TOPPLISTAN VECKA 8 2019:
1. Advisa kontantinsats
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Se hur mycket du/ni får låna idag!
MER INFO »

KLICKA HÄR för HELA topplistan!

Hur mycket kan jag låna – Så tar du reda på det 2018

Hur mycket kan jag låna? Hur kan jag ta reda på hur mycket jag kan låna med min inkomst och just mina förutsättningar? Hur mycket kan och får jag låna på lön är en väldigt vanlig fråga och det finns egentligen bara ett sätt att ta reda på det. Och det är helt enkelt att skicka in en ansökan och ta reda på det. Kom dock ihåg att du kan få låna olika mycket oss olika långivare och banker. Så det kan vara värt att ansöka hos flera. Men kom ihåg att hålla nere antalet kreditupplysningar. För många kreditupplysningar kan tyvärr göra så du får svårare att ta lån i framtiden. Därför är låneförmedlare ett bra alternativ om man ska ta ett privatlån och vill jämföra många olika banker och se hyr mycket man kan låna. Då kan du jämföra runt 20 banker med bara en UC (kreditupplysning). Och på så sätt få en bra jämförelse men ändå bara en UC istället för en per ansökan. Här ovan hittar du en topplista där du kan se vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan.

Hur mycket kan jag låna pengar

Läs mer om Hur mycket kan jag låna


Lämna en kommentar

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.