Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Jämför låneförmedlare

Jämför låneförmedlare är det tanken att du ska kunna göra enkelt i rengör guiden. Vi listar många av landet allra största låneförmedlare och har därför stor koll på dom. Här kan du läsa och lämna omdöme och betyg på dom allra flesta låneförmedlarna i Sverige och läsa våra recensioner och guider om dom.

Jämför låneförmedlare


Innehåll i Jämför låneförmedlare

  • Glöm inte besöka guiden Låneförmedlare
  • Över 25 banker på en ansökan
  • Har ni något bäst i test av förmedlare av lån?
  • Hur många låneförmedlare finns det i Sverige?

Glöm inte besöka guiden Låneförmedlare

Våran största guide Låneförmedlare är en sida du verkligen borde besöka. Speciellt om du planerar att låna via en förmedlare av lån närmaste månaderna. Du kan nämligen se allt vi skrivit i ämnet där bland annat.

Över 25 banker på en ansökan

Ja så många banker kan du faktiskt få jämförda just nu med en enda förmedlare av lån. Och dessutom med bara en UC. Och det helt gratis. Låter inte det bra? Du kan till exempel testa Advisa eller Lendo redan idag och få över 25 banker per förmedlare jämförda och det helt gratis!

Jämför låneförmedlare är en sida där vi beskriver om hur du kan jämför lån via Kontantinsats.se. Hur du helt enkelt kan ta hjälp av våran sajt här och jämföra olika låneförmedlare och på så sätt hitta den bästa av dom alla. Och det gör du bland annat genom att besökare Bästa låneförmedlare.


Har ni något bäst i test av förmedlare av lån?

Svar: Ja det har vi och vi har till och med länk till det testet i menyn. Under rubriken Bästa privatlån så har vi lagt relaterade test där och bland annat bästa låneförmedlare. Så titta gärna in där för att se vilket som är bäst just denna vecka.

Hur många låneförmedlare finns det i Sverige?

Svar: Längst upp den den här sidan ser du dom 5 populäraste lånen just precis nu hos våra besökare. Listan är baserat på alla lån vi listar och dom hittar du i länken precis ovanför topplistan. Där kan du se vilka låneförmedlare som vi jämför och skriver om. Det är inte alla låneförmedlare men nästan alla dom största.