Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Ingen kontantinsats bil

Ingen kontantinsats bil? Är du ute efter ett billån utan kontantinsats? Vid ett ”vanligt” billån MÅSTE man enligt LAG har MINST 20 procent i insats själv. Därför väljer många att ta ett privatlån till antingen hela bilen eller till kontantinsatsen. Alltså vid ett köp av bil för 100.000kr så väljer många att antingen ta ett privatlån på 100.000kr eller ett billån på 80.000kr (80%) och privatlån på 20.000kr (20%).

Jämför billån utan kontantinsats här

I topplistan ovan kan du själv jämföra billån utan kontantinsats genom att se vart besökare innan dig valt att låna pengar till sin bil. Alla alternativ erbjuder billån helt utan insats. Vi skulle bli väldigt glada om du vill ta dig tid att hjälpa oss och ge denna guide ett betyg. Här kan du även se vad andra tycker om den innan dig. Du klickar bara med musen här nedan för att ge guiden ett betyg från 1 till 5.

Billån utan kontantinsats är ett privatlån

Det är vanliga privatlån som du kan använda för att köpa en bil med lån som finansiering och det är viktigt att du känner till det så du vet vad det är du ska jämföra. Har du läst på om det och kommit fram att det är det bästa alternativet för dig så gäller det att jämföra räntorna då. Och det är den effektiva räntan du ska jämföra.


Vi har skrivit mer om Ingen kontantinsats bil

Här kan du se vad vi skrivit mer om just Ingen kontantinsats bil som den här sidan handlar om. Tanken med det är att om du inte hittat det du sökte här ovan så ska du kunna klicka dig vidare för att läsa mer om det och förhoppningvis hitta det du söker på andra försöket.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.