Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 28. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Jämför billån

Jämför billån gör du enkelt med våra topplistor som sorteras efter vilka billån besökare innan dig valt. Topplistorna över vanligaste billånen är uppdelade i två olika typer av lån. ”Vanliga” billån och privatlån till bil. Ett ”vanligt” billån är ett lån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet och måste ha minst 20 procent av köpesumman själv i kontantinsats. Dessutom följer ofta några andra krav så som att bilen inte får vara äldre 10år och att du måste köpa bilen av en bilfirma. Med ett privatlån till en bil behöver du inte uppfylla dessa kraven alls men då är också lånet ofta dyrare också. Dock väljer många ett privatlån till att köpa bil ändå. Här ovan ser du en topplista över vilka privatlån besökare innan dig valt att köpa bil med. Vill du istället jämföra billån så kan du ta en titt under billån.

Jämför alltid den effektiva räntan!

Om du är ute efter att jämföra billån så ska du alltid jämföra den effektiva räntan som långivaren skriver ut. Den är nämligen till för att just jämföras. Där räknas allt samman så man kan se vad lånet kostar. Alltså inte bara räntan utan även andra avgifter så som aviavgifter med mera.

Jämför billån

Allt om billån på samma ställe

Under Billån har vi samlar precis allt om att låna till bil så du ska kunna starta någonstans. Så börja med att gå in där och sedan kan du ta dig vidare till det du vill läsa mer om där. På så sätt hoppas vi att du inte behöver lägga ned onödigt mycket tid på att läsa på.

ICA Banken billån

ICA Bankens billån är ett privatlån som du kan använda för att låna till bil. Du hittar det i topplista över privatlån till bil längst upp här på sidan. Där kan du se hur ICA Banken står sig mot andra långivare och låneförmedlare. ICA Banken har inget billån med bilen som säkerhet för lånet.

Jämför billån ICA  Banken

Lendo billån

Lendos billån är ett privatlån eftersom Lendo är en låneförmedlare som jämför just privatlån. Så är du ute efter ett privatlån för att låna till bil så kan du titta in Lendo som i skrivande stund jämför 25 banker mot varandra för att du ska få så bra ränta som möjligt på ditt lån.


Är billån utan insats alltid ett privatlån?

Svar: Ja det finns inget billån där du lämnar bilen som säkerhet där du får låna mer än 80% av bilens värde. Alltså är det bara privatlån kvar om du vill låna mer än 80% och därför väljer ett privatlån.


Sammanfattning av Jämför billån

Jämför billån vill vi att alla ska göra som funderar på att låna pengar till en bil och det är precis det vi försöker få våra besökare att göra i den här guiden. Och det gör vi bland annat genom att visa hur mycket ska jämföra för att verkligen hitta det lånet som är billigaste för en själv och sina egna förutsättningar.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.