TOPPLISTAN VECKA 21 2019
KLICKA HÄR för HELA topplistan!
#Ränta fr:
1.Advisa liten2,95%
Jämför lån gratis!
Mer info »
2.Lendo liten3,01%
Jämför lån gratis!
Mer info »
3.Consector liten2,90%
Jämför lån gratis!
Mer info »

Hur mycket låna till bostad

Hur mycket låna till bostad? Hur mycket får jag låna till en bostad? Hur tar man reda på det? I Sverige har vi ett bolånetak som gör man inte får belåna sin bostad mer än max 85 procent av värdet på bostaden. Det spelar igen roll om det är en villa/hus eller lägenhet/bostadsrätt. Det är 85 procent bolån och resterande 15 procent insats som gäller. Vill du låna resterande 15 procent kan du göra det med ett privatlån. Det vill säga ett lån utan säkerhet där du alltså inte sätter din bostad som säkerhet för lånet. Dock måste du självklart kunna betala båda lånen. Det vill säga bolånet och privatlånet.


Betyg på Hur mycket låna till bostad

Här kan du ge ett betyg på Hur mycket låna till bostad. Vi skulle vilja veta hur bra du tycker innehållet är och om det lever upp till rubriken. Eller lovar rubriken för mycket?


Sammanfattning av Hur mycket låna till bostad

Hur mycket låna till bostad är sidan om hur mycket får jag låna till bostad. Alltså där du ska kunna ta reda på det efter ha läst sidan. Eller rättare sagt att du lär dig hur det går till och hur man gör. För många tror nämligen att man kan fylla i en enkel kalkyl på nätet och sedan får man reda på det. Men det går tyvärr inte. För att veta exakt måste du skicka in en ansökan.


Lämna en kommentar

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.