TOPPLISTAN VECKA 12 2019:
1. Advisa kontantinsats
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Se hur mycket du/ni får låna idag!
MER INFO »

KLICKA HÄR för HELA topplistan!

ICA Banken bolån

ICA Bankens bolån är som vilket bolån som helst. Alltså som ett bolån som från vilken storbank som helst. Och det blir mer och mer populärt att ta sitt bolån hos ICA Banken så dom växer så det knakar. ICA Banken har blivit en stor bank väldigt snabbt och många tycker det är smidigt att kunna sköta sina bankärenden i sin affär och på nätet. I den här guiden skriver vi om ICA Banken och då framförallt deras bolån. Du har även möjlighet att låna till bolån + kontantinsats hos ICA Banken med deras bolån + privatlån så det skriver vi även om i den här guiden. Vi försöker skriva det så enkelt som möjligt så alla ska hänga med och förstå.

ICA Banken

Allt om ICA Banken

Guiden där vi samlar allt om ICA Banken heter ICA Banken. Om du vill låna pengar av dom så bör du läsa den guiden först. Det är våran första rekommendation.

ICA banken bolånekalkyl

ICA banken bolånekalkyl är ett måste för dig som planerar att låna pengar till din bostad hos ICA Banken. Vi har en guide som heter just ICA banken bolånekalkyl som vi tycker du borde läsa innan det.

Lägsta bolånet hos ICA Banken bolån

Ett bolån hos ICA Banken måste vara på minst 200.000kr. Så om du vill ta ett bolån under det så kan du inte göra det hos ICA Banken. Du har däremot ta deras privatlån/blancolån istället. Alltså ett lån utan säkerhet där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar.

ICA Banken bolån är en guide där vi går igenom allt som har och göra med ICA Bankens bolån. En guide vi tycker du bör läsa innan du ska låna pengar hos ICA Banken. Fördjupning av ICA Banken bolån är för dig som verkligen vill ha en fördjupning i allt vi skrivit om deras billån innan du väljer att låna pengar till din bostad hos ICA. Vi har alltid som mål att dom allra flesta ska hitta svar på sina frågor angå ICAs bolån redan innan menyn här ovan. Men det finns några kvar som vill ha en fördjupning och då är detta för er.

Vill du ge dina egna ord på hur bra eller dålig du tycker guiden är så är kommentarsfältet öppet för dig. Missa inte betygen i kapitlet ovan detta. Här kan du ge betyg på guiden om. Hur bra tycker du innehållet är? Klicka på stjärnorna för att ge ditt betyg. Där ser du även hur tidigare besökare uppfattat det. Vill du istället ge betyg och omdöme på så kan du göra det under ICA Banken omdöme.


Har ICA Banken amortering på bolån?

Svar: Ja vanliga frågor vi brukar se i kommentarsfälten är just hur mycket behöver man amortera på ICA Banken bolån? Gäller dom nya amorteringskraven? Ska du ta ett nytt bolån hos ICA Banken så ska du amortera 2% av beloppet per år över 70% av bostadens värde. För att göra det enkelt: Om du köper en lägenhet för 1milj så måste du först ha en kontantinsats på 15 procent, det vill säga 150.000kr. Då kan du låna 850.000kr med ett bolån hos ICA Banken och allt över 70%, det vill säga över 700.000kr måste du amortera 2% på. Sedan när du kommit under 70% så måste du amortera 1% mellan 70% och 50%. Sedan vid 50% kan du välja amorteringsfritt om du vill. Men sådant här kan ändra sig snabbt så för att se vad som gäller idag när just du läser det här så ska du göra med ICA Banken vad som gäller just precis nu.

Har dom privatlån?

Svar: Ja du hittar det genom att klicka på lån och sedan kallar dom det för blancolån men det är exakt samma lån. Alltså ett lån utan säkerhet där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar. Sedan är det exakt samma lån under fliken Billån, Båtlån och Samla lån också. Det dom gör är att försöka göra det så tydligt som möjligt bara antagligen.


Läs mer om ICA Banken bolån

Här kan du se ett register på andra guider vi skrivit om ICA Banken och bolån. Vi startade redan år 2010 och har skrivit om ICA Banken och bolån varje vecka sedan dessa så du kan nog räkna ut hur många guider det blivit. Det du ser här är dock baserat på vad vi tror du vill läsa mer om utifrån vad du intresserat dig av här på Kontantinsats.

ICA Banken

1 tanke på “ICA Banken bolån”

  1. Haft bolån hos Swedbank, Handelsbanken och ICA Banken och är mest nöjd med ICA Banken. Framförallt för tydligheten och bemötandet.

Lämna en kommentar

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.