1. Advisa kontantinsats
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Se hur mycket du/ni får låna idag!
Till erbjudande »
2. Lendo kontantinsats
  • Jämför över 25 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Samma ägare som Blocket.se!
Till erbjudande »

Se den totala topplistan genom att klicka här.

ICA student bolån

ICA student bolån? Finns det? Ja det här är något vi verkligen vill att våra besökare ska veta om! ICA Banken ger dig nämligen rabatt på bolåneräntan om du är eller har varit ICA-student. Så du kan alltså få ett billigare bolån om du har varit eller är ICA-student. Många studenter hyr sin bostad under studietiden men det finns även många som väljer att köpa sin bostad och då kan det vara bra att titta in hos ICA Banken för att se vad dom har att erbjuda dig för ränta på ditt bolån.

Kom dock ihåg att studiemedel från CSN inte räknas som inkomst. Du måste alltså tjäna pengarna med jobb för att räkna det som inkomst hos ICA Banken. Men du kan även ansöka om bolånet tillsammans med en förälder eller någon annan med en fast inkomst som kan stå på lånet.

Startsidan för allt om ICA Banken

Guiden ICA Banken är sidan där vi varje vecka samlar allt vi skriver om dom så du enkelt ska kunna hitta det och få en bra överblick. Så titta in där om du funderar på att låna pengar av ICA Banken oavsett om det gäller privatlån eller bostadlån.

Erbjudanden och kampanjer för lån

Vi försöker alltid lägga ut olika erbjudanden och kampanjer för lån som alla lån vi listar har. Och så även för ICA Banken. Så om du inte vill missa något sådant erbjudande kan du gå på under ICA Banken för att läsa mer om hur vi jobbar med det.


Sammanfattning av ICA student bolån

ICA student bolån är en sida där vi skriver om ICA Bankens bolån till alla studenter. För det är nämligen så att du kan få en riktig bra ränta om du är studerande och använder deras tjänster i övrigt också. Läs om alla kraven du måste upp fylla genom att klicka på länken ovan och ansök om ett bolån redan idag.


Lämna en kommentar

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.