Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 28. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Ikano Bank

Ikano bank har samma ägare som IKEA. Det är via IKano bank du lånar pengar när du handlar på IKEA till exempel. Ikano bank erbjuder bland annat privatlån och billån. I topplistan här ovan kan du se hur Ikano bank står sig mot andra banker, låneförmedlare och andra typer av jämförelsetjänster.

Låna till kontantinsats hos Ikano Bank

Är det möjligt att låna till kontantinsatsen hos Ikano Bank? Ja det är möjligt i och med att dom erbjuder sina kunder att ta ett privatlån. Ett privatlån är ett lån utan säkerhet där du får göra vad du vill med pengarna utan att dom frågar. Så du kan välja att använda pengarna just till en kontantinsats om du vill det.

Låna till kontantinsats ikano bank


Snabbmeny över guiden om Ikano Bank

Ikano bank har samma ägare som IKEA. Det är via IKano bank du lånar pengar när du handlar på IKEA till exempel. Ikano bank erbjuder bland annat privatlån och billån. I topplistan här ovan kan du se hur Ikano bank står sig mot andra banker, låneförmedlare och andra typer av jämförelsetjänster.

 • Ikano Bank »
 • Snabbmeny över guiden om Ikano Bank (här är du nu)
 • Fördjupning av Ikano Bank
 • Sammanfattning av guiden Ikano Bank
 • Vi har mer om Ikano Bank
 • Lämna betyg på guiden om Ikano Bank
 • Lämna omdöme på guiden om Ikano Bank

Fördjupning av Ikano Bank

Det här är fördjupningen av Ikano Bank. Ska du låna pengar av dom så råder vi dig att läsa det här först.

 • Ikano Bank privatlån
 • Ikano Bank ränta
 • Ikano Bank grundkrav
 • Ikano Bank på YouTube

Ikano Bank privatlån

Ikano bank har ett privatlån där du kan låna 10000 upp till 350.000kr och det mellan 2-10år. Du kan alltså som mest låna 350000 och betala tillbaka dessa på 10år.

Ikano Bank ränta

Vid räntesättningen så är det flera saker som avgör vad du får för ränta och det är upplåningskostnaden, uppgifterna i din ansökan och kreditbedömningen. Så prova skicka in en ansökan för att se vad just du får för ränta.

Ikano Bank grundkrav

För att kunna ta ett privatlån hos Ikano bank måste du vara bolånekund hos dem och inte ha några betalningsanmärkningar. Du kan läsa mer om deras grundkrav här.

Ikano Bank

Ikano Bank på YouTube

[lyte id=”IO4h7nn8C2I” /]


Sammanfattning av guiden Ikano Bank

Ikano Bank är en bank som har samma ägare som IKEA. Och här samlar vi allt vi skrivit om just Ikano Bank. Vi råder alla våra besökare att läsa den här guiden innan man väljer att låna pengar av dom.


Vi har mer om Ikano Bank

Vi skriver massor om Ikano Bank varje veckan och här tar vi fram dom guider vi tycker är dom bästa. Och som vi tror att exakt just du vill läsa mer om.


Lämna betyg på guiden om Ikano Bank

Här kan du ge ditt betyg på guiden om Ikano Bank. Vill du istället ge omdöme och betyg på Ikano Bank så gör du det under Ikano Bank omdöme, betyg och recension. Vill du ge omdöme på guiden om Ikano Bank så ska du hitta under det här kapitlet.

[ratings]


Lämna omdöme på guiden om Ikano Bank

Vi vill gärna veta vad du tycker om guiden Ikano Bank med dina egna ord. Skriv dom här nedanför så vi vet vad som är bra och vad som är dåligt.


Här är du nu: Kontantinsats » Ikano Bank

2 reaktion på “Ikano Bank

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.