Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 45. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Hur mycket kan jag låna – Så tar du reda på det 2018

Hur mycket kan jag låna? Hur kan jag ta reda på hur mycket jag kan låna med min inkomst och just mina förutsättningar? Hur mycket kan och får jag låna på lön är en väldigt vanlig fråga och det finns egentligen bara ett sätt att ta reda på det. Och det är helt enkelt att skicka in en ansökan och ta reda på det. Kom dock ihåg att du kan få låna olika mycket oss olika långivare och banker. Så det kan vara värt att ansöka hos flera. Men kom ihåg att hålla nere antalet kreditupplysningar. För många kreditupplysningar kan tyvärr göra så du får svårare att ta lån i framtiden. Därför är låneförmedlare ett bra alternativ om man ska ta ett privatlån och vill jämföra många olika banker och se hyr mycket man kan låna. Då kan du jämföra runt 20 banker med bara en UC (kreditupplysning). Och på så sätt få en bra jämförelse men ändå bara en UC istället för en per ansökan. Här ovan hittar du en topplista där du kan se vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan.

Hur mycket kan jag låna pengar


Läs mer om Hur mycket kan jag låna


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.