1. Advisa kontantinsats
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Se hur mycket du/ni får låna idag!
Till erbjudande »
2. Lendo kontantinsats
  • Jämför över 25 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Samma ägare som Blocket.se!
Till erbjudande »

Se den totala topplistan genom att klicka här.

Huslån

Huslån är ett bolån helt enkelt. Skillnaden är att ett huslån är till ett hus och inte till en lägenhet. Då bolån kan vara till både hus och lägenhet alltså. Och dessa två lån skiljer sig en hel del. Därför har vi delat på dom och kallar dessa för huslån. Även bostadslån är ett samlingsnamn för båda typerna av bolån. Så är det till ett hus du ska låna så vet du att vi kallar det för huslån. Vilket tyvärr långt ifrån alla gör utan sammanfattar det till just bolån.

Hitta det bästa huslånet

Hitta det bästa huslånet genom att jämföra. Du bör alltid jämföra när du ska låna pengar och det är extra viktigt när du ska ta ett stort lån till hus. Där finns det mycket pengar att spara.

#Ränta fr:Belopp:
1.Consector låneformedlare1,15%Upp till 15miljLåna pengar nu
2.Låna pengar av Svea ekonomi3,95Upp till 5miljLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken1,59%Upp till 8miljLåna pengar nu

Vill du se alla andra bolån i listan? Ta en titt under alla lån där vi har radat upp alla på ett och samma ställe.

Huslån är bolån till hus

Ja det är det vi kallar just huslån alltså. För det skiljer sig en del vad gäller lån till hus och vad gäller lån till lägenhet. Därför skiljer vi ut dessa genom att ha en guide bara för lån till hus. Så om du söker efter ett lån till en villa så kan du läsa igenom den här sidan.

Så kan du spara pengar

Du kan spara väldigt mycket pengar på att jämföra lån och framförallt bolån som ofta sträcker sig över väldigt många år. Då kan en procent handla om väldigt mycket pengar.


Vad är det för skillnad på huslån och bolån?

Svar: Vi har valt att dela upp bolån till just huslån och det har vi gjort eftersom ett lån till en bostadsrätt och ett lån till en villa skiljer sig en del. Så Bolån är ett lån till alla bostäder och huslån till en villa.

Kan man ta ett huslån till en lägenhet?

Svar: Nej det skiljer sig en del mellan lån till hus och lägenhet och det är det du ska läsa på om innan du väljer att köpa ett hus.


Vi har mycket om Huslån – Lista

De här är en lista med vilka guider vi skriver om Huslån i. Vi har radat upp dom här utan inbördes ordning.


Sammanfattning av Huslån

Huslån är en underkategori till bolån. I bolån tar vi upp alla lån till en bostad. Medan huslån enbart är bolån till hus. En villa alltså. Vi har valt att dela upp det så eftersom det skiljer sig ganska mycket mellan att låna till lägenhet och låna till hus. Och det är det den här sidan handlar om.

Vi skulle även vilja ha ett omdöme på Huslån med dina egna ord. Det kan du ge i kommentarsfältet längst ned. Har du givit ett betyg här ovanför med stjärnorna får du väldigt gärna motivera det också. Se vad guiden Huslån innehåller här. Det du ser här är rubrikerna. Du klickar bara på dom för att ta dig fram.


Lämna en kommentar

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.