TOPPLISTAN VECKA 16 2019
KLICKA HÄR för HELA topplistan!
#Ränta fr:
1.Advisa liten2,95%
Jämför lån gratis!
Mer info »
2.Lendo liten3,01%
Jämför lån gratis!
Mer info »
3.Consector liten2,90%
Jämför lån gratis!
Mer info »

Hus utan kontantinsats

Hus utan kontantinsats? Går det att köpa hus utan kontantinsats Nej det går inte att köpa hus utan kontantinsats. Men det går att låna pengar till din kontantinsats så att du lånar till kontantinsatsen också. Självklart kräver det att du har möjlighet att låna pengarna med din inkomst också. Ska du köpa ett hus för 2 miljoner så behöver du en kontantinsats på minst 300.000kr.

Det vill säga 15 procent av huset värde. Värdet får du fram genom att antingen köpa huset via en mäklare eller göra en värdering med hjälp av en mäklare. Du kan alltså ta ett bolån med bostaden som säkerhet för 1.700.000kr och sedan ta ett privatlån på 300.000kr. Här ovan i topplistan ser du vart våra besökare fått låna pengar till sin flest gånger just den här veckan. Där kan du även läsa omdöme, betyg och våran unika recension som vi göra av samtliga alternativ.

Så kan du låna till utan kontantinsatsen

Som vi skrivit så kan du inte belåna bostaden mer än 85 procent. Oavsett bank du väljer. Detta eftersom det finns ett bolånetak i Sverige. Men du kan låna till insatsen också men då med ett privatlån istället. Det vill säga ett lån där du inte lämnar bostaden som säkerhet för lånet. Och det heter alltså privatlån. Ibland kallas det även blancolån och lån utan säkerhet men det är exakt samma typ av lån. Du kan läsa mer om det här i guiden Låna till kontantinsats.


Lista på fler sidor om just Hus utan kontantinsats

Det vi gjort här under Lista på fler sidor om just Hus utan kontantinsats är att ta fram andra sidor vi skrivit om hur du kan köpa hus och hur du kan låna pengar till insatsen. Vi sammanfattar inte sidorna utan har bara radat upp dom.


Sammanfattning av guiden Hus utan kontantinsats

Hus utan kontantinsats är en guide där vi informerar om att du inte kan låna till insatsen oavstt vilken bank du väljer att låna pengar hos. Men att det går att låna pengar till kontantinsatsen men inte med ett huslån utan med ett privatlån där du inte lämnar huset som säkerhet för lånet.

Diskutera med andra innan du fattar något beslut? Kommentarsfältet här nedan är öppet för dig som vill vara med och prata om att köpa hus och hur man kan göra för att låna pengar till kontantinsatsen. Med hjälp av stjärnorna kan du ge ett betyg på. Och det vi vill att du ger ett betyg på är hur bra du tycker rubriken stämmer med innehållet du läst här ovan.


Lämna en kommentar

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.