Veckans topplista över lån - v.50 2017

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.50 2017. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »". Topplistan baseras på omdöme, betyg och populäritet hos våra tidigare besökare. Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades måndag 2017-12-11 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år10000-500000krMer info om Lendo
2.Låna pengar till kontantinsats AXO Finans2,95%1-15år5000-600000krMer info om AXO Finans
3.Sambla2,95%1-10år5000-500000krMer info om Sambla
4.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
5.MyLoan2,95%2-15år10000-500000krMer info om My Loan
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
8.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år20000-350000krMer info om ICA Banken
9.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Zmarta
10.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian


Hur mycket får jag låna

Hur mycket får jag låna? Hur kan jag ta reda på det? Svar: Det är en fråga som kommer in till oss väldigt ofta och därför tänkte vi i den här guiden förklara varför vi inte kan svara på det men också hur du själv kan ta reda på det väldigt enkelt direkt online på nätet. Ibland så snabbt som på 5min. Det är helt omöjligt att säga hur mycket pengar du får låna utan att du skickar in en ansökan men vi skulle utifrån statistik vi sett att man får låna ca 300.000kr i privatlån om man har en lön på 25.000kr innan skatt. Annan tumregel vi ofta sett är att man kan låna 90% av sin årsinkomst i privatlån. Sedan är det självklart mycket annat som spelar in om man får låna pengar eller inte men det kan vara en bra tumregel att följa om man har ordnad ekonomi i övrigt. Det är bland annat Lendo som skrivit ut den tumregeln när dom svarat på frågan Hur mycket får jag låna. Så istå fall är det så att om man tjänar 25.000kr i månaden så har man alltså en årsinkomst på ca 300.000kr. Då bör man inte ha privatlån på mer än 270.000kr.

Hur mycket får jag låna – Veckans ENKLA topplista

Här ovan ser du veckans ENKLA topplista. Den visar vart våra besökare valt att se hur mycket dom får låna den här veckan efter ha läst våra guider om att se hur mycket dom får låna helt enkelt. Lite längre ned hittar du den STORA topplistan där du hittar sånt som omdöme, betyg, recensioner med mera.

Hur mycket får jag låna


Innehåll i guiden Hur mycket får jag låna

Det här är en meny som visar rubrikerna i den här guiden som heter Hur mycket får jag låna. Det du kan göra här är att direkt ta dig till varje kapitel genom att trycka på rubrikerna. Men du kan även scrolla med musen neråt för att läsa allt.


Vanliga frågor om Hur mycket du får låna

Här samlat vi löpande vanliga frågor om Hur mycket du får låna. Guiden uppdateras flera gånger i veckan året runt. Om du ändå inte hittar det du vill ha svar på så kan du ställa en fråga själv längst ned. Om vi får in en fråga fler gånger så kan den hamna här till slut.

 • Hur tar jag reda på hur mycket jag får låna?
 • Hur mycket får jag låna hos Lendo?

Hur tar jag reda på hur mycket jag får låna?

Svar: Det enda sättet att ta reda på det är att skicka in ansökningar om att få låna pengar.

Hur mycket får jag låna hos Lendo?

Svar: Det enda sättet att ta reda på hur mycket just du får låna via Lendo är att skicka in en ansökan. Det går att låna upp till 500.000kr via Lendo men då måste man ha dom ekonomiska förutsättningarna för att få låna så mycket. En rumregel som Lendo själva skriver ut på sin hemsida är att inte ha mer än 90% av sin årsinkomst i privatlån.


Hur mycket du får låna – Veckans STORA topplista

Här följer en sammanfattning av dom 5 populäraste lånen den här veckan och hur mycket du kan låna av dom med grundkraven som mått.

 • → 1. Lendo
 • → 2. ICA Banken
 • → 3. MyLoan
 • → 4. Sambla
 • → 5. Zmarta
 • → 6. Freedom Finance
 • → 7. Advisa
 • → 8. Bank Norwegian
 • → 9. Consector

→ 1. Lendo

Hur mycket får jag låna via Lendo? Hos Lendo kan du låna upp till 500.000kr. Lendo är en låneförmedlare som jämför 21 banker mot varandra så att du ska få så bra ränta och villkor som möjligt för just dig. Räntan sätts individuellt och beror på dina förutsättningar. Hur mer pengar du tjänar hur lägre ränta får du till exempel. Lendo är en låneförmedlare som jämför olika privatlån mot varandra men vilka banker och långivare är det som Lendo jämför? Det får du svar på i våran guide som heter Vilka banker har Lendo och som vi uppdaterar så fort vi får in en ändring om vilka banker det är dom stället mot varandra när du skickar in en ansökan.

Läs mer om Lendo

Hur mycket får jag låna

Hur mycket får jag låna via Lendo


→ 2. ICA Banken

Hur mycket får jag låna hos ICA Banken? ICA Banken har privatlån där du har möjlighet att låna upp till 350.000kr. Självklart beroende på dina förutsättningar. Med ett privatlån får du köpa vad du vill. Till exempel använda det som ett billån. Sedan har ICA Banken även bolån och kreditkort. Du ser hur populära ICA Banken är hos våra besökare i topplistan här ovan.


→ 3. MyLoan

MyLoan är en låneförmedlare där du enkelt kan se hur mycket pengar just du får låna. Och dom kan du skicka in en ansökan och sedan så jämför dom åt dig.

Hur mycket får jag låna MyLoan


→ 6. Freedom Finance

Hos Freedom Finance kan välja mellan privatlån, billån och bolån. Privatlånet sträcker sig mellan 5000kr och upp till 350.000kr. Deras billån (kontantinsats på minst 20 procent) sträcker sig mellan 10.000kr och 400.000kr. Och deras bolån finns det ingen uppgift på hur högt eller lågt det sträcker sig men allt handlar förmodligen om hur mycket du kan låna där bara. För att veta hur mycket just du får låna så måste du skicka in en låneansökan. Det kan du göra direkt online på nätet genom att klicka på länken till Freedom Finance i topplistan längst upp här.

Hur mycket får jag låna via Freedom Finance


→ 8. Bank Norwegian

Norwegian känner du säkert till sedan tidigare. Bank Norwegian är helägt av just den flygbolaget som du förmodligen tänker på när du hör Norwegian. Bank Norwegian erbjuder privatlån som du kan använda för att låna pengar till vad du vill. Hos Bank Norwegian kan du låna upp till 500.000kr och du kan enkelt se vi deras hemsida hur mycket pengar just du får låna.


→ 9. Consector

Consector är en låneförmedlare där du enkelt kan ta reda på hur mycket du får låna med ett privatlån. Dom jämför nämligen banker mot varandra för att se hur mycket du får låna och till vilken ränta.


Fördjupning av Hur mycket får jag låna

Här kan du läsa en fördjupning i Hur mycket får jag låna.

 • → TOPPLISTA ÖVER VART ANDRA TAGIT REDA PÅ HUR MYCKET DOM KAN LÅNA PÅ SIN LÖN
 • → HUR FÅR JAG REDA PÅ HUR MYCKET JAG KAN LÅNA PÅ MIN LÖN?
 • → Hur mycket får jag låna hos dem i topplistan?
 • → Hur mycket får jag låna till bostad?
 • → Ta reda på hur mycket du får låna på din lön i topplistan
 • → Hur mycket får jag låna på min lön 2017

TOPPLISTA ÖVER VART ANDRA TAGIT REDA PÅ HUR MYCKET DOM KAN LÅNA PÅ SIN LÖN

Här ovan hittar du en topplista över lån som besökare innan dig valt för att ta reda på hur mycket just dom kan låna på sin lön. Det har dom alltså gjort genom att skicka in en låneansökan online på nätet. Det tar inte mer än några minuter och då får man reda på hur mycket pengar man får låna. Det finns alltså inga genvägar med mallar eller så. Utan det beror helt på vilket långivare/bank man väljer. Så vill du få reda på det så får du helt enkelt skicka in en låneansökan och se vad du eventuellt får låna.

HUR FÅR JAG REDA PÅ HUR MYCKET JAG KAN LÅNA PÅ MIN LÖN?

Du kan själv ta reda på hur mycket du få låna genom att skicka in en eller flera låneansökningar och ansöka om lånelöfte. Då får du helt enkelt på papper hur mycket du kan få låna. Vad som avgör det är bland annat om du har fast inkomst och hur mycket pengar du tjänar. Tänk på att du ofta kan låna olika belopp beroende på vilken bank du ansöker hos. Därför kan det vara värt att jämföra dem även där. Alltså inte bara ränta och villkor utan även hur mycket du får låna.

Hur mycket får jag låna hos dem i topplistan?

Här tänkte vi gå igenom hur mycket det går att låna hos respektive bank / långivare i topplistan. Hur mycket just du får låna kan du bara få reda på genom att klicka på Mer info i topplistan och skicka in en ansökan på deras hemsida.

Hur mycket får jag låna till bostad?

Hur mycket får jag låna till bostad? För att ta reda på det måste du helt enkelt fråga en långivare. Det gör du enkelt genom att skicka in en låneansökan. Ska du låna till en bostad så bör du ansöka om lånelöfte för att på så sätt få reda på hur mycket just du får låna hos dem.

Ta reda på hur mycket du får låna på din lön i topplistan

I topplistan ovan kan du ta reda på hur mycket du får låna på din lön.

Hur mycket får jag låna på min lön 2017

Hur mycket får jag låna på min lön 2017? Grunden brukar vara att du är minst 18år gammal, har en inkomst av något slag och att du inte har några fall liggandes hos kronofogden. Men detta kan som sagt skilja sig väldigt mycket mellan långivare. Det bästa du kan göra är att höra efter med långivare helt enkelt. Prova skicka in en låneansökan och se vad dom säger till exempel.


Sammanfattning av guiden Hur mycket får jag låna

Tyvärr måste du ALLTID skicka in en ansökan för att veta hur mycket just du får låna. Och i den här guiden visar vi vart du kan få reda på hur mycket du får låna online på nätet genom att skicka in en ansökan. Så i den här guiden kan du ta reda på hur du får reda på hur mycket pengar just DU får låna idag. För det finns bara ett sätt att ta reda på det och det är att skicka in en ansökan. Och det finns långivare och banker som har ganska smidiga tjänster för detta online på nätet och i den här guiden sammanfattar vi dessa och låter våra besökare lämna omdöme och betyg på alla långivare och banker. Sedan sorteras dessa lån efter vart flest valt att låna pengar den här veckan efter ha läst den här guiden eller guider relaterade till den här. Guiden uppdateras flera gånger i veckan sedan starten år 2010.


Tips på andra guider relaterade till Hur mycket får jag låna

Här tipsar vi om andra guider vi skrivit om Hur mycket får jag låna och som vi tror du kan vara intresserad av.

 • Hur mycket får jag låna till bil
 • Hur mycket får jag låna på min lön

Hur mycket får jag låna till bil

Hur mycket får jag låna till bil skriver om hur mycket du kan låna till bil. Det finns till exempel en gräns på privatlån upp till 500.000kr.

Hur mycket får jag låna på min lön

Hur mycket får jag låna på min lön är en guide där vi skriver mer om att man inte bör ansöka om mer privatlån än 90% av sin årsinkomst. Vi visar vilka som skrivit det och varför dom borde veta hur den svenska lånemarknaden ser ut.


Läs mer om Hur mycket får jag låna

Här har vi försökt skapa en meny som kan hjälpa dig vidare till andra guider vi skrivit om Hur mycket får jag låna.

Låna till kontantinsats idag

Om du vill låna pengar till kontantinsatsen så ska du läsa dessa guider.


Ställ en fråga och diskutera Hur mycket får jag låna

Ställ gärna en fråga om guiden Hur mycket får jag låna genom att lämna en kommentar här nedan. Både vi på redaktionen och andra besökare finns i kommentarsfältet dygnet runt året runt. Vi vill bygga en sajt för våra besökare med hjälp av våra besökare så dina frågor är väldigt viktiga för oss.


Betyg på guiden Hur mycket får jag låna

Här kan du lämna betyg på guiden Hur mycket får jag låna genom att ge den 1-5 stjärnor. Där 1 är att du tycker den är dålig och att den inte var till hjälp och där 5 är att du tycker den hjälpte dig med din fråga om Hur mycket du får låna.

(108 röster och i snitt: 4,29 av 5)

Omdöme på guiden Hur mycket får jag låna

Om du vill ge guiden Hur mycket får jag låna ett omdöme kan du skriva en kommentar nedan. Du får väldigt gärna ställa en fråga här nedanför också.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Hur mycket får jag låna

Det här inlägget postades i Hur mycket får jag låna. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Hur mycket får jag låna

 1. Katarina skriver:

  Hur vet man hur mycket man får låna jag förstår inte det?

 2. Johan skriver:

  Hur kan man veta hur mycket man får låna på en lön?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Johan! Tyvärr måste du alltid skicka in en ansökan för att få reda på det. Det går inte på något annat sätt.

 3. Lena skriver:

  Jag skulle vilja låna 10000 och vet att ni hade en sådan lista men hittar den inte?

 4. Karina skriver:

  Kan man få reda på exakt hur mycket man kan få i lån i ett privatlån?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Karina, Ja genom att skicka in en ansökan och provat. Tyvärr finns det inget sätt att räkna ut det på annat sätt.

 5. Erik skriver:

  Jag tjänar 24.000kr innan skatt ungefär. Har inga lån och skulle vilja låna till en snöskoter. Är det någon som vet om det går?

 6. Oskar skriver:

  Så om jag tjänar ca 240000 kronor efter skatt på ett år så borde jag alltså kunna ta ett privatlån på 100 tusen utan problem? Jag har inga skulder sedan tidigare och har fast jobb.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.