Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Hur mycket får jag låna på min fastighet

Hur mycket får jag låna på min fastighet? Svar: Det beror så klart på väldigt många saker. Om du har ett bostadshus där du bo och vill veta hur mycket du kan låna på ditt hus så är det först och främst ett bolånetag på 85% som gäller. Du måste alltså värdera ditt hus med en mäklare som din bank sedan godkänner som värdering. Får du en värdering på 3miljoner så får du belåna upp det till 85 procent vilket alltså är 2550.000kr. 15 procent måste du ha kvar som insats.


Ett till fem på Hur mycket får jag låna på min fastighet

Det är betyget du kan ge på guiden Hur mycket får jag låna på min fastighet. Ett till fem alltså.
Där ett är sämst och fem är bäst. Du klickar bara på stjärnorna och vi blir väldigt glada om du vill ta dig tid att göra det så vi vet vad du tycker. Våra besökares åsikter betyder allt. Det är för er vi bygger på den här sajten varje dag året runt.

[ratings]


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.