Topplistan ändrades lördag 2018-02-24 kl 00:01.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
3.MyLoan låneformedlare2,95%10000-500000krLåna pengar nu
4.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
5.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu

Huslån utan kontantinsats

Huslån utan kontantinsats? Finns det? Huslån utan kontantinsats finns det inte. Så letar du efter det kan du alltså sluta leta. Du måste minst ha 15 procent insats. Det finns dock möjlighet att låna även insatsen i vissa fall men då får man göra det med ett privatlån och inte ett bolån. Ett privatlån är ofta dyrare än ett bolån eftersom man vid ett bolån tar huset som säkerhet för lånet men vid ett privatlån tar inte långivare eller banken ut någon säkerhet för lånet. Risken blir där med större för långivaren eller banken och måste ta mer betalt av dig bara för det.

Här samlar vi allt om huslån

Huslån är något vi skrivit mycket om genom åren och vi har samlat det mest under Huslån. Och det spelar ingen roll vilket banker du går till. Du måste ha minst 15 procent i kontantinsats. Så titta gärna in där för att läsa mer om det om du söker vill jämföra lån till en villa.

Bolån utan kontantinsats finns inte

Bolån utan kontantinsats finns inte i Sverige och det spelar ingen roll om det är vid köp av hus eller lägenhet. Och det spelar ingen roll vilket banker du går till. Du måste ha minst 15 procent i kontantinsats. Däremot kan du låna pengar till insatsen med ett privatlån.

Bolån

Bolån är ett lån där du lånar pengar till en bostad och då är det med bostaden som säkerhet. Du kan även ta ett privatlån till en bostad men då räknas det oftast inte som just bolån.


I kommentarsfältet diskuterar vi Huslån utan kontantinsats

Vi har gjort så att alla som besöker Huslån utan kontantinsats kan vara med och diskutera ämnet i kommentarsfältet. Där finns både vi som driver Kontantinsats.se och besökare som besöker oss dygnet runt.


Ditt betyg på Huslån utan kontantinsats

Vad med och säg vad du tycker om innehållet i Huslån utan kontantinsats genom att lämna ditt betyg här.


Ditt omdöme på Huslån utan kontantinsats

Vi skulle vilja ha dina ord om hur bra eller dålig du tycker guiden Huslån utan kontantinsats är. Du får väldigt gärna tipsa om vad vi kan göra bättre enligt dig.


Sammanfattning

Huslån utan kontantinsats är en sida där vi skriver om hur du kan ta ett huslån utan att ha någon insats själv. För du kan låna pengar till den också. Och det är precis det den här sidan handlar om.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.