Kategoriarkiv: Bästa billån

Bästa billån 2018

Bästa billån 2018? Vilket billån är bäst 2018? Och hur har ni kommit fram till det? Vi försöker ta fram det bästa billånet genom att samla in data från alla våra guider om billån och sammanställa det till en topplista som visar det billånen som våra besökare får lån hos flest gånger. Om det sedan är det bästa billånet är så klart svårt att avgöra bara utifrån det och därför har vi även så att våra besökare får lämna omdöme och betyg på samtliga lån. Till det har vi på redaktionen sedan skrivit en recension om varje billån. På på redaktionen har jobbat med att följa lånebranschen varje dag sedan år 2010 så förhoppningsvis har vi en ganska klar överblick över billån i Sverige 2018.

Dom 5 populäraste lånen till bil

Hos oss kan du jämföra billån och vårt mål med det är att du själv ska veta hur man kan jämföra billån för att hitta den billigaste räntan just nu. Vi sammanställer datan från alla sidor om lån och här ovan kan du se dom 5 populäraste lånen till bil och vill du se hela topplistan som den baseras på så klickar du bara på länken som du hittar ovanför topplistan. Där klickar du sedan på alla billån. Så du ska få så bra överblick som möjligt. Och glöm inte läsa hela den här guiden också.

Lämna bilen som säkerhet för lånet eller inte

Du bör känna till dom dina alternativ innan du ska låna till bil. Dom vanligaste är att du antingen tar ett privatlån till din bil (även kallat blancolån och lån utan säkerhet) eller så lämnar du bilen som säkerhet för lånet eller så leasar du bilen. Vi jämför framförallt privatlån till bil på Kontantinsats.se då det visat sig att det är det populäraste alternativet hos våra besökare. Billån UTAN bilen som säkerhet: Billån utan kontantinsats, köp bilen av vem du vill, köp vilken bil du vill oavsett årsmodell, du kan låna till en billig bil. Billån MED bilen som säkerhet: Billån med MINST 20% i kontantinsats oavsett bank, du får ofta bara köpa bilen av en bilhandlare, du får inte köpa en bil äldre än x-antal år, du kan sällan låna mindre än 50.000kr

Billån

Överbelåna dig inte

Belåna inte max vad du får låna bara för att du kan. Det kan komma tillfällen i framtiden då du måste kunna låna mer pengar och då vill du inte ha lånat allt du kan för att köpa en bil. Vi kan säga till hur många gånger som helst. Det viktigaste är att du jämför lånen innan du väljer att ta lånet. För vad gäller lån så finns det mycket pengar att spara.

Använd en låneförmedlare

Ett enkelt sätt att jämföra billån är att använda en låneförmedlare. Dom flesta låneförmedlarna jämför privatlån som används till billån när man bland annat inte vill lägga någon kontantinsats eller vill köpa en bil av en privatperson eller en bil av äldre modell. Det finns många anledningar till att man använder privatlån till bil. Men då är låneförmedlare att föredra eftersom du enkelt kan jämföra över 20 banker mot varandra helt gratis.

Bästa billån


Vilket billån är bäst?

Svar: Det billån som våra besökare valde mest under 2016 och även nu 2017 är Lendo. Lendo har enbart privatlån så det vanligaste hos våra besökare är alltså att dom tar ett privatlån för att låna till bil. Dom väljer alltså inte att ta ett billån med bilen som säkerhet för lånet. Efter vi sammanställer vårt bäst i test av billån som är det Lendo som är testvinnare.

Finns det något billån helt utan kontantinsats?

Svar: Det korta svaret är att jag det finns det. Det lite längre svaret är att ja det finns billån utan kontantinsats i form av ett privatlån till bil. Där du lånar 100% utan att lämna bilen som säkerhet. Men det finns däremot inget billån utan insats där du kan lämna bilen som säkerhet för lånet. Så du får helt enkelt välja mellan dessa två lån efter vad som passar dig bäst.

Hur mycket kan jag låna till bil?

Svar: Tyvärr är det enda sättet att ta reda på det att skicka in en låneansökan. Då kan du få reda på om du först och främst får låna pengar och istället hur mycket du i så fall får låna. Men en rumregel som man ofta kan läsa sig till på låneförmedlares hemsidor eller på långivares är att man kan ha i bakhuvudet att inte ha mer än 90% av sin årsinkomst i privatlån totalt. Så har man 0kr i privatlån så kan man alltså prova ansöka om 270.000kr i privatlån om man har en årsinkomst på 300.000kr. Men det här är högst individuellt så klart och det är mycket mer än så som spelar in då bedömningen är över hela din ekonomiska situation och inte bara årsinkomst.

Kan man ta ett snabblån och smslån till bil?

Svar: Det finns inget som hindrar dig men vi sorterar in snabblån efter lån som har kortare återbetalningstid än 1år. Det gör att dom flesta som väljer att låna till bil väljer ett större privatlån med längre återbetalningstid. Snabblån och smslån har kort återbetalningstid och är väldigt dyra i längden.

Vad bestämmer min ränta?

Svar: Din ränta på ditt billån sätts efter din ekonomiska situation. Helt enkelt hur stor risk dom tycker det är att låna ut pengar till dig. Och den sätts även efter hur stort lån du vill ta och hur lång tid du vill ha på dig att betala tillbaka lånet.


Billån utan kontantinsats

Billån utan kontantinsats är privatlån (även kallat blancolån) som man använder till att låna till bil. Vill du se vilka billån utan kontantinsats som är bäst i test enligt våra besökare kan du ta en titt på guiden Billån utan kontantinsats. Där skriver vi allt om hur du kan låna till bil utan insats. Billån heter våran guide där vi samlar allt vi skriver i ämnet under samma tak så att säga. Tanken är att den guiden ska fungerar lite som en startsida för allt vi skrivit om billån och som en där vi kan samlas och diskutera billån tillsammans. Så om du ska låna pengar till en bil så tycker vi att du ska börja där och sedan sortera fram dom guider som just du vill läsa mer om.

Låna till bil

Låna till bil är en guide där vi tar med alla olika typer av lån till bil rör att du ska kunna hitta rätt så snabbt som möjligt. Vi tycker så klart att EU borde läsa den här guide om du funderar på att låna pengar till bil..

Bästa låneförmedlare enligt dig

Det vanligaste sättet att låna till bil med privatlån hos våra besökare är att använda sig av en låneförmedlare. Därför har vi skapat guiden Bästa låneförmedlare där vi helt enkelt utser veckans bästa låneförmedlare med våra besökare. Och det gör vi löpande hela tiden. Vi har helt enkelt veckans topplista året runt. Så ska du låna till bil med en låneförmedlare bör du ta en titt på guiden Bästa låneförmedlare. Men en låneförmedlare kan du jämför ÖVER 20 banker med bara en ansökan och en UC. Låneförmedlare heter våran startsida för allt vi skriver om låneförmedlare och den tycker vi är ett måste för alla som ska låna pengar till bil. Så gå in under Låneförmedlare för att jämföra billån utan kontantinsats.

Bästa billånet

Bästa billånet är en lite mindre version av Bästa billån. Besökt gärna Bästa billånet för att se skillnaden. Där skrev vi tidigare om just denna men har nu flyttat över det mesta till denna guide istället.


Läs mer om Bästa billån 2018 och Billån utan kontantinsats

Här samlar vi länkar till andra guider om billån och om vilket billån som är bäst. Alla guider är skrivna av oss som jobbar på redaktionen. Målet är att göra en så tydlig guide som möjligt över guider vi tror du tycker är intressanta om du tycker guiden du precis läst är intressant. Listan baseras delvis på vad just du visat intresse av här på sajten. Så vi hoppas du kan hitta minst en till guide du vill läsa här.


Ställ en fråga om guiden Bästa billån

Du får väldigt gärna ställa en fråga till redaktionen på Kontantinsats om guiden Bästa billån eller någon annan av våra guider eller billån rent allmänt. Du ställer din fråga i kommentarsfältet här nedan. Där kan du även diskutera med andra besökare. Du kan även ta en titt under kapitlet Vanliga frågor om bästa billån lite längre upp på den här sidan om din fråga kanske redan finns där. Där publicerar vi nämligen vanliga frågor som vi får in om billån och då framförallt allt som rör det bästa billånet och testvinnare.


Sammanfattning av Bästa billån

Vilket billån som är bäst är såklart väldigt svårt att säga men vi har tagit fram det bästa billånet genom att sammanställa en lista på dom 3 populäraste billånen hos våra besökare 2018. Du hittar den enkla topplistan här och den stora topplistan med omdöme och betyg här. På första plats kommer Lendo, på andra plats AXO Finans och på tredje plats kommer Freedom Finance. I den här guiden tar vi tillsammans med våra besökare fram det bästa billånet 2017. Testet är löpande över hela året och visar resultat för den aktuella veckan. Här hittar du bland annat omdöme, betyg och recensioner sammanställt i topplistor över lån som våra besökare oftast väljer att låna pengar hos efter ha läst någon av våra guider om billån.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Bästa billån

Billiga billån

Billiga billån? Vi har två topplistor över två olika typer av billån. Här ovan hittar du en topplista över privatlån du kan använda till att köpa bil. Det är alltså lån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Och därför inte behöver någon kontantinsats, du behöver inte köpa av en bilhandlare och heller inte behöva bry dig om årsmodellen. Många av långivarna marknadsför även dessa som hårdast. Till ett sådant lån behöver du inte några pengar själv utan kan alltså låna hela beloppet. Men sen finns det även billån där du lämna bilen som säkerhet för lånet och på så sätt får lite billigare lån – dock är det vid sådant lån lag på minst 20 procent i kontantinsats. Det vill säga pengar du måste ha själv. Visa väljer att låna till dessa 20 procent med ett privatlån och sedan resterande 80 som vanligt billån. Det är dock inte helt säkert att långivarna gillar det upplägget.

Billiga billån


Billån

Ska du bara besöka en enda guide vi skrivit om billån så ska du titta in Billån. Där samlar vi nämligen allt det viktigaste vi skriver om billån på ett och samma ställe. Sedan kan du klicka dig vidare därifrån om du vill ha en fördjupning av något vi skriver om.

Låna till bil

Låna till bil kan man alltså antingen göra med bilen som säkerhet eller utan bilen som säkerhet. Att lämna bilen som säkerhet för lånet är populärt för att få ner räntan och låna pengar utan bilen som säkerhet är populärt för att man inte behöver ha någon kontantinsats på 20 procent, man kan köpa bilen av både privatpersoner och bilhandlare, samt att man inte behöver titta på årsmodellen. Besökt guiden Låna till bil för att läsa mer.


Läs mer om Billiga billån

Har du inte hittat det du söker i guiden Billiga billån eller av annan anledning vill läsa mer om ämnen så har vi samlat några länkar här för dig. Det är andra guider vi skrivit och som är relaterade till just Billiga billån och att låna till bil.


Ställ en fråga och diskutera Billiga billån

Genom att låta våra besökare diskutera och ställa frågor om alla guider hoppas vi att vi tillsammans ska kunna bygga en plattform som blir det självklara valet innan man ska låna pengar online på nätet eller göra något annan viktigt beslut ekonomiskt. Därför kan du även ställa frågor och diskutera Billiga billån här nedanför i kommentarsfältet. Vi på redaktionen är där och svarar på frågor dygnet runt året runt.


Sammanfattning av Billiga billån

I guiden billiga billån så tar vi fram dom 3 billånen som vinner i alla våra guider om just billiga billån. Då våra besökare efterfrågar billiga billån när dom besöker någon av våra guider om just det så hoppas vi att det ska ge resultat på våran topplista över billiga billån. Vi har både med billån med bilen som säkerhet för lånet och billån utan bilen som säkerhet för lånet. Det vill säga privatlån till bil. (även kallat blancolån)

Billiga billån


Här är du nu: Kontantinsats » Billiga billån

Här kan du se vilka kapitel guiden Billiga billån har och du kan enkelt klicka dig vidare på dom. På så sätt hoppas vi att du enklare ska hitta det du söker efter. Här nedan kan du vara med och lämna omdöme och betyg på guiden. Där kan du även läsa vad andra besökare tycker om guiden och kasta dig in i någon diskussion som intresserar dig. Här samlar vi på guider som är relaterade till det du precis läst i Billiga billån. Tipsen fylls på löpande hela tiden.

Bästa billån utan kontantinsats

Bästa billån utan kontantinsats? Det är såklart väldigt svårt att svara på. Men vi gör precis allt vi kan för att tillsammans med våra besökare ta reda på det. Och det gör vi genom en rad olika steg som vi tror kan ta fram det bästa billånet just precis nu. Och så fort vi kommer på fler sätt att få fram det bästa billånet så lägger vi till den funktionen. En av dem mest effektiva sätten är att ge våra besökare möjlighet att läsa och lämna betyg och omdöme om samtliga lån vi listar. Och i våra guider om banker, långivare och låneförmedlare försöker vi lista så mycket fakta som möjligt som gör att våra besökare kan hitta just precis det lånet dem är ute efter. Sedan har vi en topplista där du kan hitta dem populäraste lånen just precis den här veckan. Där kan du alltså se vart besökare innan dig valt att låna pengar just precis det här veckan. Som topplistan här ovan till exempel. Där kan du alltså se vart flest besökare valt att låna pengar till bil just den här veckan. Topplistan nollställs varje måndag klockan 00.01 men alla behåller sina positioner. Men då utan röster. Så den som får det första lånet kommer alltså på första plats oavsett vilken position den har. Det gör att listan ändras sig oftare i början av veckan i jämförelse av slutet av veckan.

Bästa billån utan kontantinsats


Sammanfattning av guiden Bästa billån utan kontantinsats

Vilket som är det bästa billånet utan kontantinsats är svårt att säga men vi försöker ta fram det genom att lista dom 3 populäraste lånen just den här veckan. Där du även har möjlighet att läsa omdöme, betyg och recension om samtliga lån.


Läs mer om Bästa billån utan kontantinsats

Det här är en lista över andra sidor vi skrivit om Bästa billån utan kontantinsats. Vi listor dom rakt upp och ned utan sammanfattning. Vill du ha en sammanfattning får du titta här ovanför.

Läs mer om att låna till kontantinsats för bostad eller bil


Prata Bästa billån utan kontantinsats med oss

Om du vill prata Bästa billån utan kontantinsats med oss eller andra besökare så kan du göra det längst ned på denna sida. Så vi kan prata om detta innan vi väljer att låna helt enkelt.


Säg vad du tycker om guiden Bästa billån utan kontantinsats med ett betyg

Säg vad du tycker om guiden Bästa billån utan kontantinsats genom att lämna omdöme och betyg.

[ratings]


Ge ett omdöme med egna ord

Du kan ge ett omdöme på Bästa billån utan kontantinsats med dina egna ord och det gör du i kommentarsfältet.


Här är du nu: Kontantinsats » Bästa billån utan kontantinsats

Bästa billån 2015

Bästa billån 2015? Vilket är det bästa billånet 2015? Svar: Vilket billån som är bäst är såklart väldigt svårt att svara på men vi gör allt vi kan för att hjälpa till att hitta det bästa billånet. Det gör vi genom några olika punkter som vi tror kan hjälpa dig att själv hitta det bästa billån för just dig och att du själv ska få så bra överblick över dina alternativ som möjligt.

Punkter för att hitta det bästa billånet

  • Våra topplistor över billån där du kan se vilket lån som är populärast hos våra besökare att låna till bil med
  • Omdöme och betyg om alla billån där du kan läsa och lämna omdöme och betyg
  • Våra egna recensioner om alla billån

Våra topplistor över billån där du kan se vilket lån som är populärast hos våra besökare att låna till bil med

Vi har flera olika typer av topplistor över billån som vi tror kan vara till hjälp för dig i ditt letande efter det bästa billånet. Under Bästa billån listar vi årets bästa billån, veckans bästa, månadens bästa och föregående års bästa, det vill säga 2015. Där hittar du även länkar till olika typ av billån och vilka lån som är bäst just då. Till exempel billån utan kontantinsats. Topplistorna sätts efter vart våra besökare har fått lån flest gånger.

Omdöme och betyg om alla billån där du kan läsa och lämna omdöme och betyg

Genom att läsa omdömen och betyg på alla billån kan du få en bra överblick över alla billån. Kom dock ihåg att det oftast är så att dom som tar sig tid att skiva omdöme och betyg är såna som är missnöjda. Men det ger ändå en bra överblick tycker vi. För att ta ett exempel på ett sånt omdöme så har vi Lendo omdöme där du kan hitta det totala omdömet om Lendo och sedan hittar du alltså även Lendo billån omdöme om du vill ha bara för deras billån alltså. Hitta alla såna omdömen under Billån omdöme.

Våra egna recensioner om alla billån

Recensionerna funderar på samma sätt som omdöme och betyg som vi skrivit om här ovan. Du hittar alla recensioner under Alla recensioner och alla recensioner över billån under Billån recensioner. Recensionerna skriver vi själva och är våran samlade syn på deras billån där vi försöker motivera så mycket som möjligt i varje recension varför vi tycker just så.

________________________________________

Här följer några sammanfattningar av guider om billån som vi tror du kan tycka är intressant om du funderar på att låna pengar till bil.

Finns det billån utan kontantinsats?

Våran guide Billån utan kontantinsats är för alla som funderar på om det finns billån utan kontantinsats eller helt enkelt bara är ute efter ett billån där man inte behöver någon insats utan där man vill låna 100%. Ett privatlån till bil helt enkelt. Vilka för många har andra fördelar än att det är ett lån till bil utan insats. Till exempel så kan man köpa bil av en privatperson och bilen kan kosta allt från 5000kr upp till 500.000kr.

________________________________________

Läs mer om Bästa billån 2015

Läs om olika billån

Läs mer om att låna till kontantinsats

________________________________________

Lämna betyg och omdöme på guiden Bästa billån 2015

Här kan du ge betyg och omdöme på guiden Bästa billån 2015.

[ratings]

________________________________________
Här är du nu: Kontantinsats » Billån » Bästa billån 2015