Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Hur funkar kontantinsats?

Hur funkar kontantinsats? Hur stor måste den som minst vara vid köp av bostad? Kan man ta ett privatlån till kontantinsatsen? Svar: Kontantinsatsen måste vara minst 15 procent i Sverige oavsett vilken bank du väljer att låna pengar av. Men 15 procent av vad kanske du undrar? 15 procent av bostaden värde är det som det handlar om. Så köper du en bostad för 2 miljoner så måste du alltså ha minst 300.000kr i kontantinsats. Det vill säga minst 15 procent av 2milj. Det är Finansinspektionens bestämmelser som bankerna helt enkelt måste följa.

Du kan låna till kontantinsatsen

Du kan låna till kontantinsatsen men med ett privatlån.startsidan kan du läsa mer om det. Där hittar du nämligen våran äldsta guide – Låna till kontantinsats. Vårt hjärta i sajten.


Kort sammanfattning av Hur funkar kontantinsats?

Med guiden Hur funkar kontantinsats hoppas vi kunna svara på frågan om hur en kontantinsats fungerar helt enkelt. Så du vet vad det innebär vid köp av bostad eller bil till exempel.


Läs mer om Hur funkar kontantinsats?

Undrar du fortfarande mer om just lån till kontantinsats och hur det fungerar så hoppas vi att du hittar svar på det i någon av våra andra guider i ämnet. Här har vi skapat en meny där du enkelt kan klicka dig vidare till andra guider i ämnet och som förhoppningvis svarar på dina frågor om hur insats till både bostad och bil fungerar bland annat.


Diskutera Hur funkar kontantinsats?

Var med och diskutera och ställ frågor om just Hur funkar kontantinsats? i kommentarsfältet här nedanför. Vårt mål är att om du inte hittar svaret på din fråga så ska du kunna ställa din fråga och få svar inom 24 timmar. Och det året runt.


Lämna betyg på guiden Hur funkar kontantinsats?

Här ovan ska du ha fått svar på fråga om Hur funkar kontantinsats?. Tycker du att du har fått det? Här kan du nämligen säga vad du tycker om guiden. Vårt mål är att vi alltid ska ha svar på rubrikerna i våra guider. Här kan du ge betyg 1-5.

[ratings]


Omdöme på guiden Hur funkar kontantinsats?

Här ovan ska du ge betyg på guiden Hur funkar kontantinsats? och här nedan kan du ge omdöme.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Hur funkar kontantinsats?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.