Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Jämför privatlån

Jämför privatlån kan du göra själv för att vara säker på vilka långivare du jämför med. Du kan använda låneförmedlare för att på så sätt bara få en UC men jämföra runt 20 banker på en enda gång. Det är väldigt populärt och du kan se vilka låneförmedlare som är populärast hos våra besökare just den här veckan här ovanför i topplistan. Exempel på låneförmedlare är Lendo, Advisa och Freedom Finance.

Jämför privatlån (lån utan säkerhet)

Leta reda på så många långivare som erbjuder privatlån som möjligt och jämför. Sen kan du ju välja själv vilka du ska skicka in en löneansökan till för att se vilka som kan erbjuda dig den bästa räntan helt enkelt. Villkoren får du ju jämföra själva och vilka som passar just dig bäst. Men lägsta räntan är ju alltid en bra grund att stå på så att säga. Är du osäker så kan du ju kontakta någon som kan hjälpa dig. Till exempel Lendo i listan ovan är en sådan låneförmedlare. Dom tar alltså in erbjudande från olika långivare och låter dom slås om dig.

Blancolån är samma sak

Bra att veta om är att många banker kallar det för blancolån. Så när du ska jämföra detta lån så kan du titta efter blancolån också. Och om du vill söka på guider vi skrivit i ämnet.

Båtlån och billån utan kontantinsats

Om du är intresserad av att köpa en bil eller en båt men inte kan lägga någon kontantinsats så är lån utan säkerhet lånet för dig. Med ett lån utan säkerhet kan du nämligen låna hela 100%. Så titta gärna in våra guider om just billån utan kontantinsats och båtlån utan kontantinsats för att jämföra dessa lån.

Ta hjälp av en låneförmedlare

Ett mycket bra och populärt alternativ är att använda sig av en låneförmedlare. Som jämför lån åt dig helt gratis eftersom dom får betalat av banken eller långivaren och inte av dig som jämför. Så du kan alltså skicka in en ansökan och se räntan för över 20 banker på bara en ansökan och en UC.

Jämför privatlån är en sida där vi helt enkelt förklarar hur DU kan jämföra privatlån via Kontantinsats.se. För vi tror nämligen att vårt bäst i test kan vara ett av dom bättre sätten att jämföra lån. För vi försöker få våra besökare att själva jämföra och vi skriver om det hela tiden. Se hela den här sidan för att förstå vad vi menar med det.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.