ta och titta in den. Den heter som sagt bara Handelsbanken.

Handelsbankens privatlån

Handelsbankens privatlån är lite speciellt. Du kan läsa mer om det i våran guide med samma namn. Det vill säga Privatlån Handelsbanken.

Billån Handelsbanken privatlån

Privatlån och blancolån

Privatlån används oftast till köp av bil så om du ska låna till bil så tycker vi att du ska läsa guiden Privatlån innan du väljer vilket typ av billån som passar bäst för just dig eller er. Så gå in och läs igen om Privatlån nu och sedan kan du fortsätta läsa guiden nedan. Tyvärr vet inte alla att privatlån och blancolån är exakt samma sak. Så om du vill vara en av dom som vet att det är ett lån utan säkerhet bör läsa guiden Blancolån. Speciellt om du är ute efter att låna pengar med ett blancolån så klart.

Allt om billån

Med guiden billån så vill vill vi informera om allt som har med billån att göra. Så besökt Billån om du vill veta allt om lån till bil. Vi rekommenderar alla som ska låna pengar till bil att läsa den sidan.

Kan man låna till insatsen hos dom?

Det vet vi inte tyvärr då lån ofta är väldigt individuella. Så om du vill få reda på det så måste du kontakta dom direkt helt enkelt.


Har Handelsbanken billån utan kontantinsats?

Svar: Ja det är Handelsbankens privatlån (även kallat blancolån och lån utan säkerhet) som man kan använda till att låna till bil om man inte vill betala någon kontantinsats. Tar man däremot billånen med bilen som säkerhet så måste man betala minst 20% i insats själv. Och så är det alltså vart man än ska ta ett lån till bil där man lämnar bilen som säkerhet. Alltid minst 20 procent.


Läs mer om Billån Handelsbanken

Här samlar vi länkar till andra guider som vi har skrivit om just billån och Handelsbanken. Eller guider som är relaterade till det och som vi tycker du borde läsa innan du ska låna till bil. Alla sidor är framtagna efter vad vi tror att just du vill läsa om.


Sammanfattning av Billån Handelsbanken

I den här guiden går vi igenom vilka alternativ Handelsbanken har om du vill låna till bil av dom. Du kan läsa och lämna omdöme och ta del av våran recension. Vi skriver om billån du kan ta i banken Handelsbanken. Vi vill att du ska veta allt om att låna till bil hos Handelsbanken om du läser denna sida.

Det här är alltså en meny över guiden Billån Handelsbanken där du kan klicka på rubrikerna till dom olika kapitlen och direkt se beskrivningen om det kapitlet. Vi har skapat den här överblicken för att du snabbare ska kunna se om den här guiden svarar på dina frågor och funderingar. Du klickar på rubrikerna så tar det sedan dig direkt till det valda alternativet. Som du kan se här ovanför kan du ge betyg. Men vill du ge ett omdöme så gör du det i kommentarsfältet istället. Det vi vill att du skriver där är hur bra eller dålig du tycker guiden är. Och är det något du inte tycker är bra blir vi glada om du vill skriva vad det är som inte är bra och hur vi kan göra det bättre enligt dig. Här kan du alltså ge betyg på guiden. Vill du istället ge betyg på Handelsbanken så gör du det under Handelsbanken omdöme, betyg och recension istället. Du ger betyg genom att trycka på stjärnorna här nedan och omdöme ger du genom att skriva en kommentar i kapitlet under detta.