Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Hur mycket kan jag låna av banken

Hur mycket kan jag låna av banken? Hur får jag reda på det? Det trista svaret är att du kan inte får reda på det innan du skickat in en ansökan. Det är så för att lån är så individuella och det finns ingen exakt mall då det kan se väldigt olika ut för människor att bankerna inte kan sätta en exakt summa. Du kan se om du kan låna ett snabblån genom att uppfylla grundkraven men du kan inte veta hur mycket du får låna till en bostad med ett bolån eller ett större privatlån genom att bara fylla ut någon uträkning. Det kan till och med vara så att du får låna olika mycket om du får till två olika kontor på samma bank. Nu skulle dom undra varför du går till samma bank på ett annat kontor och skulle därför ge samma svar men det vi menar är att det kan bero på bankmannen du möter. Har du en bra bankkontakt eller kliver du bara in till vilken bank som helst. Du kan få nej hos en bank och jag hos en annan. Så det enda sättet att veta exakt hur mycket pengar du får låna är att skicka in en ansökan. Och vid bolån ett lånelöfte. Vilket egentligen alla ansökningar är men det är framförallt vid bolån bankerna kallar det för lånelöfte.


Detta har vi skrivit om Hur mycket kan jag låna av banken

Det du ser här är en samling av guider vi skrivit om Hur mycket kan jag låna av banken. Tanken med det är att du ska kunna hitta vidare till det du söker om du inte hittat det här.


Ge 1-5 på Hur mycket kan jag låna av banken

1-5 vad då? Jo här kan du ge ett betyg från 1 till 5 på Hur mycket kan jag låna av banken. Så du kan berätta för andra besökare hur bra eller dålig guiden är. Och så vi kan jobba för att alla våra besökare ska tycka det vi skriver är bra. Ett kvitto på att vi gör något bra helt enkelt.


Sammanfattning av Hur mycket kan jag låna av banken

Hur mycket kan jag låna av banken är en guide där vi helt enkelt förklarar att det oftast inte finns något enkel formel för hur mycket du får låna utan att du måste skicka in en ansökan för att få reda på det. När du ser exempel på hur mycket ett lån skulle kosta dig visar det sällan det som kommer vara ditt lån utan ett exempel som vilket som helst.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.