Här ser du veckans topp 5 av lån vecka 11. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
3.MyLoan låneformedlare2,95%10000-500000krLåna pengar nu
4.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
5.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu

Jämför billån

Jämför billån gör du enkelt med våra topplistor som sorteras efter vilka billån besökare innan dig valt. Topplistorna över vanligaste billånen är uppdelade i två olika typer av lån. ”Vanliga” billån och privatlån till bil. Ett ”vanligt” billån är ett lån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet och måste ha minst 20 procent av köpesumman själv i kontantinsats. Dessutom följer ofta några andra krav så som att bilen inte får vara äldre 10år och att du måste köpa bilen av en bilfirma. Med ett privatlån till en bil behöver du inte uppfylla dessa kraven alls men då är också lånet ofta dyrare också. Dock väljer många ett privatlån till att köpa bil ändå. Här ovan ser du en topplista över vilka privatlån besökare innan dig valt att köpa bil med. Vill du istället jämföra billån så kan du ta en titt under billån.

Jämför billån

Allt om billån på samma ställe

Under Billån har vi samlar precis allt om att låna till bil så du ska kunna starta någonstans. Så börja med att gå in där och sedan kan du ta dig vidare till det du vill läsa mer om där. På så sätt hoppas vi att du inte behöver lägga ned onödigt mycket tid på att läsa på.


ICA Banken billån

ICA Bankens billån är ett privatlån som du kan använda för att låna till bil. Du hittar det i topplista över privatlån till bil längst upp här på sidan. Där kan du se hur ICA Banken står sig mot andra långivare och låneförmedlare. ICA Banken har inget billån med bilen som säkerhet för lånet.

Jämför billån ICA  Banken

Lendo billån

Lendos billån är ett privatlån eftersom Lendo är en låneförmedlare som jämför just privatlån. Så är du ute efter ett privatlån för att låna till bil så kan du titta in Lendo som i skrivande stund jämför 25 banker mot varandra för att du ska få så bra ränta som möjligt på ditt lån.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.