Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

ICA Banken låna till kontantinsats

ICA Banken låna till kontantinsats? Kan man låna till kontantinsats hos ICA Banken? Ja ICA Banken har privatlån och det kan du använda till att låna till kontantinsats. Du måste ha minst 15 procent i insats på en bostad i Sverige. Banken belånar aldrig bostaden med mer än 85 procent alltså. Därför måste du antingen ha dessa 15 procent ur egen ficka eller i form av ett privatlån. Här ovan kan du se vart besökare oftast fått lån till sin insats just den här veckan. Du kan även klicka dig vidare till den totala topplista över alla långivare, banker, låneförmedlare och jämförelsetjänster. Där ser du vart ICA Banken ligger just den här veckan.

Du kan jämföra lån till insatsen här

När vi startade Kontantinsats.se 2010 så hade vi bara en enda jämförelse och det var den om lån till insatsen och den hittar du fortfarande på startsidan. Och den uppdaterar vi fortfarande flera gånger i veckan året runt utan paus. Så titta in den för att jämföra ICA Banken mot andra innan du väljer.

ICA banken låna till kontantinsats


Sammanfattning av ICA banken låna till kontantinsats

ICA banken låna till kontantinsats är en sida vi skapade för att visa om det går att låna pengar till insatsen via ICA Banken eller inte helt enkelt. För vi har många guider om just ICA Banken och då vill vi självklart ha en om just insatsen vid köp av bostad eftersom det är våran ryggrad och det var så det startade hösten 2010. Då var vi nämligen en sajt som enbart handlade om att informera det svenska folket om att det faktiskt går att låna till insatsen med då med ett privatlån och inte ett bolån där du lämnar bostaden som säkerhet. Sedan har Kontantinsats.se vuxit sig till en sajt som handlar om att som har med lån att göra men ryggraden är som sagt fortfarande lån till insatsen vid bostadsköp.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.