Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 29. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Ingen kontantinsats

Ingen kontantinsats? Kan man köpa utan kontantinsats? Det beror på vad du ska köpa. Ska du köpa en bostad som kan du inte hitta ett enda bolån som inte har insats på minst 15 procent eftersom vi har ett bolånetak i Sverige som bankerna följer. Läs vidare om vart du behöver insats och inte här nedan.


Kontantinsats bostadsrätt

Vid köp av bostad så måste man i Sverige ha MINST 15 procent i insats. Däremot väljer många att även låna till dessa 15 procent men då med ett privatlån istället. Det vill säga ett lån där du inte lämnar bostaden som säkerhet för lånet. Vilket du gör vid ett bolån då banken tar din bostad som säkerhet för om du inte skulle betala lånet. Vid köp av en bostad för 2milj så kan det alltså se ut så här: 1700000kr i bolån och sedan 300.000kr med ett privatlån. I topplistan ovan ser du vart besökare innan dig valt att låna till sin insats.

Kontantinsats bil

Ingen kontantinsats bil då? Ja många banker marknadsför till och med sina privatlån som ett alternativ till billån utan kontantinsats. Vid ett ”vanligt” billån där man lämnar bilen som säkerhet för lånet (precis som man lämnar sin bostad som säkerhet vid ett bollån) så är det lag på minst 20 procent insats. Därför väljer många ett privatlån istället där man alltså inte behöver någon insats allts. Dock blir därför privatlån ofta dyrare än ett ”vanligt” billån. Men många väljer alltså ett privatlån ändå för dess fördelar.


Vi skriver mycket om Ingen kontantinsats

Ingen kontantinsats är långt ifrån den enda guiden vi skrivit i ämnet. Först och främst så hittar du just som vi nämt är ovan våran guide Låna till kontantinsats – Bäst i test på startsidan. Så den tycker vi självklart du bör titta in.
Men vi har även många fler som vi tycker du ska ta en titta på och dessa har vi samlat här.


Sammanfattning av Ingen kontantinsats

Ingen kontantinsats handlar om när du inte behöver någon insats helt enkelt. Exempel på det är billån utan kontantinsats där du alltså kan låna 100% istället för bara 80% om du lämnar bilen som säkerhet för lånet och måste ha 20% i insatse oavsett långivare eller bank.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.