Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 42. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu

Hur stor del av kontantinsatsen kan man låna pengar till?

Hur stor del av kontantinsatsen kan man låna pengar till? Man kan låna pengar till kontantinsatsen med ett privatlån. Det är helt enkelt ett lån där du inte lämnar bostaden som säkerhet för det lånet. För i Sverige får du bara lämna 85 procent av bostadens värde som säkerhet och det gör du med ett bolån. Sen måste du ta ett privatlån till resterande 15 procent om du inte har pengarna själv.

Du får ta privatlån till hela kontantinsatsen men då räntan oftast är betydligt högre på ett privatlån än ett bolån så bör du försöka ha så stor del av det själv med egna pengar som du sparat ihop. Ett privatlån måste oftast även amortera mycket hårdare på än ett privatlån. Det vill säga betala av det. Här ovan hittar du en topplista över lån där besökare innan dig lånat pengar till sin insats just den här veckan

Och för att göra topplistan ännu mer relevant så kan du även läsa och lämna betyg och omdöme om samliga lån. Du kan även läsa våran egen recension som vi hela tiden uppdaterar löpande. På så sätt hoppas vi få in fler på bostadsmarkanden som annars inte hade haft en chans. För det är viktigt att så många som möjligt kommer in på bostadsmarknande så tidigt som möjligt. Det är ingen hemlighet att vi är för sänkt kontantinsats och istället för högre amortering.


Sammanfattning Hur stor del av kontantinsatsen kan man låna pengar till?

Hur stor del av kontantinsatsen kan man låna pengar till är sidan för dig som vill veta hur stor insats du behöver när du ska köpa en bostad. Oavsett om du vill köpa en lägenhet eller ett hus. Så titta genom denna sida och räkna ut din insats idag för att se hur nära eller långt ifrån du är din drömboende.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.