Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Julklappar på avbetalning

Julklappar på avbetalning? Hur ska man göra när man inte har råd att köpa julklappar just nu och vill köpa julklappar på avbetalning? Det bästa sättet är då att låna pengar till julklappar. Då får man oftast bäst och lägst ränta. Köper du direkt från en butik och tar deras alternativ på avbetalning så blir det ofta väldigt hög ränta. Då är det bättre att låna pengarna från någon med lägre ränta och sedan köpa sina julklappar var som helst. Här ovan ser du vart besökare innan sig valt att låna pengar den här veckan.

Låna till julklappar – Topp 3 här ovan

Alla lån ovan passar bra att köpa julklappar för. Om man bestämt sig för att låna pengar till julklappar så finns det i alla fall några sätt att försöka låna pengar så billigt som möjligt. Ofta är kreditkort, snabblån och smslån inte så bra alternativ för att låna till julklappar om man inte vet att man får in pengar redan i januari för att betala av lånen direkt.

Julklappar på avbetalning


Låna pengar till julklappar med ett privatlån

Annars så är ett privatlån med lägre ränta och längre återbetalningstid att föredra. Att betala av med butikernas egna avbetalningsalternativ har väldigt sällan billig ränta. Så om sammanfattningsvis kan kreditkort, snabblån, smslån och ibland butikernas alternativ vara ett ett bra alternativ om man vet att man kan betala av allt redan i januari. Annars bör man titta på ett större privatlån istället.

Se vart andra lånat pengar till sina julklappar i år

Exempel på större lån hittar du i topplistan här ovan. Där ser du var besökare innan dig valt att låna till julklappar. Annars kan du ta och titta in snabblån eller smslån. Här skulle vi vilja be dig om en liten tjänst. Vi har byggt Julklappar på avbetalning för att vi hoppas att vi kan bygga något som våra besökare uppskattar. Då kan du säga om vi lyckats eller inte här.


Sammanfattning av Julklappar på avbetalning

Julklappar på avbetalning är för dig som inte har råd att lägga ut alla pengarna för julklapparna på bara en månad och hellre vill ha dom på avbetalning. Och självklart vill ha det så billigt som möjligt. Därför skapade vi den här guiden där du själv ska lära dig jämföra och se vad du ska jämföra.