Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Hitta bästa billånet utan kontantinsats

Hitta bästa billånet utan kontantinsats? Hur gör jag? Ja det beror ju på vad som betyder att det är det bästa lånet? Förmodligen det lånet som kostar minst med pengar? Att jämföra räntor är därför en av punkterna du bör gå igenom när du ska låna pengar till en bil. Tittar du på den effektiva räntan får du med alla avgifter m.m. för att på så sätt ge en mer rättvis bild när man ställer långivare mot varandra. Sen är självklart övriga villkor även viktigt att jämföra. Välj en långivare du känner förtroende för. Ska du ta ett billån utan kontantinsats så brukar långivare hänvisa till sina privatlån. Det vill säga ett lån där du inte behöver ha någon säkerhet för ditt lån och inte heller någon kontantinsats. Privatlån har vi listat i tabellen ovan och där kan du låna till en bil upp till 350.000kr. Om du får låna så mycket det vill säga. Klicka på mer info i tabellen för att se villkoren för respektive långivare. Vi hoppas tabellen gör så att du får en bra överklick på olika alternativ. Du kan även ansöka online på nätet hos samtliga i listan.

Hitta bästa billånet utan kontantinsats

Billån utan kontantinsats är största guiden vi har i ämnet

Billån utan kontantinsats är ett blancolån där du kan låna 100% vad bilen kostar och du kan köpa den av både privatperson och bilhandlare. Du behöver inte titta på årsmodell eller så heller. Lämnar du däremot bilen som säkerhet måste du ha minst 20% själv. Eller genom att du har en bil som du lämnar som inbyte till bilhandlaren. Med guider Billån utan kontantinsats försöker vi ta fram det bästa lånet för dig som vill låna 100%.


Finns det billån utan kontantinsats?

Svar: Under billån utan kontantinsats har vi skrivit lite mer om billån utan kontantinsats. Sen har vi även billån i menyn men där behöver du en kontantinsats hos samtliga alternativ som vi listar.

Vad finns det för olika finansiering av bil?

Svar: Du kan låna pengar till en bil och sedan kan du leasa en bil. Att leasa en bil är en längre hyra av bilen helt enkelt. Där du betalar en månadavgift i x-antal år och sedan lämnar du tillbaka bilen. Där måste du verkligen veta vad du gör då det kan bli kostsamt om du kör mer mil än avtalat eller om du repar bilen med mera. Och sedan kan du som sagt lån till bilen och då tar du antingen ett billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet eller så tar du ett lån utan säkerhet där du inte lämnar bilen som säkerhet. Ett sådant lån kallas oftast för privatlån eller blancolån.


Läs mer om Hitta bästa billånet utan kontantinsats

Här samlar vi på länkar till guider som också handlar om att hitta det bästa billånet utan kontantinsats. Eller i alla fall så pass relevanta guider så att vi tror att du kan vara intresserad av dom om du tycker guiden här ovan var det.


Sammanfattning av Hitta bästa billånet utan kontantinsats

Guiden Hitta bästa billånet utan kontantinsats på 5sek: I den här guiden så försöker vi tillsammans med våra besökare komma fram till vilket lån som är bäst om man ska låna till bil men inte har någon kontantinsats utan vill låna 100% av bilens värde.


2 reaktion på “Hitta bästa billånet utan kontantinsats

 1. Erik

  Kan jag låna till en bil för 10.000kr med ett privatlån? Vet att det sällan går vid ett billån där man behöver insats?

  Svara
  1. Kontantinsats

   Hej Erik, Vi förstår tyvärr inte din fråga riktigt. Det går att låna till en bil som kostar 10.000kr med ett privatlån ja. Om vi uppfattar det rätt sen är om det finns något billån med bilen som säkerhet för lånet där man kan låna till en bil för 10.000kr och där är svaret att vi aldrig har sett ett lån där man kan låna till bil med bilen som säkerhet för lånet där bilen kostar 10.000kr. Som du nog har märkt så börjar det oftast på runt 50.000kr och dessutom har alla billån som vi tittat på en åldersgräns för hur gammal bilen får vara och det lär inte finnas någon bil som kostar 10.000kr som passar in där heller tyvärr. Hoppas du fått svar på din fråga annars är det bara återkomma.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.