Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 29. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Jag vill samla mina lån – Gör så här

Jag vill samla mina lån, hur gör jag? Svar: Många låneförmedlare skriver just nu i sin reklam att dom kan hjälpa dig att samla lån och man ser det även i tv-programmet Lyxfällan att det är vanligt att dom samlar lån och krediter till ett stort lån. Många av dom som medverkat i programmet har samlat på sig väldigt många dyra lån med snabblån, smslån, kreditkort och andra små-lån och får då hjälp att ta ett stort lån och samla alla under det istället för att kunna betala av alla lån och få lägre ränta och bättre villkor. Dessutom är det ju betydligt enklare att ha ett lån än 20-30 lån att hålla reda på. Vilket gör att man förmodligen mår bättre och kan ta tag i sin ekonomiska situation på ett annat och bättre sätt. Så har du dragit på dig många lån och krediter och vill låna pengar för att samla lån så kan det vara ett av dom bästa stegen du kan ta. Många låneförmedlare har en knapp på deras hemsida man kan trycka i om man vill samla lån och då jämförs man mot flera banker med bara en ansökan. Om du titta på topplistan här ovan så ligger Lendo, Advisa och Freedom Finance nästa hela tiden i toppen av dom allra populäraste lånen just nu. Och det från flera hundra guider som vi har. Så låneförmedlare är otroligt populära. Tar vi Lendo som exempel så skickar du in en ansökan och får över 20 banker jämförda (se vilka banker under vår guide Lendo banker) och det är helt gratis för dig. Du förbinder dig dessutom inte att låna pengar utan kan skicka in en ansökan för att se om det är något alternativ för dig/er. Ska du samla lån klickar du bara i en knappen och fyller i hur mycket du vill låna. Du får alltså räkna ut hur mycket lån du har just nu som du vill samla ihop med ett samlingslån. Läs vår guide Samla lån där vi går igenom exakt hur man kan gå tillväga. Där listar vi även långivare och banker som skriver något om att samla lån och där kan du läsa och lämna omdöme och betyg om samtliga lån. Du kan även läsa vår recension av vad vi tycker om just den långivaren, banken eller låneförmedlaren.


Vi vill ha ditt betyg på Jag vill samla mina lån

Kan du vara med och ge ett betyg på Jag vill samla mina lån? Du tycker helt enkelt på stjärnorna här nedanför för att säga vad du tycker om guiden.

[ratings]


2 reaktion på “Jag vill samla mina lån – Gör så här

  1. Carina

    Jag samlade mina lån hos Lendo en gång och jag fick lån hos Swedbank då som jag hade mitt lönekonto hos också. Det gick väldigt enkelt och smidigt och då såg jag dessutom att Swedbank var billigast för mig.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.