Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

ICA Banken bolån rabatt

ICA Banken bolån rabatt? Finns det? Nej det finns inge rabattkod för bolån hos ICA Banken eller något annat lån hos dom heller för den delen. Däremot kan du som ica-student få rabatt på bolåneräntan. Vilket ju kan vara väldigt värdefullt när man är studenten och kanske inte badar i pengar direkt. Sedan finns de två andra sätt att få rabatt på ICAs bolåneränta, och det är att vara anställd hos ICA.

ICA Banken bolån rabatt

ICA Banken bolån rabatt – Så får du det

Antingen anställd i koncernen eller butikspersonal. Det finns 3 olika sidor på ICA Bankens hemsida för dessa tre sätten att få rabatt på sin bolåneränta. Du når dom genom att klicka på länken till ICA Banken i topplistan här ovan. Då kommer du direkt in. Hittar du ändå inte det du söker där inne så finns det en sökruta upp till höger på deras hemsida där du enkelt kan söka efter ”Koncernanställd bolån” eller ”Butikspersonal bolån” eller ”ICA-student bolån”. Då kan du se om det är någon av dessa undersidor som passar det du söker efter.

Precis som vi skriver i rubriken så skulle vi vilja ha ett betyg på ICA Banken bolån rabatt. Alltså betyg på guiden. Hur bra du tycker vi skriver om ämnet. Har innehållet hjälpt dig? Ge ditt betyg på bara några sekunder nedan. ICA Banken bolån rabatt skapades för att alltid ha en sida där vi kan skriva om ICA Bankens eventuella rabatter på bolån. Så fort vi får reda på någon rabatt på deras bolån så kommer den upp här.


Har du något fråga om ICA Banken bolån rabatt?

Vi har öppnat ICA Banken bolån rabatt så vem som helst kan ställa frågor om det och det är det du gör här nedanför. Så vad gärna med och bidra till att sidan blir bättre genom att skriva din kommentar nedan.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.