Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 42. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu

Hitta bästa lån

Hitta bästa lånet? Hur hittar man det bästa lånet? Det gäller att lära sig så mycket som möjligt själv för att kunna hitta det bästa lånet. Det går självklart att använda sig av jämförelsetjänst men det gäller att även kunna läsa villkoren och veta skillnaden på effektiv ränta och när någon skriver ränta från till exempel. Vi gör nya guider varje dag för att du själv ska lära dig hitta det bästa lånet.

Så vi skriver helt enkelt guider om lån så du ska kunna jämföra lån vad det än är du ska låna till. Vi skriver om billån, bolån, snabblån, sms-lån, båtlån och mycket mycket mer. Så även om ska ska låna till bil eller låna till hus så hoppas vi kunna vara en startsida för dig.

Så försöker vi göra

Det är ingen hemlighet att vi tror att vi kan hitta det tillsammans. Vi tror nämligen att sajten där besökarna är med och skapat innehållet blir bättre. Nästan alltid. Och framförallt vad gäller test av olika produkter och tjänster. Därför skapade vi Kontantinsats.se år 2010. Sedan dessa har vi försökt skapa en plattform för alla som vill diskutera lån online på nätet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.