Veckans topplista över lån - v.4 2018

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.4 2018. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »". Topplistan baseras på omdöme, betyg och populäritet hos våra tidigare besökare. Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades onsdag 2018-01-24 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år10000-500000krMer info om Lendo
2.Låna pengar till kontantinsats AXO Finans2,95%1-15år5000-600000krMer info om AXO Finans
3.Sambla2,95%1-10år5000-500000krMer info om Sambla
4.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
5.MyLoan2,95%2-15år10000-500000krMer info om My Loan
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
8.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år20000-350000krMer info om ICA Banken
9.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Zmarta
10.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian

Hur mycket får jag låna på min lön

Hur mycket får jag låna på min lön? Svar: Du får helt enkelt att skicka in låneansökningar för att ta reda på det. Många ger dessutom svar direkt online på nätet om du med just precis dina förutsättningar (lön m.m.) kan låna pengar och i så fall hur mycket. Det finns alltså inget annat sätt att göra. Ingen mall som går att följa eller så. Sedan beror det så klart även vilket typ av lån det handlar om. Visa följer ett x-antal gånger månadslönen eller årsinkomsten. Och det är olika för bolån och privatlån. Men eftersom det skiljer sig så mycket åt från bank till bank just nu så gör man ändå bäst att ansöka till olika för att se hur mycket man får låna hos olika banker och långivare.

Här tittar våra besökare hur mycket dom får låna

Här ovan har vi listat banker, långivare, låneförmedlare och jämförelsetjänster i en topplista där du enkelt kan ta reda på hur mycket du kan låna. Listan baseras på omdöme, betyg och hur populära lånen är hos våra besökare efter ha besökt någon av våra guider som handlar om hur mycket pengar man får låna eller inte. På bara många minuter är du klar med din låneansökning. Vill du istället se hur stort bollån du får ta kan du titta under bolån eller klicka dig vidare under mer info i topplistan då många av dem har bolån också. Till exempel ICA Banken. Topplistan sätts efter vart besökare innan dig tittar upp hur mycket dem kan låna på sin lön den här veckan. I vår guide Hur mycket får jag låna har vi skrivit mer omfattande om hur mycket man får låna på sån lön.

Hur mycket får jag låna på min lön


Innehåll i Hur mycket får jag låna på min lön

Här kan du enkelt se vad den här guiden innehåller så att du kan hitta det du säker direkt istället för att behöva läsa igenom allt.
Vår vision är att våra besökare ska hitta det dom söker ovanför den här guiden så snabbt som möjligt. Men vi tror att ca 10 procent inte gör det och då finns resten för er som inte gör det helt enkelt. Och för att ni ska kunna hitta det just ni söker så snabbt som möjligt också så har vi listat rubrikerna till varje kapitel här.


Fördjupning i Hur mycket får jag låna på min lön

Det här kapitlet är för dig som vill ha en fördjupning i Hur mycket får jag låna på min lön. Här skriver vi så fördjupande som möjligt om ämnet.

  • Hur mycket får jag låna på min lön – lånelöfte

Hur mycket får jag låna på min lön – lånelöfte

För att få reda på det så tar man bara ett så kallat lånelöfte där man genom olika punkter får reda på hur mycket man får låna på sin lön. Där väger långivaren oftast in inkomst, anställning, utgifter med mera. Ett lånelöfte kan vara bra att ta redan innan man börjar titta på en ny bostad så att man vet hur mycket man kan köpa för.


Sammanfattning av Hur mycket får jag låna på min lön

Tyvärr är det enda sättet att får reda på hur mycket du får låna på din lön att skicka in en ansökan och se efter. Många av våra besökare väljer att skicka in en ansökan hos en låneförmedlare för att se hur mycket pengar dom får låna baserat på sin inkomst och livssituation. Och då är det alltså privatlån vi pratar om. Vill du se hur stor bolån du kan få så kontaktar du banken och ansöker om ett lånelöfte.


Läs mer om Hur mycket får jag låna på min lön

Här har vi gjort en meny över andra guider vi skrivit om just Hur mycket får jag låna på min lön. Så om du inte hittat det du söker efter eller av annan anledning vill läsa vidare om just Hur mycket får jag låna på min lön så kan gu göra det här nedan. Vi tipsar även om guider som är relaterade till det på något sätt.

Låna pengar till kontantinsatsen


Skicka in frågor om Hur mycket får jag låna på min lön

Du kan enkelt skicka in frågor om guiden Hur mycket får jag låna på min lön här nedanför. Där kan du vara med och diskutera guiden och om att låna pengar rent allmänt.


Lämna betyg och omdöme på guiden Hur mycket får jag låna på min lön

Här kan du ge betyg och omdöme om vår guide om Hur mycket får jag låna på min lön.

[ratings]


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Hur mycket får jag låna på min lön

Det här inlägget postades i Hur mycket får jag låna. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Hur mycket får jag låna på min lön

  1. Karina skriver:

    Det beror på långivare till långivare om jag fattat det rätt? (Har googlat runt)

  2. Åke skriver:

    Om jag skickar in en ansökan till Lendo eller Advisa, hur snabbt får jag svar då?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.